Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-19, 19:49   #4081
CherrryCat
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Cytat:
Napisane przez Lavia15 Pokaż wiadomość
naturę mam dosyć jasną. Myśle że to jakaś 9tka

---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

masz naturalnego ombraka
o, to fajnie . Łatwo Ci się rozjasniaja

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:06   #4082
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

melduje, że już wróciłam i jestem obecna
wypoczęta ,opalona i chora jakąś jelitówke złapaliśmy i drugi dzień umieram ale jest już lepiej

zaraz ponadrabiam co tu się działo

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:45   #4083
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Pokaż wiadomość
hej!

wypoczęta ,opalona i chora jakąś jelitówke złapaliśmy i drugi dzień umieram ale jest już lepiej

Hej Asia Super, że wyjazd się udał. Najważniejsze, że wypoczęłaś. A jelitówka to częsty przypadek na wakacjach, wiem coś o tym
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 20:52   #4084
shizaxa
Wtajemniczenie

Byłam pobiegać dziewczyny!! jestem z siebie dumna bo biegam tylko po bieżni i to niewiele bo pod kolanem mnie boli...

Asia witaj w domu

Kitka wg mnie Twój kolor wcale nie jest ciepły ale domyślam się "czego chcesz", na szamponetkach się nie znam, ale castinga nie waż się używać

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:06   #4085
asiabb1983
Zakorzenienie

Bunny przeczytałam ten Twój horror z gastro współczuje bo mnie to tylko jelita bolały przez 2-3 dni po ,ale samo przeżycie tego badania też było ciężkie dla mnie

kituś mnie się Twoje włoski teraz bardzo podobają

ja ostatnio zatęskniłam za moimi jasnymi włoskami ale wiem, że teraz ciężko by było wrócić do blondu (raczej nie możliwe bo mam teraz orzechowy brąz) więc narazie nienastawiam się ,ale pocieszam się tym jak oglądam wasze piękne jasne włoski

wrzuce wam do albumu jakąś fote i powiecie mi czy kolor obecny mi pasuje czy nie i co o nim myślicie

CEL 60 cm

Stary 2013-08-19, 21:07   #4086
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
Dzięki Utrwaliłam na fotce taki lepszy włosowy dzień, słońce trochę dało im w kość i trudniej doprowadzić je do idealnej gładkości.

Działanie odżywki podkręca moja metoda. Chyba nie raz pisałam: rozczesuję, gdy jeszcze są trochę wilgotne. Później dosuszam u nasady chłodnym powietrzem suszarki na najwyższej prędkości, reszcie też się trochę dostaje. Mam suszarkę z jonizacją, tanią z Biedronki kupioną kilka lat temu. To jonizacja+chłód zwiększają wygładzenie. Nie suszę na szczotce, bo nie umiem Najpierw jest szopa, dopiero suche przeczesuję jeszcze kilka razy naszą wspaniała wiosełką z Ross Dla moich włosów jonizacja w suszarce jest o wiele lepsza niż prostownica. Po prostownicy mam efekt makaronów, straszny przyklap, unikam jak ognia.

Jak zostawię włosy same do wyschnięcia bez rozczesania, to można zapomnieć o gładkości, bo są powyginane we wszystkie strony. Trzeba je jeszcze raz zmoczyć i rozczesać. Są gładkie, ale suszarka potęguje ten efekt, żałuję, że tak długo bałam się suszarki, to wspaniały wynalazek Moje włosy u nasady potrafią schnąć godzinami, czasem wcale i jest przyklap. Suszarka to dla mnie wybawienie

Myślę sobie, że taki urok długaśnych włosów- o wiele trudniej o nie zadbać Tęsknię za poprzednią długością, ale przyznaję, że z obecną jest mniej tego typu problemów
Przypomniała mi się pani blogerka żaląca się, że z takimi długaśnymi włosami nie jest w stanie nawet zrobić sobie kanapki, ale zapuszcza dalej

Jak pierwszy raz ją nałożyłam, byłam w szoku, bo mam naprawdę niejednolite włosy. Może się bardzo dobrze sprawdzić jako odżywka końcowa albo właśnie jako dokwaszacz innych odżywek. Albo zwyczajnie na świeżo pofarbowane odrosty

No tak, kilka użyć i jej nie ma. Chociaż ja używałam jej raczej skromnie Takich emolientowych odżywkach na bazach olejów walę dużo więcej
nie no u mnie suszarka robi lwa odpada, wole jak same wyschna bo wtedy nabieraja gladkosci i miekkosci.
zapuszczajmy do kostek i nie bedziemy mogly zakladac butow
no i mnie namowilyscie kupilam odzywke loreala
Cytat:
Napisane przez anias2 Pokaż wiadomość
bunny karite dla mnie jest bez jakiegos wielkiego szalu, zla nie jest ale jak to mowia d**y nie urywa Natomiast ta loreala extreme dla mnie rewelka bo te wlosy sa jakby pokryte po calosci czyms sliskim wlacznie z koncowkami ale to nie jest efekt takiego tłustego pokrycia.
Ja modeluje włosy wiec po tym mialam wlosy puszyste ale nie szope tylko takie lekkie i gladkie jakby lekko uniesione. No dla mnie super jest ta odzywka, nie wiem jak tam skaldowo jest i czym sie rozni od maski bo sie na skladach nie znam w ogole ale na razie przy mnie zostanie zobaczymy jak dalej sie bedzie sprawowala
dzieki za opinie skusilam sie

i nie ma odwrotu, kupilam 230 deluxe i bede farbowac w polowie wrzesnia, choc powiem szczerze ze to oksy 9% mnie troche przeraza...
Stary 2013-08-19, 21:15   #4087
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
masz naturalnego ombraka
ombrak by był, gdyby odrost nie był jak od linijki
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
Kitka wg mnie Twój kolor wcale nie jest ciepły ale domyślam się "czego chcesz", na szamponetkach się nie znam, ale castinga nie waż się używać
hihi oki
Cytat:
kituś mnie się Twoje włoski teraz bardzo podobają

ja ostatnio zatęskniłam za moimi jasnymi włoskami ale wiem, że teraz ciężko by było wrócić do blondu (raczej nie możliwe bo mam teraz orzechowy brąz) więc narazie nienastawiam się ,ale pocieszam się tym jak oglądam wasze piękne jasne włoski

wrzuce wam do albumu jakąś fote i powiecie mi czy kolor obecny mi pasuje czy nie i co o nim myślicie
dziękuję Asiu

Aaa dziewczyny, pisałyście o tuszach do rzęs. Ja używam teraz YSL taki co to daje niby spektakularny efekt sztucznych rzęs, ale raczej tego efektu nie widzę ale ja mam teraz słabe rzęsy, zaczęłam wcierać olejek rycynowy, bo mi wypadają
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:24   #4088
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Bunny slonce czy orientujesz sie moze czy wlosy clip in 150g i 47cm dlugosci beda wygladaly naturalnie? Znalazlam takie na niby wyprzedazy u jednego allegrowicza za 6 dyszek, i w sumie sprzedawca ma same pozytywne komentarze jak i ocene z komentarzy dobra. A skusilabym sie bo tych moich krotkich piorek mam dosc

Dziewczyny widzialam ze poruszany byl temat o tuszach do rzes... Ja uwielbiam i zawsze bede polecac tusz z miyo 3w1 (fioletowo biale opakowanie) za jedyne 7-8zl Tylko po nim mam takie dlugie rzesy (no i jeszcze po volume million lashes z loreala ale to inna polka cenowa wiec odpada ), a do tego tusz moge uzytkowac pol roku i naprawde nie zasycha i maluje tak samo jak na poczatku.
kurcze ja sie slabo znam na klipach kolor moge probowac pomoc dobrac ale nei wiem ile to 150g... moze princeska bedzie wiedziala?

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Hej hej

Ja mam dzisiaj jakiś kryzysowy dzień i doła mam

Pisałyście coś o kosmetykach LeCher - jakiś czas temu miałam szampon do włosów z olejkiem arganowym czy coś takiego i był dobry, ale tak raz na jakiś czas, bo dość ciężki ale pachniał obłędnie

a dzisiaj Tata kupił mi maskę o taką. Wklejam skład, choć zdjęcie kiepskie. Przed chwilą włosy tym wysmarowałam, zobaczymy ile to warte dość lekka się wydaje.
W hurtowni fryzjerskiej kupił
powinna mocno nawilzac- skladowo jest dobra
Cytat:
Napisane przez CherrryCat Pokaż wiadomość
Zrobiłam zdjęcia :P Wstawiam troche więcej bo nie mogę się zdecydowac które

i trochę mi się na dole umaziało i już mi się nie chciało tego czyscic więc nie zwracajcie na to uwagi
efekty fajne, ale za malo pogrubia i wydluza porownujac do astora doll...

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny

Widziałam Wasze zdjęcia wlosow, piękne efekty farbowań, BUNNY piękny kolor i włosy
U nas pogoda całkiem ładna więc plazujemy
A wczoraj coś mnie ugryzło, jakas osa chyba ale nie do końca bo noga piekła ale mocno nie spuchła. Strącilam ją z nogi jak siedziała. I to na plaży mnie udziabała.

BUNNY powiedz mi który kolor jest w końcu chłodniejszy z palette shimmering blonde-platynowy blond czy ten co ja robiłam, srebrzysty?
dziekuje
chlodniejszy jest 230 platynowy z tego co shizaxa porownywala...

Cytat:
Napisane przez Renatka89 Pokaż wiadomość
hej

ja jak zwykle z doskoku wciąż mam kryzys

z tego co pamiętam :

Kylie- super Ci wzieło odrost Czuje sie skuszona..

bunny- masz cudowne włosy Marzę o takich, ale takiej gęstosci nigdy nie osiągne

ex- co do clipów to warto, jak dobrze dobierzesz odcien, to polecam ja zamowilam (po konsultacji koloru z bunny oczywiscie-zapomnałam podziekowac tak btw) i jestem zachwycona. Ja mam 55cm, teraz zastanawiam sie jak je pocieniowac troche.. albo obciac w szpic.. musze sie zastanowic

a z tuszy to ja polecam Essence I love extreme, Maybelline Collosal ale ten z panterką i loreal volume milion lashes- wiec w sume 3 pólki cenowe kazdy cudowny
dziekuje i co trafilysmy w kolor?

Cytat:
Mieszałam z odżywką/maską do spłukiwania. Spróbuj, nic nie stracisz Ja nie znoszę wsmarowywać niczego w umyte włosy, od tego robią mi się strąki. Wolę ryzykować przedwczesnym zniszczeniem

Składowo wydaje się niezła, choć prosta Fajnego masz tatę

WOW, ale rzęsiska

Kupiłam dziś tę maskę Extreme, nie mogłam się powstrzymać Uwaga, teraz będzie dłuższy wywód, może komuś się przyda taka mini recenzja. Ja uwielbiam takie czytać w postach, bo KWC mniej do mnie trafia

Extreme maska- pachnie intensywnie mydłem, ma wydajną konsystencję. Nie wiedząc co nałożyłam, bezbłędnie bym zgadła, że to maska proteinowa. Po prostu to widać i czuć.

Moje odczucia po pierwszym użyciu
-włosy są wyraźnie pogrubione, ładnie uniesione u nasady
-są sypkie i wyglądają tak świeżo
-połysk mniejszy niż po odżywce, taki bardziej satynowy
-gładkość również mniejsza
-czuć działanie argininy- włosy są lekko usztywnione, dla niektórych to wielka zaleta, dla innych wada. Dla mnie chyba wada Powinna się sprawdzić u osób, które modelują włosy np. na szczotce. Świetnie się ułożą i fryzura będzie się trzymać.

Włosom podatnym na przeproteinowanie może zaszkodzić, nie ma się co czarować Widzę to po moich bardziej porowatych końcach. Po tej masce są bardziej sztywne i powyginane. A ja uwielbiam mieć je takie prościutkie i miękkie Jeszcze jedno użycie i najpewniej miałabym przeproteinowanie, na tyle znam moje włosy Będę jej używać, ale raz na jakiś czas, gdy będę mieć długą przerwę od protein. To jest naprawdę porządna maska i myślę, że docenię ją nie raz w przyszłości

Jakbym na dzień dzisiejszy miała je zestawić, to wygrywa odżywka. Daje większą gładkość, miękkość i blask, włosy są takie lejące. Po masce jest usztywnienie, za którym nie przepadam

Uwieczniłam dzisiejsze włosy na fotce, wklejam też fotkę po odżywce. Robione w różnym oświetleniu, ale mam nadzieję, że widać różnice z końcami (btw. mam jaśniejszą górę o jakieś pół tonu, reszta to pozostałości po X farbowaniach, już nic niestety na to nie poradzę)
Maska Extreme klik włosy gładkie poza końcami, które zrobiły się sztywne jak po jakimś stylizatorze (dziwny beż wyszedł na tej fotce, na żywo są bardziej perłowe)
Odżywka Extreme klik

Różnicę bardziej czuć w dotyku
czyli jednak odzywka dla ciebie lepsza, ja tez porownam i zobaczymy jak u mnie sprobuj na same konce dawac po masce troszke odzywki- powinno byc swietnie zero sztywnosci.
wlosy na fotach powalily mnie chce takie na slub, pokazalam je tz i stwierdzil ze podoła

Cytat:
Masz warunki rzęsowe, że tak powiem, tusz to tylko wyciąga Zazdroszczę Ja bym Ci odradzała hennę. Swego czasu na studiach miałam ją na rzęsach i brwiach non stop. Nie odczuwałam skutków ubocznych, dopiero jak nie musiałam już jej mieć robionej, poczułam różnicę. Rzesy i brwi stały się mocniejsze i ciemniejsze. Niby mieszankę trzyma się krótko na słabym utleniaczu, ale na dłuższą metę henna (powinno być w cudzysłowie, bo przecież to z henną nie ma niczego wspólnego) osłabia rzęsy i brwi. Raz na jakiś czas można spróbować, ale jak sobie pamiętam ile kiedyś rzęs i włosków z brwi traciłam

Oj, wczesną zimą wyglądały tak, że osoby, które zawsze komplementowały mi włosy, mówiły już tylko "Ale masz długie te włosy". Były w marnej kondycji, nie ma co się oszukiwać. Przestawiłam się na mądre farbowanie i równie rozsądną pielęgnację dzięki dziewczynom z tego wątku i efekty widać Nie przyszły od razu, trzeba było też sporo obciąć (gdybym nie cięła jak szalona od tej strasznej zimy, mogłabym już chyba na nich siedzieć, co prawda byłyby to jakieś strzępki, ale niektórzy takie lubią). Zapuszczam cierpliwie, pozbywam się systematycznie tych gorszych końców, chciałabym już mieć takie długie jak Bunny, ale pewnych rzeczy nie przeskoczę

Kolor na pierwszej fotce przekłamany, nie wiem dlaczego. Moje włosy prędzej mają gencjonowy fiołkowy poblask niż różowy Może kiedyś uda mi się zrobić jakąś wiarygodną fotkę, ale same jasne blondyny muszą przyznać, że uchwycić wiarygodnie nierozjaśniaczowy, wielotonowy blond jest ciężko. Trzeba mieć dobry sprzęt i jakąś wiedzę fotograficzną
oj narzekasz, masz naprawde piekne wlosy

Cytat:
A no
Zazdroszcze Revitalashu drogie te odzywki :< też z chęcią bym używała

Jak to mam warunki rzęsowe ? że niby one nie są takie złe ? dla mnie strasznie krótkie i jasne są :P a o hennie to ja myślałam na kolejne wakacje :P tak na '' cały czas '' to nie chce

Moje włosy też dużo przeszły.. niestety.. kiedyś nie dość że je sama farbowałam (raz nawet rozjasniaczem joanny i to 2 x pod rząd) to je prostowałam i to dzien w dzien... ;/ (czasem nawet mokre)
teraz moja prostownica leży sobie w szufladzie i czeka na jakieś wyjscia czy cuś . Teraz je tylko modeluję lub kręce naturalnymi sposobami bez uzycia ciepła i po ostatnim farbowaniu pallete c10 są takie jak na tych zdjęciach tyle że farbowany odrost zrobił się już bardziej żółty + pojawił się nowy. Następnym razem robię również c10 tylko że teraz z oksy 12 %
nie jest zle a bedzie coraz lepiej

Cytat:
Ja mam w tej chwili takie włosy jak na zdjęciach poniżej.
Ostatnio robiłam tymi dwoma londami 12/9 i 18 ale to jakoś miesiąc temu i strasznie mi pojaśniały chyba od płukanek i od słonka no i w miedzy czasie jeszcze robiłam raz szamponetką, ktora jak widać zmyła się bez śladu....na początek września jestem zapisana do fryzjera ale nie mam kompletnie pojęcia co z nimi zrobić
nadal jestes troche gołębica

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ale ja jestem gupia. Po prostu no comments
Pojechałam na zakupy, wsadzam kartę do bankomatu a tu w głowie pustka. Zapomniałam pinu. :mur : Wpisałam 3 kombinacje jakie mi w głowie zaświtały i żadna nie była dobra. I zablokowała mi się karta Dzwonię na infolinię i nie mogę się dodzwonić. Co za kobieta ze mnie
wybacz ale...
mnie cos takiego nigdy nie spotkalo, moze dlatego ze nie mam konta i karty- to nie dla mnie
Stary 2013-08-19, 21:25   #4089
asiabb1983
Zakorzenienie

oki dodałam zdjęcia możecie rzucić okiem

CEL 60 cm

Stary 2013-08-19, 21:31   #4090
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eveline1000 Pokaż wiadomość
Hej

Laski wezcie pomóżcie bo już zbaraniałamWy tu o maskach i juz sama nie wiem co zamówićMam obecnie Nutri gładki i color resist z garniera.I Lady Spa Arganową ale mi się kończy.PomóżcieMoż e coś ze Scandica albo Kallosa?Bunny i inne kobitki znające się na składach doradzcieBo te 2 z Garniera to są bardziej nawilżające i ta Lady Spa to proteinowa?Nie wiem bo nie znam się na składach przyznaję bez bicia

A Bunny a napiszesz mi o mnie i Tż o tych znakach zodiaku(ja baran on koziorożec)Pisałam wcześniej post ale chyba przeoczyłaś.Będę wdzięczna.

A i w końcu kupiłam jedwab z CHI Na długo wam starcza?
kallos to raczej proteinowka, nie wolisz maseczki z loreala?
napisze o znakach ale musze mic czas bo to sporo analizy i pisania...

Cytat:
Bunny, taki mniej więcej mam teraz "kolor" na łbie
da się coś z nim zrobić szamponetkami, chociaż na chwilę? Troszkę przyciemnić i ochłodzić najlepiej... Ale nie wiem czy nie wyjdzie większa kupka albo glon

są w ogóle takie szamponetki? Naturalny blond z Joanny dałby radę? Albo te capuccino co Lavia robiła? sama już nie wiem. Chyba że jakiś casting walnąć i tyle...
po szamponetkach bardzo rzadko bywa glon... celowalabym w jakis naturalne kolo 8 poziomu- joanna, palette, marion...
castinga nei bo one sie wymywa ale nei do konca
mozesz probowac te co wymienilas.

Cytat:
hej!

witaj
kurcze znow chorobsko ;/
mam nadzieje ze wakacje sie udaly

ja juz po gosciach, ide odpoczywac...

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
asia ja cie wole w blondzie... tutaj za ciemno, za smutno... lepiej byloby w jakims jasniejszym czekoladowym odcieniu moim zdaniem.
Stary 2013-08-19, 21:32   #4091
kitkulka
Zakorzenienie

Dziękuję Bunny wybiorę się na dniach i coś kupię
Stary 2013-08-19, 21:32   #4092
asiabb1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

witaj
kurcze znow chorobsko ;/
mam nadzieje ze wakacje sie udaly

ja juz po gosciach, ide odpoczywac...

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

asia ja cie wole w blondzie... tutaj za ciemno, za smutno... lepiej byloby w jakims jasniejszym czekoladowym odcieniu moim zdaniem.
wakacje się udały było super

no właśnie ale jak teraz dojść choćby do takiego miodowego ,karmelowego
one nie są aż takie ciemne w świetle dziennym wyglądają jak ciemny rudawy blond po tym orzechowym ale w domu wydają się ciemniejsze
narazie do opalenizny mi się podoba ale co będzie zimą to nie wiem ..może na zime cś pokombinuje i rozjaśnie trochę

CEL 60 cm

Edytowane przez asiabb1983
Czas edycji: 2013-08-19 o 21:40
Stary 2013-08-19, 21:39   #4093
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
kurcze ja sie slabo znam na klipach kolor moge probowac pomoc dobrac ale nei wiem ile to 150g... moze princeska bedzie wiedziala?

dziekuje

czyli jednak odzywka dla ciebie lepsza, ja tez porownam i zobaczymy jak u mnie sprobuj na same konce dawac po masce troszke odzywki- powinno byc swietnie zero sztywnosci.
wlosy na fotach powalily mnie chce takie na slub, pokazalam je tz i stwierdzil ze podoła

wybacz ale...
mnie cos takiego nigdy nie spotkalo, moze dlatego ze nie mam konta i karty- to nie dla mnie
Teraz też śmieję się sama z siebie

Ale kusicie tą maską z loreala. Chyba nie wytrzymam i też ją kupię

Asia zgadzam się z Bunny, ten kolor jest dla ciebie za ciemny. W miodowym blondzie wyglądałaś bosko. A tak poza tym, to niezła opalenizna
Stary 2013-08-19, 21:39   #4094
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
da się coś z nim zrobić szamponetkami, chociaż na chwilę? Troszkę przyciemnić i ochłodzić najlepiej... Ale nie wiem czy nie wyjdzie większa kupka albo glon

są w ogóle takie szamponetki? Naturalny blond z Joanny dałby radę? Albo te capuccino co Lavia robiła? sama już nie wiem. Chyba że jakiś casting walnąć i tyle...
Mam, a raczej miałam identyczny kolor włosów jak ty ten u nasady, też z takim odrostem chyba nawet większym. Miałam bo przygasiłam go trochę gencjaną (był za ciepły), ale zaraz maluje palletką. Zapuszczasz naturalki?
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:42   #4095
kitkulka
Zakorzenienie

Asiu ja Cię najbardziej lubię w takim średnim blondzie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Mam, a raczej miałam identyczny kolor włosów jak ty ten u nasady, też z takim odrostem chyba nawet większym. Miałam bo przygasiłam go trochę gencjaną (był za ciepły), ale zaraz maluje palletką. Zapuszczasz naturalki?
U nasady, czyli swoje mam w takim typowo popielatym odcieniu, ten na długościach wydaje się cieplejszy, przynajmniej w porównaniu z moimi włosami jakoś się nie komponuje

Tak, staram się zapuścić naturalne, trochę też z przymusu, bo obiecałam wszystkim w koło, że w ciąży nie pofarbuję włosów
Stary 2013-08-19, 21:46   #4096
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
szczerze ? To wolałam cię we wcześniejszym wydaniu....Ciemny odcień jakoś cię przytłacza i wyglądasz na bardzo smutną.... najlepiej mi się podobałaś po tym Castingu 634

---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ----------

Cytat:

dziekuje

wybacz ale...
haha no spoko nie obrażam się już przywykłam że jestem wątkowa "gołębica"
treningi z Ewą Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 21:52   #4097
201606240916
Konto usunięte

Lavia15 czy to ty pisałaś kiedyś, że kupiłaś sobie bańkę chińską do masażu?
Stary 2013-08-19, 21:53   #4098
asiabb1983
Zakorzenienie

ten kolorek jest jak dla mnie http://www.photoblog.pl/izussia03/147321155 chcę taki

CEL 60 cm

Stary 2013-08-19, 21:54   #4099
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Lavia15 czy to ty pisałaś kiedyś, że kupiłaś sobie bańkę chińską do masażu?
hehe nie kochana ja nigdy czegoś takiego nie miałam
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-19, 21:58   #4100
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
hehe nie kochana ja nigdy czegoś takiego nie miałam
Eh, sorry
A jak tam revitalash? Skończyło ci się już opakowane? (Bo masz to mniejsze?)
Stary 2013-08-19, 22:01   #4101
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Eh, sorry
A jak tam revitalash? Skończyło ci się już opakowane? (Bo masz to mniejsze?)
nie jeszcze jest jej sporo
Dzisiaj czy wczoraj pisałam o tym, że zrobilam sobie przerwę w jej stosowaniu bo już mam wystarczająco długie rzęsy i takie mi wystarczą ale niedługo znów do niej powrócę, ale będę ją teraz używać od czasu do czasu a nie codziennie tylko po to żeby podtrzymać ten efekt
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-08-19, 22:02   #4102
CherrryCat
Zakorzenienie

Cytat:

dziekuje

wybacz ale...
a mnie ten tusz bardzo pasuje :P. W dodatku na zdjęciu to jest jedna warstwa

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 22:03   #4103
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:
Asiu ja Cię najbardziej lubię w takim średnim blondzie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

U nasady, czyli swoje mam w takim typowo popielatym odcieniu, ten na długościach wydaje się cieplejszy, przynajmniej w porównaniu z moimi włosami jakoś się nie komponuje

Tak, staram się zapuścić naturalne, trochę też z przymusu, bo obiecałam wszystkim w koło, że w ciąży nie pofarbuję włosów
Naturalki mam takie same jak Twoje Co do szamponetek to kiedyś używałam ciemnego blondu z joanny chyba, albo z mariona. Niestety nie wiem jak wyjdzie na obecnym kolorze bo używałam jej na swoich naturalkach i powiem tyle, że nie było jej w ogóle widać
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-19, 22:47   #4104
Renatka89
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana a skad zamawialas clipy? I jakie masz, naturalne czy syntetyki?
oczywscie,że naturalne, nigdy syntetyków zamawialam z cosmoshop mam 135g zestaw i jak dla mnie sa geste zobacz sobie na blogach efekty, duzo blogerek ma od nich wloski

bunny- kolor trafiony idealnie albo i idealnie to za mało powiedziane, no po prostu jakby były moje Jesteś wielka

Czuje sie skuszona maska Loreala
Stary 2013-08-19, 23:32   #4105
shizaxa
Wtajemniczenie

Asia nie poznałabym Cię, taki jasny brązik super by był, na zdjęciach prawie na czarne wyglądają...

Agatko tak jak Bunny pisze, platynowy chłodniejszy, ale za to diamentowy(318) jest taki świetlisty i perłowy

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Stary 2013-08-20, 00:34   #4106
Skarb90
Zadomowienie

GG do Skarb90

Cytat:

tylko nie casting, mi wlosy zniszczył
Skarb90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 07:39   #4107
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Jeden dzien mnie nie było,a te szalnie 3 strony zapisały

Ja sie dzisiaj denerwuje, bo w koncu mam ortopede

W ogole kolezanka w pracy bardzo brzydko ze mna postapiła

Cytat:
do skladow nei moge sie przyczepic sa bardzo dobre pytanie czy dane wlosy polubia te wszystkie naturalne skladniki.

rozczesywaly sie niezle... problem w tym ze za kazdym pociagnieciem szczotki puszyly sie tak jakby je kto tapirowal i juz tak zostawaly a jak zwiazalam w kucyk to jak wlosy sie o siebei tarly to tez coraz bardziej rosly w boki pierwszy raz cos takiego mi sie zdarzylo
U mnie w miescie stacjonarnie nie kupie,bo jak juz wspominałam u mnie nic nie ma
Ale bulic 30 zl i jeszcze przesyłka z 0,5l kosmetyku, który może mi nie podpasowac to tez nie o to chodzi
Zarz obczaje na Allegro czy mozę tam sa tansze
Ja nigdy nie mialam takiego efektu na włosach, czasem jak dałam im proteiny to wygldałam jak lew,ale zwiazałam w koczka, bo kucyk tez wygladał tragicznie i jakos mozna było przetrwac do ns mycia

Cytat:
Dziękuję kochana za te słowa będę wierzyć i przyciągać dobry los

Cieszę się Kolor po gencjanie rzeczywiście zwraca uwagę, bo wszystkie produkty do żółtych włosów dają raczej popielaty/srebrny blond.
Też tak mam, na razie Lecher zostanie w strefie marzeń

Mnie też, zawsze się uśmiecham Nie lubię tych sieci, ale cieszę się, że mają cennik w internecie, nie znoszę pytać się o każdą cenę
Bedzie wszystko w porzadku, zobaczysz
Poki co gencjany nie potrzebuje, bo wieje chłodem na mej głowie
Dzisiaj smigam po maske Chantala do Fale Loki Koki

Cytat:
kylie mam wiesci z frontu o rosyjskich kosmetykach
wiec tak, przeklejam wiadomosc od sis

kosmetyki te byly testowane na mojej sis i jej przyjaciolce.
sis ma wlosy troche jak moje- rozjasniane farba miodowy blond do poziomu 9, na oksy 9%. wlosy dosyc porowate, jednak prostsze niz moje i grube, choc mniej ich niz moich. skora glowy dosyc delikatna i wrazliwa.

jej przyjaciolka- wlosy cos jak naszej agatki- cienkie, dziecięce, bardzo szybko sie obciazajace, problem z tluszczeniem i oklapem, miekkie bardzo i delikatne, farbowane na bezowy blond 9.13.

obie myja wlosy czesto- co drugi dzien lub codziennie.

Kupowałam i w Lublinie, i przez neta, ale obecnie mamy już tyle butików stacjonarnie, że doliczając wysyłkę to się przez neta nie opłaca

Używałam szamponów Natura Siberica - neutralnego i do włosów suchych (butelka w kolorze khaki), oba baaaardzo polecam [IMG]resource://emots/kwadr.gif[/IMG] Ja akurat wybierałam takie, które włosy nawilżą, ale myję do drugi dzień, więc trudno mi powiedzieć jak z obciążeniem. Ty myjesz dużo rzadziej, więc może lepiej sprawdzą się u Ciebie takie do włosów normalnych. W każdym razie składy mają zachwycające i są bardzo delikatne [IMG]resource://emots/usmiech.gif[/IMG] Poza tym używałam maski drożdżowej Babci Agafii (bubel jakich mało[IMG]resource://emots/jezyk_oko.gif[/IMG]) i balsamu Aleppo Planteta Organica (rewela[IMG]resource://emots/wykrzyknik.gif[/IMG]) Kupujemy na spółkę z B., bo opakowania są dosyć duże, zamierzamy przerobić wszystkie balsamy i maski z Planety, bo mają świetne składy i naprawdę fajnie działają [IMG]resource://emots/usmiech.gif[/IMG] O marce Eco Hysteria nic nie wiem [IMG]resource://emots/oczko.gif[/IMG]

wrażenia B.: neutralny szampon był dla niej rewelacja, ten do suchych obciążał jej włosy; maska drożdżowa padaka, balsam PO podobnie jak u mnie rewelacja, ale na drugi dzień obciąża

w kolejce mamy czarną maskę marokańską i szampon do włosów suchych Love2Mix z ekstraktami z jagód goi i pereł

bedzie dawac znac na biezaco
Ja chce ruskiego kosmetyku spróbowac
Cytat:
Bunny a Ty tym platynowym teraz przed ślubem będziesz robić czy po?? u mnie w lokalnej drogerii jest promocja

W ogóle miałam wam pisać że kupiłam odżywkę tak zachwalaną Goodbye damage
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ra-wersja.html
i jestem tak średnio zadowolona. Tzn wszystko fajnie oprócz tego że nie podkreśla skrętu włosów...raz za czas ją mogę użyć, spróbuję wyprostować po niej włosy na szczotce
a uzywałas tej odzywki dołaczonej do farby?
Bo ja mojej od 318 jeszcze nie uzyłam i jestem ciekawa jakie wlosy po niej sa
Ja narazie odzywki mam:
Alberto balsam antyoxydacyjna
Morele z garniera jeszcze męcze ( ale nie kupie jej wiecej)
mam z Dove ta ekspresowa
Nive Long repair ( ale ja ja uzywam do zabezpieczania włosów podczas mycia inaczej szopa)

Cytat:
nie no po slubie robie, nie bede teraz ryzykowac spaskudzeniem sie
nie bierz tej zlotej GK ;/

no gdzie ci goscie no nienawidze czekac
Ja tez nie cierpie czekac
Zawsze sie przygotuje,wymaluje,wystr oje i denerwuje mnie,że musze czekac...
Cytat:
Kurczę, do czego by to porównać Może z żółtymi odżywkami
-Garnier Fructis Oleo i Garnier z Avocado są dla moim włosów dociążające, nadające gładkość i nawilżenie, ale na dłuższą metę robią mi kluski z włosów
-żółty Gliss Kur na głodzie proteinowym daje wygładzenie, efekt lustra, włosy nie są obciążone, ale też nie są tak lekkie jak po Lorealu. Gdyby nie to przeproteinowanie, które mi się zdarza, używałabym jej non stop, chciałabym mieć takie włosy zawsze

odżywka Loreal Extreme jest najlżejsza z tej całej czwórki , włosy są najbardziej sypkie i puszyste (ale nie puszące się), najbardziej chyba też nabłyszcza. Znalazłam fotkę na dysku robioną pod wpływem zachwytu Extreme klik Wiadomo, że flesz dodał blasku i rozjaśnił, ale po tej odżywce i tak błyszczą się same z siebie, ten blask jest taki wyrównany. Wydaje mi się, że widać trochę tę lekkość i sypkość, przy wyżej wymienionych odżywkach włosy są bardziej przylizane, a nie zawsze mam ochotę na taki efekt

Swoją drogą ja chyba lepiej tolerowałam odżywki niż maski Elseve, maski były chyba dla mnie trochę za ciężkie, ale ja raczej nigdy wielkich problemów z puchem nie miałam (pomijam mroczny etap schodzenia z czerni do blondu). Dobrze znoszę zółtą odżywkę Elseve (uwielbiam żółte odżywki)

Ogólnie Elseve wydaje mi się serią zbyt drogą marką jak na drogerię Seria Extreme zaskoczyła pozytywnie
jakie Ty masz cudownie wygładzone włosy
i to przy stosowaniu suszarki z jonizacja tylko?
Masakra, ja tez tak chce
jaka masz ta suszarke?

Cytat:

Myślę sobie, że taki urok długaśnych włosów- o wiele trudniej o nie zadbać Tęsknię za poprzednią długością, ale przyznaję, że z obecną jest mniej tego typu problemów
Przypomniała mi się pani blogerka żaląca się, że z takimi długaśnymi włosami nie jest w stanie nawet zrobić sobie kanapki, ale zapuszcza dalej

Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny

Co do tuszu, ten MaxFactor byłby świetny, gdyby miał inną szczoteczkę, nie umiem taką ładnie pomalować rzęs dolnych i tych w wewnętrznych kącikach..... pogrubia, lekko wydłuża, pięknie podkreśla, ale zdecydowanie wolę szczoteczki węższe na końcu.
Ja lubie malutkie, silikonowe takie jak w Wibo tym zielonym

Cytat:
Hej laseczki

Oficjalnie stwierdzam ze mam juz dosc tego zapuszczania wlosow Zaczynam myslec o zakupie wloskow clip in, z tym ze nie bardzo sie na tym znam a ceny tez powalaja i nie wiem czy jest sens
Ex ja tez kiedys o tym myslałam ale nie wypalilo, po pierwsze nie mogłam dobrac koloru do moich włosów, i po wielu probach sie zniecheciłam, poza tym nie wyobrazam sobie,że mam tak cos doczepione do głowy, a jak gdzies zawije, czy gdzies sobie przytrzasne włosy chociazby torebka to taki pukiel odpadniety bedzie wisial przy torebce

Edytowane przez xXxKYLIExXx
Czas edycji: 2013-08-20 o 09:18
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:40   #4108
AniaAga
Zadomowienie

Hej, dziewczyny

Kylie, właśnie poszukam coś z normalną szczoteczką, może na Vibo się skuszę, a jak skończę, to podmienię ją do tego Maxa. Tusz super, nie uczula, nie skleja, pięknie pogrubia, no ale w kącikach się nie pomaluje a dolne rzęsy jak maluję to cała się paćkam
Trzymam kciuki za ortopedę, daj znać co powiedział, ok?

Hahaha, chyba dlatego nie skusiłabym się na doczepianie, z moim szczęściem to nie tylko pukiel ale cała kitka by mi przy torebce dyndała

Edytowane przez AniaAga
Czas edycji: 2013-08-20 o 08:42
AniaAga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 09:30   #4109
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Co do zalotki-będę musiała się nauczyć
Na razie kupiłam ten tusz z eveline-
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...t-curl-up.html
pomaluję jutro i ocenię
Miałam też na razie nie kupować nic do włosów bo w łazience się nie mieści ale kupiłam tę maskę nutrii-gładki bo była promocja z 15 na 13 u mnie w drogerii Koliber, chyba im nie schodzą tak samo jak pytałam o gliss kura żółtego to mówi babka że wycofali się ze sprzedaży jej bo nie było popytu
zastanawiam się nad olejkiem na końcówki bo i tak daję zawsze jakiś zabezpieczacz po myciu i myślę czy by z odżywką nie dawać, tak chyba Truskawkowa mówiła, że dawałaś kiedyś? to się robi przed czy po myciu? bo kupiłam kiedyś olejek i się kisi w szafce
Tusz jest bardzo dobry, ja miałam po nim rzesy do brwi
Na prawde
Kurcze, nie wiem,ale mi zolty GK jakos nie podszedł, poki co moja ukochana odzywka to Alberto Balsam
Ja mam zabezpieczacz z Oriflame
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ki-wlosow.html
stosuje je przed prostowaniem, czy nawet wtedy jak nie prostuje,żeby mi sie włosy nie mechaciły

Cytat:
Hej hej

Ja mam dzisiaj jakiś kryzysowy dzień i doła mam

Pisałyście coś o kosmetykach LeCher - jakiś czas temu miałam szampon do włosów z olejkiem arganowym czy coś takiego i był dobry, ale tak raz na jakiś czas, bo dość ciężki ale pachniał obłędnie

a dzisiaj Tata kupił mi maskę o taką. Wklejam skład, choć zdjęcie kiepskie. Przed chwilą włosy tym wysmarowałam, zobaczymy ile to warte dość lekka się wydaje.
W hurtowni fryzjerskiej kupił
Co sie dzieje słoneczko
Jeju, jakiego Ty masz fajnego tego tate

Cytat:
Zrobiłam zdjęcia :P Wstawiam troche więcej bo nie mogę się zdecydowac które

i trochę mi się na dole umaziało i już mi się nie chciało tego czyscic więc nie zwracajcie na to uwagi
Ładnie,ale dla mnie za delikatnie
Ja lubie miec bardzo monco wytuszowane rzesy

Cytat:
Mieszałam z odżywką/maską do spłukiwania. Spróbuj, nic nie stracisz Ja nie znoszę wsmarowywać niczego w umyte włosy, od tego robią mi się strąki. Wolę ryzykować przedwczesnym zniszczeniem

Kupiłam dziś tę maskę Extreme, nie mogłam się powstrzymać Uwaga, teraz będzie dłuższy wywód, może komuś się przyda taka mini recenzja. Ja uwielbiam takie czytać w postach, bo KWC mniej do mnie trafia

Extreme maska- pachnie intensywnie mydłem, ma wydajną konsystencję. Nie wiedząc co nałożyłam, bezbłędnie bym zgadła, że to maska proteinowa. Po prostu to widać i czuć.

Moje odczucia po pierwszym użyciu
-włosy są wyraźnie pogrubione, ładnie uniesione u nasady
-są sypkie i wyglądają tak świeżo
-połysk mniejszy niż po odżywce, taki bardziej satynowy
-gładkość również mniejsza
-czuć działanie argininy- włosy są lekko usztywnione, dla niektórych to wielka zaleta, dla innych wada. Dla mnie chyba wada Powinna się sprawdzić u osób, które modelują włosy np. na szczotce. Świetnie się ułożą i fryzura będzie się trzymać.

Włosom podatnym na przeproteinowanie może zaszkodzić, nie ma się co czarować Widzę to po moich bardziej porowatych końcach. Po tej masce są bardziej sztywne i powyginane. A ja uwielbiam mieć je takie prościutkie i miękkie Jeszcze jedno użycie i najpewniej miałabym przeproteinowanie, na tyle znam moje włosy Będę jej używać, ale raz na jakiś czas, gdy będę mieć długą przerwę od protein. To jest naprawdę porządna maska i myślę, że docenię ją nie raz w przyszłości

Jakbym na dzień dzisiejszy miała je zestawić, to wygrywa odżywka. Daje większą gładkość, miękkość i blask, włosy są takie lejące. Po masce jest usztywnienie, za którym nie przepadam

Uwieczniłam dzisiejsze włosy na fotce, wklejam też fotkę po odżywce. Robione w różnym oświetleniu, ale mam nadzieję, że widać różnice z końcami (btw. mam jaśniejszą górę o jakieś pół tonu, reszta to pozostałości po X farbowaniach, już nic niestety na to nie poradzę)
Maska Extreme klik włosy gładkie poza końcami, które zrobiły się sztywne jak po jakimś stylizatorze (dziwny beż wyszedł na tej fotce, na żywo są bardziej perłowe)
Odżywka Extreme klik

Różnicę bardziej czuć w dotyku
Czyli juz wiem,że jej nie kupie
Moje wlosy nawet jak raz na miesiac czy 1,5 m-ca dostana proteiny to wygladaja jak strzecha, nie lubia i koniec

Wiesz co chciałabym miec tak "gorzej" wygladajace włosy jak Ty po masce Extreme

Cytat:
Fajna ta perełka. Kiedyś też myślałam nad C10, ale odstraszyły mnie opinie o podrażnieniach, które czasem powoduje na skórze. Spróbuj kiedyś gencjanowej płukanki albo sprayu, to najlepszy pogromca żółtych włosów jakiego znam. Do tego okrutnie wydajny i tani
C10 jest bardzo fajne
a gencjana fakt, czyba ta mała buteleczke to na lata bede miec
Ale i efekt jest mega
Cytat:
Ale się cieszę - dzisiaj mebelki kuchenne u mnie montowali i kuchnia już jest praktycznie cała gotowa W sumie wyszło lepiej niż myślałam...Teraz najwięcej roboty czeka mnie z urządzaniem salonu i sypialni ale to już sama przyjemność jak dobrze pójdzie to za 2tyg sie wprowadzamy

dzisiaj mi też neta i tv zakładali

Truskawkowawiosna - boskie masz te włosy! a jaka długość ja w życiu swoich takich nie zapuszczę....
Widzisz, teraz to juz z górki

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:

ales Ty potargana słodko na tym zdjeciu

Cytat:
hej!

Hej,hej

Cytat:
nie no u mnie suszarka robi lwa odpada, wole jak same wyschna bo wtedy nabieraja gladkosci i miekkosci.
zapuszczajmy do kostek i nie bedziemy mogly zakladac butow
no i mnie namowilyscie kupilam odzywke loreala

dzieki za opinie skusilam sie

i nie ma odwrotu, kupilam 230 deluxe i bede farbowac w polowie wrzesnia, choc powiem szczerze ze to oksy 9% mnie troche przeraza...

To teraz mnie chyba rozumiesz,że ja tez sie boje 9.

Bunny prosze poradz cos na mega swedzacy łeb
Nie wiem czy to po farbowaniu,ale nawet przed 318 mialam takie swedzenie lekkie,ale teraz po farbowaniu to juz porazka
Chodze i sie drapie jakbym wszy miala
Umyłam własnie familijnym ale cos nie bardzo mi to pomogło

Cytat:
dla mnie zdecydowanie za ciemno.
Mi sie najbardziej podobałas po zmieszaniu dwóch farb z Joanny tego karmelowego i piaskowego chyba

Cytat:
ten kolorek jest jak dla mnie http://www.photoblog.pl/izussia03/147321155 chcę taki
o tak, ten jest piekny

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny

Kylie, właśnie poszukam coś z normalną szczoteczką, może na Vibo się skuszę, a jak skończę, to podmienię ją do tego Maxa. Tusz super, nie uczula, nie skleja, pięknie pogrubia, no ale w kącikach się nie pomaluje a dolne rzęsy jak maluję to cała się paćkam
Trzymam kciuki za ortopedę, daj znać co powiedział, ok?

Hahaha, chyba dlatego nie skusiłabym się na doczepianie, z moim szczęściem to nie tylko pukiel ale cała kitka by mi przy torebce dyndała
Ja nie lubie wielkich szczot w tuszach, im mniejsza tym lepiej mi sie nia operuje
Jak mi sie podoba jej fryzurka
http://www.pudelek.pl/artykul/58099/..._zlotych_foto/
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:16   #4110
shizaxa
Wtajemniczenie

Kylie zaraz po farbowaniu dawałam tę odżywkę z farby i jest ok, szopy mi nie zrobiła i to się liczy

Pomalowałam się dziś tym tuszem z Eveline i podkręcone są ale długości mi za bardzo nie dodało, ale pomalowałam tylko jedną warstwą bo na pocztę tylko idę a Ty dwie warstwy dajesz tuszu zawsze?

Wczoraj umyłam włosy i dałam mix odżywki tzn garnier awokado i garnier goodbye damage i nie ma ani przyklapu ani puchu. Tak muszę te odżywki wykorzystać ale teraz widzę, że potrzebuje chyba cięższe odżywki, teraz pasuje mi ten garnier color resist do farbowanych i odżywka nivea intense repair no i maska dolce anti age. Zopbaczymy czy mi garnier nitri gładki podejdzie szkoda tylko, że ja się nie znam na składach i nie wiem co powoduje, że te a nie inne odżywki mi pasuję

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
będzie-55cm

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości