|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
Cytat:
|
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!
To wiec my chyba tez bierzemy, bo za taka cenę to po prostu żal nie brać. Do tego jest tak wykończone, ze
Tylko musimy poczekać tydzien-dwa az sąd założy księgę wieczystą. Bo bez tego nie podejmiemy żadnej decyzji.
|
#2853 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
Cytat:
flight wszystkiego najlepszego! witam, sypialnia pomalowana!
|
|
#2854 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ile płaciłyście swoim florystkom i co było w pakiecie?
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2857 |
|
Wtajemniczenie
|
Wita szczęśliwa ale mega zmęczona ŻONA
![]() Wpadnę do Was na dłużej pod koniec tygodnia, a dziś chciałabym w końcu spokojnie zasnąć
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
1. ROZMAITOSCI KWIATOWE 200 ZL - BUKIET SLUBNY+ 3 BUTONIERKI
2. ZNAJOMA SZWAGRA 50 ZL 1 SZT BUKIET DLA DRUHEN 80 ZL PODUSZKA NA KWIATY 50 ZL BUKIETY DLA RODZICOW 3. JERZEBINA DEKORACJE 1600 DEKORACJA SALI
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale teraz jak odremontowaliśmy nasz pokój można brać się dalej za kolejne rzeczy z listy. A skoro i tak zbliża się zima, a ja z domu nie zabrałam żadnych kurtek czy to jesiennych czy zimowych to warto szafę zrobić bo nie będę miała gdzie tego trzymać ![]() Wracając do pytania... my dopiero wczoraj siedliśmy i rozrysowaliśmy sobie jakbyśmy chcieli żeby ta szafa wyglądała A w zasadzie ja rysowałam a mąż tylko podpowiadał czy moje pomysły realne dla niego do wykonania czy nie. Wcześniej przejrzeliśmy tylko kilka stron właśnie gdzie szafy można na zamówienie robić, ale nam na dobrą sprawę potrzebne byłyby tylko te drzwi. I wczoraj byliśmy dopiero w jednym sklepie gdzie już fachowcy z nami rozmawiali. Póki co wiemy tylko że jeśli się na nich zdecydujemy to szafa będzie niższa niż byśmy chcieli i z 2 skrzydeł a nie 3 tak jak by nam odpowiadało. Dlatego będziemy szukać dalej
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
od 1500-2000, strojenie kosciola, sali, bukiet dla mnie, dróżki, samochód..
Kyiia a jaki macie problem z prowadnicami? i czemu nie troje drzwi? bo za wąsko? pracuje właśnie w hurtowni z takimi rzeczami, a i bede robic szafe na wnękę o szerokosci 157 cm. do tego wysokosc nas nie puszcza, ale to najwyzej u góry zrobimy cos ala pawłacz na posciel. dopiero kolege z pracy bedę na pomiar brała, bo dzis ledwo co wymalowaliśmy to pomieszczenie. tam myślę sobie że miałabym troje drzwi o szerokości ok 60 cm (muszą na siebie zachodzić) i zastanawiam się, czy nie bedzie to za wąsko, a i lustro by sie nam podobało w drzwiach.. ba! tżtowi bo obejrzeniu naszej fioletowej sypialni zaczęło sie mówić o białych meblach ![]()
|
#2861 |
|
Rozeznanie
|
To ja chyba miałam najtaniej, za 950:
1. Bukiet PM, bukiet świadkowej, bukiet druhenki 3. 3x butonierka 4. 2 bukiety urodzinowe, dla mamy i cioci 5. Bukiet do ozdoby stołu na błogosławieństwo 6. Dekoracja kościoła 7. Dekoracja samochodu 8. 2 kosze z kwiatami dla rodziców Dekoracja sali była wliczona w koszta sali. Na dekorację kościoła składaliśmy się z drugą parą po 200 zł, no i świadek płacił za dekorację auta. Także my zapłaciliśmy kwiaciarni 650 zł. Z tym, że to niezbyt popularna kwiaciarnia w niezbyt dużym mieście. Wiadomo inne miasta, inne ceny. Niemniej jestem bardzo, bardzo zadowolona.
|
|
|
|
#2862 | |
|
Zadomowienie
|
Hej
Dziś rano wróciliśmy z mężem znad morza.. było cudownie..A już jutro powrót do pracy.. po prawie 3 tygodniach urlopu.. Zaczęłam pisać relację ze ślubu ale coś słabo mi idzie..może w pracy znajdę trochę czasu to popiszę Cytat:
Odpoczywaj, należy Ci się ![]() ![]() Moja florystka wzięła 1000zł za : dekorację sali w bukiety, świece, wstążki na krzesła itp, bukiet ślubny i świadkowej, bukiety dla rodziców na podziękowania, dekoracja samochodu.
Aleksander 24.04.2015 ![]() Edytowane przez Edzik_87 Czas edycji: 2013-08-19 o 22:28 |
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
dodam ze moja stroi mi całą sale od podstaw, własnymi szarfami, ma pokrowce na krzesła, wazony, serwetki kupuje, chce postawić staroświecki rower przed sala z kwiatami i jabłkami...
|
#2864 |
|
Wtajemniczenie
|
To ja mam w sumie 3 florystki
![]() 1. za bukiet dla mnie, świadkowej, przypinki dla Tż i świadka, bukiet na nasz stół, bukiety dla Rodziców i wazoniki z pływającymi świeczkami bierze 600 zł 2. za 10 kompozycji na stoły i 10 dekoracyjnych bombek z kwiatami bierze 350 zł 3. florystka w kościele liczy tylko za kwiaty. |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!
Placilam w sumie koło 800 złotych.
- bukiet mój - bukiet świadkowej - bukiet do hotelu (wielki był ) razem z wazonem- butonierki TZta i swiadka - płatki do sypania
|
#2866 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2868 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja max byłam w stanie zapłacić za kwiaty 2000zł.. całość z dekoracją kościoła wyszła 1300 zł ( składaliśmy się po 300zł w 3 pary, tak to cena dla jednej byłaby wiadomo jaka.. także udało się oszczędzić chociaż na tym .. ). Na sali florystka robiła 12 bukietów w wazonach kulach - nie były zbyt duże..ale były tam piwonie, goździki, róże, eustomy, wrzosy, gerbery, ogólnie rzecz biorąc - mieszanka kwiatów.
Aleksander 24.04.2015 ![]() Edytowane przez Edzik_87 Czas edycji: 2013-08-19 o 22:49 |
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samochodu też np nie dekorujemy ostatecznie, mamy w cenie dekorację białym tiulem, która wg mnie jest bardzo ładna jak na sztuczną dekorację i zrezygnowałam z żywych kwiatów na auto. Także sporo można poobcinać
Edytowane przez asia_28w Czas edycji: 2013-08-19 o 22:46 |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie, nie wiem czy czegoś nie pomyliłam, że chyba pisałaś viollet że chcesz bukiety z samych kwiatów. zielenina sporo daje, a jest tańsza. mnie właśnie moja dekoratorka z mamą na ziemie sprowadzały.....
|
#2872 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jest tego też faktycznie sporo, ale kurczaczki bez przesady, żeby aż tyle sobie zaśpiewała...Witam się po odebraniu sali i spotkaniu z zespołem
|
|||
|
|
|
#2873 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się z Wami już jako żona
![]() Dziękuję wszystkim dziewczynom za życzenia
|
#2874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i wlasnie bez halki ladnie sie uklada i nic sie nie majta, pląta, taka dosc mila, sliska, ale nie sztuczna jest ta podszewka. Nie wiem co to... No ale nie sznurowalam gorsetu, bo nie mam rąk gadzeta, wiec jak przyjedzie swiadkowa i mnie zasznuruje to podejme ostateczna dezycje.Ale mierzylam do skorzanej kurtki i fajnie suknia wyglada ![]() Opaska z Bijou Bridgitte, duzo roznych sielskich bylo. ---------- Dopisano o 23:03 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
|
|
#2875 | |
|
404 Not Found
|
Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2876 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalni
Cytat:
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalni
gratulację
pokaż suknie
|
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Potknięciami nie ma się co przejmować - zawsze się pojawią ![]() Jakaś relacja?
|
|
|
|
#2879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi...Swoją drogą mąż mnie spił winem... jeszcze jakieś weselne mieliśmy
Jednego odesłano - i następnie stracono - za nieudaną próbę zabójstwa wyższego rangą studenta, drugi został zabity na arenie w czasie ćwiczeń, a trzeci umarł z przyczyn naturalnych - sztylet w sercu naturalnie powoduje śmierć.
|
|
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc wszystkim
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:19.

klik!

No ale teraz jak odremontowaliśmy nasz pokój można brać się dalej za kolejne rzeczy z listy. A skoro i tak zbliża się zima, a ja z domu nie zabrałam żadnych kurtek czy to jesiennych czy zimowych to warto szafę zrobić bo nie będę miała gdzie tego trzymać
A w zasadzie ja rysowałam a mąż tylko podpowiadał czy moje pomysły realne dla niego do wykonania czy nie. Wcześniej przejrzeliśmy tylko kilka stron właśnie gdzie szafy można na zamówienie robić, ale nam na dobrą sprawę potrzebne byłyby tylko te drzwi. I wczoraj byliśmy dopiero w jednym sklepie gdzie już fachowcy z nami rozmawiali. Póki co wiemy tylko że jeśli się na nich zdecydujemy to szafa będzie niższa niż byśmy chcieli i z 2 skrzydeł a nie 3 tak jak by nam odpowiadało. Dlatego będziemy szukać dalej