|
|
#661 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
fewcia nawet nie strasz, ze bedzie musiała za tego padalca płacic to juz by był szczyt szczytów!
|
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cała niestety tak jest że póki wspólnota majątkowa to długi wspólne
Dlatego zawsze w pierwszej kolejności radzę rozdzielność robić. Kto wie co takiemu strzeli do głowy?? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#664 | |
|
Wtajemniczenie
|
nawet z taką kwaśną minką wygląda przesłodko Cytat:
Sylwia, wziełaś to pod uwage? nie daj się wrobić juuupiiiii, poprasowała tą tone. zostalo mi jeszcze kilka rzeczy, ale muszą doschnąć. ide zaraz z psem na spacer, potem śniadanko, a potem jakis spacerek by sie przydał, ale ciągle leje... marsi, gdzie jesteś? illusion, dalej urlopujesz? mika, dzwoniłaś juz? wiesz cos? daj koniecznie znać! jakajakaja, ajsiju jak tam pogoda na Różance?
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-20 o 09:54 |
|
|
|
|
#665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie maja jeszcze wiecej fajnych rzeczy, o ktorych nie wiem ![]() Cytat:
A przeciez niedawno jeszcze prosil o szanse, a teraz chce spokoju ![]() My juz po badaniu krwi. Tym razem na szczescie z raczki. Siki ledwo udalo sie zlapac, maluuutko bylo. Na posiew nie wystarczylo oczywiscie. Nie pisalam Wam. TZ wczoraj dzwignal w pracy cos ciezkiego, zgielo go w pol i wyprostowac sie nie moze. Wlazlo mu cos w plecy, tydzien L4 dostal. Takze od wczoraj mam dwojke dzieci w domu ![]() ![]() Nasza noc ok - jedna pobudka o 1:30. Ja sie uparlam, zeby Kuba spal w lozeczku. Skonczylo sie na 3 podejsciach - kazde nieudane, bo po kilku sekundach od odlozenia oczy 5-złotowe Za 4 razem polozylam go w naszym lozku i lulał do 6:30 aż milo ![]() ![]() Szkoda tylko, ze na odkladanie stracilam 1,5h i zasnelismy o 3 dopiero
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-20 o 09:59 |
|||
|
|
|
#666 |
|
Przyczajenie
|
Delicjanko gratulacje!!
Zglasza sie nastepna z beznadziejnymi nocami. W sumie to sie zastanawiam czy narzekac, bo pewnie mogloby byc gorzej. Zosia budzi sie na cyca co dwie, czasem co godzine i placze poki nie dostanie cyca. Probuje ja uspokoic metodami alternatywnymi ale nici z tego. Jak tylko jej zadania zostana zaspokojone spi smacznie, dopoki znow nie zachce mnie meczyc. Rano, okolo 9 budzi sie juz z usmiechem na ustach i wtedy, az do pierwszej pobudki po wieczornym zasnieciu nie jeknie nawet raz. To minie prawda? Pediatra zasugerowala jedynie, bym zwrocila uwage na to co jem i ile pije. I ma racje, bo ostatnio moje odzywianie jest beznadziejne, np. Wczoraj padala deszcz, a ze bylam sama z tesciowa zjadlam za caly dzien pol ptasiego mleczka, byleby jej nie ogladac . I kazala tez zwrocic uwage na neurony lustrzane, wiec sie wczoraj doksztalcalam co to.Krotko powiem, ze zazdroszcze kazdej kobiecie, ktora ma fajna tesciowa ![]() Co do zycia we Wloszech, to ja zawsze mowie, ze sa wszedzie plusy i minusy. Ogolnie moglabym duzo narzekac, bo jest wiele dziwnych rzeczy i utrudnien, ale my zyjemy troche odlaczeni od codziennego zycia. Co tydzien lub dwa mamy grupe osob z roznych zakatkow swiata, dla ktorej stajemy sie pewnego rodzaju daleka rodzina. Trafiaja nam sie naprawde super ludzie, ktorzy do nas wracaja i utrzymujemy kontakty. I po wlosku to gadam tylko w sklepie, tv nie ogladam. jakbym nie byla we Wloszech a we Florencji to nadrabiamy towarzyskie zaleglosci: jestesmy na krotko wiec wszystkie spotkania sa skoncentrowane i to tez takie nierealne zycie. Poza tym naleze do kategorii osob bezdomnych: jednoczesnie wszedzie jestem w domu i chce byc zawsze dokladnie w innym miejscu. Chyba nie pomoglam ![]() Obiecuje, ze naucze sie cytowac. Probowalam, ale mi nie wychodzi. Wychodzi na to, ze poematy pisze
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
dziec mi spiocha, ja sniadanko zjadlam, rozmraza sie obiadek dla mlodego a ja buszuje po all
![]() szukam jakis sensownych t-shirtow, takich zwyklych z jakims fajntm nadrukiem, pod marynarke np. ale co druga jest z czaszka!!!!! jakas nowa moda, czy co? juz sie widze jak wchodze na pierwsza lekcje do klasy szesciolatkow z czacha na koszulce Cudna Yae sylwietta - a no wlasnie, uwazaj na dziada! a to nie jest tak ze Sylwietta musialaby splacac gdyby on faktycznie nie mogl, czyli dopiero gdyby nie mial pracy? raczej z pracy nie zrezygnuje
|
|
|
|
#668 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie zostawiam małego na łózku. W sobotemi spadł na buzie, tak bidulek płakał. Najgorsze było że siedziałm koło niego, odwróciłąm dosłownie głowe na 3 sekundy, a ten bach na bużke ![]() Cytat:
Cytat:
Daliśmy małemu kaszki na noc z nadzieja że nie będzie się tak czesto budził, a doopa budził się tak samo często jak wcześniej. Idę zjeść śniadanie i małemu zrobić inhalacje.
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
marta - a moze to poczatki trzydniowki? u nas tez kaszka nie spisuje sie na noc. dzis pobudki co 2 godz
![]() mam pyt ![]() jak gotujecie obiadejszyn dla dzieciaczkow to miesko gotujecie razem z warzywami czy oddzielnie? |
|
|
|
#671 | ||
|
Zakorzenienie
|
słodka mimo cytrynki
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za wyniki badań ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#672 |
|
Zadomowienie
|
meneq śliczna
![]() nawijko dobrze że już po badaniu i że z rączki, oj dwójka dzieci w domu to nie ciekawie
|
#673 | ||
|
Zakorzenienie
|
pstryczku, ja jeszcze z miesem nie gotuje, ale jakbym to robila to oddzielnie
![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() Wstal o 7, zeby pojsc z nami do przychodni, wrocilismy 30min temu, padl na lozko i zasnal - "nie wyspalem sie, bo tak wczesnie wstalismy" 7h snu pod rzad to malo ![]() Marze o takim luksusie!!!! |
||
|
|
|
#674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczymy jak sie będzie zachowywał. Jak cos to podskoczymy do lekarza, zeby go osłuchała bo też mi jakoś znowu dziwnie świszczy jak oddycha.co do obiadków jeszcze z mięsem nie gotowałam Meneq
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
|
|
|
|
#676 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny poszłam dziś do pediatry, bo pieśniawki nie ustępują
dokładnie tydzień temu byłam i dał nystatynę. I wiecie co ten gamoń nam przepisał? NYSTATYNE tylko teraz mam nie tylko smarować ale i do picia dawać. Myślałam, ze dał inny roztwór czy coś-ale nie, dokładnie to samo. to niech se penisa wysmaruje, skoro od tygodnia to podaje i nie pomaga to może by tak coś innego przepisał. Jadę chyba po południu do innego pediatry, prywatnie niestety, ale ten przynajmniej jak coś przepisze to wiem, ze Oli pomoże, a jak zacznę wydawać kasę na kolejna nystatynę, która g. daje to na jedno mi w końcu wyjdzie. Acha. A te krosty z białymi czubkami odstające przy buzi i szyi przepisał maść Mupirox. Zaraz sprawdze co to, jak jakas na sterydach, to po raz drugi mówię: niech se penisa tym posmaruje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#677 |
|
Raczkowanie
|
Cała pogoda do duszy a muszę pójść skontrolować dziewczyny czy mi kiosków nie rozniosły i wybieram się jak sójka za morze
Yellow i Sylwietta strasznie mi przykro że taka jest u Was paskudna sytuacja. Ja należę do bardzo krewkich osób i moja teściowa wie że ze mną raczej nie można zadzierać bo ukrócę kontakty z wnuczkiem do minimum a to by była śmierć dla niej Blue no ja jak narazie też kminie te cytowanie i licho mi wychodzi hehehe Fefcia co do myszy to takie stworki co po ścianie pionowo i na 4 piętro dojdą a że pogoda zaczyna przypominać jesienną to się pchają na potęgę. Na pocieszenie napiszę że mieszkam w przyziemu domku jednorodzinnego i to jest hardcore gdyż mam do czynienia z wszelkiego rodzaju pająkami :p Tego co Cała pokazywała też miałam :/ Moje dziecko również coś sobie zmienia w repertuarze drzemek ! Od wczoraj wszystko mu sie kitrasi wypadaja jakieś dziwne godziny spania. Rutynę szlag jasny trafił w efekcie mam jojczącego Krzysiulka który właśnie powinien wstawać po porannej drzemce a on nawet nie myśli spać ! Ech życie....... Zawsze się jednak pocieszam że to nie problem. |
|
|
|
#678 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To naprawdę dziwne, że Kubulek tak mało przybrał skoro wcina wszystko.śliczności! Sylwia ja to Cię naprawdę podziwiam, że jeszcze wytrzymujesz i tam mieszkasz. Ja bym chyba nie dała rady żyć w takiej atmosferze i z wrogami naokoło |
|
|
|
|
#679 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Agatka też oglądała ![]() Cytat:
to tak jak u mnie, cała podłoga wolna a kto znajdzie paproch, ten jego słowo honoru, przy starszym dziecku idealnie czysta podłoga to marzenie Cytat:
Cytat:
A powiedz mi, z młodym będziesz na muzyce celtyckiej? ----------------------- W SH wczoraj byłam, i... kupiłam 2 nowe sukieneczki (co jakis czas mają dostawę odzieży z metkami), za 13 i 14 zł, o takie: http://www.ebay.com/itm/New-Girls-GE...item19dc838b6f tylko bez bereciku ![]() a druga fotka: Na rozmiar 12-18mcy Mikakrolikowa, jeszcze mi się przypomniały fajne zabawki, też używki mam: http://allegro.pl/fisher-price-pocia...415549204.html Agatce na roczek taki pociąg kupowałam, używkę też, z wysyłką niecałą stóę dawałam, a zwierzaki nowe same są po ok. 40zł. Tzn pociąg był już z małpką, żyrafą i słoniem, wcześniej nowego hipcia brałam tylko. Żyrafa fajna, bo te kropki są wypukłe, a pod spodem każdej łapy zwierzaka są wypustki z różnymi fakturami. A sam pociąg fajny (ale polecam anglojęzyczny, lepszy niż pl), piosenki super i jedzie ![]() Duuuży jest! a te zwierzaki to seria "zaskakujące zwierzęta" |
||||
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Witam sie mamusie w nowym watku ... dopiero
A wczoraj nadrobilam poprzedni, wielce szczesliwa, ze w koncu sie udalo ... a to 22 strony nastepnego Wiecie co zdalam sobie sprawe, ze przez to moje chore nadrabianie, to ja jestem z wami strasznie zwiazana, bo wiem co u was, czytam wszystko, ale wy mnie nie znacie praktycznie ... bo przeciez nie mam jak pisac, bo musze nadrabiac ... doszlam do wniosku, ze koniec z tym ... nie bede nadrabiac wiecej niz 4 strony ... teraz przejade 5 ostatnich, zeby byc w temacie ... Wczoraj wrocilam ostatecznie z wakacji, bylo super, wrzuce fotki do klubu ... byc moze pojade jesczez na pare dni do przyjacioly, albo rodzicow, teraz pomoc przy blance jest na wage zlota ... Z tego co zapamietalam z poprzedniego ... Seriale ... MOja przyjaciolka mowi na mnie serialowka Przyjaciola mi dala na plycie INternat i TEEN WOLF ... tez super, potym nasza blanka zostala Alfa, a my z tz jestesmy betami ![]() Gratuluje umiejetnosci maluszkowych, skladam spoznione zyczenia Opieka nad Blanka jest bardzo absorbujaca teraz ... mala ma okres, mama musi byc w zasiegu wzroku, poza tym ciagle stoi, nie ma opcji jej chamowac juz, chociaz i tak sie nie dalo ... stoi bardzo dlugo juz, panikuje i ja klade jak sie sama nie puszcza ... nauczyla sie juz troche upadac na pupe, chociaz i tak czesto leci na plery, albo na glowe ... łóżeczko mam cale poprzeplatane taka cienka pianka, bo walila w te szczeble, az huk byl ... Mala jest antylozeczkowa i anty wozkowa ... za chiny nie chce w lozeczku spac, odlozona w dzien budzi sie w sekunde, odlozona w nocy, budzi sie po max 2 godz z mega krzykiem ... lozeczko jest juz na najnizszej wysokosci, wiec odkladanie jej tak, zeby sie nie obudzila, jest mocno utrudnione ... w wozku caly czas przekreca sie na kolana, lapie sie budki i wstaje .. przypieta pasami ryczy tak, ze sie boje opieki spolecznej ... chodzimy w TULI, ale jest tak cholernie cieplo w niej ... no, ale jak nie mam wyjscia to ja zabieram ... chociaz sa chwile, ze i w tuli sie szarpie, wyrywa i ryczy ... najchetniej lubi byc noszona przodem do swiata, podtrzymywana pod pupka, wtedy tak fajnie macha i przebiera nogami,jakby sama szla NIe wiem dlaczego, ale podrozowac tez nie lubi, a cala ciaze przeciez jezdzilam ... w foteliku jak nie usnie, to jest wrzask nie z tej ziemi, caly czas musze ja zabawiac co 2 sek zmieniajac zabawki .. wyjeta z fotelika uspokaja sie od razu ... przyznam bez bicia, ze zdazylo mi sie ja kilka razy na chwile wyjac podczas jazdy, w czasie najwiekszej histerii, zeby ja uspokoic ... ... jesli nie chce, zeby plakala histerycznie tak na maxa to wisze nad nia z cyckiem .. w tej syt dziekuje bogu, ze mam takie wielkie i to nawet nie jest trudne ... w aucie w foteliku zasypia tylko tak, a ja potem tego cyca jej zabieram ... aha dziekuje tez za przyciemniane szyby z tyl samochodu, bo inni kierowcy by mieli niezle widoki ![]() ![]() Co tu jeszcze napisac ... interesuje ja wszytsko tylko nie zabawki, kable, nogi, papierki, butelki plastikowe, opakowanie po husteczkach, paragony, gazety ... ogolnie wszytsko co nie jest przeznaczone dla niej ... wczoraj sciagnela mi obrus ze stolu z laptopem i kilkoma ksiazkami ... dzieki bogu nie spadlo na nia tylko obok ... ale skad w niej tyle sily to ja nie wiem ... z akcji wypadki zaliczylysmy oparzenie sie o garnek z rosolem ... na szczescie delikatnie i tylko chwilowy ryk byl ... gotowalam z nia na rekach i mi sie wygiela tak i stopka garnka dotknela ... wlozylam pod zimna wode i sie uspokoila ... Nie wiem jak wy dajecie rade pisac z malymi .. moja robi to co ja, jak siedze przy laptopie to ona zaraz idzie do mnie i tez chce pisac,odkladam ja 2 metry dalej, w sekunde jest przy mnie, szarpie za myszke, naciska litery .. probuje pisac z telefonu, wyrywa mi komorke ... czesto sie nia bawi .. skutek odkryla nowe funkcje o kt nie mialam pojecia ... wrzuciala mi znajomych do ignorowanych osob .. ostatnio dzw do nielubianej kolezanki o 6 rano ... jak ona to robi nie mam pojecia, przeciez moj tel sie blokuje z boku, a ona nawala tylko lapami po wyswietlaczu ...Mloda zaczela ostro gadac niestety baba jest na porzadku dziennym,mama raczej nie, predzej meme. ale paszcza jej sie nie zamyka ... slini sie masakrycznie mocno, ale nie widze nastepnych zebow ... macam jej dziasla ale nie czuje ... cos jednak jest na rzeczy bo miala ostatnio kilka super marudnych dni ... oki lece nadrabiac, bo juz nie daje z nia rady, najpierw sie chwile bawila na lozku, ale zobaczyla ze pisze z laptopa to juz do mnie szla, uwiezilam w lozeczku, ale pzed sekunda juz ryk i musialam uwolnic ... to teraz podchodzi do mnie lapie sie 1 reka i staje ona tylkoby stala ... a tu foty jak przed chwila czarowala, zeby ja uwolnic z lozeczka ..w zielonym stroju ... i w rozowym jak jeszcze lozeczko bylo na srodkowej wysokosci, w ostatniej chwili opuscil mi tz, bo mi prawie wyleciala ... Sorki za zla jakos zdjec, ale cykane tel na szybko, zeby udokumentowac jej wyskoki... do klubu wrzuce ladniejsze z aparatu ... Lece rozkladac centru zabaw dla niej .. swoja droga przerąbane to codzienne skladanie puzli, ale niestety przy psie nie moge zostawic aha m,ala za 2 dni konczy 7 miesiecy ![]() JUZ naprawde koncze, ide nadrobic ostatnie 5 stron
|
|
#681 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
hellooooo
przespana nocka jak za starych dobrych czasów do tego TZ w końcu w domu no to po kolei więc jeśli chodzi o spanie Leosia to mogą być trzy przyczyny: banan, bo strasznie je lubi i w zasadzie zjada prawie codziennie, a wczoraj nie dałam może tęsknił za TZ ![]() a może to faktycznie zęby bo przed snem podałam mu nurofen, wiem wiem,że nie powinnam nie znając przyczyny do końca ale dzień wcześniej płakał tak żałośie jakby go coś bolało ![]() z TZ super, o 12 w nocy smażyliśmy swieżutkiego dorsza bo moj kochany kupił specjalnie dla mnie w porcie, mniam pyyycha ![]() Leo obudził sie po 2 godz na cycusia, pojadł z 5 min i dalej już sobie słodko kimał Cytat:
poza tym ja mam problemy z kręgosłupem a brzuszki nasilają u mnie bóle poćwicz spięcia i nożyce a na YT obczaj sobie filmik 6 min ABS, pamiętam,że tam było dużo spięć Cytat:
chciałam powiedzieć,że swego czasu mieszkałam bardzo blisko Ciebie- na Jaracza ale to było za dzieciaka![]() Cytat:
a Sylwietta chyba pisała jak Bartulo jej liścia sprzedał ![]() Cytat:
Cytat:
![]() [QUOTE=mikakrolikowa;42343 687] uwielbiamy cytryne i kwaśne jabłka naprawde mi gębe krzywi a on je ze smakiem ![]() ![]() /QUOTE] Leo też się krzywi na cytrynkę Cytat:
![]() a co do Italii- to dziewczyn, może u Blugirl zrobimy spotkanko, co? to dopiero byłby klimacik meneq- |
||||||
|
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Aśka
Ciekawie masz z Blaneczką - pięknie już stoi
|
|
|
|
#683 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
aska witaj i juz badz z nami!
Bardzo fajnie sie czytalo co u Was, taka pozytywna energie czuc ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- [QUOTE=marsi11;42345730]hellooooo przespana nocka jak za starych dobrych czasów do tego TZ w końcu w domu no to po kolei więc jeśli chodzi o spanie Leosia to mogą być trzy przyczyny: banan, bo strasznie je lubi i w zasadzie zjada prawie codziennie, a wczoraj nie dałam może tęsknił za TZ ![]() a może to faktycznie zęby bo przed snem podałam mu nurofen, wiem wiem,że nie powinnam nie znając przyczyny do końca ale dzień wcześniej płakał tak żałośie jakby go coś bolało ![]() z TZ super, o 12 w nocy smażyliśmy swieżutkiego dorsza bo moj kochany kupił specjalnie dla mnie w porcie, mniam pyyycha ![]() Leo obudził sie po 2 godz na cycusia, pojadł z 5 min i dalej już sobie słodko kimał ja w zasadzie brzuszkow nie ćwicze prawie wcale bo robiąc ćwiczenia z obciążeniami angażujesz zwykle mięśnie brzucha poza tym ja mam problemy z kręgosłupem a brzuszki nasilają u mnie bóle poćwicz spięcia i nożyce a na YT obczaj sobie filmik 6 min ABS, pamiętam,że tam było dużo spięć Miło Was widzieć, jaka jesteś śliczna a Krzysio chciałam powiedzieć,że swego czasu mieszkałam bardzo blisko Ciebie- na Jaracza ale to było za dzieciaka![]() no jak z bańki dostałam ostatnio w nos albo pod oko to naprawę byłam zmasakrowana a Sylwietta chyba pisała jak Bartulo jej liścia sprzedał ![]() brawa dla dzielnego Julaska ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#684 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Gotowałam oddzielnie, ale, że moje dziecko wybitnie pluło moimi obiadkami, to np. wczoraj normalnie w paszczę wsadziłam warzywa z jarzynowej na indyku, która w dodatku zawierała kaszę mannę zjadła ze smakiem. I tym sposobem chyba pożegnam się ze schematami, bo jak widać - one swoje, córa swoje. Dzisiaj kaszke rano jadła, nie bardzo chciała, ale kawał nektarynki kawałkami wkładny do buzi wciągnęła
|
|
|
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
Siemanejro !
![]() Widziałam że była tu o mnie mowa no i oto jestem Wczoraj Charlizz mnie tak przeczołgała po mieście że o 21 padłam już obok Blanki i tak soboie spałyśmy do 7.30 ![]() Chciałam dać tutaj sprostowanie, otóż Charlizz Was okłamała! To nie ja a Ona jest laska i hot mama. Ha i jeszcze Wam powiem że byłyśmy świadkami zlotu fanklubu Justina Biebera ![]() A Charlizz to taka naprawdę fajna kobitka A o fotach zapomniałyśmy,wybaczcie ![]() Charlizz właśnie miałam pytać jak wizyta, ale widze że już PO. Ale patafian z tego lekarza ,szkoda tylko Twojego czasu. Mam nadzieję że ten drugi lekarz będzie bardziej konkretny. Lady- tak pamiętam jak pisałyśmy smsy, nawet mam je jeszcze ! Pocieszałaś mnie że Blanka w końcu raczy wyjść Mam też smsy od Bokeh, bo w podobnym czasie leżałyśmy w szpitalach. Accch piękne czasy I współczuje nocki, i Fewci też i Fewciu jak ja Ci współczuje tych myszy!!! Jak ja nienawidze gryzoni!!! Już bym pewnie nie spała w nocy albo się wyprowadziła! Brrr. Dobrze że masz swojego wybawiciela ![]() Pstryczku oczami wyobraźni widzę Ciebie w tych czaszkach.... Bokeh Twoja Hanna jest przecudowna ! <3 Aaaa zapomniałabym Witam nowe mamuśki!! Meneq śliczna Yae po cytrynie Nawijko dobrze że już po badaniu, i super że nocka lepsza ![]() A kiedy ta impreza u Wiśni? Trza ćwiczyć głowę do tego czasu ![]() Aaaaa zapomniałabym ! Wczoraj podczas spotkania z Karoliną, dostałam smsa od męża:" Blanka po raz pierwszy zrobiła raczkowanie!!!" No ale jak mamusia do domu wróciła do nic, czemu wszystkie pierwsze czynności odbywają się przy tatusiu ;/ |
|
|
|
#686 | |||
|
Zakorzenienie
|
mały usnął, to sobie poczytam
Cytat:
![]() Cytat:
jestem ciekawa zdjec bo to sie zapowiada mały model Cytat:
Hej IFWKA- buziaki dla Oliwki za pół roczku MAŁA- wyrelaksowałas sie wczoraj wieczorem? |
|||
|
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
askaadopcje- hello kochaba
co ostatnio wcinam pesto to myślę o Tobie ![]() Blaneczka jest cudowna i jak pięknie stoi tęskniłyśmy tutaj za Tobą |
|
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
|
Same imprezy sie szykują - najpierw u Wiśni, potem u Meneq, a na końcu u Blugirl - nie wiem czy dam radę
|
|
|
|
#689 |
|
Konto usunięte
|
Lenova, bo tak naprawdę córa nic nie zrobiła tylko tatuś chciał się popisać
|
|
|
|
#690 |
|
Zadomowienie
|
Bożesz, jak Wy pędzicie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:56.

biedna jesteś z tą teściową, co za baba!!!