|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
|
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI
Dzień dobry
Aktualnie przejezdzamy przez Łódź i właśnie skończyłam drugiego Radlera ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2553 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
witam z pracy ![]() ja po wczorajszym zastrzyku mam smak w ustach jakbym sie metalu najadła... Cytat:
ja jak byłam na zwolnieniu to przeczytałam pół, a teraz na bieżąco-wciągnęłam się bardzo![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2554 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś słonecznie u mnie od rana ale ponoć jutro już ma się pogoda zrypać... ![]() piję kawusię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Osz Ty pijjjjjjoooku 8 rano, a ta łoi radlery
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||||||
|
|
|
#2555 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
mi też się nie chciało zebrac, ale było mi wstyd, gdy zobaczyłam ile dziewczyny miałyście ruchu ![]() Cytat:
![]() no niestety strasznie ciężko, ale może coś przemycę na później Cytat:
![]() ![]() a sytuacja z Panami świetna suuuuper! ![]() ja sobie wstałam, wyspałam się super, czuję wszystkie mięśnie na plecach przez wczorajsze wojaże zobaczymy co robimy dzisiaj, bo jest pochmurno i chłodno ![]() lecę na śniadanko, dobrego dnia dziewuszki
|
|
|
#2556 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tą wodą to uratwoałaś towarzystwo woda dobra na wszystko jak widać Ty to masz zawsze jakieś przygody![]() Cytat:
![]() o to szykuje Ci się fajny czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za skalpel
|
||||
|
|
|
#2557 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ładna trasa z radlerem ![]() Cytat:
u mnie rano przed 7 to było zachmurzone,a teraz już słońce wychodzi,więc będzie ciepło. Za to na jutro zapowiadają ochłodzenie... ![]() tak jak pisałam wcześnie co do włosów-blog anwen! ![]() bidulka z tym brzuchem jesteś |
||
|
|
|
#2558 |
|
Zakorzenienie
|
Heroinka,
Uczę die od koleżanek z forum na razie mam przerwę od radlerow zrobiliśmy spiewnik na drogę, te same kawałki mamy też nagrane i sobie śpiewamy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Choco, Blaszok, Dzięki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spacerek tata wymyśli?
![]() Cytat:
wybiorę się na jakiś spacerek (pewnie do Rossmana, bo potrzebuję szamponu )Blog anwen znam, śledzę, ale moja mała główka tego czasem nie ogarnia kallos, wax, placenta i jadę Cytat:
Ciekawe od Kogo? pewnie od Dżonki i f _ c k yea Oooo, śpiewnik to wesoło macie a ile Was tam ludków jedzie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#2560 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po śniadanku, śniadanie było obfite
![]() owsianka z 3 łyżek, do tego łyzka kakao i łyżka miodu mała grahamka z serem zółtym, dwoma plasterkami fileta z indyka, rzodkiewką, ogórkiem, pomidorem i szczypiorkiem i dwa malutkie (ok. jeden sredni) naleśniki z białym serem ![]() a tak w ogóle o dziewczyny zauważyłam, że po produktach mlecznych (wlasnie typu owsianka) tyję... nie wiem dlaczego, mleko chyba źle działa na nie co myślicie? ![]() ---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- heroine tatuś już wymyślił spacer na latarnię - 5-6 km w jedną stronę heeeelp :cojet: wieczorem zaliczę basenik i ćwiczenia z ewką
|
|
#2561 |
|
Konto usunięte
|
Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL
. Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''Za wszystkie Wasze ćwiczenia |
|
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
ja już po śniadanku, śniadanie było obfite
![]() owsianka z 3 łyżek, do tego łyzka kakao i łyżka miodu mała grahamka z serem zółtym, dwoma plasterkami fileta z indyka, rzodkiewką, ogórkiem, pomidorem i szczypiorkiem i dwa malutkie (ok. jeden sredni) naleśniki z białym serem ![]() a tak w ogóle o dziewczyny zauważyłam, że po produktach mlecznych (wlasnie typu owsianka) tyję... nie wiem dlaczego, mleko chyba źle działa na mnie co myślicie? ![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- traxx
|
|
#2563 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, Aga spokojnej drogi i udanego wyjazdu
![]() Trax rozumiem Cię doskonale 11 miesięcy tak siedziałam...wczoraj miałam pierwszy raz od dawna wolny dzień i doszłam do wniosku, że już bym tak nie mogła siedzieć. Zbyt destrukcyjnie to działa... Spróbuj może wykorzystać ten czas na naukę języka? Choco szczerze mówiąc ja też ostatnio strasznie puchnę i się zastanawiałam czy to nie wina produktów mlecznych. W sumie coraz więcej osób cierpi na nietolerancje laktozy... blaszok też zazdroszczę Czarnogóry ![]() U mnie dziś katastrofa. Okres mi się spóźnia już grubo ponad tydzień, hormony buzują a ja umieram z głodu Żeby nie myśleć o jedzeniu poćwiczyłam co nieco: 45 min skakanka 30 min hula-hop 30 min rowerek Nie pamiętam kiedy mnie tak ciągnęło do słodkiego Na szczęście w pracy nie miałam nic pod ręką...miałam iść na loda ale jakoś wytrwałam.
31/40 Edytowane przez Sikorka0204 Czas edycji: 2013-08-20 o 10:08 |
|
|
|
#2565 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Zadomowienie
|
wlasnie jestem u lekarza
jezuu jakie kolejki nadrobilam was nieco spamiary jedne ![]() nie bede cytowac bo za duuuzo by tego bylo.. wazne ze sie orietuje w tematach ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2567 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42345316]
![]() Ja też spuchłam, ogólnie to przez takie dni spada motywacja do ćwiczeń i całej tej diety [/QUOTE]To prawda Przez to mam ochotę się najeść i olać całą tą dietę Na szczęście póki co rozum wygrywa i mam nadzieje, że zobaczę na dniach mniejszą wagę.Najdziwniejsze jest to, że waga wzrosła o 1,8kg a cm stoją w miejscu (chociaż tyle ).
|
#2568 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2569 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
polecam różne wycieczki promem do np Herceg Novi i można pochodzić po starym mieście: jak na załączonym obrazku ogólnie strasznie dużo chodzenia po schodach, ale kalorie się same nie spalą . A dużą ekipą jedziesz?Cytat:
![]() Cytat:
za ćwiczenia i powstrzymanie się od słodkiego ! Ja też teoretycznie powinnam mieć @ wczoraj, a jak zwykle się spóźnia. minimum 2 dni zazwyczaj. Dziwne to, bo od 1 @ aż do tamtego roku było ZAWSZE regularnie, maks 1 dzień różnicy. a nagle pojechałam na wakacje do Stanów, potem do Czarnogóry, różne klimaty odmienne od Polski i od tego czasu już ani razu nie był w terminie. ale na szczęście hormony nie szaleją na razie .Ja dziś pospałam dłużej. Już po śniadanku . Dzisiejszy plan: I 2 kromki chleba ciemnego (1: twaróg+jog. naturalny+szczypiorek+ceb ula+sałata i przyprawy; 2: grillowany kurczak + musztarda+mix sałat). II starta marchewka i starte jabłko, z odrobiną cytryny III 2 naleśniki z kurczakiem, marchewką, porem, czosnkiem i przyprawami ![]() IV jogurt naturalny z owocami (maliny, borówki) i płatkami owsianymi V 2 jajka na miękko
|
|
|
#2570 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedaział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''Za wszystkie Wasze ćwiczenia [/QUOTE] biedna a może jednak uda Ci się coś znaleźć i nie będzie tak źle? Wiem, że na teraz to średnio pomocna rada, ale trzeba być dobrej myśli i nie załamywać się! Trzymam kciuki, zebys jednak coś znalazła dla siebie ![]() Cytat:
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
Paskudna pogoda...jest mi źle...muszę podjąć decyzję ale" chce ale się boję"...
On pisze dzwoni, stara się... Ps. Mój wymyśli kończy 8 lat... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2572 | |
|
Rozeznanie
|
Hey hi hello
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''[/QUOTE] A powrót na własną rękę? autokar, samolot? Niestety tak to w życiu jest, umiesz liczyć = licz na siebie... Cytat:
a z drugiej strony nienawidzę życia, gdy wracam codziennie o 18 i właściwie tego życia po pracy mam niewiele... nie dogodzisz Cholernie wam zazdroszczę tej Czarnogóry, uwielbiam takie klimaty |
|
|
|
|
#2573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę Cię pocieszyć, że ja chodziłam po 12-15 km dziennie pod górę ciągle ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''[/QUOTE] Kochana, eh... ludzie tylko o swojej du.pie myślą i to jest przykre doskonale wiem co czujesz, bo ja już ku.wicy dostaję od tego siedzenia i nicnierobienia Cytat:
Za ćwiczenia waga Ci wzrosła, ale cm nie, więc ciesz się ![]() Cytat:
![]() całe szczęście, że mój żołądek nie jest taki pojemny i dwa redd'sy zapychają mnie skutecznie
|
|||
|
|
|
#2574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie pogoda za oknem kiepska, bo w nocy grzmiało i padało... udanej wycieczki! Cytat:
![]() dzień dobry Cytat:
z rana to ja jeszcze piwka nie piłam ![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''no tak, jak się samemu czegoś nie zrobi albo nie załatwi, to nikt nie pomoże.. rozumiem Cię z tą nudą, bo jak ja nie mam czegoś do zrobienia konkretnego, to siedzę i marnuję czas, mając poczucie, że tracę życie.. dlatego mimo wszystko lubię szkołę i naukę, bo nawet jeśli się na to naprzeklinam, to jestem zajęta może tak jak pisze Sikorka, spróbuj nauki języka, czy coś? Cytat:
![]() Cytat:
dzięki, za informacje ![]() jadę tylko z siostrą, ale to wyjazd ze stronki StudentTravel, więc pewnie będzie więcej studentów
|
|||||
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2576 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lecę zaraz biegać
|
|
|
#2577 | |||
|
Zadomowienie
|
znów bez deski ?
Cytat:
Cytat:
![]() ale to już PW [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''[/QUOTE] bidulko ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam
zrobiliśmy ok. 6km samą trasę na latarnię, później 400 schodków, pooglądaliśmy widoki z latarni, a później jeszcze do parku miniatur, padam ze zmęczenia teraz na II śniadanko jem nektarynkę, o 16 mamy obiad ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- anns piękne widoki
|
|
#2579 | ||
|
Tajka
|
Część kochane !
Dzisiaj dzień zaczęłam od 50 skakanek, ABS Mel B i 50 przysiadów. Za mną również kawka, 4 wafle ryżowe z twarogiem i domowym dżemem truskawkowym oraz jabłko. Dzisiaj pogoda paskudna. Zimno, mokro i ponuro. Tak bardzo jesiennie. Zauważyłam, że pod biustem pojawia mi się ta fajna pionowa kreska, którą się ma, jak się ćwiczy (chyba) :P Czy ktoś mi powie, na czym polega PayPal (ebay) ?
|
|
#2580 |
|
Konto usunięte
|
Znacie jakąś stronkę gdzie można się pouczyć języków?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:50.

i właśnie skończyłam drugiego Radlera 

piję kawusię 

najlepsze jest to, że później się ciachnęłam drugi raz w tego samego palca obok
ja to jestem sierota 

)

jak na załączonym obrazku
.