Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 07:43   #2551
dzovana
Zakorzenienie

Dot.: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Cytat:
Napisane przez Gomra Pokaż wiadomość
Zrobiłam wczoraj sklapel 2, tak na wejście w rytm ćwiczeń, i tak sie upociłam że aż strach...
nawet nasgarstki miałam mokre. Jak nigdy.
Ale zakwasów jako takich nie mam.

Dzień dobry

uwielbiam jak nagarstki są mokre wtedy czuć, że się pracowało
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:03   #2552
magda_lena40
Zakorzenienie

Odp: Dietka, trening i ploteczki - pokonamy te wałeczki! cz.VI

Dzień dobry

Aktualnie przejezdzamy przez Łódź i właśnie skończyłam drugiego Radlera

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:10   #2553
kasia77177
Wtajemniczenie

Dzień dobry!
witam z pracy
ja po wczorajszym zastrzyku mam smak w ustach jakbym sie metalu najadła...
Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
Zawsze chciałam mieć takie długie poprostu . Moja cienizna pozdrawia twoją. Ja nie wiem czy w ogóle da się coś z nimi zrobić, żeby grubsze były. Niestety obawiam się, że nie.

Ja też się zbieram do mycia bo coś mi się oczka zamykają. Dobranoc
dziewczyny! polecam blog anwen- mi on dużo wyjaśnił,są tam historie dziewczyn ze zdjęciami, pooglądajcie,poczytajce,z obaczycie co można zrobić ze zniszczonych włosów. Macie chyba teraz więcej czasu to czytaćja jak byłam na zwolnieniu to przeczytałam pół, a teraz na bieżąco-wciągnęłam się bardzo
Cytat:
Napisane przez blaszok Pokaż wiadomość
ja też dzisiaj w sklepie przeszłam obok wszystkich słodyczy, i choć kusiło, nic nie kupiłam
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:39   #2554
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dziś słonecznie u mnie od rana ale ponoć jutro już ma się pogoda zrypać... piję kawusię

Cytat:
Napisane przez f _ c k yea Pokaż wiadomość
no ja nie wiem czego Ty chcesz od nich, wyglądają super
ale myślę, że odwyk od prostownicy wpłynąłby pozytywnie na ich wzrost
Super po tylu latach prostowania to cud, że jeszcze coś mam na tej głowie tylko właśnie, ja nie wiem czy dam radę bez prostowania... w domu to kij, bo siedzę w spiętych lub związanych, ale gorzej wyjść do ludzi

Cytat:
ja już w okresie, ale nawet to mi humoru nie psuje
chociaż przed zawsze mam taki moment, że mogę się poryczeć przez byle g*wno
ach te baby
Dzisiaj jest jeszcze gorzej brzuch mam jak balon i wzięłam już nospę i ibum forte, bo kurde nie wytrzymam

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
witam z rana gdzie wszystkie ranna ptaszki ?
pogoda za oknem piękna, za godzinkę będę się do wyjazdu zbierać, wracam późno, także za dużo mi tu nie spamować
Miłego dnia!

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Aaaa i dostałam dziś @. Tak czułam wczoraj, że dziś już przyjdzie, no i przyszedł.
do mnie też już by mógł przyjść

Cytat:
Zrobiłam wczoraj sklapel 2, tak na wejście w rytm ćwiczeń, i tak sie upociłam że aż strach...
Brawo

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Hej
Osz Ty pijjjjjjoooku 8 rano, a ta łoi radlery za dwie godziny będzie: "hej, jesteśmy tu i tu, no i właśnie skończyłam 5 Radlera"
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 08:45   #2555
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:

Dzień dobry
też chcę się wziąć za skalpel 2 ale chyba trzeba kupić płytę, prawda? bo na yt albo chomiku nie ma

Cytat:
Dzień dobry

miłej podróży
Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Czy tylko mi się dzisiaj nie chciało tak ćwiczyć?
mi też się nie chciało zebrac, ale było mi wstyd, gdy zobaczyłam ile dziewczyny miałyście ruchu
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
najlepsze jest to, że później się ciachnęłam drugi raz w tego samego palca obok ja to jestem sierota kupiło se dziecko noże

Korzystaj z wakacji! ja też miałam śniadania i obiadokolacje na wyjeździe i ciężko było z takimi małymi regularnymi posiłkami...
zdolniacha
no niestety strasznie ciężko, ale może coś przemycę na później
Cytat:
Jestem, wzięłam wodę mineralną ze sobą nie skusiłam się na piwko czaicie, jakie ziania były. Siedzimy sobie z dziewczynami na schodkach przy lasku i podjeżdżają nasi przyjaciele- ''policaj'' jedna koleżanka wywaliła piwo, druga schowała jakoś i po chwili pochodzą do nas, latarką w oczy i mówią: co tam dziewczyny, denaturat pijecie sobie? i się śmieją. A ja mówię: czysta naturalna woda
Oni: eeeeee to idziemy węszyć dalej a ja: miłej pracy dla przystojnych policjantów. Gość tak zaczął śmiać, że my wszyscy w brecht
brawo
a sytuacja z Panami świetna
Cytat:
od 7.09. do 18.09 wybywam z siostrą na wakacje do Czarnogóry!
suuuuper!

ja sobie wstałam, wyspałam się super, czuję wszystkie mięśnie na plecach przez wczorajsze wojaże zobaczymy co robimy dzisiaj, bo jest pochmurno i chłodno
lecę na śniadanko, dobrego dnia dziewuszki i ładnie mi dietkować!!
Stary 2013-08-20, 08:57   #2556
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

moje całe rodzeństwo wtedy tam było i mama jak usłyszała w tv o tym, to od razu telefon i dzwoni.. masakra. Ale pilot rozsądnie się zachował wtedy...

Jestem, wzięłam wodę mineralną ze sobą nie skusiłam się na piwko czaicie, jakie ziania były. Siedzimy sobie z dziewczynami na schodkach przy lasku i podjeżdżają nasi przyjaciele- ''policaj'' jedna koleżanka wywaliła piwo, druga schowała jakoś i po chwili pochodzą do nas, latarką w oczy i mówią: co tam dziewczyny, denaturat pijecie sobie? i się śmieją. A ja mówię: czysta naturalna woda
Oni: eeeeee to idziemy węszyć dalej a ja: miłej pracy dla przystojnych policjantów. Gość tak zaczął śmiać, że my wszyscy w brecht
potem spotkałyśmy ich na plantach to podeszli do nas i jakieś tam pogaduszki znów
Ogólnie to śmiania dziś były
łoj to Twoja mama miała przeżycie...
tą wodą to uratwoałaś towarzystwowoda dobra na wszystko jak widaćTy to masz zawsze jakieś przygody
Cytat:
od 7.09. do 18.09 wybywam z siostrą na wakacje do Czarnogóry!

a 24.09. jadę najpierw rano do Katowic załatwić parę spraw związanych ze studiami, a potem od razu wiooo! do Krakowa, bo będzie tam mój internetowy kumpel z Włoch ze swoim kolegą specjalnie przedłużyli pobyt w Krk, bo chcieli się ze mną zobaczyć jak najbliżej moich urodzin (od razu uprzedzam pytania: tak, to Włosi, ale średnio przystojni ) Federico, uczył się polskiego, więc po polsku też się dogadujemy tzn. my jedziemy na 3 języki: polski, angielski i włoski dzisiaj gadaliśmy na skypie, bo pomagałam im z biletami na pociąg i siedział z kolegami w pokoju, i się na początku zaczęli już wydzierać "dobry wiecióóóór Ewa" ajj ci Włosi
zazdroszczę Czarnogóry!
o to szykuje Ci się fajny czas
Cytat:
witam z rana gdzie wszystkie ranna ptaszki ?
pogoda za oknem piękna, za godzinkę będę się do wyjazdu zbierać, wracam późno, także za dużo mi tu nie spamować
cześć,miłego wyjazdu!
Cytat:

Dzień dobry
cześć!
za skalpel
Stary 2013-08-20, 08:57   #2557
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry

cześć!
no ładna trasa z radlerem
Cytat:
Dzień dobry

Dziś słonecznie u mnie od rana ale ponoć jutro już ma się pogoda zrypać... piję kawusię

Super po tylu latach prostowania to cud, że jeszcze coś mam na tej głowie tylko właśnie, ja nie wiem czy dam radę bez prostowania... w domu to kij, bo siedzę w spiętych lub związanych, ale gorzej wyjść do ludzi

Dzisiaj jest jeszcze gorzej brzuch mam jak balon i wzięłam już nospę i ibum forte, bo kurde nie wytrzymam

Miłego dnia!
cześć!
u mnie rano przed 7 to było zachmurzone,a teraz już słońce wychodzi,więc będzie ciepło. Za to na jutro zapowiadają ochłodzenie...
tak jak pisałam wcześnie co do włosów-blog anwen!
bidulka z tym brzuchem jesteś
Stary 2013-08-20, 09:08   #2558
magda_lena40
Zakorzenienie

Heroinka,
Uczę die od koleżanek z forum na razie mam przerwę od radlerow zrobiliśmy spiewnik na drogę, te same kawałki mamy też nagrane i sobie śpiewamy

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ----------

Choco, Blaszok,
Dzięki

Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia.
Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie.
Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności.
Ale często wątpię.
Bardzo często.

magda_lena40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 09:16   #2559
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
zobaczymy co robimy dzisiaj, bo jest pochmurno i chłodno
Spacerek tata wymyśli?

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
cześć!
u mnie rano przed 7 to było zachmurzone,a teraz już słońce wychodzi,więc będzie ciepło. Za to na jutro zapowiadają ochłodzenie...
tak jak pisałam wcześnie co do włosów-blog anwen!
bidulka z tym brzuchem jesteś
Trzeba wykorzystać dzisiejszą pogodę wybiorę się na jakiś spacerek (pewnie do Rossmana, bo potrzebuję szamponu )
Blog anwen znam, śledzę, ale moja mała główka tego czasem nie ogarnia ja nie mam tyle cierpliwości do pielęgnacji kallos, wax, placenta i jadę

Cytat:
Heroinka,
Uczę die od koleżanek z forum na razie mam przerwę od radlerow zrobiliśmy spiewnik na drogę, te same kawałki mamy też nagrane i sobie śpiewamy
Taaa? Ciekawe od Kogo? pewnie od Dżonki i f _ c k yea
Oooo, śpiewnik to wesoło macie a ile Was tam ludków jedzie?
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-08-20, 09:39   #2560
ChocoMonster
Zakorzenienie

ja już po śniadanku, śniadanie było obfite
owsianka z 3 łyżek, do tego łyzka kakao i łyżka miodu
mała grahamka z serem zółtym, dwoma plasterkami fileta z indyka, rzodkiewką, ogórkiem, pomidorem i szczypiorkiem
i dwa malutkie (ok. jeden sredni) naleśniki z białym serem

a tak w ogóle o dziewczyny zauważyłam, że po produktach mlecznych (wlasnie typu owsianka) tyję... nie wiem dlaczego, mleko chyba źle działa na nie co myślicie?

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

heroine tatuś już wymyślił spacer na latarnię - 5-6 km w jedną stronę heeeelp :cojet: wieczorem zaliczę basenik i ćwiczenia z ewką
Stary 2013-08-20, 09:45   #2561
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''

Za wszystkie Wasze ćwiczenia

57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 09:49   #2562
ChocoMonster
Zakorzenienie

ja już po śniadanku, śniadanie było obfite
owsianka z 3 łyżek, do tego łyzka kakao i łyżka miodu
mała grahamka z serem zółtym, dwoma plasterkami fileta z indyka, rzodkiewką, ogórkiem, pomidorem i szczypiorkiem
i dwa malutkie (ok. jeden sredni) naleśniki z białym serem

a tak w ogóle o dziewczyny zauważyłam, że po produktach mlecznych (wlasnie typu owsianka) tyję... nie wiem dlaczego, mleko chyba źle działa na mnie co myślicie?

---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

traxx eh w tych czasach to tylko własna zaradność coś da, każdy myśli o sobie... trzymaj się
Stary 2013-08-20, 09:52   #2563
Konto usunięte

Cytat:

traxx eh w tych czasach to tylko własna zaradność coś da, każdy myśli o sobie... trzymaj się
No właśnie, dlatego muszę wziąć sprawy w swoje ręce bo od 2011 roku w moim życiu nic się nie dzieje z uwagi na to, że czekam nie wiem na co
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:05   #2564
Sikorka0204
Zakorzenienie

Madzia, Aga spokojnej drogi i udanego wyjazdu
Trax rozumiem Cię doskonale 11 miesięcy tak siedziałam...wczoraj miałam pierwszy raz od dawna wolny dzień i doszłam do wniosku, że już bym tak nie mogła siedzieć. Zbyt destrukcyjnie to działa...
Spróbuj może wykorzystać ten czas na naukę języka?
Choco szczerze mówiąc ja też ostatnio strasznie puchnę i się zastanawiałam czy to nie wina produktów mlecznych. W sumie coraz więcej osób cierpi na nietolerancje laktozy...
blaszok też zazdroszczę Czarnogóry

U mnie dziś katastrofa. Okres mi się spóźnia już grubo ponad tydzień, hormony buzują a ja umieram z głodu Staram się zapychać warzywami (ogromne ilości) więc będzie kalorycznie ale zdrowo(jedyny plus).
Żeby nie myśleć o jedzeniu poćwiczyłam co nieco:
45 min skakanka
30 min hula-hop
30 min rowerek
Nie pamiętam kiedy mnie tak ciągnęło do słodkiego Na szczęście w pracy nie miałam nic pod ręką...miałam iść na loda ale jakoś wytrwałam.

Edytowane przez Sikorka0204
Czas edycji: 2013-08-20 o 10:08
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:08   #2565
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
45 min skakanka
30 min hula-hop
30 min rowerek

Ja też spuchłam, ogólnie to przez takie dni spada motywacja do ćwiczeń i całej tej diety
Stary 2013-08-20, 10:08   #2566
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

wlasnie jestem u lekarza jezuu jakie kolejki a ja nadal bez sniadania bo mialam byc na czczo

nadrobilam was nieco spamiary jedne
nie bede cytowac bo za duuuzo by tego bylo.. wazne ze sie orietuje w tematach ;D

nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:20   #2567
Sikorka0204
Zakorzenienie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42345316]

Ja też spuchłam, ogólnie to przez takie dni spada motywacja do ćwiczeń i całej tej diety [/QUOTE]

To prawda Najgorsze jest to, że moja waga dalej wzrasta było 48,9 jest 50,7 Nie wiem od czego Przez to mam ochotę się najeść i olać całą tą dietę Na szczęście póki co rozum wygrywa i mam nadzieje, że zobaczę na dniach mniejszą wagę.
Najdziwniejsze jest to, że waga wzrosła o 1,8kg a cm stoją w miejscu (chociaż tyle).
Stary 2013-08-20, 10:24   #2568
Konto usunięte

Cytat:
To prawda Najgorsze jest to, że moja waga dalej wzrasta było 48,9 jest 50,7 Nie wiem od czego Przez to mam ochotę się najeść i olać całą tą dietę Na szczęście póki co rozum wygrywa i mam nadzieje, że zobaczę na dniach mniejszą wagę.
Najdziwniejsze jest to, że waga wzrosła o 1,8kg a cm stoją w miejscu (chociaż tyle).
U mnie to samo, waga w górę (to pewnie przez @) i czuję się jak kluska. Też mam ochotę się najeść, ogólnie to mi się właśnie odkurzacz włączył Dobrze, że padła w wadze bateria bo bym się załamała pewnie.
Stary 2013-08-20, 10:30   #2569
anns_
Zakorzenienie

Cytat:

oo, Budva! tam, gdzie jadę dobrze, że jest tanio, bo jedzonko musimy sobie same organizować

za dzień bez słodyczy i udany dzień
Budva jest spoko, w tej okolicy co byłam to najbardziej turystycznie rozwinięte miejsce może z tego względu jest minimalnie drożej (ale same ceny żywności itp są na prawdę spoko), no i są różne imprezy polecam różne wycieczki promem do np Herceg Novi i można pochodzić po starym mieście: jak na załączonym obrazku ogólnie strasznie dużo chodzenia po schodach, ale kalorie się same nie spalą . A dużą ekipą jedziesz?

Cytat:
Dzień dobry

co za pijaczki mamy na tym wizażowym wątku
Cytat:
U mnie dziś katastrofa. Okres mi się spóźnia już grubo ponad tydzień, hormony buzują a ja umieram z głodu Staram się zapychać warzywami (ogromne ilości) więc będzie kalorycznie ale zdrowo(jedyny plus).
45 min skakanka
30 min hula-hop
30 min rowerek
Nie pamiętam kiedy mnie tak ciągnęło do słodkiego Na szczęście w pracy nie miałam nic pod ręką...miałam iść na loda ale jakoś wytrwałam.
za ćwiczenia i powstrzymanie się od słodkiego ! Ja też teoretycznie powinnam mieć @ wczoraj, a jak zwykle się spóźnia. minimum 2 dni zazwyczaj. Dziwne to, bo od 1 @ aż do tamtego roku było ZAWSZE regularnie, maks 1 dzień różnicy. a nagle pojechałam na wakacje do Stanów, potem do Czarnogóry, różne klimaty odmienne od Polski i od tego czasu już ani razu nie był w terminie. ale na szczęście hormony nie szaleją na razie .

Ja dziś pospałam dłużej. Już po śniadanku .
Dzisiejszy plan:
I 2 kromki chleba ciemnego (1: twaróg+jog. naturalny+szczypiorek+ceb ula+sałata i przyprawy; 2: grillowany kurczak + musztarda+mix sałat).
II starta marchewka i starte jabłko, z odrobiną cytryny
III 2 naleśniki z kurczakiem, marchewką, porem, czosnkiem i przyprawami
IV jogurt naturalny z owocami (maliny, borówki) i płatkami owsianymi
V 2 jajka na miękko

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:52   #2570
f _ c k yea
Rozeznanie

Cytat:
Taaa? Ciekawe od Kogo? pewnie od Dżonki i f _ c k yea
Oooo, śpiewnik to wesoło macie a ile Was tam ludków jedzie?
ja Ci zaraz dam Dżonke i f _ u k yea! Pijusie jeden
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedaział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''

Za wszystkie Wasze ćwiczenia

[/QUOTE]
biedna a może jednak uda Ci się coś znaleźć i nie będzie tak źle? Wiem, że na teraz to średnio pomocna rada, ale trzeba być dobrej myśli i nie załamywać się! Trzymam kciuki, zebys jednak coś znalazła dla siebie

Cytat:
dobrze, ze cm stoją

f _ c k yea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 10:55   #2571
anulciak85
Zakorzenienie

Paskudna pogoda...jest mi źle...muszę podjąć decyzję ale" chce ale się boję"...
On pisze dzwoni, stara się...

Ps. Mój wymyśli kończy 8 lat...

Stary 2013-08-20, 11:04   #2572
shine_on
Rozeznanie

Hey hi hello znowu za dużo nabazgrałyście

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''
[/QUOTE]

A powrót na własną rękę? autokar, samolot? Niestety tak to w życiu jest, umiesz liczyć = licz na siebie...

Cytat:
wczoraj miałam pierwszy raz od dawna wolny dzień i doszłam do wniosku, że już bym tak nie mogła siedzieć. Zbyt destrukcyjnie to działa...
Otóż to, też to zrozumiałam na urlopie, o ile pierwszy dzień był super, o tyle drugi przesiedziałam na kanapie a z drugiej strony nienawidzę życia, gdy wracam codziennie o 18 i właściwie tego życia po pracy mam niewiele... nie dogodzisz

Cholernie wam zazdroszczę tej Czarnogóry, uwielbiam takie klimaty
shine_on jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:23   #2573
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine tatuś już wymyślił spacer na latarnię - 5-6 km w jedną stronę heeeelp :cojet: wieczorem zaliczę basenik i ćwiczenia z ewką
dasz radę a jaka będziesz zadowolona, że przeszłaś tyle mogę Cię pocieszyć, że ja chodziłam po 12-15 km dziennie pod górę ciągle

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''

[/QUOTE]

Kochana, eh... ludzie tylko o swojej du.pie myślą i to jest przykre doskonale wiem co czujesz, bo ja już ku.wicy dostaję od tego siedzenia i nicnierobienia

Cytat:
45 min skakanka
30 min hula-hop
30 min rowerek
Ja też mam głoda, więc możemy sobie podać rękę póki co się trzymam, ale nie wiem jak długo... ;/
Za ćwiczenia waga Ci wzrosła, ale cm nie, więc ciesz się

Cytat:
Napisane przez nonessential Pokaż wiadomość
wlasnie jestem u lekarza jezuu jakie kolejki a ja nadal bez sniadania bo mialam byc na czczo
Powodzenia w kolejkach nie padnij tam

Cytat:
ja Ci zaraz dam Dżonke i f _ u k yea! Pijusie jeden
no ja tyle nie chleję, c'mon całe szczęście, że mój żołądek nie jest taki pojemny i dwa redd'sy zapychają mnie skutecznie
Stary 2013-08-20, 11:41   #2574
blaszok
Zakorzenienie

Cytat:
wczoraj tak ładnie wcześnie wstałam i miałam wrażenie dłuższego dnia, a dziś znowu o 10:30.. ghhh
u mnie pogoda za oknem kiepska, bo w nocy grzmiało i padało...
udanej wycieczki!

Cytat:

Dzień dobry

dzień dobry

Cytat:
Dzień dobry

dobry
z rana to ja jeszcze piwka nie piłam

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42344872]Hej dzisiaj już nie mam takiego humoru jak wczoraj. Długo spałam, ciężko mi było się podnieść, ale musiałam bo trzeba zjeść to śniadanie, a nie znowu dwa posiłki. Ogólnie to chyba w najbliższym czasie nie wrócę do PL . Brat powiedział, że mnie nie zabierze bo nie będzie miał miejsca. Więc muszę tu siedzieć do października. MAsakra! Do października zamknięta w mieszkaniu, siedząc w pokoju przy laptopie sama po 12 godzin dziennie i nudząc się. Mam ochotę zapytać tż ile razy zapytał kogokolwiek o pracę dla mnie, bo wydaje mi się że wcale. KAżdy myśli tylko o sobie JEstem w☠☠☠☠iona, ze nie wiem. JAk sobie sama nie poradzę to mogę się nawet nie spodziewać od nikogo ,,wyciągniętej ręki ''[/QUOTE]

no tak, jak się samemu czegoś nie zrobi albo nie załatwi, to nikt nie pomoże.. rozumiem Cię z tą nudą, bo jak ja nie mam czegoś do zrobienia konkretnego, to siedzę i marnuję czas, mając poczucie, że tracę życie.. dlatego mimo wszystko lubię szkołę i naukę, bo nawet jeśli się na to naprzeklinam, to jestem zajęta
może tak jak pisze Sikorka, spróbuj nauki języka, czy coś?

Cytat:

45 min skakanka
30 min hula-hop
30 min rowerek

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Budva jest spoko, w tej okolicy co byłam to najbardziej turystycznie rozwinięte miejsce może z tego względu jest minimalnie drożej (ale same ceny żywności itp są na prawdę spoko), no i są różne imprezy polecam różne wycieczki promem do np Herceg Novi i można pochodzić po starym mieście: jak na załączonym obrazku ogólnie strasznie dużo chodzenia po schodach, ale kalorie się same nie spalą . A dużą ekipą jedziesz?
wygląda pięknie
dzięki, za informacje
jadę tylko z siostrą, ale to wyjazd ze stronki StudentTravel, więc pewnie będzie więcej studentów
blaszok jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:45   #2575
Gomra
Zakorzenienie

GG do Gomra

Cytat:
też chcę się wziąć za skalpel 2 ale chyba trzeba kupić płytę, prawda? bo na yt albo chomiku nie ma

Może teraz nie ma...
Ja mam z chomika, było zaraz na drugi dzien po ukazaniu sie płyty
Gomra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 11:46   #2576
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
wygląda pięknie
dzięki, za informacje
jadę tylko z siostrą, ale to wyjazd ze stronki StudentTravel, więc pewnie będzie więcej studentów
jeśli same sobie organizujecie czas to jak nabardziej polecam i zazdroszczę wyjazdu ja tam planuję wrócić za rok.

lecę zaraz biegać

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:14   #2577
nonessential
Zadomowienie

GG do nonessential

Cytat:
Idę się zmierzyć z dynią
znów bez deski ?

Cytat:
a wymiary mocno poszły w górę? I bierzesz dalej tabletki?
Cytat:
Cytat:
Może teraz nie ma...
Ja mam z chomika, było zaraz na drugi dzien po ukazaniu sie płyty
Ja mam z chomika i wiem że nadal jest tyle że "w ukryciu" bo zaraz usuwają
ale to już PW

[/QUOTE]
bidulko najgorsze to siedzieć i nic nie robić Tak jak dziewczyny piszą może nacznij się języka uczyć

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Paskudna pogoda...jest mi źle...muszę podjąć decyzję ale" chce ale się boję"...
On pisze dzwoni, stara się...

Ps. Mój wymyśli kończy 8 lat...

Wiadomo że boisz sie spróbować ale co będzie jeśli za jakiś czas będziesz myśleś "straciłam szanse bo sie bałam, mogłam spróbować" ? Jak nie spróbujesz nie dowiesz sie co będzie..
nonessential jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:46   #2578
ChocoMonster
Zakorzenienie

wróciłam zrobiliśmy ok. 6km samą trasę na latarnię, później 400 schodków, pooglądaliśmy widoki z latarni, a później jeszcze do parku miniatur, padam ze zmęczenia teraz na II śniadanko jem nektarynkę, o 16 mamy obiad

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ----------

anns piękne widoki
Stary 2013-08-20, 12:48   #2579
kisiej25
Tajka

Część kochane !

Dzisiaj dzień zaczęłam od 50 skakanek, ABS Mel B i 50 przysiadów.
Za mną również kawka, 4 wafle ryżowe z twarogiem i domowym dżemem truskawkowym oraz jabłko.

Dzisiaj pogoda paskudna. Zimno, mokro i ponuro. Tak bardzo jesiennie.
Zauważyłam, że pod biustem pojawia mi się ta fajna pionowa kreska, którą się ma, jak się ćwiczy (chyba) :P

Czy ktoś mi powie, na czym polega PayPal (ebay) ?

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:00   #2580
Konto usunięte

Znacie jakąś stronkę gdzie można się pouczyć języków?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości