Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 12:33   #4201
zaaaabcia
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Dzien doberek

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Żabciu- jak tylko będziesz miała zawieszki to chętnie zobaczę;-) Kręci mnie coś takiego;-) A co to za inwestycja w Pumki?;D
Mnie tez kreca wlasnie Już chciałam sobie dawno zamowic ale przesylka strasznie dużo wychodzila.

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Super My chcemy taki sam mieć z tż. Życzę żebyś wymyśliła coś fajnego

To by miało być na mniejszej ścianie w pomieszczeniu 40m2 (kuchnia z salonem). do tego czarno białe meble ze skóry, na podłodze to co na zdj poniżej, a do tego szafki tzw kominy i duża wyspa albo w bieli (kiedyś wklejałam w klubie) ale raczej stare drewno (też wzór materiału poniżej) z krzesłami barowymi od strony salonu.

I co myślicie?
dziekuje

Podoba mi się!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
beda sliczne

Ja w sumie od poczatku kupuje tu Sebie buty nike itp. to sa jedyne porzadne buty tutaj

Tak się zastanawiam czy ona sa wyprofilowane dobrze do chodzenia. Na razie Dominik chodzi w dwóch parach sandalkow i jak mu zaloze te pumy to chodzi jak w butach narciarskich.

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Oooo, to pięknie!
To ja czekam na zdjęcie jak już będziesz miała

Ja jestem ostatnio zakochana w takich kominkach: http://www.planikafires.pl/ w zasadzie wszystkie z tej strony bym brała Ale to może kiedyś... w domu

Dzień dobry.

Od rana mam zrypany humor. A gdzie tam do końca dnia!
Już się niektórym oberwało... w zasadzie nie zasłużyli... ale nerwa mam!

super te kominy

, na poprawe humoru

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczynki!

Zajrzę do Was później, bo na razie mam dużo pracy.

Kupiłam wczoraj w Biedronce różne materiały do robienia prac plastycznych i w ramach edukacyjnych zabaw z Ewcią będę ją rozwijać plastycznie Mam tekturę falistą w różnych kolorach, folię piankową, papier do wycinanek, stempelki z różnymi zwierzakami i dziurkacze dekoracyjne
Uwielbiam plastyczne zajecia

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dzien dobry drogie panie
Od piatku do wczoraj bylismy z TZ u znajomych w Kaszczorze kolo Leszna, bylo cudownie, pelen relax. Dogorywam ostatnie dni w starej robocie hihi.

No witam

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:44   #4202
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

dodajka, kwiaty były? [/FONT]
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

Dodaja
podłączam się pod pytanie? były przeprosiny na kolanach?
Tiaaa, jak sobie kupię to będę miała !

Na odpowiednie słowa czekałam do późnego wieczora.... Facetom brakuje piątej klepki !

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Hah, moim zdaniem właśnie się godzą;D
Gdzie tam Wojowniczy nastrój miałam

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
chociaz wiesz jak pijany wygląda, nie bedzie niespodzianki niemiłej po ślubie
Myślałam, że przez te nasze 9 lat wystarczająco Go poznałam

Super, że lumpki udane!
Mam nadzieję, że niedługo brzusio odpuści i będziesz chodziła wyspana

Cytat:
To by miało być na mniejszej ścianie w pomieszczeniu 40m2 (kuchnia z salonem). do tego czarno białe meble ze skóry, na podłodze to co na zdj poniżej, a do tego szafki tzw kominy i duża wyspa albo w bieli (kiedyś wklejałam w klubie) ale raczej stare drewno (też wzór materiału poniżej) z krzesłami barowymi od strony salonu.

I co myślicie?
Mam kiepską wyobraźnię przestrzenną, ale mi się podoba

Cytat:
A Seba juz chyba całkowicie załapałAle ekstra, no nie spodziewałam sie
A ja tam w Niego wierzyłam

Cytat:

Kupiłam wczoraj w Biedronce różne materiały do robienia prac plastycznych i w ramach edukacyjnych zabaw z Ewcią będę ją rozwijać plastycznie Mam tekturę falistą w różnych kolorach, folię piankową, papier do wycinanek, stempelki z różnymi zwierzakami i dziurkacze dekoracyjne
Sama bym się tak pobawiła

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Potwierdzam, chociaż ja znam wersję z kawą, solą/cukrem, żelem pod prysznic. Do tego gąbka syrena i jedziem z koksem.
Wszystko to razem mieszasz? I jeszcze syrena do tego ? Nadaje się do pękających naczynek ?

Właśnie opracowuję plan upiększania/chudnięcia i peeling kawowy jest na mojej liście

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

Moja Maja szaleje, dziś przebił jej się 12 ząbek
Idzie jak burza!

Cytat:
Dziewczyny, pytanie z innej beczki: ma któraś PLay? Zadowolone jesteście?
My z tż obecnie mamy Mix Plusa i zamierzamy zmienić na jakiegoś innego operatora. Może abonament w Play?
My własnie w piątek przedłużaliśmy umowę w Mixie

Moja siostra ze szwagrem i synem mają Playa i do tej pory miałam do nich pieruńsko drogo

Cześć!

Byłam dziś u taty zrobić im ogórki kiszone na zimę- part 1

Wracając tak się upociłam i stwierdziłam, że koniec tego dobrego ! MUSZĘ coś zrobić ze swoim ciałem, bo czuję się paskudnie. Tak bardzo brakuje mi systematyczności, ale jak sobie myślę, że mam wciąż tyć, przez to siedzenie w domu, to wariuję. Nie chcę być modelką, tylko szczupłą dziewczyną, która w miare dobrze czuje się w swoim ciele. Ciekawe co z tego wyjdzie

Dziś dostałam ten nowy tusz z avonu Ale gadżet
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:45   #4203
metkaa
Zakorzenienie

czesc

zaaaabcia dzieki

mala oszalalas, o tej godzinie to kury wstaja

onyks mi sie podoba podloga na pierwszym zdjeciu ale tez wolalabym matowa,

Gucia

blonde
brawa dla synka

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Stokrotko, czy chodzi Ci o Cepan? Taką maść śmierdzącą cebulą?
cepan jest jak dla mnie rewelacyjny tzn nie stosowalam go na rozstepy bo ich na szczescie nie mialam ale w innych sytuacjach sie sprawdzil,

tasia

Nikita witaj

a ja dzis jakas niewyspana jestem, to chyba przez pogode
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 12:48   #4204
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Dzien doberek

Tak się zastanawiam czy ona sa wyprofilowane dobrze do chodzenia. Na razie Dominik chodzi w dwóch parach sandalkow i jak mu zaloze te pumy to chodzi jak w butach narciarskich.

dzien dobry

sa rozne modele oczywiscie...ja zawsze wybieram te z miekka podeszwa

---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

A ja tam w Niego wierzyłam

Byłam dziś u taty zrobić im ogórki kiszone na zimę- part 1

Wracając tak się upociłam i stwierdziłam, że koniec tego dobrego ! MUSZĘ coś zrobić ze swoim ciałem, bo czuję się paskudnie. Tak bardzo brakuje mi systematyczności, ale jak sobie myślę, że mam wciąż tyć, przez to siedzenie w domu, to wariuję. Nie chcę być modelką, tylko szczupłą dziewczyną, która w miare dobrze czuje się w swoim ciele. Ciekawe co z tego wyjdzie

Dziś dostałam ten nowy tusz z avonu Ale gadżet

Trzymam kciuki za postanowienie

Metkaa
Stary 2013-08-20, 12:55   #4205
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
No jak już Nikita woła...
Mała zbieraj się do szpitala
Slyszalas Mala??? szukuj sie

Cytat:
Nikicior, gdzieś Ty była kochana kobieto
hihi musze Was czasami troche wyposcic

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ja tez
Co mialas? ja salatke z tunczykiem

Czesc Zabcia, Metka

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/

Edytowane przez Nikita...
Czas edycji: 2013-08-20 o 12:59
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:07   #4206
metkaa
Zakorzenienie

Dodaja oby udalo sie wypracowac figurke

kurcze a jak ja sie czuje, dupa mi urosła, nogi w cellulicie no masakra, niby rozumiem ze to ciaza ale jakis kiepski okres mam,
Stary 2013-08-20, 13:11   #4207
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
najzwyklejsza bulke z mieskiem, pomidorem i salata

wlasnie przejelam od niektorych z was... jak mi sie nic nie chce ... i do tego nuda...
tzn mam 2 otwarte sprawy, ktore mnie kosztuja bol brzucha, ale musze poczekac na odpowiedz... albo jutro bede dzwonic gdzie trzeba

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

Cytat:
musisz, czy chcesz?
to rzutuje zupelnie inaczej na motywacje

mnie dodatkowo motywuja rezultaty

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 13:11   #4208
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
najzwyklejsza bulke z mieskiem, pomidorem i salata

wlasnie przejelam od niektorych z was... jak mi sie nic nie chce ... i do tego nuda...
tzn mam 2 otwarte sprawy, ktore mnie kosztuja bol brzucha, ale musze poczekac na odpowiedz... albo jutro bede dzwonic gdzie trzeba
A mi net zaczal szwankowac wiec czas najwyzszy spadac do domu. Musze dzis ogarnac chate bo syf i pojde potem pobiegac z TZ.
Milego popoludnia.

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:14   #4209
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:

Trzymam kciuki za postanowienie

Cytat:
Czeeeeść!

Ale bym zjadła tunę ! Może na kolację zrobię

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
Dodaja oby udalo sie wypracowac figurke

kurcze a jak ja sie czuje, dupa mi urosła, nogi w cellulicie no masakra, niby rozumiem ze to ciaza ale jakis kiepski okres mam,

Doskonale rozumiem zły okres, ale powtarzaj sobie, że po ciąży wrócisz do figury I tak masz świetną!

Zapomniałam !!

Tasia cieszę się, że wszystko jest dobrze

Strong pytałaś jak moje ćwiczenia- od półtora tygodnia leżą i kwiczą, do tego żarłam co popadnie i jest źle. Startuję od nowa.

A przygotowania do ślubu stoją. Szykuję się na przymiarki, których się boję 1 września idziemy na dni skupienia, a potem to nie wiem pod koniec roku pewnie zamówimy zaproszenia itp.
Stary 2013-08-20, 13:15   #4210
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też ale jeszcze nigdy nie osiągnęłam żadnych rezultatów, bo się od razu zniechęcam

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:19   #4211
metkaa
Zakorzenienie

dodaja
bede musiala sie za siebie wziac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 13:25   #4212
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
musisz, czy chcesz?
to rzutuje zupelnie inaczej na motywacje

Dla równowagi psychicznej muszę, a dla jakiegoś tam ego chce

Cytat:
Mnie też ale jeszcze nigdy nie osiągnęłam żadnych rezultatów, bo się od razu zniechęcam

O dokładnie to!

Jak byłam młodsza, to wszystko szło szybciej. Starczyło zrezygnować ze słodyczy, pieczywka i waga leciała,a teraz koszmar
Stary 2013-08-20, 13:30   #4213
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
O dokładnie to!

Jak byłam młodsza, to wszystko szło szybciej. Starczyło zrezygnować ze słodyczy, pieczywka i waga leciała,a teraz koszmar
Stara baba się odezwała
Ja zawsze miałam tak, że ciężko mi było schudnąć.
Ale tyję od powietrza normalnie!

Hania

Stary 2013-08-20, 13:35   #4214
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
hej

Cytat:
Cześć, dziewczynki!

Zajrzę do Was później, bo na razie mam dużo pracy.

Super! Uwielbiam takie pierdółki

Cytat:
Heeej! jestem
Jaka ksiazke czytasz/czytalas??
cześć

Cytat:
Tiaaa, jak sobie kupię to będę miała !

Na odpowiednie słowa czekałam do późnego wieczora.... Facetom brakuje piątej klepki !

No tak, cóż za brak taktu czemu faceci nie czytają nam w myślach czasami to bym chciała ale tylko niektóre rzeczy, nie wszystko

Co do drugiego mnie też ostatnio tyka... już niby była Mel B, coś mi przeszła, teraz wypatrzyłam u nas w mieście jogę i zumbę i się zastanawiam czy się na coś nie zapisać - no jednym słowem coś bym zrobiła z oponką głównie

Jejuuu spać!

A i byliśmy dzisiaj w hydraulicznym wybrać grzejniki, tzn. na razie nie zamawialiśmy tylko wybrać jakie aby hydraulik wiedział jakie przyłącze no i będą coś takiego: http://www.muratorplus.pl/technika/o...owe_64656.html
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:43   #4215
(t)asia
Zadomowienie

Właśnie sobie uświadomiłam że w przyszłym roku szykują się na co najmniej 3 wesela!!! No jak nie było to nie było, a teraz jak na złość. W czerwcu przyjaciela męża. Kurcze. Nie wydaje mi się abym wyglądała już wtedy korzystnieNo cóż, dzieć najważniejszy!

Rano się pochwaliłam że jest ok, więc teraz włączył mi się tryb uśpienia... Muszę wytrzymać jakoś tą godzinę. Napiszcie coś śmiesznego to się rozbudzę pewnie
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 13:47   #4216
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie sobie uświadomiłam że w przyszłym roku szykują się na co najmniej 3 wesela!!! No jak nie było to nie było, a teraz jak na złość. W czerwcu przyjaciela męża. Kurcze. Nie wydaje mi się abym wyglądała już wtedy korzystnieNo cóż, dzieć najważniejszy!

Rano się pochwaliłam że jest ok, więc teraz włączył mi się tryb uśpienia... Muszę wytrzymać jakoś tą godzinę. Napiszcie coś śmiesznego to się rozbudzę pewnie
Przypomniałaś mi o zajętych weekendach

Nie pisałam Wam ale w ten weekend wybieramy się na spływ kajakowy tak tak... no tak nam się zamarzyło choć jeszcze w życiu w kajaku nie siedziałam hahaha facet powiedział, że damy radę, no ale boję się że nawet nie wsiądziemy i będziemy pod wodą któraś pływała???
Stary 2013-08-20, 13:54   #4217
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
ja dlatego grzecznie cwicze i obmierzam sie tylko raz w miesiacu... rezultaty zaskakuja

Cytat:
Nie pisałam Wam ale w ten weekend wybieramy się na spływ kajakowy tak tak... no tak nam się zamarzyło choć jeszcze w życiu w kajaku nie siedziałam hahaha facet powiedział, że damy radę, no ale boję się że nawet nie wsiądziemy i będziemy pod wodą któraś pływała???
ja kiedys plywalam troche... i powiem ci, ze jak pojdziecie z pradem, to luzik, pod prad plynie sie ciezej
Stary 2013-08-20, 13:54   #4218
metkaa
Zakorzenienie

Ana ja raz w zyciu plywalam, nie jest zle dasz rade

Tasia do czerwca to juz bedziesz miala super figurkę,
a tak przy okazji to wpisz mi prosze imie Mateusz i Mysie z niezdecydowanych trzeba usunąć
Stary 2013-08-20, 13:56   #4219
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie byłam, dosyć mocno boję się wody a i moje mięśnie na rękach są jakby w stanie zaniku, więc wolę nie. Załóż koniecznie kapok! U nas na początku wakacji dziewczyna 17 letnia się utopiła na kajaku. Niby umiała pływać, ale kapoka właśnie za ubrała. Nie straszę cie absolutnie, tylko nie lekceważ takich rzeczy.

Mówisz że grzejniki wybrałaś, ja też będę musiała. Denerwuje mnie w tej budowie że dużo rzeczy musimy zrobić prowizorycznie, np. dach tylko pod papą żeby później dachówka się nie różniła z tą na domku. Założymy na obu budynkach w tym samym czasie. Schody na piętro też tymczasowe, bo później w garażu będą takie strychowe zwykłe. Na razie nie wyobrażam sobie wchodzić codziennie parę razy po takich. Itd... Wiem, że część zrobimy, a za 2 lata i tak to zniszczymy. No trudno. Wolę tak niż męczyć się w mieście kolejne 2 lata

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 13:58   #4220
Ana***
Zakorzenienie

Gucia, Metka ale wlatuje się normalnie do wody? czy raczej da się tego uniknąć? i jak do tego wsiąść?
Stary 2013-08-20, 14:01   #4221
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Ja byłam kiedyś na czymś takim http://www.youtube.com/watch?v=sEx89YncsGs ale nie mieliśmy kasków, a nasz "flisak" był wariatem byłam raz i już dziękuję
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:03   #4222
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

Ja! Jakoś w lipcu i tez był to mój pierwszy raz Nawet szybko z tz ogarnęliśmy jak się steruje kajakiem - pierwsze 15min kręciliśmy się w kółko i raz do jednego raz do drugiego brzegu podpływalismy
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:04   #4223
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Gucia, Metka ale wlatuje się normalnie do wody? czy raczej da się tego uniknąć? i jak do tego wsiąść?
nigdy nie mialam wywrotki
a wsiasc normalnie
poradzicie sobie
Stary 2013-08-20, 14:05   #4224
metkaa
Zakorzenienie

kapok na pewno załoz, wsiasc hmm no chwiało sie
Stary 2013-08-20, 14:06   #4225
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Stara baba się odezwała
Ja zawsze miałam tak, że ciężko mi było schudnąć.
Ale tyję od powietrza normalnie!
Też mam ogromną tendencję. A wydaje mi się, że dużo nie jem- w przeciwieństwie do innych. No, ale wszystkiego mieć nie można

Cytat:
No tak, cóż za brak taktu czemu faceci nie czytają nam w myślach czasami to bym chciała ale tylko niektóre rzeczy, nie wszystko
O tak

Cytat:

Kiedyś pływałam, a teraz się boję
Stary 2013-08-20, 14:08   #4226
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie byłam, dosyć mocno boję się wody a i moje mięśnie na rękach są jakby w stanie zaniku, więc wolę nie. Załóż koniecznie kapok! U nas na początku wakacji dziewczyna 17 letnia się utopiła na kajaku. Niby umiała pływać, ale kapoka właśnie za ubrała. Nie straszę cie absolutnie, tylko nie lekceważ takich rzeczy.

Mówisz że grzejniki wybrałaś, ja też będę musiała. Denerwuje mnie w tej budowie że dużo rzeczy musimy zrobić prowizorycznie, np. dach tylko pod papą żeby później dachówka się nie różniła z tą na domku. Założymy na obu budynkach w tym samym czasie. Schody na piętro też tymczasowe, bo później w garażu będą takie strychowe zwykłe. Na razie nie wyobrażam sobie wchodzić codziennie parę razy po takich. Itd... Wiem, że część zrobimy, a za 2 lata i tak to zniszczymy. No trudno. Wolę tak niż męczyć się w mieście kolejne 2 lata
Bez kapoka nie płynę

Ah te budowy

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Ja byłam kiedyś na czymś takim http://www.youtube.com/watch?v=sEx89YncsGs ale nie mieliśmy kasków, a nasz "flisak" był wariatem byłam raz i już dziękuję
Boże.... straszne, mój tż pewnie by chciał

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Ja! Jakoś w lipcu i tez był to mój pierwszy raz Nawet szybko z tz ogarnęliśmy jak się steruje kajakiem - pierwsze 15min kręciliśmy się w kółko i raz do jednego raz do drugiego brzegu podpływalismy
haha masakra to inni zdążą nam odpłynąć bo to jest spływ zorganizowany :P

Cytat:
nigdy nie mialam wywrotki
a wsiasc normalnie
poradzicie sobie
wsiąść normalnie jak na rowerek wodny? jedna noga, potem druga? a jak wejdę jedną nogą to nie przewróci się na tą stronę?

Cytat:
kapok na pewno załoz, wsiasc hmm no chwiało sie
mam nadzieję, że będzie upał haha
Stary 2013-08-20, 14:10   #4227
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam ogromną tendencję. A wydaje mi się, że dużo nie jem- w przeciwieństwie do innych. No, ale wszystkiego mieć nie można
Ja wręcz przeciwnie, jem dużo
To mnie złości....ale czasem jak się wgryzę w coś, to nie umiem odpuścić

No i moja kondycja pozostawia wiele do życzenia... a i ruchu mam za mało

Hania

Stary 2013-08-20, 14:15   #4228
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Ana ja raz w zyciu plywalam, nie jest zle dasz rade

Tasia do czerwca to juz bedziesz miala super figurkę,
a tak przy okazji to wpisz mi prosze imie Mateusz i Mysie z niezdecydowanych trzeba usunąć
Zmieniłam, jest ok? A mysie usuwałam, ale chyba tylko we śnie
A pozostałe czekające jakieś imiona dzieciaczków wpisywać? Jakieś dyzje już były? bo przyznaje bez bicia że mogłam przeoczyć, długo mnie nie było przecież

Pewnie to czytałyście już milion razy ale wkleje dla tych które nie widziały (jak coś to usunę później). Śmieszy mnie to tym bardziej że widzę że zachowania mamy z trójką dzieci są jak najbardziej prawdziwe- na co dzień widzę je u bratowej

JAK ZACHOWUJE SIĘ MATKA PRZY PIERWSZYM, DRUGIM I TRZECIM DZIECKU?

Twoje ubrania:

Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog
potwierdzi ciążę.

Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.

Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi
ciuchami.

* * *

Przygotowanie do porodu:

Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.

Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.

Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.

* * *

Ciuszki dziecięce:

Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.

Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.

Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?

* * *

Płacz:

Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.

Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.

Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

* * *

Gdy upadnie smoczek:

Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.

Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.

Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

* * *

Przewijanie:

Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.

Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.

Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

* * *

Zajęcia:

Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo,
do teatrzyku itp.

Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.

Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.

* * *

Twoje wyjścia:

Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.

Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.

Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew.

* * *

W domu:

Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.

Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.

Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

* * *

Połknięcie monety:

Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.

Drugie dziecko: Czekasz aż wysra .

Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.
Stary 2013-08-20, 14:18   #4229
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:

haha masakra to inni zdążą nam odpłynąć bo to jest spływ zorganizowany :P
Nas była tylko czwórka. I znajomi , zaprawieni w bojach z kajakami cierpliwie na Nas czekali patrząc z politowaniem Ale mówię, najgorzej zacząć i obczaić, potem było super!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:20   #4230
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Zmieniłam, jest ok? A mysie usuwałam, ale chyba tylko we śnie
A pozostałe czekające jakieś imiona dzieciaczków wpisywać? Jakieś dyzje już były? bo przyznaje bez bicia że mogłam przeoczyć, długo mnie nie było przecież

Pewnie to czytałyście już milion razy ale wkleje dla tych które nie widziały (jak coś to usunę później). Śmieszy mnie to tym bardziej że widzę że zachowania mamy z trójką dzieci są jak najbardziej prawdziwe- na co dzień widzę je u bratowej

JAK ZACHOWUJE SIĘ MATKA PRZY PIERWSZYM, DRUGIM I TRZECIM DZIECKU?

Twoje ubrania:

Pierwsze dziecko: Zaczynasz nosić ciążowe ciuchy jak tylko ginekolog
potwierdzi ciążę.

Drugie dziecko: Nosisz normalne ciuchy jak najdłużej się da.

Trzecie dziecko: Twoje ciuchy ciążowe STAJĄ się Twoimi normalnymi
ciuchami.

* * *

Przygotowanie do porodu:

Pierwsze dziecko: Z namaszczeniem ćwiczysz oddechy.

Drugie dziecko: Pieprzysz oddechy, bo ostatnim razem nie przyniosły żadnego skutku.

Trzecie dziecko: Prosisz o znieczulenie w 8. miesiącu ciąży.

* * *

Ciuszki dziecięce:

Pierwsze dziecko: Pierzesz nawet nowe ciuszki w Cypisku w 90 stopniach, koordynujesz je kolorystycznie i składasz równiutko w kosteczkę.

Drugie dziecko: Wyrzucasz tylko te najbardziej usyfione i pierzesz ze swoimi ubraniami.

Trzecie dziecko: A niby czemu chłopcy nie mogą nosić różowego?

* * *

Płacz:

Pierwsze dziecko: Wyciągasz dziecko z łóżeczka jak tylko piśnie.

Drugie dziecko: Wyciągasz dziecko tylko wtedy, kiedy istnieje niebezpieczeństwo, że jego wrzask obudzi starsze dziecko.

Trzecie dziecko: Uczysz swoje pierwsze dziecko jak nakręcać grające zabawki w łóżeczku.

* * *

Gdy upadnie smoczek:

Pierwsze dziecko: Wygotowujesz po powrocie do domu.

Drugie dziecko: Polewasz sokiem z butelki i wsadzasz mu do buzi.

Trzecie dziecko: Wycierasz w swoje spodnie i wsadzasz mu do buzi.

* * *

Przewijanie:

Pierwsze dziecko: Zmieniasz pieluchę co godzinę, niezależnie czy brudna czy czysta.

Drugie dziecko: Zmieniasz pieluchę co 2-3 godziny, w zależności od potrzeby.

Trzecie dziecko: Starasz się zmieniać pieluchę zanim otoczenie poskarży się na smród, bądź pielucha zwisa dziecku poniżej kolan.

* * *

Zajęcia:

Pierwsze dziecko: Bierzesz dziecko na basen, plac zabaw, spacerek, do zoo,
do teatrzyku itp.

Drugie dziecko: Bierzesz dziecko na spacer.

Trzecie dziecko: Bierzesz dziecko do supermarketu i pralni chemicznej.

* * *

Twoje wyjścia:

Pierwsze dziecko: Zanim wsiądziesz do samochodu, trzy razy dzwonisz do opiekunki.

Drugie dziecko: W drzwiach podajesz opiekunce numer swojej komórki.

Trzecie dziecko: Mówisz opiekunce, że ma dzwonić tylko jeśli pojawi się krew.

* * *

W domu:

Pierwsze dziecko: Godzinami gapisz się na swoje dzieciątko.

Drugie dziecko: Spoglądasz na swoje dziecko, aby upewnić się, że starsze go nie dusi i nie wkłada mu palca do oka.

Trzecie dziecko: Kryjesz się przed własnymi dziećmi.

* * *

Połknięcie monety:

Pierwsze dziecko: Wzywasz pogotowie i domagasz się prześwietlenia.

Drugie dziecko: Czekasz aż wysra .

Trzecie dziecko: Odejmujesz mu z kieszonkowego.
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości