|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() dziwia mnie stwierdzenia typu: prawie wcale sie nie klocimy, tylko kiedy on sie obejrzy na ulicy za inna, czyli w sumie codziennie jak gdzies wyjdziemy lub wszystko jest idealnie, tylko on ma dla mnie czas przez 3 godziny w tygodniu, bo gra w gre. czy to ja jestem dziwna? ![]()
![]() |
#2342 |
Konto usunięte
|
Mnie się to kojarzy z "jest idealnie, chyba że on się zezłości i mnie znokautuje".
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2344 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i w sumie wątek jest "co dziwi", a kogoś Twój problem i temat mógł zdziwić, no co. Życie. Cytat:
![]()
![]() |
#2345 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak widzę niektóre wątki na Intymnym, opisuje dziewczyna jakiegoś palanta ale musi dodać na końcu, że oprócz tego jest on cudowny, idealny i tak nam dobrze razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 |
Rozeznanie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42354127]Mam problem z moim chłopakiem tzn. jak widzi, że rozmawiam z jakimś kolegą to zaczyna mnie szarpać i wyzywać od dziwek, potrafi zrobić awanturę o to, że rozmawiam za długo z mamą przez telefon a jak za dużo wypije, co zdarza się prawie codziennie to wywala mnie z domu a raz mnie uderzył w twarz. Jak mam z nim rozmawiać aby tak się nie zachowywał. nie chce od niego odejść, bo oprócz tego jest wręcz idealny i bardzo go koffam i planujemy ślub i piątkę bejbików.
Tak widzę niektóre wątki na Intymnym, opisuje dziewczyna jakiegoś palanta ale musi dodać na końcu, że oprócz tego jest on cudowny, idealny i tak nam dobrze razem ![]() i jeszcze nie wyobrazam sobie zycia bez niego i nie potrafilabym sie z nim rozstac. moj maly rozumek tego nie pojmuje niestety ![]()
#2347 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42354127]Mam problem z moim chłopakiem tzn. jak widzi, że rozmawiam z jakimś kolegą to zaczyna mnie szarpać i wyzywać od dziwek, potrafi zrobić awanturę o to, że rozmawiam za długo z mamą przez telefon a jak za dużo wypije, co zdarza się prawie codziennie to wywala mnie z domu a raz mnie uderzył w twarz. Jak mam z nim rozmawiać aby tak się nie zachowywał. nie chce od niego odejść, bo oprócz tego jest wręcz idealny i bardzo go koffam i planujemy ślub i piątkę bejbików.
Tak widzę niektóre wątki na Intymnym, opisuje dziewczyna jakiegoś palanta ale musi dodać na końcu, że oprócz tego jest on cudowny, idealny i tak nam dobrze razem ![]() Jak dla mnie - chcą być z po*ebem, podstawiają mu się, tłumaczą go, to niech z nim będą. Szczęścia na drogę. Przeliterować się takim nie da, że jej facet to ścierwo, bo wyzywanie od "szmat" nie jest najczęściej spotykanym wyznaniem miłości (możliwe, że dla kogoś jest, więc dlatego najczęściej spotykanym) więc po co się męczyć?
#2348 | |||
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2351 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42354283]
Tylko po co takie laski piszą na forum a potem się obrażają, że wizażanki nie dają eliksiru zmieniającego chama w gentelmena tylko radzą dać delikwentowi kopa w odwłok, tego nie ogarniam.[/QUOTE] Chyba sądzą, że ktoś tego delikwenta wytłumaczy, że to normalne, że to typowe, że tak ma być, a ona narzeka, bo ma w domu super faceta tak naprawdę. Tak mi się zdaje. Tak to przynajmniej wygląda. Wiesz, niektórym wyzywanie od "szmat" po pijaku naprawdę nie przeszkadza i krzyż im na drogę, każdy jakoś inaczej pojmuje związek i tak dalej. Nie mnie oceniać, sama według wizażowych norm i standardów odbiegam od stereotypu. Ale wtedy się problemowego wątku na Intymnym nie zakłada i się człowiek cieszy z życia, jak większość. Za to tutaj zawsze są takie nierozgarnięte laski, co czekają na rozgrzeszenie swojego misia, a zwykle spotykają się ze zgodnym (jak nigdy) chóralnym "co za pacan, weź się ogarnij kobieto".
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mają nalepki "miejsce przyjazne psom".
![]() |
#2354 |
lokalna gwiazda
|
Jakoś wczoraj chyba czytałam wypociny o facecie, który ogląda się za innymi dziewczynami. On zaniża jej samoocenę więc go rzuciła przez maila. Ale w ogóle ma życie mlekiem i miodem płynące, kwiaty 2 razy na tydzień, a facet jest najjjjjjjjjjjjjj. Tyle, że się ogląda i ona ma kompleksy.
Obraziła się za stwierdzenie, że zachowuje się idiotycznie. Ileż toto ma lat? 13? |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2356 |
Wtajemniczenie
|
Ale po co zabierać psy do sklepu? Z psem się idzie na dwór na spacer, a nie po centrum handlowym. Bez sensu, nie dość, że ludzie z dziećmi idą na spacer do sklepu, to teraz z psem jeszcze.
#2357 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Także nie wszystkim da się dogodzić.
![]() ![]() |
![]() |
#2358 | |
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42354711]I wtedy zaczyna się usprawiedliwianie misiaczka, fochowanie sie i w ogóle to źle mnie zrozumiałyście/napisałam to w emocjach/tak właściwie to mi to nie przeszkadza/ nie macie prawa mnie krytykować.
[/QUOTE] Właśnie. Co za logika ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2359 |
Konto usunięte
|
Nie podoba mi się wprowadzanie psów do sklepów. Z durnym lodem wejść nie można a z psem tak?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2360 |
Zakorzenienie
|
Polać jej.
#2361 |
lokalna gwiazda
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2362 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Alkoholu nigdy dość dziewczęta.
![]() |
#2364 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2365 | |
and cigarettes
|
Cytat:
![]() Chciałam napisać, że dobrze, że to dodała, bo to naprawdę WSZYSTKO zmienia. Ale się pohamowałam. Często się muszę hamować na intymnym. Wręcz niektóre laski podziwiam, że chce im się odpowiadać na większość tematów, poważnie, z sensem, bez pisania "kurde bele, ale żeś głupia". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
lokalna gwiazda
|
Jasne. Po odpowiedniej ilości dojdziemy wreszcie, że pańcia jest przewodniczką yorka i skoro chciał do mięsnego, to jako przewodniczka musiała i przecież widać, że pies na nogach utrzymać się nie może.
I czemu drabineczka yorków się czepia, przecież z drabiną do sklepów też się nie wchodzi, nawet jeśli jest drabineczką. |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 |
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Cz
A tak jak 99% ludzi na wiosce, luzem. Wyobraź sobie śpimy w namiocie, na podwórku rodziców, a tu cos nam dyszy obok. Pies. Przyszedł w odwiedziny. Nawet wiem czyj. Innym razem otwieramy tropik, a tu siedzi sobie pod nim zaciążona suczka, bardzo sympatyczna z resztą.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Naczelny Hipster
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Demiiiiii, przezywam czytanie Darow Aniola
![]() ![]() ![]() Nie ogarniam czepiania sie piwa w plenerze. Piwo w plenerze zawsze spoko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Chyba, że komoda ma klimę i 15 metrów długości. a bardziej niż psy w sklepie mnie denerwują psy srajace na trawniki. Teraz mam duże dziecko, ale jak było małe, to wielki stres jak mu sie sikac na mieście zachcialo, bo wiadomo, chodnika nie dasz osikac, pod żywopłotem też wszyscy się gapią, itd. A nie daj bożę KUPA!!! A pieski spokoloko. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2370 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
Miłośniczka kosmetyków naturalnych i nietestowanych na zwierzętach Jestem Naturalna Dusza ![]() Podróże Duszy ![]() Wybierz Zielone z CCL Edytowane przez beeets Czas edycji: 2013-08-20 o 18:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.