|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV
Cytat:
Kocham wszelkie fiolety na paznokciach
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: Przecież one są moje.
dziśdzienne muzyczne inspiracje: The storm comes and goes And I keep walking, I keep walking Rain drops shine with gold My heart was stolen, heart was stolen. Edytowane przez Scarrabeo Czas edycji: 2013-08-20 o 17:46 |
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mam smukłe palce po ojcu mój ojciec ma identyczne palce moja siora też ma takie. Zrobie drugą warstwe... Tylko pękające lakiery mi nie wychodzą,:/ Od 4 lat nie obgryzam paznokci, wcześniej obżerałam aż do krwi i nie wygladały ładnie. Cieszę się że wyszłam z nałogu ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- [1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42354660]Masz ładny kształt paznokcia Trzeba ćwiczyć, ćwiczyć i nie zniechęcać się. Ja jestem zerem manualnym, ale paznokcie maluję już naprawdę zawodowo [/QUOTE]Dzięki Ja potrafie malować obrazy ... Ale paznokcie mi nie zbyt ładnie wychodzą. Nie ćwiczyłam nigdy ... i nie dbałam za bardzo . ---------- Dopisano o 17:48 ---------- Poprzedni post napisano o 17:46 ---------- Cytat:
Pewnie nie jest pierwszej młodości , ale nie jest zaschnięty więc pomalowałam
|
|
#1744 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Najbardziej pomogły mi te filmiki -> Tutaj i tutaj
|
|
|
|
|
#1745 |
|
Raczkowanie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42354869]Gdy byłam dzieckiem potrafiłam paznokcie obgryzać do krwii. Masakrycznie to wyglądało, przez to także moja płytka się skróciła. Zaczęłam paznokcie malować w liceum, ale było to dalekie od ideału. Dopiero po obejrzeniu filmików instruktażowych zaczęło mi to wychodzić i...w końcu nie zalewam skórek, paznokcie są ładnie pokryte i stanowią mój atut, już nie kompleks
![]() Najbardziej pomogły mi te filmiki -> Tutaj i tutaj [/QUOTE]Ja nie przykładałam wagi do wyglądu ... dopiero od jakiegoś czasu coś we mnie drgnęło ... jestem dośc chaotyczną osoba miałam wszystko w nosie, chodziłam w dresie i słuchałam rapu ... teraz mi po prostu nie wypada tak paradować na ulicy ... ale w domu nie zatracam siebie
"Wegetarianizm to nie moda, to sposób na życie" Edytowane przez Wegolka Czas edycji: 2013-08-20 o 17:56 |
|
|
|
#1746 |
|
Raczkowanie
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42354869]Gdy byłam dzieckiem potrafiłam paznokcie obgryzać do krwii. Masakrycznie to wyglądało, przez to także moja płytka się skróciła. Zaczęłam paznokcie malować w liceum, ale było to dalekie od ideału. Dopiero po obejrzeniu filmików instruktażowych zaczęło mi to wychodzić i...w końcu nie zalewam skórek, paznokcie są ładnie pokryte i stanowią mój atut, już nie kompleks
![]() Najbardziej pomogły mi te filmiki -> Tutaj i tutaj [/QUOTE]Ja pamiętam jak się cieszyłam w podstawówce czy w gimnazjum, jak pomalowałam sobie paznokcie (lakierem podebranym mamie albo już swoim). Były krótkie, szerokie i w ogóle w każdą stronę. Dzisiaj, jak już, że tak powiem, odkryłam jak malować paznokcie, zastanawiam się: Co ja widziałam w tych oczowalących czerwonych paznokciach z krzywo naklejonym znaczkiem-kwiatkiem? ![]() RedLipstickMonster ma świetne filmiki, idzie się z nich sporo nauczyć
|
#1747 |
|
Konto usunięte
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42354600]Я
[/QUOTE]Co oznacza to odwrócone R?
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
pamięta mnie jeszcze ktoś ostatnio mam mniej czasu na dbanie, bo korzystam z ostatnich tygodni wakacji ( za niecałe 3 tyg wyjeżdżam na dwa miech do Niemiec do pracy ) W dodatku pogoda dopisywała to trzeba było też i to wykorzystać Teraz pora wrócić do intensywnej pielęgnacji i odżywić trochę włoski, bo na pewno przez słońce ucierpiały ![]() Stąd moje pytanie używała może któraś tego kremu do włosów z dove? Kusi mnie od kiedy ujrzałam go w gazetce Biedronki, a nigdzie składu nie mogę znaleźć ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...sy-na-noc.html
|
#1749 | |
|
Konto usunięte
|
To rosyjskie "ja"
Oznacza tak samo "ja" jak w języku polskim a jednocześnie jest tzw. literą jotowaną ![]() Jestem z rocznika 92 ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Cytat:
Moje paznokcie były tragiczne ![]() Dopiero na drugim roku studiów diametralnie się zmieniły, ale to przez pielęgnację i piłowanie. I tak, RLM jest bardzo fajna, lubię jej filmiki
|
|
|
|
|
#1750 |
|
Konto usunięte
|
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42355086]To rosyjskie "ja"
Oznacza tak samo "ja" jak w języku polskim a jednocześnie jest tzw. literą jotowaną ![]() Jestem z rocznika 92 [/QUOTE]Nie skojarzyłam. A do jakiego gimnazjum chodziłaś?
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=fb24380c66adcd12b33e8f4 bdd3c2d486418deb5_5f7f99f 1ecd69;42353048]Czarny lakier jest naprawdę fajny. Wczoraj też miałam ochotę je pomalować na czarno, nawet zrobiłam cały jeden paznokieć Podobają mi się![]() [/QUOTE] Wiem, kochane jesteście Dziewczyny, wszystkim Wam bardzo dziękuję ! |
|
|
|
|
#1752 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
Ale u mnie brzydka pogoda, leje prawie cały dzień więc mogłam zająć się sobą, rano się zaolejowałam, a teraz już mam nałożonego mixa z biovaxu do suchych i bingacza drożdżowego i mam zamiar posiedzieć tak do 20
|
|
|
|
#1754 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
za dwa tygodnie mam egzamin do zdania z analizy jakościowej i jest to ostatni termin, a ja nie mogę się zmobilizować do nauki, powinnam też zacząć chociaż pracę licencjacką i też tego nie zrobiłam, nie mogę się zmotywować w ogóle!
|
|
|
|
#1756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pozostaje mi tylko do tej 20 czekać.
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Stapiza Sleek Line na długości, na skalp nie kładłam nic, bo mnie głowa boli i nie chce mi się z tym szarpać. A w ogóle, to mnie na Stapiza naszło, bo wracając ze sklepu minęłam kobitkę, która tak nim pachniała, że to mała głowa. Aż się za nią odwróciłam
|
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z niecierpliwością czekam do jutra, TŻ do mnie przyjeżdża
i postanowiłam sobie, że jak pojedzie to zabieram się do nauki, tak więc jak będziecie mnie tu widzieć to błagam wyganiajcie z powrotem do książek!
|
|
|
|
#1759 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1760 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja się muszę jeszcze ponad miesiąc stresować Cytat:
![]() Warto było zrobić przerwę w ćwiczeniach. Jestem po Killerze i poza tym, że się ze mnie leje, nawet się aż tak bardzo nie zmęczyłam
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Huehuehue.
Cytat:
Dobra, na dzisiaj już koniec, bo jak naciułam jeszcze 6 postów to mi potrójny szatan stuknie, a mam BHD.
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Poyebało mnie. Coraz bardziej mam ochotę iść na studia. Starej babie się we łbie piełdoli.
|
|
|
|
#1763 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#1764 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypluj to o kanarze! bredzisz jak ktoś dobrze się miga to nic nie zapłaci, a jak się czasem jakiś biedak pomyli i pomiesza coś na prawdę niechcący to nie zrozumieją czeka Cię 5 lat na Śląsku, nie chcesz spotykać kanarów, uwierz ![]() Cytat:
a jaki kierunek Cię kusi?
|
|
#1765 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Za mną też. Ale mam króciaki i by nie wyglądały tak pięknie. Twoje są śliczne Cytat:
Cytat:
Ja potem nałożę olej. Na razie chce pomalować paznokcie. Tylko nie wiem na jaki kolor. Pomysły?
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja właśnie przed chwilą spłukałam biovax naturalne oleje jako, b/s ziaja i siedzę sobie w turbanie, nie chce mi się stylizować na dworze szaro buro nie chce się wychodzić więc nie będę ich żelem męczyć
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i dziękuję Ci bardzo Co do studiów: interesowałoby mnie wzornictwo i architektura wnętrz na ASP w Łodzi, ale nie uważam, żeby to miało większy sens. ![]() Drugie, co rozważam to psychologia sądowa, ale no jak widzicie- jedno i drugie to dwa światy i tak na prawdę nie wiem, czy miałoby to sens.
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
) były ładne i długie, to bym pomalowała, a tak to wyglądałoby to troszkę dziwnie.
|
|
#1769 |
|
Wtajemniczenie
|
meedzik
fajnie że jesteś!
|
#1770 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Oj, dasz radę! jak będzie Ci smutno to wpadaj do Nas
![]() Cytat:
Cytat:
Dezodorant w chusteczkach kupiłam... Nawet się sprawdza... Fajnie odświeża w upał... A, i kusiły mnie kremy Garniera Hydro Adapt, ale nie wiem czy warto brać... Testowała któraś? Jak składowo stoją? Cytat:
Cytat:
Na naukę nigdy nie jest za późno... A co byś chciała studiować?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.

Kocham wszelkie fiolety na paznokciach

Ty to masz dziwne upodobania w łóżku
... Strzeliłabym jeszcze jedną warstwę 

używała może któraś tego kremu do włosów z dove? Kusi mnie od kiedy ujrzałam go w gazetce Biedronki, a nigdzie składu nie mogę znaleźć