|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Hope oddam swoje myszy,jeszcze dopłacę
![]() Pstryczku nie zrobiłam,bo by jeszcze zobaczył i nie chciał więcej pomoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez mam przystojnego sasiada ale jakos do mnie bez koszulki nie przychodzi
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#843 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Mam juz wyniki.
Krew i mocz niby ok, infekcji nie ma. Ale... Kuba ma za niskie TSH... Pediatra powiedziala, ze nie spotkala sie jeszcze z takim przypadkiem (zwykle takie male dzieci mialy za wysokie...). Dlatego dala nam skierowanie do szpitala... W celach diagnostycznych. Max 3 doby :/ Jutro rano mam dzwonic i ustalac termin. Szczepilismy sie. Kuba przy 3 wkluciach ani razu nie jeknal, zadnego placzu, wtulal sie tylko we mnie, moj dzielny chlopczyk |
|
|
|
#844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Hania uwielbia podpełzywac do suszarki i chwytać za te nogi no ale cóż się dziwić PPD ![]() Dzięki za odpowiedzi ws kont, pieniędzy itp. Pytam bo np u nas jest tak, że ja zarabiam niewiele ponad najniższą krajową, a tż.... no trochę więcej tzn odczuwalnie więcej niż ja. Więc ja płacę drobne rachunki i często spożywkę, zaopatrruję mnie Hanię i jego czasem w ubrania i płacę swoje raty (za aparat...) No a on płaci za mieszkanie gaz i prąd (czyli cała moja wypłata ![]() ![]() ) no i wiadomo mi nie zostaje dużo, fakt faktem nie ejstem hiper mega oszczędna, no ale jak przychodzi co do czego że na cos mi potrzeba to czuje się dziwnie. I nie wiem jak to ugryźć... A teraz jak będę dostawać 60% to w ogóle beznadzieja.Uspałam Hanie na noc ufff, chyba wczoraj bolał ją brzuszek....
|
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
I znów 5 stron do nadrobienia? Oszalały
|
#847 |
|
Raczkowanie
|
Nadrobilam, bo chytrze wlaczylam dziecku Marka Knopflera i śpi, moja melomanka. Ostatnio bardzo dużo jęczy, nie chce się sama bawić, nie mogę wyjść z pokoju, a w dodatku przy każdym przedmiocie próbuje wstawać, więc siłą rzeczy łażę za moim rodakiem krok w krok, co by mi się nie potlukla.
Nie mam siły cytować, trochę chatę ogarne, potem kąpiel i może wtedy pocytuje zanim Tż wróci z pracy. Tylko jedna uwaga do Lady - Cała zaraz przyleci poprawiać Ci puzzle, bo masz te same kolory koło siebie ![]() .Aaa, Sylwietta, widziałam Twoje pytanie. Później się ustosunkuję .
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
sasasasa
![]() Dziewczyny da się wstawic filmik bezpośrednio tu czy trza YT? |
|
|
|
#849 |
|
Zadomowienie
|
Olesław śpi. znowu zjadła prawie cały obiadek , chętnie buzke otwierała, no sama chciała caż nagle jak nie chluśnie wszystkim
Jejku, jaka jestem śpiąca dziś!! Lecę chyba pod prysznic od razu, wskakuję na grzede i serial obejrze , jeden odcinek i śpię Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, bo już myślałam....
![]() Polusiek o 17 obudził się po 15minutowej drzemce. I sama się po prostu obudziła, a ewidentnie była dalej śpiąca. I do 19 tak biedna marudziła... W tym czasie próbowałam ją uspać i nic. Dopiero teraz przebrałam, przewinęłam, ale jak przy tym płakusiała. Przy karmieniu płacz, zasnęła - płacz, 10 minut spała i płakała. Pierwszy raz coś takiego miałyśmy. Rozgrzana, spocona, więc dałam czopka wcześniej i sacholem posmarowałam dziąsełka. Zobaczymy.
|
|
|
|
#851 |
|
Zadomowienie
|
ale naprodukowałyście
![]() Mały już spi, jeszcze nigdy tak wcześnie nie usnał na noc zawsze miedzy 20 - 21 ciekawe czy odbije się to jakoś na naszej nocy. Lece cos porobić a pozniej was nadrobie. Nawijko mam nadzieje że te 3 dni wam szybko zleca ja z małym byłam 5
|
#852 |
|
Lurker ;)
|
.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-08-30 o 13:34 |
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
Little, wiem ze nie bardzo dogadujesz się z t. ale kurde w końcu to jej wnuczka, chyba nie odnowi? Niech Tz ja dogada. Bierz przykład z Marsi, t. jej dała do wiwatu swojego czasu, a ona z czystym sumieniem powierza jej dzieci... w końcu to babcia.
|
|
|
|
#854 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Dziękujemy za gratulacje dot. wagi
|
|||
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko nie martw się
To tylko obserwacja,wierze że wszystko będzie dobrze ![]() I wielkie dla Kubusia za odwagę!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#856 |
|
Lurker ;)
|
.
It's okay I got lost on the way But I'm a supergirl And supergirls don't cry Edytowane przez litllesweetangel Czas edycji: 2013-08-30 o 13:33 |
|
|
|
#857 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za odpowiedzi dot. pojemnika na mocz
![]() ewulka, cała, ale Twoja gwiazda pięknie siedzi ![]() Cytat:
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42347859]Yellow, beltaine w sobotę, impreza od 17 jest http://www.zamekfestival.pl ja nie mam co się wybierać, rzut beretem z okna zamek widzę, powiedzmy, że pieszo na spokojnie mam 10 minut. Coś jak ty do parku ![]() Ślązaczki! o właśnie, a może spotkanie na zamku? fajna impreza, i spokojnie można pospacerować i siąść gdzieś też, okolica teraz odremontowana i jest super [/QUOTE] Hm hm hm. Myślę że ja bym była chętna. Ale nie wiem czy trafię. Do Będzina pociągiem zajadę ale co potem????? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie! Przyznawać się ! ![]() Idę kąpać Darie. Resztę potem nadrobię.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-08-20 o 21:35 |
||||
|
|
|
#858 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
bedziesz z nim w szpitalu? Cytat:
bede cierpliwie czekac Cytat:
obiecujemy nie szalec pod Twoją nieobecnosc ![]() gdzie jest Black? wyjechali do tego Krasnystawu w koncu? czy mi cos umknęło? MAŁA bo zawału bym dostała po pierwszej linijce cos nakupiła?
|
||||||
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta zapewniam Cię że jest
A Black może po samochód do Gdańska jednak pojechała? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#860 |
|
Zakorzenienie
|
aha, Charlizz, miałam sie kiedys pytac- oglądasz ten serial "1920. Wojna i miłosc?" Ja oglądam, ale powiem tak: d.u.p.y nie urywa
![]() a juz 1 wrzesnia nowa seria Czasu honoru, nie moge sie doczekac ![]() http://demotywatory.pl/4191941/Matczyna-milosc tak ku przestrodze
|
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
Lady pijesz do mnie?
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A słyszałyście że w przyszłym roku maja kręcić następna cześć gdzie cofna sie w czasie do powstania warszawskiego.
|
|
#863 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello,
mały śpi a ja idę łeb farbować Co do budżetu to konta mamy osobne, to co moje to moje a to co TZ to wspólne ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
właśnie wczoraj o Ciebie pytałyśmy a ja pisałam do Calej czy ma z Tobą kontakt bo od spotkanie Ciebie nie było gratulacje dla Wojtusia za zęby i wagę Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem, że to dziwne co napiszę
, ale spadam już. Kąpnąć się trzeba i do wyra, bo jutro zakupensy. A noc chyba się szykuje ciekawa.![]() Papa! |
|
|
|
#865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hania śpiulka! A i napisała ta dziewczyna od zdjęć, przepraszała mnie że tak wyszło, że ewidentnie zawaliła ta nasza wspolna koleżanka bo zapewniała ją że wszystko załatwione (a nie wspomniała że prosiłam o kontakt....) i że jak coś to wpadnie się spotkac i ustalic i że z aparatem coś najwyżej wykombinujemy i w ogóle tak miło napisała, że mam rację że takich rzeczy nie załatwia się na ost chwilę. WIęc od razu mam inny pogląd na sprawę
Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-08-20 o 20:30 |
|
|
|
|
#866 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a kurde, skoro cala ma do nas przyjechac to musze swoj blad naprawic bo pewnie pierwsze co zrobi to puzzle po przestawia ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
![]() no ba
|
|
#867 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
bede miec co ogladac jak bedziemy same z mala ![]() Kurde dzis kumulacja a ja losu nie kupilam
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko calujemy mocno 3 dni szybko mina oby wszystko bylo ok
![]() a oprocz tego wyniku to wszystko ok, ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#870 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Wam
![]() podczytalam na szybko bo troche poszalalyscie z tym pisaniem Pstryniu rozwalilas mnie tym wielocytowaniem ![]() co do pelzania/raczkowania dopiero teraz odpisuje - U Nas pelzanie jest juz w stopniu zaawansowanym i obracanie sie do okoła, ostatnio Miki zaczal wstawac do czworaczkow - no ale dopiero cwiczy ![]() konto mamy wspolne, karty do bankomatu osobne, na konto wplywa kasa mezowa bo ja nie pracuje (poki co mam nadzieje) maz placi rachunki - mnie o to glowa nie boli zakupy robimy roznie, czasem On, czasem ja zalezy kto kiedy ma czas...Nawijko szkoda ze musicie do szpitala ale lepiej to poobserwowac szybko Wam zleci wazne ze razem bedziecie
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.

kazde z nas ma karte do drugiego konta na siebie, znamy swoje loginy hasla na internerowe konta. Ale w sumie od poczatku jak sie znamy nie rozliczalismy sie z tego, kto komu 'wisi' kase. Np smieszy mnie u tesciow, ze oni sobie pozyczaja pieniadze, a potem sobie oddaja
no dziwne dla mnie. A konta osobne z lenistwa, nie chce mi sie zmieniac ani malzowi :P poza tym jak potem jakas niespodziewajke zrobic? Zutylizowac ciezko pieniadze z konta 

W tym czasie próbowałam ją uspać i nic.
Dopiero teraz przebrałam, przewinęłam, ale jak przy tym płakusiała.

To tylko obserwacja,wierze że wszystko będzie dobrze
dla Kubusia za odwagę!

cos nakupiła?