|
|
#481 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Oh God, rozmawiałam z byłym, jeszcze mi się ręce telepią...
|
|
|
|
#482 |
|
Zadomowienie
|
i jak przebiegła rozmowa?
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
Zadziwiająco spokojnie, naprawdę. To ja zaczęłam, bo bałam się, że jak jutro pojadę do mieszkania to go spotkam i będzie niezręcznie. I powiem Ci, że na początku rozmowa była trochę niezręczna, później wyluzowaliśmy, z czego się cieszę, bo naprawdę zależy mi na tym, żebyśmy się szanowali.
Umówiliśmy się w czwartek na spotkanie, ja mu oddam klucze, choć zaproponował, że to on może się wyprowadzić, no i wtedy porozmawiamy jeszcze... Chociaż boję się jak zachowam się, kiedy go zobaczę... |
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
No i popłynęłam... Zobaczyłam jego nowe uśmiechnięte zdjecia z urodzin.
Łzy lały się strumieniami. Facebook to zło. |
|
|
|
#485 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#486 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam, ja tak zrobiłam z moim byłym - odhaczyłam go od razu, potem jeszcze wchodziłam na profil bo ciekawość była zbyt duża, ale ostatnio wogóle sobie to odpuściłam
|
|
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
|
||
|
|
|
#488 |
|
Konto usunięte
|
Moj pan Byly powiedzial mi wczoraj, ze chcialby miec ze mna dzieci
ze bylabym cudowna matka i - tadaaaam! - zona! Chory jest na glowe.Ja po rozstaniu nie czulam i nie czuje nienawisci do mezczyzn. Po prostu wykorzystuje ich do seksu. Moze to zemsta na P., bo on o wszystkim wie ![]() A wtedy chce mnie 'odzyskac', ale mu nie wychodzi i biedaczek sie wkurza. A gdy powiedzialam mu, ze nadal moze byc tylko seks, obrazil sie ale nie mogl odmowic. Nigdy nie moze. Im bardziej uciekam, tym mocniej on sie stara. Tylko nie rozumiem, po co
|
|
|
|
#489 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem co czujesz, mój eks facebook'a nie ma, ale niestety się natknęłam na zdjęcia z ostatniej imprezy na której był On - na fanpagu jednego klubu i omal nie zeszłam z bólu. Także masz rację, facebook to złoooo... |
|
|
|
|
#490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I jeszcze zdjęcie ma dedykacje dla jakiejś ;/ No f*ck. |
|||
|
|
|
#491 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czysta pokazówka pewnie ![]() dawno się rozstaliście? Bo jeżeli nie to on w tym momencie robi Ci scenkę typu: patrz jak się dobrze bawię i jaki jestem rozrywany. Wyluzuj
|
|
|
|
|
#492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czuję, że to jest pokazówka. On ma 23 lata i ma w sobie sporo z dzieciaka. Ale podczas ostatniej ''rozmowy'' na fb, napisał coś w stylu 'jestem wolny i mogę robić co chcę'. |
|
|
|
|
#493 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#494 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, dla mnie sympatie i tym podobne to taki supermarket , wybierasz kryteria i w klikasz w szukaj .Mój przyjaciel spotykał się z 2-3 dziewczynami na tydzień , w pewnym momencie powiedziałem mu że "przerabia" te biedaczki , bo większość chciała się pociągnąć znajomość dalej a on nie chciał i zrywał kontakt . Raz miał taką sytuację że jedna go widziała na mieście jak chodził z drugą , wtedy trochę przystopował , zresztą mówiłem mu że tak będzie . W końcu spotkał obecną dziewczynę , ale po drodze narobił przykrości nie jednej . Do mnie to nie przemawia , nie ma tego dreszczyku , kiedy nie nastawiasz się na nic i nagle coś wybucha . Kiedy ludzie z neta się spotkają to mają z góry ustawione oczekiwania zazwyczaj plus do tego są mocno rozdmuchane , zazwyczaj , w zależności ile gadali ze sobą przez neta . Obraz rodziców może skrzywić co nieco , niestety. Moi są przykładem że warto walczyć i nie ma sytuacji bez wyjścia , prawie to co przeżyli i to co ich oddaliło a mimo to są razem , świadczy że nie warto kłaść krzyżyka , ale trzeba walczyć mądrze . Bardzo burzliwy związek i małżeństwo , ogromne pokłady pasji , można ich przyrównać do włoskiego modelu małżeńskiego ![]() Dlatego tak jak zdarta płyta utrzymuję że skoro osoba eksa przewija się w twoim życiu wciąż mimo że próbujesz , poznajesz innych ludzi , bawisz się , rozwijasz . To znaczy że ta historia nie jest zakończona , tylko wasze drogi pobiegły w inną stronę , każde z was musi się czegoś dowiedzieć o sobie osobno . Tak czuję jak czytam co piszesz , czas pokaże czy mam rację
|
|
|
|
|
#495 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no, w każdym razie nasze sytuacje są bardzo podobne ![]() mój ex też ma 23 lata (znaczy za parę dni skończy), ma w sobie baardzo dużo z dzieciaka mimo tego, że uważa się za dojrzalszego od swoich rówieśników( ). Tylko że ja z nim nie rozmawiam, a jakiś czas po rozstaniu polubił stronkę typu "jestem wolny" czy coś tam. Niewiem czemu to miało służyć :P
|
|
|
|
|
#496 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skasowałam powiadomienia i aktualności. Nie będzie mi się wyświetlać co on publikuje. Cytat:
Ja wymieniłam kilka słów przez głupotę, kilka smsów przemilczałam. Szczeniackie zagrywki - rozumiem, ale to i tak boli jak diabli.. |
||
|
|
|
#497 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja niestety tak nie umiem, seks bez uczuć mnie odrzuca (nie mówię, że od razu musi być miłość, ale chociaż zauroczenie, fascynacja).Cytat:
![]() Ja już straciłam wiarę w to, że on kiedykolwiek cokolwiek zrozumie, myślę, że to nie ten typ. Ale kto wie co go spotka, może życie doświadczy go w ten sposób, że jednak mnie zadziwi. Moja mama do dziś twierdzi, że on przyjdzie na kolanach, chociaż jednocześnie ma nadzieję, że go kopnę w ![]() Nieważne, jutro wyjeżdżam i mam zamiar przez najbliższe 1,5 tygodnia balować do rana i nie przejmować się niczym Mam nadzieję, że odpocznę od myślenia o wszystkim i nabiorę trochę sił
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
ups nie tu
sorki
Edytowane przez Amambada Czas edycji: 2013-08-20 o 20:31 |
|
|
|
#499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#500 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#501 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja byłam u psychologa, na razie 1 raz, ale nie bardzo mi pomógł... Wizyta trwała tylko 30 minut, mało co zdążyłam powiedzieć i on tylko stwierdził, że ludzie odchodzą, nie jest to fajne, ale tak jest i że wydaje mu się, że tak bardzo nie odbiło się to na mojej psychice. Na następnym spotkaniu ma mi zrobić jakiś test... |
||
|
|
|
#502 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam podobne odczucia co do mojego ex. skoro przez te 4 miesiące nie zrozumial,to później nei zrozumie tym bardziej. do was exy piszą,chca rozmawiać itd, a u mnie nic,zupełnie, nie znamy się.Dam sobie rękę uciąć,że już o mnie nie myśli i że przez głowe mu nie przeszła myśl,by napisać,czy zadzwonić, przestałam się łudzić. przestałam sie także łudzić z tym,że jest możliwość na taką historię jaką opisałaś z pierścionkiem deszczem itd.-zdarzają się,ale mi się nie zdarzy,przynajmniej nie z exem. ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
|
#503 |
|
Raczkowanie
|
Moj byly tez ma jakas szmate juz tzn chyba przez nia mnie zostawil a ja jakos nie moge nikogo znalezc. I gdzie tu sprawiedliwosc ja cirrpie a slon sie bawi. Przeciez tez zasluguje na szczescie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#504 |
|
Zakorzenienie
|
pojechał na wakacje... wyjechał w to tamo miejsce, w tym samym terminie z ludźmi ze studiów, z którymi jeszcze miesiąc temu nie miał ochoty jechać. jeden z kolegów dodał zdjęcie na fejsa. jest taki uśmiechnięty i szczęśliwy. nie wiedziałam, że to tak zaboli
wczoraj się trzymałam, ale dziś rozwaliło mnie to totalnie
|
|
|
|
#505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I o to chodzi! Ja mam na zmianę gorsze dni i te lepsze. Czasem w ciągu dnia co chwilę zmienia mi się humor. W pracy jednak stale myślę o nim, o rozstaniu. Raz myślę bardziej intensywnie, bardzo to przezywam, a raz tak spokojnie. Często prowadzę w głowie jakieś rozmowy z nim, tak mogę się wygadać Teraz go w domu nie ma. Może stęsknił się do swojej ukochanej... Jeszcze tylko 11 dni i mam nadzieję, nigdy więcej go nie zobaczę ![]() ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
ja jakbym chciała się puścić z byle kim, pewnie też nie miałabym problemu, ale żeby znaleźć kogoś na stałe tak szybko? To mnie wkurza, bo jestem zła, że mu się to udało. ![]() No chyba, że znał ją już wcześniej, czego wykluczyć nie mogę. |
||
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#507 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Gdybym miala kogos miec byle tylko by ktos byl to nie byloby problemu. Sporo facetów przewinelp sie przez ostatni czas ale ja chce czegos wiecej. Czy jeszcze znajde trace nadzieje. Ale po tym co wiem stracilam do bylego cale uczucie jakie mialam. Nie chce go nawet pamietac.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
![]() Mój w sumie też się dobrze bawi, bo robi to co lubi czyli 48 na dobę siedzi w straży.
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozmawiałam z nim i na żywo jak pojechałam do niego i przez telefon ciągle powtarza że sytuacja jaką miał w domu (choroba ojca) zmusiła go do przemyślenia wszystkiego i stwierdził że nie chce tak żyć. Ciągle się ze mną kłócić, a ja się na pewno nie zmienię. Mówił że już mnie nie kocha, ma już kogoś i więcej nie chce na ten temat rozmawiać. Nie wiem może tylko tak próbuje sobie to wytłumaczyć że to przez to że się załamał z powodu choroby i śmierci ojca. Skoro w dniu śmierci ojca zaprosił tą flądrę do domu na noc bo przyjechała samochodem i wypiła dwa piwa (jakaś niepoważna idiotka) on wiedząc że ma chorego ojca za ścianą , pewnie tam się z nią zabawiał , że aż sie matka obudziła i zobaczyła że ojciec nie żyje no to chyba wiedział co robi, jaką ma sytuację i w ogóle. Zamiast spędzać każdą chwilę z ojcem to się z nią szlajał, więc chyba moja teoria co do załamania nie jest wytłumaczeniem. Wydaje mi sie ze poznał ją młodą, głupią bez problemów, bez wymagań co do niego, bez planów na przyszłość i ładną. A tu miał mnie stara i nudną w dodatku czepiającą sie ciągle. Spodobała mu się i wolał ją.Tłumaczenia że przemyślał to wszystko to dla mnie jakaś kpina bo jakby mnie kochał to by ze mną porozmawiał i może udało by się to naprawić. Nie kochał mnie, poznał ją i masz babo placek. Chyba do mnie dociera że on już nie wróci. Może jak go ta flądra rzuci to będzie żałował ale nie na tyle żeby wrócić a nawet jakby to nie wiem czy wtedy bym już chciała. Jedyne co by go ratowało to tłumaczenie z załamaniem które chyba sama sobie wymyśliłam Już sama nie wiem czy lepiej sobie robić nadzieje czy nie? Edytowane przez Betii_ Czas edycji: 2013-08-20 o 22:02 |
|
|
|
|
#510 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Rozstanie z facetem XXVIII
Ja sobie robilam nadzieje i co? Dzisiaj uslyszlam nie rob sobie zadnych nadzieji nic juz z tego nie będzie. Mam inna...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

Domyślam się co musisz czuć. Czego oczy nie widzą tego sercu nie żal. Jestem z Tobą
Przetrwamy to

ze bylabym cudowna matka i - tadaaaam! - zona! Chory jest na glowe.

I o to chodzi!
ja jakbym chciała się puścić z byle kim, pewnie też nie miałabym problemu, ale żeby znaleźć kogoś na stałe tak szybko? To mnie wkurza, bo jestem zła, że mu się to udało.