|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Tak, spróbowałam. Umiem ![]() ![]() Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2013-08-20 o 20:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Nie wiem jak to zrobiłaś, ale zacytowałaś tak, że wyszło, że to mi mężul brzęczy i że uciekam spać a ja tego nie pisałam
![]() ![]() ![]() ![]()
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jezuuu nie odznaczyłam "wielocytuj" i teraz mi kosmos wychodzi Dobra już się ogarnęłam ^^ Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2013-08-20 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 |
Zakorzenienie
|
serducho zaliczone, oby to był płodny dzień bo już ledwo dycham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4775 |
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze dobrze z Tobą skoro miałaś siłę tu przypełznąć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4776 |
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mów
![]() ![]() A już było 2 dni z rzędu teraz i jeszcze dziś tak by wypadało a tu chęci zupełnie brak ![]()
#4777 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Ja tez chce! A pewnie jak dojade do domu, to mąż znowu będzie juz spał
![]() Ale mnie nosi - nie mogę sie doczekac co mi jutro na USG wyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4778 |
Zakorzenienie
|
Idę się wyprysznicować. Wrócę tu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4779 | ||
Zakorzenienie
|
Szalone babole, idźcie spać, bo jutro rano was nie dam rady nadrobić
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra, uciekam już... mężul zasnął wykończony to i mnie by wypadało... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4780 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2
zapipaczy...
![]() A Wy to jak się budzicie to macie nieraz tak, że serducho Wam dygocze, bo Was budzik wystraszy czy coś? Ja często tak mam, nerwus jestem ![]() ![]() Moja córka ujrzała dziś 1 raz w życiu balon! Wielki, latający (ten z koszem wycieczkowy) i była w takim szoku przeogromnym, że nie wiem czy ta nocka będzie normalna ![]() Tatuś miał na rączkach, ona kopara w dół i patrzy na ten balon i "ooo" a potem następne pół godziny jęczała (bo nie umie mówić) i pokazywała na niebo, gdzie jest balon. Z pretensją, że go ni ma. W szoku jestem, że takie coś u dziecka potrafi wywołać takie emocje.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-08-20 o 21:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4781 |
Zakorzenienie
|
Instrukcja wielocytowania jakby ktoś tego nie wiedział
![]() ![]() A jak coś jeszcze to pytać ![]()
![]() |
#4782 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2
Cytat:
![]() O jaaaa, słodkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na którą masz USG? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4784 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Spójrz vioris - wielocytowałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Idę spać. Mężuś mnie woła ![]() Dobranoc Babole!!! ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4785 |
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że nie chce przegapić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dobrej nocki - wyśpij się nasza Ciężaróweczko ![]() Ja też właśnie nie chcę, ale jednak dziś małe szanse - tż już zasypia na siedząco ![]() Uciekam też spać - jak zwykle ostatnia ![]()
Jest serduszko ![]() Igorek 21.07.14r ![]() ![]() Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-08-20 o 22:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Rozeznanie
|
Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV
Dziewczyny, bo ktos pisał o wzruszenia sie, jest taki genialny film dokument BABIES jest online - o czterech ciazach, porodach i niemowletach w czterech stronach swiata. Film jest niesamowity - jeszcze takie osoby jak nas ja w ciazy to ryczalaaaam a ze śmiechu tez - szczegolnie aa z reszta zobaczycie nie bede spojlerowac. I te różnice kulturowe i podejście do dziecka, niesamowite, OGLADAC!
#4788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! U mnie dzisiaj ciut wyżej tempka, ale to jeszcze nie skok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-08-21 o 05:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4789 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4790 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Starac
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Siedzę już w poczekalni na USG - jestem druga, ale nie wiadomo o ktorej sie zacznie (czasami przed 9, czasami po 9). Chciałabym juz wiedzieć czy rosną... oby! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#4791 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wiecie co... mam dziś kryzys. Nie cierpię swojej pracy. Wkurza mnie nie tyle sama robota, ile to, że pracuję w firmie rodzinnej. Prosiłam o niecytowanie i edytowałam wypowiedź ![]() Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-08-21 o 08:16 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4792 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I jak? Było coś w końcu? Czy byliście grzeczni wczoraj? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki za USG ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lea, trzymam kciuki za pęcherzyki ![]() Fan, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() maxwelko póki nie ma @ szansa ciągle jest i tego Ci życzę!!
![]() |
#4795 |
Zakorzenienie
|
Czuję się trochę jak jakaś niewdzięcznica, bo niejedna kobieta pewnie dałaby się pokroić za takie warunki... ale no kurcze, zawsze marzyłam o tym, żeby robić coś, co lubię... Obecnie każde zajęcie wydaje mi się atrakcyjniejsze od mojego... No i te wieczne powiązania z rodziną... Nie mam z nimi źle, nie drzemy kotów, ale nieraz człowiek chce coś zachować dla siebie, a tu wszyscy wszystko wiedzą...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
fantastka - współczuję Ci, bo rzeczywiście praca w rodzinnej firmie to nie jest nic miłego. Wszyscy się wpierniczają we wszystko, ale nie martw się... dobrze, że praca jest, bo teraz naprawdę ciężko coś znaleźć. Ściskam
![]() Niebawem zajdziesz w ciążę i pójdziesz na L4 i odpoczniesz od tego wszystkiego. |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
fan, trzymaj się, tak jaka pisałaś, może po ciązy znajdziesz coś innego
![]() Niech mi ktoś przyleje! mam dzień pod tytułem "czy będę miała w tym cyklu owulacje"? i przeglądam wykresy, żeby porównać ze swoim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jul L4 raczej w ciąży nie będzie mi dane, chyba że naprawdę coś będzie nie tak... Ja bym chciała pracować jak najdłużej... Poczucie obowiązku... A z rzuceniem tego później to też się cały czas zastanawiam, co rodzice na to powiedzą, jak się poczują... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak widać jestem chyba jednak dziwna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4800 |
Zakorzenienie
|
wiem,wiem.. Ale i tak się zastanawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:30.