|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Wypróbuję wielocytowanie przy najbliższej okazji... ![]() Tak, spróbowałam. Umiem
Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2013-08-20 o 21:54 |
||
|
|
|
#4772 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część
Nie wiem jak to zrobiłaś, ale zacytowałaś tak, że wyszło, że to mi mężul brzęczy i że uciekam spać a ja tego nie pisałam
|
|
#4773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezuuu nie odznaczyłam "wielocytuj" i teraz mi kosmos wychodzi Dobra już się ogarnęłam ^^ Edytowane przez Juliette25 Czas edycji: 2013-08-20 o 21:57 |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
serducho zaliczone, oby to był płodny dzień bo już ledwo dycham
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze dobrze z Tobą skoro miałaś siłę tu przypełznąć
![]()
|
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
Nawet mi nie mów
U nas to jest baaardzo dużo, to co teraz. Normalnie nie dajemy rady A już było 2 dni z rzędu teraz i jeszcze dziś tak by wypadało a tu chęci zupełnie brak
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, c
Ja tez chce! A pewnie jak dojade do domu, to mąż znowu będzie juz spał
![]() Ale mnie nosi - nie mogę sie doczekac co mi jutro na USG wyjdzie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4778 |
|
Zakorzenienie
|
Idę się wyprysznicować. Wrócę tu
|
|
|
|
#4779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Szalone babole, idźcie spać, bo jutro rano was nie dam rady nadrobić
![]() Cytat:
Cytat:
Dobra, uciekam już... mężul zasnął wykończony to i mnie by wypadało...
|
||
|
|
|
#4780 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2
zapipaczy...
A Wy to jak się budzicie to macie nieraz tak, że serducho Wam dygocze, bo Was budzik wystraszy czy coś? Ja często tak mam, nerwus jestem Serducho mi wali jak dzwon ![]() Moja córka ujrzała dziś 1 raz w życiu balon! Wielki, latający (ten z koszem wycieczkowy) i była w takim szoku przeogromnym, że nie wiem czy ta nocka będzie normalna ![]() Tatuś miał na rączkach, ona kopara w dół i patrzy na ten balon i "ooo" a potem następne pół godziny jęczała (bo nie umie mówić) i pokazywała na niebo, gdzie jest balon. Z pretensją, że go ni ma. W szoku jestem, że takie coś u dziecka potrafi wywołać takie emocje.... żadne zagadywanie nie zdawało egzaminu ![]() Cytat:
za pęcherzyk!
Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-08-20 o 22:20 |
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Instrukcja wielocytowania jakby ktoś tego nie wiedział
Nie wiem czy o to chodziło, ale może komuś się przyda A jak coś jeszcze to pytać
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2
Cytat:
![]() O jaaaa, słodkie |
|
|
|
|
#4783 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() na którą masz USG? |
|||
|
|
|
#4784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Spójrz vioris - wielocytowałam ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Idę spać. Mężuś mnie woła Dobranoc Babole!!! |
|||
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
|
Mówiłam, że nie chce przegapić
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrej nocki - wyśpij się nasza Ciężaróweczko Ja też właśnie nie chcę, ale jednak dziś małe szanse - tż już zasypia na siedząco ![]() Uciekam też spać - jak zwykle ostatnia
Edytowane przez vioris Czas edycji: 2013-08-20 o 23:27 |
|
|
|
|
#4787 |
|
Rozeznanie
|
Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Staraczki 2013, część IV
Dziewczyny, bo ktos pisał o wzruszenia sie, jest taki genialny film dokument BABIES jest online - o czterech ciazach, porodach i niemowletach w czterech stronach swiata. Film jest niesamowity - jeszcze takie osoby jak nas ja w ciazy to ryczalaaaam a ze śmiechu tez - szczegolnie aa z reszta zobaczycie nie bede spojlerowac. I te różnice kulturowe i podejście do dziecka, niesamowite, OGLADAC!
|
#4788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapiszę sobie w zakładkach i będę oglądać ![]() Dzień dobry! U mnie dzisiaj ciut wyżej tempka, ale to jeszcze nie skok Nadal czekamy Temperatury z tych samych dni cyklu są baaaaardzo podobne Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-08-21 o 06:05 |
|
|
|
|
#4789 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
U mnie dzisiaj spadło, według mojego przewidywania Wykres mi idzie podobnie do poprzedniego - skok, skok, spadek, spadek, skok, skok, itd. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4790 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Wiosna przeszła, teraz lato, niech nasz TŻ bedzie tatą - Starac
Cytat:
Poniosło nas, zrobiliśmy sobie 2-godzinny maraton Ale wyszło tylko dla przyjemności, bo mezul... zasnął przed końcem ![]() Siedzę już w poczekalni na USG - jestem druga, ale nie wiadomo o ktorej sie zacznie (czasami przed 9, czasami po 9). Chciałabym juz wiedzieć czy rosną... oby! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:28 ---------- Poprzedni post napisano o 05:25 ---------- Cytat:
![]() Wiecie co... mam dziś kryzys. Nie cierpię swojej pracy. Wkurza mnie nie tyle sama robota, ile to, że pracuję w firmie rodzinnej. Prosiłam o niecytowanie i edytowałam wypowiedź
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-08-21 o 09:16 |
||
|
|
|
#4792 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak? Było coś w końcu? Czy byliście grzeczni wczoraj? Cytat:
Lubię takie filmy. Cytat:
![]() Cytat:
Będzie dobrze. Nie smutaj się na zapas Cytat:
Dwie godziny - nie pamiętam kiedy my ostatni raz tak długo to robiliśmy.Trzymam kciuki za USG i koniecznie daj znać po wizycie.
|
|||||
|
|
|
#4793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lea, trzymam kciuki za pęcherzyki Fan, rozumiem Cie, bo też jestem na bakier ze swoją pracą..
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() maxwelko póki nie ma @ szansa ciągle jest i tego Ci życzę!!
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się trochę jak jakaś niewdzięcznica, bo niejedna kobieta pewnie dałaby się pokroić za takie warunki... ale no kurcze, zawsze marzyłam o tym, żeby robić coś, co lubię... Obecnie każde zajęcie wydaje mi się atrakcyjniejsze od mojego... No i te wieczne powiązania z rodziną... Nie mam z nimi źle, nie drzemy kotów, ale nieraz człowiek chce coś zachować dla siebie, a tu wszyscy wszystko wiedzą...
|
|
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
fantastka - współczuję Ci, bo rzeczywiście praca w rodzinnej firmie to nie jest nic miłego. Wszyscy się wpierniczają we wszystko, ale nie martw się... dobrze, że praca jest, bo teraz naprawdę ciężko coś znaleźć. Ściskam
Niebawem zajdziesz w ciążę i pójdziesz na L4 i odpoczniesz od tego wszystkiego. |
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
fan, trzymaj się, tak jaka pisałaś, może po ciązy znajdziesz coś innego
![]() Niech mi ktoś przyleje! mam dzień pod tytułem "czy będę miała w tym cyklu owulacje"? i przeglądam wykresy, żeby porównać ze swoim
|
|
|
|
#4798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jul L4 raczej w ciąży nie będzie mi dane, chyba że naprawdę coś będzie nie tak... Ja bym chciała pracować jak najdłużej... Poczucie obowiązku... A z rzuceniem tego później to też się cały czas zastanawiam, co rodzice na to powiedzą, jak się poczują... |
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak widać jestem chyba jednak dziwna
|
|
|
|
|
#4800 |
|
Zakorzenienie
|
wiem,wiem.. Ale i tak się zastanawiam
wolałabym już
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

jak zaśnie to może jeszcze wejde 

za pęcherzyk!

Zapiszę sobie w zakładkach i będę oglądać
Nadal czekamy 
U mnie dzisiaj spadło, według mojego przewidywania
Wykres mi idzie podobnie do poprzedniego - skok, skok, spadek, spadek, skok, skok, itd.

19.05.2012
wolałabym już