Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz.21! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 21:17   #2641
Neni1984
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
no wlasnie dodupnego nie mam akurat a mierzylam tym elektronicznym MicroLife 2 razy i 2 razy tyle wyszlo. Kurna juz mam schizy, bo ona malo jak na siebie dzis jadla i jest nieprzytomna
A masz nr do swojej położnej? Może zadzwoń i zapytaj, nie jest jeszcze późno.
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:22   #2642
katarzynkajg
Zadomowienie

Dot.: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013,

Cytat:
no wlasnie dodupnego nie mam akurat a mierzylam tym elektronicznym MicroLife 2 razy i 2 razy tyle wyszlo. Kurna juz mam schizy, bo ona malo jak na siebie dzis jadla i jest nieprzytomna
Może spróbuj ją wybudzić i za chwilę zmierzyć ponownie, tylko bez paniki.
Ja wczoraj miałam atak paniki że przy przebieraniu złamałam Szymkowi paluszek , wieczorem strasznie płakał 4 godziny a ja sobie wkręciłam że nie jest to kolka tylko że to wałsnie ten nieszczęsny palec, byłam juz w takim stanie paniki że widziałam że ten paluszek jest spuchnięty i nie moze nim ruszać , Tż próbował mnie uspokoić ze wszystko jest w porządku ze nic nie ma spuchniętego i że normalnie chwyta go za palec i daje sobie z nim robić co tylko zechce ale jakoś to do mnie nie przemawiało bo przecie ja jestem najmądrzejsza , skończyło sie na tym ze przepłakałam 2 godziny w łazience z wyrzutami sumienia ze co ze mnie za matka złamała własnemu dziecku palec oczywiscie nic mu nie było pozatym ze płakał z powodu kolki, ma wszystkie malce całe i zdrowe a ja się okazałm straszna panikarą

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:23   #2643
iwona335
Zakorzenienie

Guusia, AgaPlast za opisy porodów,
aga- zaprawiałaś słoiki ?? tego jeszcze nie było
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:24   #2644
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Hej laseczki,
powracam z jakże zaskakującymi informacjami

A więc jestem szczelna tak, że lekarka nawet główki od szpilki by nie wbiła Także moje przeboje z przepowiadaczami są mega efektywne, jak widac Przepływy ok, tętno małego też, patrząc na jego sprzęt zrobiła wielkie oczy i stwierdziła, że głową ręczy za płec Waga małego to +/- 3680g (liczę, że jednak na minus, biorąc po uwagę, że pewnie jeszcze z tydzień go ponoszę). Dostałam skierowanie na 28.08. na patologię ciąży, l4 też do 28.08. i uznaję ten dzień za totalny deadline, jeśli mnie do szpitala nie przyjmą albo spróbują odwlec mój poród jeszcze bardziej, to przysięgam, że przeistoczę się w bombę biologiczną i rozniosę szpital

misiaczko także tego!
Widzę, że my standardowo na jednym wózku

Chociaż powiem Wam, że pomimo tego, że jestem cholernie zła (ale ukoiłam nieco nerwy powiększonym zestawem z McChickenem), to jakoś jednocześnie... spokojna? Czuję, że mam jeszcze ten cały tydzień, więc rozłożę sobie różne zajęcia w czasie, a nie będę czekała jak to cielę na cud
No nie gadaj ze te wszystkie bóle nic nie dały
Ale fajnie ze miałas USG i z małym jest wszystko dobrze
No i zazdroszczę nowego podejścia do "czekania", mnie juz za bardzo walło na dekiel
Cytat:
Właśnie wyczytałam na fb wiadomośc od Jakierki :

Dziewczyny, Edward urodzil sie dzis po godzinie 13.00 z waga 3240g. Porod sn. Patrze na moje cudo i nie wierze, ze juz jest z nami Pozdrawiamy wszystkich. Odezwiemy sie jak dojdziemy do siebie.
Jakierka a myślałam o tobie dzisiaj, zawsze cos naskrobalas a tu cisza. A ty synka na świat wypychalas GRATULUJE

Cytat:
Napisane przez arrabbiata Pokaż wiadomość
Kubuś urodził się dzisiaj o 16.05, 2750g 50 cm 10 porod sn. Jest sliczny
Arrabbiata ale wzięłas nas z zaskoczena. GRATULUJE
Synek kruszynek

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:25   #2645
Neni1984
Zakorzenienie

Katarzynkajg nieźle Ci się wkręciło
Stary 2013-08-20, 21:26   #2646
kubus puchatek
Rozeznanie

Re: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, cz

Hej dziewczyny,news prosto ze szpitala przesylam. SZKODNIK URODZIL SIE O 5:25 NAD RANEM 20/08/2013. Waga 4350kg. Kawal chlopa z Niego. Na 99% bedzie mial na imie Gustav porod sn. Pozdrawiam serdecznie. Narazie nie nadrabiam ;-) JAKIERKA I ARRABIATA GRATKI KOCHANE!!!
kubus puchatek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:27   #2647
AgataGalaktyczka
Raczkowanie

Cytat:
są takie termometry na czoło, przystawiasz kawałek papieru na 15 sekund i czytasz wynik. u mnie w aptece są po 7 zł.
AgataGalaktyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:28   #2648
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny...po moje dziecko ciagle spi. Zmierzylam jej temp.i ma 35,8.
Czy to jest normalne??
moze po prostu nie jadła juz dawno i spadła temperatura, ja bym nie panikowała, sprobuj ją nakarmic
Stary 2013-08-20, 21:29   #2649
katarzynkajg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kubus puchatek Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny,news prosto ze szpitala przesylam. SZKODNIK URODZIL SIE O 5:25 NAD RANEM 20/08/2013. Waga 4350kg. Kawal chlopa z Niego. Na 99% bedzie mial na imie Gustav porod sn. Pozdrawiam serdecznie. Narazie nie nadrabiam ;-) JAKIERKA I ARRABIATA GRATKI KOCHANE!!!
Gratulacje ale klocuszek
Ale się dziewczyny posypały

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:29   #2650
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Re: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 20

Cytat:
i kolejnedzieciatko na drugiej stronie galaktyki
Stary 2013-08-20, 21:30   #2651
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Kolejna do kompletu Gratuluję

Ale piękna waga synka Jak Ty dałaś radę?
Stary 2013-08-20, 21:31   #2652
AgataGalaktyczka
Raczkowanie

Dot.: Re: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 20

Cytat:
Gratulacje kubus puchatek!
AgataGalaktyczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:32   #2653
iwona335
Zakorzenienie

Karolajn
możeona ma wogole nizsza temp ciała niż 36,6 ja np mam norme 36,1 - 36,2

niech śpi! moze przestawił jej sie tryb dnia, ewentualnie zmierz za 2 h i rano czy coś sie zmienia
Stary 2013-08-20, 21:34   #2654
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
No nie gadaj ze te wszystkie bóle nic nie dały
Ale fajnie ze miałas USG i z małym jest wszystko dobrze
No i zazdroszczę nowego podejścia do "czekania", mnie juz za bardzo walło na dekiel
Nieźle co - nie ma to jak męczyc sie na darmo

Mi już też ostro wali - jak widac przechodzę na kolejny poziom
Cytat:
O matko, puchatku, jaki kloc! Że też dałaś radę! Ogromne brawa dla was
Na taki trójkącik się dziewczyny zmówiły

Serio zamknę poczekalnie
Stary 2013-08-20, 21:37   #2655
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
GRATULACJE witaj maluszku na świecie

OMG czy ktoś jeszcze zostaje na poczekalni ze mną? jak tak dalej pójdzie to sama tu zostanę

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

No i Twee zostaje

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-08-20, 21:37   #2656
Neni1984
Zakorzenienie

Zmykam, muszę opie.rdolić męża
Na krótko
Stary 2013-08-20, 21:38   #2657
dzoan
Zakorzenienie

d0tkaaa powodzenia w ratowaniu włosków

Neni nie wiem sama.. ale mam nadzieję, że to ten kryzys 3 tyg, a nie co innego..i że minie do następnego tyg.

mela strach z domu wychodzić, że ktoś nieopacznie walnie podobnym tekstem

Oliath ale masz kfiatuszka

iwona za wizytę

tweed życzę Tobie i misiaczce, żeby ewentualna kroplówa pomogła jak mi.. ale ciągle trzymam kciuki, żeby jednak samo się rozkręciło
A co do Tżta, to facety tego nie rozumieją U mnie w szpitalu z tego co mówiły położne czekaliby z wywoływaniem do 2 tyg. po terminie..ale że społeczeństwo jest roszczeniowe, to po tygodniu już zaczynają

sammi ja też nie potrafię poznać czy brzuszek jest twardy czy nie

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:38   #2658
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
OMG czy ktoś jeszcze zostaje na poczekalni ze mną? jak tak dalej pójdzie to sama tu zostanę

---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

No i Twee zostaje
kochana pamiętaj, że ja dopiero 28.08. idę do szpitala

Nie martw się, nie będziesz ostatnia
Stary 2013-08-20, 21:40   #2659
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
o wow! worek się rozwiązał 3. info z radosną nowiną..Gratulacje Kochana!

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 21:42   #2660
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Zmykam, muszę opie.rdolić męża
Na krótko

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
tweed życzę Tobie i misiaczce, żeby ewentualna kroplówa pomogła jak mi.. ale ciągle trzymam kciuki, żeby jednak samo się rozkręciło
A co do Tżta, to facety tego nie rozumieją U mnie w szpitalu z tego co mówiły położne czekaliby z wywoływaniem do 2 tyg. po terminie..ale że społeczeństwo jest roszczeniowe, to po tygodniu już zaczynają

w ciągu 2 tygodni to juz pewnie bym osiwiała, ale ten tydzień jeszcze wytrzymiem
Tylko bez tżtowego gderania

Póki o siedzi obrażony na mnie, że mu cały dzień gadałam o naleśnikach a nie zrobiłam
Nie ważne że usmażyłam wcześniej 3 i zapakowałam mu na wynos do auta, żeby nie jechał na głodnego ze mną do gina
Taka wyrodna baba ze mnie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

En! Na wątek wpadac, pierwszą stronę uzupełniac!
Stary 2013-08-20, 21:42   #2661
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Czy ja wam pisałam o mojej wczorajszej wizycie u dentysty? Jak mnie pani zapytała który to miesiąc bo tak uroczo wyglądam! Powiem wam, że jest mi od wczoraj przykro!
Głowa do góry, brzuszek niedługo się wchłonie,a ty jesteś taki szczypior, że wiele z nas może pomarzyć o twojej figurze

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
W zalaczniku moje cudo ukochane
Ale słoneczko

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
dziekuję za kciuki za wizyte u neurologa

poszło bardzo sprawnie, 10 minut badania kosztowało 60zł

okazuje się, że Zuzia miała mały wylew przy porodzie czy inne krwawienie, które wywołuje wysokie ciśnienie lub silny nacisk główki przy porodzie (ona wyskoczyła jak z katapulty wiec myśle, że to przez to), teraz po prostu musi sie to wchłonąć. Mamy za 4/5 tygodni powtórzyć usg czy juz wszystko jest w normie. Nie mamy sie przejmować bo podobno to często sie zdarza i czesto nie jest diagnozowane. Niby to jest II st a dopiero przy III-IV mozna mówić o jakimś problemie.

no i możemy zaszczepić ją tylko na żółtaczkę, reszta szczepień jest wstrzymana, dopiero po kolejnym usg wyjdzie czy już można szczepić reszte.

ehh teraz szczepienia spedzą mi sen z powiek, mam nadzieje, że nie "zepsuja" mi przez nie dziecka jeszcze jak Oli pisała o skutkach ubocznych to aż mnie w gardle ściska ze strachu
nie wiedziałam, że można się o kogoś tak bardzo martwić, kocham moje dziecko najbardziej na świecie...
i jak dostane wkońcu wypłate obiecałam jej jakąś fajną zabawke za dobre zachowanie u lekarzy, zawsze robi dobre wrażenie, patrzy sie na nich i dzielnie współpracuje. Jest najwspanialszym dzieckiem na Śląsku
Dobrze, że wszystko w normie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
bioderka są darmowe i obowiazkowe wszedzie wiec jakie oni maja problemy
ten neurolog z nfz byłby dopiero na listopad,wyobrażasz to sobie?? tyle czekać
A mi żaden pediatra nie kazał iść na bioderka, a byłam już u 2 i 1 w szpitalu

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Czy któraś z was używa kropli Sab Simplex? Jeśli tak to jak dawkujecie swoim maluchom? Dziś zakupiła nam siostra tż w Niemczech i wysłała priorytetem także na dniach dojdą, mamy nadzieję że pomogą naszej kruszynce i przegonimy te paskudne kolki
Ja napoczątek dawałam po 4 krople do mleka przy każdym karmieniu, teraz daję po 10 i u mnie działają. Na ulotce jest napisane 15 kropli, ale u nas nie ma takiej potrzeby.

Cytat:
dziewczyny...po moje dziecko ciagle spi. Zmierzylam jej temp.i ma 35,8.
Czy to jest normalne??
Zmierz jeszcze raz, ale w sumie nie wiem co powinnaś zrobić, jeślp. będzie zno

A to moja niebieskooka miłość
i mumia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00317.jpg (21,8 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00311.jpg (36,8 KB, 40 załadowań)
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:44   #2662
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wstaliśmy o 9 ale niestety do tego czasu Mały się nastękał..niby robi kupki praktycznie co większe karmienie (bo żarłok jeszcze dojada często), ale już drugą dobę, zwłaszcza w nocy pręży się, pokękuje, wyciska..jakieś bąkale puszcza.. Nie wiem czy to normalne?
masuj mu brzuszek może coś zjadłaś

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Super, że bioderka ok
A podejrzewaliście go o kolki w ogóle? Zachowywał się jakoś szczególnie?
zaczęłam podejrzewać w niedziele, a w poniedziałek był lekarz
stękał, przy piersi potrafił płakać, jeść i popłakiwać

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
i jak sie synek czuje? Trzymam żeby wszystko szybko minęło
dziś miał jeszcze stan podgorączkowy 37,2 ale zobaczymy jeszcze jutro bo idziemy do lekarza

Cytat:
Napisane przez Charlize89 Pokaż wiadomość
A po cesarce i tak trzeba czekać 2-3 lata.
poważnie ????

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Cześć Mamuśki.
Przepraszam, że tak zniknęłam, ale przeżyliśmy z Antosiem koszmar w ostatnich tygodniach a wszystko przez beznadziejnych lekarzy, którzy nie potrafili diagnozy postawić. Leczyli Antosia na brzuszek tzn nie leczyli bo mówili, że to koli a moje słoneczko miało zapalenie ucha które się rozniosło na oczka i gardełko. W efekcie jesteśmy po prawie tygodniowym pobycie w szpitalu i dwóch tygodniach brania antybiotyku w zastrzykach domięśniowo dwa razy dziennie więc możecie sobie wyobrazić jaki to horror był dla Antosia i tym samym dla mnie.
Dziś wróciliśmy wreszcie do domu. Wygląda na to że już jest lepiej. Uszka zaleczone oczka i gardełko też. Z brzuszkiem okazało się, że Antoś ma po prostu refluks niemowlęcy i to wszystko a tak strasznie płakał przez uszka A ja chodziłam od lekarza do lekarza bo wiedziałam że coś jest na rzeczy, że Antoś tak nie płacze bez powodu Szczególnie jedna lekarka która prywatnie przychodziła do Antosia zawaliła bo wszystkie diagnozy jakie postawiła były błędne. Najgorsze , że przez nią odstawiłam Antosia na jakiś czas od piersi i zabrałam mu to co najcenniejsze czyli odporność bo głupia baba wmawiała mi że Antoś nie toleruje laktozy co jest wierutną bzdurą Mamusie z Kielc wystrzegajcie się konowała Jolanty Lenartowicz bo ona tytuł kupiła chyba na bazarze. Jak tylko Antoś się uspokoi już ze zdrówkiem nie daruję jej tego co nam zrobiła i jak ją dorwę to chyba jej nogi z dupy powyrywam i wepchnę do gardła.
Nikomu nie życzę takich przeżyć jakie mieliśmy w ostatnich tygodniach. Ja jestem cieniem człowieka i kłębkiem nerwów TŻ tak samo a Antosia pewnie jeszcze długo będziemy musieli uspokajać po tych strasznych przeżyciach.
Dlatego ostrzegam Was przed lekarzami bo ja natknęłam się na 6 o niby wysokiej renomie i każdy z nich miał zupełnie inną koncepcjęna mojego synka. Dopiero znajoma lekarka z Ostrowca Świętokrzyskiego od razu się poznała co jest małemu. Na szczęście nie było jeszcze za późno, ale to co się nacierpiał to nikt mu nie zwróci.
Gratuluję Wszystkim Mamusiom całuje w czułka wszystkie maluszki mam nadzieję, że w końcu zaznam prawdziwego macierzyństwa i szczęścia jakim jest posiadanie dzieciaczka bo do tej pory niestety nie dane mi było spokojnie patrzeć na synka. Poza tym mimo wszystko Antoś super się rozwija już go interesują zabaweczki jest bardzo ciekawy świata wszystko chce oglądać łapie kontakt wzrokowy i pięknie się śmieje

Pozdrawiam Was gorąco
u mnie pani dr dała od razu skierowanie do larygologa i wykluczyliśmy uszka, także dziewczyny jak coś od razu na wizycie bierzcie skierowanie

Cytat:

Dziewczyny, Edward urodzil sie dzis po godzinie 13.00 z waga 3240g. Porod sn. Patrze na moje cudo i nie wierze, ze juz jest z nami Pozdrawiamy wszystkich. Odezwiemy sie jak dojdziemy do siebie.
gratulacje jaskierka

Cytat:
gratulacje

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Hej

miałam pospamować ale mały daje nam czadu od 2 godzin zjadł, jest przewinięty i wyje

Nie wiem czy to kolki???
mogą być, masuj brzuszek

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ----------

nadrobiłam i lece spać bo syn zasnął więc trzeba korzystać
do jutra

i potrzebującym

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:50   #2663
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje

Która następna do pary
COLOR="Silver"]
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:51   #2664
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
kochana pamiętaj, że ja dopiero 28.08. idę do szpitala

Nie martw się, nie będziesz ostatnia
No to ja juz chyba tyle nie bede czekać bo musieli by o mojej słoniowej ciazy w tv mówić
Cytat:

w ciągu 2 tygodni to juz pewnie bym osiwiała, ale ten tydzień jeszcze wytrzymiem
Tylko bez tżtowego gderania

Póki o siedzi obrażony na mnie, że mu cały dzień gadałam o naleśnikach a nie zrobiłam
Nie ważne że usmażyłam wcześniej 3 i zapakowałam mu na wynos do auta, żeby nie jechał na głodnego ze mną do gina
Taka wyrodna baba ze mnie

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

En! Na wątek wpadac, pierwszą stronę uzupełniac!
Zero wdzięczności od tych TZ-ów niech sobie usmaży sam jak ma taka chęć na naleśniki
A En niech listy nie zmienia bo czuje presję

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Gratulacje

Która następna do pary
COLOR="Silver"]
Ja chętna, ale sie raczej nie wyrobie przed 12

MAJA🍼

23.08.2013
Stary 2013-08-20, 21:53   #2665
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
A to moja niebieskooka miłość
i mumia
jaki słodki kokonik
Cytat:
Zero wdzięczności od tych TZ-ów niech sobie usmaży sam jak ma taka chęć na naleśniki
A En niech listy nie zmienia bo czuje presję

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Ja chętna, ale sie raczej nie wyrobie przed 12
Wiesz, jak nie wiesz?

Na mnie ta presja już nie działa, ale może nasz dzieciaki ruszy
En, także tego!
Stary 2013-08-20, 21:55   #2666
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość

poważnie ????
Takie info dostałam od gina, położnej, w szpitalu. No jak się zajdzie w ciąże w przeciągu roku to i tak zrobią cesarke, bo inaczej nie da rady.

Dla organizmu jest lepiej i bezpieczniej przeczekać te 2-3 lata.
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:58   #2667
misiaczka555
Wtajemniczenie

Na poprawę humoru przed snem oglądam komedie z Adamem Sandlerem bo mało kto mnie tak śmieszy jak on. Dzisiaj oglądałam "żona na niby", jak ktoś oglądał to scena z reanimacja owcy wymiata zapowietrzylam sie ze śmiechu

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
jaki słodki kokonik

Wiesz, jak nie wiesz?

Na mnie ta presja już nie działa, ale może nasz dzieciaki ruszy
En, także tego!

No to dajesz En a w ogóle to co to za cisza? Wpadaj tu do nas i powiedz co u sexi mamy i słodkiego Tomaszka

MAJA🍼

23.08.2013

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 22:06   #2668
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Re: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych M

Cytat:
Gratulacje. Ale dziś wysyp maluszkow!

Karolajn ja bym budziła do karmienia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 22:14   #2669
karolajn1987
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Re: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wa

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Gratulacje. Ale dziś wysyp maluszkow!

Karolajn ja bym budziła do karmienia.
Mela budzilam,smyralam i jadla chwile i padala.
Zadzwonilam do naszej pediatry,mowila wam ze to znajoma i ona zawsze wszystko woli sto razy sprawdzic. No wiec mielismy wizyte domowa. Na oko wyglada ok,sprawdzila jej gardlo i uszy,bo ona jest tez laryngologiem. Moze byc tak ze jest oslabiona,bo jakas infekcja ja lapie,ale oby nie. Rozbudzila sie na chwile,posmiala i odlatuje znow. Oby to przez ta pogode.
Kurka osiwieje.

Stary 2013-08-20, 22:19   #2670
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Rozpakowywania ciąg dalszy! Finałowy wątek poczekalniany wakacyjnych Mam 2013, c

Gratulacje dla dzisiejszych mam! Z

Dziś Filip od 19 syrena. Uspilam go na rękach po 21, Polozylam w lozeczku i ryk. Mąż go wziął, położył obok siebie nie dotykając i śpią obydwaj a ja kończę herbatke laktacyjna herbapolu - pycha i idę pod prysznic.
Dziś 2 razy bluzki zamoczylam mlekiem i to leci mi tak tylko z jednego cycka no ale bije rekordy i sciagam już po 160 ml

---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Mela budzilam,smyralam i jadla chwile i padala.
Zadzwonilam do naszej pediatry,mowila wam ze to znajoma i ona zawsze wszystko woli sto razy sprawdzic. No wiec mielismy wizyte domowa. Na oko wyglada ok,sprawdzila jej gardlo i uszy,bo ona jest tez laryngologiem. Moze byc tak ze jest oslabiona,bo jakas infekcja ja lapie,ale oby nie. Rozbudzila sie na chwile,posmiala i odlatuje znow. Oby to przez ta pogode.
Kurka osiwieje.

A może to przez kokon? jak się spoci, to temp. spada hmm?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości