ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 14:26   #601
iza243
Zakorzenienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość
uratowany tż byłby dumny

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:27   #602
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Ciekawe,a jaka intensywna ta czerwień aż bije po oczach
A ściany jakiego będą koloru?
Dla dziecka robicie osobny pokoik czy będzie z Wami w sypialni?
Ściany będą szare, fala czerwona i jeszcze wnęki w zabudowie (takie półki) będą czerwone podświetlone czerwonymi ledami Będzie burdelowo
Dla dziecka będzie pokój osobno. Nasza sypialnia jest tak mała, że nie będzie miejsca na łóżeczko. Zresztą ja jestem zdania, żeby najlepiej dziecko od początku było przyzwyczajone do spania osobno

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:28   #603
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
No też się wkurzyłam na tżta jak z tym wypaliłPowiedziałam mu że jakby było coś nie tak to lekarz by nam powiedział.On się uparł żebym zapytała na wizażu
relax! nie doszukujcie sie problemow kochana no i gratki za udana wizyte i wzorowe usg

cebulova a w leroy'u patrzylas na zaslony? tzn chodzi mi o materialy a nei gotowce.

ale jestem zrypana... jak laze to mam wrazenie ze mloda wyleci a pare spraw dzisiaj musialam ogarnac eh. no ale najwazniejsze ze moj narozniczek bedzie w czwartek czyli oficjalnie robimy wypad z sypialni i przenosimy sie do salonu kuzwa, mam nadzieje ze bedzie wygodny
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:30   #604
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
cebulova a w leroy'u patrzylas na zaslony? tzn chodzi mi o materialy a nei gotowce.

ale jestem zrypana... jak laze to mam wrazenie ze mloda wyleci a pare spraw dzisiaj musialam ogarnac eh. no ale najwazniejsze ze moj narozniczek bedzie w czwartek czyli oficjalnie robimy wypad z sypialni i przenosimy sie do salonu kuzwa, mam nadzieje ze bedzie wygodny
Nie patrzyłam, już znalazłam

Trzymam kciuki co by narożnik był wygodny. Trzeba było sprawdzić w sklepie. My teraz śpimy na naszym z agaty ze względu na remont sypialni. No i jest wygodny częściowo. Ta część na której się siedzi jest ok, natomiast ta którą się wysuwa jest twarda jak diabli. Oczywiście na twardej śpi mąż

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-08-20, 14:33   #605
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Remont rozpoczęty, w toku. A ja mam dosyć szukania firanek. Ale już znalazłam właśnie. O takie będą: http://allegro.pl/paski-arabeska-spa...433019796.html
Cytat:
Nie patrzyłam, już znalazłam

Trzymam kciuki co by narożnik był wygodny. Trzeba było sprawdzić w sklepie. My teraz śpimy na naszym z agaty ze względu na remont sypialni. No i jest wygodny częściowo. Ta część na której się siedzi jest ok, natomiast ta którą się wysuwa jest twarda jak diabli. Oczywiście na twardej śpi mąż
no wlasnie widzialam ze znalazlas taki motyw mam na tapecie w salonie u mnie tym razem szarofioletowe sciany i biala tapeta tez musze jakies ozdobne firanki znalezc

co do naroznika to wiesz, kladlismy sie na niego ale wiadomo jak to w sklepie
to co wy macie to tak mielismy w starym narozniku, dlatego jak ktores sie obrazilo to szlo na niego spac za kare
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:35   #606
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
dlatego jak ktores sie obrazilo to szlo na niego spac za kare
ha ha ha dobry sposób

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-08-20, 14:35   #607
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ściany będą szare, fala czerwona i jeszcze wnęki w zabudowie (takie półki) będą czerwone podświetlone czerwonymi ledami Będzie burdelowo
Dla dziecka będzie pokój osobno. Nasza sypialnia jest tak mała, że nie będzie miejsca na łóżeczko. Zresztą ja jestem zdania, żeby najlepiej dziecko od początku było przyzwyczajone do spania osobno
Czerwień dominuje
Jak skończycie to dawaj jakieś foty

Pewnie jak macie warunki to jak najbardziej osobny pokoik.

Cytat:
relax! nie doszukujcie sie problemow kochana no i gratki za udana wizyte i wzorowe usg

My w październiku musimy kupić dla siebie nowy narożnik bo obecne łóżko już lewdo zipi,sprężyny wychechłane i wgl

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 14:44   #608
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Czekamy na foty

Siedze z farbą na głowie,kupiłam nowy odcień ciekawe jak wyjdzie

Stary 2013-08-20, 15:18   #609
Linka1984
Zakorzenienie

nam tez się na małe odświeżenie zebrało i jutro tż zaczyna a ja robie wypad do mamy do niemiec na 2 dni nowe listwy,kolor scian , dużo artystycznych zdjęć..jego pasja w piatek wpadne na gotowca..ciekwe jak kolory wyjdą bo to bdzie szło z pigemntów a nie gotowych farb
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 18:21   #610
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
... w takim razie ja zmykam.Nie chce zeby to Staraczki uciekaly stad i szukaly innych watkow.
Zycze Wam jak najszybciej II kreseczek,szczesliwych i zdrowych ciaz
Przyszlym Mamusiom,oby Dzieciatka wytrwale czekaly przynajmniej do 38 tygodnia w brzuszkach i przychodzily na swiat zdrowe i wypelnialy Rodzicom dom radoscia i szczesciem
A Mamusiom,aby Dzieciaczki rosly,rosly i rosly zdrowe i usmiechniete.Jak najwiecej przespanych nocy i kochanych TZtow,oby jak najwiecej Was odciazali

bede Was podgladac od czasu do czasu,ale nie bede sie juz udzielac.
Buziaki i powodzenia Kazdej we wszystkich planach i zamierzeniach
Nudzi Ci się???:-* tytuł mówi sam za siebie prawda?
Ja też nie odpisuję na posty na temat laparoskopi i hormonów bo zwyczajnie się na tym nie znam. Ale trzymam kciuki za dziewczyny i nigdzie się nie wybieram!!!

Cytat:
Wierze że test będzie pozytwny

Jak skończycie to pokaż efekty

Gratki

Coś ty mówisz??Nigdzie nie uciekaj

Już po wizycie.Wszystko jest okKomory bez zmian nawet się zmiejszyłyMały jest ułożony główką w dół i waży 260 gram.Co do cukrów to gin powiedział że musze bardzo tego pilnowaćNastępna wizyta za 2 tygodnie.
Jupi!!!!:-*

Cytat:
Napisane przez iwonka87 Pokaż wiadomość
Hej po 36 dniach od ostatniej tabletki visanne, dostalam miesiaczke Na szczescie nie odczuwalam prawie zadnych boli Testy owulacyjne zakupione i mam nadzieje ze wyjda pozytywnie i do dziela Oby sie wszystko udalo. Pozdrawiam
kciuki!!

Cytat:
Dziewczyny mój tż się martwi że nasz mały waży za małoPrzeczytał w necie że w 22 tc powinien ważyć 350 g a nasz waży 260 g.Jak było u was?.Chyba nie jest to powód do niepokoju?
Tymek w 20t2d ważył 353g.
Ale dzieci to nie zaprogramowane maszyny. Jedne są większe,drugie mniejsze i jest ok. Mojej koleżanki bliźniaki na tym samym etapie co mój Tymek ważyły po 500g każde!
Izuś wrzuć na luz! Dominiś cały i zdrowy:-*

Cytat:
Napisane przez Sophia_1 Pokaż wiadomość

Po pierwsze GRATULACJE za kolejny tc
A co do tych fal, to bez tego linku nie mogłam sobie tego wyobrazić ale teraz jestem pewna, że będzie super

Bazile, a lanie chcesz??? ja się nie zgadzam na żadne uciekanie z wątku.

Iza, no po prostu wiedziałam, że wszystko jest ok!!! I męża tam jakby coś było nie tak, to by Wam lekarz powiedział.

Jak się kończy jedzenie loda przed kompem??? Tym,, że mam go teraz na bluzce, na cyckach i na leginsach, ale komputer uratowany tż byłby dumny

brawa,grunt że komp cały:-P

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Hejjjj

kiedy ja się wyspię, co????
I kiedy wreszcie posprzątam w mieszkaniu, ale tak po mojemu, tak porządnie??? Kiedy co?
Pewnie za 5 lat....

Małej te zęby chyba idą ale jakoś wyjść nie mogą. Wczoraj to już było apogeum!!!! Cały czas, serio cały czas marudziła, nawet noszona na rękach. Bee i bee. Przy cycku wykręcała się na wszystkie strony, kupe zrobiła rzadką jak woda (sorki), spała po 10-15 min i budziła się z płaczem. Nawet nie miałam czasu zjeść obiadu. małżonek wrócił o 20 więc go to wszystko ominęło. Byłam wykończona. Zasnęłam o 22 snem kamiennym i o 3 mąż mnie obudził, że mała głodna. Jak nigdy, zawsze to ja się budziłam. No nic, chciało się to się ma!
Samo minie.

Moja też w chłodniejsze noce śpi pod kołderką. Pościel do wózka? po co, przecież dziecko w zimę to ma jakiś kombinezon czy co, można ewentualnie kocykiem przykryć.
To rodzisz czy nie?

Eee, to ja miałam w drugą stronę, jak ja spojrzałam w lustro to nie wierzyłam własnym oczom...byłam żółta na twarzy i opuchnięta.

Przy drugim dziecku już się tak nie panikuje i nie stresuje.
Bedziesz rodzić drugie to zobaczysz. Najpierw urodź pierwsze.

Taaa, pozamaciczną!! Weź kobieto przestań. Będzie dobrze i w pt lub sobotę czekamy na test z II kreskami. A we wrześniu i tak możecie sobie gdzieś lecieć grzać nie tylko tyłki

Elżbieto - przywołuję Cię do porządku!!! Baty chcesz? Jakie znikam??? Siedzieć tu z nami i nie bredzić już. Ty też mozesz być w ciąży i chcesz nas pozbawić takiej frajdy???

Brawo, widzisz, nie ma czym się martwić.

Nie bardzo rozumiem numeru 1. Matką założycielką? Czyli co

Wróciłam z wizyty szczepiennej. lekarka powiedziała, że do zębów to jeszcze daleko , lżejsza jestem o 125 zł a mała waży 6,8 kg. Lekarka rzekła tylko "pięknie przybrała" i kazała wprowadzać nowe rzeczy do menu. Już od jakiegoś czasu dokarmiam ją a to marchewką albo jabłuszkiem albo soczek do picia. Za mamusią uwielbia jabłka. Zakupiłam nowe dania z mięskiem.
biedna Lidzia i biedna Ty:-*

Witam kochane!

LUNKAAAA!!!! Wracaj babo!!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 18:47   #611
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Aaaa! I zapomniałabym! Dziś z bąbelkiem zaczynamy 17 tydzień

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
... w takim razie ja zmykam.Nie chce zeby to Staraczki uciekaly stad i szukaly innych watkow.
Zycze Wam jak najszybciej II kreseczek,szczesliwych i zdrowych ciaz
Przyszlym Mamusiom,oby Dzieciatka wytrwale czekaly przynajmniej do 38 tygodnia w brzuszkach i przychodzily na swiat zdrowe i wypelnialy Rodzicom dom radoscia i szczesciem

bede Was podgladac od czasu do czasu,ale nie bede sie juz udzielac.
Buziaki i powodzenia Kazdej we wszystkich planach i zamierzeniach
Ale staraczki nigdzie sie nie wybierają zapewne. Ani mamusie a przynajmniej mnie nie uda się nikomu wyrzucić
Cytat:

Już po wizycie.Wszystko jest okKomory bez zmian nawet się zmiejszyłyMały jest ułożony główką w dół i waży 260 gram.Co do cukrów to gin powiedział że musze bardzo tego pilnowaćNastępna wizyta za 2 tygodnie.
No widzisz Cieszę się
Cytat:
No też się wkurzyłam na tżta jak z tym wypaliłPowiedziałam mu że jakby było coś nie tak to lekarz by nam powiedział.On się uparł żebym zapytała na wizażu
TŻ wie, gdzie skarbnica wiedzy

Cytat:
Ostatni raz farbowałam tydzień przed ślubem.
Ja też przed moim ślubem
Cytat:
Cebulko u mnie w sypialni takie same kolory tylko 2 ściany czerwone (rasowy burdel) wie szare. A sypialnię mamy tak małą, że od progu będzie mozna wejść do łóżka więc łożeczko odpada.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 19:20   #612
misia332
Zakorzenienie

hej.

widzę, że temat sypialni na tapecie, u nas 3 ściany szare, 1 zielona, dodatki zielone.

W niedzielę wstawiłam łóżeczko i za huhu mi się nie podoba, mamy jeszcze dwie wolne sypialnie, ale daleko od naszych, więc maluch i tak zostanie u nas.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 20:42   #613
kandulska
Raczkowanie

Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć??Jestem już mamą 6cio latka i od dwoch cykli staramy się z mężem o rodzeństwo dla Niego
Obecne muszę jeszcze trochę poczekac na @...chociaż mam nadzieję ze nie przyjdzie Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie
kandulska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 21:17   #614
cebulova
Zadomowienie

Odp: Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość

Ja też przed moim ślubem

Cebulko u mnie w sypialni takie same kolory tylko 2 ściany czerwone (rasowy burdel) wie szare. A sypialnię mamy tak małą, że od progu będzie mozna wejść do łóżka więc łożeczko odpada.

No właśnie ja też przed moim ślubem. A w ogóle obcinane włosy miałam ostatnio dokladnie rok temu... :p

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
hej.

widzę, że temat sypialni na tapecie, u nas 3 ściany szare, 1 zielona, dodatki zielone.

W niedzielę wstawiłam łóżeczko i za huhu mi się nie podoba, mamy jeszcze dwie wolne sypialnie, ale daleko od naszych, więc maluch i tak zostanie u nas.

No Misia to wy chyba spore mieszkanko macie co? Dwa pokoje wolne

Cytat:
Napisane przez kandulska Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, czy mogę do Was dołączyć??Jestem już mamą 6cio latka i od dwoch cykli staramy się z mężem o rodzeństwo dla Niego
Obecne muszę jeszcze trochę poczekac na @...chociaż mam nadzieję ze nie przyjdzie Mam nadzieję,że mnie przyjmiecie
Witaj i kciuki za Ciebie

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-08-20, 22:40   #615
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj oczywiście,że przyjmiemy pod warunkiem,że zagościsz u nas na dłużej i nie uciekniesz jak tylko zobaczysz II kreski;-)
No i oby @ nie przyszła!

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 23:25   #616
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau
Raczkowanie

GG do mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau

Cytat:
Cześć! jak fajnie że nie będę sama 'nowa' hihi kiedy 'nie masz dostac' @? )))

elunka, wygodnego masz TŻta daleko Cie na rękach nie będzie musiał zanosić no i dobra opcja dla tych 'niecierpliwych', łóżko blisko zaraz na wejściu do pokoju, to najważniejsze

Gdy się urodziłam, diabeł powiedział ''o kurde!"
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 23:36   #617
Linka1984
Zakorzenienie

wrrrrrrrrr co może jeszcze gorszego człowieka spotkać poza laparo? GRZYBICA *&^%$ wczoraj coś czułam , dziś swędzi i zrobiło się biało , ratowałam się klotrimazolem w glubulkach i maści na co wraca moj mąz do domu i drapie się po wiadomym miejscu, pytam swedzi? a on tak a co ?
to jest jego pierwszy raz...tak więc wizyta u gina jutro zamiast 30.09 :P już dzwonilam i mowię ze taki mały problem,operował mnie tydzien temu i...a on : to co Wy tam robicie??? a ja mu : to co pan kazał..zaśmiał się i kazał jutro o 12 wpaść po recepty ehhh...
Stary 2013-08-20, 23:41   #618
kandulska
Raczkowanie

Cytat:

Witaj i kciuki za Ciebie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Witaj oczywiście,że przyjmiemy pod warunkiem,że zagościsz u nas na dłużej i nie uciekniesz jak tylko zobaczysz II kreski;-)
No i oby @ nie przyszła!

Dziękuję bardzo!! szczerze Ci powiem ze podczytuje Was juz dość długo,ale w sumie od niedawna się zaczelismy starac więc się nie udzielałam wcześniej i na pewno nie uciekne jak zobacze II

Cytat:
Napisane przez mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmrau Pokaż wiadomość
Cześć! jak fajnie że nie będę sama 'nowa' hihi kiedy 'nie masz dostac' @? )))

hej,hej
miło mi że razem bedziemy nowe,chociaż jak widać dziewczyny przyjmują nowe z otwartymi ramionami
co do @ to patrzac na mój ostatni 26dniowy cykl to 25 sierpnia,dwa poprzednie po 28 dni czyli moze byc tez i 26,27,28...

mmmmmmmmmrau a Ty kiedy @ ?

Edytowane przez kandulska
Czas edycji: 2013-08-20 o 23:43
Stary 2013-08-20, 23:48   #619
Linka1984
Zakorzenienie

o jakieś nowe mięsko bedzie nam Maru raźniej

Hej hej nowe Panie miłe napiszcie do santom maila zeby na pierwszą was wrzuciła , imie , wiek i cykl..i wtedy juz nie ma ucieczki! chyba ze chcecie uciekać to nie zawracajcie jej głowy - ona w ciązy i nie wolno jej nerwować

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-08-20 o 23:49
Stary 2013-08-21, 00:08   #620
kandulska
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
o jakieś nowe mięsko bedzie nam Maru raźniej

Hej hej nowe Panie miłe napiszcie do santom maila zeby na pierwszą was wrzuciła , imie , wiek i cykl..i wtedy juz nie ma ucieczki! chyba ze chcecie uciekać to nie zawracajcie jej głowy - ona w ciązy i nie wolno jej nerwować

zrobione szefowa

---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------

uciekam spać bo rano trza do pracy wstać dobranoc
Stary 2013-08-21, 00:18   #621
Linka1984
Zakorzenienie

dobrze ze ja do końca tyg wolne hi hi hi jedyny plus całej sytuacji , jutro jade na sciąganie szwów i rozmowe z panem lekarzem...trzymajcie kciuki , choć sama nie wiem za co :P
Stary 2013-08-21, 00:21   #622
kandulska
Raczkowanie

Cytat:
dobrze ze ja do końca tyg wolne hi hi hi jedyny plus całej sytuacji , jutro jade na sciąganie szwów i rozmowe z panem lekarzem...trzymajcie kciuki , choć sama nie wiem za co :P

dziewczyny myslicie ze jest sens robic test 4 dni przed spodziewana @ ???
mialam ju z iść spać...
Stary 2013-08-21, 08:50   #623
Kejthx
Zadomowienie

Hello! Melduje się w ten deszczowy dzień, wpadałam jedna nogą w kałużę i mam potop w bucie

Nowe dziewczyny witam

Linka kciuki za wizytę! Buuuu za te grzybsko
Iza super, że z synkiem ok, nie czytajcie co tam w necie wypisują bo to trolle tylko MY jesteśmy wiarygodne

U mnie bez zmian. Czekam na @. Od cycek po kolana mam bóle

Miłego dnia!
Stary 2013-08-21, 09:19   #624
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
nam tez się na małe odświeżenie zebrało i jutro tż zaczyna a ja robie wypad do mamy do niemiec na 2 dni nowe listwy,kolor scian , dużo artystycznych zdjęć..jego pasja w piatek wpadne na gotowca..ciekwe jak kolory wyjdą bo to bdzie szło z pigemntów a nie gotowych farb
Pokażesz?
Cytat:
Witaj
Cytat:
wrrrrrrrrr co może jeszcze gorszego człowieka spotkać poza laparo? GRZYBICA *&^%$ wczoraj coś czułam , dziś swędzi i zrobiło się biało , ratowałam się klotrimazolem w glubulkach i maści na co wraca moj mąz do domu i drapie się po wiadomym miejscu, pytam swedzi? a on tak a co ?
to jest jego pierwszy raz...tak więc wizyta u gina jutro zamiast 30.09 :P już dzwonilam i mowię ze taki mały problem,operował mnie tydzien temu i...a on : to co Wy tam robicie??? a ja mu : to co pan kazał..zaśmiał się i kazał jutro o 12 wpaść po recepty ehhh...
Wyleczycie się i będzie ok

Stary 2013-08-21, 09:28   #625
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry!
Linka co racja to racja raźniej będzie więc witam raz jeszcze staraczki (trochę Was się zebrało ostatnio i straciłam rachubę już hehe)
A i ja też wolne do końca tyg, ale mam co robić
Powiem Wam,że uwielbiam sierpień, nawet jeśli w dzień jest upał to noce, poranki i wieczory są chłodne i da się przewietrzyć mieszkanie i jakoś żyć
Dopijam kawusię i biorę się do życia, trzeba trochę posprzątać itepe.
Stary 2013-08-21, 09:48   #626
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry. Mam 15 stron do nadrobienia więc teraz oczywiście nie zdążę.. Później napisze co u nas

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Zrobili mi dzis znow usg i synek wazy 2020g wiec potwierdzilo sie ze czwartkowy pomiar byl bledny Jutro do domu nas wypuszcaja Jestem taka szczesliwa ze z synkiem wszystko w porzadku

Iza pamietam jak moj TZ poczul pierwsze ruchy i jego zaciesz

Kwicia kciuki zeby tym razem sie udalo
Jeju bardzo się cieszę!!! Cudownie
a te wagi są nic nie warte, w końcu u mnie przy porodzie pomylili się o pół kg i drogo mnie to kosztowało

Cytat:
Dziekuje Bazile za wyczerpujaca wypowiedz. Jestem na telefonie, wiec zdjec nie widze, podpatrze jak wejde na kompa. Wlasnie tego co piszesz soe obawiam, bo czytam opinie na temat roznych wozkow i zauwazylam, ze o ile gondole w wiekszosci spelniaja wymagania, to spacerowka czesto pozostawiaja duzo do zyczenia. Mamy narzekaja na to, ze spacerowki takie sa.ciezkie, malo wygodne dla dziecka. Ja ogolnie jestem na nie jesli chodzi o wszelkie rzeczy (nie tylko wozki) typu 2w1, 3w1, 7w1 itp. Dla mnie jak cos jest fo wszystkiego to jest do niczego. Dlatego staram sie dokladnie przemyslec kupno wozka i zabieram sie za to tak wczesnie
Pomyslalam wiec, zeby kypic sama gondole, rodze na poczatku lutego, wiec mysle, ze tak okolo lipca bede mogla przesadzic dziecko w spacerowke. Wtedy sie gondole sprzeda i kupi lekka spacerowke. Miotam sie i miotam. Musze meza zaciagnac gdzies do sklepu i poogladac pare modeli. Poki co z tych 3w1 spodobal mi sie wczoraj Roan Teo. Ma spora gondole i jest lekki w porownaniu do innych tego typu. A Ty Bazile zdradzisz jaki masz?
Później się moge rozpisać, bo to mój ulubiony temat. Mam świra na punkcie wózków

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
faktycznie zabawne, dzisiaj powiedziałam mojemu gin, że na urodziny ma mi zrobić dziecko - tak mi się jakoś niefortunnie sformułowało
hahaha

Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Dziękuję Wam dziewczyny za miłe słowa.

Lunko, problemy z brzuszkiem ma nadal, chociaż mam wrażenie, że mniejsze, niż były. Co do zanoszenia, to zdarza mu się to nawet teraz. Płacze normalnie i nagle zaczyna się rozkręcać... nawet przy głupim przewijaniu pupy. Nie znosi wycierania chusteczkami, smarowania kremem. Ogrzewam już je w dłoniach, nawet chucham, żeby nie były zimne, ale czasem wpada w taką furię, że i wtedy się zaniesie. Co do karmienia, to jesteśmy na mm i teraz mam zagwozdkę, bo robi zielone kupki. Zaraz chyba się okaże, że przetestuję wszystkie mleka na rynku. No ale... co nas nie zabije...

W załączniku prezentuję mojego łobuza.
Piękny synuś!
Widocznie taką ma nature złośnika... a jakie masz MM? Ja polecam hippa, u nas na mamusiowym sie sprawdza i u mnie mimo dużych kłopotów z brzuszkiem też. Teraz karmię pół na pół MM i KP i odstawiłam wszystkie lekarstwa na brzuch małego

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 10:00   #627
kwitka13
Zadomowienie

Hej dziewczyny,
przepraszam, że się nie odnoszę - nie mam już sił...
U mnie zapowiada się kolejna sromotna porażka - od wczoraj znów plamię. Poprzednim razem było tak samo. KUR%$#WA!!!!!!
„Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!”
S.I. Witkiewicz
kwitka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 10:08   #628
cebulova
Zadomowienie

Cytat:
Czyli jednak.... Daj znać po

Cytat:
dziewczyny myslicie ze jest sens robic test 4 dni przed spodziewana @ ???
mialam ju z iść spać...
Cierpliwości kochana! Tylko spokój Cię uratuje

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
U mnie bez zmian. Czekam na @. Od cycek po kolana mam bóle
Nic nie powiem, nic nie powiem, nic nie powiem...

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Później się moge rozpisać, bo to mój ulubiony temat. Mam świra na punkcie wózków
O to czekam z niecierpliwością. Wczoraj przy okazji skoczyliśmy z mężem do smyka pooglądać wozidła. Był przeceniony ABC Design Turbo 6S, zestaw 2w1 za 550zł. Cena bardzo atrakcyjna, fajna spacerówka, ale gondola taka mini mini, że aż przerażające. W dodatku nigdzie nie mogę znaleźć na necie jej wymiarów. Z tego co oglądam to podobają mi się jeszcze Coletto Matteo/Marco Polo i Roan Teo.

Witam
Kiepsko się dziś czuję, głowa mnie ćmi, kręci mi się, ciągnie w pachwinach. No! Dość marudzenia. Dzisiaj wbijam do mamy na obiadek. Ciekawe co dobrego zrobi

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny,
U mnie zapowiada się kolejna sromotna porażka - od wczoraj znów plamię. Poprzednim razem było tak samo. KUR%$#WA!!!!!!
No nie! Ja się nie zgadzam!

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-08-21, 10:13   #629
pszczoua
Zakorzenienie

Lunka, jesteś! Żeśmy się tu zastanawiały czy nas już całkiem nie ołałaś Dzięki za pocieszenie z tą wagą, synek już do porodu będzie często monitorowany, w poniedziałek była wizyta, kolejna w piątek. Lekarz troszkę się zmartwił że znów tak mało przybrał... Ale może w końcu ruszy... Co tam u Was?

Cytat:
Hej dziewczyny,
Kwicia Mam nadzieję, że tym razem jednak będzie inaczej...
Stary 2013-08-21, 10:19   #630
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

dzien dobry

linka no masz Ci los a to skad sie przyplatalo?oj tak, denerwowac i zawracac mi glowy nie mozna, bo do mnie i tak nic nie dociera:P

kejt czekam na rozwoj sytuacji

misia a wynajmujecie domek czy macie swoj?

iza no widzisz nerwusie i pochwal sie kolorkiem ja tez musze zafarbowac, bo mam juz tak ogromny odrost, ze szok, a planowalam powrot do swojego mniej wiecej naturalnego kolorku i chcialam zrobic dokoloryzacje w Pl, ale chyba zrezygnuje w tej sytuacji

witam sie z bolacymi cycuchami i malymi mdlosciami a co tam wczoraj juz mnie brzuchol nie bolal, wiec mam nadzieje, ze sie uspokaja to jednak boje sie wszelkich boli za to czuje jak mnie zakluje to tu, to tam cyce mam juz jak donice i to takie jak na filodendrony ale kocham ten stan a no i spanie ogromne: wczoraj okolo 11 zaliczylam drzemke i usnelam wczoraj okolo 20, ledwo sie zebralam o 21 na prysznic. ten mnie troche rozbudzil, ale nie na dlugo a Tz zdziwiony skad ja takiego kapcia mam: to mowie mu: kochanie, jestem w ciazy, a ten wielkie oczy na mnie, ze co ma jedno do drugiego chyba musze zaczac go uswiadamiac troche

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Cytat:
Hej dziewczyny,
kwicia, mam nadzieje, ze to jednak nie plamienia plamienia, tylko implantacja oj Kwiciu...

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości