Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 07:04   #2761
Diorisha
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Motyl a Ty pisałaś jak tam po wczorajszym obchodzie? Miałaś pisać a nie kojarzę żebym czytała.
Diorisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:04   #2762
Asiek84
Wtajemniczenie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

miałam taki sam wypadek, policja początkowo chciała uznać naszą winę, bo tamci z tamtego auta oczywiście powiedzieli że nie było kierunku ! a wiadome że był, ale no jak potwierdzisz.... tak samo prosiliśmy jednego pana aby został aż przyjedzie policja, bo widział akurat że wcześniej też nam pies wybiegł na drogę i hamowanie było dość spore i długie i tamci może myśleli że się zatrzymujemy nie wiem, ale oczywiście pan się ulotnił - normalka. i oni nas wyprzedzali na skrzyżowaniu (wtf?) a my skręcaliśmy w lewo właśnie no i było wielkie pach. no i współwina była
ale nic nam się nie stało - to najważniejsze
dobrze że z tż wszystko w porządku !
identyczna sytuacja... daj spokój... życie ważniejsze, jak zobaczyłam ze on cały to mi ulżyło, bo walili centralnie w jego bok... samochód się wyklepie, na razie mamy samochód od mojej sis i ma czym jeździć do pracy
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:09   #2763
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Normalnie 5, nie wiem czy w ciąży coś więcej.....
na stronie zdrowie info jest ze dla.ciezarowek.norma.do.1 0

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
identyczna sytuacja... daj spokój... życie ważniejsze, jak zobaczyłam ze on cały to mi ulżyło, bo walili centralnie w jego bok... samochód się wyklepie, na razie mamy samochód od mojej sis i ma czym jeździć do pracy
no to ze wina 50/50to i tak wam.na reke poszli
w sytuacji gdy skreca sie w lewo trzeba zachowac szczegolna ostroznosci patrzec w lusterko czy nikt cie nie wyprzedza

malo osob o tym pamieta
na skrzyzowaniu to troche inaczej dlatego wspolwina ale na normalnej drodze jest to wina skrecajacego

badalam paru sprawcow wlasnie takich wypadkow i w tej kwestii jednoznacznie prawo o ruchu drogowym glosi
a oni najczesciej w ogole sobie z tego sprawy nie zdawali

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:11   #2764
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Witam i ja. Ja o dziwo spalam niezle wyprawiam meza do pracy ogarniam sie i czekam na info od gina. Myslicie ze jakby mnie skierowal do szpitala to juz torbe porodowa brac nie jak mam 38 tc dokladnie 37 i 6?? Bo maz mi zabrania czytac w necie cokolwiek ale chyba cc by mi zrobili by ratowac Fifiego z opresji??

Katarzyna211 dobry sen byle proroczy
Torbę weź ewentualnie zostaw spakowaną. Nie życzę cholestazy. Jeśli jednak diagnoza się potwierdzi to nie wypuszczą Cię już pewnie. Na razie bądź dobrej myśli.

Widzę, że żadna nie rodzi Jest ktoś z terminem na połowę września i ma torbę nie zapakowaną i ubranka nie prasowane i nie prane wszystkie? No zebrać się nie mogę
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:16   #2765
Asiek84
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

no to ze wina 50/50to i tak wam.na reke poszli
w sytuacji gdy skreca sie w lewo trzeba zachowac szczegolna ostroznosci patrzec w lusterko czy nikt cie nie wyprzedza

malo osob o tym pamieta
na skrzyzowaniu to troche inaczej dlatego wspolwina ale na normalnej drodze jest to wina skrecajacego

badalam paru sprawcow wlasnie takich wypadkow i w tej kwestii jednoznacznie prawo o ruchu drogowym glosi
a oni najczesciej w ogole sobie z tego sprawy nie zdawali
mój tż jest policjantem i on nawyk kierunku ma tak wpojony że nawet jak na podwórku zawraca to wrzuca... i nie chce mi się wierzyć że go nie miał... a że zwolnił to koleś może myślał że sie zatrzymuje, a w tym miejscu było pod górkę to nie powinien też go wcale wyprzedzać... policjanci technicy stwierdzili że wina jest tego kolesia, ale nie chciał mój tez się z nimi po sądach ciągać, bo później i dla niego to są tony notatek i wyjaśnień... a tamten koleś jeszcze bez prawka jechał i jak mamusia się kapnęła że nie ma to zaczęła krzyczeć ze kierunku nie było, dopóki policja nie przyjechała to koleś powiedział że mu się śpieszyło i że ten kierunek był i zauważył w ostatniej chwili... przyjechał patrol matka go na bok i inaczej śpiewał...
Stary 2013-08-21, 07:17   #2766
ladanseuse14
Zakorzenienie

jestescie niezastapione!!! dziekuje. ogolnie gin mowil, zeby sie tym bardzo nie martwic, podamy antybiotyk, jutro powtorzymy crp i bedziemy to monitorowac. ale jutro prawdopodobnie wyjde zeby nie siedziec w szpitalu - powiedzial zebym podomykala sobie wszystkie sprawy bo zapewne nie wyjde na dlugo tylko, ze jak wroce to juz nie beda mnie wstrzymywac
Stary 2013-08-21, 07:19   #2767
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Torbę weź ewentualnie zostaw spakowaną. Nie życzę cholestazy. Jeśli jednak diagnoza się potwierdzi to nie wypuszczą Cię już pewnie. Na razie bądź dobrej myśli.

Widzę, że żadna nie rodzi Jest ktoś z terminem na połowę września i ma torbę nie zapakowaną i ubranka nie prasowane i nie prane wszystkie? No zebrać się nie mogę
ja tez
a nawet lozeczka nie mam.i ciuszkow kupionych
spoko loko ja wyxodze.z zalozenia ze wczesniej nie urodze

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
jestescie niezastapione!!! dziekuje. ogolnie gin mowil, zeby sie tym bardzo nie martwic, podamy antybiotyk, jutro powtorzymy crp i bedziemy to monitorowac. ale jutro prawdopodobnie wyjde zeby nie siedziec w szpitalu - powiedzial zebym podomykala sobie wszystkie sprawy bo zapewne nie wyjde na dlugo tylko, ze jak wroce to juz nie beda mnie wstrzymywac
uuuu grubo
w takiej sytuacji o podrozy do tarnowa niech twoja mama zapomni bo to niebezpieczne dla ciebie
szkoda tylko ze trzeba zewnetrznymi argumentami sie.podpierac

a masz w tym rozgardiaszu remontowym gdzie spokojnie wypoczywac?

[/RIGHT]

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 07:21   #2768
t_89
Zakorzenienie

Heeej u mnie nic nadal ehhhhhhhhhhhhhhhhh

a co tam u was? u mnie sie ochlodzilo nie wiem czy nie bedzie padac.
ide zaraz sobie zrobie kawke mrozona i jakas kanapke
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:26   #2769
agravka
Wtajemniczenie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Widzę, że piszecie o składkach laktacyjnych- szlagierka mocno poleciała wkładki firmy lancinoh i zamówiłam, chociaż są droższa, podobno nie ma opcji żeby przeciekły, a można w nich chodzić całą dobę bez zmiany. A to ważne, bo pamiętam, jak nieraz mi przeciekły i wstyd byl

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:26   #2770
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Heeej u mnie nic nadal ehhhhhhhhhhhhhhhhh

a co tam u was? u mnie sie ochlodzilo nie wiem czy nie bedzie padac.
ide zaraz sobie zrobie kawke mrozona i jakas kanapke
u mnie pada od wczoraj
tez.sie ochlodzilo
czekam az zmierze cukier i bede mogla przystapic do sniadania i kawki

jiz chcialabys zeby bylo cos?
wszystko macie gotowe na dzidzie?

[/RIGHT]
Stary 2013-08-21, 07:28   #2771
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013

Cytat:
u mnie pada od wczoraj
tez.sie ochlodzilo
czekam az zmierze cukier i bede mogla przystapic do sniadania i kawki

jiz chcialabys zeby bylo cos?
wszystko macie gotowe na dzidzie?

Chyba wszystko jest materac juz idzie zamowilam lateksowy tz musi tylko lozeczko rozlozyc i poprac przescieradla ale to jak bede w szpitalu. ..
juz mogloby cos byc.;D

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 07:30   #2772
agravka
Wtajemniczenie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Dziewczyny z Wawy, gdzie rodzicie? Ja urodziłam wcześniej w Bielańskim i nie jestem zbyt zadowolona, ani z porodu, ani z późniejszej opieki, więc teraz biorę polozna i rodze na inflanckiej, mam nadzieję, że tym razem pójdzie szybko, łatwo i bezproblemowo. Zamówiłam Art higieniczne przedwczoraj już i nie mogę się doczekać, jeszcze tylko spirycik i tantum rosa i chyba wsio. Mamy tu jakąś listę, żebym sprawdziła?

agravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:32   #2773
nena_milka
Wtajemniczenie

cześć
przyszłąm wczoraj zadowolona od fryzjerki, siedziałam u niej prawie 5 h, bo jeszcze cisnęłyśmy głupoty, żaliła się na mężą, dzieci i co ino. Ale mimo wszystko obie zadowolone, ona się wygadała a ja pobyłam trochę poza domem a no i włosy też sspoko

walę prywatę i wylewam smutki jak się komuś nie chce to można nie czytać :

No ale byłoby zbyt pięknie...
wczoraj w nocy tżta coś brało chyba, wyprzytulał mnie i nawet powiedział do mnie kruszynko i ogólnie akcja zaczynała się toczyć no ale mamy tego frajerskiego kuzyna za ścianą no i nic z tego.
Ale nic tam, humor cały dzień dopisywał
A dzisiaj rano wstaję i myśałam, że się przewrócę to co oni mi w kuchni zostawili... No i oczywiście ja już wkurzona a ten lamerski kuzyn stwierdził, że czepiam się jednego talerzyka...
No bez jaj... stoi wór ze śmieciami naszykowany już do wyjścia, beczka po ICH piwie do umycia (od niedzieli) i tym podobne ale ten mały gnój stwierdził, że ja się jednego talerzyka czepiam... No myślałam że mu w ten talerzyk wsadzę... I już mam humor zwalony przez niego... Muszę obrobić trzy dorosłe osoby, każdy ma kupione ugotowane posprzątane umyte wyprane wysuszone zlozone odkurzone, ale mi najbardziej chodzi o ten jeden talerzyk tego palanta... A tż mu tylko powiedział, żeby się już zamknął bo nie polepsza swojej sytuacji...

W przyszłym roku na wiosne znów będzie dzwonił i żebrał żeby mu pracę na wakacje załatwić a ja mu wtedy powiem ugryź się... w ogóle się okazało że taki z niego pracownik, że nie dość że tż nic nie zarobi na tej pracy co teraz robią, to dobrze będzie jak nie dołoży do interesu bo wszystko trzeba po nim poprawiać... A ten jeszcze łazi naburmuszony bo myślał, że więcej zarobi, bo w zeszłym roku było lepiej... no kurde, nie licz pieniędzy których nie masz! ciekawe gdzie w Pl studenci zarabiają tyle w wakacyjnej pracy co on tutaj...

Co za kretyn... ostatni raz! mieliśmy zmieniać mieszkanie na większe w przyszłym roku ale jestem skłonna zostać tutaj i nie mieć miejsca na gości którzy przyjeżdżają na dłużej niż tydzień... Dobrze, że leci do domu w niedzielę.
I tak przyjedzie do PL i będzie gadał na mnie jaka to ja jestem nie dobra i się czepiam...

przepraszam zaa taki wywód ale jest jeszcze wcześnie i nie mam do kogo zadzwonić a musiałam se ulżyć

A dzisiaj wizażuję z wami i mam w nosie obiad sprzątanie i tego fleta
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:33   #2774
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
za duzo bialka we krwi, tak?
nie Kochana, crp to wyznacznik stanu zapalnego.
Mam nadzieję, że po antybiotyku spadnie i pójdziesz jutro do domku odpocząć.

wstałam o 8, i jadę na targ, noga mnie boli jak cholera. Ledwo się ruszam. A to wszystko przez ten głupi skurcz wczoraj.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:34   #2775
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X

Cytat:
Chyba wszystko jest materac juz idzie zamowilam lateksowy tz musi tylko lozeczko rozlozyc i poprac przescieradla ale to jak bede w szpitalu. ..
juz mogloby cos byc.;D
z tego co pamuetam to dlugo szukalas gondoli do mury, nie?
ja zwatpilam juz i zrobilam szalenstwo bo kupilam gondole od quinny dreami i bede ja montowac na murze
tylko dalej przesylki nie mam

[/RIGHT]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 07:38   #2776
misia332
Zakorzenienie

nena bo wiesz, że z rodziną to najlepiej na zdjęciu.... się wychodzi. A kuzyn jakiś buc. Nic bym już koło niego nie zrobiła.

Stary 2013-08-21, 07:38   #2777
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

witam w skonczonym 37 tc Bartek jest juz donoszony i moze przybywac na swiat

tylko zeby nie bylo mi za dobrze to ta wysypka o ktorej wam wczoraj pisalam to chyba liszaj... normalnie to bym probowala przeczekac ale jak poczytalam u wujka googla jakie to moze miec skutki to od razu mi slabo i chyba musze jechac znow do lekarza ehhhh na wiecej dzieci sie nie decyduje...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:39   #2778
tassia
Zakorzenienie

nena to moze pierwsza napisz do polski jaki z niego bumelant zanim on zacznoe nagadywac
co sie przejmujesz
niech wiedza!
wkurzaja mnie ludzie tacy, pewnie nie oczekujesz bog wie jakiej wdziecznosci ale kurde kolo siebie moglby ogarnac i nie wchodzic w droge!

kij z nim, wizazuj i odpoczywaj, ja zaraz musze zagescic ruchy i isc do roboty
ale ta ciaza mnie rozleniwila tak ze masakra jakas
az wstyd mi normalnie ze siedze tyle w domu
ostatnio pracuje tylko po ok 20h w tyg i jeszcze narzekam ze duzo

[/RIGHT]
Stary 2013-08-21, 07:39   #2779
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mam

Cytat:
z tego co pamuetam to dlugo szukalas gondoli do mury, nie?
ja zwatpilam juz i zrobilam szalenstwo bo kupilam gondole od quinny dreami i bede ja montowac na murze
tylko dalej przesylki nie mam

Dlugo szukalam, ale kupilam jak nowa czerwona.
za 320 zl.
widzialam na all wczoraj chyba szara tez ladna na poczatku ja chcialam ale nie moglam znalesc za 350 chyba ja tez patrzylam za innymi ale nie wiedzialam czy na adaptery bedzie mi pasowac.

P.S polecam cukierki strzelajace z biedry na wage xD

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-21, 07:40   #2780
karolson
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez agravka Pokaż wiadomość
Dziewczyny z Wawy, gdzie rodzicie? Ja urodziłam wcześniej w Bielańskim i nie jestem zbyt zadowolona, ani z porodu, ani z późniejszej opieki, więc teraz biorę polozna i rodze na inflanckiej, mam nadzieję, że tym razem pójdzie szybko, łatwo i bezproblemowo. Zamówiłam Art higieniczne przedwczoraj już i nie mogę się doczekać, jeszcze tylko spirycik i tantum rosa i chyba wsio. Mamy tu jakąś listę, żebym sprawdziła?

Helol. Ja w bielanskim bo ma III.st referencyjnosci i neonatologie, ze.warunki gorsze to nie hotel trudno a inflancka tylko zacheca ze ma dobre warunki pobytowe reszte co slyszalam to samo zuo. Nawet moj gin ktory tam pracowal niepoleca.
Matal mysli nad inflancka i brodnowskim.

Tassia a LADAN do konca sierpnia ma swoje wynajete czyste.mieszkanko pozniej moze isc do tesciow nie musi byc w tym balaganie remontowym
Stary 2013-08-21, 07:41   #2781
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
nie Kochana, crp to wyznacznik stanu zapalnego.
Mam nadzieję, że po antybiotyku spadnie i pójdziesz jutro do domku odpocząć.

wstałam o 8, i jadę na targ, noga mnie boli jak cholera. Ledwo się ruszam. A to wszystko przez ten głupi skurcz wczoraj.
a jesz magnez?

tez tak ostatnio mialam ze po skurczu nie chcialo puscic ale po dobie wpieprzania magnezu odpuscilo
i rozmasowywalam to miejsce chyba co dwie godziny

[/RIGHT]
Stary 2013-08-21, 07:42   #2782
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Diorisha Pokaż wiadomość
Motyl a Ty pisałaś jak tam po wczorajszym obchodzie? Miałaś pisać a nie kojarzę żebym czytała.
Chyba nie pisałam

Wczoraj w sumie przeleżałam bez sensu,jedynie mi te badania zrobili. No i z moczem lepiej niż w niedzielę, bo w niedzielę miałam leukocyty w ilości 60-62, a teraz coś koło 30.Dzisiaj jeszcze idę na ktg i usg o 10 i lekarz zadecyduje.

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:44   #2783
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
My sie zastanawialismy nad tym ale ostatnio moj O. ma wazniejsze sprawy niz moja ciaza... czasem zastanawiam sie czy to dziecko to wgl byl dobry pomysl ze dopuscilam do zajscia w ciaze...
ej no co ty bez takich proszę
Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Właśnie doszłam do ciązowego wniosku głównego.
W ŁAZIENCE POWINNY BYĆ 2 KLOPY BLISKO SIEBIE ŻEBY MÓC SRAĆ I RZYGAĆ JEDNOCZEŚNIE
mnie generalnie ciąga na jak mam niskie ciśnienie. moze coś w tym jest w każdym razie już niebawem bedziemy wolne od tego

Cytat:
witam w 37 tc[COLOR="Silver"]
kochanie, norma CRP bynajmniej u mnie była 5, jak miałam infekcje wynik - 73 CRP< także nie masz się czym martwić może coś Cię łapie. A powiedz mi.. miałaś robiony wymaz na GBS? jak nie mialas to moze powiedz zeby w szpitalu odrazu zrobili

Cytat:
przy antybiotyku CRP bardzo szybko spada nie martw się

nena ale po co ty po nich sprzątasz? ja miałam taką sytuację z tż jak zaczęliśmy ze sobą mieszkać. Oni wiedzą, że ty po nich zrobisz wszystko, ze im ugotujesz, ze upierzesz itd. Wystarczy pokazac ze nie robisz
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:44   #2784
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
a jesz magnez?

tez tak ostatnio mialam ze po skurczu nie chcialo puscic ale po dobie wpieprzania magnezu odpuscilo
i rozmasowywalam to miejsce chyba co dwie godziny

jem magnez, jem żelazo. A już magnezu więcej jeść to chyba przesada, bo jem 6 tabletek.

Uciekam. Może jak pochodzę to mi przejdzie.

Stary 2013-08-21, 07:44   #2785
logoasia
Zakorzenienie

i witam się w 33 tygodniu
Stary 2013-08-21, 07:45   #2786
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają

Cytat:
Dlugo szukalam, ale kupilam jak nowa czerwona.
za 320 zl.
widzialam na all wczoraj chyba szara tez ladna na poczatku ja chcialam ale nie moglam znalesc za 350 chyba ja tez patrzylam za innymi ale nie wiedzialam czy na adaptery bedzie mi pasowac.

P.S polecam cukierki strzelajace z biedry na wage xD
no ja nadal patrze
bralam udzial w za☠☠☠istej licytacji bo z adapterami a nie mialam ich w zestawie
i jak sie konczyla bylam u dzina i dalam wujkowi do wygrania ale przekroczyla moje maksimum i nie zdecydowal sie ryzykowac nie swoja kasa

a szkoda bo w sumie moglam troche podniesc cene

ja zdesperowana pojechalam w piatek.do sklepu dzieciowego i wzielam sprzedawce ktory twierdzil ze te gondole nie pasuja i kazalam mu wszystkie pokolei przymierzac do wozka
i facet mega zaskoczony i szczesliwy ze sie czegos nauczyl bo do mury pasuje gondola
buzz, dreami i speedy
w efekcie na allegro kupilam gondole za 80zl
wyglada ekstra ale zobaczymy w realu

[/RIGHT]
Stary 2013-08-21, 07:45   #2787
rusałka_1
Zakorzenienie

cześc

Ja wstaję cała poobijana, brzuch mam jak po jakiś torturach
a dzisiaj wizyta

Cytat:
witam w 37 tc
Cytat:

trzymam kciuki za to żebyś jeszcze na chwilkę do domu wyszła i zdążyła się przygotować w sumie Julce jeszcze tygodnia trzeba żeby była donoszona

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
cześć
przyszłąm wczoraj zadowolona od fryzjerki, siedziałam u niej prawie 5 h, bo jeszcze cisnęłyśmy głupoty, żaliła się na mężą, dzieci i co ino. Ale mimo wszystko obie zadowolone, ona się wygadała a ja pobyłam trochę poza domem a no i włosy też sspoko

walę prywatę i wylewam smutki jak się komuś nie chce to można nie czytać :

No ale byłoby zbyt pięknie...
wczoraj w nocy tżta coś brało chyba, wyprzytulał mnie i nawet powiedział do mnie kruszynko i ogólnie akcja zaczynała się toczyć no ale mamy tego frajerskiego kuzyna za ścianą no i nic z tego.
Ale nic tam, humor cały dzień dopisywał
A dzisiaj rano wstaję i myśałam, że się przewrócę to co oni mi w kuchni zostawili... No i oczywiście ja już wkurzona a ten lamerski kuzyn stwierdził, że czepiam się jednego talerzyka...
No bez jaj... stoi wór ze śmieciami naszykowany już do wyjścia, beczka po ICH piwie do umycia (od niedzieli) i tym podobne ale ten mały gnój stwierdził, że ja się jednego talerzyka czepiam... No myślałam że mu w ten talerzyk wsadzę... I już mam humor zwalony przez niego... Muszę obrobić trzy dorosłe osoby, każdy ma kupione ugotowane posprzątane umyte wyprane wysuszone zlozone odkurzone, ale mi najbardziej chodzi o ten jeden talerzyk tego palanta... A tż mu tylko powiedział, żeby się już zamknął bo nie polepsza swojej sytuacji...

W przyszłym roku na wiosne znów będzie dzwonił i żebrał żeby mu pracę na wakacje załatwić a ja mu wtedy powiem ugryź się... w ogóle się okazało że taki z niego pracownik, że nie dość że tż nic nie zarobi na tej pracy co teraz robią, to dobrze będzie jak nie dołoży do interesu bo wszystko trzeba po nim poprawiać... A ten jeszcze łazi naburmuszony bo myślał, że więcej zarobi, bo w zeszłym roku było lepiej... no kurde, nie licz pieniędzy których nie masz! ciekawe gdzie w Pl studenci zarabiają tyle w wakacyjnej pracy co on tutaj...

Co za kretyn... ostatni raz! mieliśmy zmieniać mieszkanie na większe w przyszłym roku ale jestem skłonna zostać tutaj i nie mieć miejsca na gości którzy przyjeżdżają na dłużej niż tydzień... Dobrze, że leci do domu w niedzielę.
I tak przyjedzie do PL i będzie gadał na mnie jaka to ja jestem nie dobra i się czepiam...

przepraszam zaa taki wywód ale jest jeszcze wcześnie i nie mam do kogo zadzwonić a musiałam se ulżyć

A dzisiaj wizażuję z wami i mam w nosie obiad sprzątanie i tego fleta

pochwal się fryzurą!! 5 h to musiało powstać jakieś arcydzieło na twojej głowie

co do kuzyna - bezczelny typ
w żadnym przypadku nie sprzątaj za niego!

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 07:47   #2788
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
[SIZE=6][B]witam w skonczonym 37 tc Bartek jest juz donoszony i moze przybywac na swiat
gratuluję
Stary 2013-08-21, 07:49   #2789
Asiek84
Wtajemniczenie

kurcze... pojawiło mi się pęknięcie w lewym kąciku ust,tzw. zajad... i tak czytam że może to być objaw niedoboru żelaza, z tym że mój gin powiedział że wyniki w normie i mam nic nie brać...
Stary 2013-08-21, 07:49   #2790
t_89
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż c

Cytat:
no ja nadal patrze
bralam udzial w za☠☠☠istej licytacji bo z adapterami a nie mialam ich w zestawie
i jak sie konczyla bylam u dzina i dalam wujkowi do wygrania ale przekroczyla moje maksimum i nie zdecydowal sie ryzykowac nie swoja kasa

a szkoda bo w sumie moglam troche podniesc cene

ja zdesperowana pojechalam w piatek.do sklepu dzieciowego i wzielam sprzedawce ktory twierdzil ze te gondole nie pasuja i kazalam mu wszystkie pokolei przymierzac do wozka
i facet mega zaskoczony i szczesliwy ze sie czegos nauczyl bo do mury pasuje gondola
buzz, dreami i speedy
w efekcie na allegro kupilam gondole za 80zl
wyglada ekstra ale zobaczymy w realu

No to bardzo dobrze ja tez pytalam czy pasuje to jedni mowli ze tak drudzy, ze nie a do sklepu nie mialam jak z wozkiem pojechac, a ta na all mi sie trafila akurat za cene ktora chcialam bo chcialam kupic do 350
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości