|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych? | |||
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 6,25% |
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają |
0 | 0% |
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają |
1 | 2,08% |
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? |
19 | 39,58% |
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" |
7 | 14,58% |
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają |
1 | 2,08% |
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki |
7 | 14,58% |
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! |
10 | 20,83% |
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII
Motyl a Ty pisałaś jak tam po wczorajszym obchodzie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2762 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2763 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.
na stronie zdrowie info jest ze dla.ciezarowek.norma.do.1 0
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
w sytuacji gdy skreca sie w lewo trzeba zachowac szczegolna ostroznosci patrzec w lusterko czy nikt cie nie wyprzedza malo osob o tym pamieta na skrzyzowaniu to troche inaczej dlatego wspolwina ale na normalnej drodze jest to wina skrecajacego badalam paru sprawcow wlasnie takich wypadkow i w tej kwestii jednoznacznie prawo o ruchu drogowym glosi a oni najczesciej w ogole sobie z tego sprawy nie zdawali
![]() |
#2764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę, że żadna nie rodzi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2765 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2766 |
Zakorzenienie
|
jestescie niezastapione!!!
![]() ![]()
#2767 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
a nawet lozeczka nie mam.i ciuszkow kupionych spoko loko ja wyxodze.z zalozenia ze wczesniej nie urodze Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
w takiej sytuacji o podrozy do tarnowa niech twoja mama zapomni bo to niebezpieczne dla ciebie szkoda tylko ze trzeba zewnetrznymi argumentami sie.podpierac a masz w tym rozgardiaszu remontowym gdzie spokojnie wypoczywac? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2768 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() a co tam u was? u mnie sie ochlodzilo nie wiem czy nie bedzie padac. ide zaraz sobie zrobie kawke mrozona i jakas kanapke
#2769 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII
Widzę, że piszecie o składkach laktacyjnych- szlagierka mocno poleciała wkładki firmy lancinoh i zamówiłam, chociaż są droższa, podobno nie ma opcji żeby przeciekły, a można w nich chodzić całą dobę bez zmiany. A to ważne, bo pamiętam, jak nieraz mi przeciekły i wstyd byl
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez.sie ochlodzilo czekam az zmierze cukier i bede mogla przystapic do sniadania i kawki ![]() jiz chcialabys zeby bylo cos? wszystko macie gotowe na dzidzie? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013
Cytat:
![]() ![]() juz mogloby cos byc.;D
![]() |
#2772 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII
Dziewczyny z Wawy, gdzie rodzicie? Ja urodziłam wcześniej w Bielańskim i nie jestem zbyt zadowolona, ani z porodu, ani z późniejszej opieki, więc teraz biorę polozna i rodze na inflanckiej, mam nadzieję, że tym razem pójdzie szybko, łatwo i bezproblemowo. Zamówiłam Art higieniczne przedwczoraj już i nie mogę się doczekać, jeszcze tylko spirycik i tantum rosa i chyba wsio. Mamy tu jakąś listę, żebym sprawdziła?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2773 |
Wtajemniczenie
|
cześć
![]() przyszłąm wczoraj zadowolona od fryzjerki, siedziałam u niej prawie 5 h, bo jeszcze cisnęłyśmy głupoty, żaliła się na mężą, dzieci i co ino. Ale mimo wszystko obie zadowolone, ona się wygadała a ja pobyłam trochę poza domem ![]() ![]() walę prywatę i wylewam smutki jak się komuś nie chce to można nie czytać ![]() ![]() No ale byłoby zbyt pięknie... wczoraj w nocy tżta coś brało chyba, wyprzytulał mnie i nawet powiedział do mnie kruszynko ![]() Ale nic tam, humor cały dzień dopisywał ![]() A dzisiaj rano wstaję i myśałam, że się przewrócę ![]() No bez jaj... stoi wór ze śmieciami naszykowany już do wyjścia, beczka po ICH piwie do umycia (od niedzieli) i tym podobne ale ten mały gnój stwierdził, że ja się jednego talerzyka czepiam... No myślałam że mu w ![]() W przyszłym roku na wiosne znów będzie dzwonił i żebrał żeby mu pracę na wakacje załatwić a ja mu wtedy powiem ugryź się... w ogóle się okazało że taki z niego pracownik, że nie dość że tż nic nie zarobi na tej pracy co teraz robią, to dobrze będzie jak nie dołoży do interesu bo wszystko trzeba po nim poprawiać... A ten jeszcze łazi naburmuszony bo myślał, że więcej zarobi, bo w zeszłym roku było lepiej... no kurde, nie licz pieniędzy których nie masz! ciekawe gdzie w Pl studenci zarabiają tyle w wakacyjnej pracy co on tutaj... Co za kretyn... ostatni raz! mieliśmy zmieniać mieszkanie na większe w przyszłym roku ale jestem skłonna zostać tutaj i nie mieć miejsca na gości którzy przyjeżdżają na dłużej niż tydzień... Dobrze, że leci do domu w niedzielę. I tak przyjedzie do PL i będzie gadał na mnie jaka to ja jestem nie dobra i się czepiam... przepraszam zaa taki wywód ale jest jeszcze wcześnie i nie mam do kogo zadzwonić a musiałam se ulżyć ![]() A dzisiaj wizażuję z wami i mam w nosie obiad sprzątanie i tego fleta ![]()
09 października 2013 18:45 Ninka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2774 |
Zakorzenienie
|
nie Kochana, crp to wyznacznik stanu zapalnego.
Mam nadzieję, że po antybiotyku spadnie i pójdziesz jutro do domku odpocząć. wstałam o 8, i jadę na targ, noga mnie boli jak cholera. Ledwo się ruszam. A to wszystko przez ten głupi skurcz wczoraj.
#2775 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X
Cytat:
ja zwatpilam juz i zrobilam szalenstwo bo kupilam gondole od quinny dreami i bede ja montowac na murze tylko dalej przesylki nie mam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2776 |
Zakorzenienie
|
nena bo wiesz, że z rodziną to najlepiej na zdjęciu.... się wychodzi. A kuzyn jakiś buc. Nic bym już koło niego nie zrobiła.
#2777 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.
witam w skonczonym 37 tc
![]() ![]() tylko zeby nie bylo mi za dobrze to ta wysypka o ktorej wam wczoraj pisalam to chyba liszaj... normalnie to bym probowala przeczekac ale jak poczytalam u wujka googla jakie to moze miec skutki to od razu mi slabo i chyba musze jechac znow do lekarza ehhhh na wiecej dzieci sie nie decyduje... |
![]() ![]() |
![]() |
#2778 |
Zakorzenienie
|
nena to moze pierwsza napisz do polski jaki z niego bumelant zanim on zacznoe nagadywac
co sie przejmujesz niech wiedza! wkurzaja mnie ludzie tacy, pewnie nie oczekujesz bog wie jakiej wdziecznosci ale kurde kolo siebie moglby ogarnac i nie wchodzic w droge! kij z nim, wizazuj i odpoczywaj, ja zaraz musze zagescic ruchy i isc do roboty ale ta ciaza mnie rozleniwila tak ze masakra jakas az wstyd mi normalnie ze siedze tyle w domu ostatnio pracuje tylko po ok 20h w tyg i jeszcze narzekam ze duzo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2779 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mam
Cytat:
za 320 zl. widzialam na all wczoraj chyba szara tez ladna na poczatku ja chcialam ale nie moglam znalesc za 350 chyba ![]() P.S polecam cukierki strzelajace z biedry na wage xD
![]() |
#2780 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
Matal mysli nad inflancka i brodnowskim. Tassia a LADAN do konca sierpnia ma swoje wynajete czyste.mieszkanko pozniej moze isc do tesciow nie musi byc w tym balaganie remontowym ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2781 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak ostatnio mialam ze po skurczu nie chcialo puscic ale po dobie wpieprzania magnezu odpuscilo i rozmasowywalam to miejsce chyba co dwie godziny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2782 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj w sumie przeleżałam bez sensu,jedynie mi te badania zrobili. No i z moczem lepiej niż w niedzielę, bo w niedzielę miałam leukocyty w ilości 60-62, a teraz coś koło 30.Dzisiaj jeszcze idę na ktg i usg o 10 i lekarz zadecyduje.
![]() |
#2783 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kochanie, norma CRP bynajmniej u mnie była 5, jak miałam infekcje wynik - 73 CRP< także nie masz się czym martwić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nena ale po co ty po nich sprzątasz? ja miałam taką sytuację z tż jak zaczęliśmy ze sobą mieszkać. Oni wiedzą, że ty po nich zrobisz wszystko, ze im ugotujesz, ze upierzesz itd. Wystarczy pokazac ze nie robisz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam. Może jak pochodzę to mi przejdzie.
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
i witam się w 33 tygodniu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2786 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają
Cytat:
bralam udzial w za☠☠☠istej licytacji bo z adapterami a nie mialam ich w zestawie i jak sie konczyla bylam u dzina i dalam wujkowi do wygrania ale przekroczyla moje maksimum i nie zdecydowal sie ryzykowac nie swoja kasa a szkoda bo w sumie moglam troche podniesc cene ja zdesperowana pojechalam w piatek.do sklepu dzieciowego i wzielam sprzedawce ktory twierdzil ze te gondole nie pasuja i kazalam mu wszystkie pokolei przymierzac do wozka i facet mega zaskoczony i szczesliwy ze sie czegos nauczyl bo do mury pasuje gondola buzz, dreami i speedy w efekcie na allegro kupilam gondole za 80zl wyglada ekstra ale zobaczymy w realu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2787 | ||
Zakorzenienie
|
cześc
![]() Ja wstaję cała poobijana, brzuch mam jak po jakiś torturach ![]() a dzisiaj wizyta ![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za to żebyś jeszcze na chwilkę do domu wyszła i zdążyła się przygotować ![]() ![]() Cytat:
pochwal się fryzurą!! 5 h to musiało powstać jakieś arcydzieło na twojej głowie ![]() co do kuzyna - bezczelny typ ![]() w żadnym przypadku nie sprzątaj za niego!
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2789 |
Wtajemniczenie
|
kurcze... pojawiło mi się pęknięcie w lewym kąciku ust,tzw. zajad... i tak czytam że może to być objaw niedoboru żelaza, z tym że mój gin powiedział że wyniki w normie i mam nic nie brać...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2790 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż c
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.