|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
[1=b82ed09e83d6cc96f3cec4b 39c6008ed9e8c5acd_5dd3308 25eb9e;42362459]
A z faktów Alicji Czarodziejki zastanowiło mnie, że nie lubi ludzi, którzy dużo palą i za dużo wypiją i się wygłupiają w pubach. Idąc tym tokiem myślenia, to każdy z nas musiałby przestać lubić połowę swoich znajomych i co niektórzy samych siebie.[/QUOTE] Ja mam tak samo ![]() Może, nie że nie lubię, ale denerwują mnie, kiedy mnie namawiają do picia, albo czuję się źle, bo ja nie piję. Ja potrafię się genialnie bawić bez picia, i zawsze wglądam na najbardziej pijaną , chociaż mogłam wypić max jedno piwo. ![]() Ja jak widzę kogoś pijanego, tracę do niego szacunek i zaczynam gadać jak z głupkiem, bo po prosrtu jest pod wpływem i nie kuma, co się do niego gada. Moi znajomi to akceptowali, ale mam też sporo takich znajomych, którzy myślą zupełnie tak jak ja
|
#1292 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
A jak nie mam ochoty to nie pije i nitk mnie zmusza Nie lubie za to takich nawalonych, zataczajacych sie i pitolacych glupoty ! grrrr |
|
|
|
|
#1293 |
|
Raczkowanie
|
brakuje mi nowych youtuberek które kręciłyby makijaże
![]() jak się pojawia ktoś nowy to zazwyczaj haule, recenzje, denka i jakieś gadane filmiki |
|
|
|
#1294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze wydedukowałyście Katosu jednak poleciała do Dubaju
|
|
#1295 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1296 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
. Karolina mówiła że jadła niezdrowo, zapychała się niezdrowymi rzeczami ale zaczęła widzieć negatywne skutki takiego odżywiania i że odkąd ćwiczy - większą wagę przykłada do tego co je. Nie zauważyłam żeby kreowała się na specjalistkę od fitnessu , powiedziała jedynie jak ćwiczy, w czym, jak często, jak się motywuje itd.Może faktycznie, trochę za wcześnie ten film, ćwiczy dopiero dwa tygodnie ale ilość hejtu pod tym filmem mnie przeraził, serio, czemu ludzie jej aż tak nie lubią?
|
|
#1297 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez naked_truth Czas edycji: 2013-08-21 o 10:34 |
|
|
|
|
#1299 |
|
Rozeznanie
|
Karolina ze swoim dziennikiem stylu.. :P co myślicie?
http://www.youtube.com/watch?v=nETestjvFAY |
|
|
|
#1300 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=7FMLK...em-uploademail
Nieesia makijaż po nieprzespanej nocy Zaszalała trochę z tym różem, podkład też pomarańczowy
|
#1301 | |
|
Zakorzenienie
|
Na razie ma relax
Nomalnie pierwsza w moich lubianych na FB , acha i jeszcze Didżital ![]() Cytat:
, a potem myślę, że naprawdę robi sobie krzywde tymi spódnicami, zdecydowanie lepiej wygląda w bardziej luźnym stylu. Nie wiem kto to, nie wiem co to, taka ot jakaś dziewczyna.... zero oryginalności (wiem, może nie chce być oryginalna), zero tego czegoś. Po prostu Karolcia.
|
|
#1302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- bez przesady mało to ładnych dziewczyn na yt? mało kto inne dziewczyny napada z racji urody.
|
|
|
|
|
#1304 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1305 |
|
Karo
|
Hah! Jednak dobrze myślałam, że Dubaj
https://www.facebook.com/photo.php?f...count=1&ref=nf Tu mnie jeszcze nie było gości mnie Dubaj ! Mam tu do spełnienia rolę motywatora, wiecej szczegółów opowiem przy innej okazji a teraz sit back, relax and enjoy the view i hotel Atlantis na Palm Island, mają gest
Świat dookoła jest jak makowe pole, narkotyczna łąka ![]() Edytowane przez Adamantium01 Czas edycji: 2013-08-21 o 10:47 |
|
|
|
#1306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez bzimbziam Czas edycji: 2013-08-21 o 10:48 |
|
|
|
|
#1307 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuuoooo pantalonku I like It ![]()
|
#1308 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1309 |
|
Konto usunięte
|
Alee mnie niezmiernie wkurza takie budowanie napięcia, jakby była nie wiadomo kim... Jasny gwint, nie można od razu napisać: jadę do Dubaju, gdyż...bla bla bla... Nie, tu zawsze musi być aura tajemniczości, wysłanie 100tweetów, niedopowiedzenia. Byle ludzie się nakręcali i zaglądali na profil. Zawsze mi się z tego śmiać chce. Jakby nie wiadomo kim były i cuda tworzyły. Mnie osobiście to nie rusza, zresztą Katosu nie oglądam.
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Nieesia rozwaliła mnie komentarzem,że nie ma po co powielać negatywnych uwag co do jej makijażu.
Pianie z zachwytu zawsze mile widziane. Przeraż a mnie to jak traktuje widzów, którzy ośmielą się ją skrytykować.
|
#1311 |
|
Podróżniczka
|
|
|
|
|
#1312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą tak patrzę na Karolinę i faktycznie jakaś strasznie gruba nie jest, raczej normalna. Ale te bokserki ją poszerzają w ramionach. Powinna inny typ bluzek nosić. I jak zwykle moim zdaniem kompozycja stroju jest średnia
|
|
#1313 |
|
Konto usunięte
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42365740]Alee mnie niezmiernie wkurza takie budowanie napięcia, jakby była nie wiadomo kim... Jasny gwint, nie można od razu napisać: jadę do Dubaju, gdyż...bla bla bla... Nie, tu zawsze musi być aura tajemniczości, wysłanie 100tweetów, niedopowiedzenia. Byle ludzie się nakręcali i zaglądali na profil. Zawsze mi się z tego śmiać chce. Jakby nie wiadomo kim były i cuda tworzyły. Mnie osobiście to nie rusza, zresztą Katosu nie oglądam.[/QUOTE]
Ja tak sobie o niej myślałam. Ona jest sławna u siebie, tzn. w Anglii? W Polsce jest rozpoznawalna, ale raczej w kręgach osób, które oglądają yt - np. ja wśród znajomych nie mam takiej osoby. No i to w Polsce wydała książkę. Tu znalazłam jej stronę internetową. |
|
|
|
#1314 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
a jesli wiedza to i tak nie ogladają
|
||
|
|
|
#1315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest wyniosła, zakochana w sobie i po prostu niesympatyczna. W jej filmikach irytuje mnie perfekcyjność niczym w reklamach -wszystko jest piękne, romantyczne i nawet tekst na filmikach czyta z kartki. Ja wolę jednak bardziej naturalne dziewoje Już nawet Szusz
|
|
#1316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE. ... nie nie nie |
|
|
|
|
#1317 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale czy jest popularna? Nie sądzę. Przecież ma mało widzów na yt... Obejrzałam jej makijaże na innych osobach w jej galerii i powiem szczerze - nie ma żadnego wow. Maxineczka to jedną dziewczynę odmieniła makijażem tak, że z krzesła spadłam. KatOsu robi z siebie niewiadomojakwielką profesjonalistkę, a najładniej pomalować to potrafi tylko i wyłącznie siebie. Pokażcie mi naprawdę piękny makijaż wykonany przez KatOsu na innej osobie. Jestem ciekawa. Lisa Eldridge pokazuje jak naprawdę można odmienić makijażem, u Kasi nie widzę aż takich metamorfoz. Może modelki nie mają tak wyrazistej urody? Nie wiem, ale liczyłam na makijaże, zapierające dech w piersiach. Przykłady; http://www.catherinemakeup.co.uk/cat...allery.html#35 http://www.catherinemakeup.co.uk/cat...allery.html#37 http://www.catherinemakeup.co.uk/cat...allery.html#32 http://www.catherinemakeup.co.uk/cat...allery.html#35 http://www.catherinemakeup.co.uk/cat...allery.html#36
Edytowane przez mantas Czas edycji: 2013-08-21 o 11:25 |
|
|
|
|
#1319 | |||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
A najlepiej jak wypiję dwa drinki lub piwko-dwa, to max, po większej ilości gorzej się czuję i bawię niż gdybym była trzeźwa. ![]() Cytat:
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42365740]Alee mnie niezmiernie wkurza takie budowanie napięcia, jakby była nie wiadomo kim... Jasny gwint, nie można od razu napisać: jadę do Dubaju, gdyż...bla bla bla... Nie, tu zawsze musi być aura tajemniczości, wysłanie 100tweetów, niedopowiedzenia. Byle ludzie się nakręcali i zaglądali na profil. Zawsze mi się z tego śmiać chce. Jakby nie wiadomo kim były i cuda tworzyły. Mnie osobiście to nie rusza, zresztą Katosu nie oglądam.[/QUOTE] Właśnie Też tego nie rozumiem. Powinna zjeść snickersa...
|
|||
|
|
|
#1320 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

, chociaż mogłam wypić max jedno piwo. 

. Karolina mówiła że jadła niezdrowo, zapychała się niezdrowymi rzeczami ale zaczęła widzieć negatywne skutki takiego odżywiania i że odkąd ćwiczy - większą wagę przykłada do tego co je. Nie zauważyłam żeby kreowała się na specjalistkę od fitnessu

I like It