Ból, dyskomfort, pieczenie, swędzenie, suchość pochwy i inne KOBIECE PROBLEMY - Strona 5 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-08-11, 22:10   #121
wzaciasnymbucie
Raczkowanie

Dot.: Ciasna i sucha pochwa.

Cytat:
Napisane przez Bellitudoo Pokaż wiadomość
Nie ogarniam tego. Kasy na prywatnego lekarza nie masz, ale na ewentualne dziecko poczęte podczas stosunku przerywanego to już tak, pieniążki się znajdą?

Faktycznie nie jest to do końca rozsądne co robi, ale stosunek przerywany podczas dni niepłodnych to naprawdę minimalne ryzyko..prawie żadne.
Łatwo zjechać dziewczynę, ale ciężko się wczuć w jej sytuację. Posiadanie konserwatywnych rodziców naprawdę potrafi być uporczywe. Nie dają pieniędzy, nie zabiorą do lekarza nawet jak jest problem.
Kto z nas nie lubi poszaleć, chyba każdemu potrzebna jest odrobina ryzyka w szarej rzeczywistości.
A i jeszcze, gdy pojawia sie dziecko jest trochę inaczej. Być może ona nie ma pieniędzy bo jest biedna tylko nie ma żadnego kieszonkowego.. znam takie sytuacje z autopsji.
wzaciasnymbucie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-11, 22:47   #122
figa84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wzaciasnymbucie Pokaż wiadomość
To, że masz prawo to nie znaczy, ze jest ono przestrzegane. Mnie nigdzie bez dowodu przyjąć nie chcieli.
no to albo ja trafiałam na normalnych lekarzy albo nie wiem co...

Ja bym próbowała sama, a jak się nie da to powiedziała mamie, że musisz iść bo masz upławy i tyle. Zdarza się 5 letnim dziewczynkom to dlaczego miałoby się nie zdarzyć 17-latce...
figa84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-11, 23:01   #123
wzaciasnymbucie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez figa84 Pokaż wiadomość
no to albo ja trafiałam na normalnych lekarzy albo nie wiem co...

Ja bym próbowała sama, a jak się nie da to powiedziała mamie, że musisz iść bo masz upławy i tyle. Zdarza się 5 letnim dziewczynkom to dlaczego miałoby się nie zdarzyć 17-latce...
W takim razie zazdroszczę. Ale to nie chodzi też do końca o lekarzy tylko recepcję, to jak działa przychodnia.
Jest też tak ze lekarz nie przyjmie bez rodzica w gabinecie, zeby nie być oskarżonym o molestowanie.. (żal)

Ale skoro Tobie sie udało, to faktycznie niech próbuje. Intymne dolegliwości to trudny temat do leczenia i jak sie za długo poczeka to się moze zrobić dramat.. samo nie przejdzie.
No ale jak mówię są preparaty bez recepty, moze mniej skuteczne ale w niektórych przypadkach pomagają.

a.. ja w wieki 16 lat nie mogłam funkcjonować takie miałam bóle brzucha podczas okresu, mdlałam a i tak mnie matka nie zabrała bo byłam za młoda;/
Stary 2013-08-12, 11:52   #124
kikunga
Zadomowienie

Dot.: Brak podniecenia i suchość pochwy

Cytat:
Napisane przez ania6565 Pokaż wiadomość
Witajcie, piszę do Was, bo już nie wiem co o tym myśleć i co z tym zrobić. Zacznę od początku. Mam obecnie 22 lata i jestem dalej dziewicą. Zobaczyłam, że może coś być ze mną nie tak gdy za pierwszym razem gdy byłam dotykana w miejscach intymnych byłam kompletnie sucha i za bardzo mnie to nie podniecało. Potem była sytuacja gdy miałam już się kochać. Chłopak się starał, żebym się podnieciła i zrobiła mokra (palcami, ustami), ale nic z tego nie wyszło. Jak próbował wejść we mnie to przerwałam, bo strasznie bolało. Zdarzyła się później znowu praktycznie taka sama sytuacja jak za drugim razem gdy próbowałam uprawiać seks. Dodam, że te trzy sytuacje wydarzyły się z różnymi chłopakami i po tym było mi głupio i byłam tym strasznie skrępowana. Wiem, że pewnie napiszecie żeby używać żelu nawilżającego i to jest dobry pomysł, ale dalej martwi mnie to, że nie czułam podniecenia z żadnym z 3 chłopaków. Nie wiem dlaczego tak jest. Może dlatego, że wcześniej się masturbowałam (również musiałam się sama nawilżyć)?, chodzi o partnera? (ale żeby żaden z 3?!). Z góry dziękuje za odpowiedzi.
Wiesz,z pierwszym chłopakiem to też mi się nie robiło mokro.Nie pociągał mnie,co prawda do niczego poważnego nie doszło ale jednak.
Mój drugi i obecny,już od ponad dwóch lat sprawia to nawet głupim głaskaniem
Jeśli nie podnieca Cię,to co robi Twój chłopak,jeśli nie czujesz się napalona mimo tego wszystkiego co robi to obawiam się,że to nie ten facet :P
Z kolei jeśli mimo ogólnego pobudzenia nie masz mokro to idź do lekarza,chociażby zwykłego rodzinnego zapytać o poradę.
kikunga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-12, 13:15   #125
Kaoru22
Zadomowienie

Identyczne objawy jak Ty miałam przy grzybicy pochwy, lekarz przepisał mi clotrimazolum do smarowania i tyle. Po tygodniu wszystko wróciło do normy.

Ale wróćmy do tematu konserwatywnej rodziny ja naprawdę nie rozumiem co w ich oczach ma ginekolog do współżycia Sama byłam pierwszy raz u ginekologa w wieku 13 lat z powodu bolesnych miesiączek i moja mama wręcz sama to zaproponowała bo nie chciała żebym niepotrzebnie męczyła się i traciła co miesiąc 5 dni zajęć w szkole.

Co ważne, u lekarza byłam sama (na kasę chorych). Nikt nie robił mi problemów że jestem bez rodzica.
Kaoru22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-12, 13:29   #126
elane
Rozeznanie

Białye, grudkowate upławy plus ból pochwy to grzybica.

Every day I love U more!

Per aspera ad astra
elane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-13, 01:29   #127
idkaa27
Przyczajenie

DUŻY problem z bólem!

hej, kochane!
mam do Was pytanie. otóż niedawno miałam okres i, jak zawsze, trwał trzy dni. niby krótko, ale niestety byłam na urlopie w hotelu no i - wiadomo - na basenie używałam tamponów.
Jednak uznalam, ze to wygodna sprawa również w podróży. Mimo to ostatniego dnia trochę się przeliczylam, bo okres minął, a tampon musiałam wyciągnąć prawie suchy. Trochę bolało, ale nieprzesadnie, natomiast teraz wszystko mnie boli jak (wybaczcie) cholera!
Odczuwam spory ból podczas zabaw palcami, jednak nie wiem, jak jest podczas stosunku.

Czy ktoraś z Was miała coś podobnego? Czy możliwe, zeby ten nieszczęsny tampon sprawił, że teraz wszystko w środku jest takie obolałe? :C
idkaa27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-13, 06:28   #128
cherry_flamme
Zakorzenienie

Dot.: DUŻY problem z bólem!

Podrażniłaś sobie błony śluzowe, to boli. Nie baw się przez kilka dni palcami, żeby jeszcze bardziej nie podrażnić.

Zwłaszcza 30 ostatnich dni.
cherry_flamme jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-13, 14:28   #129
kosiolek
Raczkowanie

Dot.: DUŻY problem z bólem!

Cytat:
Napisane przez idkaa27 Pokaż wiadomość
hej, kochane!
mam do Was pytanie. otóż niedawno miałam okres i, jak zawsze, trwał trzy dni. niby krótko, ale niestety byłam na urlopie w hotelu no i - wiadomo - na basenie używałam tamponów.
Jednak uznalam, ze to wygodna sprawa również w podróży. Mimo to ostatniego dnia trochę się przeliczylam, bo okres minął, a tampon musiałam wyciągnąć prawie suchy. Trochę bolało, ale nieprzesadnie, natomiast teraz wszystko mnie boli jak (wybaczcie) cholera!
Odczuwam spory ból podczas zabaw palcami, jednak nie wiem, jak jest podczas stosunku.

Czy ktoraś z Was miała coś podobnego? Czy możliwe, zeby ten nieszczęsny tampon sprawił, że teraz wszystko w środku jest takie obolałe? :C
Bardzo mozliwe, ze to zwykle otarcie, jak czerry_flamme napisala, albo wdala Ci sie jakas infekcja.

Kiedys mialam podobny problem po wyciagnieciu suchego tamponu i zaaplikowalam sobie spora ilosc (mniej wiecej lyzeczke) nieperfumowanej wazeliny do srodka i czulam natychmiastowa ulge. Po kilkunastu godzinach zrobilam to jeszcze raz i problem minal.

Z drugiej strony, jesli to infekcja, to lepiej byloby sie przebadac. Ja bym sobie dala 2 dni z wazelina i jesli bol by sie utrzymal, to bym poszla do lekarza.
kosiolek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-13, 17:43   #130
wzaciasnymbucie
Raczkowanie

Dot.: krwawienie po stosunku

Cytat:
Napisane przez enka91 Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim .
Przeglądałam wątki na forum, ale nie mogłam znaleźć takiego, który opisywałby moją sytuację.
Otóż niedawno zaczęłam współżyć z moim tż - bardzo niedawno, wczoraj był nasz drugi raz.
Za pierwszym razem krwawieniem nie specjalnie się przejęłam, ponieważ byłam dziewicą, i spodziewałam się, że krew będzie leciała - a nawet byłam zdziwiona, że było jej tak mało. Jedynie ból był ciężki do opisania.
Wczoraj gdy tż we mnie wchodził, o dziwo też bolało... ale później nie było problemu, "gładko wchodził", jeśli mogę się tak wyrazić :P Zaskoczona byłąm jedynie, kiedy tż powiedział mi, że znowu ma krew na prezerwatywie. Gdy poszłąm do łazienki, myślałam, że może dostałam szybciej okres - bo mam dostać w sobotę, ale mam dość stresujący miesiąc, a w takich wypadkach zdarza mi się małe posunięcie miesiączki kilka dni w przód albo w tył. A tej krwi było naprawdę sporo, mam obfite okresy więc byłam przekonana na 100%, że to włąsnie to. Ubrałam więc podpaskę, lecz rano na niej nie było już żadnej krwi, brzuch mnie nie bolał.
Czy to normalne, aby juz po przebiciu błony nadal krwawić po stosunku? Przyznam się, że do ginekologa nie chodzę, bo ilekroć się zapisałam, panie były bardzo nie miłe i po prostu nie miałąm ochoty wracać do żadnej z nich.
Przeglądając wątki naczytałam się o nadżerce, trochę się tym przestraszyłam. Powinnam się przełamać i iść do ginekologa ? Może któraś z Was też tak miała?
Pozdrawiam

Warto iść do ginekologa ogólnie na wizytę, ale myślę że mogłaś się jeszcze nie zagoić. Ja po straceniu dziewictwa czułam tam ból przy siadaniu jeszcze 3 dni

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaoru22 Pokaż wiadomość
Identyczne objawy jak Ty miałam przy grzybicy pochwy, lekarz przepisał mi clotrimazolum do smarowania i tyle. Po tygodniu wszystko wróciło do normy.

Ale wróćmy do tematu konserwatywnej rodziny ja naprawdę nie rozumiem co w ich oczach ma ginekolog do współżycia Sama byłam pierwszy raz u ginekologa w wieku 13 lat z powodu bolesnych miesiączek i moja mama wręcz sama to zaproponowała bo nie chciała żebym niepotrzebnie męczyła się i traciła co miesiąc 5 dni zajęć w szkole.

Co ważne, u lekarza byłam sama (na kasę chorych). Nikt nie robił mi problemów że jestem bez rodzica.

Widzisz pozazdrościć, ja musiałam umierać w szkole, jeszcze nauczyciele sie czepiali, straciłam przytomność z bólu raz i nic, nie zabierze mnie do ginekologa i koniec. Jest pełno głupich ludzi i tyle

A dziewczyny jak któraś podejrzewa grzybice to naprawdę powazna sprawa. Ale to moga być też inne problemy, nawet poważniejsze.
Stary 2013-08-13, 19:14   #131
Elodia
Przyczajenie

Dot.: Ból, dyskomfort, pieczenie, swędzenie, suchość pochwy i inne KOBIECE PROBLEMY

Cześć dziewczyny,
nie za bardzo wiedziałam gdzie mogę zwrócić się z tym problemem więc wybrałam to miejsce

Od wczoraj po mastrubacji mam problem z łechtaczką... czuję "tam" tak jakby ktoś mi ją ciągle dotykał, drażnił, zauważyłam też że łechtaczka jest powiększona. To już 3 dzień chyba. Zupełnie mnie nie boli, ale drażni, a wiecie jaka łechtaczka jest unerwiona. To jest okropne, już kiedyś tak miałam, ale po drugim dniu przeszło... teraz to jakaś masakra, takie uczucie jakby łechtaczka była ciągle pobudzona... już nie wiem co mam robić, ile mam jeszcze czekać? Do ginekologa teraz nie pojde bo muszę czekać nie wiadomo ile na termin....
Elodia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-15, 17:09   #132
ana909
Erudycja

Dot.: Ból, dyskomfort, pieczenie, swędzenie, suchość pochwy i inne KOBIECE PROBLEMY

:p

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-09-24 o 22:32
ana909 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-16, 00:55   #133
JossStone
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Witam.... ja tez mam maly (duzy) problem. Otóż od jakiegoś nieokreslonego czasu zaczęły sie pojawiać problemy i bóle w niektórych pozycjach. W jednych, kiedy penis naciska na pęcherz, albo wywołuje to u mnie straszny dyskomfort, niby nie ból ale jednak, albo mam wrazenie ze pilnie potrzebuje do lazienki. Kiedys ten problem byl baaardzo minimalny, nie powodowało to tego, ze przestalam lubic te pozycje. Teraz stram sie ich unikac.
Drugi to przykladowo pozycja na pieska. Uwielbiam tą pozycje ale od tego nieokreslonego czasu powoduje u mnie silny ból. Nie wiem jak to okreslic, mam wrazenie jakby penis był za duzy/długi i o coś mojego uderzał, nie miescił się. Nigdy wczesniej tego nie było. Moj Tż raczej nie urósł w tym miejscu, bo kiedy sie poznalismy byl juz dorosłym czlowiekiem, a nie nastolatkiem. Dopiero jak jakos się uniosę itp to ból się zmniejsza. Nie wiem czy to powody dla ktorych zaliczam się do pilnej wizyty u ginekologa. Zaznaczam ze mialam wypalaną nadzerkę, ale to bylo dawno i po powrocie do wspolzycia bóli zadnych nie odczuwalam.
Ja tak miałam kiedy miałam dużą nadżerkę, po jej wypaleniu wszystko wróciło do normy
Raz na rok powinno się skontrolować u ginekologa, więc myślę, że nie zaszkodzi ci wizyta.
JossStone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-16, 01:17   #134
kosiolek
Raczkowanie

Cytat:
Witam.... ja tez mam maly (duzy) problem. Otóż od jakiegoś nieokreslonego czasu zaczęły sie pojawiać problemy i bóle w niektórych pozycjach. W jednych, kiedy penis naciska na pęcherz, albo wywołuje to u mnie straszny dyskomfort, niby nie ból ale jednak, albo mam wrazenie ze pilnie potrzebuje do lazienki. Kiedys ten problem byl baaardzo minimalny, nie powodowało to tego, ze przestalam lubic te pozycje. Teraz stram sie ich unikac.
Drugi to przykladowo pozycja na pieska. Uwielbiam tą pozycje ale od tego nieokreslonego czasu powoduje u mnie silny ból. Nie wiem jak to okreslic, mam wrazenie jakby penis był za duzy/długi i o coś mojego uderzał, nie miescił się. Nigdy wczesniej tego nie było. Moj Tż raczej nie urósł w tym miejscu, bo kiedy sie poznalismy byl juz dorosłym czlowiekiem, a nie nastolatkiem. Dopiero jak jakos się uniosę itp to ból się zmniejsza. Nie wiem czy to powody dla ktorych zaliczam się do pilnej wizyty u ginekologa. Zaznaczam ze mialam wypalaną nadzerkę, ale to bylo dawno i po powrocie do wspolzycia bóli zadnych nie odczuwalam.
Ja mialam dokladnie takie same objawy, kiedy mialam duzego miesniaka w macicy, identyczne. Moze u Ciebie to cos mniej powaznego, ale zdecydowanie, jak najszybciej udaj sie do ginekologa. Powodzenia.
Stary 2013-08-16, 08:48   #135
ana909
Erudycja

;p

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-09-24 o 22:32
Stary 2013-08-16, 12:29   #136
kosiolek
Raczkowanie

Cytat:
To znalazlam na wikipedi:
Najczęściej bezobjawowe. Duże i mnogie mięśniaki objawiają się: powiększeniem brzucha, obfitymi i długotrwałymi miesiączkami, zaparciami, przewlekłymi bólami krzyża, częstym oddawaniem moczu (jeśli mięśniak jest duży i powoduje ucisk na pęcherz moczowy), bolesnym współżyciem, trudnościami w zajściu w ciążę, poronieniami. Najczęściej pojawiają się w wieku 35–45 lat, rzadko w okresie dojrzewania i po menopauzie. Sprzyjają im zaburzenia hormonalne i skłonności genetyczne

pogrubione u mnie występują, ale poza wspolzyciem reszte mialam juz od dawna przez złe odzywianie (chyba) i przez odwapnienie kości, bo za szybko rosłam. Poza tym mam duzo mniej lat niz ta srednia granica. No ale wyjatki sie zdarzaja... Ale sie przeracilam ;/

w jaki sposob zostalas wyleczona?
No ja tez bylam znacznie mlodsza niz ta srednia granica jak zaczely sie problemy. Nie nakrecaj sie kochana, bo to moze byc cos zupelnie innego i niepotrzebnie stracisz mnostwo nerwow. Ja Ci odpisalam, bo moje objawy byly identyczne, i tez mialam dokladnie te same problemy w tych samych pozycjach. Idz koniecznie do ginekologa jak najszybciej, bo cokolwiek to jest, nie powinnas tak sie czuc.

A leczenie bylo chirurgiczne, chociaz sa tez inne opcje. Jesli okaze sie, ze masz miesniaka (albo kilka), to skontaktuj sie ze mna na priv, ja na tym etapie wiem o nich i ich leczeniu wszystko. Trzymam za Ciebie kciuki, moze to nic takiego
Stary 2013-08-19, 18:59   #137
Omid
Przyczajenie

Cytat:
Wiesz co, masturbacja nie jest dobrym rozwiązaniem. Bardzo możliwe, że wytworzyła takie symptomy.
Stary 2013-08-19, 20:30   #138
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez Omid Pokaż wiadomość
Wiesz co, masturbacja nie jest dobrym rozwiązaniem. Bardzo możliwe, że wytworzyła takie symptomy.
a czy ja o jakiejs masturbacji tu pisałam?

Edytowane przez ana909
Czas edycji: 2013-09-24 o 22:33
Stary 2013-08-21, 11:51   #139
anonymousgirl89
Przyczajenie

Bardzo duży problem.......

Witam. Jestem z moim tż 2 lata. Mamy okropny problem ze współżyciem. Próbowaliśmy kilka razy ale kiedy wchodził do środka to nie w całości tylko sama główka, dlatego iż bardzo to mnie bolało i musieliśmy przerywać "stosunek".Moja błona naciągała się tylko a nie przerwała. Wczoraj zdecydowaliśmy jeszcze raz spróbować. Była gra wstępna, dobre nawilżenie oraz byliśmy całkowicie rozluźnieni. Mój tż wsadził całego penisa tyle, że ból był okropny ale nie chciałam by go wyciągał ponieważ skupialiśmy się na tym aby w końcu przerwać błonę i cieszyć się życiem erotycznym. Niestety bardzo się rozczarowaliśmy ;( moja błona została wgl nie naruszona. Zero krwi. Jedynie naciągnięta... ;/ Wiem, że to raczej nie jest normalne. Powinna przerwać się a nie naciągać. Co mamy robić? Doradzcie coś błagam ;( Pozdrawiam wszystkie wizażanki
anonymousgirl89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 12:15   #140
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Dot.: Bardzo duży problem.......

Cytat:
Napisane przez anonymousgirl89 Pokaż wiadomość
Witam. Jestem z moim tż 2 lata. Mamy okropny problem ze współżyciem. Próbowaliśmy kilka razy ale kiedy wchodził do środka to nie w całości tylko sama główka, dlatego iż bardzo to mnie bolało i musieliśmy przerywać "stosunek".Moja błona naciągała się tylko a nie przerwała. Wczoraj zdecydowaliśmy jeszcze raz spróbować. Była gra wstępna, dobre nawilżenie oraz byliśmy całkowicie rozluźnieni. Mój tż wsadził całego penisa tyle, że ból był okropny ale nie chciałam by go wyciągał ponieważ skupialiśmy się na tym aby w końcu przerwać błonę i cieszyć się życiem erotycznym. Niestety bardzo się rozczarowaliśmy ;( moja błona została wgl nie naruszona. Zero krwi. Jedynie naciągnięta... ;/ Wiem, że to raczej nie jest normalne. Powinna przerwać się a nie naciągać. Co mamy robić? Doradzcie coś błagam ;( Pozdrawiam wszystkie wizażanki
isc do ginekologa.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 13:18   #141
p_atrycja 26
Raczkowanie

Nie każda dziewczyna krwawi podczas utraty dziewictwa. Może się być tak, że udało wam się ją brzebić, Twój problem może być natury biologicznej gdyż istnieje prawdopodobieństwo, że jesteś że tak napisze potocznie bardzo ciasna. Ja również polecam wizytę u ginekologa.
Stary 2013-08-21, 13:35   #142
anonymousgirl89
Przyczajenie

a miała któraś z Was tak jak ja mam??
Stary 2013-08-21, 13:57   #143
tamistra
Rozeznanie

Jest trochę takich przypadków, ale żadna z nas Ci tu nie pomoże i nie powie, co może być przyczyną. Od tego jest ginekolog, by Cię zbadać i stwierdzić, w czym problem.

Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona.
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..."

......................... .

wcześniej jako arcydiablica
tamistra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 14:23   #144
Konto usunięte

Cytat:
a miała któraś z Was tak jak ja mam??
to rzadki przypadek ale się zdarza, może masz za mocną błonę, którą przebić może tylko lekarz?
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 15:26   #145
anonymousgirl89
Przyczajenie

trochę mnie to przeraża.. no a miała, któras z Was taką samą sytuację?? jeśli tak to opiszcie jak wyglądał zabieg
Stary 2013-08-21, 15:29   #146
Konto usunięte

Cytat:
trochę mnie to przeraża.. no a miała, któras z Was taką samą sytuację?? jeśli tak to opiszcie jak wyglądał zabieg
omg, od razu widzisz widmo zabiegu.

IDZ DO LEKARZA.
Stary 2013-08-21, 15:54   #147
tamistra
Rozeznanie

Skoro zdecydowałaś się na rozpoczęcie współżycia do ginekolog automatycznie też się przyda. Zbada Cię, już nawet nie pod kątem tej błony, ale ogólnie - czy wszystko okej z Twoim organizmem.
Nie denerwuj się tym tak, bo to nic strasznego, nikt Cię tam nie będzie od razu kroić na fotelu :P

Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona.
Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi..."

......................... .

wcześniej jako arcydiablica
tamistra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 16:11   #148
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Ginekolog się kłania, żadna z nas to nie lekarz.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 18:55   #149
redfoxredfox
Raczkowanie

ja miałam tak, że za pierwszym razem nie krwawiłam, ale stosunki na początku mnie bolały. z razu na raz było lepiej ale za każdym razem pojawiało się trochę krwi. dużo krwi lało się się dopiero za którymś (4-5?) razem i od tej pory jest najs

włøsomaniaczka-sceptyczka since august 2014
redfoxredfox jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-08-21, 19:46   #150
slodka0018
Raczkowanie

Trzeba isc do ginekologa
slodka0018 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości