|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10861 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Na to wychodzi star ;-) zleci nam baardzo szybko ;-);-);-)
milego dzionka :-* |
|
|
|
#10862 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
dziewczyny wstawiłam 16dniowe cycki. NAdal są krzywe, jeden troche wiekszy od drugiego. Czy Wy widzicie,że się zmieniaja??
|
|
|
|
#10863 | |||||
|
Zadomowienie
|
Star, nie rób jeszcze ekg i usg, ponieważ te badania powinny być wykonane najwcześniej miesiąc przed operacją, u mnie to chyba nawet było 2 tygodnie przed, nie pamiętam dokładnie. Oj, nie nie, edytuję - to wyniki krwi miały być świeże. Ekg i usg chyba pół roku. Kurczę, jak człowiek szybko zapomina ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dlatego do kliniki warto zabrać skarpetki - ja w nich poszłam na operację .Cytat:
Cytat:
![]()
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2013-08-21 o 10:09 |
|||||
|
|
|
#10864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- No dr mówił że jak kiedyś miałam ekg i usg to nie muszę robić bo młoda jestem ale że nie miałam to idę i ważne są długo także zrobię i będzie z głowy
|
|
#10865 |
|
Zadomowienie
|
witam Dziewczyny w ten prawie jesienny dzień a fuuu bleee jak brzydko
![]() Wczoraj przyszedł w końcu mój kostium, wrzuciłam fotkę dla zainteesowanych. Tak przy okazji to na tym zdjęciu troszkę widać, że prawa jest pełniejsza od lewej tak od góry. Nawet moja mama zauwazyła zanim zdązyłam coś powiedzieć. Troche mnie to martwi ![]() Dziewczynki które chciały znać model i firmę tego białego stanika, napiszę jutro jak sprawdzę w domu. Kosztował 159zł chyba.
Edytowane przez Matti Czas edycji: 2013-08-21 o 10:28 |
|
|
|
#10866 |
|
Raczkowanie
|
Buziak na dołek
Szkoda, że daleko od siebie mieszkamy bo fajnie by było się spotkać kiedyś. Trzeba zrobić zlot cycolin hehehe, fajnie byśmy wszystkie razem wyglądały ![]() ![]() ![]() Gdzieś po środku Polski żeby wszystkim było wygodnie.
|
#10867 |
|
Zadomowienie
|
Szczęśliwa to jest sklep Sophie Marel
dziękuję za komentarze. Fakt, może się jeszcze zmienią
|
#10868 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Matti moje dopiero po kilku miesiącach się bardziej wyrownaly. Głowa do góry. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#10869 |
|
Raczkowanie
|
star uwierz, że ja też
![]() teraz ciągle myślę czy te 340 przy mojej budowie nie będą za duże ![]() Bo nie chcę wielkich cycochów tylko takie naturalne ma któraś z Was 340 anatomy? |
|
|
|
#10870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anatomiczne 340 to nie jest dużo więc będzie ok, jesteś mniej więcej moich wymiarów?
|
|
#10871 |
|
Raczkowanie
|
hm nie wiem star jakie ty masz wymiary
ale ja 166 waga 51 pod biustem 70 w biuscie 75 ![]() Jeśli chodzi o piersi Twoje są zdecydowanie większe od moich (wyjściówka) |
|
|
|
#10872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie będą duże, zwłaszcza że to anatomy, czytałam gdzieś ostatnio że anatomy w porównaniu do okrągłych to różnica jakby 120 ml (wizualnie oczywiście) tzn żeby anatom dał podobną wielkość jak np 300 okrągły to musiałby mieć pojemność 420 ml. Nie wiem czy to prawda ale ostatnio siedziałam trochę w internecie i na paru forach udało mi się znaleźć taką informację.ja mam 162 cm, 43 kg, pod biustem 70 cm, w biuscie 83 cm. i zastanawiam się nad większymi od 325 hehe
|
|
#10873 |
|
Raczkowanie
|
star ale z Ciebie chudzinka!!
No własnie tez mam taką rozkminkę. Wyjdą małe to nie będę zadowolona.. a te 340 na przymiarce wydawały się ładniejsze ![]() 10 jeszcze wszytsko przymierzę i podejmiemy z doktorem różnicę. Wezmę ze sobą chłopaka to też doradzi
|
|
|
|
#10874 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez sie zastanawiam....tyle ze mi max 300 anatomy moga wejsc...i zastanawiam sie czy nie beda za duze he i czy mniejszych nie wziasc...jak bede miec wyniki badan bo tez robie wszystko wczesniej to we wrzesniu pojde na druga przymiarke razem z moim TZ i zobaczymy co ostatecznie wybiore...
|
|
|
|
#10875 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Myślę,że mniejszych anatomow nie ma co brać. One na pewno nie wyjdą za duże. Nie jesteście przyzwyczajone do większego biustu, dlatego macie takie wrażenie. Ponadto przymiarki wychodzą większe niż po operacji. Raczej osoby z implantem mniejszym niż 300 mają niedosyt. Więc jeśli lekarz mówi, że takie moga być, to nie zmniejszajcie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#10876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#10877 |
|
Raczkowanie
|
tak pytałam doktora to mówi, że będę miała całkowicie pod mięśniem ;]
Jeśli się pomieszczą to 340 będą moje ;] bo te 300 to taki niedosyt jak patrzyłam a te 340 nie wiem czy nie za duze a pośrednich nie ma takich które by odpowiadały do mojej budowy ;] |
|
|
|
#10878 | |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, wrzuciłam dziś 3 nowe foto - piersi prezentują się coraz bardziej naturalne, miękną, stają się ruchome itp co mnie cieszy
ale mam problem ze skóra od spodu zarówno na lewej jak i prawej piersi. Nie wiem skąd (bo codziennie rano i wieczorem obficie je smaruje oliwką i olejkiem Biooil na zmianę) mam takie jakby wysuszenie, pęknięcia skóry? miałyście coś takiego?---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Cytat:
dokładnie tak ja miałam brać 295, ale dzięki dziewczynom poszłam na drugą przymiarkę, 325 wydawały mi się olbrzymie na przymiarce..a teraz? są idealne, jakbym miała mniejsze byłby niedosyt!
|
|
#10879 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie te 300 były dla mnie za małe.
a wiem, że będą jeszcze mniejsze po operacji ![]() skoro radzicie brać większe to jak tylko się zmieszczą biorę 340. Bo nie chcę miec wystających arbuzów po bokach ;p |
|
|
|
#10880 |
|
Zakorzenienie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Bierz wieksze bez dwoch zdań
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#10881 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi
Cytat:
|
|
#10882 |
|
Rozeznanie
|
Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
[QUOTE=korolowa;42370501]dziewczyny, wrzuciłam dziś 3 nowe foto - piersi prezentują się coraz bardziej naturalne, miękną, stają się ruchome itp co mnie cieszy
ale mam problem ze skóra od spodu zarówno na lewej jak i prawej piersi. Nie wiem skąd (bo codziennie rano i wieczorem obficie je smaruje oliwką i olejkiem Biooil na zmianę) mam takie jakby wysuszenie, pęknięcia skóry? miałyście coś takiego?---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Tez tak mialam, smarowalam oliwka a skora jakby sie luszczyla, przeszlo samo, i odstawialam oliwke na pare dni ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#10883 |
|
Zakorzenienie
|
Korolowa Biooil moze cie podrażniać
|
#10884 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny czy sa jakies przeciwskazania do picia alko% 3 tyg po operacji?? Chyba nie powinno juz miec wplywu co??
|
|
|
|
#10885 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korolowa piękne panienki ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Słoneczko badania krwi nie starsze niż miesiąc ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- [QUOTE=call me baby;42373811] Cytat:
|
|
#10887 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny mówicie, ze oliwka może wysuszyć, eh, to ja już nic nie rozumiem
kupiłam dziś na szybko jakiś krem dla karmiących, czy tam w ciąży na biust, tłusty, więc moze mi te wysuszenia zejdą
|
#10888 |
|
Zakorzenienie
|
Juz tu kiedys pisalam krem emolium jest dobry
do kupienia w apteceTysiaczku u mojego dr badania krwi tydzien waznosci maja
|
#10889 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moje miały 4 dni
|
|
#10890 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm no ja chce tylko usg zrobic cyckow,a to to wazne jest dluuugo
i wole byc pewna ze nic tam nie mam juz teraz a z krwi to pare dni przEd op zrobie, termin mam na czwartek to pewnie w poniedzialek
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

w ogole dopiero teraz mi powychodzily siniaki mocne pod pachami i mostek;/ nadal boli i ciagnie lewa strona ..jakos wolno mi sie to wszystko goi. \
.

/25.06.2013r.
a z krwi to pare dni przEd op zrobie, termin mam na czwartek to pewnie w poniedzialek