|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Dobra póki Zuzia śpi idę pościerać kurze i umyć podłogę w sypialni.
#1502 | |||||
Zadomowienie
|
Hej
wiecie, co jestem teraz z małym u mojej mamy i oprócz nas jest 3 mojego nastoletniego kuzynostwa, bo ich rodzice wyjechali na tydzień do Holandii ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i spoznione zyczenia dla Kamila ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas dokładnie tak samo
![]() |
#1503 | |||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Tak, Alan piszczy odkąd sie tego nauczył, ale rzadziej niż kiedyś. Ze 4x dziennie odpowiednio głośno piszczy ![]() Masz racje że dzieci robią to co dorośli, ja lubie miec czysto i sprzątam jak tylko tż popilnuje młodego bo inaczej nic nie zrobie. Jak mały śpi to ja czasem wole odpocząć niż latać ze ścierą ![]() ![]() No a tż to raczej bałaganiarz ![]() Cytat:
u nas idento ![]() Mówie nie wolno a ten ryknie i i tak zaraz robi to co chce. Potem go zabieram - musze go oduczyć że jak nie wolno to nie wolno bo potem jak bedzie starszy to mi w sklepie bedzie sie darł bo on chce. Cytat:
![]() O własnie, musze moją wystawić !!! A ona u rodziców wisi już 6 lat ![]() I zdrówka życzę ![]() Cytat:
![]() Tydzien sie z tą pipą męczyłam na wardze, na szczęscie wielka nie urosła ![]() Smarowałam tormentiolem. Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1504 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Już po odpoczywaniu
![]() Dziecko wstało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 |
Zakorzenienie
|
moja też wisiała 6 lat ![]() ![]()
#1506 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() rano przyjechałyśmy z Zuzią od moich rodziców. Biedni się dzisiaj nie wyspali bo o 2 Zuzia zaczęła tak płakać, że ciężko było ją uspokoić i tak przez ponad godzinę z przerwami. Znów w nocy zrobiła kupkę ![]() ![]() No i też mam wielkiego stresa bo w przyszłym tygodniu wracam już do pracy ![]() ![]() Chyba spróbuję jeszcze poszukać jakiejś opiekunki... Odwiedził mnie dzisiaj też znajomy z pracy i zapowiada się ciężka harówka w tym roku, także nie wiem jak ja to wszystko ogarnę łącznie z przeprowadzką i budową domu ![]() angel biedna Jagódka ale tak jak dziewczyny już pisały, w taki okres wchodzą nasze maluszki, że nie raz się jeszcze uderzą i guza nabiją, chociaż nie dziwie się, że się zdenerwowałaś bo też bym się zdenerwowała widząc jak leci krew mojemu dziecku ![]() marta trzymam kciuki, aby suknia się sprzedała ![]() moja wisi od trzech lat a od roku wystawiona i ![]() ![]() ![]() Iwoncia dziwię się, że Ty swojej jeszcze nie sprzedałaś ![]() ![]() Bafi&Home ale masz grzeczne i usłuchane córy ![]() ![]() Zuzia śpi więc zmykam przygotować obiad i muszę podłogę umyć bo Zuzia dorwała moją szklankę z kawą i wylała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1507 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
U nas kilka dni temu było podobnie ale trwało ro z 30min. I to na pewno przez sen a nie że go coś bolało. Co do sukni slubnej to ja o niej zapomniałam ![]() A tak moje dziecko sie lubi bawić pod stołem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1508 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() U nas noc kiepska, bo Antek budził się od 1 do 4 co chwilkę płacząc. Nawet w naszym łóżku wybudzał się i płakał. ![]() Cytat:
![]() Świetne półśpiochy. ![]()
![]() |
#1509 | |
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() meldujemy, że W KOŃCU mamy pierwszego ząbka ![]() ![]() Cytat:
![]() tak, Maja też z 2 tyg. temu piszczała bardzo głośno przez tydzień
![]() |
#1510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1511 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To już chyba nie ma bezzębnych maluchów na naszym wątku czy jeszcze ktoś został? ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ---------- No nie??? ![]() ![]() Aż taki długi w nich mi sie wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1512 | ||
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=angel166;42363925
U nas noc straszna, 12pobudek...co pół godziny. W dodatku poklocilam sie z mężem, potem przyszła mama Jagoda sie wywrocila i uderzyla buzia o podłogę tak, ze krew jej leciała przez chyba 15min ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jakie eleganckie spodnie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1513 | |
Zakorzenienie
|
Cześć Kobity!
Cytat:
![]() Misiek nie piszczy na szczęście ![]() M_moni brawa za pierwszego ząbka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1514 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Biedna Jagódka ![]() Cytat:
Jak się robi mase solną? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1515 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zuzia padła i śpi ![]() Mam zamiar to wykorzystać i odpocząć ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1516 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Hej hej,
Mamy drugiego zęba ![]() Cytat:
Też tak mam z tym sprzątaniem, ale przy tych dwóch bałaganiarzach czytaj córcia i mąż to choćbym nie wiem ile sprzątała to nie nadążam. No ale jakbym nie sprzątała pewnie byłoby jeszcze gorzej. Mąż chociaż lubi jak jest w kuchni czysto więc na tym terenie sporo pomaga. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny.
Lena już po wizycie u kardiologa,ekg w porządku ![]() ![]() następna wizyta jak skończy 3 lata i wtedy echo serca. Lena dziś pobija samą siebie, jest tak nieznośna, że mam chęć zostawić ją ryczącą w pokoju i wyjść jak najdalej ![]() albo odreagowuje wizytę albo zęby albo jakaś infekcja się kluje ![]() coś musi być bo wątpię by dziecko tak się zachowywało bez większego powodu. tylko o co chodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1518 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiek też mnie dziś denerwował, a ja się na niego unosiłam, teraz mi głupio, bidulek mój. Ale oczywiście nie chciał jeść obiadu z kawałkami i potem zmiksowanego też nie ale był głodny i jęczał no. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1520 | |||||
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko dzisiaj oszalało
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do nastolatków to niestety chyba taki standard w dzisiejszych czasach ![]() No rzeczywiście długaśny się wydaje w tych śpiochch ![]() Cytat:
![]() ogarniesz wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
Zakorzenienie
|
M_moni - gratulacje - to chyba nasze dzieci sie zgadaly - bo Sonii tez dzisiaj przebila sie dolna jedynka
![]() Juz tłumacze kwiaty mam w doniczkach zawieszone na hakach pod dachem wiec to jedyne co trzeba podlać. ![]() No moja dopiero zasypia coś jej dzisiaj nie po drodze wypila standardowo 210 mm ale chyba mało dorobiłam 60ml i teraz widac ze chyba w końcu zaśnie.
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-08-22 o 07:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Zakorzenienie
|
Ja pierdziu, cały dzień zastanawiam się co tu tak cicho a mi się subskrypcja wyłączyła
![]() ![]() ![]() Nie mam sił nadrabiać. Noc była koszmarna, dzień do zniesienia, truteń dopiero padł, a Krop jeszcze w pracy. Zabieram się za ćwiczenia. |
![]() ![]() |
![]() |
#1523 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jakiś dziwny wieczór starszą coś wzięło ze chce ze mną spac takze właśnie leżę w jej łóżku młodsza spi przytulona do butelki gdzie ona pomiesciła tyle mleka
![]()
#1524 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kuba zasnął UWAGA! o 19-stej.Coś ostatnio mu się poprzestawiało i chodzi wcześniej spać.I chyba ma coś ala wysypka ![]() Poćwiczyłabym,ale coś mnie w brzuchu kłuje ![]()
![]() |
#1526 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytanko: czy któraś z Was stosowała się do tych zasad blw podczas wprowadzania stałych pokarmów? Pamiętam że przewinął się ten temat, ale ja wtedy nie byłam na tym etapie. Dziś przyjaciółka przyniosła mi o tym książkę i zaczęłam sobie czytać, ciekawe czy to się sprawdza... Z Miśkiem chyba byłoby ciężko, bo on nie lubi brać do ręki jedzenia, a może potrzeba jak zwykle dłużej popróbować? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1527 |
Zakorzenienie
|
Brawa za ząbki!
U Nas nic ciekawego ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez jjb Czas edycji: 2013-08-21 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1529 |
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana
Klaudia - 27.10.2006 i Sonia - 29.08.2012 - moje dwa promyczki "Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"ks. Jan Twardowski Edytowane przez Bafi@Home Czas edycji: 2013-08-22 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kate juz daje ci przepisy ![]() Przepis na wykonanie podstawowego przepisu na masę solną:
![]() Jest jeszcze kilka przepisow w zaleznosci co chcesz robic. Jak chcesz uzyskac kolorowa mase solna, mozesz dodac troche cynamonu, kako, curry, papryki ![]() Przepis na masę solną przeznaczoną do wyrobu małych modeli:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.