Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 13:32   #931
ana909
Erudycja

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Paulina170 Pokaż wiadomość
Powiem Ci, że Twoja teściowa ( przyszła) jest jakaś nie wiem... dziwna... Wiem, że łatwo powiedzieć ale nie powinnaś aż tak się tym przejmować. Twoje zarobki są dobre ja zarabiam na rękę 1 200 niecałe. To Wasz budżet domowy więc nie ma prawa się w niego wtrącać. I szczerze mówiąc życzę Ci sporej wygranej w totka bys mogla sobie wybudować duży dom i najlepiej z daleka od rodzinki TŻ
tak, bo ona zyje praca, kiedys pracowala tylko na wlasnej dzialanosci, wyciagala kilka tys miesiecznie, teraz robi na dwa etaty bo dzialalnosc nie przynosila juz takich dochodow. Pracuje 6 dni w tyg i jeszcze w domu w kolko praca i praca.
Stary 2013-08-21, 13:33   #932
little_zosh
Rozeznanie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem taka szczesliwa..! te dziewczyny ktore sa dluzej znaja historie mojego taty
dziewczyny, jest stabilizacja, koniec leczenia,tylko co miesiac kontrola!! )))))))
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cieszę się z Tobą

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:34   #933
Elrosa
Zadomowienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
no jeśli chodzi o niebieski to mój tż byłby zachwycony hehe. :P
Ale tak mi się marzył jakiś żywy róż albo czerwień albo fiolet... Choć to co wstawiłaś jeśli chodzi o połączenie wygląda fenomenalnie. na bank nie chcę zielonego i żółtego!!!

za godzinkę już będę w sali... kurcze chciałabym aby okazała się strzałem w 10! Wówczas jak pojedziemy podpisywać umowę to weźmiemy aparat, porobimy zdjęcia i pokażę Wam ją może wtedy pomożecie mi coś dobrać jeśli chodzi o kolory.
To może turkus z mocnym różem? Chociaż jeśli różu nie lubi, to pewnie i tak będzie kręcić nosem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg colorful_Wedding.jpg (249,0 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Neon-Pink-+-Turquoise-Inspiration-Board-1024x710.jpg (220,6 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg turquoise-and-pink-wedding.jpg (587,9 KB, 9 załadowań)
Stary 2013-08-21, 13:42   #934
wenedka
Zakorzenienie

Hej, dziewczyny! Nadrobię jutro.
Mam mały kocioł, bo jutro oddaję pracę magisterską.
Byłam też dziś na rozmowie o pracę. Miejsce wywarło na mnie spore wrażenie, a sama rozmowa poszła nieźle, ale sporo osób się ubiega o pracę tam
Jutro mam niby wiedzieć, więc nie puszczajcie kciuków!!!!
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:50   #935
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dodaja przepraszam, przeoczylam gdzies Twoje pytanie wybacz
wpłacałam teraz 500 zł około lutego maja do mnie dzownic zebym wpadla na przymiarke i dopasowywac suknie. Nie wiem ile bedzie przymiarek - nie pytalam.
SUknie moge odebrac dzien przed slubem Dlatego ze biore model z manekina do konca roku musze wplacic cala kwote za sukienke teraz dalam 500 zl wiec zostaje mi 700

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

bardzo sie ciesze
super !
zdrowia zdrowia zdrowia dla Taty

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
cudownie!! bardzo sie ciesze!

u mnie tez w sumie podobnie... moze rzeczywiscie nie ma co przesadzac... i tak bardziej bede akcentowac fuksje-roze niz granat...

pieknie wygladasz... super fason...

Cytat:
jestem ty krótko i nie wiem o co chodzi ale jesli czytam slowa " szcześliwa" i " koniec leczenia" to wiem że to cos dobrego Także cieszę się razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
super

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Cieszę się z Tobą
dziekuje dziewczyny, tak mi milo jak widze ze cieszycie sie razem ze mna...! ))

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:54   #936
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

wenedka Trzymam kciuki.

Właśnie wróciłam z pasmanterii. Kupiłam paczkę błyszczących pomarańczowych kwiatków za 8,90 i paczkę perełek 5,50. Do tego tasiemkę pomarańczową i białą 0,40 za metr.
Pani zrobiła przy mnie przykładową zawieszkę. Tej dłuższej wstążki użyła 30 cm w kolorze pomarańczowym, a z ecru zrobiła kokardkę (15 cm). Na środku przyszyła kwiatek i perełkę ecru.

Szkoda, że nie mam aparatu to bym foto zrobiła.

P.S. Szukałam bajer na all i patrzę a tam zawieszki słoneczniki
http://allegro.pl/zawieszki-sloneczn...485016944.html

missmalezji
Cieszę się ze zdrówka taty.

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Sprawdziłam na allegro, rewelacyjnie wyglądają te spinki! A chciałam tżtowi kupić na urodziny właśnie spinki, żeby miał do ślubu tylko czy takie będzie chciał założyć...
Jeśli chodzi o spinki I love my wife. Są świetne. Dałam TŻ na Walentynki. Wyglądają bardzo ładnie i porządnie. Jednak stwierdziliśmy, że dzień ślubu jest taki uroczysty i chcemy żeby miał eleganckie spinki a te z humorem zostawi na poprawiny

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-08-21 o 14:00
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 13:55   #937
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

sylweczka90ck, witaj

ana909, jakbym czytała o mojej teściowej... Że jak to facet ma sprzątać, zmywać naczynia itd. Kobieta powinna robić to co kobiece! I właśnie m.in. o to sie tak ostro pokłóciłśmy, że mnie wyrzuciła z domu... Ale dobrze, se tak sie stało. Mieszkamy teraz sami i mamy święty spokój

magdalenka, super, trzymam kciuki

Velika, odwaliłaś kawał dobrej roboty z tymi poradami

misia880, gratuluję zakupu sukni Niestety zdjęć nie widzę na telefonie, zobaczę w domu na komputerze.

missmalezji, super, bardzo dobre wieści Zdrowia dla taty!

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:07   #938
Izabela92
Raczkowanie

ParisParisienne Gdzie znajduje się Twoja sala ?? Z opisu to wypisz wymaluj moja sala
Izabela92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:13   #939
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja przepraszam, przeoczylam gdzies Twoje pytanie wybacz
wpłacałam teraz 500 zł około lutego maja do mnie dzownic zebym wpadla na przymiarke i dopasowywac suknie. Nie wiem ile bedzie przymiarek - nie pytalam.
SUknie moge odebrac dzien przed slubem Dlatego ze biore model z manekina do konca roku musze wplacic cala kwote za sukienke teraz dalam 500 zl wiec zostaje mi 700
Dziękuję

A powiedz mi jak obsługa ? Warto tam jechać?
Bardzo mi się podoba wykonanie Twojej kiecki- jest takie staranne i dopracowane!

Cytat:
u mnie tez w sumie podobnie... moze rzeczywiscie nie ma co przesadzac... i tak bardziej bede akcentowac fuksje-roze niz granat...
Ja pewnie też- szczególnie w kwiatach. Można do nich dodać jakąś kokardkę czy coś. Natomiast szaleć z tym nie zamierzam- wszystko w granicach rozsądku. Poza tym nie chcę wydać majątku na dekoracje, bo mój budżet i tak kuleje
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:22   #940
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
sylweczka90ck, witaj

ana909, jakbym czytała o mojej teściowej... Że jak to facet ma sprzątać, zmywać naczynia itd. Kobieta powinna robić to co kobiece! I właśnie m.in. o to sie tak ostro pokłóciłśmy, że mnie wyrzuciła z domu... Ale dobrze, se tak sie stało. Mieszkamy teraz sami i mamy święty spokój

misia880, gratuluję zakupu sukni Niestety zdjęć nie widzę na telefonie, zobaczę w domu na komputerze.

dziękuję!

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
wenedka Trzymam kciuki.

Właśnie wróciłam z pasmanterii. Kupiłam paczkę błyszczących pomarańczowych kwiatków za 8,90 i paczkę perełek 5,50. Do tego tasiemkę pomarańczową i białą 0,40 za metr.
Pani zrobiła przy mnie przykładową zawieszkę. Tej dłuższej wstążki użyła 30 cm w kolorze pomarańczowym, a z ecru zrobiła kokardkę (15 cm). Na środku przyszyła kwiatek i perełkę ecru.

Szkoda, że nie mam aparatu to bym foto zrobiła.

P.S. Szukałam bajer na all i patrzę a tam zawieszki słoneczniki
http://allegro.pl/zawieszki-sloneczn...485016944.html

missmalezji
Cieszę się ze zdrówka taty.

Jeśli chodzi o spinki I love my wife. Są świetne. Dałam TŻ na Walentynki. Wyglądają bardzo ładnie i porządnie. Jednak stwierdziliśmy, że dzień ślubu jest taki uroczysty i chcemy żeby miał eleganckie spinki a te z humorem zostawi na poprawiny

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:23   #941
misia880
Zakorzenienie

dodaja dla mnie warto tam pojechac. Sukien na manekinach jest sporo
miałam okazje poznać szefowa i dwie pracownice. Jedna blondynka taka troszke starsza - mierzylam u niej za pierwszym razem. Bardzo pomocna odpowiadlaa na milion moich pytan o suknie itp doradzala jakie bolerka, wyciagala chowala biegała ze wszystkim do mnie.

a wczoraj jak bylam byla taka mloda dziewczyna niska czarna tak okolo 25 lat - też pomocna. Pogadała z nami o sukniach o bukietach w trakcie mierzenia pokazywała zdjecia w albumach. Sympatyczna.

Salon jest na niesmaowitym wygwizdowie ale warto

na wejsciu mnie troche zdziwilo.. otwieram drzwi slysze dzien dobry prosze podac naziwsko haha no to mowie.. a tak tak zapraszam na gore do salonu. Po prostu trzeba sie umawiac bo maja duza klienten i tak z ulicy raczej nie ma szans sie załapac takie odnioslam wrazenie

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:28   #942
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodaja dla mnie warto tam pojechac. Sukien na manekinach jest sporo
miałam okazje poznać szefowa i dwie pracownice. Jedna blondynka taka troszke starsza - mierzylam u niej za pierwszym razem. Bardzo pomocna odpowiadlaa na milion moich pytan o suknie itp doradzala jakie bolerka, wyciagala chowala biegała ze wszystkim do mnie.

a wczoraj jak bylam byla taka mloda dziewczyna niska czarna tak okolo 25 lat - też pomocna. Pogadała z nami o sukniach o bukietach w trakcie mierzenia pokazywała zdjecia w albumach. Sympatyczna.

Salon jest na niesmaowitym wygwizdowie ale warto

na wejsciu mnie troche zdziwilo.. otwieram drzwi slysze dzien dobry prosze podac naziwsko haha no to mowie.. a tak tak zapraszam na gore do salonu. Po prostu trzeba sie umawiac bo maja duza klienten i tak z ulicy raczej nie ma szans sie załapac takie odnioslam wrazenie
Hihih wygwizdowie Właśnie patrzyłam na mapie i pytałam tż czy się orientuje, to mówił, że nazwę miejscowości pierwszy raz słyszał

W takim razie chyba i tak będę chciała się wybrać. W przyszłym tygodniu planuję 3 salony blisko mnie. Ten w Paniówkach chciałabym i jeszcze w Bielsku- Agnes.

A ile wcześniej się umawiałaś?
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:29   #943
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość

tak sobie też właśnie pomyślałam. Kupię mu 2 pary, jedne eleganckie na ślub a te drugie na poprawiny
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:31   #944
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Hihih wygwizdowie Właśnie patrzyłam na mapie i pytałam tż czy się orientuje, to mówił, że nazwę miejscowości pierwszy raz słyszał

W takim razie chyba i tak będę chciała się wybrać. W przyszłym tygodniu planuję 3 salony blisko mnie. Ten w Paniówkach chciałabym i jeszcze w Bielsku- Agnes.

A ile wcześniej się umawiałaś?
jakies 5-6 dni wczesniej dzwoniłam i powiedziałam ze pasuje mi ten i ten dzien i takie godziny i mi wybrała dogodny termin dla mnie i dla nich.

No moj GPS cudowny pokierowałam mnie polem... patrze a on mi skrec w prawo no to ja łup w prawo a tu pole kukurydzy... i droga taka polna... no coz jade bo pokazuje 300 m do celu wyjezdzam z pola kukurydzy patrze OOOO JEST
ale droga tez mozna tylko moj gps wpadł na pomysl ze poprowadzi mnie skrotem i ominelismy skrzyzowanie

ale jakie dziury

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:33   #945
Ad rem
Zadomowienie

Dziewczyny, obczajcie, super filmik weselny

http://www.youtube.com/watch?v=kCGCEbEreQw

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:45   #946
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup

melduję się w nowym wątku ! TYTUŁ JEST MEGA ŚWIETNY !
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:48   #947
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
ParisParisienne Gdzie znajduje się Twoja sala ?? Z opisu to wypisz wymaluj moja sala
ohhh nie raczej Ja mam sale nie daleko Warszawy... Ale w tej sytuacji jakie wybierasz kolory przewodnie?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:50   #948
say-hello
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup

Cytat:
dziewczyny jestem taka szczesliwa..! te dziewczyny ktore sa dluzej znaja historie mojego taty
dziewczyny, jest stabilizacja, koniec leczenia,tylko co miesiac kontrola!! )))))))
super, bardzo się cieszę!!
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 14:51   #949
Izabela92
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dziewczyny, obczajcie, super filmik weselny

http://www.youtube.com/watch?v=kCGCEbEreQw
klask i:

CUDOWNI !!! ) Też tak chcę, tylko że do Polskiej piosenki byłoby łatwiej udawać że się śpiewa bo łatwiej zapamiętać mniej więcej
Ale rewelacja !! Macie pomysły jaką piosenkę jeszcze można podłożyć pod taki teledysk ??
Stary 2013-08-21, 14:59   #950
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-21, 15:01   #951
ana909
Erudycja

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
sylweczka90ck, witaj

moja jesli juz to bedzie chciala mnie sie pozbyc ale tak zeby syn zostal :P w sumie chyba tylko dlatego mnie akceptuje, bo zauwazyla ze syn jest w stanie wyprowadzic sie z domu byleby ze mna byc :P wiec woli mnie znosic niz go stracic. No ale... co do domu to sie bede klucic, w razie czego nie inwestuje tylko co swoje odkladam na konto.
Stary 2013-08-21, 15:25   #952
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Hej, dziewczyny! Nadrobię jutro.
Mam mały kocioł, bo jutro oddaję pracę magisterską.
Byłam też dziś na rozmowie o pracę. Miejsce wywarło na mnie spore wrażenie, a sama rozmowa poszła nieźle, ale sporo osób się ubiega o pracę tam
Jutro mam niby wiedzieć, więc nie puszczajcie kciuków!!!!

Trzymam baaaaaaaaaaaardzo mocno kciuki!

Cytat:

wspaniała wiadomość bardzo mnie to cieszy

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 15:32   #953
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
klask i:

CUDOWNI !!! ) Też tak chcę, tylko że do Polskiej piosenki byłoby łatwiej udawać że się śpiewa bo łatwiej zapamiętać mniej więcej
Ale rewelacja !! Macie pomysły jaką piosenkę jeszcze można podłożyć pod taki teledysk ??
Hmmm jak coś mi wpadnie do głowy dam znać

Trochę się uspokoiłam, byłam u fryzjera, niedaleko mnie i ma renomę najlepszego w okolicy i powiedział ze spokojnie mogę się w styczniu przyjść zapisać Ceny też do przyjęcia, czesanie ślubne 80-120 zł a fryzura próbna 50 zł za godzinę

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-21, 15:32   #954
czekooczekolada
Zakorzenienie

kiedyś któraś mi tu polecała do oglądnięcia sitcom Will & Grace. Nie pamiętam która z Was, ale może orientuje sie ktos gdzie mozna to oglądac online ? Bo nie moge znalezc

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-21, 15:40   #955
ana909
Erudycja

Cytat:
Hmmm jak coś mi wpadnie do głowy dam znać

Trochę się uspokoiłam, byłam u fryzjera, niedaleko mnie i ma renomę najlepszego w okolicy i powiedział ze spokojnie mogę się w styczniu przyjść zapisać Ceny też do przyjęcia, czesanie ślubne 80-120 zł a fryzura próbna 50 zł za godzinę
za godzinę? a od kiedy to fryzjer pracuje za godzine? To ja tez mogę cię uczesac, a zajmie mi to tylko minimum 4 h :P
śmieszne to :P Taki fryzjer nie bedzie sie spieszyl... to jak placic za godzine budowlańcom, beda sie spieszyli jak slimaki
Stary 2013-08-21, 15:42   #956
Izabela92
Raczkowanie

Cytat:
ohhh nie raczej Ja mam sale nie daleko Warszawy... Ale w tej sytuacji jakie wybierasz kolory przewodnie?

Paris, powiem tak.. Moją sale po prostu trzeba ożywić z tych starych ciężkich mebli itd. tym bardziej że moja sala jest ogromna i wysoka.
Na stoły dam kwiaty typu: http://www.kuferdekoracji.pl/535064/...senna-swiezosc tylko nie w formie świecznika a normalnej wysokiej kopułki z kwiatów na nóżce.. (chodzi o rodzaje kwiatów i kolory) Na pewno też dodam ozdoby z diamencików bo jestem w nich zakochana.

Chcę ożywić tą sale i wyciągnąć z niej prawdziwą elegancję, ponieważ staram się nie zrobić wiejskiej chaty a dwór )
To moja sala: http://www.folwarkzalesie.pl/pl/wesela/sala_manez/

Nie widać tutaj ciężkich mebli i zasłon bo są one pochowane z boków sali - meble tzn ogromne bary i szwedzkie stoły do których też na pewno dodam coś kolorowego na wszystkie stołki dam białe pokrowce i możliwe że dodam jasno różowe wstążki (ale to jeszcze do przemyślenia)
Stary 2013-08-21, 15:47   #957
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
za godzinę? a od kiedy to fryzjer pracuje za godzine? To ja tez mogę cię uczesac, a zajmie mi to tylko minimum 4 h :P
śmieszne to :P Taki fryzjer nie bedzie sie spieszyl... to jak placic za godzine budowlańcom, beda sie spieszyli jak slimaki
Za godzinę, bo będziemy testować różne warianty uczesania i jeśli będę chciała mogę tam nawet i 5 godzin siedzieć, a wiadomo, że dla niego to jest czas, przez który mógłby spokojnie kilka innych klientek obsłużyć - stąd stawka "godzinowa".

30.08.2014
Nasz Dzień

Stary 2013-08-21, 15:48   #958
exist_
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Miss to wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę że tata usłyszał takie nowiny

Stary 2013-08-21, 15:50   #959
ana909
Erudycja

ahh chyba ze tak, myslalam ze zaoferowal Ci jedno uczesanie platne za godzine :P to zmienia postac rzeczy.

Powiem wam ze jak patrze na wasze sale to mam wrazenei ze moja to taka wiejska chata bez polotu...
Stary 2013-08-21, 15:51   #960
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:
Paris, powiem tak.. Moją sale po prostu trzeba ożywić z tych starych ciężkich mebli itd. tym bardziej że moja sala jest ogromna i wysoka.
Na stoły dam kwiaty typu: http://www.kuferdekoracji.pl/535064/...senna-swiezosc tylko nie w formie świecznika a normalnej wysokiej kopułki z kwiatów na nóżce.. (chodzi o rodzaje kwiatów i kolory) Na pewno też dodam ozdoby z diamencików bo jestem w nich zakochana.

Chcę ożywić tą sale i wyciągnąć z niej prawdziwą elegancję, ponieważ staram się nie zrobić wiejskiej chaty a dwór )
To moja sala: http://www.folwarkzalesie.pl/pl/wesela/sala_manez/

Nie widać tutaj ciężkich mebli i zasłon bo są one pochowane z boków sali - meble tzn ogromne bary i szwedzkie stoły do których też na pewno dodam coś kolorowego na wszystkie stołki dam białe pokrowce i możliwe że dodam jasno różowe wstążki (ale to jeszcze do przemyślenia)
Wooooow!!!! Twoja sala jest ogromna! Na ile osob organizujesz wesele? Mysle, ze jednak nie bedzie az tak trudno ja udekorowac. Ma piekny kolor drewna i ogolnie sama w sobie jest juz super. Podoba mi sie ta wiazanka na stole mlodych... takie kolory daja jej swierzosc Twoje pomysly z deko bardzo mi sie podobaja Zwlaszcza te wstazki... Moja jest o wiele mniejsza, chociaz przyjecie mam na jakies 150 os.

Cytat:
Za godzinę, bo będziemy testować różne warianty uczesania i jeśli będę chciała mogę tam nawet i 5 godzin siedzieć, a wiadomo, że dla niego to jest czas, przez który mógłby spokojnie kilka innych klientek obsłużyć - stąd stawka "godzinowa".
To w sumie logiczne
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości