Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-21, 17:58   #2041
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
I kupiłam sobie odżywkę z eveline paznokcie mocne i twarde jak diament i tu jest moje pytanie, czy mogę ją używać jako bazę pod lakier?? Pomaluję jedną warstwę odżywki i na to lakier, i trzymać tak na paznokciach mniej więcej przez tydzień??
Robię tak od dawna
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:58   #2042
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Krrem Pokaż wiadomość
Bd pisała maturę z polskiego w 19 urodziny...
Zdarza się gorzej, znajoma pisała niemiecki w osiemnastkę (poszła rok wcześniej )

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Nowe jesienne lakiery z Wibo, urzekł Was któryś? - Klik
niestety

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zrobiłam dziś test, wyszedł negatywny za dwa dni zrobię kolejny dla jeszcze większej pewności.

Miałam się dziś uczyć, ale zaraz po tym jak wyszedł ode mnie TŻ, siostra wyciągła mnie na spacer i dopiero teraz wróciłam i nie mam ochoty dziś na naukę, od jutra zaczynam!!!

I kupiłam sobie odżywkę z eveline paznokcie mocne i twarde jak diament i tu jest moje pytanie, czy mogę ją używać jako bazę pod lakier?? Pomaluję jedną warstwę odżywki i na to lakier, i trzymać tak na paznokciach mniej więcej przez tydzień??
Tsaa, zawsze się tak mówi

Pewnie, świetnie się sprawdza jako baza choć mi tylko w 2 lakierach trzyma przez tydzień, ogólnie to 3-5 dni

Zabierzcie ode mnie sklepy kupiłam szampon Hippa, bo mi się kończy BD

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 17:59   #2043
kascysko
Zakorzenienie

Kathinna, paczka poleciała do Ciebie wczoraj
Stary 2013-08-21, 18:04   #2044
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Kobieto, ja czekam aż do mnie przyjedziesz

Jest szał

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Huehuehue.

Miałam nadzieję, że zrobią Ci szał.

Cytat:
Napisane przez justusia16 Pokaż wiadomość
Widzialam te lakiery w Rossmanie ...szalu ni mo
Ja tam poczekam aż ciepną we wrześniu -40% na kolorówkę, co podobno mają uczynić. Wtedy pogadamy co z Wibo mi się podoba a co nie.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:07   #2045
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rybiorek Pokaż wiadomość
wyobrazam sobie

ja sie lubuje w tej z cytryna i miodem, mam ich .... cos kolo 20, mam tez z 10 z lnem i rumiankiem, i ze dwie z makiem i bawelna...

ale ja nimi myje wlosy wiec zuzywam wiecej i lubie miec zapas
20??? wow
ja tą z miodem kocham, ale uzywam normalnie po myciu przed rozczesaniem.
mam tez tą z pokrzywą ale jakos mi nie podeszła i nie mam pomysłu co z nią zrobić. Ale myjesz całe włosy czy OMO? w sumie moze zuzyc ją do OMO nie byłoby głupim pomysłem.
a na tą z makiem się czaje, jest pierwsza w kolejce do kupienia

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość

Ja tam poczekam aż ciepną we wrześniu -40% na kolorówkę, co podobno mają uczynić. Wtedy pogadamy co z Wibo mi się podoba a co nie.
serio? a skad ta informacja? gdzies pisali czy przecieki jakies?
Ojjjj, będę musiała zajrzec pierwszego dnia
Stary 2013-08-21, 18:11   #2046
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Huehuehue.

Miałam nadzieję, że zrobią Ci szał.

Do końca szału nie ma, ale w końcu znalazł się ktoś, kto nie uważa, że taka moja uroda

Musimy się spotkać, jak kurat będzie -40%. Może wtedy będzie coś, co mi się spodoba

Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:14   #2047
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez patu323 Pokaż wiadomość
20??? wow
ja tą z miodem kocham, ale uzywam normalnie po myciu przed rozczesaniem.
mam tez tą z pokrzywą ale jakos mi nie podeszła i nie mam pomysłu co z nią zrobić. Ale myjesz całe włosy czy OMO? w sumie moze zuzyc ją do OMO nie byłoby głupim pomysłem.
a na tą z makiem się czaje, jest pierwsza w kolejce do kupienia

-
myje nia cale wlosy i skalp, splukuje i nakladam garniera z karite na 2 minuty, splukuje, potem schne (ewenutalnie na suche stylizator)

raz w tygodniu myje skalp i wlosy szamponem joanny z makiem i bawelna (myje wlosy prawie codziennie)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:15   #2048
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Idę szporować.

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:16   #2049
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieje, ze wszystko pójdzie zgodnie z planem i nie wyjdziesz z o połowę krótszymi włosami
Pokaż się po fryzjerze
połowę krótsze to bym miała włosy nie sięgające ucha co by wyglądało komicznie

na szczęście jest ok, może pokażę, ale jak sama je uczeszę, chociaż jest tak samo jak zawsze

Cytat:
hmmm bez szału

Apropo lakierów, potrzebuję jakiegoś jasnego neutralnego koloru, ale kryjącego, zna ktoś coś, co nie jest lakierem do frencha tylko kryjącym i ma ładny kolor nude
SoBitterSoSweet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:21   #2050
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
myje nia cale wlosy i skalp, splukuje i nakladam garniera z karite na 2 minuty, splukuje, potem schne (ewenutalnie na suche stylizator)

raz w tygodniu myje skalp i wlosy szamponem joanny z makiem i bawelna (myje wlosy prawie codziennie)
Ja jak byłam samą odżywką (Hegron albo Mrs Potters) to zawsze miałam przyklap. Mimo, ze męczyłam je tak 3 czy 4 tyg myśląc, że moze muszą się przezwyczaić. Nic z tego,za to OMO im bardzo odpowiada. Ale Joaśki są bez spłukiwania, to może lżejsze i byłoby lepiej, kusisz, może spróbuję jak nie to faktycznie pójdzie do OMO, tak sie moze lepiej spisze.

a pienią się choć minimalnie? Myjesz samą odżywką czy kubeczkowo?
Stary 2013-08-21, 18:22   #2051
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Pokaż wiadomość
Apropo lakierów, potrzebuję jakiegoś jasnego neutralnego koloru, ale kryjącego, zna ktoś coś, co nie jest lakierem do frencha tylko kryjącym i ma ładny kolor nude
Szary beż od Sensique (skrobnij mi PW, to podam Ci numer, tylko przypomnij!), nudziaki od Essence (też PW), Wibo Express Growth ma także ciemne beże/jasne róże, które ślicznie pasują do wielu odcieni skóry.

Stary 2013-08-21, 18:25   #2052
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Do końca szału nie ma, ale w końcu znalazł się ktoś, kto nie uważa, że taka moja uroda

Musimy się spotkać, jak kurat będzie -40%. Może wtedy będzie coś, co mi się spodoba
To już coś.

Przybędę i będę kusiła!

Cytat:
serio? a skad ta informacja? gdzies pisali czy przecieki jakies?
Ojjjj, będę musiała zajrzec pierwszego dnia
Coś tam mi się na wątku rossmannowym obiło o oczy, że wczesną jesienią coś się będzie działo. W sumie chyba dwa albo trzy razy do roku coś takiego organizują, nie?
Stary 2013-08-21, 18:26   #2053
Rybiorek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jak byłam samą odżywką (Hegron albo Mrs Potters) to zawsze miałam przyklap. Mimo, ze męczyłam je tak 3 czy 4 tyg myśląc, że moze muszą się przezwyczaić. Nic z tego,za to OMO im bardzo odpowiada. Ale Joaśki są bez spłukiwania, to może lżejsze i byłoby lepiej, kusisz, może spróbuję jak nie to faktycznie pójdzie do OMO, tak sie moze lepiej spisze.

a pienią się choć minimalnie? Myjesz samą odżywką czy kubeczkowo?
nie mam serca do kubeczka

wale prosto na mokre wlosy

szczerze mowiac to nie zwracalam uwagi na to czy sie pienia, pokrywam caly skalp odzywka i robie porzadny masaz, zwykle po czyms takim odzywka jest na calych wlosach, nie zajmuje sie dlugoscia w sensie mycia jej, po masazu poprostu splukuje wlosy

ale wazne - ja nie uzywam stylizatora zazwyczaj a jak uzywam to takie cos co ma naturalne skladniki (kupne ale mozna porownac do zelu lnianego, zarowno w konsystencji jak i dzialaniu, w sumie to jest naturalne serum ktore mozna uzywac jako zelu/stylizatora, niestety dostepne tylko w UK)
Blog fotografa
Poza pracą fotografa
Rybiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:26   #2054
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Szary beż od Sensique (skrobnij mi PW, to podam Ci numer, tylko przypomnij!), nudziaki od Essence (też PW), Wibo Express Growth ma także ciemne beże/jasne róże, które ślicznie pasują do wielu odcieni skóry.

oki napiszę później PW z przypomnieniem

Kav, przyłączam się do prośby o dodanie na blogu możliwości obserwowania bo ja tego google+ nie ogarniam
Stary 2013-08-21, 18:28   #2055
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
jak ja chodziłam do szkoły to czas był do maja czy czerwca 2 klasy na dodawanie swoich tematów. później juz nie było takiej opcji. ale dowiedz sie bo mogło sie cos zmienic.

jak chcesz to ja swoją prace tą 100% mam napisaną mogę podesłać
Własnie mi polonistka mówiła że do końca marca były terminy. Z kolei przyjaciółka zdająca maturę w 2012 mi mówiła że sama dodała swój temat w październiku. Damn.
A jaki temat?

Cytat:
Napisane przez tekla45 Pokaż wiadomość
Powiedzcie, ile może iść przelew z banku... Znajoma wpłaciła mi w piątek po południu, a tu pustki....
Jak bank to myślę że nie wysłała
Jak poczta to wszystko jest możliwe

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Cyców mi nie urwało
Mi tak samo
Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
A ja wlasnie najbardziej sie boje jezykow zdaje 2, ale na podstawie, bom jezykowy nieudacznik jest
juz nawet geografii sie mniej boje...
Nie no to ja się angielskiego ucze od 2 grupy przedszkola od 3 podstawówki na rozszerzeniu.

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
Zdarza się gorzej, znajoma pisała niemiecki w osiemnastkę (poszła rok wcześniej )

niestety

Tsaa, zawsze się tak mówi

Pewnie, świetnie się sprawdza jako baza choć mi tylko w 2 lakierach trzyma przez tydzień, ogólnie to 3-5 dni

Zabierzcie ode mnie sklepy kupiłam szampon Hippa, bo mi się kończy BD
Rozumiem pisac polski w urodziny. Rozumiem nawet matematykę. Ale na boga NIEMIECKI

Cytat:
połowę krótsze to bym miała włosy nie sięgające ucha co by wyglądało komicznie

na szczęście jest ok, może pokażę, ale jak sama je uczeszę, chociaż jest tak samo jak zawsze

hmmm bez szału

Claire's ma bardzo ładny cielisty, kryje przy dwóch warstwach. Numer bodajże 327 ale nie jestem pewna.

Wróciłam od lekarzausłyszałam że mam odstawić leki na wątrobe bo już odstawiłam tabsy które sa przyczyną podwyższonych wyników. To ja pani doktor tłumacze że wyniki miałam podwyższone zanim zaczęłam je brać i one nie sa przyczyną. A ta swoje że skoro odstawiłam przyczyne to nie muszę brać leków i samo wróci do normy. Nie wiem ta pani doktor mnie osłabia po prostu. Na stan podgorączkowy i to że nie mogę nic zjeść powiedziała że tak może być przy dolegliwościach wątroby.
I jeszcze mi powiedziała że mam się zgłosić jak będę mieć jakieś dolegliwości to wtedy pomyślimy nad jakimś leczeniem a na razie leki wyrzucić. Nie wiem mam zamiar skończyć opakowanie (starczy mi do końca miesiąca) i potem zrobić badania i zobaczyć. Chyba pójdę prywatnie do lekarza, bo ta p.doktor mnie już wkurza. Każda wizyta to mi jakiś kit wciska.

14.02.14

Blogowanko - Biochemia Urody, Serum - olejek z 10% witaminy C, DIY

Edytowane przez Krrem
Czas edycji: 2013-08-21 o 18:30
Krrem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:29   #2056
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
ja tak robię
Cytat:
Robię tak od dawna
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
to super, bo kupiłam ją właśnie w takim celu i chciałam się poradzić czy rzeczywiście będzie to dobry sposób jakby tak z 5 dni wytrzymał to było by super
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:31   #2057
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
To już coś.

Przybędę i będę kusiła!

Coś tam mi się na wątku rossmannowym obiło o oczy, że wczesną jesienią coś się będzie działo. W sumie chyba dwa albo trzy razy do roku coś takiego organizują, nie?
ale mi humor poprawiłas, to czekam niecierpliwie, daj znać jak gdzieś dokładną date usłyszysz

Cytat:
nie mam serca do kubeczka

wale prosto na mokre wlosy

szczerze mowiac to nie zwracalam uwagi na to czy sie pienia, pokrywam caly skalp odzywka i robie porzadny masaz, zwykle po czyms takim odzywka jest na calych wlosach, nie zajmuje sie dlugoscia w sensie mycia jej, po masazu poprostu splukuje wlosy

ale wazne - ja nie uzywam stylizatora zazwyczaj a jak uzywam to takie cos co ma naturalne skladniki (kupne ale mozna porownac do zelu lnianego, zarowno w konsystencji jak i dzialaniu, w sumie to jest naturalne serum ktore mozna uzywac jako zelu/stylizatora, niestety dostepne tylko w UK)
Ja po myciu używam tylko leciutkiej odżywki bez silikonów, zazwyczaj właśnie Joaśki z miodem i cytryną, a jako stylizator w 99% przypadków tylko siemie lniane, rzadko robię testy jakiegoś zelu co mi wpadnie w ręce, ale zawsze i tak dochodze do wniosku, że siemie lepsze
własnie, jutro musze ugotować
Stary 2013-08-21, 18:32   #2058
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
To już coś.

Przybędę i będę kusiła!
No ba! Za to czuję, że już trafił z podejrzeniami. Szkoda tylko, że wszystko z grubej rury

Pamiętasz jak mnie podniecił kiosk przy Tęczy? Nosi mnie czy tam nie podejść i nie wymacać tych Simple Beauty

Stary 2013-08-21, 18:36   #2059
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Cytat:

Claire's ma bardzo ładny cielisty, kryje przy dwóch warstwach. Numer bodajże 327 ale nie jestem pewna.

Wróciłam od lekarzausłyszałam że mam odstawić leki na wątrobe bo już odstawiłam tabsy które sa przyczyną podwyższonych wyników. To ja pani doktor tłumacze że wyniki miałam podwyższone zanim zaczęłam je brać i one nie sa przyczyną. A ta swoje że skoro odstawiłam przyczyne to nie muszę brać leków i samo wróci do normy. Nie wiem ta pani doktor mnie osłabia po prostu. Na stan podgorączkowy i to że nie mogę nic zjeść powiedziała że tak może być przy dolegliwościach wątroby.
I jeszcze mi powiedziała że mam się zgłosić jak będę mieć jakieś dolegliwości to wtedy pomyślimy nad jakimś leczeniem a na razie leki wyrzucić. Nie wiem mam zamiar skończyć opakowanie (starczy mi do końca miesiąca) i potem zrobić badania i zobaczyć. Chyba pójdę prywatnie do lekarza, bo ta p.doktor mnie już wkurza. Każda wizyta to mi jakiś kit wciska.
A to jest marka tego sklepu z rzeczami do włosów itp.?

A takich lekarzy to
Stary 2013-08-21, 18:36   #2060
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Własnie mi polonistka mówiła że do końca marca były terminy. Z kolei przyjaciółka zdająca maturę w 2012 mi mówiła że sama dodała swój temat w październiku. Damn.
A jaki temat?
(...)

Motyw cierpienia w literaturze różnych epok. Przedstaw zagadnienie wskazując na różne jego aspekty.

Ja bym wzięła do konca opakowanie, zrobiła badania i wtedy zadecydowała co dalej, jak nadal będą nadal złe to prywatnie albo inny lekarz chociaż. nie masz mozliwości gdzieś iść do kogos innego na fundusz?

ale do lekarzy to trzeba mieć siłe i cierpliwość w Polsce...
Stary 2013-08-21, 18:38   #2061
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dzisiaj może spróbuję. Chociaż koczki bd malutkie bo mało włosów :c
U mnie też mało włosów i nawet jeden koczek jest marny

Cytat:
Nie ma strasznej masakry

Swoją drogą, wczoraj kupowałam mojej bratowej szamponetkę (chcemy poeksperymentować z jej kolorem) i poczułam takie dziwne ssanie w żołądku do tych farbowaczy
Z jakiej firmy ta szamponetka i jak się sprawuję? Gdyż zraziłam się do trwałych farb po ostatniej próbie

Cytat:
Napisane przez Just:) Pokaż wiadomość
jak dla mnie to całkiem niezła ta masakra
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Moje po jednym koczku są proste Ale już po trzech mam piękne fale.
Dla mnie prawdziwa masakra, kiedy widzę zdjęcia z września, wtedy też robiłam jednego koczka

Cytat:
Na szczęście nic mi nie urywa
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:40   #2062
Kaveri
Spaceroholiczka

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:

oki napiszę później PW z przypomnieniem

Kav, przyłączam się do prośby o dodanie na blogu możliwości obserwowania bo ja tego google+ nie ogarniam
Próbowałam! Myślałam, że dodałam, ale nie ma i nie umiem

Stary 2013-08-21, 18:42   #2063
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXV

Cytat:
Próbowałam! Myślałam, że dodałam, ale nie ma i nie umiem

może dziewczyny co mają bloga jakoś Ci pomogą
Stary 2013-08-21, 18:44   #2064
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:
A to jest marka tego sklepu z rzeczami do włosów itp.?

A takich lekarzy to
Tak Kupiłam na promocji lakier za 4 złocisze i jestem nim oczarowana. Bd musiała kupić tam więcej lakierów jak pozużywam.

Cytat:
Motyw cierpienia w literaturze różnych epok. Przedstaw zagadnienie wskazując na różne jego aspekty.

Ja bym wzięła do konca opakowanie, zrobiła badania i wtedy zadecydowała co dalej, jak nadal będą nadal złe to prywatnie albo inny lekarz chociaż. nie masz mozliwości gdzieś iść do kogos innego na fundusz?

ale do lekarzy to trzeba mieć siłe i cierpliwość w Polsce...
Podam mejla na pw wysłałabyśmi? Nie wiem czy u mnie bd ten temat ale chyba coś o cierpieniu było
Będziesz miała u mnie dług

Bd brała do końca opakowania potem badania. Będzie źle to ide prywatnie. Mam ubezpieczenie z PZU i bezpłatne wizyty u lekarzy więc z tym nie mam problemu. Ale już ta babka mnie wkurza.

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
U mnie też mało włosów i nawet jeden koczek jest marny

Z jakiej firmy ta szamponetka i jak się sprawuję? Gdyż zraziłam się do trwałych farb po ostatniej próbie

Dla mnie prawdziwa masakra, kiedy widzę zdjęcia z września, wtedy też robiłam jednego koczka

Na szczęście nic mi nie urywa
No u mnie jeden wygląda jak pół

14.02.14

Stary 2013-08-21, 18:44   #2065
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Jeszcze nie wiem, bo połowica mojego brata zaczyna się wahać, ale z Mariona ciemny blond

Krrem, zrobiłabym badania już, jak będą gorsze niż były to od razu prywatnie do lekarza.
Stary 2013-08-21, 18:48   #2066
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze nie wiem, bo połowica mojego brata zaczyna się wahać, ale z Mariona ciemny blond
Jak się jednak zdecyduję to koniecznie daj znać
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:50   #2067
patu323
Wtajemniczenie

Cytat:
Podam mejla na pw wysłałabyśmi? Nie wiem czy u mnie bd ten temat ale chyba coś o cierpieniu było

Bd brała do końca opakowania potem badania. Będzie źle to ide prywatnie. Mam ubezpieczenie z PZU i bezpłatne wizyty u lekarzy więc z tym nie mam problemu. Ale już ta babka mnie wkurza.

No u mnie jeden wygląda jak pół

nie ma żadnego problemu,zeby tylko się przydała

Jak masz darmowe wizyty z ubezpieczenia to nawet juz teraz idź, możesz to korzystaj z wątrobą lepiej ostrożnie, ma ci na całe życie starczyć

Edytowane przez patu323
Czas edycji: 2013-08-21 o 18:52
patu323 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-21, 18:51   #2068
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
No ba! Za to czuję, że już trafił z podejrzeniami. Szkoda tylko, że wszystko z grubej rury

Pamiętasz jak mnie podniecił kiosk przy Tęczy? Nosi mnie czy tam nie podejść i nie wymacać tych Simple Beauty
Teraz pójdzie z górki!

Idź! Tylko uważaj, żeby Cię nie przewiało!

Cytat:
z wątrobą lepiej ostrożnie, ma ci na całe życie starczyć
A przynajmniej do końca studiów!!
Stary 2013-08-21, 18:54   #2069
Krrem
Wtajemniczenie

Cytat:

Krrem, zrobiłabym badania już, jak będą gorsze niż były to od razu prywatnie do lekarza.
Poczekam do końca miesiąca. Że tak powiem musze się trochę wzmocnić bo po ostatnim @ jestem tak zużyta że jak mi jeszcze krew pobiorą to chyba padnę. A moja lubi szybko krzepnąć więc często mi pobierają dwa razy.

No u mnie jeden wygląda jak pół [/QUOTE]

nie ma żadnego problemu,zeby tylko się przydała

Jak masz darmowe wizyty z ubezpieczenia to nawet juz teraz idź, możesz to korzystaj z wątrobą lepiej ostrożnie, ma ci na całe życie starczyć [/QUOTE]

Pójdę pójdę ale pod koniec miesiaca.

14.02.14

Stary 2013-08-21, 18:56   #2070
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:

może dziewczyny co mają bloga jakoś Ci pomogą
Może

Cytat:
Teraz pójdzie z górki!

Idź! Tylko uważaj, żeby Cię nie przewiało!
Oby.

Sprawdzę tereny i wyślę Cię, jak będzie coś wartego uwagi, żebyś sobie zobaczyła

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości