|
|
#1171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
he, zwolniły
![]() Aga na razie przestałam myśleć, żeby się nie denerwować. Ja wiem, że on się martwi sytuacją z domem, bratem w anclu. Oczywiście to go nie tłumaczy, a że ja jestem przemęczona i też mam nerwy z powodu studiów no to reaguje natychmiast |
|
|
|
#1172 |
|
Zakorzenienie
|
ja się wczoraj nimi nażarłam (bo inaczej tego nazwać nie można)
a dzisiaj mnie na frytki wzięło
|
#1173 | |
|
Zakorzenienie
|
hello,
wróciliśmy od Całej i Julaska, jak zwykle bylo bosko biedny Julasek poczuł się chyba zagubiony i osaczony na swoich pięknie poukładanych puzzlach a Leonardo jakoś średnio się przejmował,że był nie u siebie ![]() Za to Julii bardzo spodobał się Leosiowy Elmo gadający do teraz się suszy-taki obcałowany![]() Mały padł jak kawka a ja idę się pakować bo przecież niedługo już wyjeżdzamy, nie wiem kiedy ja to ogarnę acha i poznałam dziś kogoś przez telefon- Charlizz hehe miło się gadało, Cytat:
taaaa a u pani gadżet szczotka do włosów za 14 zł jest nic nie warta a ta za 99 zł jest super więc ona jest dla mnie stronnicza niczym gazeta wyborcza![]() ja miałam przy Samuelu wózek 4 kołowy, zamieniłam na 3 kołowy, teraz również mam 3 kołowkę i nie zamienię na żaden inny lepiej chyba się sugertować opinią użytkownikow- ja tam polecam ![]() no właśnie jeszcze nie na razie mam tylko torebkę kopertową, dostałam od koleżanki co pracuje w sephorze- taka fajna z ćwiekami, w sam raz na puderniczkę i szminkę nad resztą jeszcze ciągle myślę a i czasu mi troszkę brakuje by po sklepach latać Lady- w kwesti ceny, to podobnie jak u teściowej Twojej
Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-08-21 o 20:21 |
|
|
|
|
#1174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Smacznego ![]() Insolito Piotrasek słiiit
|
|
|
|
|
#1175 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1176 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Ho!
Wróciłyśmy z Darią ze spotkanka z Bokeh i Hanią ![]() Daria wykąpana,nakarmiona i śpi. A ja nadrabiam te 1000 stron - gaduły
|
#1177 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie się zastanawiałam czy nie powtórzyć badania.... A w szpitalu przynajmniej Was obejrza z każdej strony. Cytat:
![]() za zęby ![]() Body z rossmanna fajne jakościowo. Zresztą to endo robi. ![]() dla teściowej i czas dla Ciebie
|
|||
|
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi ja sięnią niesugeruję, tylko mówię co oglądałam. Zresztą w sklepie wypróbowałam. Natomiast bardzo chciałabym 3kołowy z dużymi pompowanymi kołami. (ona pokazywała te malutkie)
A oglądałam dużo odcinków i nie zgodzę się do końca z Tobą, bo często gęsto psioczy sama że drogie itp. Co nie zmienia faktu że faktycznie prezentowane rzeczy w większości są drogie. Gadżety w końcu ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- OoO ile spotkań! W takim razie ja waruję w klubie i czekam na foty
|
|
|
|
#1179 | |
|
Zakorzenienie
|
Hope.jak czytam Twojego bloga to mam wrażenie,że z Dadiego to taki sam dzikus jak z mojego Leo- dziecko żywioł
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
bo trojkołówki to najlepiej wybierać typu jogger miałam taką pierwszą i powiem Ci że wiele bym dala by mieć jeszcze raz ten wozek quinny jest ok ale to jedno małe koło z przodu jest do dupy, poza tym reszta git coś w tym rodzaju http://allegro.pl/baby-trend-wozek-t...480849100.html Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-08-21 o 20:31 |
|
|
|
|
#1180 |
|
Zakorzenienie
|
jaki dzień spotkań dzisiaj
a Pstryczkowa nie wspominała, że gdzieś była i foty wrzuci pewnie też spotkanie
|
#1181 | |||
|
Zakorzenienie
|
O boże, ale żeście przywaliły postami
![]() Większość czytałam na telefonie, stąd będę mało cytować, wynaczcie Cytat:
![]() W ogóle sesyja Blanusiowa piękna! śliczna dziewczynka i podobna do ciebie ![]() Cytat:
o jezusie ![]() Cytat:
o "chudym mleku...", niewartościowym dla starszego dziecka...![]() ![]() Bzdura. Ja bym dawała pierś jak dotąd + pokarmy stałe, ale z mięskiem (więcej kalorii) ( o ile zje, z moją no way "mur ![]() Wszystkie filmiki piękna, Amelka cudna z zalotnym oczkiem, Pietraszko przeuroczy, Blanka Aśki to jest miszcz absolutny!! I Aśka mówiłam : bierz paski, to drugie fajne, ale bez jaj z tą ceną ![]() I..ja się nie dziwię, że patrzysz czy kolorystycznie do mieszkania pasuje, też jestem taka bziknięta ![]() ![]() Hope: przepraszam Cię, że to napiszę - ale świetna z Ciebie, atrakcyjna babka - dlaczego dajesz się tak..nie szanować? Dlaczego na to pozwalasz? Jestem zdania, że człek gadający na śpiąco to jak po alko :bez hamulców : więc zachowuje się na spontanie, wychodzi jego prawdziwe oblicze... To jest ewidentny brak szacunku, zakrawający na słowną przemoc - Dawid tego słucha!Jak nie szanuje się jego mamy! A odzywki o dziecku/do dziecka to już... ![]() ![]() : pala:------------------ Moje dziecko dziś pierwszy raz stanęło na kolankacj jak do raczkowania i bujało się przód-tył. Ciekawe kiedy raczkować będzie Btw: odkryliśmy z Tż że dziecku leżącemu na brzuszku mozna łatwo i wygodnie pampa ubrać - do tej pory usiłowaliśmy ją obrócić na plecki, już nie będę tak robić. Jutro mama idzie polować na bodziaki z lidla. Będziecie coś kupować jeszcze? Spodenki/dresy? |
|||
|
|
|
#1182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1183 |
|
Zakorzenienie
|
silver, bokeh, o wy, tak po tajniacku
fotky som? ![]() debrah, jak tam blog? ![]() cala, marsi, chce do was sarah, zaraz Ci znajde linka do tego wozka ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- tylko ze te spacerowki sa mega ciezkie, na zime ok, ale na wiosne/lato jednak marzy mi sie lira
|
#1184 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz , ale moim zdaniem to go nie tłumaczy z tego jak mówi o dziecku i jak mówi o Tobie. Ale dobra nie wnikam. Cierpliwości życzę Cytat:
Wyjęłaś mi to z ust co napisałaś Hope, ale nie miałam odwagi tego napisać ![]() Jak się zmienia pampa na brzuchu ?????????????? Już ?? a kto zostaje z Igim ??? teściowa?? a przychodzi już by Mały się z Nią oswoił ??? Kiedyś pisałaś że robisz mus z jabłek dla Małego. Napiszesz jak go robiłaś ![]() ![]() ![]() Cytat:
A zdjęcia gdzie ![]()
|
|||
|
|
|
#1185 |
|
Zakorzenienie
|
sarah -
http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=340 tutaj masz wsio napisane ![]() tylko sa 2 modele tego wozka, jeden ma niepelma raczke jak qunny, drugi ma pelma
|
#1186 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wspomne,że po górach na dolnym śląsku też łaziliśmy z tym wózkiem ![]() a to co napisała Debrah odnośnie Twojej osoby- to podpisuję się pod pytaniem dawaj Babe |
|
|
|
|
#1187 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, jaka lira co to za wózek???/ ja nie wiedziec jak to wyglada
poka![]() ![]() Edit, dobra widze ze sarah mnie ubiegla ![]() ![]() Edit 2. aleeeee czy to jest cos w stylu parasolek? kurna ja to nie w temacie wózkowym w sumie xD ale fajowy, tylko te kółeczka takie tyci tyci
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-21 o 20:49 |
|
|
|
#1188 | ||
|
Zakorzenienie
|
insolito, super że z bioderkami ok
![]() nawijko, będzie dobrze!! Trzymamy mocno kciuki ![]() meduza, dla Was też za ząbki!Współczuję bardzo ![]() Oby w końcu przeszło. Cytat:
Jak masz to wstaw jeszcze raz ![]() Też nie wiedziałam co to Cytat:
oby się okazało że tylko zmieniają nazwę firmy
|
|
#1189 |
|
Wtajemniczenie
|
czołem,
zasiadłam na grzedę, ale widzę, że nic nie pocytuje po tyle żeście napierniczyły tych postów, że bym chyba złote jajo zniosła człowiek nie może kurnika na chwikę opuścić, bo tu harce i swawole ![]() ![]() powiem tyle, Leonardo zasuwa jak przecinak, marsi jak zwykle cudowna, A Julka obśliniła im Elmo, aż wstyd... ![]() ![]() chyba musze jej takiego zafudnować ![]() ![]() ![]() fotka bedzie w k.Lady, przyjeżdzaj ![]() ![]() ![]() charlizz, pilnujesz grzędy? i kupiłaś tą świnkę? ![]()
|
|
#1190 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1191 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Gratulacje! I dla Kubulka pstryczkowego tez z okazji jego swiatecznego dnia ![]() Kochane, dziekuje Wam wszystkim z osobna za wszystkie odp odnosnie szpitala i dzisiejszej wizyty |
|
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1193 |
|
Zakorzenienie
|
Hope, jeszcze dodam. Jeśli się PRZY OSOBACH TRZECICH, bez krępacji ma odzywki jak Twój pożal się Boże Tż, to ja wysiadam. On się nawet w język nie potrafi ugryźć. I teraz albo będziecie sobie tak rzucać mięchem na siebie nawzajem, a Dawcio będzie słuchał, albo zrobisz z tą sytuacją porządek. Nie lubię
, ale dodać nalezy, że jak sama siebie nie będziesz szanowała to nikt nie będzie. Zawalcz o szacunek do siebie. Twój syn będzie patrzył jak się traktuje kobiety, jak myślisz czego się dobrego nauczy od taty?Sory, uczepiłam się Ciebie, ale lubię Cię bardzo, a to już na prawdę dobrze nie wygląda ![]() Blog blog... no nie założyłam póki co - zaraazzz zobaczę na blogspota.. Ogłaszam casting na nazwę, Szajka już dała jedną propozycję, kto da więcej?
|
|
|
|
#1194 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
Debrah ja jutro z samego rana startuje do lidla
moim łupem padną body, dres, i spodenki ![]() Właśnie dzwoniła t. i zaprosił nas na jutro na obiad co ta zas wymyśliła rodzinny obiad w środku tygodnia
|
#1196 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, ale super ze sie decydujesz na bloga!! na pewno będę czytać!! <3
tęsknię za tztem chyba pooglądam kiecki ...ślubne
|
|
#1197 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tym że jeść np na ekach już też nie chce tylko na leżąco w bujaku, wózku albo w łóżeczku. Bo ja już tylko mm mama jestem, niestety ![]() My jutro też szczepieni więc rozumiem i trzymam kciuki.Cytat:
Cytat:
Dziewczyny czy ja swojego bąbla nie przekarmiam: nad ranem butkla 180, potem kaszka 100/120 łyżeczką, później butla 180, obiadek - słoiczek, butla 180, deserek pół/ cały i na noc butla 180 albo 210 ???
|
|
#1198 | |
|
Zakorzenienie
|
Illusion, super że pobyt na wsi udany
Współczuję powrotu do pracy Gocha, Ewcia jaka słoooooooooooooodka marsi,cała fajnie że spotkanie udane ![]() Cytat:
A ten uśmiech Bo my tak na szybko się spotkałyśmy. Jechałam do silesii i napisałam do Bokeh żeby przyszła tam też ![]() Fotek niet Jedynie pstryknęłam fotkę Darii i Hani, ale nie były zbyt zainteresowane
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
Hania i Daria - jak już pisałam wyżej, nie były zainteresowane tym że robiłyśmy im fotki
|
#1200 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cała, pilnuje grzedy!
Dziewczyny, rozmawiałam dziś z Marsi, ona jest tak zakręcona Nawijki, powtórzcie koniecznie badanie i kurka mam nadzieję ze pobyt w szpitalu minie bardzo bardzo szybko! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.

a dzisiaj mnie na frytki wzięło

tyłował i uszkodził drzwi od kierowcy, lusterko. Oświadczenie spisane, a faceta mój tata zna więc jest ok. Ale najbardziej w tym wszystkim mnie wkurza moja mama: "miałam powiedzieć, żebyś poszła na piechotę!" kurde tak jakby to była moja wina. Swoją droga "a nie mówiłam" to jej drugie imię, a "miałam powiedzieć/czułam ze tak będzie ale nic się nie odzywałam" to chyba imię nr 3! 

pewnie też spotkanie

o jezusie 

rodzinny obiad w środku tygodnia
22.05.2008
14.08.2011