|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które s± na diecie. Rozmawiamy o zdrowym od¿ywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczno¶æ dobowa diet - musz± one mieæ ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#331 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 186
|
Dot.: Nasze codzienne jad³ospisy cz XIX
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Twój dzisiejszy jad³ospis mog³abym przygarn±æ na R ![]() mój dzisiejszy R (i ten i kolejne bêd± pod patronatem Lidla ![]() I: zjedzone w po¶piechu dwa pszenne nale¶niki - z bia³ym serem rozrobionym z jogurtem greckim, miód, d¿em brzoskwiniowy (wiem, ¿e ¶rednio redukcyjny posi³ek, ale mam nadziejê, ¿e sobie odbi³am na rowerze ![]() II: dwie kromki razowca - serek zio³owy z szynk± wieprzow± i pomidorem - serek zio³owy z ¿ó³tym serem salami i pomidorem III: grillowana miruna, wiêkszy kawa³ek grillowanej cukinii z oliw± z oliwek, ma³a g³ówka kalafiora, dwa ziemniaki ~ 15 km na rowerze (w po³owie pó³godzinna przerwa i podjadane maliny prosto z krzaka) IV: 100 g wêdzonego ³ososia z cytryn± i pomidorem, twaróg ze szczypiorkiem i trochê serka zio³owego do picia: woda, ja¶minowa earl grey, czarna herbata, zielona |
||
![]() ![]() |
![]() |
#332 | ||
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 137
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#333 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
U jak uratowaæ metabolizm, organizm i odzyskaæ @.
10 ¶niadanie:owsianka z 4 ³zyek p³atków owsianych górskich, ³y¿ki otr±b ¿ytnich, ma³ej garsci orzechów w³oskich, z plastrem twarogu pó³t³ustego, na szklance mleka 2%. ; po³owa grapefruita, zielona herbata. 14. obiad: 125g piersi z indyka na parze, po³owa woreczka kaszy gryczanej, pomidor, porcja parowanego broku³a - ca³osc polana ³y¿k± oliwy. 18 podwieczorek:maly jogurt naturalny zott (normalny, 3proc t³uszczu, nie zaden light ![]() rower rekreacyjnie pol h. 21.kolacja: 2 kromki razowca, 2 jajka na twardo, 5 rzodkiewek, ogórek, sa³ata, szczypiorek i sporo soli ale mia³am ochotê :P ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
- II ju¿ ³adniejsze ![]() - obiad ¶wietny, chyba zrobie tez surówke z cukinii bo w ogordzie mam jej nadmiar - do podwieczorku doda³abym NNKT ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 580
|
U/P. Zrobi³am sobie dzieñ dziecka od wciskania kalorii na si³ê - dzi¶ jad³am tak, jakbym jad³a normalnie.
Oceni kto¶? Nadaje siê to do utrzymania? ¦niadanie: * 200 g serka wiejskiego + 50g ³ososia wêdzonego + 3 pomidorki koktajlowe + trochê papryki + pieprz * kromka chleba ko³odziej + pasta pomidorowa * nutridrink truskawkowy II ¶niadanie: * jogurt naturalny 180 g * ³y¿ka przek±ski b³onnikowej * ³y¿ka musli orzechowego * ³y¿eczka orzechów laskowych Obiad: * 1/2 woreczka kaszy * 3 du¿e ró¿yczki broku³a gotowanego na parze * sznycel drobiowy sma¿ony na t³uszczu (ale bez ¿adnej paniery, czy co¶) * sok 100% z ananasa, 250 ml Podwieczorek: * 200 g kefiru truskawkowego * 1/2 mango (trochê zblenderowa³am, trochê pokroi³am na kr±¿ki i zostawi³am do podgryzania ![]() * ³y¿eczka ziaren s³onecznika * ³y¿eczka otrêbów pszennych Kolacja: * sa³atka (3 pomidorki koktajlowe, kilka li¶ci sa³aty, 50 g ³ososia wêdzonego, szczypta otrêbów pszennych, ³y¿eczka ziaren dyni) * 2x kromka chleba orkisz + serek do smarowania * nutridrink czekoladowy Jutro wracam do rasowego P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#335 | |||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 290
|
Cytat:
![]() Bo ja wiem, czy tak du¿o ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Brakuje mi warzyw do ¶niadania i kolacji, a poza tym bardzo przyjemnie! ![]() Cytat:
Twoje menu jak najbardziej na plus! ![]() Cytat:
![]() ![]() Czasem w ogóle nie jadam podwieczorków ![]()
![]() |
#336 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
![]() dziêkujê wszystkim za gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#337 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cytat:
![]() a to nastêpne R/U -ly¿eczka oliwy z oliwek z cytryn± I ;OWSIANKA- (40 g p³.owsiane,plaster twarogu,ly¿ka wie¶niaka,Ly¿ka danio,³y¿ka serka homo naturalnego,pó³ jab³ka,cynamon,ly¿eczka otrêbów ¿ytnich;kawa parzona z mlekiem, kapsu³ka cla; II; jajo na twardo,pó³ grahamki z polêdwic± drobiow±,ogórek zielony z cebulk±,pó³ kalarepy; III;warzywa na patelniê, filet z mintaja pieczony w piekarniku polany sosem z jogurtu greckiego i czosnku; IV;po³owa jab³ka ze ¶niadania z cynamonem, gar¶æ s³onecznika; IV; sa³atka z pomidora,oliwek zielonych,cebulki i wie¶niaka; -lampka wina czerwonego wytrawnego;' ruch; 1,5 godziny koszenia trawy ![]() Edytowane przez annaona Czas edycji: 2013-08-21 o 11:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 173
|
Poa alpina - Ciebie a¿ mi³o siê czyta, a Twoje jad³ospisy s± wielk± inspiracj±
![]() ![]() dawno nie wstawia³am, ale pokuszê siê o wczorajsze U, mo¿e lekkie R (docelowo chcia³abym -3/4kg w ci±gu 2 miesiêcy): ¦: kasza bulgur z p³atkami owsianymi gotowana na waniliowym mleku sojowym z serkiem wiejskim, malinami, jogurtem karmelowym, kisielem i kilkoma rodzynkami w czekoladzie wpad³o du¿o takich ma³ych gruszek ulêga³ek i maliny ![]() II¦: serek capri z jogurtem greckim z klaps±, borówkami, mieszank± p³atków i cynamonem, kromka chleba ¿ytniego z kremem z kakao, banana i awokado O: zupa gulaszowa ![]() D: dro¿d¿owa bu³ka ze ¶liwkami i cynamonow± kruszonk± K: sa³atka (rukola, pomidory malinowe, szynka, s³onecznik, fasola czerwona, feta, grzanki), maca z domowym wegetariañskim paprykarzem du¿o wody, kilka herbat (zielone i czerwone) mo¿e siê wydawac sporo, ale mam sporo ruchu, dopiero co odzyska³am @ i nie zamierzam na nowo jej utracic ![]()
#340 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 914
|
Cytat:
mogê prosiæ o przepis na d¿em dyniowy ? ![]()
![]() |
#341 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#342 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 290
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dopiero co odzyska³a¶ miesi±czkê i ju¿ chcesz zrzucaæ kilogramy? ![]() ![]() Menu jednak masz naprawdê solidne, rewelacja! ![]() ![]() ![]() I jak ja kocham gruszki ulêga³ki! Mam strasznie pozytywne wspomnienia z nimi zwi±zane... Rok temu gdy by³am na praktykach, upatrzy³am sobie podczas d³ugich spacerów po pracy w³a¶nie tak± poln± gruszê... Ile ja siê tego najad³am! ![]() Wrzucê jeszcze dzisiejsze U ![]() ![]() ![]() I Kakaowa owsianka z kasz± mann± i otrêbami orkiszowymi na mleku z: malinami, serkiem homo i mas³em orzechowym crunchy II 3 ma³e kromki razowca z jajem na twardo, serkiem cebulowym, rzodkiewkami, sa³at± i ketchupem; brzoskwinia 1 godz. 30 min. æwiczeñ -> http://www.youtube.com/watch?v=I5COzZlxaI4 III Pier¶ z kurczaka sma¿ona bez t³uszczu, pó³ woreczka kaszy gryczanej, ogórki ze szczypiorkiem i jogurtem naturalnym IV 4 ma³e kromki chleba graham z serami: emmentaler, rolada ustrzycka, orzechowy brie, lazur srebrzysty; pomidor malinowy, sa³ata Do picia: woda ¼ródlana, 2x czarna kawa, herbaty: 2x zielona, zio³owa, owocowa.
od 10.7.2005 - T¯ ![]() od 3.03.2014 praca ![]() od 11.07.2014 MGR IN¯ ![]() Edytowane przez Poa alpina Czas edycji: 2013-08-21 o 17:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 18
|
Rrr:
I: placki owsiane (4³y¿ki p³atków+otrêby+jajko) z serkiem homo naturalnym i brzoskwini± II: kotlet z piersi kurczaka na teflonie+kalafior z odrobina mas³a III: jogurt kremowy kokosowo-migda³owy 250g (wiem, ¿e tona cukru itd. ale @ mi siê zbli¿a i ta chcica na s³odkie i parcie na jedzenie uhh! ![]() IV: tost z bu³ki ¿ytniej (bu³ka ¿ytnia, odrobina mas³a, pl. ¿ó³tego sera, wêdlina i keczup) + 2 rzodkiewki V: kubek (ok. 300ml) mleka 2% z ³y¿eczk± naturalnego kakao o obni¿onej zawarto¶ci t³uszczu- tym razem bez s³odzika ![]() proszê o ocenkê ![]() Edytowane przez bimbamboom Czas edycji: 2013-08-21 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 86
|
U*
I(7.45): nale¶nik (z paczki, sama w ¿yciu nie umia³abym zrobiæ – ale ma a¿ 98 kcal, wiêc chyba to dobra opcja?), do tego jogurt naturalny 0% 180g, 100g malin i pó³ nektarynki II(11.30): dro¿d¿ówka z wi¶ni±, kawa z mlekiem III(14.00): marchewka, ¾ jab³ka IV(15.00): jogurt owocowy 0% (400g) V(18.00): jogurt naturalny z ³y¿eczk± kakao VI(19.00): kromka razowca z twaro¿kiem, kromka razowca z rzodkiewk±, 150g broku³ów Duuu¿o wody, herbaty etc (ale uda³o mi siê nie ulec pokusie i pomimo ochoty na s³odkie nie kupi³am mojej ulubionej pepsi light ![]() *ca³y czas siê trochê waham czy i¶æ za sugestiami siostry i próbowaæ tyæ, bo jedzenie i tak jest dla mnie problemem. Dzisiaj zaczê³am dzieñ pe³na dobrych chêci, ale potem brak czasu, stres i wybieranie sprawdzonych, ³atwych i przyjemnych rozwi±zañ wziê³y górê ![]() mam pytanie do osób, które bior± lunch do pracy w ¶niadaniówce - co prostego mo¿na przygotowaæ, najlepiej poprzedniego dnia wieczorem? |
![]() ![]() |
![]() |
#345 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 186
|
Cytat:
![]() ![]() uwielbiam sery wiêc nie chcê z nich rezygnowaæ ![]() moje dzisiejsze R, miêdzy 1 a 2 posi³kiem nie mia³am czasu nic zje¶æ i tak zrobi³y mi siê tylko 3 posi³ki ![]() I: owsianka na mleku ry¿owym, z 5 ³y¿ek, 5 ¶liwek; 3 gotowane z owsiank± i 2 pokrojone na wierzch ~kawa latte bez cukru ![]() II: papardelle jajeczne z duszonym bak³a¿anem, ¶wie¿ym pomidorem i pesto III: miruna z grilla, gotowane na parze; marchewka i sporo kalafiora. do picia: woda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#346 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 71
|
P:
I: owsianka: 5 ³y¿ek p³atków owsianych, szklanka mleka 1,5%, kawa³ek banana, ³y¿eczka p³aska cukru, ³y¿eczka mase³ka czekoladowego, kilka p³atków migda³owych, trochê pestek s³onecznika i orzechów ziemnych, herbatnik II: banan, kubek kakaa: 4 ³y¿ki mleka w proszku (zosta³o mi jeszcze i muszê je skoñczyæ), woda, 2 ³y¿eczki kakaa rozpuszczalnego III: miska zupy pieczarkowej z kawa³kiem kajzerki, 4 ³y¿ki ziemniaki, 2 kawa³ki mortadeli z serem w panierce, kalafior w bu³ce tartej sma¿ony na ma¶le, szklanka soku o smaku ananas pomarañcza IV: longer i ma³e frytki w kfc V: nale¶nik ze ¶liwkami, cappucino orzechowe po: jogurt waniliowy z dodatkiem pestek s³onecznika i orzechów ziemnych, pasek czekolady nadziewanej micha³ki zamkowe
#347 |
Wtajemniczenie
|
P
¦. 2 parówki drobiowe z serem, majonez, grahamka z mas³em II¦. Ca³y budyñ ¶mietankowy na 0,5l mleka 3,2%, biszkopty wroclawskie (10szt.), jab³ko O. Spaghetti z miêsem mielonym i sosem pomidorowym deser: 3 kostki gorzkiej czekolady, banan, cappucino P. Grahamka z mas³em i serem ¿ó³tym, pomidor K. 2 kromki chleba razowego z mas³em, serem bia³ym, pomidorem i ogorkiem Teraz jem jogurt czekoladowy Serduszko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#348 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 71
|
a ja waniliowy
![]() ![]()
#349 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 59
|
CÓ¦ NIE TYJE
![]() p ¦NIADANIE - 4 KANAPKI ( 2 duze ze srodka wiejskiego i 2 razowca ) - wiejki z delma duzo bo mama smaruje ![]() - wiejki z delma by mama z sa³ata z 2 plastrami szynki i ogórek swiezy - razowiec z delma by mama z gruba warstwa twaozku na to ogórki z sa³atki szwedzkiej -razoweic z delma by mama z sa³ata 2 plastrami szynki z pomidorem i ogórkiem i szczypiorkiem - JAJKO NA MIEKKO po : troche gorzkiej czekolady ![]() 2 ¶niadanie - 2 nalesniki cynamonowe z dzemem morelowym s³odziutkim by babcia OBIAD -pe³ny talerz zupy grzybowej na rosole zabielanej smietana do tego ponad 2 garscie mkaronu i ca³e udko z zupy duze PODWIECZOREK -5 pierogów ze szpinakiem i serem polane mas³em ,ale nie za duzo KOLACJA - 3 kromki razowca - razowiec z delma by mama czyli duzo (fuu) z sa³ata 2 plastry szynki i pomidorek i szczypiorek - razowiec z delma z gruba warstwa twarozku na to ogóraki z sa³atki szwedzkiej - razowiec z delma i sa³ata 2 plastry szynki i ofórek swiezy ![]() JUtro otworze kolejna tabliczke czekolady ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 520
|
Wróci³am po wyje¼dzie z nadprogramowymi kilogramami, wiêc przechodzê na lekk± redukcjê, ciekawe ile wytrzymam
![]() R I. owsianka na mleku z 4 ³y¿ek p³atków z nektarynk± i borówkami II. razowa kanapka sk³adana z serkiem homo, sa³at± i szynk±, pomidor III. pó³ woreczka ry¿u br±zowego, pier¶ z kurczaka pieczona z przyprawami, marchewka z groszkiem - jab³ko jako przek±ska IV. dwie kromki razowca z po³ow± makreli wêdzonej i papryk±, kilka s³upków ogórka
![]() |
#351 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 405
|
U. w zasadzie bezruchowe oprocz cwiczen rano.
9.30 ¦niadanie: Owsianka z 5 ³y¿ek p³atków, otreby zytnie, mala garsc orzechow w³oskie, na mleku 2% z plastrem twarogu poltlustego, pol grapefruita, zielona herbata 12.30 Skalpel Ewa Chodawkowska, Mel B 10 min posladki, 15 min rozciaganie 14.30 Obiad. 150g dorsza pieczonego, mniej niz polowa woreczka ryzu brazowego surówka z pekinki, pomidora i kopru z ³yzk± oliwy; deser: 20g gorzkiej czekolady prawdziwej ![]() 17.30 Podwieczorek. maly jogurt naturalny 3%tluszczu z 10g orzechów laskowych, wkrojona wielka brzoskwinia; kawa. kolacja. o 21 chodze spac przed 1 ![]() Edytowane przez dezett Czas edycji: 2013-08-21 o 20:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#352 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#353 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 325
|
Ja drugie ¶niadanie zawsze jem w piaskownicy i dla chc±cego nic trudnego, mo¿na zapakowaæ prawie wszystko
![]() ![]()
#354 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 319
|
Przepis jest prosty i "na oko": ¶wie¿± dyniê (najlepsza jest pi¿mowa, zielona z wierzchu, morelowa w ¶rodku) krojê w malutkie kawa³ki, lekko s³odzê i zostawiam na kila godzin, a¿ pu¶ci sok. Potem wrzucam do rondla razem z tym sokiem i podsma¿am do miêkko¶ci. Dodajê przy tym cukier (do smaku - u mnie niewiele), sok z cytryny i ¶wie¿y imbir starty na tarce. Czasem wrzucam kilka go¼dzików, które po zakoñczeniu gotowania wy³awiam. Taki d¿em mo¿na sma¿yæ tak d³ugo, jak siê chce - ja akurat lubiê mieæ kawa³eczki dyni, ale je¶li kto¶ woli g³adk± masê, mo¿na przed³u¿yæ sma¿enie, a¿ dynia ca³kiem siê rozpadnie, b±d¼ te¿ ca³o¶æ zblendowaæ. Wk³adam do s³oików, pasteryzujê w piekarniku (wolê to zrobiæ, bo moje d¿emy s± ma³o s³odkie) i zajadam siê tym ca³± zimê. W tym roku mam zamiar pos³odziæ mój d¿em nie cukrem, a daktylami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 552
|
Heej takie tam moje
sniadanie 3 wiejskie jaja na twardo tost z dwoch grubych kromek razowca,serem,cebula II 500ml mleka+3lyzki manny+nektaryna+garsc kokosu obiad woreczek ryzu+lyzla smietany+4 jablka starte+orzechy mielone i to zapieczone podwieczorek 222g twarogu poltlustego taka kupna kuleczka kolacja 250 g wiesniaka pol makreli wedzonej+kroma razowca kromka razowca z serem 2plastrami szynki pomidor kromka razowca z serkiem smietankowym jakies 2lyzki+ogorek i rzodkiew wieczorem zjadlam kolejne jablko gigant 355 g + maslanka w ciagu dnia wyszlam tylko na zakupy,lenie siê ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#356 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do menu to bardzo ubogie, same lekkie przek±ski, ¿adnych tre¶ciwych posi³ków, znikoma ilo¶æ bia³ka, zero dobrych t³uszczy, trochê wêgli w dodatku nie tych co trzeba i parktyczie ca³y dzieñ na jogurtach/nabiale. Nie lubisz je¶æ czy usilnie wspierasz polski przemys³ mleczarski? ![]() A ja co¶ nie chudnê : ![]() ale doskonale wiem dlaczego ![]() Dlatego wkrótce do Was wracam i lecimy z tym koksem ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 914
|
Cytat:
spokojnie...na razie wszystko idzie na odzywienie organizmu ale za jaki¶ czas waga powinna poszybowaæ do góry ![]() ---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
dziêkuje bardzo ![]()
http://olik-morningabitofluck.blogspot.com/ Edytowane przez olik187 Czas edycji: 2013-08-22 o 07:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#359 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 173
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Gruszki z takiego polnego drzewa s± najlepsze, najchêtniej to bym siê rozsiad³a pod takim, jad³a i jad³a ![]() Jedzenia wbrew pozorom staram siê jeszcze dodawaæ, ¿eby przy æwiczeniach rozkrêca³ mi siê metabolizm i nie mam parcia na wielkie odchudzanie, chcia³abym w³a¶nie trochê wymodelowaæ cia³o, a przede wszystkim te k³opotliwe partie ![]() Twój jad³ospis jak zwykle bardzo mi siê podoba, a szczególnie kolacja i ró¿norodno¶æ serów ![]() ![]() I jeszcze moje U: ¦: wypiek gryczano-owsiany z truskawkami i brzoskwini± podany z serkiem wiejskim, domowymi powid³ami ¶liwkowymi, domowym d¿emem aroniowo-gruszkowym, malinami i borówkami wpad³a gar¶æ borówek, kilka ¶liwek i brzoskwiñ II¦: jednoporcjowe ciasto cukiniowo-cynamonowe, jogurt z mieszank± p³atków, klaps± i borówkami O: zupa fasolowa, kotlet mielony z ziemniakami i leczem z cukinii ![]() D: gar¶æ daktyli, brzoskwinia K: sa³atka taka jak wczoraj, roladki z pieczonej cielêciny nadziewane serkiem pomidor-bazylia i papryk±, kromka ¿ytniego z guacamole do picia du¿o wody i herbaty (zielone, czerwone i rooibos)
![]() |
#360 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 73
|
Moje wczorajsze R
¦niadanie - jajecznica z cebuk± (cebulka "podsma¿ona" na wodzie i do tego wlane 2 jajka) + kromka chleba domowego razowego II ¦nadanie - talerz zupy ogórkowej z jajkiem Obiad - 200 g miêsa mielonego z drobiu uformowanego w kotleciki i ugotowanego w sosie z miksowanych pomidorów, cukinii i papryki + 300 g kalafiora ![]() Kolacja - Kawa³ek (ok 50g) bia³êj kie³basy gotowanej + 1/2 kromki chleba domowego razowego ![]()
"Everything is up to you!" ![]() Zaczynamy odchudzanie!!! Wzrost : 175 Cel: Pozbyæ siê 10 kg. NA ZAWSZE 70 69 68 67 66 65 64 63 62 61 60 Zapuszczam w³osy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.