|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Ja tez. W kinie jest zimno
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2492 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
|
|
|
|
#2493 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42378041]Znowu moja matka naśmiewa się z mojej fobii, bo poprosiłam żeby ktoś pozbył się pająka, który dyndał sobie PRZY MOIM ŁÓŻKU. Ona boi się karaluchów, chyba specjalnie jakiegoś znajdę i wrzucę jej do łóżka jak będzie przysypiać.
Najgorsze, że ojciec niby walnął ale nie ma trupa czyli nie ma dowodu, że nie żyje czyli to może gdzieś być w pobliżu mojego łóżka Może Cię pocieszę, że pająki raczej nie brudzą jak się w nie walnie, więc możesz zaryzykować i zaufać tacie, że ☠☠☠☠nął go jak należy. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2494 |
|
Ha ha ha ha ha
|
|
|
#2495 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2496 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Końcówka jest najlepsza
|
|
|
|
|
#2497 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
Ja mam pajęczynę za oknem i zastanawiam się jak umyć szyby
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2498 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.sfora.pl/Grecy-chcieli-zl...na-psie-s58665 takie tam wakacje w Grecji
|
#2499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42378433] Zabiłabym, chociaż nie, raczej trudno kogoś zabić jak jest się nieprzytomnym/ma się atak histerii/próbuje się wyskoczyć przez okno.[/QUOTE]Zdecydowanie. Tylko mi o dziwo to chyba przechodzi, bo ostatnio w środku nocy utluklam wielkie bydlę w łazience
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42378041]Znowu moja matka naśmiewa się z mojej fobii, bo poprosiłam żeby ktoś pozbył się pająka, który dyndał sobie PRZY MOIM ŁÓŻKU. Ona boi się karaluchów, chyba specjalnie jakiegoś znajdę i wrzucę jej do łóżka jak będzie przysypiać.
Najgorsze, że ojciec niby walnął ale nie ma trupa czyli nie ma dowodu, że nie żyje czyli to może gdzieś być w pobliżu mojego łóżka Ja raz złapałam też jakiegoś dziada z ośmioma nogami. Utopiłam go w zlewie. Taka zadowolona z siebie, przychodzę, chwalę się, na co mama z uśmiechem rzuca: "pająka nie da się utopić, wyjdzie po rurach". Zatkałam korkiem wszystkie odpływy, jeszcze dla pewności postawiłam na nich coś ciężkiego. I dodatkowo zamknęłam drzwi do kuchni i łazienki, gdyby wyszedł i chciał sobie przejść do pokoju, to nawet dziurkę w zamku zapchałam papierem. Niech sobie wyjdzie u sąsiada
|
|
|
|
#2502 |
|
Zakorzenienie
|
Serio, dziwi mnie strach przed pająkami. Wydaje mi się, ze jest to typowo wyuczone zachowanie. Bo chyba nie każdy ma zaraz arachnofobie.
![]() Poczułam misje- będę wszystkim dzieciom pokazywać, ze pajączki są ładne i niegroźne dla ludzi, prawie jak motylki. Z owadów najbardziej boje się pluskiew i much końskich bo jedno i drugie mocno byłoby zainteresowane moim ciałem.
|
|
#2503 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co to za cholerstwo mi się wkleiło i jak to wyłączyć? Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d Czas edycji: 2013-08-21 o 21:45 |
|||
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dużo osób nadużywa określenia arachnofobia.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Ja łapię pająka (do szklanki i zakrywam karkę papieru) i wynoszę na zewnątrz. nie boję się pająków
|
#2506 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dlatego nie chodzę na grzyby czy jagody, bo wróg jest wszędzie A jak już muszę iść to tylko ścieżką, broń boże wleźć gdzieś między drzewa lub krzaki.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo jak bawiłam sie w chowanego i stanęłam do kąta... nagle mnie olśniło, że stoję w ogromnej pajęczynie. Jezu
|
|
|
|
|
#2508 | |
|
Konto usunięte
|
Czemu jakakolwiek przeglądarka internetowa chce mi automatycznie cokolwiek tłumaczyć??? wchodzę na stronę a tam
Cytat:
|
|
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Żeby było śmieszniej, sama mówię dzieciom, z którymi mam zajęcia, że pająki i inne wielonożne i beznożne stworzenia są fajne, ciekawe i w ogóle nie zabijajmy ich. I sama uwielbiam je obserwować. Ale jak już pisałam, nie w pomieszczeniach w których jestem
|
|
|
|
|
#2510 |
|
Bodybuilding
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Hej
tak czytam i czytam i przypomniało mi się, gdy w wieku 9 lat "hodowałam" pająki z sąsiadem w sloikach z dziurkami w deklach Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2511 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja: patrz, gasienica Mlody: gasienica Patrzy z zaciekawieniem, podkladamy jej patyczki, zeby przeszla po patyczku. Nagle mlody przykleja sie do nogi: boje sie. I tyle z zaciekawienia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2512 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Bożeee jak mnie dziwi mój rosół
((( dałam wołowinę, gęsinę i drób, warzywa, wszystko, kapustę włoską, dałam lubczyk i du*a mój rosół dalej nie jest taki hiper intensywny, albo to moje kubki smakowe są spaczone.mam to gdzieś. jestem skazana na kostki rosołowe |
|
|
|
#2513 |
|
Zakorzenienie
|
może musi swoje odstać?
|
|
|
|
#2514 |
|
Konto usunięte
|
Może musi
Co za szajs. Od dzisiaj nie wierzę w żaden hiper internetowy przepis na super rosół oraz rady "robię rosołek i wszystkim super smakuje bo jest idealny, zrób to co ja to będzie ekstra". |
|
|
|
#2515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Konto usunięte
|
dla mnie maggi/ziarneka smaku/kostka rosołowa = oszukiwanie nie rosół
|
|
|
|
#2517 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczesniej koledze na wycieczce szkolnej łaził po szyi tez taki wielki, lekko fioletowy i nic, nawet mną nie trzepło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta fobia bardzo rzadko jest wyuczona (rozumiem, ze masz na myśli traumatyczne przezycia z dzieciństwa lub wmawianie przez babcie/ciotki/pociotki, że pająki są ble). Ja żadnego takiego zdarzenia nie doświadczyłam, a boję się strasznie. Miałam natomiast "przygody" z myszami, które stworzonka obecnie to nie robią na mnie najmniejszego wrazenia. Strach przed pajakmi to swoisty atawizm, tak samo jak np strach przed wężami, po prostu nasz mózg " pamięta", że są to stworzenia niebezpieczne, jadowite, które mogą zaatakować znienacka. I nie wmówisz dziecku, że pajączki są ładne, a juz na pewno nie są nieszkodliwe.
Edytowane przez nebraska Czas edycji: 2013-08-21 o 22:57 |
|
|
|
|
#2519 |
|
Konto usunięte
|
No, kapustę włoską przecież bardzo często nawet do włoszczyzny w paczkach dodają xD
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I w ogóle dopiero przy poście Gofrzycy zwróciłam uwagę na tę kapuchę. Kapuchę?! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

Zabiłabym, chociaż nie, raczej trudno kogoś zabić jak jest się nieprzytomnym/ma się atak histerii/próbuje się wyskoczyć przez okno.

Ja mam pajęczynę za oknem i zastanawiam się jak umyć szyby 

Dlatego nie chodzę na grzyby czy jagody, bo wróg jest wszędzie
A jak już muszę iść to tylko ścieżką, broń boże wleźć gdzieś między drzewa lub krzaki.