|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
u mnie tez dziś ta woda była, kupiłam brzoskwiniową z tego co pamietam to coś koło 90 groszy ta woda kosztowała
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pod wpływem waszych zachwytów kupiłam cheddar wzięłam ten dojrzewający 14 miesięcy, bo leżał już ostatni, więc pomyślałam, że w takim razie pewnie lepszy jest w ogóle różnica w smaku?
|
|
#1743 | |
|
luckygirl
|
Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1744 | ||
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Są żołądki, wątróbka i serca pakowane na tackach po 450 g ( o ile dobrze pamiętam) - ok 6 zł/kg.
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
tylko w porownaniu z ta belgijska to te z ryzem dziwnie smakuja
i belgijska to magnetic przeciez ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- tez je uwielbiam, mleczna najbardziej a, jadlam te strzelajace cukierki, bananowe lepsze, bo nie takie slodkie, az dokupilam, ale dopiero drugi cukierek mi tak strzelal, ze w szoku bylam, jakbym ajerwerki w buzi odpalila ale to trzeba umiec jesc chyba, bo u meza zaden tak nie robil, czy za szybko pogryzl, a to ciumkac trzeba mozna
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziś miałem słabszy dzień i zjadłem połowę białej i mlecznej z TŻ na spółkę ![]() Cytat:
Chcą nas wszystkich tym nafaszerować żebyśmy od małego koncerny farmaceutyczne sponsorowali. A takiego wolę z czegoś całkowicie zrezygnować i odstawić na półkę jeżeli to widzę w składzie.A od czwartku jakiś zupy mają być, ale to tylko niesprawdzone pogłoski z forum
Edytowane przez DudiBoy Czas edycji: 2013-08-21 o 21:04 |
||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
w Lidlu szukałam jakichkolwiek słodyczy bez syropu - ok, może wszystkiego nie przejrzałam, ale wyszłam ze sklepu z paczką nektarynek i jedną czekoladą (miało byc słodkie dla gości).
Biedronka też powoli przechodzi na te G**no. Wiecie, że leją to nawet do "KUBUSIA"? Ostatnio odłożyliśmy Sprite, Fantę na półkę, bo nowa partia już miała syrop. Na szczęscie Frugo jest na cukrze.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tę wodę kupiłam już wczoraj malinową, ale jeszcze nie próbowałam, bo została w samochodzie w garażu. Cena to 1,39 zł.
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
ale to nie, ze B. g..., tylko producenci, do tego podobno nieraz nie pisza prawdy w skladzie
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#1751 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam serdecznie Biedronkofanki
![]() Czy gdzieś może pojawił się wcześniej dysk z Seagate, który wchodzi oficjalnie do oferty od jutra? http://www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/ Zastanawiam się, czy się rano pod jakimś sklepem ustawić czy jak Boję się, że szybko zejdą, wszak cena zaiste atrakcyjna!!
|
|
|
|
#1752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Z promocji jogurtowej wpadł dziś juz tylko grecki, bardzo przetrzebione były. I pierwszy raz wzięłam taką płaską ciemną bagietkę. Trochę podobna w smaku co ciabatty okazała się. |
||
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy już kiedyś wcześniej się pojawił, ale z tego co wiem to dobra firma no i cena rzeczywiście atrakcyjna. U mnie już dzisiaj wieczorem był w gablocie i tylko jedna sztuka ( ale to mała B, jedyna w mojej miejscowości) !!! |
|
|
|
|
#1754 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1755 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Cytat:
same dobre opinie, kusi. Jak teraz go nie dorwe to poczekam jak pojawi się w Rossmannie bo nie widziałam go tam
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
|||
|
|
|
#1756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zajrzę przed pracą, ale na 7 rano to nigdzie nie wstanę raczej :mrug: mam nadzieję, że ok. 8 coś sie uchowa. |
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
jak oglądałam Magnetica to coś było nie tak.
Tylko Goplanę znalazłam bez syropu i z prostym składem bez sztucznych dodatków.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
#1759 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mama mi o tym powiedziała
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1761 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
Cytat:
..A naturalne były, ale ostatnio ich w biedronce nie kupuję.Ludzie pewnie część produktów promocyjnych na zapas kupują, dla mnie najlepszą promocją byłoby zostawienie tych cen minus 20 czy 30% na zawsze
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-08-22 o 01:49 |
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wreszcie jakieś warzywa dali Mrożonki bo mrożonki, ale do zupy idealne, wystarczy na koniec natkę pietruszki wrzucić i już jest więcej wit. C, a że ostatnio rzadko zupy jadam to dobra okazja aby to zmienić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1764 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny nie wiecie może w której z biedronek w elblągu potrzebuja do pracy?
|
|
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXII
[QUOTE=laisla;42383263]Ja akurat specjalnie weszłam po te bon creme, ale nie było ani jednego
..A naturalne były, ale ostatnio ich w biedronce nie kupuję./QUOTE] u mnie jogurty też wybrane,ale za to naturalnych od groma, cóż wzięłam, jakby co do sałaty pójdą
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#1766 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny proszę pomóżcie!
Macie tą suszarkę do grzybów i owoców? Dobrze suszy? Jest dobrej firmy? Bezpieczna jest w domu? To pierwsze jaką bym kupiła, to nie mam porównania. Na tym bezpieczeństwie mi zależy bo długo pracuję, i jakbym zostawiła to włączone żeby mi nic nie spaliła. |
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a ktore słodycze (nie tylko te Biedronkowe) nie mają tego syropu glukozowo fruktozowego???
|
|
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Woda malinowa jest bardzo dobra
Mi generalnie smakuje. A dzisiaj się trzeba wybrać i jakieś zupy kupić - głównie się na mrożonki nastawiam
|
|
|
|
#1769 |
|
Moderator
|
eh ale uważajcie na te wody smakowe Polarisa. To są takie słodkie ulepki nasłodzone podwójnie, z tego co oglądalam poprzednie smaki to wszystko z syropem
![]() No czasem coś z tym badziewiem mozna zjeść, ciężko się utrzec, ale żeby nawet w wodzie to pić? ![]() to juz powinni za to karać prodecentów pejczem
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

jest w ogóle różnica w smaku?

wolę z czegoś całkowicie zrezygnować i odstawić na półkę jeżeli to widzę w składzie.

..A naturalne były, ale ostatnio ich w biedronce nie kupuję.