|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
Cytat:
|
|
|
|
|
#3212 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalni
|
|
|
|
#3213 | |
|
404 Not Found
|
Dot.: Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalni
Cytat:
|
|
|
|
|
#3214 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c
Olgietka chyba jedynie w sobotę i niedzielę jeżeli będę w planie w ogóle patrzeć na telefon.
Perfuzja póki co nie Ja też chce na kawę i namiot udostepnie ![]() Chyba już pełna historia namiotu w klubie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez tusia0708 Czas edycji: 2013-08-21 o 22:02 |
|
|
|
#3215 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Ale jak coś to nie będę sama... Gienek wyczuł pismo nosem i nie odstępuje mnie na krok..nawet do kibla za mną chodzi... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013,
właśnie skończyłam robić 18 wersję menu i kartki na pudło na koperty. może być?
|
|
#3217 |
|
Zadomowienie
|
też bym się z Wami spotkała, ale aktualnie jestem na mazurach .........
ale od połowy września będę bliżej Warszawy i będę chętna na spotkanie
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
hej
poczułam że za niedługo slub codziennie po pracy lece w godzine pozałatwiac jak najwięcej rzeczy a po pracy do nocy malujemy, myjemy.... ale coraz bliżej końc remontu!
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!
Cytat:
Jak dla mnie moze byc gdzie indziej niz w centrum. Dobrze pamietam, ze Ty na Mokotowie mieszkasz?
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem wolna od ok 17.30
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też chcę na spotkanie
Dodałam kilka sesyjnych fot do klubu - mamy już chociaż projekt rozkładówek do albumu
|
|
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, cz.59!
No co centrum chyba jednak jest najsensowniejsze
Oczywiscie moge optowac za Ochotą jako miejscem pośrodku
|
#3224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
Jak obiecałam, tak wpadłam do Was wieczorkiem, ale nie wiem czy na długo...zdałoby się trochę pospać
![]() Już tylko trochę ponad 2 dni!!!! : love: Dzisiaj donieśliśmy papierki panu księdzu, podaliśmy świadków i Ewangelię oraz czytania ![]() Jutro odbieramy samochód, którym będziemy jechać, a popołudniu będą rzęsy i paznokcie ![]() A piątek, to oprócz giełdy, to w sumie nie wiem Po drodze jeszcze drobne sprzątnie ![]() Ech...to prawie już..nie mogę w to uwierzyć.... |
|
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2013, c
Hej
wpadlam tylko na sekubdke powiedziec, ze za 25 minut zacznie sie najbardziej szalona i radosna doba mojego zycia i jestem dzis tybetanskim mnichem albo dwoma a zeby bylo smieszniej to byl chyba najbardziej szalony dzien w tym tygodniu, dopiero chwile temu wrocilam do domu jak nie rozladuje mi sie do jutra telefon(ladowarka pojechala juz do domu tzta) to postaram sie wam jutro na biezaco relacjonowac przygotowania![]() Wysłane z mojego GT-I9300 ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Dobranoc! Wysłane z mojego GT-I9300 |
|
|
|
#3228 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 23:44 ---------- Poprzedni post napisano o 23:42 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#3229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie! PM2
Cytat:
![]() Na pewno wszystko się uda i będziesz taka spokojna cały czas...tzn na weselu szalej ile się da ![]() A z tej właśnie okazji składam Ci najlepsze życzenia, Tobie i Twojemu TŻtowi ![]() Bądźcie ze sobą szczęśliwi, a z każdym dniem szczęśliwsi Kochajcie się tylko bardziej i bardziej![]() Wszystkiego dobrego dla Was! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Słowa przysięgi powiesz lojalnie i będziesz się mogła bzykać legalnie
Cytat:
![]() Cytat:
takie dobre zyczenia zawsze sie spelniaja![]() Ja 2 dni temu mialam najgorszy dzien w moim zwiazku... a dzis malo sobie z dziubkow nie jedlismy dzien przed slubem jest super tylko mama i tesciowa szalaly my za to cisza i spokoj A moj wcale nieromantyczny i nieuczuciowy jeszcze narzeczony powiedzial mi dzis, ze to najgorsze godziny jakie przezyl... bo czeka na wspanialy dzien, a ten tak wolno nadchodzi i ze sto razy powtorzyl jaki jest szczesliwy, ze to juz jutro![]() Wysłane z mojego GT-I9300 |
||
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() życzę ci wszystkiego najlepszego!
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spac nie moge z radosci i dziekujeza zyczenia![]() Wysłane z mojego GT-I9300 |
|
|
|
|
#3233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jutro o tej porze będziecie już Małżeństwem![]() Cytat:
Nie wierzę![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- Dobra, ja idę spać ![]() Jutro jeszcze na pewno wpadnę chociaż na chwilkę, zameldować się...jeśli kogoś to w ogóle zainteresuje Dobranoc
|
||
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienka odebana i wisi
![]() Lampki na wysooookich tujach rozwieszone - próba generalna oświetlenia była pomyślna. Drinki podpisane i się chłodzą w lodówce. "Modżajto", pina colada, margerita i coś jeszcze, nie pamiętam ![]() Jutro z teściową "kremujemy" ciasta. Tata tż i jego sis jadą po narzeczonego siostry Tż, Tż w pracy a my w kuchni ![]() Co tu jeszcze... włosy właśnie zakręciłam na wałki żeby spróbować jutro jeszcze raz jak te włosy ułożyć. Ciemniejszy podkład do makijażu kupiony - wszystkie nasze podkłady okazały się za jasne Paznokcie obmyślone - lakier mam, dziś spontanicznie dokupiłam brokatowy lakier i będzie szoł na paznokciach ( ale tylko tych "obrączkowych" u lewej i prawej ręki).Moje buty mają taaaakie Jutro zrobię zdjęcia i Wam pokażę ![]() Krzesła do kościoła ubrane ( teściowa uszyła nam jeszcze poduszki pod tyłeczki). Zostało niewiele tak ogólnie W piątek malujemy pazurki, pieczemy bezę z owocami i nic więcej nie robimy.Jutro muszę zrobić 2 napisy ( bride i groom) i obmyślić jak je na drzwiach przywiesić, wydrukować drinki na tablicę przy "barze" i tyle ![]() Muszę sobie tylko beżowe majty pod suknię kupić Edytowane przez AnonimowaMoni Czas edycji: 2013-08-22 o 05:27 |
|
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko kilka godzin:
Nie spie juz od 6, za godzine powinny zjawic sie makijazystka j fryzjerka, no i siostry ![]() Obudzilam sie niemal ze spiewem na ustach, bo nucilam sobie nasza piosenke na pierwszy taniec ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 |
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Monia będzie malyna!
a ja zaspałam :banghead: nie mogłam usnąć do 3 w nocy....i jak usnęłam w końcu to zadzwonił budzik. Idę się kąpać Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
|
|
#3238 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3239 |
|
Zakorzenienie
|
missbennet
życzę Ci pięknego ślubu i świetnej zabawy na weselu. Niech będzie tak jak sobie wymarzyłaś. Szczęścia na małżeńskiej drodze!
|
#3240 |
|
Uzależnienie
|
Zgadnijcie kto w nocy chodził po ścianach zamiast spać
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

i namiot udostepnie 

jestem wolna od ok 17.30