Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 08:16   #1261
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

ja mialam taki realny - ze zapomnielismy poinformowac orkiestre o zmianie sali ;D

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:16   #1262
myboyismine
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
witam sie.
tragedia dzis - obudzilam sie o 6.15 a na 6.30 do pracy!! a dzis nie moglam sie spoznic, jak na zlosc sama dzis jestem.
takiego tempa nie mialam nigdy ;D
o 6.38 bylam w pracy
JESTEM MISZCZU

naprwadę jesteś miszczu

nie wyrobiłabym

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Witam się z rana!
Dziś mamy z tż swoją maleńką rocznicę... 15 miesięcy razem

My na 120 gości liczymy 140 butelek 0,5 l. Wiadomo, ze nie każdy pić będzie, liczymy 0,5 na głowę (nawet dziecka) i 20 rezerwowych. Będzie też wino, a ja myślę jeszcze o jakichś naleweczkach - nie każdy lubi wódkę więc uważam że spokojnie starczy, nawet żeby rozdać później gościom na do widzenia

gratulacje

Cytat:
ja mam do garazu 7 min na nogach ale bieglam ;D w auto i droga 12-15 min do pracy ale zapierniczalam ;p
i dalo rade ale autobusem to bym tez nie dala rady ;D

tak myślałam, że pewnie blisko masz
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:19   #1263
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Wysłałam na PW wolałabym nie wstawiać Tej Jedynej na forum, mój nick jest niezmienny i boję się, że mój K. mnie znajdzie ;-)
Poslij mi też

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

Kate Noir, mogę prosić zdjęcia sukni na PW?

Namisek, moim zdaniem liczysz za mało. Ja liczyłam 0,5l na OSOBĘ, a mój tata twierdzi, że to za mało i że mam liczyć 1l na osobę, za to mama jest po środku i mówi, że 0,75 na osobę.
Chyba dla swietego spokoju policze 1l na osobę. Może będzie możliwość oddania wódki do hurtowni.

My będziemy liczyć 0.75 na parę do tego trochę wina i kega piwa wiec napewno zostanie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
hej hej żyję, ale jestem mega zalatana... mam nadzieję, że jutro siądę na spokojnie i poczytam co tam ostatnio u Was.

Znów była rozmowa na temat alkoholu na wesele... moja mama mówi by liczyć wódki 0,5 na parę, a teściowa 0,75... chyba ekonomiczniej lepiej jest kupić 0,75? Boję się, że na parę licząc 0,5 to za mało! Jak mówiłam, że 0,5 na łeb to mi mówiły, że przesadzam :/ już sama zgłupiałam i nie wiem jak liczyć. Zastanawiam się nad tym bo w sumie na rękę nam będzie kupić alkohol za 2 miesiące.

Kate noir
jeśli można to proszę o foto

o matko to wy robicie tygodniowe wesele?? W życiu tego nie przepijecie

Cytat:
No właśnie... I to jest główna wada mojej pracy - nie wiem. Teoretycznie mam zmianę 7-15, ale to tylko teoretycznie. Wszystko zależy od tego jak sie wyrobimy z podaniem dzieciom obiadu, kiedy szefowa go poda (niestety nie ma tak jak w publicznym że wszystko chodzi jak w szwajcarskim zegarku), więc przeważnie siedzę do 15.30 lub 16. Ale pierdzielę, dziś powiem że mogę zostać max do 15.30. Chce sie dziś spotkac z koleżanką, a zanim dotrę do domu i zjem obiad to będzie 17.
To mnie właśnie najbardziej irytuje (delikatnie mówiąc) - ciągłe nadgodziny, nigdy nie wiem o której skończę (na popoludniowej zmianie też, bo trzeba posprzątać jeszcze, a nigdy nie wiadomo kiedy ostatnie dziecko zostanie odebrane) i totalny chaos, brak organizacji (w publicznym zlobku jak śniadanie było o 8 to rzeczywiście było o 8, a nie o 8.30. Wiadomo minuta w tą czy w tą to można zrozumieć, ale nie pół godziny...)

o masakra trzymaj się Kochana, wierzę że to moze być wkurzajace ja bym pewnie nie wytrzymala

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
gratulacje

hehe miszczówka
ja kiedys jeszcze w technikum, poszłam spac o 22 jak nigdy, to byla zima, wiec jak rano wstawalam do szkoly to jeszcze ciemno było. i obudzilam sie, patrze przez okno i mysle "kurna zaspałam !! " za oknem ciemno, latarnie sie swieca, zaczelam sie szybko ubierac , myc, i ja juz gotowa do wyjscia,ubrana , patrze na zegarek czy zdaze na autobus, a tu 00:12
Mistrz!!!

Słuchajcie Dziolchy czy Was czasem bolą piersi? Nie przy dotykaniu tylko tak normalnie? Mnie wczoraj cały wieczór bolal cycek. Miałam w pracy stanik z drutami i chyba mi w jednym miejscu uciskal, ale z drugiej strony ostatnio czuje ze w ogóle Cisna mnie staniki w obwodzie tak ze ciężko mi wytrzymać, chodzę tylko w miękkich teraz. Teraz jak dotykam tez mnie boli ale może to od wczorajszego natretnego macania w poszukiwaniu przyczyny bólu....?

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:23   #1264
misia880
Zakorzenienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

mnie tak bola przed okresem - nawet stanik mnie razi nie mowiac o jakimkolwiek dotyku

Stary 2013-08-22, 08:25   #1265
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM

Cytat:
mnie tak bola przed okresem - nawet stanik mnie razi nie mowiac o jakimkolwiek dotyku

Mam 7 dni do okresu

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:29   #1266
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Malutenki offtop - czy trzeba isc do gina, zeby odstawic tabletki? Glupie pytanie ?

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Znów była rozmowa na temat alkoholu na wesele... moja mama mówi by liczyć wódki 0,5 na parę, a teściowa 0,75... chyba ekonomiczniej lepiej jest kupić 0,75? Boję się, że na parę licząc 0,5 to za mało! Jak mówiłam, że 0,5 na łeb to mi mówiły, że przesadzam :/ już sama zgłupiałam i nie wiem jak liczyć. Zastanawiam się nad tym bo w sumie na rękę nam będzie kupić alkohol za 2 miesiące.
My liczymy 0.5l na osobę. Nieważne, czy dziecko, czy kierowca, czy jakaś ciocia, która wypije 2 drinki, bo mamy np. sporo młodych, którzy wiadomo, jedząc i tańcząc, są w stanie wypić sporo

A z tym, czy ekonomiczniej kupić 0.75 to niekoniecznie.
My z TŻtem w sklepie zawsze przy róznej gramaturze opakowań, patrzymy na tę cenę małymi literkami, np. za litr, za kilogram etc.

Już kilka razy nam się zdarzyło, że z 0.5l, 0.7l i 1l, najtaniej za litr wychodziła 0.5l.

Z koszmarów ślubnych, to ja miałam kiedyś taki, że mnóstwo osób nam odmówiło, przyszło jakieś 20 osób, siedzieliśmy przy jednym długim stole, nikt się nie bawił, nie tańczył, a ja płakałam

Ale to akurat fakt, czasem mnie to martwi, że co jeśli zabawa u nas nie będzie się kręcić..
U koleżanki np. prawie nikt nie tańczył! Było mnóstwo młodych osób, niby powinni rozkręcać imprezę, ale siedzieli przy stołach w swoim towarzystwie i pili..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:32   #1267
justynkie
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Obiecane zdjęcia sukni na mnie Wybaczcie ilość
Edit: Zdjęcia usunięte

Gratuluję sukni, na pewno jest piękna, skoro dziewczyny tak piszą.

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
haha, zobaczymy nie wiem, czy w Madonnie pozwolą robić zdjęcia. i boję się, że nawet nie będę wiedziała, co za modele mierzę no ale postaram się chociaż jakoś cichaczem zrobić kilka fotek
Ja poproszę relację z Madonny jak już będziesz po, może być na priv. Wybieram się tam pod koniec września w pierwszej kolejności

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:33   #1268
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Mam 7 dni do okresu

no to calkiem mozliwe ze on tegoa ja tak wlasnie mam. to takie moje zwiastuny ;D

Stary 2013-08-22, 08:35   #1269
docik10
Zakorzenienie

misia880 Jak ja nie mogę przeboleć, że Ty już nie masz dawnego avataru a ja go tak lubiłam...
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:36   #1270
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość

gratulacje

Cytat:

Słuchajcie Dziolchy czy Was czasem bolą piersi? Nie przy dotykaniu tylko tak normalnie? Mnie wczoraj cały wieczór bolal cycek. Miałam w pracy stanik z drutami i chyba mi w jednym miejscu uciskal, ale z drugiej strony ostatnio czuje ze w ogóle Cisna mnie staniki w obwodzie tak ze ciężko mi wytrzymać, chodzę tylko w miękkich teraz. Teraz jak dotykam tez mnie boli ale może to od wczorajszego natretnego macania w poszukiwaniu przyczyny bólu....?

Oj bolą...zwłaszcza przed @ i w trakcie..

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

My liczymy 0.5l na osobę. Nieważne, czy dziecko, czy kierowca, czy jakaś ciocia, która wypije 2 drinki, bo mamy np. sporo młodych, którzy wiadomo, jedząc i tańcząc, są w stanie wypić sporo
Czyli tak jak my liczycie My dorzuciliśmy jeszcze 20 butelek zapasu, bo obawiam się, że moga być jakies bramy po drodze...mam bardzo kreatywnych sąsiadów, jeszcze nikomu nie przepuścili

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:41   #1271
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Ja od momentu zaręczyn miałam już 3 koszmary ślubne..
1. tż sie wycofał przed samym ołtarzem ;(
2. zapomnieliśmy gości zaprosić..
3. wybuchła wojna w dniu ślubu
omg

mi sie przed slubem siostry snilo, ze z wesela sie "urwałam" tzn spod domu młodego i kazałam im czekać na mnie przed kosciolem , ze "zaraz wroce, musze tylko krowe wyprowadzic" i przyjechalam do domu i krowe wzielam wyprowadzic zeby sobie pojadła, a zeby bylo szybciej, wsiadłam na nią i na niej jechałam nie wiem skad taki durny sen, jak nawet krowy nie mamy

Cytat:
Poslij mi też

My będziemy liczyć 0.75 na parę do tego trochę wina i kega piwa wiec napewno zostanie

o matko to wy robicie tygodniowe wesele?? W życiu tego nie przepijecie

o masakra trzymaj się Kochana, wierzę że to moze być wkurzajace ja bym pewnie nie wytrzymala

Mistrz!!!

mnie tak bola przed okresem, czasem mnie bolą przed okresem tydzień minimum, a czasem nawet 2 tygodnie wczesniej. więc spokojnie, może to to ale dzięki temu wiem kiedy się spodziewac

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 08:47   #1272
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
omg

mi sie przed slubem siostry snilo, ze z wesela sie "urwałam" tzn spod domu młodego i kazałam im czekać na mnie przed kosciolem , ze "zaraz wroce, musze tylko krowe wyprowadzic" i przyjechalam do domu i krowe wzielam wyprowadzic zeby sobie pojadła, a zeby bylo szybciej, wsiadłam na nią i na niej jechałam nie wiem skad taki durny sen, jak nawet krowy nie mamy
Nieźle!

po wczorajszej wizycie u fryzjera mam faze na szukanie ładnego upięcia Wrzucam co znalazłam Większość nie nadaje się do nisko upiętego welonu, ale może którejś z Was spasują
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23960843a8a737b5f6ae8ff90b83d8474afa25e5_560x560.jpg (21,6 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a0c0.jpg (44,6 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Glamorous-Wedding-Hairstyles-Bridal-Hair-2013-2.jpg (43,7 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg indeks.jpg (10,5 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Uroda-i-wyglad_Fryzury-slubne_20110826204504.jpg (70,2 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wed2.jpg (12,0 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg wed3.jpg (11,4 KB, 4 załadowań)

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:48   #1273
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
uwaga !!!

chwalę się suknia!!!!!
Misiu, śliczna ta suknia! Obłędnie w niej wyglądasz

i jakie masz włosy.... zazdraszczam

W ogóle to dzień dobry nadrabiam wczorajszy dzień, bo nie miałam kiedy wejść

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:49   #1274
madziara889
Zakorzenienie

Tydzień mnie nie było a tu już nowy wątek ?

Edytowane przez madziara889
Czas edycji: 2013-08-22 o 08:52
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:57   #1275
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
ja mam do garazu 7 min na nogach ale bieglam ;D w auto i droga 12-15 min do pracy ale zapierniczalam ;p
i dalo rade ale autobusem to bym tez nie dala rady ;D

samochodem rzadko do pracy jeżdże , bo utknęłabym w korkach na Puławskiej i Marszałkowskiej bo przez te 2 ulice jadę

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 08:59   #1276
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
misia880 Jak ja nie mogę przeboleć, że Ty już nie masz dawnego avataru a ja go tak lubiłam...
ojej - a jaki ja mialam ;p? o ten kielich Ci chodzi :p?

Stary 2013-08-22, 09:04   #1277
justynkie
Wtajemniczenie

PROŚBA!

KaEs
Kate Noir
Anesthesia
Elrosa

mogłybyście przesłać foty w sukniach na priv? Nie załapałam się wczoraj, widzę kilka stron zachwytu a ja nie wiem o co chodzi

Stary 2013-08-22, 09:07   #1278
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

Cytat:
ojej - a jaki ja mialam ;p? o ten kielich Ci chodzi :p?

Mnie tu długo nie było ale z tego co pamiętam i mam nadzieje, że nie pomyliłam, że to był Twój avatar, była na nim super laska z autem, chyba trzymała torbę w ręku

:
Stary 2013-08-22, 09:11   #1279
misia880
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słup

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mnie tu długo nie było ale z tego co pamiętam i mam nadzieje, że nie pomyliłam, że to był Twój avatar, była na nim super laska z autem, chyba trzymała torbę w ręku
aaaa to nie moj ;D albo kulbensikowej albo kishlaczkowej ;D
pewnie przekrecilam niki ;D

Stary 2013-08-22, 09:19   #1280
justynkie
Wtajemniczenie

Chciałam powiedzieć że Was nie lubię, jesteście okropne!!!

Macie już wybrane sukienki i wyglądacie w nich obłędnie i cholernie Wam tego zazdroszczę. I jeszcze bezczelnie się tym chwalicie

Dzisiaj robimy z mamą TŻ listę gości. Może wreszcie dowiem się kto i w jakich ilościach będzie na naszym weselu...

Stary 2013-08-22, 09:20   #1281
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z rana!
Dziś mamy z tż swoją maleńką rocznicę... 15 miesięcy razem

My na 120 gości liczymy 140 butelek 0,5 l. Wiadomo, ze nie każdy pić będzie, liczymy 0,5 na głowę (nawet dziecka) i 20 rezerwowych. Będzie też wino, a ja myślę jeszcze o jakichś naleweczkach - nie każdy lubi wódkę więc uważam że spokojnie starczy, nawet żeby rozdać później gościom na do widzenia

a u nas we wtorek minęło 2 lata od zaręczyn )
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:28   #1282
say-hello
Zakorzenienie

wy tu o rzucaniu hormonów, a ja wczoraj o tym z tż rozmawiałam mam już dosyć tych wahań nastrojów i obniżonego libido.. a wypróbowałam już 5 różnych sposobów antykoncepcji hormonalnej, mam już trochę dosyć. tylko boję się, że zajdę w ciążę ... jeszcze przez 2 lata nie mogę sobie na to pozwolić, bo musiałabym przerwać studia lub wziąć dziekankę- wolałabym jednak tego uniknąć

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
na początku września będę dzwonić żeby się zapisać, pani powiedziała żeby przyjść w połowie września na wyprzedaże oczywiście dam znać i serdecznie zapraszam! będzie okazja żeby się spotkać
oo byłoby super mogłybyśmy nawet razem iść tam na przymiarki
Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Ja poproszę relację z Madonny jak już będziesz po, może być na priv. Wybieram się tam pod koniec września w pierwszej kolejności
jasne jakbym zapomniała, to mi przypomnij
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:31   #1283
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadam w kompleksy przez Was, jak widzę Was w kiecach, ale jesteście wszystkie piękne i szczuplutkie

Naprawdę ŻADNA z Was nie ma rozmiaru 40 i większego?
Ja mam i to dużo większy

Cytat:
Hej

Kate Noir, mogę prosić zdjęcia sukni na PW?

Namisek, moim zdaniem liczysz za mało. Ja liczyłam 0,5l na OSOBĘ, a mój tata twierdzi, że to za mało i że mam liczyć 1l na osobę, za to mama jest po środku i mówi, że 0,75 na osobę.
Chyba dla swietego spokoju policze 1l na osobę. Może będzie możliwość oddania wódki do hurtowni.

My na 50 osób będziemy mieli minimum 100 butelek wódki.
Albo i więcej.
A jak zostanie, to u nas się nic nie zmarnuje

Powiedzcie mi kobietki, czy wy kupujecie poduszeczkę na obrączki?
Jak to wygląda od strony technicznej? Ksiądz moze nam podać obrączki na takiej poduszce zamiast tacy? One są tam przywiązane czy jak?

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-08-22 o 09:33
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:34   #1284
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
wy tu o rzucaniu hormonów, a ja wczoraj o tym z tż rozmawiałam mam już dosyć tych wahań nastrojów i obniżonego libido.. a wypróbowałam już 5 różnych sposobów antykoncepcji hormonalnej, mam już trochę dosyć. tylko boję się, że zajdę w ciążę ... jeszcze przez 2 lata nie mogę sobie na to pozwolić, bo musiałabym przerwać studia lub wziąć dziekankę- wolałabym jednak tego uniknąć

oo byłoby super mogłybyśmy nawet razem iść tam na przymiarki

jasne jakbym zapomniała, to mi przypomnij
My też się ostatnio posprzeczaliśmy o moje niskie libido 4 września mam wizytę u gin, zagadam o zmianę tabletek. Odstawiać nie chcę bo boję się ryzyka ciąży, poza tym z gumami to nie ten komfort, ciągle myślę czy się nie zsuwa itd.
Po ślubie pewnie odstawię, wtedy niech się dzieje co chce

Stary 2013-08-22, 09:34   #1285
misia880
Zakorzenienie

sa przywiazane ozdobna tasiemka albo maja wszyte takie miejsca na obraczki jak maja pudelka na pierscionki ;D
ale ja wole tace zwykla

Stary 2013-08-22, 09:35   #1286
Elrosa
Zadomowienie

I ja witam się o poranku wysłałam zdjęcia sukienki, mam nadzieję, że żadnej z Was nie pominęłam

Z rzeczy ślubnych to chciałabym pochwalić się kartką-pudełkiem, które robiłam dla koleżanki, wrzucałam Wam fragmenty, ale całości nie dumna z niego jestem, szczególnie, że to pierwsze, które zrobiłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SAM_0323.jpg (79,3 KB, 43 załadowań)
Stary 2013-08-22, 09:35   #1287
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię d

Cytat:
aaaa to nie moj ;D albo kulbensikowej albo kishlaczkowej ;D
pewnie przekrecilam niki ;D

A mi się tak wydawało, że to był Twój. Której był ten nick?? Przyznawać się! I ma on wrócić

:
Stary 2013-08-22, 09:35   #1288
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
jakies 5-6 dni wczesniej dzwoniłam i powiedziałam ze pasuje mi ten i ten dzien i takie godziny i mi wybrała dogodny termin dla mnie i dla nich.

No moj GPS cudowny pokierowałam mnie polem... patrze a on mi skrec w prawo no to ja łup w prawo a tu pole kukurydzy... i droga taka polna... no coz jade bo pokazuje 300 m do celu wyjezdzam z pola kukurydzy patrze OOOO JEST
ale droga tez mozna tylko moj gps wpadł na pomysl ze poprowadzi mnie skrotem i ominelismy skrzyzowanie

ale jakie dziury

Cytat:
PROŚBA!

KaEs
Kate Noir
Anesthesia
Elrosa

mogłybyście przesłać foty w sukniach na priv? Nie załapałam się wczoraj, widzę kilka stron zachwytu a ja nie wiem o co chodzi
I ja też poproszę

Cześć!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:37   #1289
nasturcja1308
Rozeznanie

magdalenka_w_86 gratulacje

Cytat:
Napisane przez missmalezji Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem taka szczesliwa..! te dziewczyny ktore sa dluzej znaja historie mojego taty
dziewczyny, jest stabilizacja, koniec leczenia,tylko co miesiac kontrola!! )))))))
dużo zdrowia dla Taty

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

A ja dzisiaj całkowicie spontanicznie... kupiłam suknię!

Czyste szaleństwo Miałyśmy jechać z Mamą w ogóle jutro, ale spontanicznie wyszło, że jednak dziś. Pojechałyśmy głównie do USC i... pani powiedziała, że w przyszłym roku Dworek odpada, ale w Willi udzielają ślubu w każdą sobotę września! Zatkało mnie totalnie, zapomniałam się powołać na to pismo, co wczoraj dostałam... ale pani zapewniła, że 13 września (moja data) i 6 września (data Dotki) śluby w Willi są. Co za ulga! Poza tym jeszcze Dotka pójdzie się upewnić w tej sprawie w przyszłym tygodniu

A po USC wybrałyśmy się na Długą... tak tylko popatrzeć... nigdzie się nie umawiałam... I było tak:

1. Boston - salon sam w sobie średni, pani miła, ale bez szału. Dużo sukni po 1000zł salonowych, ale nic tyłka nie urwało. Mierzyłam 2 suknie, ale to nie było to.

2. Karolina, Długa 24 - Outlet - bardzo ładny salon, miła pani. Zmierzyłam 3 suknie i były naprawdę ładne w super cenach. A potem pani dała mi jeszcze jedną... z Sincerity, za 1590zł zamiast ponad 3500zł.... salonowa, nie komisowa... cudowna! Księżniczkowa, pięknie wykończona... do tego dołożyła mi różne bolerka, szarfy... poczułam, że to to, ale bałam się kupować 6-tą z przymierzanych sukni! Pani jednak mówiła, że z racji tego, że mają pojedyncze suknie w takich cenach to niestety ruletka - suknia może czekać 2 tygodnie, a może się sprzedać za 2h. Kiedyś jedna dziewczyna się o godzinę po swoją suknię spóźniła...No ale nic, wyszłam, czując, że wrócimy.

3. Pasaż Wenecki, Maja - ładne suknie, mierzyłam dwie, ale coś nie grało. Ceny ok. 2000-1500zł za wyprzedażowe. Mierzyłam jedną i opowiadałam o tej z Sincerity i pani mi tak uświadomiła: "No to przecież pani już wybrała suknię!". A ja wtedy pomyślałam, że chyba tak...

4. Byszyce - ...ale bałam się od razu kupować. Zadzwoniłąm więc do Byszyc i pojechałyśmy tam z mamą. Przemiła pani, salon na wielkim odludziu, ale suknie jednak piękne - nie było ani jednej kiczowatej. Zmierzyłam 3, w tym jedną syrenkę i jedną piękną priceskę... były piękne, ale wszystkie porównywałam do tej jednej... wyszłam stamtąd i od razu zadzwoniłam do Karoliny.

W tej sposób, kupiłam moją suknię po jednodniowych zakupach i odwiedzeniu 4 salonów. Cena powalająca, suknię w dodatku można oddać po ślubie w komis, przemiła pani... A ja wyglądam jak księżniczka Później wstawię zdjęcia!

Model widać w załączniku, ja do tego chcę koniecznie bolerko, bo wygląda jeszcze piękniej. I ewidentnie idę w czerwone dodatki i dekoracje, idealnie do tej sukni pasują, tak odrobinę vintage
śliczna sukienka! mogę prosić Twoje zdjęcie w niej na pw?

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4237395 4]melduje sie od lekarza. odebralam wynik rezonansu glowy, nie ma zadnych niebezpiecznych zmian.
nie mowilam Wam nie chcialam nikogo straszyc. neurolog spodziewal sie guza[/QUOTE]

o rany! dobrze, że lekarz nie miał racji.

Cytat:
Wysłałam na PW wolałabym nie wstawiać Tej Jedynej na forum, mój nick jest niezmienny i boję się, że mój K. mnie znajdzie ;-)

Cytat:
PROŚBA!

KaEs
Kate Noir
Anesthesia
Elrosa

czy ja też mogę prosić pw?
dziękuję

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 09:38   #1290
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
I ja witam się o poranku wysłałam zdjęcia sukienki, mam nadzieję, że żadnej z Was nie pominęłam

Z rzeczy ślubnych to chciałabym pochwalić się kartką-pudełkiem, które robiłam dla koleżanki, wrzucałam Wam fragmenty, ale całości nie dumna z niego jestem, szczególnie, że to pierwsze, które zrobiłam
wow!!! jestem w szoku, że jest to zrobione ręcznie! piękne!

Cytat:
My też się ostatnio posprzeczaliśmy o moje niskie libido 4 września mam wizytę u gin, zagadam o zmianę tabletek. Odstawiać nie chcę bo boję się ryzyka ciąży, poza tym z gumami to nie ten komfort, ciągle myślę czy się nie zsuwa itd.
Po ślubie pewnie odstawię, wtedy niech się dzieje co chce
ehh to jest w ogóle ciężka sprawa... jestem zła, że akurat ten skutek uboczny musiał mnie dotknąć ...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości