|
|
#1291 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- teraz to już na serio dobranocki )
|
|
#1292 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1293 |
|
Zadomowienie
|
Te z duzymi kolami odpadaja bo one ciezkie zapewne
|
|
|
|
#1294 |
|
Zakorzenienie
|
http://kwejk.pl/obrazek/1882962/jak-tam-dietka.html - taaa...
No nic, cisza, polazły, to i ja lezę. Dziś odbędzie się kolejna część dramatycznej historii pt. Jak znaleźć plandekę na walenia i wyglądać w niej, jak człowiek. ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#1295 |
|
Zadomowienie
|
Buziaki Lasencje ...
Hje a po ta plandeke moge sie wybrac z Toba, bo tez niedlugo bedzie mi potrzebna Trzeba isc spac, bo jutro do Lidla musze isc polowac na ciuchy :P
|
|
#1296 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Znalazlam wiersz, w ktorym malzenstwo jest porownywane do podrozy i zyczylam im bon voyage. Moze w ten desen? ---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ---------- Dziendoberek! poszalalyscie wczoraj... ale dzielnie doczytalam do konca; tylko wszystko mi sie pomieszalo i chyba nici z odpisywania. Tz wrocil bardzo szybko i poszlismy na zachod slonca nad ocean. Pieknie bylo. Jeszcze pelnia byla i tarcza ksiezyca ogromniasta a na niebie nawet promienie od ksiezyca bylo widac. Pozniej tz smazyl steki, t. nam miesko przepyszne przyslala. Od razu humor mi sie poprawil
|
|
|
|
|
#1297 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Pobudka 5:16 , z płaczem i jeczeniem :banghead::banghead:
Kiedy będzie choć jedna nocka bez pobudki ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1298 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, brzmi absolutnie bosko!
Teleportuje sie do was ![]() Aga, u nas tez pobudki, w sumie tylko raz sie obudzil na jedzenie, a reszta to z tak przerazliwym krzykiem, ze masakra. Ale co sie dziwic, moze ode mnie sny bierze, mi sie snilo, ze M.byl gangsterem i nas mafia gonila przez pol miasta w koncu chcieli nas zabic to M.oswiadczyl ze jestem jego zona i nas oszczedzili Ja proponuje zrobic w klubie slowniczek, juz pare haselek jest fajoskich, a za pare lat pewnie nie bedziemy pamietac, a fajnie bedzie powspominac Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:34 ---------- Poprzedni post napisano o 06:33 ---------- Sarah, no ja wlasnie chce taka solidniejsza parasolke co sie sklada na raz, porzadne kola mam z czolga marity wiec zalezy mi na takiej wlasnie na wyjscie do lekarza do sklepu itd Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie o to mi chodzilo - wiecej kaszek, obiadkow obok piersi. Niejako upomina sie, bo np rano po kaszce nie jest taki marud jak po samym cycu. Cytat:
I ja ![]() Cytat:
![]() dla Kubulka ![]() Zazdroszcze wszystkich wizazowych spotkan! Ale dalyscie wczoraj popis, aparatki ![]() A ja padlam z Kuba o 21 w opakowaniu jak za czasow noworodkowych ![]() U nas nocka marzenie - 1 pobudka o 2:30. Wstalismy o 6
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-08-22 o 06:40 |
|||
|
|
|
#1300 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Wstawilabym zdjecie, ale pewnie bedzie lincz grupowy... |
|
|
|
|
#1301 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, pobudka na dobre o 6.30 ałuuuuuuu ale pociesza mnie fak, ze Amelka zaraz będzie miała drzemkę
wtedy się ogarnę i o 9.30 spadam zawieźć małą do t. a ja w miasto. Pojade na ciuchy dziś bo dostawa jest, mam nadzieje że coś fajnego upoluje... poza tym napierdziela mnie konkretnie jajnik <owulka> , ledwo chodzę.
|
|
#1302 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gotujace dzieciaczkom - dalej korzystacie wylacznie z dzialkowych warzyw czy dajecie sklepowe?
I jeszcze jedno pytanie - ile gram obiadku/kaszek/deserkow zjadaja zwykle Wasze dzieci? |
|
|
|
#1303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do ilości też jestm ciekawa, moja zjadla obiadku duzy sloiczek 190g aaaaaa owocu maly sloiczek, ale ostatnio zjadla duzy kaszki jadla ok 150/160 ml
|
|
|
#1304 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() A jak je słoiczek to nawet tego małego całego nie zje a kaszki wypija 130 ml Poszłam do biedronki po dady a tam zonk, nie ma. Tylko rozmiar 5 był. I muszę iść do takiej co jest kawałek drogi od nas, bo zostało nam 3 sztuki tylko . A jak tam nie będzie to chyba kupię pampers. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-08-22 o 08:13 |
|
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski. My dziś mamy szczepienie-trzymta kciuki żeby mój dzielny chłopczyk takim pozostał
![]() Kobitki szczepiące 5w1-czy któraś szczepionka była refundowana? Czas wstawać
|
#1306 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42382316]Aśka, jak to co to utopiec? takie coś, co jak siadasz na kiblu, to ci dupę gryzie [/QUOTE]Cytat:
Cytat:
nie używasz już wielo? Cytat:
wiśnia, co z bibą u Ciebie, boś zamilkła w tym temacie? my nie wiemy czy juz walichy pakować ? ![]() ![]() Cytat:
moja nadal zjada mały słoiczek, duży jest za duży, grudki nie pasują, więc go blenduje, ale zje tyle co kot napłakał... kaszek nie daję jej wcale. mam zamiar kupić królika i sama jej ugotować w koncu ![]() Lubcia, zaglądaj częściej. Wrocław, póki jeszcze jest jakaś pogoda, może jakieś spotkanie jeszcze raz????? nancy, witaj My z Julcią dzisiaj spałyśmy do 7:30 i dalej by spała, ale pies ją obudził, bo sie sadzawka zaczeła sadzić jak domofon zadzwonil coś jeszcze chciałam, ale zapomniałam. ![]() o wiem, przypomniałam sobie. meneq, miło czytać, że TŻ jest z Wami i jesteś szcześliwa. i coś mi sie wydaje, że impre przenosimy do Ciebie i odbedzie sie przy tych zachodach, bo Wiśnia coś zamikła w tym temacie haha! neti, jak tam kupsztale Antosiowe? coś lepiej ?
Być Mamą- bezcenne ![]() Edytowane przez calawdeszczu Czas edycji: 2013-08-22 o 08:15 |
|||||
|
|
|
#1307 | |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
ciężki ranek za nami, na szczęście, jakimś cudem zachowałam wszystkie zęby ![]() Cytat:
Co do Twojego pytania, to rano Ola zjada kaszkę z ok. 100ml wody do tego z pół słoiczka owocku Obiadek to mały słoiczek, ale czasem jeszcze nie cały. A deser to np. wczoraj zjadła pół jabłka i pół brzoskwini z miarką kaszki ![]() Kija nie dostałam maila EDIT dostałam )
Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2013-08-22 o 08:24 |
|
|
|
|
#1308 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
Ja czasem też myślę coś innego a całkiem coś innego mi się napisze ![]() Jak chcesz to możemy Oliwce odstąpić ![]() Dziewczyny-wy chyba powariowałyście! Tyle nabazgrać przez wieczór?
|
|
#1309 |
|
Zadomowienie
|
miałm dobre chęci samodzielnego gotowania Kruszynie,ale odkryłam, że moj blender nie blenduje za dobrze, a Oli grudki 'stają' w gadziołku, jak je wyczuje to zamyka dziobek na amen. No i tak się konczą dobre chęci
|
|
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się...czy Wy kiedyś sie uspokoicie?
![]() ![]() ![]() Człowiek wieczorem kładzie się i spokojnie chce Z Wami pogadać...ale się nie da bo pierwsze 20 minut czyta zaległości..a potem pisząc posta 5 minut -przysypia po kazdej literce...o Antonio sie obudzil.. (tak..tak spał obok mnie od 3..obudziłam się z nogami w żebrach) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-22 o 08:21 |
|
|
|
#1311 |
|
Zakorzenienie
|
CAŁA... niestety dziś 4 dzień bez....już myślałam.że bezie ok...no ale może dziś pójdzie..jak nie to czekamy..nic mi nie podam..a w przyszłym tygodniu niech my przypisuje jakieś mleko specjalne bo już mam dość ...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuuuup te juz od rana grzedy pilnuja
![]() Idemy na szczepienie Tylko jak, jak ten babel zasnal moze wyjde i uda mi sie go nie obudzic.Meneq, wstawiaj zdjecie, plis!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1313 |
|
Zakorzenienie
|
Aha...któraś pisala..BADZIA? O SPOTKANIU .... A ja pytam które mamusię są z okolic Warszawy? Bo ja Was nieogarniam? Gdzie to spotkanie ma być?
Czy któraś ma wózek Tutek Grander? jak się spisuje? No i z uwagi na brak dostępu do klubu przez aplikacje...jak mam upichcic obiadek dla Antonia....jakiś może być z mięskiem...proszę o info dla BLONDYNKI. prosze Was też o POMOC... jaki prezent dla tz siostry ciotecznej na 15 rocznicę ślubu?... Chciałam coś do domu (piękne poduszki robi kobitka na fb-wiem, bo zamawialam-MARIDEKO jakby co)...ale ciężko tak trafić w czyjs gust więc nie chce ryzykować....macie pomysł? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1314 |
|
Zadomowienie
|
chciałam się cofnąć, co by nadrobić i tak się cofam i cofam i cooofam i się okazało, że skończyłam na 36 stronie
No nic, trochę sobie poczytam
|
|
|
|
#1315 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lady, ja musze być na warcie, bo widzisz charlizz sie obija strasznie ![]() kciuki za szczepienie!! charlizz, pomógł syrop? neti, ja nie jestem dobra w wymyślaniu prezentów, wiec nie podpowiem, ale dziewczyny za chwilę na pewno coś wymyślą. Moja koleżanka ma tutka, ale nie wiem jak jej sie sprawuje, bo dopiero co urodziła ![]() dobra, ja narazie spadam, trzeba sprawy dzienne pozałatwiać ![]() nie szaleć mi tutaj!! ![]()
|
|
|
#1316 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka!
wstawilam fotke do k. ![]() bylam wczoraj u fryzjera. zrobilam sie na blond ![]() maz marudzil bo on mnie poznal juz za czasow ciemnosci a blondyny to kojarza mu sie z doda ale jak mnie zobaczyl to swierdzil ze wygladam extra i ze dzis (wczoraj) sie na mnie wieczorkiem rzuci no ale Kubus mial inne plany ![]() w ogole Kubulencjusz zostal wczoraj z babcia jak ja bylam u fryza, w sumie juz dawno z nia nie zostawal bo wszedzie bralismy go ze soba no i troche sie balam. zadzwonilam do domu przypomniec tylko mamie co by go sama na wozku nie zostawiala bo jej "wyjdzie" to w sluchawce slyszalam tylko dadadada czyli matka szybko poszla w odstwke juz nie wiem co gorsze, placz czy te daddadda ![]() podobno byl grzeczniutki, nie plakal, zjadl co mial zjesc takze moze w tym wrzesniu nie bedzie tak źle ![]() ale jak siedzialam na tym krzesle a ona mi robila ten balejaz to w pewnym momencie chcialam jej pomoc tak ze ona jedna polowe wlosow a ja druga ![]() ale potem sie odstresowalam i bylo gites ![]() śliczne filmiki i foteczki!!!!!!!! Lady - a myslalam nawet ostatnio o tobie i twoich zatorach i masz! dziadyga nie odpuszcza! super ze odparzenie schodzi! co to "dzordz na pol brody"? aaaa, juz doczytalam hope - brawa za zebolka! ellmi - brawa dla rodzicow Leosia! szacun wielki! ![]() mala - ale dajecie czadu z tymi zebolami! Gratki! gocha! - wow, ale waga! brawissimo! ewulka - twoja ania nie usiadzie, a moj Kubus nie siedzi nawet jak go posadze ![]() insolito - brawa za biodereczka ifwka - powodzenia na szczepieniu! zazdroszcze spotkan! ![]() marsi - dom lodow? nancy - witaj! Cytat:
dziekujemy za zyczenia! ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Cytat:
kaszki mi zjada ok 200, obiadku ok 100,owocka ok 150 Cytat:
ja mialam 5w1, za wszystkie placilam, refundowane byly tylko na wzw ja mam tutka jak dla mnie ok, tyle ze my ciagle na plasko choc w sumie to baaardzo niewiele jezdzimy nim bo mlody nie siedzi a patrzenie w sufit/ niebo mu sie znudzilo
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2013-08-22 o 08:49 |
|||
|
|
|
#1317 |
|
Zadomowienie
|
Hej kochane
Mama wczoraj wieczorem odleciala ![]() Ogarne sie troche, podczytam co tam u Was i bede juz na biezaco Ale Wam fajnie z tymi spotkaniami. Dzieciaczki przekochane Co do jedzonka to moja zjada maly sloiczek caly a duzego pol. Dwa razy jadla tez zurek z zoltkiem i chlebkiem, za drugim razem zjadla cala miseczke i chciala wiecej ![]() Pobudka dzis znowu o 6:30 Wlasnie pije mocna kawe ![]() A, moja Malenka nauczyla sie wolac na mnie mama Przeslodkie to jest tylko, ze juz tego slowka naduzywa
02.10.2010 - Gabi 18.01.2013 - Lili Edytowane przez ania13.03 Czas edycji: 2013-08-22 o 09:05 |
|
|
|
#1318 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jablka masz swoje? ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- I zapomnialabym - Illusion, witaj ponownie
|
|||
|
|
|
#1319 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ale wczoraj poszalałyście ![]() Nancy witaj z powrotem ![]() Neti ja mieszkam 100 km od Wawy, Pstryczek też tylko, że w innym kierunku, Deli też, ale w jeszcze innym. A tak bliżej Wawy to chyba tylko Lenova i Charlizz. No i badzia Mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam. Ja niestety pracuję, więc u mnie spotkanie w tygodniu odpada A Ty skąd jesteś? za szczepienia
|
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajnie, zazdroszcze tej mamy! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

)

. Niestety i tak jestem w głębokiej 
dla Kubulka 

a kaszki wypija 130 ml 
za szczepienia