Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki wybierasz tytuł dla XVIII części wątku mam wrześniowo-październikowych?
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 3 6,25%
Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają 0 0%
Porody się zbliżają, więc mamuśki okna obmywają 1 2,08%
Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? 19 39,58%
Mówi mama do malucha: "Wyłaź wreszcie z mego brzucha" 7 14,58%
Łóżeczko, wózek już czekają, a maluchy w brzuchach zwlekają 1 2,08%
Zbudyniałe wszystkie matki modlą się o poród gładki 7 14,58%
Wody chlusną, skurcze brzucha, chcę zobaczyć już malucha! 10 20,83%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 10:15   #3691
tassia
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
tassia ja cały czas mieszkam w mieszkaniu jakby operowym, za które normalnie płacę tylko byłam święcie przekonana, że umowę mam do końca sierpnia... tak więc na spokojnie zrobi się remont u nas i sądzę, że za miesiąc na spokojnie się będziemy przeprowadzać
ekstra
szkoda tylko ze musicie jednoczesnie za dwa mieszkania placic
ale lepiej tak niz tulac sie z maluszkiem
bomba ze tak wyszlo
a kolyska ktora mysle po zdjeciach ze jest koszem.mojzesza to moje marzenie
i chyba jednak zrobie na zlosc wszystkim i w tajemnicy nawet przed tz kupie

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
No widzisz, że się wszystko układa.Możesz spokojnie rodzić

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Ja dzisiaj wreszcie pospałam, nie było bezsenności.
Wiecie, że staniki do karienia w obwodzie mam na styk, ale w miseczkach są za ZA DUŻE!!!! a KUPIŁAM MISECZKĘ B

ale to chyba dobrze ze luzne bo znaczy ze rozwojowe jak.przyjdzie mleko, nie?

Cytat:
Apropo zbudynienia, to gdzieś doczytałam, że w ciąży kurczą się komórki mózgowev i moze być problem z pamięcią i koncentracją

owszem to prawda
dlatego.z roznych badan.psychologicznych wyklucza sie ciezarowki bo nie pasuja do populacji;p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:16   #3692
policzanka
Wtajemniczenie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
No powiedz...
Ja też dużo przytyłam i jak urodzę w teminie albo po to pewnie mo jeszcze przybędzie

Naprawde mi wstyd...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:16   #3693
logoasia
Zakorzenienie

Dot.: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Wow!!!Karolson!!A to Ci niespodzianka!!!Trzymam kciuki aby wszystko poszlo gladko
To czyli mozliwe ze dzis bedziemy miec dwa dzieciaczki na forum-super

Ja po wizycie..Lekarka powiedziała ze całkiem mozliwe jest, ze jeszcze z tydzien pochodze..Jestem pozamykana,na KtG zadnych skurczy...nie powiem podłamało mnie to troche..nawet troche bardzo..
Dzidzia ogolnie duza.Lekarka powiedziała zeby szykowac wieksze ciuszki..Na chwile obecna wazy 3600..To duzo?Dostałam tez ochrzan za swoją wage zresztą nalezalo mi sie..
daj spokój, nie zadręczaj się teraz trzeba działać

Cytat:
Napisane przez Asika21 Pokaż wiadomość
Dawno nie zaglądałam, ale przebywałam ciągle w szpitalu z zagrożeniem przedwczesnym porodem. Raz w 30 tyg i teraz w 34 tyg. Wczoraj minął nam 36 tydzień i lekarze postanowili mnie wypuścić bo to już bezpieczny termin jeśli chodzi o poród. Wróciłam do domu po 2 tygodniach z 1,5 cm rozwarciem, ale z racji że szyjka jest w miarę ok mogę normalnie funkcjonować, tzn. nie muszę ciągle leżeć... Lekarze zgodnie stwierdzili, że do terminu nie wytrzymam. Więc czekam z niecierpliwością kiedy nastąpi rozwiązanie.
Widzę, że pierwsze maluszki są już na świecie Gratuluję Wam Dziewczyny
nieźle się dzieje, dobrze ze jesteście już w domku przyjmujesz jeszcze jakies leki?
logoasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:17   #3694
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dziewczyny ja się ciągle zastanawiam czy dawać córce drugie imię?
Stary 2013-08-22, 10:19   #3695
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde mi wstyd...
poli daj spokój, nieważne ile przytyłaś i przestań sie tym zadręczać
Stary 2013-08-22, 10:19   #3696
t_89
Zakorzenienie

Ja sie boje, ze mi zle znieczulenie podadza w kregoslup i cos sie stanie albo mnie sparalizuje moze glupie ale sie tego boje ;/
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:20   #3697
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
Naprawde mi wstyd...
Daj spokój.Więcej niż 20 kg?
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:21   #3698
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny ile przed porodem opuszcza się brzuch?
czasem może w 8 mc, czasem w 9, a czasem wcale.
Cytat:
Lekarka powiedziała jeszcze ze dzidzia powoli głowka wchodzi do kanału-ale jakos mnie to nie pociesza bo z tego co wiem duzo z Was tak ma i to jakos nie zapowiada porodu..Acha ponoc dzidzia jest naprawde papusna a najbardziej widac to na twarzy-ma pucowate policzki i jakąś fałde na czole(?!)nie wiem o co kaman..
powiedz tej babie, że ona ma fałde na czole. Może się zmarszczyło po prostu. Zresztą wiele dzieci rodzi się ze zmarszczonym czołem.
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
my nie dajemy bo TŻ nie ma, ja też nie.

Poli nie przejmuj się tą wagą naprawdę, ja uważam, że mimo wagi to wyglądasz slicznie, widać, że bardzo zadbana z Ciebie kobieta. I Twój kolor włosów

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:21   #3699
tassia
Zakorzenienie

Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz. XVII

nena a jakbys pojechaal.do.szpitala.i powiedziala ze ruchow nie czujesz to nie zrobiliby ci usg za darmo?
jak tam.jest?

apropos wagi rozmawialam z kolezanka ktora urodzila na poczatku lipca
bardzo duzo przytyla w ciazy, przed ciaza schudla 27kg na diecie od dietetyka
i teraz po porodzie zniknelo jej 12 kg
poszla do dietyka i ma diete dla matki karmiacej 1900kcal dosc tlusta zeby pokarm byl pelnowartosciowy
podobno dziecko dobowo zjada z nas 600kcal wiec1300 zostaje.dla.niej i ma na tym.schudnac
oczywiscie wydebie od niej ta diete i jak bedzie dzialacto.sie podziele bo widzialam jak na tej poprzedniej ladnie chudla

ppza tym 5tyg po cc dostala zgode na cwiczenia

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:21   #3700
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Chcialam tylko powiedziec ze po obchodzie zostalam poproszona na badanie i na samolocie ODESZLY MI WODY. Skurczy brak. Pani powiedziala ze w 10 h urodze. TZ jedzie z pracy. Leze pod KTG na patologi i jade na PORODOWKE wiec 3 mac kciuki. Licze na nie!! BOJE SIE.
Łaaaaaa! Dreszcze mam na całym ciele! TRZYMAM KCIUKI ZA LEKKI I EKSPRESOWY PORÓD! Jeszcze chwilka i przytulisz małego

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
A mnie dziś tak strasznie brzuch boli W nocy obudziłam się z takim bólem i do teraz mnie trzyma. I to nie jest taki ból jak na okres, tylko bardziej jakby żołądek, ale to też nie wiem czy to to, bo cały mnie boli. Bardziej z góry i po bokach. I w sumie nie wiem co robić. Zjadłam śniadanie, wypiłam mięte ale zbytnio to nie pomogło.
Jeszcze w nocy miałam schize bo dziecko się nie ruszało, ale teraz na szczęście rusza się.
Bidulko Odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
siusiu na pewno nie, bo czułam dokładnie skąd wypływa
może faktycznie to wody

Cytat:
a zapomniałam dodać, że chyba oszaleję z godzinami brania leku, bo jedne biorę co 6 h czyli 6, 12, 18, 00, anty biorę 8 i 20 a osłona 9 i 21 mam już tyle budzików w telefonie, że masakra
Oszalałabym

Cytat:
Kolejna mądra

Cytat:
Wow!!!Karolson!!A to Ci niespodzianka!!!Trzymam kciuki aby wszystko poszlo gladko

Ja po wizycie..Lekarka powiedziała ze całkiem mozliwe jest, ze jeszcze z tydzien pochodze..Jestem pozamykana,na KtG zadnych skurczy...nie powiem podłamało mnie to troche..nawet troche bardzo..
Dzidzia ogolnie duza.Lekarka powiedziała zeby szykowac wieksze ciuszki..Na chwile obecna wazy 3600..To duzo?Dostałam tez ochrzan za swoją wage zresztą nalezalo mi sie..
Ładna waga, no ale tak jak Matal napisała...niewiadomo ile jeszcze pochodzisz ,no i trzeba brac jeszcze pod uwagę granicę błędu...
Kochana, jeszcze troszkę... bliżej,niż dalej

Cytat:
Dawno nie zaglądałam, ale przebywałam ciągle w szpitalu z zagrożeniem przedwczesnym porodem. Raz w 30 tyg i teraz w 34 tyg. Wczoraj minął nam 36 tydzień i lekarze postanowili mnie wypuścić bo to już bezpieczny termin jeśli chodzi o poród. Wróciłam do domu po 2 tygodniach z 1,5 cm rozwarciem, ale z racji że szyjka jest w miarę ok mogę normalnie funkcjonować, tzn. nie muszę ciągle leżeć... Lekarze zgodnie stwierdzili, że do terminu nie wytrzymam. Więc czekam z niecierpliwością kiedy nastąpi rozwiązanie.
Widzę, że pierwsze maluszki są już na świecie Gratuluję Wam Dziewczyny
Kolorowo nie miałaś :/
Wszystkiego dobrego

Cytat:
dziewczyny ile przed porodem opuszcza się brzuch?
Nie mam pojęcia...
Mnie w ogóle nie opadł
P.s. Ładna kołyska

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:22   #3701
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

nieźle się dzieje, dobrze ze jesteście już w domku przyjmujesz jeszcze jakies leki?
Odstawiłam już wszystkie na podtrzymanie, zostały tylko jakieś globulki na bakterię bo w posiewie coś tam wyszło, potem muszę powtórzyć badanie.
Powolutku zaczną się wszystkie Mamusie rozpakowywać Ach, jakie to emocje !!!

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 10:23   #3702
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Ja sie boje, ze mi zle znieczulenie podadza w kregoslup i cos sie stanie albo mnie sparalizuje moze glupie ale sie tego boje ;/
Nie jest to głupie, mnie też jakoś przeraża myśl o zastrzyku w kręgosłup

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:23   #3703
87czarna
Zakorzenienie

policzanka przestań się przejmować!!! już pisałam kilka razy,że ja z Mają przytyłam 24 kg,mimo że jestem drobną kobietą(nikt mnie z tego powodu nie ochrzanił). Teraz będę miała a bank koło 30 i jakoś mam to gdzieś

Stary 2013-08-22, 10:24   #3704
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:

ładna normalna waga a swoją się nie przejmuj, zrzucisz
jeszcze tydzien to niedługo, a pamietaj ze zaczać się może w każdej chwili

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:25   #3705
Asika21
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Kolorowo nie miałaś :/
Wszystkiego dobrego
Najgorsze było rozstanie z moją Zuzią, bo strasznie za nią tęskniłam przez te 2 tyg. Co prawda zaglądała do mnie ale wiadomo, że 1,5 roczne dziecko nie wytrzyma długo w szpitalu, zwłaszcza że musiałam ciągle leżeć...

http://zuziulek.blogspot.com/
Asika21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:25   #3706
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
Nie jest to głupie, mnie też jakoś przeraża myśl o zastrzyku w kręgosłup
Ja też chyba tego najbardziej się boję...
Wcześniej przerazał mnie jeszcze cewnik,ale tutaj zakładają po znieczuleniu,więc luuuuzik

Stary 2013-08-22, 10:25   #3707
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
super kochana!!!!! trzymam mocno mocno kciuki

ja już w domu, nie mogłam się doszukać modemu (ja*any sierściuch )
powiem wam tylko tyle, że cierpię, nie mogę wogóle przebywać w pozycji stojącej, strasznie bolą mnie krzyże, gniecie mnie w kroku, bolą biodra i pachwiny, a jak wstane to Julcia mi tak naciska na łono, że masakra eh coś czuję, że długo to ja w domu nie zabalauję

nie miałam siły pisać z tel ale D. wiele spraw pozałatwiał jeśli chodzi o mieszkanko (podłącze do gazu, prądu, kominiarz itp itd) i był też w operze i okazało się, że mieszkanie mam DO KOŃCA ROKU! proszę o wpisanie to jako największy wątkowy budyń ciążowy, bo ja od dwóch miesięcy ryczę, że nie mam gdzie mieszkać, bo u nas remont nie skończony tak więc tylko pomyśleć jak w tej mojej kliteczce poprzestawiać żeby weszła kołyska. bo oczywiście łóżeczko kupiłam to większe 140x70, które ni ch.ja nie wejdzie tutaj... wczoraj przepatrzyłam oferty, moja mama zadzwoniła, załątwiła i dziś jedzie odebrać kołyskę za 70 zł więc tutaj jakoś wejdzie. teraz tylko popakować rzeczy zbędne na ten czas, co by ciuszki te najmniejsze pochować w szafeczkach a reszta pojedzie do M. ogólnie mama i M. jutro przyjeżdżają na sprzątanko, przemeblowywanko i ogólne przygotowania a, pokażę wam kołyskę 1: http://img06.allegroimg.pl/photos/or.../11/3476081182 2: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_1 3: http://img06.allegroimg.pl/photos/or...1/3476081182_2

a no i dostałam antybiotyk do domu z osłoną, co by grzybka nie było
kołyska super chyba taka jaka ma matal?
przypomnialyscie mi ze musze wyprac swoj pokrowiec/

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Chcialam tylko powiedziec ze po obchodzie zostalam poproszona na badanie i na samolocie ODESZLY MI WODY. Skurczy brak. Pani powiedziala ze w 10 h urodze. TZ jedzie z pracy. Leze pod KTG na patologi i jade na PORODOWKE wiec 3 mac kciuki. Licze na nie!! BOJE SIE.
ojej aż mi się oczy zaszkliły. czekamy na 5 dzidziusia!
siły mocy!

Aleksander
Stary 2013-08-22, 10:25   #3708
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
nena a jakbys pojechaal.do.szpitala.i powiedziala ze ruchow nie czujesz to nie zrobiliby ci usg za darmo?
jak tam.jest?

apropos wagi rozmawialam z kolezanka ktora urodzila na poczatku lipca
bardzo duzo przytyla w ciazy, przed ciaza schudla 27kg na diecie od dietetyka
i teraz po porodzie zniknelo jej 12 kg
poszla do dietyka i ma diete dla matki karmiacej 1900kcal dosc tlusta zeby pokarm byl pelnowartosciowy
podobno dziecko dobowo zjada z nas 600kcal wiec1300 zostaje.dla.niej i ma na tym.schudnac
oczywiscie wydebie od niej ta diete i jak bedzie dzialacto.sie podziele bo widzialam jak na tej poprzedniej ladnie chudla

ppza tym 5tyg po cc dostala zgode na cwiczenia

Możesz wydębić, chociaż nie sądzę bym wytrzymała taką podaż kalorii.
Zastanawiam sie czy wogóle chudnięcie zbyt szybkie w trakcie karmienia to dobrze, bo spalający sie tłuszcz może zawierać jakieś toksyny i hormony...
Stary 2013-08-22, 10:25   #3709
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
taka sliczna a taka głupia

Aleksander

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-22, 10:26   #3710
logoasia
Zakorzenienie

Cytat:
Odstawiłam już wszystkie na podtrzymanie, zostały tylko jakieś globulki na bakterię bo w posiewie coś tam wyszło, potem muszę powtórzyć badanie.
Powolutku zaczną się wszystkie Mamusie rozpakowywać Ach, jakie to emocje !!!
to pozostaje już tylko czekać
Stary 2013-08-22, 10:26   #3711
policzanka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość
poli daj spokój, nieważne ile przytyłaś i przestań sie tym zadręczać

Cytat:
Daj spokój.Więcej niż 20 kg?

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
powiedz tej babie, że ona ma fałde na czole. Może się zmarszczyło po prostu. Zresztą wiele dzieci rodzi się ze zmarszczonym czołem.

Poli nie przejmuj się tą wagą naprawdę, ja uważam, że mimo wagi to wyglądasz slicznie, widać, że bardzo zadbana z Ciebie kobieta. I Twój kolor włosów
Bardzo mily komplement-dziekuje kochana

A co do czoła to faktycznie mozliwe ze Lilce sie zmarszczylo czółko,tylko ta fałda tak nieciekawie zabrzmiala w jej ustach...
policzanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:27   #3712
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Wcześniej przerazał mnie jeszcze cewnik,ale tutaj zakładają po znieczuleniu,więc luuuuzik
ja też, myśl, że ktoś wpakuje mi igłę w kręgosłup to masakra.

Stary 2013-08-22, 10:27   #3713
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze było rozstanie z moją Zuzią, bo strasznie za nią tęskniłam przez te 2 tyg. Co prawda zaglądała do mnie ale wiadomo, że 1,5 roczne dziecko nie wytrzyma długo w szpitalu, zwłaszcza że musiałam ciągle leżeć...
Wyobrażam sobie
Ja nie wiem jak wytrzymam te 3,4 dni w szpitalu bez Mai... ?

Stary 2013-08-22, 10:27   #3714
tancerka212
Zakorzenienie

AAAAAAAAA jakie wieści Karolson życzę dużo siły no i zazdroszczę że dzisiaj będziesz już tulić swoje maleństwo
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:27   #3715
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
Haha cewnik też by mnie przerażał Kiedyś raz miałam zakładany jak miałam 15 lat i wspominam to bardzo źle

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:27   #3716
t_89
Zakorzenienie

A jeszcze mam pytanie ta kartke co pozniej idzie sie z nia po becikowe kto wypisuje lekarz czy polozna i kiedy to sie odbiera wie ktos?
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 10:28   #3717
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
taka sliczna a taka głupia

rozwalił mnie ten tekst.

Stary 2013-08-22, 10:28   #3718
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Już niektóre odliczają, inne grzecznie wciąż czekają, mamy IX-X 2013, cz.

Cytat:
Możesz wydębić, chociaż nie sądzę bym wytrzymała taką podaż kalorii.
Zastanawiam sie czy wogóle chudnięcie zbyt szybkie w trakcie karmienia to dobrze, bo spalający sie tłuszcz może zawierać jakieś toksyny i hormony...
1900 to dość dużo;> teraz jem neiwiele wiecej a pozniej moze nawet nei byc kiedy,a teraz sie obżeram czasami

Aleksander
Stary 2013-08-22, 10:28   #3719
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
policzanka przestań się przejmować!!! już pisałam kilka razy,że ja z Mają przytyłam 24 kg,mimo że jestem drobną kobietą(nikt mnie z tego powodu nie ochrzanił). Teraz będę miała a bank koło 30 i jakoś mam to gdzieś
Mnie to tylko teściowa ochrzania.
Stary 2013-08-22, 10:29   #3720
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Naprawde mi wstyd...
Ja już mam 19, a jeszcze ponad 5 tygodni do końca
Znajoma, ok. 165 cm przytyła 35 kg, a taki z niej teraz lachon! 9 miesięcy temu rodziła

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
My dajemy, bo ja nie mam i żałuję

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
Spokojnie, anestezjolodzy wiedzą, co robią
Poza tym wierz mi - jeśli będziesz potrzebować znieczulenia, to nie będziesz myśleć o możliwych skutkach ubocznych

Poprasowałam pieluchy do końca, dzisiejsze zakupy schną na suszarce Myślę, co by porobić, jakoś nie mam dziś dnia lenia, a nie wiem, za to się zabrać
Tż od 2 godzin milczy, o 9 poszedł na to badanie, a to w pełnej narkozie, mógłby się odezwać OBY ZABIEG NIE BYŁ KONIECZNY I MOGLI ZBIĆ TĄ ŻÓŁĆ LEKAMI I UMÓWIĆ GO DOPIERO NA TĄ OPERACJĘ ZA JAKIEŚ PÓŁ ROKU

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości