|
|
#1381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Cześć
![]() Dostałam nowy katalog z Ikea i mi sie nie podoba, strasznie chaotyczny jest, do tego mało nowości. Myszka - za takie gadanie do dziecka opierdzieliłabym równo i Tż i mamę. Co oni chcą - maminsynka wychować? Podjęłaś dobrą decyzję, Tomkowi tylko na dobre wyjdzie kontakt z dziećmi. I Tobie też dobry pomysł z tym prawkiemCytat:
Zawsze możesz wysyłać do Tż dwuznaczne sms'y - niech chłop pamięta jakie ma atrakcje w domu ![]() A do kogo idziecie? Rodzina, znajomi? Zazwyczaj daje się tak, żeby się za talerzyk zwrociło.
|
|
#1382 | |
|
Zakorzenienie
|
zalezy kim dla ciebie sa te osoby...mi sie wydaje ze tak 300zl mniej wiecej dla dalszych znajomych do 700 gdy to mega bliskie osoby takie bardzo bliskie... ale ogolnie ile kto ma
![]() Cytat:
![]() jak witaminka niech sie maz cieszy i wykorzystuje sytuacje wiecje takiej wyluzowanej moze cie nie miec
|
|
|
#1383 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1384 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale jak w pracy powiedział, że po pierwsze żona nie mówi a po drugie ma "rozmiękczające" tabletki to został bohateremDałabym 200 zł (jak tylko obiad) albo 300 zł (jak wesele),
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
to daj 300
![]() kasa ci sie przyda nie ma co szalec ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do rozmiękczania tp moj maz jest teraz jest w czechach na tym festiwalu i sie smialam jak jechal zeby za bardzo sobie mozgow nie rozmiękczyli bo nie chce zeby mi wracal do domu pijany i upalony facet niech imprezuja do soboty wieczorem w niedziele ma byc juz moj najwyzej po powrocie bedzie mial terapie szokowa
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#1387 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 |
|
Zakorzenienie
|
Kogóż me piękne oczy widzą
![]() KTOSIK!!!!! co za dzień.... napięta atmosfera w pracy... chowałam się po kątach żeby nikomu w drogę nie wejść ![]() wyprostowałam kilka zaległych spraw (dumna z siebie jestem) jeden gniot mi został... ale się procesuje... ale marnie to widzę niestety. będę musiała temu poświęcić więcej czasu niestety... a ciągnie się to za mną od marca... generalnie zaczynam mieć puste biurko po urlopie! ![]() tylko żeby im humory wróciły... ![]() Aaaa Martuś bo nie napisałam Ci w końcu co masz kupić Cobena. Bierz cokolwiek Ja zaczynałam od tych starszych i posuwałam się w miarę chronologicznie jak były wydawane do przodu. Ale musisz poznać Willa! Ktosik się na pewno ze mną zgodzi
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-08-22 o 15:28 |
|
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie Martuś, Gucia mi doniosła, że Cobena czytasz! Siostro!!!! Zgadzam się, musisz poznać Willa! Z serii bez Myrona polecam niezmiennie "W głębi lasu"
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu małżowin jedzie przeprowadzać znajomego który sie wyniósł do niemiec, ponoc tylko na weekend ale....
Kliwuś co a tym trudnego... co z w tym trudnego... no kutfa włas=śnie wszytsko..... raz nie mam maszyny dwa nie mam zdolności ![]() może jak by trza byłoz robić z folii samoprzylepnej to bym coś udziergała ale tak??? a i ja chce takiiiiii http://allegro.pl/fartuch-kuchenny-w...487238860.html może mam mi uszyje... jade zaraz do córci to sie dowiem ![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa od poniedziałku mam urlopejszyn!!!!!!!!!!!!! bedzie mnie miały dość ![]() ps. stoczyłam w nocy walkę z kaktusem i mam całe łapy pokiereszowane w opuszkach i na nadgarstkach mam pełno kujków co się połamały.... do dooopy bolą mnie rece
|
|
#1392 |
|
Zakorzenienie
|
no nareszcie!!!!! ciesze sie ze wrocilas do zywych!!!!
no tak stalam sie siostra ![]() jutro jade do empiku i kupie sobie jakas ksiazke na chybil trafil ![]() anika super ze masz urlop ile ile??
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
anika ale slodziakowy chcesz
tropche trudniejszy ale nie az tak ![]() mi sie podobaja te co mialy w Przepisie na zycie w tej nowej restauracji Anki z falbanka na cyckach ![]() gucia roladki sa mega! zaraz wkleje przepis. Jedyny minus zwazyla mi sie smietanka
|
|
|
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
my na wesele kuzynostwa dajemy 400-500 zł, ale to bliskie kuzynostwo, w sensie, że pokrewieństwa
Cześć, gdzie byłaś jak cię nie było? |
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Też uwielbiam jego książki
"W głębi lasu" polecam
|
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosia Gucia a jak chce czytac ta serie o Mareyu czy jak on tam ma to w jakiejs konkretnej kolejnosci czy to totalnie totalnie obojetne?
znalazlam kilka jego ksiazek i sa mega cienkie 'broszurkowe" tak ma byc?
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coben broszurkowy? To chyba coś nie teges, bo jego ksiązki mają min 250-300stron. Nie Marey :P Myron ![]() W kolejności to leci tak: Bez skrupułów Krótka piłka Bez śladu Błękitna krew Jeden fałszywy ruch Ostatni szczegół Najczarniejszy strach Obiecaj mi Zaginiona Wszyscy mamy tajemnice Niby jeśli przeczytasz nie po kolei nic się nie stanie, ale to niby... Bo w ksiązce Jeden fałszywy ruch jest historia Brendy, która potem jest wspominana w kolejnych i jeśli przeczytasz następne przed nią, to będzie to wkurzać, bo nie wiadomo o co chodzi. Ale nie zaburza to jakoś bardzo Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-08-22 o 21:54 |
|
|
|
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
to lepiej zaczac od jeden falyszy ruch i nastepne w kolejnosci
a poprzednie jak sie chce?
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Ktosia!!! gdzie byłaś
![]() Zdałam krótką relację w k. z pierwszego spotkania
|
|
|
|
#1401 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, ze 350-400 zł. to będzie dolna granica. 300 zł. to zdecydowanie za mało. Jak od osoby restauracje biorą po 200 zl., to raczej goście starają się zrewanżować młodym.
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
e tam, nie uwazam ze 300zl to za malo
|
|
|
|
#1403 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio dawałam 400zł. Ale myślę, że 300 też jest ok
![]() Cytat:
A co Ty robiłaś z tym kaktusem? przesadzałaś? mam ndzieje, że dzisiaj już będzie ok! Cytat:
![]() ![]() a śmietanką się nie przejmuj - zdarza się! Cytat:
![]() Zgadzam się z Ktosikiem! Cytat:
teraz czytam "schronienie" zobaczymy co to, ale ani Myrona ani Willa tam nie ma... buuu! ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry PIĄTEK ![]() Wczoraj upiekłam szarlotkę. Martuś jestem Twoją dłużniczkąąąąąą!!!!! Wyszła pyszna! Pomimo moich udziwnień... już zawsze będę się słuchać Martuchy przede wszystkim jeśli chodzi o wypieki!!!
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie 300zł to też nie jest mało. Same przecież wiecie że nei zaprasza się gości by płacili za swoje talerzyki i jak się kogoś zaprasza to dlatego że się chce by był z nami w tym dniu
my dajemy zazwyczaj 300zł ale ostatnio jak byliśmy na weselu u kuzyna Darka to daliśmy 250 bo na więcej nas nie było stać.
|
|
#1405 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dzisiaj dzień sprzątania! i koniecznie muszę się wyrobić, bo jutro wcześnie rano wyjeżdżamy ![]() jedziemy na weekendowy spływ kajakowy, także trzymajcie kciuki, bo ja nigdy wiosłem nie machałam ![]() trochę się boję, że będziemy płynąć, ale pod kajakiem Co do wesel to u nas jest trochę inaczej i wiem, że w innych rejonach Polski daje się mniej, no ale cóż tu tak jest i już. Tzn. u nas 400zł to tak wypada dać... Właśnie my mamy wesele teraz we wrześniu i chyba tyle damy. 300zł to za mało troszkę, a 500zł to jakby była bliższa rodzina, albo bliscy znajomi
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-08-23 o 09:30 |
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
ana, zaloz kapok, zaopatrz sie w rekawiczki - takie jak na rower, by odciskow nie miec od wiosla.
i powodzenia!!Ja jade za tydzien!! ale na jednodiowy!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1408 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Też mi się podobało, łyknęłam w pół dnia![]() Dzien dobry!
|
|||
|
|
|
#1409 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niee no będę go wspierać ![]() ale powiem Wam, ze z tego co panowie mówili to woda ma nie być głęboka momentami mamy "szurać" po dnie... no i w sobotę trasa trudniejsza od niedzielnej, więc... w sam raz na początek A no i podobno wszystkie rzeczy wpakować w worki na śmieci aby w razie wywrotki, zachlapania nie przepadły a pan, który płynął sugerował włożyć telefon w słoik, bo nawet jak wypadnie to pływa po wodzie, a w innym wypadku nie ma szans na odzyskanie
|
||
|
|
|
#1410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Schronienie zaczęłam wczoraj - dobrze się czyta. Myślę, że w weekend będzie po niej
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

dobry pomysł z tym prawkiem
dla mnie najlepszy na swiecie 

Ale jak w pracy powiedział, że po pierwsze żona nie mówi a po drugie ma "rozmiękczające" tabletki to został bohaterem

Też mi się podobało, łyknęłam w pół dnia