|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dot: Cafe Forum - Forumianki
Najpiękniejsze, świąteczne,
wielkanocne życzenia składam od serca, życząc ich spełnienia. Smacznego jajka! Kawoszki moje kochane Wesolego Alleluja!!
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam kochane kawoszki
Jak tam po świętach?czy dużo kalorii do zrzucenia? Ja przyznaję,że mam to szczęście genetyczne i nie tyję,chociaż z tym szczęściem to różnie bywa bo na spotkaniach rodzinnych wszyscy wytykają mi tą moją chudość aż sama zastanawiam sie pózniej czy ze mną aby wszystko jest w porządku.Teraz piję sobie moją bezkofeinową i odrabiam zaległości w necie Pa kobitki życzę miłego dnia |
|
|
|
|
#274 |
|
Zadomowienie
|
Miłego dnia kochane Kawoszki
Lukreti ja niestety nie mam takie szczęścia i jak sobie pozwole z jedzeniem to idzie mi to w pewne miejsca
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
No widzisz nika tak źle i tak nie dobrze.Nigdy nie jesteśmy zadowolone z tego co mamy.Zawsze coś chcemy zmieniać ulepszać.Ja np.marzyłam o schudnięciu po 2 ciążach,a gdy to już nastąpiło to znowu chcę przytyć...i tak w kółko
|
|
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
Można?Fajnie tu u Was ale jakoś pusto.Dawno nikt nie zaglądał.Chcialam sie przywitać i zapytać czy można dołączyć?
|
|
|
|
|
#277 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zreszta powiem ci,ze cale forum 30+ jest super.... |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa obowiązkowo każdego poranka - biała, bez cukru. Bardzo miła atmosfera panuje na tym wątku (oczywiście, że całe forum 30+ jest super). Ośmieliłam się dołączyć z małą dozą niepewności. Jestem najczęściej na Robótkowych ale nie samą pracą się żyje (czy robótki wszelakie to praca czy przyjemność - może 2 w 1 ). Mam radosne spojrzenie na świat mimo różnorakich trudności. ,,Niepoważna,, w powadze 50+ Ale się rozgadałam - chyba kawa była za mocna. Pozdrawiam Wszystkie Dziewczyny. |
|
|
|
|
#279 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie kawoszki -Forumianki!!!
Siedzę zasmarkana nad komputerem z kubkiem mojej ulubionej Jacobs i zastanawiam się co u Was słychać? Ja się wyszkoliłam na koszt Unii europejskiej i powracam na łono wizażu jak ta córa marnotrawna Pozdrawiam i życzę miłego dnia |
|
|
|
|
#280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sielska nareszcie jestes.....na jakims watku juz pytalam o ciebie...jak tam szkolenie??? Pozdrawaiam cie serdecznie Pozdrawiam wszystkie kawioreczki |
|
|
|
|
|
#281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja w tej chwili też popijam swoją bezkofeinową ![]() Pewnie,że można w grupie zawsze raźniej. |
|
|
|
|
|
#282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W lewej ręce kubek z kawą w drugiej myszka. Rok wstecz taki widok mojej osoby przed komputerem to utopia . ) to druga strona medalu (niezłe pieniądze). Po jednym kursie zrezygnowałam z prowadzenia - chociaż robota lekka i przyjemna - miałam,,kaca moralnego,,.Życzę miłego dnia |
|
|
|
|
|
#283 |
|
Raczkowanie
|
Cześć.Dzięki za miłe powitanie.
.Fajnie że trochę wolnego,mogę trochę odpocząć od pracy.Poleniuchować,a mąż ma okazję mnie porozpieszczać .W każdy wolny dzień od pracy przynosi mi kawę do łóżka
|
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
[q powracam na łono wizażu jak ta córa marnotrawna
Pozdrawiam i życzę miłego dnia[/quote] Sielska - cudownie ,ze wracasz .bez Ciebie watek padł i wymarł -sama widzisz jak bardzo brakowało tu Ciebie .Mnóstwo ciekawych postów Ci zycze i wesołej zabawy .
|
|
#285 |
|
Rozeznanie
|
Damurek szkolenie pod tytułem "Impresje kosmetyczne"
Nauczyłam się przez miesiąc : 1 tydzień- psychologia i ABC pzedsiębiorczości (czyli jak założyć swoją firmę) 2 tydzień: stylizacja paznokci ( akryl/żel ,manicure, pedicure, zdobienied itp) 3 tydzień : wizaż i makijaż permanentny- to najbardziej mi przypadło do gustu!!! 4 tydzień elementy fryzjerstwa ( nikt z nas mistrzów w tydzień nie zrobił ale mam pojęcie jak podciąć włosy, jak nałożyć farbę lub pasemka) Było fajnie , miło , poznałam dużo ciekawych ludzi!!!! So_na_tko aż się wzruszam jak czytam ,że ktokolwiek zauważył moje zniknięcie Nie mówiąc już o tym ,że komuś mogło brakować mojej obecności na wizażu.Pozdrawiam |
|
|
|
|
#286 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie kawoszki
Sielska tak jak juz pisalam,fajnie,ze jestes PozdrawiamPiszac to,zapomnialam napisac, popijam sobie kawke w koncu jestem na watku "Cafe Forum" |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam Katowice i Tychy - czasami odwiedzam (ja Łaziska Górne). Życzę Wszystkim Kawoszkom miłego dnia |
|
|
|
|
#288 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kawoszki.Właśnie usiadłam z popołudniową kawą.Myślałam,że wszyskie odpoczywacie i nie będzie nikogo,ale jednak ktoś tu zagląda.Trochę mi niezręcznie,że tak się wcinam w Wasze zgrane towarzystwo ale mieszkam w malej wsi i nie bardzo mam do kogo iść żeby porozmawiać.
.Pozdrawiam wszystkie forumianki |
|
|
|
|
#289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#290 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny kochane ja już wprawdzie kawkę wypiłam,ale chętnie z wami posiedzę z kubeczkiem aroniowej herbatki.
Agusia wpadaj do nas jak najczęściej miło będzie wspólnie poplotkować |
|
|
|
|
#291 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sama zacznę robić co to lubię- zajmę się kosmetyką. A nie latać do pracy , którą się traktuje jak skaranie boskie. Nigdy więcej!!! Cytat:
Bardzo nam miło. agusia zaglądaj jak tylko masz ochotę. Możesz napisać skąd jesteś? Muszę Cię ostrzec : wizaż wciąga jak najgorszy nałóg!!! Będziesz musiała się z tym pogodzić.Pozdrawiam |
||
|
|
|
|
#292 |
|
Rozeznanie
|
Sama zacznę robić co to lubię- zajmę się kosmetyką. A nie latać do pracy , którą się traktuje jak skaranie boskie. Nigdy więcej!!!
Masz rację , mamy jedno życie i powinnysmy przezyc go na maxa - najgorsza jest praca wbrew swoim zainteresowaniom , czasem wyuczonym zawodem , po to tylko ,zeby gdzies być zahaczonym .na dłuższa mete to długotrwała frustracja ,tak jest w moim przypadku . Napewno Sielska na poczatku napotkasz trudności , ale nie poddawaj sie i dąż do celu . Szkolenie z tego co piszesz -jak marzenie , sporo wskazówek napewno znajdziesz na Wizazu -od specjalistów itd ,trzymaj sie swojej wytyczonej drogi zawodowej i działaj Wszystkim życzę słonecznego dnia
|
|
#293 |
|
Rozeznanie
|
Agusiu -witam Cię i zyczę mnostwo ciekawej wymiany pogladów i wesołej zabawy .Z tego co piszesz , absolutnie nie wcinasz sie w towarzystwo ,ale pasujesz do nas jak ulał -trafiłaś w 10 -wybierajac to miejce na forum , zaglądaj proszę w kazdej wolnej chwili -rozmawiamy tu o wszystkim
|
|
#294 |
|
Zakorzenienie
|
).Sielska życzę Ci powodzenia. Praca ma być przyjemnością a nie przymusem. Agusia oj,czasem brakuje babskiego towarzystwa. Nie samą pracą się przecież żyje. Duże masz gospodarstwo? Ja bardzo lubię babrać się w ziemi, niestety mieszkam w mieście. Dobrze, że mam swój domek z ogródkiem. |
|
|
|
|
#295 |
|
Rozeznanie
|
Damurku!!! Pozwoliłam sobie odwiedzić Twoje robutkowe forum.
Po prostu brak mi słów!!!! Nawet mój mąż był pod wrażeniem. Kiedy Ty masz czas na takie przyjemności? Działka)ogródek) , dom , zawodowo pracujesz ? Zastanawiałam się nad tymi butelkami, kieliszkami czy szydełkujesz na szkle czy dopiero potem "jakoś" ubierasz przedmioty. Maskotki super, nawet myślałam,że te torty też na szydełku..... Wystawiasz coś w katalogu rękodzieła? Tam można sprzedawać swoje prace. Czapek masz tyle,że mogłabyś coś "opylić" A miło by było nosić zimą czapeczkę i szaliczek zrobione przez Forumiankę Widziałaś prace Lukreti? Widziałam ją na Twoim wątku. Ona też robi niezłe "miniaturki" Pozdrawiam popijając kawusię oczywiście A czy ktoś wie co z NIką??? Jakoś dawno jej nie widziałam. |
|
|
|
|
#296 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję, dla Męża ![]() Kiedyś pracowałam zawodowo, dzieciaki potrzebowały mamy więc zrezygnowałam z pracy płatnej i przeszłam do niby niepracy. Po 30 latach,,nicnierobienia,,( zbyt często słyszałam - bo ty nie pracujesz - dlatego ta ironia) powiedziałam dość (był nawet 7-mio dniowy strajk i głodówka) przeszłam na taki układ, że mam dla siebie dużo czasu. Mam jednak w sobie zakodowany etos pracy więc,,pracuję,,dalej - ogródek, domowe obowiązki dzielę z resztą (mąż i jeszcze 4 dzieciaków przy mnie ) no i moje wszelakie robótki. Nie wystawiam nic nigdzie. Brak talentu do robienia pieniążków. Nie znalazł się nikt kto by mi w tym pomógł. Robię dla siebie i w,,potrzebie,, - prezenty a jak coś sprzedam to zawsze na tym tracę .Ale się rozgadałam, kawa w tym czasie ostygła. Mam dzisiaj gadatliwy dzień.Teraz już . O moim lęku przed ludźmi, o Kółku Rękodzielniczym i innych moich dziwactwach kiedy indziej. Pozdrawiam Wszystkie Kawoszki |
|
|
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Sielska i Damurek
Dziewczyny kochane wprost nie mogłam się oprzeć żeby znowu nie skusić się na małą czarną w waszym towarzystwie.Mam tyle pracy związanej z niedzielną Komunią córci a i tak musiałam do was zaglądnąć...toż to nałóg Teraz pędzę już do obowiązków,a wam życzę miłego wypoczynku |
|
|
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!!!
Pusto tu jakoś, nikt porannej kawusi nie pije? Lukreti mnie komunia córki czeka za dwa lata. Wczoraj dopiero do mnie to dotarło. Ale najpierw szkoła- boję się bardziej niż dziecko. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
Witam,witam na porannej a właściwie południowej kawie
Nowe kolezanki serdecznie zachecam do bywania częstego na wątku chociaz sama ostatnio malo bywalam z Wami na kawce. Lukretii daj znać jak po komunii,ja 3 lata temu przeżywałam Córci komunie a Syna.........nawet nie pisze ile lat temu ![]() Sielska Kochana, witaj moja Ziomalko
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kawoszki.Nie było mnie 2 dni a już się za Wami stęskniłam i musiałam zajrzeć chociaż na chwilę.
Sielska czy wystarczy jeżeli napiszę,że jestem z woj.pomorskiego?Nie zrozum mnie źle,ale tu gdzie mieszkam to naprawdę bardzo małe miejscowości i wszyscy wszystkich znają. Swoim życiem i poglądami chcę się dzielić z kimś kogo lubię-z Wami. Damurek nasze gospodarstwo to 20 ha.to chyba średnio . Teraz warzywka i kwiatki są na mojej głowie bo teściowa wyjechała na dłuższy czas.Nie wiem jak dam radę to wszystko ogarnąć-dom,praca,synek(ma 10 lat) i ogródek Przyjęcie przeżywaliśmy w zeszłym roku i znam te emocje.Byłam pewna ,że coś nie wyjdzie.I nie wyszlo.Dwa tygodnie przed, moje dziecko złamało nogę I padał oczywiście deszcz.Ale to nic.uroczystość była bardzo wzruszająca,dzieci naprawdę mocno przeżyły swoje prawdziwe spotkanie z Bogiem. Byłam w Stegnie i zrobiłam piękne zdjęcia zachodzącego słońca.Chciałabym Wam pokazać ale niestety nie mam kabelka żeby zrzucić je do komputera . A teraz już uciekam bo obiad się gotuje i muszę doprowadzić domek do porządku.Chociaż bardzo mi się nie chce. Pozdrawiam Was Wszystkie bardzo serdecznie i do zobaczenia. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

Ja przyznaję,że mam to szczęście genetyczne i nie tyję,chociaż z tym szczęściem to różnie bywa bo na spotkaniach rodzinnych wszyscy wytykają mi tą moją chudość
aż sama zastanawiam sie pózniej czy ze mną aby wszystko jest w porządku.

.Pozdrawiam wszystkie forumianki
dziękuję, dla Męża
. O moim lęku przed ludźmi, o Kółku Rękodzielniczym i innych moich dziwactwach kiedy indziej.

Swoim życiem i poglądami chcę się dzielić z kimś