Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 20:19   #1831
anannke
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

velika dziękuję za odp

co do top gaduł to przy założeniu że wątek ma 5000 postów a nasze samo 5 top gaduł wyciąga niemal 1.5 tysiąca postów to gdzie reszta skoro każda pisze że nas jest tak dużo? przypada po kilka postów na wątek widać bo nie ma fizycznie szans na więcej...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:24   #1832
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
No my mieszkamy we Wrocławiu, ale ślub będzie w mieście rodzinnym - tam jest cała rodzina i moja i TŻ
Ale mam pytanie o suknie ślubną, szukasz czegoś we Wrocławiu? jeśli tak to gdzie? jak kstzałtują sie ceny sukien we Wrocławiu?
Ja już zaczęłam myslec zeby jechać do Jeleniej Góry, tam suknie są dużo tańsze, ale problem z przymiarkami? w ogole ile jest takich przymiarek?
Na razie robie rozeznanie internetowe i obawiam się, że we Wro to ja będę miała czego szukać, bo żadnego modelu, który mnie urzekł tutaj nie dostanę Najbliżej mi będzie szukać na Śląsku chyba Co gorsza to samo mam z obrączkami-jest salon, który ma obrączki SWEPOL'u ale tylko tytan+żółte złoto i +srebro, a my chcemy z czerwonym A na podkarpaciu i sukienki i pewnie obrączki bym mogła spokojnie obejrzeć...
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
moje najwyzsze buty to chyba treki górskie nie potrafie w innych chodzic, ale jak sie ma sluszne 180cm to i nie ma potrzeby
Ja tylko w trekingach chodzę-w letnich i zimowych. Mam roblemy z nogami i tylko w tak wygodnych butach daję radę 8 h w pracy latać i ogólnie tylko w tym jakoś chodzę. I coś się obawiam, że skończę w sandałach na wycieczki wysokogórskie pod suknią! Będę pewnie pierwszą PMką szukającą butów ślubnych w Decathlonie
Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Mój nie wiem jak będzie ubrany. Nie chce mi powiedzieć. Uważa, że on nie wie jak ja będę wyglądać to ja nie będę wiedziała jak on. W sumie jak sobie tam chce, nie mam zamiaru się z nim o to wykłócać. Także nie mam pojęcia jaki będzie garniak, czy mucha, czy krawat, jakie kolory - nic nie wiem. On w sumie też nic nie wie :P
Będziemy mieli niespodziankę :P
Ha, mój użył tego samego argumentu przy sprzeczce czy będzie ze mną wybierał suknię.

Moi rodzice dzisiaj w końcu wrócili z wojaży i zaakceptowali pomysł na Bieszczady Mama się zreflektowała, że ma jeszcze rok na zbieranie kasy na wesele
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:28   #1833
Lemon_Drop
Zadomowienie

Witam się po kilkudniowej przerwie strasznie szybkie tempo macie, niestety nie dam rady nadrobić - dużo pracy
Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Byłam u kuzynki mojego K., miała bukiecik z pomarańczowych kalii, zdjęć niestety nie mam. To byla zwykła wiązanka, bez dodatkowych kwiatów, podobna do tej z załącznika. Koleżanka, której robiłam kartkę-pudełko miała luźny bukiecik z małych białych kalii. Podobno nawet moja własna babcia miała do ślubu wiązankę kalii
Jako świadkowa też miałam raz bukiecik z białych kalii, a młoda właśnie z takich pomarańczowych. Wg mnie bardzo ładnie prezentują się ślubnych bukietach.
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
czy ktoś mi powie czy eustomy są dostępne we wrześniu ????
Chyba są - przynajmniej mam taką nadzieję bo chciałabym mieszany bukiet, z eustomami miedz innymi.

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
W kwestii moich przygotowań - dwie sale w wymarzonej lokalizacji mają interesujące mnie terminy (15.08). Sala nr 1 ma tylko jeden wolny termin (15.08). Ale mają świetne opinie w internecie, bardzo dobra obsługa, wysoki standard. Sala numer 2 jest może trochę bliżej, oferta trochę mniej korzystna cenowo, ale za to więcej terminów do wyboru. W sali numer 2 kilka miesięcy temu kosztowałam posiłku - smaczny, ale niestety b. małe porcje. Po obiedzie tam wyszłam głodna; opinii o weselach w tym miejscu niestety niewiele. Wizualnie obie mi się podobają. Odległość nie jest aż tak dużym problemem. Co radzicie?
Na Waszym miejscu wzięłabym salę nr 1. W mojej sali był dostępny również ten termin (15.08.), niestety pół godziny przed nami zaklepała go sobie inna para. Trochę żałuję, bo - jako że wypada w piątek - moglibyśmy liczyć na jakieś gratisy - np. wiejski stół lub fontannę czekoladową. Zapytaj - może w tej sali też jest taka opcja.
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:29   #1834
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
i to świadczy o tym że ja, ana909, tinyheart, Ad rem i poznanianka1990 powinnysmy przez nastepny miesiac sie nie odzywac , bo za duzo gadamy bez sensu ? a od czego jst w koncu to forum, bo sie juz pogubiłam? Czy mamy gdzies w temacie napisane, "PM2014 - wątek TYLKO o ślubie, przyjęciu, ozdobach?" Ze jestesmy PM, to znaczy ze o niczym innym gadac nie mozna, bo to komus przeszkadza? To moze zalozmy wątek " PM2014 - rozmowy tylko o slubie", i po problemie.[COLOR="Silver"]
Serio, czemu ja tak czesto mam zdanie tak podobne do Twojego kochana ? Czasami mam wrazenie, ze moglabys i za mnie sie tu na watku wypowiadac.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:35   #1835
ana909
Erudycja

I watek PM 2014

TOP 5 watkowych gadul

tasiulek 478

AnULka248 332

myha618 326

malutka155 324

misiadelko 252

TOP 5 wątkowych gaduł

aszuelka 531
tasiulek 389
misiadelko 348
exist_ 331
AnULka248 309

alloffkowa - 707
aszuelka - 560
myha618 - 421
_narzeczona_ - 418
exist_ - 326

1. KaEs 329
2. misiadelko 252
3. docik10 207
4. garfieldek 200
5. KaMilka4891 198

top gaduły :
Dotka90 317
say-hello 264
misiadelko 257
misia880 216
Opiumalfa 188

tak pozwolilam sobie sprawdzic, wg mnie zawsze bylo kilka osob ktore sie wypowiadaly czesciej a sprawdzenie top gadul ze wszystkich wątków to potwierdza.
Stary 2013-08-22, 20:36   #1836
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinyheart Pokaż wiadomość
Serio, czemu ja tak czesto mam zdanie tak podobne do Twojego kochana ? Czasami mam wrazenie, ze moglabys i za mnie sie tu na watku wypowiadac.
może jesteśmy siostrami
tylko, że po innych rodzicach

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-08-22 o 20:38
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:37   #1837
Verunka
Zadomowienie

mamy w domu taką mape świata stylizowaną (TZ dostał ją ode mnie na pierwsze wspólnie obchodzone jego urodziny) : http://www.arttravel.pl/pl/p/Swiat-m...elementow/3474

obciązona jest z góry i z dołu takimi orkąglymi drewnianymi belkami, zastanawiam sie, czy nie zawiesic jej na sali weselnej gdzies? np za zespołem (motyw żeglarski przypominam) co myslicie?

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:37   #1838
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
i to świadczy o tym że ja, ana909, tinyheart, Ad rem i poznanianka1990 powinnysmy przez nastepny miesiac sie nie odzywac , bo za duzo gadamy bez sensu ? a od czego jst w koncu to forum, bo sie juz pogubiłam? Czy mamy gdzies w temacie napisane, "PM2014 - wątek TYLKO o ślubie, przyjęciu, ozdobach?" Ze jestesmy PM, to znaczy ze o niczym innym gadac nie mozna, bo to komus przeszkadza? To moze zalozmy wątek " PM2014 - rozmowy tylko o slubie", i po problemie.
Ale na Wizażu jest dużo działów - plotkowe, ślubne, włosy, diety, fitnesowe, gotowanie. Tu jest ślubny więc jak dla mnie to jest jednoznaczne że miejsce do gadania o ślubie a nie wszystkim...

To że wam nie przeszkadza przewijanie postów o wszystkim nie znaczy że innym użytkownikom też ma nie przeszkadzać.

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-08-22 o 20:40
Stary 2013-08-22, 20:38   #1839
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
też pamiętam ja rozumiem, że ludzie mają różne marzenia, ale kurde no czasami nie wypada robić pewnych rzeczy
Twoim zdaniem nie wypada, moim zdaniem wypada jak najbardziej
między innymi po to właśnie robimy cywilny w plenerze a nie w urzędzie

btw, objechaliśmy dzisiaj parę lokali i chyba mamy wybrane miejsce i datę 7.06.14 jeszcze jutro to przedyskutujemy, ale raczej na 99% się zdecydujemy na te jedno konkretne, bo bardzo ładne miejsce i cena całkiem przyjazna
i jest prawie wszystko to co chciałam, oprócz jednej rzeczy - wody, tzn marzył mi się ślub na tle jakiejś wody (jezioro, rzeka, etc) i wszystkie pozostałe miejsca wodę miały, a te jedno nie ma, ale za to ma sporo innych plusów, między innymi śliczną altankę, w której można zrobić plenerowy ślub

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-08-22 o 20:40
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:43   #1840
anannke
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239956 0]Twoim zdaniem nie wypada, moim zdaniem wypada jak najbardziej
między innymi po to właśnie robimy cywilny w plenerze a nie w urzędzie
[/QUOTE]

A można wiedzieć skąd taki pomysł? i że pies pójdzie z obrączkami? nie boisz się że ucieknie gdzieś albo połknie?

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-08-22 o 20:44
Stary 2013-08-22, 20:44   #1841
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Ale na Wizażu jest dużo działów - plotkowe, ślubne, włosy, diety, fitnesowe, gotowanie. Tu jest ślubny więc jak dla mnie to jest jednoznaczne że miejsce do gadania o ślubie a nie wszystkim...
ale nigdzie nie jest napisane, że nie można o innych rzeczach rozmawiać btw jesli mnie nie obchodzi jakas konwersacja , pomijam ją, i nie jęcze z tego powodu a ja nie siedze na wizazu 24h, nieraz jak przychodze tez mam sporo do nadrobienia, ale jeszcze nie narzekałam.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 20:45   #1842
ana909
Erudycja

ok to w takim razie skoro ja mam wszystko juz zalatwione i nastepna rzecz przypada mi do zrobienia po nowym roku to juz mam sie nie wypowiadac do tego czasu? Bo w sumie nic nowego do wątku nie wniose
Stary 2013-08-22, 20:45   #1843
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
A można wiedzieć skąd taki pomysł? i że pies pójdzie z obrączkami? nie boisz się że ucieknie gdzieś albo połknie?
nie, nie boję się, mam wychowane psy połknąć nie połknie, bo przecież nie będzie niósł w pysku
stąd taki pomysł, że nasze psy należą do naszej rodziny, po prostu jedni wykorzystują do tego dzieci, a my psy, ta sama sytuacja
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:45   #1844
Anesthesia
Wtajemniczenie

Między mną a TŻtem jest niestety tylko ok. 10cm różnicy, nie chciałabym, żeby był za wysoki, ale jednak takie 180-185cm byłoby idealne... Ale na ślubie na pewno nie będę wyższa od niego, choć nie będzie też wielkiej różnicy

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
W załączniku moje sale - numerki w nazwie pliku Salę nr 1 można łatwo dopasować do motywu kolorystycznego. I dużo uroku dodają dekoracje kwiatowe.
1 - pięęękna! Trochę żałuję, że moja sala nie jest tak powalająca... ale będziemy robić dekoracje i czarować, i tak będzie pięknie...

karoolecka - super inspiracje, będzie świetny klimat! Moja fotograf robiła kiedyś sesję na zwykłych rowerach, panna młoda była ciut retro (krótka sukienka, choć wiem, że to nie warunek bycia retro ) wyszła fantastycznie http://jasnykadr.pl/?p=161

Sunprince, a masz już załatwionego urzędnika? W Krakowie jest sporo problemów z organizacją ślubu w plenerze niestety... nie chcą iść na rękę.

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-08-22 o 20:48
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:48   #1845
ijaa
Zakorzenienie

Bry

Widzę, że w gąszczu mniej lub bardziej ciekawych tematów przewinęła się dyskusja na temat tempa stworzonego jakby nie patrzeć przez niewielką grupę osób.
Popieram te z Was które tym faktem nie są zadowolone.
Uważam, że wątek jest o PM i jasne, że nie da się ograniczyć tylko tematów ślubnych, ale.. nosz relacjonowanie wszystkiego co się dzieje wokół osoby codziennie, a co za tym idzie nadrabianie tego później godzinami do przyjemnych nie należy.
Ja na przykład (i z tego co widzę nie tylko ja) zaglądam na wątek wieczorem i to też nie zawsze i z przyjemnością bym o tym czy o tamtym wspomniała, ale raz, że nie bardzo jest jak się wbić, a dwa przebicie się przez tematy graniczy z cudem, a co za tym idzie zwyczajnie omijają mnie ważne kwestie (np. że ktoś kupił suknie), bo zwyczajnie ich w tym gąszczu nie zauważam.
Finał jest taki, że olewam i idę, bo zwyczajnie nie mam na to mocy.

Absolutnie (żeby nie było) nie mam nic do tego, że przybywają nowe osoby, jest na co raz więcej, ale na prawdę uważam, że 150 postów na osobę w ciągu trzech dni to jest zdecydowanie za dużo - większość pisze pewnie tyle na cały wątek.

Obstawiam, że jak tak dalej pójdzie to zamiast wszystkie spędzać tu czas w miłej atmosferze, to część się zawinie, a później będzie jeszcze większe biadolenie, że one to mają swoje grono i nie bardzo chcą z innymi pisać.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:53   #1846
Isusia91
Raczkowanie

Cytat:
ale ja akurat to sie ciesze ze on nie chce, bo mi sie nie podobaja muchy czarny krawacik
a mi ostatnio tak jakoś w oko wpadło nie wiem jak mój facet w niej będzie wyglądał, bo jak kiepsko to będzie krawat
Stary 2013-08-22, 20:54   #1847
anannke
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239976 9]nie, nie boję się, mam wychowane psy połknąć nie połknie, bo przecież nie będzie niósł w pysku
stąd taki pomysł, że nasze psy należą do naszej rodziny, po prostu jedni wykorzystują do tego dzieci, a my psy, ta sama sytuacja [/QUOTE]
a jak pies poniesie obrączki?

Stary 2013-08-22, 20:57   #1848
poznanianka1990
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4239956 0]btw, objechaliśmy dzisiaj parę lokali i chyba mamy wybrane miejsce i datę 7.06.14 jeszcze jutro to przedyskutujemy, ale raczej na 99% się zdecydujemy na te jedno konkretne, bo bardzo ładne miejsce i cena całkiem przyjazna
i jest prawie wszystko to co chciałam, oprócz jednej rzeczy - wody, tzn marzył mi się ślub na tle jakiejś wody (jezioro, rzeka, etc) i wszystkie pozostałe miejsca wodę miały, a te jedno nie ma, ale za to ma sporo innych plusów, między innymi śliczną altankę, w której można zrobić plenerowy ślub[/QUOTE]

Jaką salę wybraliście? Jestem też z Poznania, dlatego pytam

ana909, bardzo ładny makijaż, kreski perfekcyjne! Chciałabym umieć takie robić

misia880, ja będę mieć w bukiecie fioletowe eustomy. Tak się składa, że mój wymarzony bukiet wstawiłaś do tego posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1708 - bukiet nr 3.

cornflower_girl, według mnie sala nr 1, bo ma więcej plusów

Ja też jestem za ograniczeniem spamu. Mam aplikację na telefonie (ostatnio mi szwankuje, muli się, bateria w telefonie mi słabo trzyma,bo za długo siedzę na telefonie, a i tak nie dam rady nadrabiać!), w pracy niestety nie mogę korzystać z telefonu, tylko podczas przerwy. Rozumiem, że jest nas tu coraz więcej, ale ile można czytać o Ewce Chodakowskiej (przyznam, że te posty mnie chyba najbardziej irytują - nigdy się nie odchudzałam, nie mam zamiaru, nie interesuje mnie to) i jej skalpelach, o tym co jecie na obiad itd. Litości. Można od czasu do czasu zejść z tematu ślubu (według mnie zakładanie drugiego wątku jest bezsensu), ale nie, żeby pisać o tym na 5 stron.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:03   #1849
monikkad
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
ile można czytać o Ewce Chodakowskiej (przyznam, że te posty mnie chyba najbardziej irytują - nigdy się nie odchudzałam, nie mam zamiaru, nie interesuje mnie to) i jej skalpelach, o tym co jecie na obiad itd. Litości. Można od czasu do czasu zejść z tematu ślubu (według mnie zakładanie drugiego wątku jest bezsensu), ale nie, żeby pisać o tym na 5 stron.
Też się nie odchudzam i przyznam - totalnie mnie to nie interesuje
Stary 2013-08-22, 21:12   #1850
Kate Noir
Zakorzenienie

zgadzam się z annake, ijaa i exist! ostatnio ten wątek zamienił się w czat pomiędzy 3-4 PM'kami. Nie twierdzę, że mamy trzymać się tematów ściśle ślubnych, ale przecież to że zjadło się obiad można dopisać do innego postu, a nie tworzyć specjalnie osobne na: zaraz zrobię obiad, właśnie robię obiad i zjadłam obiad. To że zaczęłyście ćwiczyć - ok fajnie, że napisałyście, ale nie musicie tego pisać codziennie.

Zawsze z chęcią tu zaglądałam, ale ostatnio to się zmieniło. Nawet nie wiem czy ktoś mi coś odpisał bo nie jestem w stanie po całym dniu pracy nadrobić tylu stron.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:16   #1851
ana909
Erudycja

hmm takze tego... odezwe sie kiedys jak ktoras z dziewczyn napisze do mnie bezposrednio, bo najlblizszą slubna rzecz bede zalatwiac kolo lutego po nowym roku wiec nie mam nic ciekawego do powiedzenia na dzien dzisiejszy. Tinyheart daj znac jak bedziesz miala ochote sie spotkac
Stary 2013-08-22, 21:25   #1852
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Jaką salę wybraliście? Jestem też z Poznania, dlatego pytam

ana909, bardzo ładny makijaż, kreski perfekcyjne! Chciałabym umieć takie robić

misia880, ja będę mieć w bukiecie fioletowe eustomy. Tak się składa, że mój wymarzony bukiet wstawiłaś do tego posta: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1708 - bukiet nr 3.

cornflower_girl, według mnie sala nr 1, bo ma więcej plusów

Ja też jestem za ograniczeniem spamu. Mam aplikację na telefonie (ostatnio mi szwankuje, muli się, bateria w telefonie mi słabo trzyma,bo za długo siedzę na telefonie, a i tak nie dam rady nadrabiać!), w pracy niestety nie mogę korzystać z telefonu, tylko podczas przerwy. Rozumiem, że jest nas tu coraz więcej, ale ile można czytać o Ewce Chodakowskiej (przyznam, że te posty mnie chyba najbardziej irytują - nigdy się nie odchudzałam, nie mam zamiaru, nie interesuje mnie to) i jej skalpelach, o tym co jecie na obiad itd. Litości. Można od czasu do czasu zejść z tematu ślubu (według mnie zakładanie drugiego wątku jest bezsensu), ale nie, żeby pisać o tym na 5 stron.
ja sie wczesniej tez nie odchudzalam, a teraz tak ze względu na ŚLUB więc jest to rzecz slubna jak dla mnie
PS. tez jestes w top gadułach, czy jak ktos tam pisał, w top spamerkach

ana909 - nie wymiekaj !

🤍

Stary 2013-08-22, 21:28   #1853
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
hmm takze tego... odezwe sie kiedys jak ktoras z dziewczyn napisze do mnie bezposrednio, bo najlblizszą slubna rzecz bede zalatwiac kolo lutego po nowym roku wiec nie mam nic ciekawego do powiedzenia na dzien dzisiejszy. Tinyheart daj znac jak bedziesz miala ochote sie spotkac
nie widzę powodów dla obrażania się... po to tu są różne osoby żeby też radzić sobie wzajemnie. Masz różne doświadczenia możesz podzielić się swoją wiedzą jak ktoś ma pytanie. Wszystko by było ok jakby jeszcze pytania ślubne i tematy weselne nie były pomijane. A tu nie pierwszy raz jest że pytania takie zostają bez odpowiedzi albo wypowiedzą się 2 osoby a reszta pisze o wszystkim tylko nie odp na pytania mimo że coś by mogła powiedzieć przykładowo moje o to jak jest zbudowana suknia ślubna czy ma sztywny gorset czy nie a przecież mierzyłyście już suknie...

Dziękuje przy okazji jednej z was co dała link do wątki ze zdjęciami gorsetu

Stary 2013-08-22, 21:29   #1854
ana909
Erudycja

nie wymiękam tylko nie chce spamować a ze nic nowego narazie nie załatwiam bo wszystko mam to o czym mam gadac gratulowac nowych sukien nie, bo zrobi to oprocz mnie 20 innych osob, o kwiatkach nie bo juz pytalam, o inspiracjach nie bo nie robie, o fryzurach i makijazach nie bo juz bylo noo wszystko juz bylo. Co do odchudzania sie zgadzam, ja tez robie to tylko i wylacznie z powodu wesela, to samo cwiczenia, cwicze zeby byc szczuplą PMką
Stary 2013-08-22, 21:30   #1855
poznanianka1990
Zakorzenienie

Wiem, że jestem. Tyle, że na ostatnim miejscu i postów mam bodajże ok. 150 o ile dobrze pamiętam, a nie ponad 2 razy tyle

Jest klub odchudzających się - tam można o tym gadać ile się chce. Mi (i podejrzewam, że nie tylko mi) wychodzi bokiem czytanie - "idę robić skalpel", "ale mam zakwasy po Chodakowskiej" itd. To nie jest typowo ślubny temat, bo każda PMka się nie odchudza. A np. wódkę na wesele to raczej każda będzie kupować.
Nie wiem czy jasno napisałam.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:33   #1856
monikkad
Wtajemniczenie

Bardzo jasno i zgadzam się z Tobą już nie pierwszy raz
Litości, ja już nie mogę czytać o skalpelach, killerach czy co wy tam jeszcze robicie :PP
Stary 2013-08-22, 21:34   #1857
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Zawsze z chęcią tu zaglądałam, ale ostatnio to się zmieniło. Nawet nie wiem czy ktoś mi coś odpisał bo nie jestem w stanie po całym dniu pracy nadrobić tylu stron.

Cytat:
Wiem, że jestem. Tyle, że na ostatnim miejscu i postów mam bodajże ok. 150 o ile dobrze pamiętam, a nie ponad 2 razy tyle
Tyle ile niektóre z Was przez 3 dni!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:34   #1858
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
dziekuje makijaz czyni cuda. Ogolnie taka mam mniej wiecej koncepcje makijażu ślubnego a jesli chodzi o wlosy to są one bardziej w brąz (wypłukaly sie juz), aparat nadaje im mocniejszejszego czerwonego odcienia. Intensywniej wygladaja przez pierwsze 3 mycia po farbowaniu, są takie krwistoczerwone jak w zalączniku, dlatego farbe bede kladła góra na tydz przed ślubem.
piękna jaka to farba? w ogole jestes sliczna

Cytat:
ej dziewczyny przestancie chcecie ograniczyc spam to jakos ograniczcie ale nie da sie gadac tylko o slubach. i nie trzeba sie klocic
mi nie przeszkadza ze ktoras pisze duzo, ze obiad, ze odchudzanie i co robi. przeciez jezeli kogos to nie interesuje to mozna przejsc dalej ja nie nadrabiam 15stron tylko 2ostatnie i starczy.
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:34   #1859
mms_22
Zakorzenienie

Witam Ja również ślubuję w 2014r dokładnie 6 września Wraz z narzeczonym planujemy wesele na ok 100-110 osób. Mamy już salę, orkiestrę, zamówione obrączki i ..... dużo pomysłów na resztę (jestem z okolic Tarnowa)

Nie miejcie mi za złe, jeśli kiedyś poruszę temat, który już był omawiany, ale gdybym zaczęła przeglądać wszystkie poprzednie części, to pewnie skończyłabym we wrześniu ... za rok
Starałam się być na bieżąco przynajmniej w tej ostatniej części, ale szczerze mówiąc pogubiłam się wśród tylu poruszanych tematów...

Igorek

mms_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:35   #1860
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

Jest klub odchudzających się - tam można o tym gadać ile się chce. Mi (i podejrzewam, że nie tylko mi) wychodzi bokiem czytanie - "idę robić skalpel", "ale mam zakwasy po Chodakowskiej" itd. To nie jest typowo ślubny temat, bo każda PMka się nie odchudza. A np. wódkę na wesele to raczej każda będzie kupować.
Nie wiem czy jasno napisałam.
ale jesteś.
każda się nie odchudza, ale dużo z nas cwiczy z chodakowska, mel b czy kims tam. sugerujecie, że jesli zrobi sie nowy offtopowy wątek to sie rozejdziemy, ale na fora fitnessowe jak połowa z nas przejdzie to nie ? bo to chyba bedzie to samo..

🤍

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości