Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5 - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 18:50   #361
marszalka
Zadomowienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ale naklepałyście
Już Was nadrabiać będę
Jednym okiem patrzę na "Babies" a drugim Was nadrabiam

Wszystko o co prosiłyście na PW - zmienione
a masz link do tego filmu, bo też sobie może zobaczę

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Witam czwartą już dzisiaj nową staraczkę Dobre mamy statystyki, nie ma co

Trattoria REWELACYJNA Co prawda za dwie pizze, piwo i świezo wyciskany sok zostawiliśmy tam stówkę, ale warto było Pizza miała doskonały smak, składniki świetne, dobrze doprawiona Cieniutka taka, chrupiąca tam gdzie trzeba, ani nie za sucha, ani nie za mokra. Jednym słowem - polecam!!!

no to jak zawitam w Wawie to skorzystam
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:23   #362
God Of War 20
Zakorzenienie

Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Cytat:
Napisane przez marszalka Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ----------

no to jak zawitam w Wawie to skorzystam
Ja chyba nigdy nie skorzystam zresztą nie dałabym tyle kasy w życiu
Swoją drogą nigdy nie byłam w Warszawie no chyba, że przejazdem
Stary 2013-08-22, 19:24   #363
jagodzia133
Zakorzenienie

[QUOTE=maxwelka;42384311
Uwielbiam!!! [/QUOTE]
nom tylko że pół dnia było mi niedobrze :P nie jest to dobre śniadanie
Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
Grrr.Wczoraj byłam w NFZ po kartę potrzebną do refundacji na akcesoria do pompy (są darmowe do 26 roku życia i w ciąży). Miałam zlecenie od lekarza na którym było czarno na białym napisane ze jestem w ciąży i termin porodu kwiecień 2014. Najpierw na mnie krzyknęła ze mi nie przysługuje bo mam więcej niż 26 lat. Jak jej powiedziałam ze chodzi o ciążę to powiedziała że musi mieć zaświadczenie od lekarza. No ręce mi opadły normalnie Tyle ludzi umiejących czytać szuka pracy a trzymają babsztyla który gapi sie 10 minut na druk i nie rozumie po polsku.
co za kobieta
Cytat:
wiecie co, zaczęłam się martwić
biust przestał mnie bolec i teraz jest już tylko lekko powiększony a przedwczoraj miałam jeden silny skurcz. Mdłosci dużo słabsze. Boję się że coś jest nie tak.
kochana nie ma co się martwić.... myślę ze to całkiem normalne
Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Mój TŻ stwierdził, że chciałby córeczkę, ale że może lepszy byłby syn, bo dziewczynka miałaby z nim przerąbane - stwierdził, że bałby się ją z domu wypuścić samą prze 21. rokiem życia
mój mówi tak samo
Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ehh dobrze, że ja kawy nie pije to mi ten problem odpadnie w ciąży haha
Kiedyś piłam nałogowo ale już mi przeszła ta faza
ja tak samo ani kawy ani fajek tylko piwko czy winko czasami ale to nie nałóg że codziennie także mam super.
Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Czy przyjmiecie jeszcze jedną starającą się kobietę

Cytat:
ja ogólnie wrażliwa jestem i płaczę na filmach, więc dla mnie to normalne ... ale to jest meeegggaaa wzruszająca sytuacja
ja tak samo zawsze ryczę nawet na scenach które widziałam 10 razy
Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
A czy zostanie przez Was przyjeta kolejna staraczka?

Pisalam troszke w poprzednim watku ale zbyt wiele sie nie udzielalam.
Od nastepnego cyklu rozpoczynamy takie juz starania a w tym czasie oczekuje na @ ktora pojawi sie dopiero gdzies kolo 31.08 poki co i tak sie nie zabezpieczamy.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:34   #364
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: Dot.: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja tak samo ani kawy ani fajek tylko piwko czy winko czasami ale to nie nałóg że codziennie także mam super.
A ja z kawa mam wiekszy problem bo pjam codziennie tylko ze ja w sumie to gorszy rodzaj kawy bo puszczalska pijam tak wiec musze zaczac sie odzwyczajac.
Z alkoholem to juz chyba z dobre pol roku nie pilam jakos mi nie idzie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 19:46   #365
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Uspałam oby dwóch panocków i oto jestem

Cytat:
Hej dziewczyny
pewnie witaj

Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Wiem! Mam patent

Będę zadawała nowej staraczce pytanie "czy maż już konto na ovufriend?" i w słowo ovufriend od razu wstawię link do rejestracji
ludzie tak robią na fb w komentarzach

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Macie jakieś pomysły jak powiedzieć rodzicom i teściom że spodziewamy się dzidziusia? Nie wiem... może jakieś body z napisami - jestem skarbem babci i dziadka... pomóżcie Chcę zrobić coś fajnego, tylko nie wiem co
hmmm. wsumie sama sie zastanawiałam jakby to zrobić, ale jak będziesz miała pomysł to waaal, chętnie kiedyś wykorzystam chyba, że w tych filmikach z yt coś znajdziesz to dawaj od razu

Cytat:
witaj,
a zarejestrowałaś się już na ovufriend?? bo nasza koleżanka cowie zajmuje się tam rejestracją
ok bo wkurzy się na mnie, ale zachęcamy do pomiaru tempki

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:07   #366
Leine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku ciekawe czy dam rade nadrobić 10 stron
Gdzie się podziwałaś???
Cytat:
dziewczyny RATUNKU!!! już zaczynam się siebie bać, od kilku dni mam taaaakkkkiii apetyt, że zaraz pęknę. normalnie to mogłabym cały dzień nie jeść i nic, ciągle tylko slyszę od TŻ i rodzicówjedź i jedź
a od kilku dni to pochłąniam wszystko, a słodycze to już w ogóle
ja przytyłam 3 kg więc się wzięłam za siebie od dziś Nawet SKALPELA zaliczyłam Nogi jak z waty, choć robiłam go kilka h temu...

Cytat:
Dopiero teraz kwas foliowy?

Założyłaś już/zakładasz konto na ovufriend?
Cytat:
Cwaniara jedna, no!
Cytat:
Chciałam ją zaprosić i podglądać wykres
Cytat:

No wiesz co? Znów zaczynasz?
Cytat:
No jak to za kogo? Za wyłudzaczkę abonamentów premium od nieświadomych niczego nowych użytkowniczek
hahahahaha ale padłam z tego, cowie, jesteś boska!

Cytat:
Macie jakieś pomysły jak powiedzieć rodzicom i teściom że spodziewamy się dzidziusia? Nie wiem... może jakieś body z napisami - jestem skarbem babci i dziadka... pomóżcie Chcę zrobić coś fajnego, tylko nie wiem co
Ja bym poczekała te 12 tyg, zrobiła usg i wtedy dała zdjęcie w malutkim, cieniutkim pudełeczku

Cytat:
witaj,
a zarejestrowałaś się już na ovufriend?? bo nasza koleżanka cowie zajmuje się tam rejestracją
Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Hahaha Tak tak, Cowie ma tam wtyki i tak rejestruje nowe użytkowniczki, że każda pierwszy miesiąc abonamentu premium dostaje gratis
: hahaha:

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Wkurzyłam się niemiłosiernie dziś. Tż jednak nie był przez te klucze w dodatkowej robocie, bo był o 17stej
Bez obiadu dla nich, bo nie będę wymyślać już Bóg wie co, nie lubię takiego czegoś. Nic nie powiedzieli, że będą wcześniej, a w to mam.
Nic mi dziś nie wychodzi

Kamel śliczności
[
Cytat:
Laski, ależ mam dzisiaj dzień Śniło mi się dzisiaj, że rodzice stwierdzili, że nic już ze mnie nie będzie i wydali mnie za mąż za mojego brata ciotecznego (on w rzeczywistości jest rok starszy ode mnie i faktycznie nadal samotny)
W tym śnie siedziałam załamana przy stole z rodziną, on obok mnie, i nawet dotknąć go nie chciałam i zastanawiałam się jak to będzie, bo przecież ja go w ogóle nie kocham, nawet nie chcę go pocałować, a co dopiero mieć z nim dzieci

I przed chwilą mama zadzwoniła, że ten brat cioteczny miał wypadek - samochód do kasacji, ale on cały i zdrowy A on mi się nigdy wcześniej nie śnił! I jak tu nie wierzyć w takie sny
sen- masakra. Brednie takie. Mi się ostatnio śniło, że miałam larwy w ciele, które wyciągałam z siebie i czułam jak we mnie łaziły
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:32   #367
vioris
Zakorzenienie

Nadrobiłam wreszcie

Cytat:
skończony 7 tydzień ciąży, dziecko ma około 5 tygodni
nie mam konta, nie zdążyłam założyć.
Zakładaj!! Kobietko kochana - odezwij się do cowie - Ona na pewno Ci pomoże
A tak serio - zakładaj i tam możesz sobie pięknie śledzić ciążę - masz opisane wszystko - jak wygląda dzidzia, jak Ty i możesz sobie zapisywać swoje odczucia itd Fajna pamiątka

Cytat:
Niby można filiżankę, ale ja zrezygnowałam, bo wiem, że podnosi ciśnienie a na dziecko to nie dobrze działa no i właśnie wypłukuje magnez... więc po co ryzykować? Inka jest pyszna. Ja mogę jej wypijać ile tylko chcę, smak ma niezły... nie widzę więc problemu z tym, żeby całkowicie zrezygnować.
Pepsi, Cola - też w odstawkę, z tego co wiem to również tonik działa poronnie.
Lepiej dmuchać na zimne niż potem mieć problemy przez głupią filiżankę kawy...
Ja całą ciążę piłam colę namiętnie. Córcia ani nie miała ADHD ani nic jej nie było, więc zakładam że to aż takie straszne nie jest
Ale wtedy z kawy zrezygnowałam - zostawiłam tylko dawkę kofeiny z coli.
Wiedziałam, że po urodzeniu nie będę mogła pić coli więc piłam na zapas w ciąży

Cytat:
Napisane przez fantastka Pokaż wiadomość
Jaki super pomysł

Ja mam taki, żeby dać mężowi kartkę zaadresowaną do niego z pozdrowieniami z brzuszka Kartkę już nawet kupiłam!! Teraz tylko czekam, żeby było od kogo pozdrówki przekazać
Ehm, ja właśnie niedawno wymyśliłam jak poinformuję tż-ta
Mam zamiar mu wysłać polecony z wynikami bety, malutkimi skarpetkami i kartką z pozdrowieniami z brzuszka
Muszę tylko potem dopilnować, żeby to odebrał razem ze mną bo chcę widzeć jego minę i być przy tym jak się dowie

Cytat:
Laski, ależ mam dzisiaj dzień Śniło mi się dzisiaj, że rodzice stwierdzili, że nic już ze mnie nie będzie i wydali mnie za mąż za mojego brata ciotecznego (on w rzeczywistości jest rok starszy ode mnie i faktycznie nadal samotny)
W tym śnie siedziałam załamana przy stole z rodziną, on obok mnie, i nawet dotknąć go nie chciałam i zastanawiałam się jak to będzie, bo przecież ja go w ogóle nie kocham, nawet nie chcę go pocałować, a co dopiero mieć z nim dzieci

I przed chwilą mama zadzwoniła, że ten brat cioteczny miał wypadek - samochód do kasacji, ale on cały i zdrowy A on mi się nigdy wcześniej nie śnił! I jak tu nie wierzyć w takie sny
Ja wierzę w takie sny. Sama miałam taką sytuację...
Jak byłam małym dzieckiem - jeżdziłam do mojej rodziny na wieś. Tam był taki wujek i ciocia. Spotykaliśmy się max raz na rok,dwa. Lubiłam wujka.
Potem całe lata nie spotykaliśmy się. Praktycznie zapomniałam o ich istnieniu. Wiadomo, miałam swoje życie, problemy itd.
Pewnego dnia miałam sen. Śnił mi się wujek stojący z uśmiechem na twarzy. W zupełnej ciszy. Nigdy wcześniej mi się nie śnił i nie myślałam o nim. 3 dni później dowiedziałam się, że tej nocy zmarł Możecie się domyślić jak się czułam przypominając sobie o tym śnie.
Następna sytuacja. Miałam koszmarne sny. Codziennie przez kilka dni. Właściwie nic takiego mi się nie zdarzało nigdy. Nie mogłam spać, budziłam się przerażona w nocy po kilka razy. Budziłam się wcześnie rano i nie mogłam już spać. Nagle te sny ustały - i tego dnia umarła moja babcia
Po tych zdarzeniach modlę się, żeby mi się to nie powtórzyło bo będę się stresować

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
akurat fajna różnica wieku będzie

Ps. Fajnie byłoby obejrzeć zdjęcia Waszych pociech, czuję się samotna.
Wstawię moją córcię później

Cytat:
A propo cukru - zeżarłam całą bombonierkę, którą wczoraj dostałam od przyjaciółki
Cytat:
dziewczyny RATUNKU!!! już zaczynam się siebie bać, od kilku dni mam taaaakkkkiii apetyt, że zaraz pęknę. normalnie to mogłabym cały dzień nie jeść i nic, ciągle tylko slyszę od TŻ i rodzicówjedź i jedź
a od kilku dni to pochłąniam wszystko, a słodycze to już w ogóle
Nawet mi nie mówcie Przyszłam dziś do domu i zjadłam loda w czekoladzie z migdałami, jak skończyłam zabrałam się za marcepan na zmianę z batonikiem z miętą i zagryzałam to wszystko chrupkami orzechowymi

Cytat:
ja go pobrałam z chomiczka film obejrzałam razem z moją córcią bardzo jej się podobał jest zabawny i do tego uspokaja

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-08-22 o 20:37
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:39   #368
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:

Ja wierzę w takie sny. Sama miałam taką sytuację...
Jak byłam małym dzieckiem - jeżdziłam do mojej rodziny na wieś. Tam był taki wujek i ciocia. Spotykaliśmy się max raz na rok,dwa. Lubiłam wujka.
Potem całe lata nie spotykaliśmy się. Praktycznie zapomniałam o ich istnieniu. Wiadomo, miałam swoje życie, problemy itd.
Pewnego dnia miałam sen. Śnił mi się wujek stojący z uśmiechem na twarzy. W zupełnej ciszy. 3 dni później dowiedziałam się, że tej nocy zmarł Możecie się domyślić jak się czułam przypominając sobie o tym śnie.
Następna sytuacja. Miałam koszmarne sny. Codziennie przez kilka dni. Właściwie nic takiego mi się nie zdarzało nigdy. Nie mogłam spać, budziłam się przerażona w nocy po kilka razy. Budziłam się wcześnie rano i nie mogłam już spać. Nagle te sny ustały - i tego dnia umarła moja babcia
Po tych zdarzeniach modlę się, żeby mi się to nie powtórzyło bo będę się stresować
jezu dziewczyno nie opowiadaj mi takich rzeczy przd snem a jeśli komuś się śni często ktoś, kogo się nienawidzi? od niedługiego czasu,co to może oznaczać?

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:52   #369
Karoloo
<3 <3 <3

Cowie a wiesz ze nie wiem jaki mam login jutro sprawdze bo teraz jestem na mobilnym :-D

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 20:55   #370
Elfka86
Zakorzenienie

Czeeeeeść

Jutro będę nadrabiać, teraz tylko na wykresy spojrzę co tam się u Was kroi
Stary 2013-08-22, 20:59   #371
Kamel
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, cz

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Jeju dziewczyny spokojnie bo nie mogę nadrobić!

witam nową staraczkę

Kamel synuś jest boski!
Dziękuję

Fifi88 Witamy

Leine, dzięki
Vioris mam nadzieję, że zdążę obejrzeć zdjęcia córci

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-08-22 o 21:12
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:10   #372
Juliette25
Zakorzenienie

Ale mam podły humor...
Tak o... bez powodu, nawet mi się uśmiechać nie chce...

Idę malować paznokcie
Stary 2013-08-22, 21:13   #373
Barboletta
Rozeznanie

Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

Szalone, nadrobie jak młody zaśnie, calusy Kochae i melduję sie w nowym wątku!!

Blog o moich małych miłościach
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:14   #374
Barboletta
Rozeznanie

Już dwupaki wśród nas mamy - na następne wciąż czekamy! Staraczki 2013, część 5

A, macie, sprzed kilku dni
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ImageUploadedByWizaz Forum1377198840.506118.jpg (39,6 KB, 48 załadowań)

Blog o moich małych miłościach

Edytowane przez Barboletta
Czas edycji: 2013-08-22 o 22:29
Barboletta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:15   #375
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
A, macie, sprzed kilku dni Załącznik 5374103
Śliczne zdjęcie masz uroczego synka.
Stary 2013-08-22, 21:19   #376
fifi88osw
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Barboletta Pokaż wiadomość
A, macie, sprzed kilku dni
Słodziak rośnie kawaler

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:45   #377
Juliette25
Zakorzenienie

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3327 - trafiłam przypadkiem - lista rzeczy do wyprawki
Stary 2013-08-22, 21:46   #378
mloda0802
Rozeznanie

To i ja się witam na nowym wątku
Nadrobiłam Was wreszcie, ale tak gadulicie że ja nie wiem jak tak dłużej będzie, to mi cały dom kurzem zarośnie wariatki jedne!
Witam nowe staraczki

Dukam sobie la la la --> Bitch in process...
72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62

Dni bez fajek --> Oczyszczanie

mloda0802 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:48   #379
vioris
Zakorzenienie

Moja córcia

Edytowane przez vioris
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:54
vioris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:51   #380
Luzia
Zakorzenienie

Nadrobiłam, medal mi się należy, że po 13h pracy dałam radę

Ale już nie odpisuje, no łeeeeeeeeeej :P

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

vioris, masz śliczną córkę

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:54   #381
Juliette25
Zakorzenienie

vioris - córcia piękna...

Ale wszystkie macie piękne te dzieci
Stary 2013-08-22, 21:56   #382
vioris
Zakorzenienie

Mój tż dziś przyszedł i pyta córci. Co byś chciała, braciszka czy siostrzyczkę?Moja córcia oczywiście: siostrzyczkę No to tż zawiedziony zaczyna jej mówić o zaletach posiadania brata, że będzie ją bronił jak będzie starszy bla bla i takie tam. Na co córcia odpowiada po chwili namysłu: Dobra, biorę brata!
Myślałam, że padnę

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
vioris - córcia piękna...

Ale wszystkie macie piękne te dzieci
dziękuję

Bo wiesz, my wszystkie piękne jesteśmy więc nasze dzieci dziedziczą po nas naszą ponadprzeciętną urodę

Ale mam dziś humorek dobry
Stary 2013-08-22, 21:56   #383
Jagatka_N
Zakorzenienie

Wróciłam z pracy z tu 10 stron do nadrobienia...
macie tempo
Jagatka_N jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:56   #384
jagodzia133
Zakorzenienie

vioris i barboletta ależ macie piękności przy sobie oooo mamo
vioris ale twoja córcia ma czarujący uśmiech
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:57   #385
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Gdzie się podziwałaś???

ja przytyłam 3 kg więc się wzięłam za siebie od dziś Nawet SKALPELA zaliczyłam Nogi jak z waty, choć robiłam go kilka h temu...

hahahahaha ale padłam z tego, cowie, jesteś boska!

Ja bym poczekała te 12 tyg, zrobiła usg i wtedy dała zdjęcie w malutkim, cieniutkim pudełeczku

: hahaha:

---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ----------

Wkurzyłam się niemiłosiernie dziś. Tż jednak nie był przez te klucze w dodatkowej robocie, bo był o 17stej
Bez obiadu dla nich, bo nie będę wymyślać już Bóg wie co, nie lubię takiego czegoś. Nic nie powiedzieli, że będą wcześniej, a w to mam.
Nic mi dziś nie wychodzi

Kamel śliczności
[

sen- masakra. Brednie takie. Mi się ostatnio śniło, że miałam larwy w ciele, które wyciągałam z siebie i czułam jak we mnie łaziły

Miałam jechać w góry ale nie wypaliło :/ na szczęście dobrze bo owulka się przesunęła więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło

Jednak nie dam rady was nadrobić ale od jutra będę już z wami na bieżąco
Pojawiły się jakieś nowe dzidzie?

Niespodzianka 21.10.2021r.

Edytowane przez zubi89
Czas edycji: 2013-08-22 o 22:00
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:02   #386
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:

Bo wiesz, my wszystkie piękne jesteśmy więc nasze dzieci dziedziczą po nas naszą ponadprzeciętną urodę

Ale mam dziś humorek dobry
Nie śmiem wątpić, że mogłoby być inaczej - Wy piękne, to i dzieciaczki cudowne.

Z humorem, to ja mam dziś niestety odwrotnie, a rano tak byłam szczęśliwa - ehhh.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Pojawiły się jakieś nowe dzidzie?
Nie
Stary 2013-08-22, 22:02   #387
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Z humorem, to ja mam dziś niestety odwrotnie, a rano tak byłam szczęśliwa - ehhh.
Ojj nie smutaj się Uśmiechnij się - jutro będzie nowy piękny dzień
Stary 2013-08-22, 22:07   #388
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj nie smutaj się Uśmiechnij się - jutro będzie nowy piękny dzień
Dzięki.
wiem, że jutro będzie lepiej. Idę się wykąpać i spać.
Dobranoc Dziewuchy
Stary 2013-08-22, 22:08   #389
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Nie
Hormony jutro będzie lepiej

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:10   #390
manieczka1
Zakorzenienie

Jeeeeeny ile gadulicie , wróciłam od koleżanki i nadrobiłam wszystko od godziny 14stej

teraz w skrócie odpisuję na niektóre posty
Cytat:
Tak, na najbliższym meczu Legii, gdzie starają się o awans do Ligi Mistrzów
Tylko do tego czasu musiałabym mieć z bety potwierdzenie jak coś

I ubrałabym mój brzuch w barwy klubowe i powiedziała, że dziś kibicujemy we troje

No, ale zobaczymy jak będzie. Pewnie pokibicujemy standardowo we dwoje
świetny pomysł!!!
Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Pewnie, ze zostaje
witaj! oby szybko udało Ci się zafasolkować możesz zaprosić mnie na ovuf. bo ja nie mogę Cię tam znaleźć
Cytat:
A z ciekawostek to byłam dziś z mamą na lunchu i się dowiedziałam dlaczego byłam wpadką Otóż moja mama zaciążyła... 3 dni przed początkiem kolejnego cyklu Miała drugą owulację i dlatego jak jej lekarz wyznaczył termin według małpy to wiedziała dokładnie, że urodzi później, podała mu tę datę i dokładnie tak się stało
wow nie wiedziałam, że można mieć dwie owulacje w jednym cyklu pocieszające
Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Leine biedactwo Ja dziś byłam z małym i koleżanką która rodziła 3 dni po mnie córkę w tym samym szpitalu, ale jej nie znałam dopiero rodzice ją zaczepili w parku jak była z córką
Ale dziś było dość zimno i zmarzliśmy trochę.
Wkleję 3 fotki na chwile, nie cytujcie to potem ....
Małemu jeszcze nie odrosły włoski po tym jak Go M dopadł z maszynką
świetny!
Cytat:
Hej dziewczyny
oczywiście witaj powodzonka!!!
Cytat:
Już sobie założyłam Dosłownie 10 min temu
Ciebie też na ovuf nie mogę znaleźć po tym nicku więc jak coś to czekam na zaproszenie
Cytat:
Napisane przez fifi88osw Pokaż wiadomość
A czy zostanie przez Was przyjeta kolejna staraczka?

Pisalam troszke w poprzednim watku ale zbyt wiele sie nie udzielalam.
Od nastepnego cyklu rozpoczynamy takie juz starania a w tym czasie oczekuje na @ ktora pojawi sie dopiero gdzies kolo 31.08 poki co i tak sie nie zabezpieczamy.
wow! ile nowych twarzy witaj
Cytat:
Trattoria REWELACYJNA Co prawda za dwie pizze, piwo i świezo wyciskany sok zostawiliśmy tam stówkę, ale warto było Pizza miała doskonały smak, składniki świetne, dobrze doprawiona Cieniutka taka, chrupiąca tam gdzie trzeba, ani nie za sucha, ani nie za mokra. Jednym słowem - polecam!!!
o jaaaa, ale Wy macie ceny w stolyyyycyyyy

poza tym wszystkie pociechy super fajnie, że macie już jedno dziecko i teraz staracie się o rodzeństwo dla nich
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości