Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 22:24   #1891
kasia1201
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
ja sie zdecydowałam na takie http://allegro.pl/kotyliony-przypink...447298684.html , tylko jeszcze z tz nie namyslilismy się jaki kolor bo w sumie to juz nie wiem jaki wybrac pod kolor mojej sali , najpierw myslalam ze bezowy, potem ze pastelowy, a teraz mysle o fiolecie ( do tego winietki na alkohol fioletowe) no ale nie wiem
Ja bym wybrała te 114 ale ja kocham filet ew. te 123

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
ja nie chce, ale mam maszynke do robienia takich, wiec jakby któraś bardzo chciala, to moze mogłybysmy sie jakos dogadac co do ceny
Zapamiętam sobie
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:27   #1892
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Ja bym wybrała te 114 ale ja kocham filet ew. te 123

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Zapamiętam sobie
ja tez kocham ! ale patrze na to oczami wyobraxni, z tej strony, jak fiolet będzie współgral z męska, czarną marynarką będzie się raczej gubić, a większość panów ma czarne marynarki zastanawiałam się nas kokardka K2-127

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 22:27   #1893
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
takie ze nie przytoczylam tylko 1 wątku tylko co iles tam łącznie chyba z 13 czy 14. I tam tez byly osoby piszące wiecej niż inne. To tez jest czysta matematyka ze jak Ty przykladowo jestes na wizazu tylko wieczorami albo raz na kilka dni to piszesz mniej, niż ja kiedy mam dostep do netu w pracy przez dobre kilka godzin i w domu to samo. Ale jak mnie nie ma to mnie nie ma i nie placze ze nie mam jak nadrobic.
Wiele osób ma w dzisiejszych czasach neta w pracy i w domu i przez całą dobę przy osobie (na przykład ja), ale ma też ŻYCIE, a nie w głowie mu tylko siedzenie na forum.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:28   #1894
czekooczekolada
Zakorzenienie

ana909, czekam na poradę odnośnie mojego makijazu slubnego

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 22:30   #1895
agunineczka
Zakorzenienie

O matko.... wątek pędzi jak szalony... dawno mnie tu nie było, jakos się gubię w tych wszystkich postach..

ale wyłapałam, ze jest wśród pm2014 Linaewen

witaj
pamiętasz mnie z pm2013? Bo ja coś kojarze Twój nick ślubujesz w 2014?
Stary 2013-08-22, 22:31   #1896
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Moje drogie czy któraś z was decyduje się może na takie przypinki zamiast tradycyjnych kotylionów (plusem jest to że mogą zostać jako pamiątka wesela, minusem, że są droższe) http://allegro.pl/przypinki-kotylion...422683275.html
e nie... nie chciałabym takiej przypinki denerwowałoby mnie noszenie tego i pewnie wsadziłabym od razu do torebki

Cytat:
ja tez kocham ! ale patrze na to oczami wyobraxni, z tej strony, jak fiolet będzie współgral z męska, czarną marynarką będzie się raczej gubić, a większość panów ma czarne marynarki zastanawiałam się nas kokardka K2-127

U mnie w regonie są praktykowane kotyliony weselne ale ja zupełnie nie rozumiem ich idei więc u mnie nie będzie. Od zawsze się zastanawiam po co to. Dużo osób to gubi potem plątają się pod stołami i na parkiecie..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:33   #1897
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Wiele osób ma w dzisiejszych czasach neta w pracy i w domu i przez całą dobę przy osobie (na przykład ja), ale ma też ŻYCIE, a nie w głowie mu tylko siedzenie na forum.

Ja już dawno wypadłam z rytmu, też mam w pracy dostęp do neta, wracam do domu - to samo. Ale nie chodzi tu o to, żeby odświeżać stronę co 5 min żeby przypadkiem czegoś nie ominąć. Już nie pierwszą pokazywaną suknię ominęłam i później musiałam szukać
I tak jak ktoś już napisał, posty typowo ślubne giną na tym wątku, szczególnie te pisane przez osoby, które udzielają się już mniej... Ja to już nawet zastanawiam się czasem czy cokolwiek wrzucić bo i tak gdzieś się zakopie i nikt tego nie zauważy i nie skomentuje.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:36   #1898
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Nie jestem na wizażu tylko wieczorami, mam dostęp do internetu przez cały dzień. Ale widocznie nie mam takich zapędów do spamowania jak inni...
napisałam, przykladowo, bo nie mialam na mysli akurat Ciebie, wiele osob napisalo ze rzadko tu bywa bo nie ma czasu i wtedy wlasnie ma za duzo do nadrabiania. Ja mam mozliwosc byc czesto, jestem w miare na biezaco i na bieząco sie udzielam. Jak nie masz takiej potrzeby to tego nie robisz, proste.

Cytat:
odezwała sie ! ta z idealną figurą
zrobimy zamiane? moge Ci oddac , tu i ówdzie
ja tez chetnie oddam tu i uwdzie a w biuscie przygarne bede miala na wypelnienie luki w gorsecie mojej sukni
Stary 2013-08-22, 22:36   #1899
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
no nie wiem trochę mdły ten kolor. Mi najbardziej podobają się mężczyźni w ciemnych kolorach i powiem ci że mój TŻ będzie miał czarny garnitur, białą koszulę i wąski czarny krawat a z fioletu kwiat w butonierce. Akcent kolorowy nadrobię światłami, moim bukietem, wrzosami na stołach (tak jak mi tu poradzono ) i drobnymi dodatkami, więc kolor będzie widoczny a u gości nie musi się aż tak rzucać w oczy- szczególnie u panów. Kusiły mnie też pewien czas fioletowe buty
Stary 2013-08-22, 22:42   #1900
Izabela92
Raczkowanie

Co tu sie podziało!? Nie było mnie od południa i 20 stron do nadrobienia kokardki kotyliony super z tym że ja pójdę w bardziej klasyczne, całe białe a w środku *diamencik* może kiedyś znajdę to wrzuce. Natomiast przypinki kotylionowe są mega nowoczesne i na żadnym weselu jeszcze sie z tym nie spotkałam. Za to na każdym panieńskim od 5 lat przypinka to stały element

Ja mam mały problem ponieważ moją świadkową jest moja przyjaciółka z mężem, a kobieta zamężna podobno nie może przypinać kotylionów - nie wiem kto tak wymyślił ale podobno taki zwyczaj
Dostałam@ i umieram - nie nadrabiam czytania bo nie mam siły dziś.

Mam syndrom sprzątania dziś i wyczysciłam nawet pierścionek zaręczynowy - poprostu lśni teraz ) idę leżeć.. Czuje ze będzie ciężka noc ale TŻ już przyzwyczajony ze musi termofor na brzuch grzać w nocy mój Kochany !!
Izabela92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:43   #1901
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
e nie... nie chciałabym takiej przypinki denerwowałoby mnie noszenie tego i pewnie wsadziłabym od razu do torebki

U mnie w regonie są praktykowane kotyliony weselne ale ja zupełnie nie rozumiem ich idei więc u mnie nie będzie. Od zawsze się zastanawiam po co to. Dużo osób to gubi potem plątają się pod stołami i na parkiecie..
u mnie w regionie tez jest wlasnie taki zwyczaj, u nas przypina sie je tylko i wylacznie plci męskiej, mezczyznom, zonatym po prawej stronie, kawalerom po lewej. mi sie ten efekt podoba strasznie, jak kazdy mezczyzna ma cos takiego przypiętego. Zaleznie od gusta mi sie nie podobają np woalki, i wszystkie inne zamienniki welonów
a kotyliony ja zamierzam ( tzn nie ja, tylko upowazniona bedzie do tego kolezanka moja) także przypinać dzieciaczkom chłopaczkom, wygląda to bosko jak taki 2 letni kawaler sobie z takim czymś lata

Cytat:
no nie wiem trochę mdły ten kolor. Mi najbardziej podobają się mężczyźni w ciemnych kolorach i powiem ci że mój TŻ będzie miał czarny garnitur, białą koszulę i wąski czarny krawat a z fioletu kwiat w butonierce. Akcent kolorowy nadrobię światłami, moim bukietem, wrzosami na stołach (tak jak mi tu poradzono ) i drobnymi dodatkami, więc kolor będzie widoczny a u gości nie musi się aż tak rzucać w oczy- szczególnie u panów. Kusiły mnie też pewien czas fioletowe buty
ja mam sale wlasnie w takim kolorze jak ta kokardka co pokazywałam. Ale teraz juz sama nie wiem jaka wybrac, tż chyba bardziej był za tym pastelowym kolorem, ale wolał fioletowe winietki na alkohol. A ja bym chciala i winietki i kotyliony w jednym kolorze zeby byly

🤍

Stary 2013-08-22, 22:44   #1902
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
napisałam, przykladowo, bo nie mialam na mysli akurat Ciebie, wiele osob napisalo ze rzadko tu bywa bo nie ma czasu i wtedy wlasnie ma za duzo do nadrabiania. Ja mam mozliwosc byc czesto, jestem w miare na biezaco i na bieząco sie udzielam. Jak nie masz takiej potrzeby to tego nie robisz, proste.
może należy zrobić ankietę kto jest za tym aby wątek był typowo ślubny a kto jest za tym aby był o wszystkim co dotyczy życia użytkowniczek?

Uważam że powinno być uszanowane zdanie większości

Stary 2013-08-22, 22:45   #1903
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:

ja tez chetnie oddam tu i uwdzie a w biuscie przygarne bede miala na wypelnienie luki w gorsecie mojej sukni
Bo tak jak napisała ijaa my mamy jeszcze ŻYCIE poza wizażem. A u mnie w pracy się pracuje.

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:45   #1904
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
ja Ci moge oddać, 1,5 rozmiaru będziesz mieć większy ślubny dekolt

🤍

Stary 2013-08-22, 22:45   #1905
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Co tu sie podziało!? Nie było mnie od południa i 20 stron do nadrobienia kokardki kotyliony super z tym że ja pójdę w bardziej klasyczne, całe białe a w środku *diamencik* może kiedyś znajdę to wrzuce. Natomiast przypinki kotylionowe są mega nowoczesne i na żadnym weselu jeszcze sie z tym nie spotkałam. Za to na każdym panieńskim od 5 lat przypinka to stały element

Ja mam mały problem ponieważ moją świadkową jest moja przyjaciółka z mężem, a kobieta zamężna podobno nie może przypinać kotylionów - nie wiem kto tak wymyślił ale podobno taki zwyczaj
Dostałam@ i umieram - nie nadrabiam czytania bo nie mam siły dziś.

Mam syndrom sprzątania dziś i wyczysciłam nawet pierścionek zaręczynowy - poprostu lśni teraz ) idę leżeć.. Czuje ze będzie ciężka noc ale TŻ już przyzwyczajony ze musi termofor na brzuch grzać w nocy mój Kochany !!
Nie słyszałam o tym zwyczaju szczerze mówiąc, ale mnie oświeciłaś muszę Ci powiedzieć Właśnie wymyśliłam, że może zwykłe kotyliony dla gości dam a przypinki np. z napisem " najlepsza świadkowa" swojej świadkowej itp. świadkowi i np.. jeszcze staroście jakiś tekst (czyli osobom pełniącym szczególne role podczas wesela)
Stary 2013-08-22, 22:50   #1906
ana909
Erudycja

Cytat:
spoko tylko mamy rozne prace, moja polega na siedzeniu przy komputerze w wiekszosci i jak mam sie gapic na drzwi albo w czarny ekran monitora, to wole posiedziec na forum, a w pracy jestem przez cale 15h. Jesli nie mam planow w dni wolne a Tż jest w pracy.. tez siedze na necie. I uwierz mi ze bedac dzisiaj tutaj na bieząco i zaliczylam cwiczenia i kapiel i zakupy i sprzatanie calego domu włącznie z prasowaniem. Wiec nie to ze calymi dniami i nocami tu siedze, mam czas to to robie. Ale wychodzi na to ze nie mam ŻYCIA.

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Cytat:
ja Ci moge oddać, 1,5 rozmiaru będziesz mieć większy ślubny dekolt
dziękuje przyda sie, ma nadzieje ze moja ślubna sukienka nie ujawni braków w tym miejscu moze wszyje sobie stanik albo chociaz sam push-up... nie wiem, u jednej znajomej widzialam wszyste gąbki do podtrzymywania biustu, ale ona miala taki duuuzy i to bylo po to zeby nie musiala zakladac juz stanika. A bylo co trzymac
Stary 2013-08-22, 22:50   #1907
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
spoko tylko mamy rozne prace, moja polega na siedzeniu przy komputerze w wiekszosci i jak mam sie gapic na drzwi albo w czarny ekran monitora, to wole posiedziec na forum, a w pracy jestem przez cale 15h. Jesli nie mam planow w dni wolne a Tż jest w pracy.. tez siedze na necie. I uwierz mi ze bedac dzisiaj tutaj na bieząco i zaliczylam cwiczenia i kapiel i zakupy i sprzatanie calego domu włącznie z prasowaniem. Wiec nie to ze calymi dniami i nocami tu siedze, mam czas to to robie. Ale wychodzi na to ze nie mam ŻYCIA.
no wychodzi, że mamy - ja również siedzę w pracy przy komputerze (bite 8h) i... pracuję!
A co do reszty, wybacz.. ale jednak nie uwierzę.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:52   #1908
anannke
Zakorzenienie

Z ciekawości zobaczyłam ile wizażanek pisało na tym wątku 86 dziewczyn na 1910 postów około. To wychodzi po 22 posty średnio na osobę. a prawda taka że pierwsza piątka skasowała 560 postów prawie. To chyba świadczy o tym że jest grupa osób które zmonopolizowały wątek a reszta wypowiada się rzadko. I nie sądzę że to coś nie tak z tą resztą bo wątek ma ledwo 4 dni.. a przy uwzględnieniu że czytając wszystko więcej wie się o dietach, ćwiczeniach obiadach dziewczyn to chyba wątek już dawno powinien wylecieć ze ślubnego

Edytowane przez anannke
Czas edycji: 2013-08-22 o 22:54
Stary 2013-08-22, 22:52   #1909
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
woila (czy jak to sie mówi) no jakosc niestety tragiczna, nie widac szczegolow, pozyczylismy aparat i zdjecia są robione telefonem. A światło przy lustrze tez pozostawia wiele do zyczenia...
ładnie!
Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
hihihi Cudowne bukiety. Idealne dla letniej panny młodej - dodać do tego piękne letnie światło i cała wygląda zjawiskowo, eterycznie.
cieszę się, że Ci się podobają ładnie to ujęłaś
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
D ziewczyny kupiłam buty! W Pantofelku w Lublinie za 159zł! Bardzo wygodne! W dodatku Pani powiedziała żebym przyszła z paragonem po męskie buty to będą taniej!!
super i cena super!
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość

mam nadzieję, że to wyjdzie mój tż ma czasami babskie zachowania i zmienia zdanie jak skarpetki jakiś czas temu zgodził się na muszę, a teraz ma odchyły i już nie chce w sumie może to i lepiej bo u nas kelnerzy noszą muszki.. może go namówię na szelki
czytałam wyżej Twoje pomysły, super
ja chcę, żeby miał muchę Tż, niestety kelnerzy u mnie też noszą, więc mam zamiar poprosić, żeby nie zakładali much na wesele

pogadaliśmy z Tż i pojechaliśmy do kościoła, przenieśliśmy ślub na 16 już ostatecznie! cieszę się

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:53   #1910
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Zaczynam żałować, że poprosiłam o zwolnienie tempa... Szkoda cokolwiek pisać, bo widzę, że na każdy pomysł o zlikwidowanie spamu jest mur. Przykre to, bo widać nie możemy dojść do wspólnego porozumienia. Wiele dziewczyn dawało fajne pomysły, aby zrobić mały porządek w naszych wypowiedziach, w pamięć zapadł mi komentarz justynke i say. Jesteśmy przecież dorosłe i chyba można spróbować wspólnie przystopować.

Kiedyś podobny problem także był, ale wszystkie przyjęły do wiadomości, że większości jest ciężko nadrobić i zwolniło się tempo. Dowód na to, że można.

Dostęp do internetu również mam w pracy, ale staram się pisać gdy faktycznie coś mogę pomóc, nie odpowiadam, że właśnie skończyłam dane zadanie, więc teraz z Wami popiszę, albo pójdę coś zrobić. WIEM, ŻE SPORO RZECZY JEST TERAZ ZWIĄZANYCH ZE ŚLUBEM, ale zastanówmy się - czy są one priorytetowe?

Sukien wielu z Was nie widziałam, czego bardzo żałuję, bo musiałam przeskoczyć w stronach. I jak tu nie prosić o zwolnienie tempa?

Jeśli tempo dalej będzie takie to zwyczajnie będę musiała się wycofać, bo nie mam czasu na siedzenie przed kompem w domu oraz w pracy. Robię to w wolnej chwili. Pewnie i tak nikt nie zauważy mojego zniknięcia, ale wiem, że i kilka z nas już o tym wspomniało, że się wycofało z powodu tempa na forum.

PS. CO do TOP GADUŁ we wcześniejszych tematach wystarczy spojrzeć na czas trwania wątku - żaden nie miał tak krótkiego czasu jak miniony - 2 tyg. Na to warto zwrócić uwagę.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:53   #1911
ana909
Erudycja

Cytat:
no wychodzi, że mamy - ja również siedzę w pracy przy komputerze (bite 8h) i... pracuję!
ja tez pracuje ale jak kiedys wspomnialam , u mnie praca zalezy od ilosci klientow, im mniej tym mniej pracy sa wakacje wiec i ja mam luz.
Nie musisz nie zrobilam tego po to zeby sie potem pochwalic na forum, zeby wizazanki mialy swiadomosc ze mam ŻYCIE. Tak sie sklada ze mam wolne co drugi dzien wiec czasu mam od groma, a Tżta prawie nigdy nie ma.
Stary 2013-08-22, 22:55   #1912
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Ijaa masz świętą rację. Też nie wierzę.

Ana - Ja też siedzę w pracy przy komputerze. Mam internet w telefonie i oczywiście w domu i Laptopa z bezprzewodowym... Nie jestem ograniczona, bo chyba za takie nas masz, pisząc że masz dostęp do neta zawsze. 90% z nas też.

Razem od 27.06.2008r
Wedding

Edytowane przez kroooliczek89
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:01
Stary 2013-08-22, 22:55   #1913
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

dziękuje przyda sie, ma nadzieje ze moja ślubna sukienka nie ujawni braków w tym miejscu moze wszyje sobie stanik albo chociaz sam push-up... nie wiem, u jednej znajomej widzialam wszyste gąbki do podtrzymywania biustu, ale ona miala taki duuuzy i to bylo po to zeby nie musiala zakladac juz stanika. A bylo co trzymac
ja mam nadzieje ze mi nic nie wyjdzie wczoraj mówię do tż, że ciekawe czy mi cos z cycków polecialo, a on " ej no z cycków nie moze"
kiedys ogladalam zdjecia plenerowe pary mlodej, mloda miala dosc pokaźny biust i stanika chyba nie miała (głupota, jak na takie wielkie cyce), na zdjęciach o mało jej sutków nie widać. chociaz jakby sie przypatrzył, to może i by znalazł. ja wolałam się nie przypatrywać

🤍

Stary 2013-08-22, 22:58   #1914
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
czytałam wyżej Twoje pomysły, super
ja chcę, żeby miał muchę Tż, niestety kelnerzy u mnie też noszą, więc mam zamiar poprosić, żeby nie zakładali much na wesele

pogadaliśmy z Tż i pojechaliśmy do kościoła, przenieśliśmy ślub na 16 już ostatecznie! cieszę się
ja też chciałam i pytaliśmy już o to właścicielkę na ślubie siostry tż, no ale przekręciła oczami i nie wiem co to miało znaczyć w sumie tż nie chce (jeśli nie zmieni zdania) nie będę go na siłę namawiać

siostra tż miała ślub na 18 i mi wesele b. b. b. szybko minęło.. też chciałam na 18 u teraz się zastanawiam na którą.. (jeszcze u księdza nie byliśmy)

a Wy Dziewczyny na którą macie ?

czekooczekolada siostra tż nie miała stanika, a ma mocno pokażny biust i moim zdaniem to źle wyglądało.. w ogóle miała mega złą sukienkę jak na swoją figurę.. no ale jej życie jej sukienka w efekcie najpierw wchodził jej biust potem dopiero ona.. nie wspomnę o tym, ze miałam tę (nie) przyjemność podziwiać ją bez stanika przy ubiorze sukienki.. nie wiem czemu, ale nie było to moim życiowym marzeniem...

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:01
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:59   #1915
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
My chcemy mieć na 16-tą
Ale ksiądz kazał nam przyjść w nowym roku dopiero. Mamy plan iść do niego koło listopada pomęczyć, moze już zapisze

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-08-22, 23:01   #1916
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja też siedzę w pracy przy komputerze. Mam internet w telefonie i oczywiście w domu i Laptopa z bezprzewodowym... Nie jestem ograniczona, bo chyba za takie nas masz, pisząc że masz dostęp do neta zawsze. 90% z nas też. Ijaa ma świętą rację. Też nie wierzę.
to Twoje słowa. Nie musisz

Cytat:
ja mam nadzieje ze mi nic nie wyjdzie wczoraj mówię do tż, że ciekawe czy mi cos z cycków polecialo, a on " ej no z cycków nie moze"
kiedys ogladalam zdjecia plenerowe pary mlodej, mloda miala dosc pokaźny biust i stanika chyba nie miała (głupota, jak na takie wielkie cyce), na zdjęciach o mało jej sutków nie widać. chociaz jakby sie przypatrzył, to może i by znalazł. ja wolałam się nie przypatrywać
Moja znajoma wybrnela swietnie ale jej sukienke szyla krawcowa według wlasnego projektu. Dziewczyna wyglądała slicznie i dała rade ze swoimi walorami
ogolnei dla mnie temat stał sie nieciekawy, fajnie z Wami pogadac ale skoro szykanujecie osoby ktore moga i maja czas duzo pisac to sorry. JA rozumiem pojecie ograniczenia spamu i chetnie na to bym prrzystała od samego początku pomysłu ale przyczepianie sie teraz do TOP gadul ze za duzo piszą... ok bede tu wpadac raz na kilka dni i tez bede narzekac ze tyyyle napisalyscie i nie bede sie wtracac a potem cichaczem odejse i bede sie zasmucac bo nikt nie zauwazył. Tyle, ide spac bo ide rano do pracy PRACOWAĆ.
Stary 2013-08-22, 23:02   #1917
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
ja też chciałam i pytaliśmy już o to właścicielkę na ślubie siostry tż, no ale przekręciła oczami i nie wiem co to miało znaczyć w sumie tż nie chce (jeśli nie zmieni zdania) nie będę go na siłę namawiać

siostra tż miała ślub na 18 i mi wesele b. b. b. szybko minęło.. też chciałam na 18 u teraz się zastanawiam na którą.. (jeszcze u księdza nie byliśmy)

ja jeszcze nie pytałam właścicieli, mam nadzieję, że nie będzie robić problemów, bez przesady, chyba mogę mieć małe wymagania
my chcieliśmy na 17, ale była zajęta i myśleliśmy nad 16 lub 18, ale jednak 18 za późno jak sobie obliczyliśmy, obiad o 20 to trochę późno. i w sumie zadowolona jestem z tej 16
dziewczyny mi też bardzo pomogły, dziękuję za wszystkie pomocne słowa

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:03   #1918
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
a co to są "kamienie savolskiego" łuh i te buty
ja kiedyś znalazłam ogłoszenie że suknia jest z orgazmy
Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
TEż uwazam ze jest za duzo sspamu, moja prosba jest taka, justynka juz chyba wczesniej to pisała, zeby w postach zawierac wielocytowanie, albo rozwijac kilka wątków, a nie tak, ze ktos pisze jedno zdanie a potem jest 10 postów w odpowiedzi tez zawierających jedno zdanie. Przeciez mozna odpisywac co 10 minut, a nie co minute i nabijac posty jak szalone. Tak samo nie rozumiem na sile wykanczania wątków. Wrzućcie na luz dziewczyny!!

W cytowanych wątkach da sie usuwac fragmenty wypowiedzi! Usuńmy to co nas nie interesuje, zostawmy tylko imie os którą cytujemy i fragment do którego sie odnoscimy, oszczedza to duzo miejsca, serio, ja tak robie od zawsze!!
dokładnie, ja robię tak samo i teraz też tak zrobiłam
ja czuję się jeszcze nowa mimo że jestem tu od lutego, bardzo cieszymy się ze wszystkich nowych pmek, ale każda z nas prócz wizażu ma jakieś życie i jak wraca wieczorem do domu i widzi ileś stron do nadrobnienia.. ja byłam o 15 a teraz miałam 10 stron.. przykro mi, nie nadrobiłam. jak misia wrzuciła sukienkę, to musiałam kopać w postach żeby ją znaleźć, i wiele innych istotnych rzeczy, próśb o porady czy wiadomości powitalnych nowych pmek umyka bo nikt nie ma siły wyłapywać pojedyncze posty ze wszystkich stron.

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:05   #1919
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie pytałam właścicieli, mam nadzieję, że nie będzie robić problemów, bez przesady, chyba mogę mieć małe wymagania
my chcieliśmy na 17, ale była zajęta i myśleliśmy nad 16 lub 18, ale jednak 18 za późno jak sobie obliczyliśmy, obiad o 20 to trochę późno. i w sumie zadowolona jestem z tej 16
dziewczyny mi też bardzo pomogły, dziękuję za wszystkie pomocne słowa
Hihi dobra decyzja z podekscytowania i stresu na pewno będziesz gotowa wcześniej i różnicy ci ta godzina już nie zrobi a nie będzie to już wieczór jak się zacznie wszystko

Stary 2013-08-22, 23:06   #1920
kasia1201
Rozeznanie

[QUOTE=karoolecka;42403679]

QUOTE]
Ja mam na 16 i jesteśmy ostatnią parą tego dnia bo potem Ksiądz ma godzine przerwy i wieczorna msza o 18. Myślę, że 16:00 jest idealną godziną. Zdążysz ze wszystkim (fryzjer, makijaż WYSPAĆ SIĘ , błogosławieństwo itp.) a i impreza nie zacznie się zbyt późno bo po 17 i nie minie zbyt szybko, więc ja się cieszę z tego, że mam na 16:00
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości