Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 23:54   #1621
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gotujace dzieciaczkom - dalej korzystacie wylacznie z dzialkowych warzyw czy dajecie sklepowe?

I jeszcze jedno pytanie - ile gram obiadku/kaszek/deserkow zjadaja zwykle Wasze dzieci?
Ja owoce i warzywa kupuję w sklepie i póki co OK Moja mała z tych co nie mają alergii (odpukać)
Moja z tych z większym apetytem:
kaszka 150 ml
obiadek - zwykle duży słoiczek
deserek - mały słoiczek, albo owoc
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
a jeszcze takie pytanko:
jak dajecie owocki to mieszacie kilka roznych ze soba czy tylko jablko/tylko brzoskwinka/ tylko banan itd?
Podaję różnie, czasami oddzielnie, czasami mieszam, a jak już mieszam, to robię podobne mieszanki jak są w słoiczkach, czyli banan z jabłkiem, jabłko z gruszką itd.
Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Moze sprobuj zagescic troszke kaszka i dac z niekapka Moja z butelki nigdy pic nie chciala. Teraz sie czasem na mm z niekapka skusi
Jak nauczyłaś Twoją córę pić z niekapka? Moja z butli pije super, ale z niekapka ani łyka nie weźmie, tylko się krzywi
Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
PO piąte czy mogę Antoniowi dać kaszke? Mam taka Bd po 4 miesiącu? Ale słyszałam że kaszka zatwardza..prawda to?
Na takie problemy, to lepiej dawać kleik kukurydziany z owocami. Ja tak robiłam jak mała mi robiła twarde kupki. A teraz to na wieczór do mleka dodaję dwie łyżki kleiku kukurydzianego i sra every day, czasem nawet 3 kupy
Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
A na koniec wisienka na torcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Jakieś pół godziny temu wyrzuciłam szelki do kosza u ortopedy w gabinecie!!!!
Bioderka są zdrowe!!!!

Stawiam szampana!!!!!!!!!!!
Super Bardzo się cieszę
Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość
Zjadłam dwa śledzie, zagryzłam hitami, popiłam sokiem jabłkowym, a teraz banana wcinam. Coś podejrzanie to wygląda
Czyżby ktoś zafasolkował?
Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
słuchajcie w lidlu załapałam się na resztki, i kupiłam tylko body x2 bo nic innego nie było rozmiaru babka z obsługi powiedziała, ze to co sie rano działo przy tych ubrankach to armagedon. a ja byłam koło 13 i zostało 3 rzeczy na krzyż.... wobec tego wziełam do wypróbowania lidlowskie pieluszki, jakieś extra cienkie
Ja byłam ok. 12.30 i body były tylko 50/58 i 62/68, więc niestety nic nie wzięłam. Za to kupiłam piękny dresik
Daj znać jak tam te extra cienkie pieluchy się sprawują!
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
i dziewczyny... jak wiecie za niecały rok ślubujemy... i chyba zakochałam się w sukni ślubnej tylko wiecie, do niej by trzeba mieć rozmiar 34, a ja mam dobre dzisięć więcej ale i tak wam pokażę http://www.galasuknieslubne.pl/bettina.php
chodzi mi o tą Z PLECAMI, bo niestety z moimi UU (uwielbiam ten skrót ) muszę mieć stanik, inaczej cycole by robiły za tren
Śliczna sukienka Miałam podobny krój i nie mam rozmiary 34, więc nic straconego.

Gratki za wszystkie zęby.
Śliczne te Wasze dzieciaczki
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 00:07   #1622
hje
Zakorzenienie

Kurna, i se siedź teraz...
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 00:09   #1623
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość

Jak nauczyłaś Twoją córę pić z niekapka? Moja z butli pije super, ale z niekapka ani łyka nie weźmie, tylko się krzywi

To chyba tak samo jakbym ja Ciebie spytala jak nauczylas swoja pic z butli Moja po prostu nigdy butelki nie chciala a niekapek jakims cudem zaakceptowala
Swoja droga tak mnie dzisiaj podczas karmienia ugryzla, ze myslalam, ze zemdleje

Ewulka sliczna suknia jakos mi wczesniej umknela Jestem pewna, ze bedziesz wygladac przepieknie

marta dla Filipka za wage

Spadam spac bo jutro pewnie znowu pobudka przed 7 Spokojnej nocki kochane

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 00:16   #1624
hje
Zakorzenienie

Aniołku, Pola nauczyła się pić z niekapka bardzo prosto - dałam jej do ręki i obserwowałam, co robi. Zaczęła się bawić i... pić. Do tej pory niekapek traktujemy jako zabawę, lubi sobie gryźć smoczek.
Stary 2013-08-23, 00:19   #1625
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Kurcze wiecie co.... moja Hania z dnia na dzień tak daje w dupe, że nie wiem skąd jej się to wzięło, taki rojber się z niej zrobił.... i maruda taka płacze i wyrywa sę wygina... nie wiem co w nią wstąpiło
KOchana to samo wstapilo w moja od kilku dni ...

Cytat:
serio? aż tutaj dotarła? nastepnym razem ide na otwarcie, żeby nie byla pierwsza w kolejce

badzia, bo serio jak patrzyłam na inne wątkowe dzieci, to Julka w porównaniu z nimi była jakos do tyłu, a tu taka niespodzianka, wystartowała
Kochana ja lidlomaniak, a po ciuszki to juz na 8 sie szykowalam

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Ha! Wiedziałam, że to był podstęp cycek ratunkowy juz poszedł w ruch
Ale jaja, moj Tz jak blanka placze i nie moze jej uspokoic wola domlodej juz jedziemy na pogotowie cycuszkowe ... i daje ja do mnie

Co do pieluszek to jak bede pewna, ze chce sprzedac to cykne fotki i dam znaka

Cytat:
Niestety nie stać nas na restauracje...bo u męża najbliższa rodzina to 25 osób...łącznie więc wyszloby nas ze 4 tysiące albo i więcej...a tak robota podzielona...ja akurat robię tylko ciasto i 2 sałatki i jakieś tam 2 przystawki...cześć robią mamy no i obiad zamawiamy u znajomego kucharza....namiot też udało sie załatwić od znajomego..naczynia wypożyczamy..(to się bardzo opłaca..bo naczynia oddaje sie brudne...a za wynajem wszystkich wyjdzie mnie 63zl a jeszcze facet za 20 zł po nie przyjedzie...jest roboty.ale mimo wszystko taniej
Szwagier pracuje w hotelu..obrusy serwetki i sztućce mamy od niego...trzeba kombinować jak sie da :

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Super z tymi naczyniami ... My tez robimy w domu z tym, ze u nas to bedzie 12 osob, bo tylko chrzestni, dziadkowie ... a reszta niech sie obraza ... nie bede robic iprezy w knajpie, bo mi szkoda kasy, wole za to kupic cos mlodej

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Zainteresowanych uprasza się o wpisanie w przeglądarkę http://mama-na-resorach.blogspot.com/ - nie ma jeszcze wyglądu, będzie się robił.
Super, gratki za podjecie decyzji i powodzenia
Chcialam zostawic komentarz, ale nie umiem, niestety nie mam bloga swojego, a anonimowo chyba sie nie da

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
a jednak wróciłam, bo coś pokazać chcę
http://allegro.pl/super-ubranka-dla-...487397901.html - znalazłam blogerkowego Boryska na all tylko nie wiem, czy to Ona sprzedaje, czy ktoś zdjęcie sobie wziął
Piekny Boryse, wiec sie nie dziwie, ze kusza jego fotki

Cytat:
My też bezglutenowe, z tego samego powodu...

jakajakaja5; dzięki. Jeszcze coś popiszę dziś, bo chcę dojść do teraźniejszości we wpisach, a nie mogę tak bez wstępu:P:P

A..miałam o Lidlu napisać: mama polowała, ale po 13 już body ano jednego, dresika też. Kupiła Młodej dwie pary sztruksów : jasnoróżowe na 80, i fioletowe na 86. Tylko takie były, i już jej prawie inna baba wyrwała
Widze, ze baby z lidla lubia wyrywac innym towar .. a juz myslalam, ze tylko mnie takie rzeczy spotykaja

Cytat:
Napisane przez Blugirl80 Pokaż wiadomość
No walcze, ale chyba bym musiala noce zarywac, choc widzialam, ze czasem i noca ruch jak w kurniku

O juz wiem, mialam do Ciebie pisac. My tez mielismy problem z mala w samochodzie, poki nie polecono nam muzyki klasycznej. Ja szczerze mowiac malo w to wierzylam, ale jeszcze przed powrotem do It kupilam w empiku plyte kolysanki z serii klasyka dla smyka. Stal sie cud, teraz kiedy tylko zaczyna stekac czy jeczec wlaczamy plyte calkiem glosno i jest spokoj. Czasem zasypia, a czasem sie po prostu uspokaja i patrzy w sufit skupiona, wyglada jakby sluchala
Super dziekuje bardzo za pomysl, jutro posciagam jej jakies kolysanki i wypale plytke do auta ...

NIezle jest po 24, a ja dopiero skonczylam nadrabiac, znow pincet stron ... ale trzymam sie postanowienia i jestem na bierzaco
Dziaisj przyjechali w odwiedziny do nas moja babcia z Kalisza z moja chrzesnica i jej rodzinka, zostaja do jutra ... w sumie 5 osob .., ale blana miala opiekunow ... tak ja wymeczyly dziewczynki, ze padla o 19 ... miala dzis tylko 1 drzemke 20 minutowa w ciagu dnia od 9 rano ... Jutro idziemy do zoo ...

Buziaki moje kochane Gaduly
Stary 2013-08-23, 01:04   #1626
hje
Zakorzenienie

Yellow, wpadłaś na imprezę?

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

Stary 2013-08-23, 01:26   #1627
meneq
Zakorzenienie

Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ----------

A Ty jeszcze nie spisz?
Chetnie zamienilabym sie...
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 02:42   #1628
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Debrah a jak karmienie z ząbkiem? Lepiej?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 02:53   #1629
LadyWhisper
Zakorzenienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Szaja, czuwasz?

My od 00.50 latamy za mlodym po lozku. Takiego czegos po szczepieniu jeszcze nie mielismy

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 03:01   #1630
YellowSheep
Rozeznanie

Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

No wpadłam, jestem jakieś 100 lat za murzynami, na 26 stronie, tak czytam i czytam i ciągle dostaję powiadomienia o nowej wiadomości, ciekawość mnie zżarła co tu się dzieje o tej porze do rana może nadrobię to naskrobię też co u nas. Od t. wyjechalismy, po mega kłótni i bez pożegnania.
Wczoraj z tż i małym byliśmy w Cieszynie na wycieczce, dzisiaj zwiedzalismy zamki.

Widziałam na fb koniec egzystencji szelek u Blaneczki - wspaniała wiadomość, chyba wszystkie tu na to czekałyśmy

W ogóle to wypiłam dziś o 16 napój energetyczny, z ciekawości czy to w ogóle działa. No i zapewniam Was - działa

Idę jeszcze trochę poczytać co tu się działo

YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 03:05   #1631
meneq
Zakorzenienie

lady co sie dzieje?
szaja a Ciebie co o tej godzinie przynioslo?
Bo, ze yellow w srodku nocy bywa, to juz sie przyzwyczailam
Stary 2013-08-23, 06:24   #1632
meneq
Zakorzenienie

Pytanie do mam dzieci bojacych sie odkurzacza: jak sobie radzicie ze sprzataniem? U mnie nie ma opcji, zeby tz zajal sie Yae w tym czasie...
Stary 2013-08-23, 06:36   #1633
badziabadzia
Zakorzenienie

Debrah blog jest rewelacyjny! Świetnie piszesz już dodałam do zakładek i będę regularnicz czytać!

Ewulka, ja swoja suknię kupilam w grudniu a slub byl w maju wtedy zawsze są wyprzedarze starych kolekci bo od stycznia wchodza nowe generalnie w salonach to maks 4 miesiace przed slubem
Stary 2013-08-23, 06:49   #1634
pstryczek84
Zakorzenienie

Hejka!
u nos noc kiepska, mlody dostawal cyca prawie co godz
szzerze podziwiam te mamuski ktore karmia kp i nie spia w dzieciem w jednym lozku. szacun!
Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość

i dziewczyny... jak wiecie za niecały rok ślubujemy... i chyba zakochałam się w sukni ślubnej tylko wiecie, do niej by trzeba mieć rozmiar 34, a ja mam dobre dzisięć więcej ale i tak wam pokażę http://www.galasuknieslubne.pl/bettina.php
chodzi mi o tą Z PLECAMI, bo niestety z moimi UU (uwielbiam ten skrót ) muszę mieć stanik, inaczej cycole by robiły za tren

cudna suknia, moj typ lubie takie

Cytat:
dopóki nie przymierzysz, to nie będziesz wiedzieć, co ci pasuje; i pewnie ostatecznie weźmiesz inną niż zamierzałaś
oj tak, sama prawda!

Cytat:

To ja tez zaczynam sie oficjalnie martwic, moze wtedy Kuba wystrzeli?
ja sie martwie juz z dobre 3 miesiace i doopka

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
kurna, za duzo sie naoglądałam programu na tlc o sukniach slubnych. Oglądałam zawsze z dyktatorką
ooo, tez to ogladalam!!!!

Cytat:
Fewciu Super nowiny ! gratulacje
A pozatym to czuję się olana ..co ja kupie na ta rocznicę..zero pomysłów i wale do Was jak do wyroczni a Wy mi nic nie odpowiadacie..może jakiegos focha zarzuce?
heh, daj jakies propozycje

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Sto lat dla Kubusia Pstryczkowego
.

super te buciczki!
kciuki za dzisiejszy telefon!

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Pstryniu, że Kubulek bez cyca gorzej śpi to rozumiem bo chlop w końcu, ale że ta moja Zocha sie tak rozsmakowala to podejrzane

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:07   #1635
iffonka7
Zadomowienie

hej
nie pisałam nic wczoraj bo nie umiałam was wieczorem po całym dniu nadrobić. Młody wieczorem ładnie usnal ale po godzinie obudził się z takim rykiem, znowu skończyło się na ibum, poźniej już było w miare ok tylko dzisiaj wstaliśmy godzine wcześniej niz zwykle zamiast o 7:30 to o 6:30.
Stary 2013-08-23, 07:11   #1636
LadyWhisper
Zakorzenienie

Lale, jestem nieprzytomna!!! Mlody o 00.50 wstal z pieknym i radosnym AAAAAA GHUUUUUUUUUU i usnal dopiero o 3.15 takze umarlam. Malz tez.

Ewulka, ze mnie kochana przykladu nie bierz, ja kupilam kiecke w lipcu (w kwietniu byl slub) a na 2,5tyg przed slubem......kupilam inna

Moje dziecie juz pieknie czworakuje do przodu

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:22   #1637
aska27adopcje
Zadomowienie

Hejka Mamusie ...
Moja mloda szaleje od 6,10 ... Ty ja probowal spacyfikowac i uspic, ale niestety on padl, a mloda dalej wojowanie

wrzucam 2 fotki ze spioszkami, ale bym dostala baty ze pokazuje, na szczescie tz na forum nie zaglada

Piszac to mloda sciagnela mi juz koszulke nocna do pasa i ja szarpie dalej czyzby chciala zebym w samych gaciach zostala

Pstryniu tez podziwiam mamuski karmiace KP i odkladajace maluchy do lozeczka .. ja bym nie dala rady
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 558811_592327370818008_1581783471_n.jpg (51,7 KB, 26 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 993980_592327340818011_1099190609_n (1).jpg (80,6 KB, 36 załadowań)
Stary 2013-08-23, 07:28   #1638
gochaa_p
Zakorzenienie

a Wy co?!?! spać nie możecie ???

ja dziś miałam w nocy koszmary - śniło mi się że w ciążę zaszłąm :/ aż strach sie bać. @ zaklinam Cię - przychodź !!!!

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
:

Pstryniu tez podziwiam mamuski karmiace KP i odkladajace maluchy do lozeczka .. ja bym nie dala rady
a ja te śpiące z dziećmi, ja bym nie umiała zasnąć
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:30   #1639
ezzo
Zadomowienie

Uzaleznienie jest silniejsze, nie potrafie bez was
U nas nocka jak zwykle koszmarna, ale co tam dzisiaj jestem dobrej mysli- kiedys sie to zmieni

Piekne filmiki, super zdjecia, ale co najwazniejsze ciesze sie ogromnie z wyswobodzenia Fewciowej Blaneczki

Debrah gratuluje decyzji o blogu, uwielbiam Cie czytac, bede do Ciebie czesto zagladac.

A tymczasem lece ogarniac ten moj weselny rozgardiasz, milego dnia dziewuszki
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:31   #1640
elllmi
Zakorzenienie

hej
ja wpadam na szybko i mam PYTANIE!!!
wczoraj młody miał takie malutkie czerwone kropeczki na uszku i dwie na czole; a dzisiaj ma jeszcze kilka, ale tylko w okolicy główki ratunku

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:32   #1641
aska27adopcje
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
a Wy co?!?! spać nie możecie ???

ja dziś miałam w nocy koszmary - śniło mi się że w ciążę zaszłąm :/ aż strach sie bać. @ zaklinam Cię - przychodź !!!!

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

a ja te śpiące z dziećmi, ja bym nie umiała zasnąć
Kochana ale dlaczego, balabys sie, ze przymiazdzysz czy co ??

Laski karmiace KP ile z was jeszcze okresu nie dostalo ??? ja mialam 24 maja ostatni

Wiecie ze o 6 bylo u nas 10 st .... troche zimno czyzby niedlugo przyjdzie czas na wyciagniecie cienszej kolderki
Stary 2013-08-23, 07:32   #1642
sylwietta1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Bokeh-mam nadzieję że widać zęby? lepiej uchwycić nie umiem

I bonusowo mój poszczepienny,zmęczony mężczyzna
superfacet a zębiaszcze wymiatają

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

Zjadłam dwa śledzie, zagryzłam hitami, popiłam sokiem jabłkowym, a teraz banana wcinam. Coś podejrzanie to wygląda
o boziu
Cytat:

Myszka była nieżywa, sama ją wyrzuciłam. ALE... byłam u sąsiada podziękować za pomoc w walce z gryzoniami, daję Mu Desperadosa, a On do mnie: A jesteś pewna, że to była ostatnia??

Cytat:

a ja się pochwalę, że Julka dzisiaj nauczyła się czworakowania, co prawda ma ruchy jeszcze troche nie sko0rdynowane, ale zasuwa jak przecinak
brawa dla Julaska
Cytat:
wyobrażam sobie jak boli, bo Filip ma dopiero 1,5 zęba i parę razy mnie dziabnął
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:33   #1643
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:

[/COLOR]A blogerka wyjechala i pewnie nie ma bladego pojecia o tym...
Pewnie, ze warto jej to wyslac!
też tak uważam, ja bym sie wkurzylą jakby moje dzieci wykorzystano
Stary 2013-08-23, 07:35   #1644
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
Ej STOP ! KONIEC ! ja już się pogodziłam, że nie będę mieć nigdy białej sukni , a wy mi tu takie piękne pokazujecie
a czemu wy nie braliscie koscielnego tak w ogole? jesli nie chcesz to nie pisz

Cytat:
Zainteresowanych uprasza się o wpisanie w przeglądarkę http://mama-na-resorach.blogspot.com/ - nie ma jeszcze wyglądu, będzie się robił.
suuuuuuuuuper!!!!!
wiesz co, jakos mam przeczucie ze dostaniesz kiedys jakas nagrode za tego bloga

Cytat:
a jednak wróciłam, bo coś pokazać chcę
http://allegro.pl/super-ubranka-dla-...487397901.html - znalazłam blogerkowego Boryska na all tylko nie wiem, czy to Ona sprzedaje, czy ktoś zdjęcie sobie wziął
o w morde!!!!
tak sie nie robi!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:37   #1645
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
oj to zaraz obczaję

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:35 ----------

Cytat:
dokłądnie

z Wojtkiem spałąm tylko dwa razy na wakacjach ale to juz wiekszy był
Stary 2013-08-23, 07:37   #1646
meneq
Zakorzenienie

Cytat:

Laski karmiace KP ile z was jeszcze okresu nie dostalo ??? ja mialam 24 maja ostatni

Wiecie ze o 6 bylo u nas 10 st .... troche zimno czyzby niedlugo przyjdzie czas na wyciagniecie cienszej kolderki
Ja nie mam. Ale jakos 3tyg temu byla owulka chyba
Stary 2013-08-23, 07:42   #1647
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Poczytam później co tam pisałyście wczoraj ale muszę pochwalić Blanke!
Zasnela o 20,o 24 pobudka na smoczka i przytulenie do mamy potem wstała o 4,zjadła i Zasnela na boczku ,właśnie się obudziła. Bez tych chol.ernych uprzęży tak spala czy zbieg okoliczności?

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:52   #1648
ezzo
Zadomowienie

Cytat:

Ja od poczatku na karmieniu mieszanym, a okresu nadal niet
Boje sie tylko, zebym pierwszego akurat na swoj slub nie dostala.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:52   #1649
aska27adopcje
Zadomowienie

Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII

Cytat:
Poczytam później co tam pisałyście wczoraj ale muszę pochwalić Blanke!
Zasnela o 20,o 24 pobudka na smoczka i przytulenie do mamy potem wstała o 4,zjadła i Zasnela na boczku ,właśnie się obudziła. Bez tych chol.ernych uprzęży tak spala czy zbieg okoliczności?

Fewciu super Przygotuj sie teraz na wojujaca Blaneczke Obys mamuska duzo wigoru miala, zeby nadazyc ... W koncu to imie zobowiazuje

Lasencje, a co robia wasze dzieci [po przebudzeniu, leza sobie, gadaja czy od razu wojuja ... Moja od godziny przeskakuje przez cale lozko i probuje wejsc na stol ... ja ja lapie za nogi i scigagam ja do siebie, a ona znow tam ... zrobilam tak moze ze 1000x ... myslicie ze sie poddala, a gdziez tam ... punkt honoru wejsc na stol

A dostala wczoraj od babci poduche z lidla do raczkowania ... babcia troche sie zalamala jak zobaczyla ze mala zaczyna zasowac przy kanapie .. ale poducha fajna, dzis chwile walala w nia jak w bębenek i bedzie nam slozyc jsako podusia
Stary 2013-08-23, 07:58   #1650
s i l v e r
Zakorzenienie

Witam się z rana. U nas nocka lepsza od poprzedniej. Zasnęła o 20, potem się obudziła o 2.45 i o 6.30. Teraz zasnęła, ale ciekawe na jak długo. Od paru dni budzi się z KRZYKIEM, strasznym płaczem za każdym razem. Nie wiem co jej jest. Nigdy tak nie miała Zawsze jak się budziła to leżała spokojnie, coś sobie tam gadała,ale nigdy nie płakała...

może uda mi się coś nadrobić

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości