Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 23:08   #1921
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ja też chciałam i pytaliśmy już o to właścicielkę na ślubie siostry tż, no ale przekręciła oczami i nie wiem co to miało znaczyć w sumie tż nie chce (jeśli nie zmieni zdania) nie będę go na siłę namawiać

siostra tż miała ślub na 18 i mi wesele b. b. b. szybko minęło.. też chciałam na 18 u teraz się zastanawiam na którą.. (jeszcze u księdza nie byliśmy)

a Wy Dziewczyny na którą macie ?

czekooczekolada siostra tż nie miała stanika, a ma mocno pokażny biust i moim zdaniem to źle wyglądało.. w ogóle miała mega złą sukienkę jak na swoją figurę.. no ale jej życie jej sukienka w efekcie najpierw wchodził jej biust potem dopiero ona.. nie wspomnę o tym, ze miałam tę (nie) przyjemność podziwiać ją bez stanika przy ubiorze sukienki.. nie wiem czemu, ale nie było to moim życiowym marzeniem...
wierzę ja lubie oglądać zdjecia plenerowe, ale tamte zdjęcia nie były przyjemne dla oka. wg mnie dziewczyna z duzym biustem w dniu slubu powinna ten biust troche.. zakryc. nie mówie tu o dekolcie pod samą szyję, ale lusterko chyba kazda ma ja chce miec dekolt prosty, żeby mi nic nie wyłaziło, ani nie bbyło widać jak się schylę. bo w dekolcie serduszka, niestety ale wszystko wychodzi(jesli ma co wyjsc ). przynajmniej u mnie

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 23:10   #1922
hihihi
Zakorzenienie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Hihi dobra decyzja z podekscytowania i stresu na pewno będziesz gotowa wcześniej i różnicy ci ta godzina już nie zrobi a nie będzie to już wieczór jak się zacznie wszystko
dziękuję
to dzięki Waszym argumentom też przespałam się z tym, Tż też i w sumie mi dziś powiedział, że lepiej na 16, nie minie nam tam szybko wesele
ciekawe czy ktoś jeszcze będzie miał tego dnia ślub bo jeśli tylko my i druga para to się cieszę, że mamy pierwsi bo przed ślubem nie będą nam się kręcili inni goście

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:10   #1923
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
My chcemy mieć na 16-tą
Ale ksiądz kazał nam przyjść w nowym roku dopiero. Mamy plan iść do niego koło listopada pomęczyć, moze już zapisze
boję się, że pójdziemy do księdza a on nas odeśle z kwitkiem i cały stres na marne, trzeba będzie przechodzić to raz jeszcze

hihihi my, a właściwie ja mam już chyba za dużo wymagać właścicielka powiedziała, że jeszcze żadna pm jej tyle nie wypytywała (miałam wrażenie, ze chciała powiedzieć wymęczyła) No i dobra moje wesele, jak tż zmieni zdanie to i ją na te muchy przekręcę w końcu nikt nie chce zadzierać z wkurzoną PM nie ?

kasia no teraz też myślę o tej 16 bo bardzo prawdopodobne, że będziemy wtedy 1 parą w razie gdyby ktoś brał tego dnia ślub, a to oznacza czysty kościół i brak nieznajomych gości biegających przy kościele, ale ktoś mi kiedyś powiedział, że PM strasznie się dłuży ślub i lepiej jest robić go później, aby się nie męczyć.. ja uważam, że ten dzień jest jednym z najlepszych dni i warto się trochę 'pomęczyć' ja postawię na wygodę więc mam nadzieję, że dam radę

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:14
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:13   #1924
czekooczekolada
Zakorzenienie

[QUOTE=kasia1201;42403831]
Cytat:

siostra tż miała ślub na 18 i mi wesele b. b. b. szybko minęło.. też chciałam na 18 u teraz się zastanawiam na którą.. (jeszcze u księdza nie byliśmy)

a Wy Dziewczyny na którą macie ?

QUOTE]
Ja mam na 16 i jesteśmy ostatnią parą tego dnia bo potem Ksiądz ma godzine przerwy i wieczorna msza o 18. Myślę, że 16:00 jest idealną godziną. Zdążysz ze wszystkim (fryzjer, makijaż WYSPAĆ SIĘ , błogosławieństwo itp.) a i impreza nie zacznie się zbyt późno bo po 17 i nie minie zbyt szybko, więc ja się cieszę z tego, że mam na 16:00
ja chciałam na 15, ale teraz zastanawiam się nad 14. ponieważ o godzinie 20 juz jest ciemno, a więc o 19 juz sie zciemnia. jesli wezme slub na 15, o 16 skonczy sie msza, na 16:30 bede na sali , zyczenia zejdzie troche, obiad niechby był o 18, pierwszy taniec, i ciemno. a chciałam chwile po pierwszym tancu skoczyc z mężem za sale , jest tam taki mały ogród, chciałam porobić pare zdjęć. o 19 będzie za późno na zdjęcia. i sie zastanawiam nad 14 teraz

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-08-22, 23:17   #1925
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
boję się, że pójdziemy do księdza a on nas odeśle z kwitkiem i cały stres na marne, trzeba będzie przechodzić to raz jeszcze

hihihi my, a właściwie ja mam już chyba za dużo wymagać właścicielka powiedziała, że jeszcze żadna pm jej tyle nie wypytywała (miałam wrażenie, ze chciała powiedzieć wymęczyła) No i dobra moje wesele, jak tż zmieni zdanie to i ją na te muchy przekręcę w końcu nikt nie chce zadzierać z wkurzoną PM nie ?

kasia no teraz też myślę o tej 16 bo bardzo prawdopodobne, że będziemy wtedy 1 parą w razie gdyby ktoś brał tego dnia ślub, a to oznacza czysty kościół i brak nieznajomych gości biegających przy kościele, ale ktoś mi kiedyś powiedział, że PM strasznie się dłuży ślub i lepiej jest robić go później, aby się nie męczyć.. ja uważam, że ten dzień jest jednym z najlepszych dni i warto się trochę 'pomęczyć' ja postawię na wygodę więc mam nadzieję, że dam radę
a byliście już u księdza, odsyłał Was już?
ja bym poszła na Waszym miejscu, nam też się wydawało, że jest czas i co, ta godzina, która chcieliśmy była zajęta
ej no ale co jej zależy na tych muchach, ale różnica, czy będą mieli czy nie, Ty płacisz Ty wymagasz ja wychodzę z takiego założenia
też sądzę, że lepiej być pierwszą parą bo czysty kościół i właśnie się inni goście nie kręcą
cieszę się jak głupia teraz z tej 16

Dexter w spódnicy
Stary 2013-08-22, 23:19   #1926
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Hej

witam się po prawie 2 miesiącach niestety nie miałam możliwości do Was zaglądać a teraz czuję się bardzo nieswojo bo nigogo tu nie znam a i mnie pewnie nikt nie pamięta

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:21   #1927
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Hej

witam się po prawie 2 miesiącach niestety nie miałam możliwości do Was zaglądać a teraz czuję się bardzo nieswojo bo nigogo tu nie znam a i mnie pewnie nikt nie pamięta
ja tam pamiętam

hihihi nie byliśmy, ale do końca sierpnia mamy to zmienić a już 22 ... co do reszty zgadzam się ! "klient nasz pan"
Stary 2013-08-22, 23:23   #1928
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Hej

witaj
O to się nie martw my Cię pamiętamy

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:25   #1929
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

ja kojarzę fajnie, że wróciłaś
Cytat:

hihihi nie byliśmy, ale do końca sierpnia mamy to zmienić a już 22 ... co do reszty zgadzam się ! "klient nasz pan"
no to idźcie koniecznie
naprawdę, płaci się tyle kasy to można sobie powymagać ja zawsze tak robię, tak jak za ortodontę tyle płacę, to też wymagam, ostatnio powiedziałam, że ten ząb mi się nie podoba to sobie orto zapisała, że następnej wizycie ma go zobaczyć i ewentualnie przekleić zamki haha

Dexter w spódnicy
Stary 2013-08-22, 23:25   #1930
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Izabela92 Pokaż wiadomość
Mam syndrom sprzątania dziś i wyczysciłam nawet pierścionek zaręczynowy - poprostu lśni teraz ) idę leżeć.. Czuje ze będzie ciężka noc ale TŻ już przyzwyczajony ze musi termofor na brzuch grzać w nocy mój Kochany !!
Zdradzisz sekret, jak wyczyściłaś? Ja się boję go czymkolwiek jakkolwiek czyścić, a jak wyczyścił go jubiler to tak pięknie lśnił... jakie są domowe bezpieczne metody?

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

pogadaliśmy z Tż i pojechaliśmy do kościoła, przenieśliśmy ślub na 16 już ostatecznie! cieszę się
Super, wg mnie 16 to najlepsza godzina

U nas śluby cywilne są od 9 do 15:55 (ostatni ślub, w ogóle to śmieszne, że taka godzina ) i chyba chciałabym się jakoś między 14:30-15:30 załapać. Też mam ogród przy sali i fajnie byłoby porobić zdjęcia póki będzie jasno, ale z drugiej strony goście będą jechać z Krosna i nie chcę, żeby o 9 rano musieli już być gotowi :P

A co do kotylionów, u nas na pewno nie będzie, zawieszek na wódkę też. Kotyliony często niestety giną podczas wesela, nie mówiąc o pokłóciach od szpilek :P
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:27   #1931
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
Intensywniej wygladaja przez pierwsze 3 mycia po farbowaniu, są takie krwistoczerwone jak w zalączniku, dlatego farbe bede kladła góra na tydz przed ślubem.
Znam to! Też farbuję ale inną farbą niż Ty i mam plan na tydzień przed ślubem zafarbować włosy, zeby były intensywnie rude

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
Witam
Witaj!

Nadrobiłam te kilka stron. Mimo iż lubie te pogaduszki na różne tematy - niekoniecznie stricte ślubne - to postaram się ograniczyć i dostosować.
Gdyby mimo wszystko powstał jakiś wątek PMek - plotkar, chętnie dołączę

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:28   #1932
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Super, wg mnie 16 to najlepsza godzina

U nas śluby cywilne są od 9 do 15:55 (ostatni ślub, w ogóle to śmieszne, że taka godzina ) i chyba chciałabym się jakoś między 14:30-15:30 załapać. Też mam ogród przy sali i fajnie byłoby porobić zdjęcia póki będzie jasno, ale z drugiej strony goście będą jechać z Krosna i nie chcę, żeby o 9 rano musieli już być gotowi :P

A co do kotylionów, u nas na pewno nie będzie, zawieszek na wódkę też. Kotyliony często niestety giną podczas wesela, nie mówiąc o pokłóciach od szpilek :P
nie no o 9 to za wcześnie, gdzie czas na fryzjera, kosmetyczkę u mnie w kościele ostatni ślub o 18 może być, bo o 19 msza
ja w ogóle pierwsze słyszę o kotylionach na wesele, więc u mnie nie będzie. a zawieszki uważam za zbędny wydatek

Dexter w spódnicy
Stary 2013-08-22, 23:30   #1933
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

ja pamiętam jakieś nowości u ciebie? ślubne szczególnie? jak zdecydowałaś z suknią w końcu?

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:34   #1934
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

MAŁA witaj :-* chciałoby się zaśpiewać ,,dobrze, że wróciłaś" Jak u Ciebie? Odnajdujesz się? napisz jak było ;-)

W kościele także mam 16 i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie za wcześnie :-P ale to najlepsza godzina u mnie w parafii, bo o 18 jest Msza niedzielna i sporo osób stało by przed kościołem

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:37   #1935
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
ja tam pamiętam

Cytat:
witaj
O to się nie martw my Cię pamiętamy

Cytat:
ja kojarzę fajnie, że wróciłaś

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
ja pamiętam jakieś nowości u ciebie? ślubne szczególnie? jak zdecydowałaś z suknią w końcu?

na sukienkę się nie zdecydowałam bo nie było mnie w Polsce ostatnie dwa miesiące ale od września biorę się konkretnie za ten temat o wychodzę za mąż na wiosnę a nie mam sukienki

2015 - 38
Stary 2013-08-22, 23:38   #1936
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
MAŁA witaj :-* chciałoby się zaśpiewać ,,dobrze, że wróciłaś" Jak u Ciebie? Odnajdujesz się? napisz jak było ;-)

W kościele także mam 16 i ostatnio zaczęłam się zastanawiać czy nie za wcześnie :-P ale to najlepsza godzina u mnie w parafii, bo o 18 jest Msza niedzielna i sporo osób stało by przed kościołem

jeśli dobrze kojarzę to masz ślub 9 sierpnia (tak jak ja) miałaś na myśli sobotnia tak ? u nas chyba w soboty akurat nie ma o 18 mszy sw, ale nie dam sobie ręki uciąć, rzadko mnie widują

poprawka masz 16

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:40
Stary 2013-08-22, 23:43   #1937
missmalezji
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Hej

mala no nie gadaj glupot! dobrze ze jestes

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:48   #1938
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Co fakt to fakt. Tempo watku jest niesamowite i jak ktoras pisala mimo ze chce odpowiedziec na cos to nim dojde do konca to juz ten temat jest nieaktualny.

MAPY - my bedziemy miec duzo bo nasze wesele jest w temacie podrozniczym. I wlasnie w stylu vintage. Nasze save the date maja mapy rowniez.
Jak ktos jeszcze nie widzial moge sie podzielic.

Pamietamy Mala!!

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free

Edytowane przez Opiumalfa
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:51
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:48   #1939
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
sliczna jest

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 23:48   #1940
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! P

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

Wiatj kochana

no wróciłam ale nie mogę się odnleźć cywilizacja, kupa nadrabiania konaktów ze zajomymi i rodziną, iternet po dwoch miechach i człowiek dosaje zawrotu głowy
ale dam radę

a jak było? hmmm do dupy ale kasa jest i to się liczy

2015 - 38
Stary 2013-08-22, 23:51   #1941
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
nie no o 9 to za wcześnie, gdzie czas na fryzjera, kosmetyczkę u mnie w kościele ostatni ślub o 18 może być, bo o 19 msza
ja w ogóle pierwsze słyszę o kotylionach na wesele, więc u mnie nie będzie. a zawieszki uważam za zbędny wydatek
Nie wiem szczerze, kto bierze ślub o 9 Ja napisałam o tej 9, bo u mnie niestety trzeba liczyć 3-4h na dojazd gości autokarem... jakbyśmy brali ślub o 14 to goście musieliby o 10 wyjechać :/ Więc coś czuję, że będziemy się bić o najpóźniejszą godzinę.

A dziewczyny, dużo z Was wysyła "save the date"? Bo zastanawiałam się nad tym szczerze, ale nie wiem jak to w ogóle po polsku sformułować...

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-08-22 o 23:52
Stary 2013-08-22, 23:56   #1942
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
I watek PM 2014

TOP 5 watkowych gadul

tasiulek 478

AnULka248 332

myha618 326

malutka155 324

misiadelko 252

TOP 5 wątkowych gaduł

aszuelka 531
tasiulek 389
misiadelko 348
exist_ 331
AnULka248 309

alloffkowa - 707
aszuelka - 560
myha618 - 421
_narzeczona_ - 418
exist_ - 326

1. KaEs 329
2. misiadelko 252
3. docik10 207
4. garfieldek 200
5. KaMilka4891 198

top gaduły :
Dotka90 317
say-hello 264
misiadelko 257
misia880 216
Opiumalfa 188

tak pozwolilam sobie sprawdzic, wg mnie zawsze bylo kilka osob ktore sie wypowiadaly czesciej a sprawdzenie top gadul ze wszystkich wątków to potwierdza.
to były czasy.... kiedy Michael był murzynem
Cytat:
Hej

Maaaaaaaaalutka!!!! super że wróciłaś
ja mam dostęp do neta codziennie i też tak się często czuje..

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 00:05   #1943
Opiumalfa
Zakorzenienie

Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Nie wiem szczerze, kto bierze ślub o 9 Ja napisałam o tej 9, bo u mnie niestety trzeba liczyć 3-4h na dojazd gości autokarem... jakbyśmy brali ślub o 14 to goście musieliby o 10 wyjechać :/ Więc coś czuję, że będziemy się bić o najpóźniejszą godzinę.

A dziewczyny, dużo z Was wysyła "save the date"? Bo zastanawiałam się nad tym szczerze, ale nie wiem jak to w ogóle po polsku sformułować...
My napisalismy zarezerwujcie sobie ta date.

Sent from my iPad using Tapatalk - now Free
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 00:10   #1944
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

no to 'bijcie się' i rezerwujcie jeśli tylko będzie się dało
my nie wysyłamy

Dexter w spódnicy
Stary 2013-08-23, 00:40   #1945
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
no to 'bijcie się' i rezerwujcie jeśli tylko będzie się dało
my nie wysyłamy
Niestety rezerwować możemy dopiero 13 marca... Do tej pory czeka nas niepewność...
Stary 2013-08-23, 01:31   #1946
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Melduje się, że żyje, ale nie nadrabiam bo padam ze zmęczenia w niedziele pobede z Wami dłużej bo mam wolne

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 02:29   #1947
201605100
Konto usunięte

przyznam szczerze, że nie chciało mi się czytać tych kilku stron przepychanek czyja racja odnośnie wyglądu wątku jest 'lepsza', ze swojej strony dodam to, że postaram się mniej pisać lub zawierać sens swoich wypoowiedzi cytując kilka postów naraz bez takich nerwów, może wystarczy jak każda postara się nie odpowiadać w jedynm poście na jedną wypowiedź? chociaż faktycznie, DYSKUSJE o obiadach i ćwiczeniach chyba warto przenieść do klubów?
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 04:49   #1948
poznanianka1990
Zakorzenienie

mala_czarna_21, ja też Cię pamiętam! Witaj Kochana

Co do godziny w kościele to my też wybraliśmy 16. Uważam, że to idealna godzina

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

Edytowane przez poznanianka1990
Czas edycji: 2013-08-23 o 04:50
poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 05:14   #1949
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
O matko.... wątek pędzi jak szalony... dawno mnie tu nie było, jakos się gubię w tych wszystkich postach..

ale wyłapałam, ze jest wśród pm2014 Linaewen

witaj
pamiętasz mnie z pm2013? Bo ja coś kojarze Twój nick ślubujesz w 2014?
Tak wyszło. Auto i remont mieszkania wpedzily nas w zbyt duże długi, do tego kłopoty rodzinne, studia i przelozylismy
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 06:12   #1950
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:

ja też bardzo chciałam taką prezentację ! niestety mój Tż ma bardzo mało zdjęć z dzieciństwa (szczególnie z rodzicami) ja np. mam mnóstwo.. no ale mogłoby to źle wyglądać.. sama nie wiem.. zdecydowaliśmy się na nagrywanie filmiku dla rodziców, nie takie zwykłe podziękowania tylko coś w stylu "kilka dni z naszego życia- czyli jak to dobrze, że Was mamy" i na nagraniu będą ujęcia 'ukrytą kamerą' podczas których rodzice wyciągają nas z opresji lub my sami to robimy, ale dzięki temu co nauczyli nas rodzice i na koniec podziękowania myślę, że nikt takich jeszcze nie miał (na pewno nie u mnie w rodzinie) i spodoba się rodzicom (reszcie rodziny nie musi)
Nigdy takiego filmiku nie widzialam zapowiada sie bardzo ciekawie. Tez myslalam nad filmikiem jednak to dodatkowe koszta wiec prezentacja tez moze byc a do tego jakies kosze podarunkowe

A no i dzis mam rok do slubu!!!

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today

Edytowane przez tinyheart
Czas edycji: 2013-08-23 o 07:12
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości