Rossmann cz. XVIII - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-22, 20:42   #4891
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez ania10zg Pokaż wiadomość
ja mam ok. 23 lakiery i też dla mnie to jest za dużo, niektóre nie nadają się już do użycia, a chciałabym, aby dłużej przetrwały. Macie jakieś patenty na przedłużenie trwałości lub odratowanie lakieru?
Na przedłużenie żywotności polecam przechowywać lakiery w lodówce, zaś na odratowanie już zgęstniałych polecam rozcieńczalniki, np. Cree albo Delia. Poczytaj sobie opinie na KWC.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:02   #4892
nicctakiego
Raczkowanie

Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
Oj, bez przesady

mimo ilości lakierów nie mam problemów z ich gęstnieniem. przechowuje je w pudełkach gdzie nie dociera do nich światło więc nic się z nimi nie dzieje.
ale wystarczy kupić rozcieńczalnik na allegro wielka butla za jakieś 10 zł i wystarczy wam do końca życia
maluje paznokcie do drugi dzień a czasami nawet codziennie więc jakoś schodzą te lakiery nawet kilkanaście już zużyłam
nicctakiego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:06   #4893
cedrowa
Wtajemniczenie

Swoje również przechowuję w zaciemnionym miejscu (dużej kosmetyczce zamykanej). Ta część z nich, która zgęstniała, mieszka w lodówce w zamykanym pojemniczku. Nie mogę sobie dać rady z pomarańczowym lakierem miss sporty, znam te lakiery od lat, ten mi tak zgęstniał, jakby był otwarty minimum rok temu, a kupowałam go na początku lata. Być może kupiłam zmacany. A zużyłam może 0,5cm.
Stary 2013-08-22, 21:08   #4894
cosmetix
Makeup challenge winner

Cytat:
ja mam ok. 23 lakiery i też dla mnie to jest za dużo, niektóre nie nadają się już do użycia, a chciałabym, aby dłużej przetrwały. Macie jakieś patenty na przedłużenie trwałości lub odratowanie lakieru?
Potwierdzam, przede wszystkim trzymanie w lodówce i dokładne zakręcanie. CO jakiś czas trzeba przetrzeć zmywaczem gwint buteleczki, żeby zakrętka się dokręcała.

Edytowane przez cosmetix
Czas edycji: 2013-08-22 o 21:10
cosmetix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:30   #4895
Hedvigis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szmyglo Pokaż wiadomość
Też go mam i polecam, jest bardzo dobry tylko trzeba dbać o nawilżenie skóry pod oczami, bo jak jest wysuszona to brzydko wygląda, ale to chyba każdy korektor tak ma. W ogóle przechodzę jakąś fascynację firmą Eveline-co nie kupię to prawdziwa perełka za grosze
Ja akurat nie lubię Eveline, mam do niej okropny uraz po odżywkach, które zniszczyły mi paznokcie i nawet za darmo nic z tej marki nie chcę

Cytat:
Napisane przez cedrowa Pokaż wiadomość
Już zakupiłam dwa różne, także dzięki. Zapomniałam o tej serii. A przez kilka lat tych lakierów używałam.
Mam takie skromne pytanie, czy 30 lakierów do paznokci to już przesada...?
Heh, nie sądzę, ja w tym miesiącu kupiłam ok. 20 lakierów, mam już jakieś 190

Cytat:
Napisane przez emma-e4 Pokaż wiadomość
ja mam 35 lakierow i uważam że to już za dużo - niektórych użyłam 2-3 razy i leżą od miesięcy, a ja i tak najczęściej uzywam tych samych ulubionych
kuszą nowe, ale ratuje mnie jakoś rozsądek, mój rekord to prawie 50, czego większość wyrzuciłam jak zgęstniały
pytanie do dziewczyn które mają więcej - używacie ich regularnie? ja maluję paznokcie co 3dni i nie wyrabiam...
Mam lakiery, które użyłam tylko raz, mam takie, które użyłam 4 razy, ale to taki raczej absolutny rekord Wracam do danego lakieru po czasie żeby sprawdzić np. trwałość Np. z żółty z Lovely Gloss Like Gel użyłam 2 razy i wiem, że już więcej nie pomaluję nim paznokci, bo jednak źle się czuję w tym kolorze... I nie kupuję lakierów z serii Express Growth z Wibo, bo zawsze trafiam na strasznie zgluciałe Nie nastawiam się kompletnie na zużywanie

VI 2012 (start): 23 cm
X 2014: 60 cm
Dziś: 52 cm

Hedvigis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:32   #4896
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażesz?
Postaram się
Cytat:
ja mam 35 lakierow i uważam że to już za dużo - niektórych użyłam 2-3 razy i leżą od miesięcy, a ja i tak najczęściej uzywam tych samych ulubionych
kuszą nowe, ale ratuje mnie jakoś rozsądek, mój rekord to prawie 50, czego większość wyrzuciłam jak zgęstniały
pytanie do dziewczyn które mają więcej - używacie ich regularnie? ja maluję paznokcie co 3dni i nie wyrabiam...
Ja maluje w niedziele żeby na pon do pracy były ładne i w piątek zmywam żeby paznokcie odpoczęły. Jak maluje paznokcie to zawsze wycieram szyjkę żeby się skorupka nie robiła. Jak mam czas i ochotę to jak robię porządki to "mieszam" każdy lakier żeby się nie rozwarstwiał. Ogólnie są ok a mam takie co już trochę u mnie siedzą. Lakiery trzymam w szufladzie w 2 dużych zamykanych kontenerkach.

Edytowane przez Haggat
Czas edycji: 2013-08-22 o 21:41
Haggat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 21:42   #4897
Esmerald
Raczkowanie

Cytat:

[/COLOR]Czaję się na Garnier Hydra Adapt, mam cerę mieszaną i zastanawiam się nad tym zielonym sorbetem do cery mieszanej oraz niebieskim lekkim kremem do cery suchej - odpowiada mi jego lekka konsystencja, a tego sorbetu jest jakaś dziwna. Który fajnie nawilży, nie zapcha i nada się pod makijaż? Czy każdy taki będzie?
A mi się właśnie podoba konsystencja sorbet, w końcu to ma być... sorbet . Ja jestem zachwycona zielonym Adaptem, bardzo dobrze nawilża, nie zapycha mnie i u mnie nadaje sie pod make-up bez problemu. Trzeba dosłownie chwilkę poczekać, aż wchłonie się i można się malować. No i ma obłędny zapach .

Jejku, naprawę ponad 200 lakierów? Ja bym nie miała cierpliwości malować paznokci codziennie
Esmerald jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-22, 22:28   #4898
cedrowa
Wtajemniczenie

Z nudów wygrzebałam lakiery których nie używałam i znalazłam przezroczysty Golden Rose z zielonymi drobinkami i położyłam go na niebieski lakier, który miałam na paznokciach, dwie warstwy..
I mam teraz swoją upragnioną butelkową perłową zieleń przez którą kupiłam dwa lakiery (choć miałam zamiar dokupić więcej w podobym odcieniu).
A wystarczyło ruszyć głową..
Stary 2013-08-22, 22:42   #4899
aante_e
Miss Pudernica

Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Też maluję co 3-4 dni, rzadko kiedy mam niepomalowane paznokcie. Za każdym razem staram się wybierać inny kolor, chyba że jakiś szczególnie sobie upodobam. Najszybciej kończy mi się kolor czerwony, malinowy, bordo, bo lubię je nosić i są uniwersalne. Do frencha mam na przykład 2 lakiery tylko, w tym jeden na wykończeniu.
W sumie co kilka miesięcy zużywam jakiś lakier nie wyrzucam nigdy, a jak mi glucieje to same resztki na dnie. W sumie sama zużyłam w ciągu kilku lat 3 Ingloty, 2 kolejne man na wykończeniu i teraz mam 4 do wykończenia. Co jakiś czas robię przegląd i zbliżające się do dna wystawiam na wierzch.

Stary 2013-08-22, 22:46   #4900
nicctakiego
Raczkowanie

Cytat:
Z nudów wygrzebałam lakiery których nie używałam i znalazłam przezroczysty Golden Rose z zielonymi drobinkami i położyłam go na niebieski lakier, który miałam na paznokciach, dwie warstwy..
I mam teraz swoją upragnioną butelkową perłową zieleń przez którą kupiłam dwa lakiery (choć miałam zamiar dokupić więcej w podobym odcieniu).
A wystarczyło ruszyć głową..
polecam też mieszanie lakierów, często tak robie jak nigdzie nie mogę znaleźć wymarzonego odcienia
Stary 2013-08-23, 00:24   #4901
Sasabina
maskott

Cytat:
ja mam ok. 23 lakiery i też dla mnie to jest za dużo, niektóre nie nadają się już do użycia, a chciałabym, aby dłużej przetrwały. Macie jakieś patenty na przedłużenie trwałości lub odratowanie lakieru? Niektóre kolory, np. pomarańcz mam w różnych odcieniach bo cały czas dokupuje nowy, szukając idealnego odcienia pastelowej brzoskwini, bo jeszcze taki mi się nie trafił ;c w wakacje w ogóle nie maluję, bo nie widuję zbytnio ludzi, ale podczas roku szkolnego maluję raz/dwa razy w tygodniu i teraz chyba będę robić to regularnie, aby zużyć choć trochę moje lakiery, bo szkoda ich
ja tak ostatnio chyba z 10 pastelowych róży kupiłam aż chyba trafiłam, chociaż nadal muszę 2 z sally hansen kupić czy jednak nie są bardziej idealne

a na szybsze zużywanie lakierów to polecam zdobienia - szczególnie przy ombre sporo lakieru schodzi...

a co do rossa, to dopiero od 2 dni miałam jak zajść do nich i pytanie: czy w aktualnym skarbie było coś szczególnego że już nigdzie go nie można dostać?
Sasabina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 05:43   #4902
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
ja tak ostatnio chyba z 10 pastelowych róży kupiłam aż chyba trafiłam, chociaż nadal muszę 2 z sally hansen kupić czy jednak nie są bardziej idealne

a na szybsze zużywanie lakierów to polecam zdobienia - szczególnie przy ombre sporo lakieru schodzi...

a co do rossa, to dopiero od 2 dni miałam jak zajść do nich i pytanie: czy w aktualnym skarbie było coś szczególnego że już nigdzie go nie można dostać?
Próbka Luksji
Stary 2013-08-23, 08:44   #4903
Inspire
Kuźnia inspiracji

Odp: Rossmann cz. XVIII

Moja siostra dostała bez problemu chyba rossmaniaczki z mojego miasta nie zwachaly co jest w skarbie

WYMIANA
Inspire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 09:17   #4904
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
Dzięki, sprawdzę
tak się przymierzałam do zakupu tego matującego, że w końcu się skończył, a ja dalej się zastanawiam. Może to znak, że już dość kremów
za to kupiłam alterrową pomadkę do ust i będę balsamować rzęsy
U mnie nie ma alterrowej pomadki, zawsze jak jestem w R to błądzę wzrokiem jak obłąkana po tej palecie z pomadkami

Cytat:
Czaję się na Garnier Hydra Adapt, mam cerę mieszaną i zastanawiam się nad tym zielonym sorbetem do cery mieszanej oraz niebieskim lekkim kremem do cery suchej - odpowiada mi jego lekka konsystencja, a tego sorbetu jest jakaś dziwna. Który fajnie nawilży, nie zapcha i nada się pod makijaż? Czy każdy taki będzie?
Ja też mam mieszaną ale ostatnio miałam problem z przesuszeniem i kupiłam krem-balsam do cery suchej i bardzo suchej i jestem zadowolona, z tym, że teraz używam ok 2 razy w tygodniu, bo na co dzień to za dużo już dla mnie.
Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość

Do peelingu całego ciała czy tylko twarzy? Do twarzy polecam peeling morelowy (Soraya).
Ja nie jeśli ktoś ma tendencję do trądziku

Cytat:
Napisane przez nicctakiego Pokaż wiadomość
ja mam dwójkę z przodu i nie chodzi tu o 20 czuje się jak dziwak
Ale wszystkie są w takim stanie "do użycia" czy połowa to glutki?
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

Szkoda, ze nie ma nowych CND. Pamiętam, ze rok temu o tej porze było sporo takich produktów i przez nastepne kilka miesięcy korzystałam z kosmetyków typu tonik, balsam, żel za grosze No ale może jeszcze coś sie pojawi. I nie mogę się doczekać nowej gazetki - ta już jest strasznie długo
Ja też, ale chcę tylko antyperspiranty LSS, nic więcej
Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Na przedłużenie żywotności polecam przechowywać lakiery w lodówce, zaś na odratowanie już zgęstniałych polecam rozcieńczalniki, np. Cree albo Delia. Poczytaj sobie opinie na KWC.
Niektoóe dziewczyny tutaj musiałyby chyba przeznaczyć ze dwie półki w lodówce
Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Postaram się

Ja maluje w niedziele żeby na pon do pracy były ładne i w piątek zmywam żeby paznokcie odpoczęły. Jak maluje paznokcie to zawsze wycieram szyjkę żeby się skorupka nie robiła. Jak mam czas i ochotę to jak robię porządki to "mieszam" każdy lakier żeby się nie rozwarstwiał. Ogólnie są ok a mam takie co już trochę u mnie siedzą. Lakiery trzymam w szufladzie w 2 dużych zamykanych kontenerkach.
Trzyma Ci się lakier 5 dni? Zazdroo
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 09:31   #4905
nalezedociebie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość

jak gabka czy rekawica, to nie ma sensu pilingu do tego ale polecam ze swoeje strony rekawice za 3 zł z rossa z promo
Dzięki Rozejrzę się.

W przyszłym tygodniu będę w Rossmannie, przydałoby się zrobić jakieś zakupki. Ale chyba poczekam na nową gazetkę

nalezedociebie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 09:38   #4906
karolina_zb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
jest świeża i pełna i nie ma nic zmacanego
Widziałam wczoraj
Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
O taaak, z jakąś sensowną ceną podkładów
Oj, tak
karolina_zb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 10:54   #4907
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sasabina Pokaż wiadomość
Jak byś znalazła idealny pastelowy róż, napisz który to, też szukam

Ja mam lekko ponad 50 lakierów Części używam regularnie, części niemal w ogóle, najwięcej mam nudziaków (poszukiwanie idealnego) i różnych pastelowych odcieni, mam słabość do pasteli.

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 12:12   #4908
nicctakiego
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość

nie mam glutków trzymam lakiery w pudełkach gdzie nie dociera światlo a także od czasu do czasu przecieram im krawędzie ( uciekło mi słowo ) żeby usunąć skorupkę zaschętego już lakieru
mi tez lakiery się długo trzymają, kiedyś zrobiłam test i lakier za 1,50 trzymal mi się 5 dni bez ścierania i odprysków ale już nie mogłam patrzeć na niego i go zmyłam
Stary 2013-08-23, 12:24   #4909
Haggat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
Ja też mam mieszaną ale ostatnio miałam problem z przesuszeniem i kupiłam krem-balsam do cery suchej i bardzo suchej i jestem zadowolona, z tym, że teraz używam ok 2 razy w tygodniu, bo na co dzień to za dużo już dla mnie.

Ja nie jeśli ktoś ma tendencję do trądziku

Ja też, ale chcę tylko antyperspiranty LSS, nic więcej

Niektoóe dziewczyny tutaj musiałyby chyba przeznaczyć ze dwie półki w lodówce

Ja mam peeling soraya i też używam do twarzy - jest nawet wersja do cery mieszanej i tłustej z trądzikiem - antybakteryjna.
Nie mam ani jednego glutka w lakierach o dziwo (jeden lakier to jeszcze podstawówkę moją pamięta i się trzyma).
Ostatnio mam taki patent przy malowaniu: najpierw odżywka, potem 1-2 warstwy lakieru i na to jeszcze top coat (szpanuje bo na promocji -40% kupiłam kilka odżywek i pierwszy top coat, kiedyś w ogóle nie używałam i też było git). Nie każdy lakier wytrzyma 5 dni.
Cytat:
nie mam glutków trzymam lakiery w pudełkach gdzie nie dociera światlo a także od czasu do czasu przecieram im krawędzie ( uciekło mi słowo ) żeby usunąć skorupkę zaschętego już lakieru
mi tez lakiery się długo trzymają, kiedyś zrobiłam test i lakier za 1,50 trzymal mi się 5 dni bez ścierania i odprysków ale już nie mogłam patrzeć na niego i go zmyłam
mam tak samo

Edytowane przez Haggat
Czas edycji: 2013-08-23 o 12:25
Haggat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 12:28   #4910
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
masz chyba z natury jakąś powłokę na paznokciach, że lakiery tak dobrze się trzymają
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 12:28   #4911
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Mam light Ale kupiłam też ten drugi ciemniejszy - nude chyba się nazywa, jednakże oddałam bratu, odcień pasuje do jego karnacji, a ma on ostatnio problemy z podkrążonymi oczami i sińcami, nakłada niewiele jak to facet ( i ciężko było mi go namówić ) ale sam zauważa różnicę. Dopóki mu nie przejdzie, będzie go używał
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Inspire Pokaż wiadomość
Moja siostra dostała bez problemu chyba rossmaniaczki z mojego miasta nie zwachaly co jest w skarbie

A co ma być w Skarbie?
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 12:30   #4912
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
A co ma być w Skarbie?
raczej było: próbka żelu pod prysznic z luksji
ale w następnym też coś ma być w związku z wrześniową promocją, nie wiadomo na ile to prawda i nie znamy szczegółów
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 13:06   #4913
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem
Pewnie masz paznokcie w dobrym stanie
Cytat:
Napisane przez Haggat Pokaż wiadomość
Ja mam peeling soraya i też używam do twarzy - jest nawet wersja do cery mieszanej i tłustej z trądzikiem - antybakteryjna.
Nie mam ani jednego glutka w lakierach o dziwo (jeden lakier to jeszcze podstawówkę moją pamięta i się trzyma).
Ostatnio mam taki patent przy malowaniu: najpierw odżywka, potem 1-2 warstwy lakieru i na to jeszcze top coat (szpanuje bo na promocji -40% kupiłam kilka odżywek i pierwszy top coat, kiedyś w ogóle nie używałam i też było git). Nie każdy lakier wytrzyma 5 dni.

mam tak samo
Mam wersję antybakteryjną i mimo wszytko uważam, że bakterie roznoszą się tylko po całej twarzy
Też używam odżywki, lakieru i top coatu, a mimo to lakier mi się trzyma max 2 dniJeśli nie odpryskuje to końcówki się ścierają
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 13:14   #4914
gfpink
Zadomowienie

mi się końcówki ścierają ale to chyba normalne jak się duuuuużo pierdół robi i "eksploatuje" paznokcie... mi niektóre lakiery też trzymają ok 5 dni.
Mnie tylko zastanawia np że z rimmela jeden kolor trzyma mi się parę dni a niektóre dzień i już szaleją i ich nie ma.... ;/
jakoś się w to do tej pory nie zagłębiałam

gfpink jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 13:23   #4915
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
raczej było: próbka żelu pod prysznic z luksji
ale w następnym też coś ma być w związku z wrześniową promocją, nie wiadomo na ile to prawda i nie znamy szczegółów
Aha to aktualny Skarb posiadam
Mam nadzieję, że to nie plotka z tą promocją wrześniową. Pytałam ostatnio koleżanki, która pracuje w Rossmannie i mówiła, że nic jej na ten temat nie wiadomo. Być może akurat jeszcze nie wiedziała,.
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 13:47   #4916
Anabella43
Raczkowanie

Dziewczyny powiedzcie mi, Skarb jest zawsze w drugi piątek miesiąca?
Kurcze nie moge sie doczekać aż w pon ktoś zeskanuje nową gazetkę bo na ta już patrzeć nie moge Ciekawe czy czymś nas zaskoczą i sie troche postarają czy znów będzie szok ale w odwrotną stronę
Stary 2013-08-23, 15:12   #4917
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Potrzebuję porady: od kilku dni dumam nad dwoma produtkami Nivea jeden to klasyczne mleczko odżywcze a drugi to ten balsam pod prysznic (niebieski), może któraś z Was używała jednego i drugiego i mogłaby się podzielić odczuciami. Dzisiaj uderzam na Rossmann i nie wiem na co się zdecydować. Wczoraj po kąpieli wsmarowałam i spłukałam ten prysznicowy i fajny efekt ma na skórze tylko ten zapaszek mało intensywny

Mleczko mocniej pachnie i dłużej zostaje na skórze?
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:16   #4918
zoila
Klientka w krawacie

[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4241406 4]Potrzebuję porady: od kilku dni dumam nad dwoma produtkami Nivea jeden to klasyczne mleczko odżywcze a drugi to ten balsam pod prysznic (niebieski), może któraś z Was używała jednego i drugiego i mogłaby się podzielić odczuciami. Dzisiaj uderzam na Rossmann i nie wiem na co się zdecydować. Wczoraj po kąpieli wsmarowałam i spłukałam ten prysznicowy i fajny efekt ma na skórze tylko ten zapaszek mało intensywny

Mleczko mocniej pachnie i dłużej zostaje na skórze?[/QUOTE]

Mleczka nie miałam, ale mam miniaturę tego balsamu pod prysznic. To jakaś porażka jest. Firma reklamuje to jako innowację, a tak na dobrą sprawę mogłabyś wziąć dowolny balsam, nałożyć i spłukać .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:24   #4919
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Mleczka nie miałam, ale mam miniaturę tego balsamu pod prysznic. To jakaś porażka jest. Firma reklamuje to jako innowację, a tak na dobrą sprawę mogłabyś wziąć dowolny balsam, nałożyć i spłukać .
No niby tak ale jakoś mi podpasowała taka forma balsamu, nie wiem czemu może chodzi o to że nie leże na łóżku jak kłoda :P i czekam aż się wchłonie, myję się kładę to zmywam wycieram i gotowa do wyjścia jestem. Pod tym względem jest dla mnie wygodniejszy ale mało pachnie ciało. Ten zapach mnie urzekł i lubię go czuć. No nic podbiję do Rossa zaraz i obadam składy i zdecyduję który wybrać.
b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:50   #4920
Andzia _27
Wtajemniczenie

A ja wczoraj poszlam do Rossa na zakupy. Kupilam:
Isana, odzywka do wlosow suchych i zniszczonych. mam tez szampon ktory mi podpasowal, wiec kupilam i odzywke
Isana, olejek pod prysznic melon i gruszka
Mydlo siarkowe
efektima, maseczka blyskawiczna peel-off
mydlo siarkowe siarkowa moc i z Delii sol ziolowa do kapieli stop.

Wg to smiac mi sie chce, bo wczoraj pisalam ze szafy z eveline u mnie nie ma, a jak sie okazalo jest. albo ja slepa i jej wczesniej nie widzialam albo dopiero co wstawili, bo inaczej tego wytlumaczyc nie potrafie

Co do ilosci lakierow to ja mam tylko 11 i jak dla mnie to za duzo. mam swoje ulubione co czesto maluje i takie, ktore praktycznie nie uzywalam jeszcze i jest ich 3. musze sie za nie wziac, bo szkoda wyrzucac pozniej.
A te rozcienczalniki do lakierow, gdzie moge dostac. sa w Rossmanie czy bardziej w osiedlowych drogeriach?

Jestem bardzo ciekawa nowej gazetki.

"Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."

Andzia _27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości