Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20. - Strona 151 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 07:16   #4501
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
A w ogóle jak Mura? Masz już? Gdzie foty?
Mam prośbę do Ciebie (kolejną ): mogłabyś zmierzyć wysokość fotelika bez rączki, jak stoi/leży - w sensie jakbyś go gdzieś mogła wcisnąć w najbardziej poziomej pozycji (pewnie lekko pochylony w tył), to ile ma w najwyższym miejscu. My będziemy trzymać w szafie na dole i nie wiem, czy wejdzie mi bez przestawiania półek, czy muszę podnieść półkę nad nim do góry...

mam murę już prawie 2tygodnie w domu
a fotelik mogę jutro zmierzyć, bo jestem u rodziców jeszcze dzisiaj

a co do kotów, to moja nie raz była zgnieciona, uderzona czy coś, ale i tak z nami dalej śpi i jeszcze w środku bo najcieplej

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:24   #4502
onyks
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 20.

Cytat:
To nie wizja, to jakieś tyci wizjątka
Ta seria Gorenje bardzo ładna, ale moim zdaniem tylko do mebli z połyskiem - najlepiej białych. Przy drewnie postawiłabym na czerń/srebro
Pomyślę...problem w tym, że płyta mi się podoba czarna, a okap np srebrny bo czarny mi się taki ciężki wydaje.

Śliczna tapeta, ale łóżkiem też jestem oczarowana Świetne jest!

Cytat:
Witamy się z Niną w 31tc

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
Onyksik - dziś będę miała dzień sprzątania i dzień maseczek. Wczoraj po wizycie wróciłam do swojego mieszkania

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:28   #4503
tomalinka
Wtajemniczenie

Mała już niedługo Kochana Debrah dobrze prawi - korzystaj z tych chwil, bo potem to czasem nie ma czasu dla siebie. A i jeszcze poszamaj dobre rzeczy, bo potem też wielu rzeczy nie można. Szczególnie na początku Już wkrótce będziesz tulić małego szkraba w ramionach

Natalko gratuluję z całego serca Wszystkiego dobrego - wracajcie szybciutko do domu! Hanię są faaajne

Stokrotko jak tam??

Aaby gratuluję 31tc! Ale to zleciało..
Stary 2013-08-23, 07:30   #4504
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Mała już niedługo Kochana Debrah dobrze prawi - korzystaj z tych chwil, bo potem to czasem nie ma czasu dla siebie. A i jeszcze poszamaj dobre rzeczy, bo potem też wielu rzeczy nie można. Szczególnie na początku Już wkrótce będziesz tulić małego szkraba w ramionach

Natalko gratuluję z całego serca Wszystkiego dobrego - wracajcie szybciutko do domu! Hanię są faaajne

Stokrotko jak tam??

Hej Tomalinko Co u Was?
Pytałaś mnie kiedyś o coś, czytałam, tylko gdzieś mi to umknęło

Stary 2013-08-23, 07:33   #4505
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby- ale ładnie nadrobiłaś;-) Pokój wyszedł super! I dużo już masz do Ninusi!
Onyksik - dziś będę miała dzień sprzątania i dzień maseczek. Wczoraj po wizycie wróciłam do swojego mieszkania

I bardzo dobrze, zdecydowanie taka regeneracja jest Ci potrzebna
Szkoda, że nie mieszkam bliżej - zabrałabym Cię na jakąś kawuchę i mega tuczące ciacho z lodami

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam murę już prawie 2tygodnie w domu
a fotelik mogę jutro zmierzyć, bo jestem u rodziców jeszcze dzisiaj

a co do kotów, to moja nie raz była zgnieciona, uderzona czy coś, ale i tak z nami dalej śpi i jeszcze w środku bo najcieplej
I jak? I jak? Objazd zrobiony?
Za wymiar będę wdzięczna
I przy okazji jakbyś mogła to jeszcze długość z rączką ściągniętą do tyłu - bo tego wymiaru też nie podają, a w sumie nie pomyślałam, że ta rączka z tyłu dochodzi i nie jestem pewna, czy zmieszczę...
A nie może być fotelik/gondola na wierzchu, bo będą osierścione. Kłaki już mają wystarczająco dużo miejsc do leżenia...

Aaa widzisz, to moje muszą się na maksa rozłożyć. I pewnie dlatego z nami nie śpią. W łóżku śpią tylko, kiedy jest wolne lub kiedy zajmuje je jedno z nas i druga połowa jest wolna

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Śliczna tapeta, ale łóżkiem też jestem oczarowana Świetne jest!
Dziękuję
A łóżko... Nie mogę się doczekać, aż kiedyś zmienimy je na tradycyjne drewniane Ale to pewnie dopiero jak się wyprowadzimy - czyli za milion lat

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Zostało 69 dni
A jak Wy się czujecie? Jak Hania? Z brzuszkiem lepiej?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:35   #4506
Malensstfo
Zakorzenienie

Spaaaaaaaćććć

Aaby gratuluję 31 tc!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:39   #4507
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Na 13 jestem umowiona ze znajomymi i dzieciakami. Czuje ze będzie Sajgon
no i jak tam wypad?

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
My dzisiaj byliśmy u lekarza...od poniedziałku dziewczyny mają biegunkę i dziś lekarka swierdziła, że to jakiś wirus Mamy trochę leków do brania i się kurujemy...
Jak dzisiaj? Coś lepiej?

Zdrowiejcie!

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Dziś o 18.05 przyszła na.świat drogami natury Hania - 4200 i 57 cm, 10 pkt
Obie czujemy się dobrze
O matulu!!! Natalko ogromne gratulacje dla Was!
z Hani kawałek malutkiej kobiety jest!

Cieszę się, że tak szybko poszło.
Wracajcie szybko do domu!

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ----------

wiecie co mi sie dzisiaj śniło :/ - że zaszłam w ciążę :/ Aż strach sie bać :/
Buhaha! Nie chciałabyś??

Cytat:
Super! Brawa dla męża! (czy tylko mój na nic takiego nie wpada? )

Moje na gotowane mięso nawet nie patrzą. Jak Olo miał dietę i specjalnie mu gotowałam mięsko z marchewką (tak tak, gotowałam specjalnie dla kota ), to oczywiście całość i tak trafiała do kosza, a on wolał chodzić głodny...
Z surowych pierś wcinają - ale musi być świeża Wieprzowiny nie dajemy, wołowiny też nie z racji ceny
Rybę tylko surową - i też nie za dużo, raptem kilka tyci kostek. Wędzonych niet. Tuńczyk w sosie własnym niet. Ot takie burżujstwo...

pocieszę Cię, nie tylko Twój

A koty widzę mamy po tych samych pieniądzach...
burżuje!

Cytat:
Nie widzę
Tzn. widzę dziecko w tumanach sierści
A tak serio, to chcemy łóżeczko rozstawić chwilę wcześniej i przyzwyczaić Futra, że nie mają tak wstępu (niestety już teraz wiem, że nie mam tak zdyscyplinowanych egzemplarzy jak kaska ). Poza tym mąż ze szpitala przywiezie kocyk/ubranka z zapachem. Ale poza tym wszystko wyjdzie w praniu. Lekkie obawy są...

No właśnie ja sobie nie wyobrażam naszej przyzwyczajać i zabraniać czegoś.
Sama się nauczyła, że wstępu na łóżko nie ma, ale jak jej pokazać, że nie wolno wskakiwać do lóżeczka? Dla mnie to sajgon.
Też widzę dziecko w kłakach
Słyszałam o sposobach z balonami, ale to jest tak niehumanitarne w stosunku do kota, że odpada!!

Mnie jeszcze będzie przerażać jedna rzecz. Mój kot potrafi być agresywny. Nie lubi dzieci... i tego w sumie boję się chyba najbardziej.
No ale na razie nie mam tego problemu

Będę śledzić jak u Was jest
Będziesz pisała?

Cytat:
Wrzucam dwa zdjęcia sypialni - zrobione przed momentem, na szybko, telefonem...

Załącznik 5374451

Załącznik 5374452

Załącznik 5374453

To było odświeżenie tanim kosztem, wiadomo, że w starym bloku nie zrobi się cudów (chyba, że robi się wszystko od zera). U nas meble już były, zrobiliśmy tylko ściany i podłogę (podłoga taka, jak w pokoju).
Brakuje jeszcze karnisza z zasłonkami (przykryją te ochydne rurki ) i dywanu (czeka na wytrzepanie). I rolety leżą w szafie, muszę założyć. I mąż musi listwę do końca przykręcić...
Szału nie ma, ale tapetą w kwiatki jestem oczarowana! Może dlatego, że to miła odmiana po poprzedniej ponurej brązowej tapecie... No i na tej ścianie będzie stało białe łóżeczko - swoją drogą wtedy już chyba ani pół kroka nie zrobimy

I jeszcze trzy Ninowe półki - tyle mamy na razie

Załącznik 5374454

Super!

Podoba mi się wzór tapety
To ta franca się tak źle kładła?

Dzień dobry PIĄTEK!!!
Wczoraj upiekłam szarlotkę!
Oczywiście zamiast trzymać się przepisu w 100% przekombinowałam nieco... ale i tak wyszła dobra.

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Abby zapomniałam, gratuluję 31 tygodnia... poka się!!!
I też mi się podoba Wasze łóżko!!! Zapomniałam napisać

Onyks jak się czujesz? lepiej coś?

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-23, 07:40   #4508
kaska87
Zakorzenienie

Aaby no raczej po domu, małż sobie po podwórku jechał i do auta wkładał żeby zobaczyć
dobra to mi jutro przypomnisz to pomierzę

Stary 2013-08-23, 07:40   #4509
(t)asia
Zadomowienie

Witajcie,

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Dziś o 18.05 przyszła na.świat drogami natury Hania - 4200 i 57 cm, 10 pkt
Obie czujemy się dobrze
GRATULUJE! Ależ szybko Ci poszło!

Madzia za studia

U mnie też nie ma H&M Tak szczerze to prawie nic tu nie ma. A nawet jak są jakieś normalne sklepy to ceny wyższe niż normalnie. Uroki kurortów
Mała zdjęcia bransoletki gdzieś tam już wrzucałam.
Aaby oczywiście że nie zrealizowany, bo akurat tego dnia miałam imieniny i najpierw wpadała bratowa z dzieciakami, a później teściowa i siedziała do 22 (!!!) bo koniecznie chciała zobaczyć zdjęcia z Chorwacji. o 22 powiedziałam że to dopiero połowa i może rozłożymy to na pół. Pozwoliła się odwieźć mężowi do domu, ale ja już nie miałam siły siadać do zdjęć.
za remoncik i za 31 tydzień!!!!

Od rana co chwilę coś przekąszam więc może jakoś zleci ten dzień. Wczoraj usiadłam wieczorem i mówię- j***ny błogosławiony stan! Niech ktoś mi jeszcze powie że to najpiękniejszy okres w życiu kobiety to mu walne.
Mąż najpierw mówi- oj powiem Idze jak ją witałaś od początku na tym świecie. A później się ze mnie śmiał. Ale jak mu kazałam sobie przypomnieć pobudkę po dobrej imprezie i jego samopoczucie w tym dniu to aż z litości mnie przytulił.
Wiem, że to nie będzie trwało wiecznie i że powinnam się cieszyć że się udało ale bez przesady. Później będę pewnie zła że tak myślałam, no ale trudno. Skakać z radości nie będę
I jeszcze szef nas dzisiaj odwiedza
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:45   #4510
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

Onyks jak się czujesz? lepiej coś?
Lepiej, dziękuję

Stary 2013-08-23, 07:47   #4511
kaska87
Zakorzenienie

a dzisiaj piątek przecież, więc:

witamy w 39tc

Stary 2013-08-23, 07:50   #4512
mysia1986
Zakorzenienie

Hej,

Aaby, ładnie wygląda pokoik! Tapeta urocza
(t)asia kochana, współczuje , ze aż tak źle się czujesz.. oby odpuściło szybciutko

Ja mam dzisiaj spadek nastroju i formy.. zaczyna mnie już boleć brzuch także @ pewnie będzie w terminie.. Do tego pracy w chole.re. Dosyć mam tego zakichanego tygodnia! Aż mi się wyć chce!!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:53   #4513
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

witamy w 39tc

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej,

(t)asia kochana, współczuje , ze aż tak źle się czujesz.. oby odpuściło szybciutko

Ja mam dzisiaj spadek nastroju i formy.. zaczyna mnie już boleć brzuch także @ pewnie będzie w terminie.. Do tego pracy w chole.re. Dosyć mam tego zakichanego tygodnia! Aż mi się wyć chce!!
Kochana, pociesz się że jest piątek

Stary 2013-08-23, 07:54   #4514
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ja sobie nie wyobrażam naszej przyzwyczajać i zabraniać czegoś.
Sama się nauczyła, że wstępu na łóżko nie ma, ale jak jej pokazać, że nie wolno wskakiwać do lóżeczka? Dla mnie to sajgon.
Też widzę dziecko w kłakach
Słyszałam o sposobach z balonami, ale to jest tak niehumanitarne w stosunku do kota, że odpada!!

Mnie jeszcze będzie przerażać jedna rzecz. Mój kot potrafi być agresywny. Nie lubi dzieci... i tego w sumie boję się chyba najbardziej.
No ale na razie nie mam tego problemu

Będę śledzić jak u Was jest
Będziesz pisała?

Super!

Podoba mi się wzór tapety
To ta franca się tak źle kładła?

Oczywiście zamiast trzymać się przepisu w 100% przekombinowałam nieco... ale i tak wyszła dobra.

Abby zapomniałam, gratuluję 31 tygodnia... poka się!!!
I też mi się podoba Wasze łóżko!!! Zapomniałam napisać
No właśnie, kot to nie pies i niestety ciężko jest go czegoś nauczyć czy do czegoś nagle przyzwyczaić. Co innego, jeśli od początku np. ma wytyczone granice, ale nasze są rozpieszczone do szpiku kości
O balonach słyszałam, ale nie zastosuję Jedyne, nad czym myślimy, to okleić na parę dni materac taśmą dwustronną - kot wskoczy, przyklei się i wyskoczy Wiem wiem, też średnio humanitarne, ale chyba wolę, żeby raz stracił ciut futerka z łap niż non stop do Małej wskakiwał.
Gorzej, jak się od razu położy i zostanie pół kota
Zastosowałabym bez mrugnięcia, tylko boję się o ogony - wiadomo, że jak wskoczą, to ogon gdzieś tam za sobą będą ciągnęły... A niestety ogony Norwegów są takie, że jak się wyrwie trochę futra, to ciężko ten ogon potem do ładu doprowadzić (dlatego np. ogonów się nie czesze ). Oczywiście zależy o jakich ilościach mówimy - te wyrywane przy przydepnięciu jakoś im nie szkodzą

Nasze agresywne w stosunku do dzieci nie są (choć za dużo okazji też nie mieliśmy, by się przekonać) - nawet ostatnio mi ich żal było, bo była roczna Lena, krzyczała, piszczała, a one w popłochu uciekały. Ale łudzę się, że jak będą z dzieckiem na co dzień, to się po prostu przyzwyczają

Skrobnę coś czasem jeśli będzie to kogoś interesowało

Ta układała się pięknie! To tę szarą francę na trzech ścianach chciałam już zrywać i zdeptać...

Ależ za mną szarlotka/jabłecznik chodzi!
Ma któraś jakiś przepis "jak dla debila" na pyszną wersję?

Eee, nie mam fot... Jak zrobię to wstawię orkensa

Cytat:
Aaby no raczej po domu, małż sobie po podwórku jechał i do auta wkładał żeby zobaczyć
dobra to mi jutro przypomnisz to pomierzę
Jakoś nie przypominam sobie fot

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Aaby oczywiście że nie zrealizowany, bo akurat tego dnia miałam imieniny i najpierw wpadała bratowa z dzieciakami, a później teściowa i siedziała do 22 (!!!) bo koniecznie chciała zobaczyć zdjęcia z Chorwacji. o 22 powiedziałam że to dopiero połowa i może rozłożymy to na pół. Pozwoliła się odwieźć mężowi do domu, ale ja już nie miałam siły siadać do zdjęć.
Asz to teściowa

Spóźnione wszystkiego naj!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-08-23, 07:55   #4515
malamaluczka87
Zadomowienie

Tasiu- ty bidocku, pamiętaj- mdłości miną ;-****
Aaby- nieźle z karmieniem Olego;D jakie wybredniachy;D No na takie ciacho z kawą bym się z Tobą przeszła, zdecydowanie;-*****

Tomalinko
- ;-******************** ta twoja kruszynka jest cudowna. Po opisie spodziewałam się już kawałka babeczki, a to dalej takie maleństwo na zdjęciu. Jest piękna kochana. Ma po kim

Stokrotko- a ty gdzie jesteś kochana;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 07:56   #4516
aaby
Zakorzenienie

Cytat:

witamy w 39tc

To jeszcze 2 dni i Miki może wyłazić

Cytat:

Rośnij formo!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-08-23, 08:00   #4517
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Abby, bardzo ładny pokoik

Onyks, dobrze, że dziś lepiej, jesteś w pracy?

Mala, ja myślę, że niepotrzebnie się nastawiłaś na wcześniejszy poród, nie ma co wpadać w depresję, na razie nie przenosiłaś jeszcze...Dajże biednemu dziecku podjąć decyzję, kiedy będzie gotowe, żeby wyjść na świat! Natura w tej kwestii często jest mądrzejsza niż kobity w 40 tc skaczące po drabinie i myjące okna

No i to tyle. Mam dziś zły dzień, zły humor, rano zezłościł mnie mąż, nie wyspałam się i kilka innych dramatów. Idę w ciszy doczekać 16.

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 08:04   #4518
mysia1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No i to tyle. Mam dziś zły dzień, zły humor, rano zezłościł mnie mąż, nie wyspałam się i kilka innych dramatów. Idę w ciszy doczekać 16.
Mam to sama Tyle, że ja w tym sajgonie ciszy nie zaznam!
Po pracy kupie wino...
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 08:07   #4519
onyks
Zakorzenienie

Cytat:

Stary 2013-08-23, 08:13   #4520
malamaluczka87
Zadomowienie

jeny jeszcze mam sklerozę z odpisywaniem...

Onyks- kochana, zapomniałam o twojej przygodzie;-( jak żyjesz. I to dla tego szefa takie poświęcenia robisz...

Aaby- ale ten czas leci u ciebie!!! już tyle tygodni! ani się nie obejrzysz, a będziesz rodziła

Butter- pewnie masz rację. Ale myśleć racjonalnie to jedno, a czuć to zupełnie co innego;]

Kaśka - jeszcze ty mnie wyprzedzisz kochana;-)

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 08:18   #4521
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Butter- pewnie masz rację. Ale myśleć racjonalnie to jedno, a czuć to zupełnie co innego;])
Mala, jakkolwiek propagandowo by to nie zabrzmiało: to co czujesz mocno zależy też od tego, co myślisz i jak się nastawiasz...

Hania

Stary 2013-08-23, 08:19   #4522
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Żabciu no to burżuazja w pl straszna..... U nas ta torba kosztuje, uwaga - 149.99zł :-(
Jak sie domyślam dla was te 35 $ to nie jest jakaś ogromną kwota?

A no i uważam ze jakoś tej torby zasługuje na max 50zł.....
ło matko cena powala!

Cytat:
Nie widzę
Tzn. widzę dziecko w tumanach sierści
A tak serio, to chcemy łóżeczko rozstawić chwilę wcześniej i przyzwyczaić Futra, że nie mają tak wstępu (niestety już teraz wiem, że nie mam tak zdyscyplinowanych egzemplarzy jak kaska ). Poza tym mąż ze szpitala przywiezie kocyk/ubranka z zapachem. Ale poza tym wszystko wyjdzie w praniu. Lekkie obawy są...

Cytat:
Wrzucam dwa zdjęcia sypialni - zrobione przed momentem, na szybko, telefonem...
Bardzo ładna tapetka

a i gratuluję tego 31tyg

Cytat:

witamy w 39tc
kiedy to zleciało...

Cześć

Dzisiaj dzień sprzątania! i koniecznie muszę się wyrobić, bo jutro wcześnie rano wyjeżdżamy jedziemy na ten weekendowy spływ kajakowy, także trzymajcie kciuki trochę się boję, że będziemy płynąć, ale pod kajakiem
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 08:20   #4523
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Lepiej, dziękuję
Cieszę się, że lepiej!

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Witajcie,

GRATULUJE! Ależ szybko Ci poszło!

Madzia za studia

U mnie też nie ma H&M Tak szczerze to prawie nic tu nie ma. A nawet jak są jakieś normalne sklepy to ceny wyższe niż normalnie. Uroki kurortów
Mała zdjęcia bransoletki gdzieś tam już wrzucałam.

Od rana co chwilę coś przekąszam więc może jakoś zleci ten dzień. Wczoraj usiadłam wieczorem i mówię- j***ny błogosławiony stan! Niech ktoś mi jeszcze powie że to najpiękniejszy okres w życiu kobiety to mu walne.
Mąż najpierw mówi- oj powiem Idze jak ją witałaś od początku na tym świecie. A później się ze mnie śmiał. Ale jak mu kazałam sobie przypomnieć pobudkę po dobrej imprezie i jego samopoczucie w tym dniu to aż z litości mnie przytulił.
Wiem, że to nie będzie trwało wiecznie i że powinnam się cieszyć że się udało ale bez przesady. Później będę pewnie zła że tak myślałam, no ale trudno. Skakać z radości nie będę
I jeszcze szef nas dzisiaj odwiedza
ojjj współczuję!
Ale mam nadzieje, że szybko przejdą Ci mdłości!

Cytat:
Hej,

Kochana jeszcze 7 godzin i 2 dni wolnego!

Cytat:
No właśnie, kot to nie pies i niestety ciężko jest go czegoś nauczyć czy do czegoś nagle przyzwyczaić. Co innego, jeśli od początku np. ma wytyczone granice, ale nasze są rozpieszczone do szpiku kości
O balonach słyszałam, ale nie zastosuję Jedyne, nad czym myślimy, to okleić na parę dni materac taśmą dwustronną - kot wskoczy, przyklei się i wyskoczy Wiem wiem, też średnio humanitarne, ale chyba wolę, żeby raz stracił ciut futerka z łap niż non stop do Małej wskakiwał.
Gorzej, jak się od razu położy i zostanie pół kota
Zastosowałabym bez mrugnięcia, tylko boję się o ogony - wiadomo, że jak wskoczą, to ogon gdzieś tam za sobą będą ciągnęły... A niestety ogony Norwegów są takie, że jak się wyrwie trochę futra, to ciężko ten ogon potem do ładu doprowadzić (dlatego np. ogonów się nie czesze ). Oczywiście zależy o jakich ilościach mówimy - te wyrywane przy przydepnięciu jakoś im nie szkodzą

Nasze agresywne w stosunku do dzieci nie są (choć za dużo okazji też nie mieliśmy, by się przekonać) - nawet ostatnio mi ich żal było, bo była roczna Lena, krzyczała, piszczała, a one w popłochu uciekały. Ale łudzę się, że jak będą z dzieckiem na co dzień, to się po prostu przyzwyczają

Skrobnę coś czasem jeśli będzie to kogoś interesowało

Ta układała się pięknie! To tę szarą francę na trzech ścianach chciałam już zrywać i zdeptać...

Ależ za mną szarlotka/jabłecznik chodzi!
Ma któraś jakiś przepis "jak dla debila" na pyszną wersję?

Eee, nie mam fot... Jak zrobię to wstawię orkensa

Jakoś nie przypominam sobie fot

Asz to teściowa

Spóźnione wszystkiego naj!

o widzisz. pomysł z taśmą jest ok.
Na pewno bardziej humanitarny niż balony!
Myslę, że warto wypróbować, choć nie wiem czy na mojej by to zrobiło wrażenie...

moja przed dziećmi też ucieka, ale przede wszystkim syczy i potrafi ugryźć i tego boję się najbardziej.

przepis na szarlatkę mogę wrzucić do k jeśli chcesz

Cytat:
Cześć

Abby, bardzo ładny pokoik

Mala, ja myślę, że niepotrzebnie się nastawiłaś na wcześniejszy poród, nie ma co wpadać w depresję, na razie nie przenosiłaś jeszcze...Dajże biednemu dziecku podjąć decyzję, kiedy będzie gotowe, żeby wyjść na świat! Natura w tej kwestii często jest mądrzejsza niż kobity w 40 tc skaczące po drabinie i myjące okna

Tulę Cię mocno!!!

dobra.... idę pracować...

Stary 2013-08-23, 08:23   #4524
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Mała Ciebie też tulę chcesz? przygotuję Ci mega wypasiony deser, z lodami, bitą śmietaną, rodzynkami, posypkami?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 08:32   #4525
Malensstfo
Zakorzenienie

Cytat:
Jak dzisiaj? Coś lepiej?

Zdrowiejcie!
A dziękujemy...może i lepiej...narazie była tylko jedna kupa..i na pewno gęściejsze niż wczoraj
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 08:40   #4526
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyks- kochana, zapomniałam o twojej przygodzie;-( jak żyjesz. I to dla tego szefa takie poświęcenia robisz...
Co zrobić...
Ale niedługo weekend

Cytat:
Cieszę się, że lepiej!

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

Cytat:
A dziękujemy...może i lepiej...narazie była tylko jedna kupa..i na pewno gęściejsze niż wczoraj
No to dobrze

Dziewczyny projektantka mi doradziła żeby iść w srebro bo na czarny sprzęt jest za mała powierzchnia i go nie wyeksponujemy, a dodatkowo przytłoczy wnętrze Czyli jeden problem z głowy

Stary 2013-08-23, 08:42   #4527
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
No to oby tak dalej!

A Ty jak się czujesz? Wszystko dobrze? coś mało Cię ostatnio

Onyks no i super, że ktoś Ci doradził Jeden problem mniej!

Stary 2013-08-23, 08:46   #4528
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A dziekuje zamieszania było co nie miara. 8 biegających dzieci , pies i krolik

Jak dobrze pamiętam to 35$ a Ty ile dalas?

natala - gratulacje! Hania witaj na swiecie

[QUOTE=aaby;42405629]
Ale super! Brawa dla Seby! I dla Ciebie, że wyczułaś ten moment [/FONT]

Cytat:
[FONT="Arial Narrow"]Wrzucam dwa zdjęcia sypialni - zrobione przed momentem, na szybko, telefonem...

Załącznik 5374451

Załącznik 5374452

Załącznik 5374453

No i dzis w nocy mielismy wpadke, chyba w sumie nad ranem...no nic...ale i tak ladnie

Bardzo ładnie zrobiliscie

Cytat:

Dzień dobry PIĄTEK!!!
Oczywiście zamiast trzymać się przepisu w 100% przekombinowałam nieco... ale i tak wyszła dobra. [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ----------

Cytat:

Dodaja zapomnialam wczoraj trzymam kciuki za staz

Onyks dobrze, ze dzis lepiej

Dzien dobry

Nie lubie piatku
Za 4 tyg mam urlop...
Stary 2013-08-23, 08:52   #4529
ButterBear
Zakorzenienie

Nie dałam rady wyszyć tych nędznych świergolonych ptaków. Wczoraj miałam czas zabrać się za to o 22 popierniczony dzień miałam...
Mam pół ptaka - jakkolwiek to brzmi...

W zamian zaproszę mamę na kolację dziś chyba. Z winkiem i ciastem

Hania

Stary 2013-08-23, 09:02   #4530
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Onyks no i super, że ktoś Ci doradził Jeden problem mniej!

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Onyks dobrze, ze dzis lepiej

Dzien dobry

.

Cytat:
Nie dałam rady wyszyć tych nędznych świergolonych ptaków. Wczoraj miałam czas zabrać się za to o 22 popierniczony dzień miałam...
Mam pół ptaka - jakkolwiek to brzmi...

W zamian zaproszę mamę na kolację dziś chyba. Z winkiem i ciastem
Dobry pomysł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości