rossman.. - Strona 192 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-27, 08:14   #5731
ka_tula
Raczkowanie

Dot.: rossman..

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Nie wierze ze sie doczekałam wreszcie, ze w moim miescie bedzie Rossman wreszcie bede mogla robic zakupy kiedy bede chciala a nie przy okazji pobytu w innej miejscowości ahhh nie moge doczekac sie otwarcia
Prawdopodobnie nie doczekasz się jeżeli mieszkasz w mkiescie do 100 tyś mieszkanców. Rossmann otwiera swoje punktu tylko w miastach powyzej 100 tys mieszkanców. (o ile się nie mylę)
U nas, w swietokrzyskim tylko Kielce tyle mają.... sama jak tylko przejezdzam przez Kielce (nie zbyt czesto - raz w miesiącu... góra dwa) zaglądam na Sienkiewicza Lub do Echo i kupuje zapas na miesiąc

Edytowane przez ka_tula
Czas edycji: 2007-04-27 o 08:21 Powód: gapiostwo
ka_tula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 08:53   #5732
Nektarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ka_tula Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie nie doczekasz się jeżeli mieszkasz w mkiescie do 100 tyś mieszkanców. Rossmann otwiera swoje punktu tylko w miastach powyzej 100 tys mieszkanców. (o ile się nie mylę)
U nas, w swietokrzyskim tylko Kielce tyle mają.... sama jak tylko przejezdzam przez Kielce (nie zbyt czesto - raz w miesiącu... góra dwa) zaglądam na Sienkiewicza Lub do Echo i kupuje zapas na miesiąc
ka_tula moje miasto to ok. 30-35 tys. mieszkańców. I tuż tuż jest otwarcie Rossmanna Teraz będzie niezła konkurencja dla miastowych drogerii Nie dziwię się ... sama wolę zajść do Rossmanna, do innych pójdę żeby porównać ceny na przyszłość .. ot tyle

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 10:31   #5733
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie prawda, u mnie jest ok 30 tyś i jest rossmann
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 10:39   #5734
ka_tula
Raczkowanie

Może się mylę ... ale kiedyś (dawno temu) cos takiego wyczytałam na ich stronie ... i tym tłumaczyłam sobie że dotąd w całym świetokrzyskim są trzy sklepy Rossmanna i to wszystkie trzy w Kielcach.
Ciekawe dlaczego w takim razie nie otwierają innych sklepów w naszym woj.

ps. Rzeczywiście sprawdziłam teraz na ich stronie - teraz piszą miasta od 30 tys. TO DLACZEGO NIE CHCĄ OTWORZYC U NAS??? MAMY 55 TYS.....

Edytowane przez ka_tula
Czas edycji: 2007-04-27 o 10:44 Powód: ps.
ka_tula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 10:59   #5735
kid
Raczkowanie

GG do kid

A ja wczoraj w Rossmannie na Brackiej w Warszawie, na przeciwko Smyka widziałam Pielęgnujące mleczko do opalania Nivea Sun - uwaga - 50 ++ . Cena - 38 zł. Pędzę dziś kupić.
kid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-27, 12:28   #5736
lady-dark
Zadomowienie

musze przyznać że z tej ulotki nie biorę NIC! Totalnie nic mnie nie zainteresowało. No cóż może w następnej będzie lepiej...
lady-dark jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 09:20   #5737
Hosenka*
Zakorzenienie

Byłam wczoraj w tym nowym rossmannie krakowskim - łudziłam się że może w ofercie "na otwarcie" beda samoopalacze sun Ozon w promocji, ale niestety nie ma

Łudziłam się też, że dostane tam tusz Rimmela Extra Super Lash - ale niestety nie było już

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2007-04-28 o 09:40
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 09:30   #5738
Nektarynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
samoopalacze sun Ozon
Jakiś dobry ? Miałaś go wcześniej ? Niedługo będę musiała też coś kupić, żeby latem nie odstraszać bladością A naturalne słońce odpada... . Ile to kosztuje ? Na całe ciało ?

http://kropelka-wiary.pl/

Nektarynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 09:39   #5739
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nektarynka Pokaż wiadomość
Jakiś dobry ? Miałaś go wcześniej ? Niedługo będę musiała też coś kupić, żeby latem nie odstraszać bladością A naturalne słońce odpada... . Ile to kosztuje ? Na całe ciało ?
Pisałąm tu wcześniej o tych samoopalaczach. W tym wątku znalazłam 2 pochlebne opinie i potem jeszcze ktoś pisał że są fajne wiec się skusze na nie. Na KWC są opinie tego w kremie - też bardzo pochlebne: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14098

Nie miałam wcześniej, ale ostatnio kupiłam na próbę chusteczkui samoopalające i są b.fajne - na twarzy "zrobiły mi" ładny delikatny brąz, ale nogi są z nutką pomarańczową, ale nie wyglada to strasznie.

Jest napisane ze nadają sie na całe ciało, ale ja planuje kupić oba: jest w butelce 200ml o konsystencji mleczka, więc bedzie sie fajnie po ciele rozprowadzał i w stojącej tubce 75 ml o komsystencji kremu, czyli lepszy na twarz.

Instagram

Stary 2007-04-28, 10:35   #5740
marago
Rozeznanie

GG do marago

Cytat:
Może się mylę ... ale kiedyś (dawno temu) cos takiego wyczytałam na ich stronie ... i tym tłumaczyłam sobie że dotąd w całym świetokrzyskim są trzy sklepy Rossmanna i to wszystkie trzy w Kielcach.

ps. Rzeczywiście sprawdziłam teraz na ich stronie - teraz piszą miasta od 30 tys. TO DLACZEGO NIE CHCĄ OTWORZYC U NAS??? MAMY 55 TYS.....

Nie wiem dokładnie ile Rossmannów jest w Kielcach, ale wiem, że w Ostrowcu są już dwa sklepy, więc nie przesadzajcie
marago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 15:09   #5741
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w tym nowym rossmannie krakowskim - łudziłam się że może w ofercie "na otwarcie" beda samoopalacze sun Ozon w promocji, ale niestety nie ma

Łudziłam się też, że dostane tam tusz Rimmela Extra Super Lash - ale niestety nie było już

A ja kupiłam ten tusz, ale zamiast czarnego wzięłam brązowy, bo trzymałam dwa w rękach i na półkę nie ten co trzeba odłożyłam
ale do wiosennego makijażu będzie w sam raz
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 15:59   #5742
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez biiibiii Pokaż wiadomość
Nie wierze ze sie doczekałam wreszcie, ze w moim miescie bedzie Rossman wreszcie bede mogla robic zakupy kiedy bede chciala a nie przy okazji pobytu w innej miejscowości ahhh nie moge doczekac sie otwarcia
Noo,już kochana od wczoraj w naszym mieście wreszcie otwarli Rossmana. Teraz to drogerie mają dużą konkurencje.
Moja mamka była i dostała(nie tylko ona zresztą) torobke Rossmana z próbkami:paczka chusteczek hignienicznych dwie male buteleczki żelów do kapieli,jedne męski Palmolive-cudnie pachnie i dla kobiet miodowy Isama,jakies dwie próbki kremów Lirene-przeciezmarszczkowe połtłusty i o lekkiej konsystencji,próbka szamponu przeciwłupiezowego Elseve oraz odżywka do włosów z tej samej firmy,jakaś maseczka noi gazetka Rossmana z cenami oraz takie ich czasopismo "Skarb".
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 21:25   #5743
Lynn
Zakorzenienie

Ja sie dzisiaj wkurzylam w Rossanie Pojechalam specjalnie do drugiego miasta, zeby kupic paste Vademecum i dostac druga gratis. Akurat byla tez inna promocja- 2 pasty Vademecum w cenie jednej, takze wzielam je ucieszona, ze bede miec 3 pasty za 5,39 ( ja bardzo szybko zuzywam pasty do zebow) . Poszlam do kasy i pytam sie czy dostane dodatkowa paste- a kasjerka- a czemu ma ja pani dostac? Mowie, ze maja przeciez taka promocje, a ona ze nic o takiej promocji nie wie- pracuje tam i nie wie? Naskoczyla na mnie jeszcze, ze skad to ja sobie wymyslilam taka promocje - mowie wam obsluga na wysokim poziomie kultury, nie ma cozapytala sie drugiej kasjerki,tamta jej powiedziala, ze faktycznie jest taka promocja, ale nie maja past takze super promocja Zezloscilam sie tylko i dla zasady nie kupilam tej pasty. Wkurza mnie to, ze o kazdy gratis w Rossmanie nie tylko trzeba sie upomniec, ale i wyklocac z kasjerkami
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 21:28   #5744
Moobi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Ja sie dzisiaj wkurzylam w Rossanie Pojechalam specjalnie do drugiego miasta, zeby kupic paste Vademecum i dostac druga gratis. Akurat byla tez inna promocja- 2 pasty Vademecum w cenie jednej, takze wzielam je ucieszona, ze bede miec 3 pasty za 5,39 ( ja bardzo szybko zuzywam pasty do zebow) . Poszlam do kasy i pytam sie czy dostane dodatkowa paste- a kasjerka- a czemu ma ja pani dostac? Mowie, ze maja przeciez taka promocje, a ona ze nic o takiej promocji nie wie- pracuje tam i nie wie? Naskoczyla na mnie jeszcze, ze skad to ja sobie wymyslilam taka promocje - mowie wam obsluga na wysokim poziomie kultury, nie ma cozapytala sie drugiej kasjerki,tamta jej powiedziala, ze faktycznie jest taka promocja, ale nie maja past takze super promocja Zezloscilam sie tylko i dla zasady nie kupilam tej pasty. Wkurza mnie to, ze o kazdy gratis w Rossmanie nie tylko trzeba sie upomniec, ale i wyklocac z kasjerkami
ojj tak skad ja to znam:?
Moobi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 21:37   #5745
Muffi
Wtajemniczenie

Ja kupiłam Pare tygodni temu Krem brązujący z Dove... Polecam. Efekty widać po 1 dniu. I polecam Maskare z Rimmela MAgnif'Eyes. Swietna xD ;*

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-28, 22:08   #5746
jolla11
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
U mnie jest tak samo- w zeszlym roku byla promocja plynu do demakijazu Bielendy - 1 + 1 gratis. Kasjerka do mnie- a kto pani powiedzial, ze jest promocja?! Teraz wysylam po gratisy TZ - on ma nerwy ze stali
A zauwazylyscie jaki w rossmanie maja system zwrotow- nie oddadza nigdy pieniedzy ale np wymienia albo mozesz wziasc cos innego i doplacic. No i trzeba prosic kierownika :/
jolla11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 20:16   #5747
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ginger1981 Pokaż wiadomość
to balsam do włosów bez spłukiwania 150 ml.do włosów blond i do brazowych.
niby ma nadawać super połysk,osobiście zrezygnowałam,bo ja tam nie widziałam ani iskierek ani nic,a dodam,że bardzo chciałam to mieć u siebie.rozczarowałam się
Miałam ten do blond, a właściwie jeszcze mam, bo kupiłam go będąc w Niemczech i zanim zdążyłam zużyć przefarbowałam się na rudo Mi tam pasował Ma malutkie złote drobinki, których na włosach niby nie widać, a jednak są i sprawiają, że włosy ładnie się błyszczą w świetle. Sam w sobie jest leciutki, nie wysusza, ja tam polecam i ubolewam tylko, że nie ma takiego cuda dla rudzielców

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko Pokaż wiadomość
Mam ten balsam do wlosow brazowych i jestem bardzo zadowolonaW ogole nie obciaza wlosow,a nalozylam wiecej niz zalecana wielkosc 'orzeszka'
Nie wiem ktora wersje ogladalas ale ta do brazowych wlosow ma malutkie brazowe drobinki ktorych na szczescie nie widac na wlosach,ale dyskretnie podkreslaja brazowy odcien
A bardzo ciemne te drobinki? Bo tak dumam czy by się nadała ta wersja do rudych włosów Nie mam takiej typowej marchewy na głowie, a raczej miedź, takie skrzyżowanie brązu z rudym i ciekawi mnie czy ten balsam by mi spasował. Tylko się boje, żeby zanadto nie przyciemniał...

Cytat:
Cytat:

Cytat:
Napisane przez marago Pokaż wiadomość
Nie wiem dokładnie ile Rossmannów jest w Kielcach, ale wiem, że w Ostrowcu są już dwa sklepy, więc nie przesadzajcie
Właśnie to samo miałam napisać

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiecie jakiej firmy jest ten błyszczyk, który dostaje się gratis przy zakupie szamponu i odżywki Pantene?
Też mnie to ciekawi. W sumie powinnam go mieć, bo kupiłam sobie ten nowy szampon i odżywkę do kompletu, ale błyszczyków nie było. Można go odebrać na podstawie paragonu w środę, ale w Ostrowcu, bo tam robiłam zakupy, więc będę musiała wysłać mamę i wyślę, tylko chciałabym wiedzieć, czego się mniej więcej spodziewać.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 10:32   #5748
Layila
Zadomowienie

Dziewczyny, nie wiecie czy jutro Rossmann bedzie otwarty?
Stary 2007-04-30, 10:36   #5749
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nie wiecie czy jutro Rossmann bedzie otwarty?
tez sie zastanawiam jak bedzie w tym tygodniu. Ale wybiore sie dzisiaj - tak na wszelki wypadek

Instagram

Stary 2007-04-30, 11:04   #5750
Layila
Zadomowienie

Pytam, bo dziś w nocy ma być dostawa i pani mi powiedziała, żebym przyszła jutro - ale po drodze mi się przypomniało, że jutro jest święto - a w święta rossmann jest zamknięty .... ehh
Stary 2007-04-30, 11:17   #5751
asiulka123
Zakorzenienie

MagJa to jest ten błyszczyk: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18064

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 11:23   #5752
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość

A bardzo ciemne te drobinki? Bo tak dumam czy by się nadała ta wersja do rudych włosów Nie mam takiej typowej marchewy na głowie, a raczej miedź, takie skrzyżowanie brązu z rudym i ciekawi mnie czy ten balsam by mi spasował. Tylko się boje, żeby zanadto nie przyciemniał...

Drobinki nie sa ciemne, raczej takie zlotawe,za to balsam sam w sobie jest w kolorze gorzkiej czekolady Ale wlosow nie przyciemnia, raczej sprawia,ze blyszcza Na moich wlosach na szczescie drobinek nie widac, gina calkowicie
Mysle,ze mozna bez problemu go wyprobowac na miedzianych piorkach

I faktycznie, powinno byc wiecej wersji kolorystycznych takich kosmetykow....
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 11:25   #5753
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atka83 Pokaż wiadomość
Moja mamka była i dostała(nie tylko ona zresztą) torobke Rossmana z próbkami:paczka chusteczek hignienicznych dwie male buteleczki żelów do kapieli,jedne męski Palmolive-cudnie pachnie i dla kobiet miodowy Isama,jakies dwie próbki kremów Lirene-przeciezmarszczkowe połtłusty i o lekkiej konsystencji,próbka szamponu przeciwłupiezowego Elseve oraz odżywka do włosów z tej samej firmy,jakaś maseczka noi gazetka Rossmana z cenami oraz takie ich czasopismo "Skarb".
Czym sobie trzeba zasłużyc, żeby dostać tyle gratisów?

Ja tylko raz w życiu dostałam czasopismo Skarb ( mimo, że na zakupy wcalemało nie wydaje)
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-04-30, 11:30   #5754
Ptaszysko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Czym sobie trzeba zasłużyc, żeby dostać tyle gratisów?

Ja tylko raz w życiu dostałam czasopismo Skarb ( mimo, że na zakupy wcalemało nie wydaje)
Bo to bylo otwarcie Rossmana

Ja nigdy gratisu czy probki nie dostalam ( na otwarciu nie bylam)
Ptaszysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 11:30   #5755
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka123 Pokaż wiadomość
Dzięki Widzę, że całkiem niezły ten błyszczyk. Ciekawe tylko czy jakieś sensowne kolory dają i czy w ogóle jest jakiś wybór.

Cytat:
Drobinki nie sa ciemne, raczej takie zlotawe,za to balsam sam w sobie jest w kolorze gorzkiej czekolady Ale wlosow nie przyciemnia, raczej sprawia,ze blyszcza Na moich wlosach na szczescie drobinek nie widac, gina calkowicie
Mysle,ze mozna bez problemu go wyprobowac na miedzianych piorkach

I faktycznie, powinno byc wiecej wersji kolorystycznych takich kosmetykow....
Dzięki za szczegółowy opis. Może się skuszę w takim razie, ale na pewno nie teraz, bo funduszy nie starczy na wszystkie zachcianki
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 11:32   #5756
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to bylo otwarcie Rossmana

Ja nigdy gratisu czy probki nie dostalam ( na otwarciu nie bylam)
Aha!
ja już myślałam, że za wygląd sie dostaje
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 14:27   #5757
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Layila Pokaż wiadomość
Pytam, bo dziś w nocy ma być dostawa i pani mi powiedziała, żebym przyszła jutro - ale po drodze mi się przypomniało, że jutro jest święto - a w święta rossmann jest zamknięty .... ehh
Byłam dziś w Rossmannie i nie było zadnej informacji w zmianach otwarcia sklepu

Wydaje mi się że jutro i w srode bedzie otwarte - w czwartek może być zamknięte

Dorwałam wkońcu czarny tusz Rimmel Extra Super Lash - były tylko 2 i sprytnie schowane za innymi kolorami

Kupiłam też samoopalacze Sun Ozon do ciemnje karnacji do ciała i do twarzy oraz krem do prostowania włosów z termoochrona Shockwaves

A z nie kosmetycznych zakupów - tampony i płatki kosmetyczne

Instagram

Stary 2007-04-30, 14:38   #5758
elmo__
Raczkowanie

samoopalacz `sun ozon`.

booski, polecam.
elmo__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 15:03   #5759
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elmo__ Pokaż wiadomość
samoopalacz `sun ozon`.

booski, polecam.
no to super ze sie skusiłam

Instagram

Stary 2007-04-30, 15:24   #5760
marta6704
Zakorzenienie

A ja dzisiaj tylko lakier Shosk Waves za 9,99
Miałam ochote na jeszcze jeden z tych produktów bo cała seria teraz jest za 9,99

Przy otwarciu Rossmana też dostałam próbki i gazetke.
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości