|
|
#5731 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: rossman..
Cytat:
![]() U nas, w swietokrzyskim tylko Kielce tyle mają.... sama jak tylko przejezdzam przez Kielce (nie zbyt czesto - raz w miesiącu... góra dwa) zaglądam na Sienkiewicza Lub do Echo i kupuje zapas na miesiąc
Edytowane przez ka_tula Czas edycji: 2007-04-27 o 08:21 Powód: gapiostwo |
|
|
|
|
#5732 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Teraz będzie niezła konkurencja dla miastowych drogerii Nie dziwię się ... sama wolę zajść do Rossmanna, do innych pójdę żeby porównać ceny na przyszłość .. ot tyle
|
|
|
#5733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#5734 |
|
Raczkowanie
|
Może się mylę ... ale kiedyś (dawno temu) cos takiego wyczytałam na ich stronie ... i tym tłumaczyłam sobie że dotąd w całym świetokrzyskim są trzy sklepy Rossmanna i to wszystkie trzy w Kielcach.
Ciekawe dlaczego w takim razie nie otwierają innych sklepów w naszym woj. ![]() ps. Rzeczywiście sprawdziłam teraz na ich stronie - teraz piszą miasta od 30 tys. TO DLACZEGO NIE CHCĄ OTWORZYC U NAS??? MAMY 55 TYS..... Edytowane przez ka_tula Czas edycji: 2007-04-27 o 10:44 Powód: ps. |
|
|
|
#5735 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj w Rossmannie na Brackiej w Warszawie, na przeciwko Smyka widziałam Pielęgnujące mleczko do opalania Nivea Sun - uwaga - 50 ++
. Cena - 38 zł. Pędzę dziś kupić.
|
|
|
|
#5736 |
|
Zadomowienie
|
musze przyznać że z tej ulotki nie biorę NIC!
Totalnie nic mnie nie zainteresowało. No cóż może w następnej będzie lepiej...
|
|
|
|
#5737 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w tym nowym rossmannie krakowskim - łudziłam się że może w ofercie "na otwarcie" beda samoopalacze sun Ozon w promocji, ale niestety nie ma
![]() Łudziłam się też, że dostane tam tusz Rimmela Extra Super Lash - ale niestety nie było już
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2007-04-28 o 09:40 |
|
|
|
#5738 |
|
Zadomowienie
|
Jakiś dobry ? Miałaś go wcześniej ? Niedługo będę musiała też coś kupić, żeby latem nie odstraszać bladością
A naturalne słońce odpada... . Ile to kosztuje ? Na całe ciało ?
|
|
#5739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie miałam wcześniej, ale ostatnio kupiłam na próbę chusteczkui samoopalające i są b.fajne - na twarzy "zrobiły mi" ładny delikatny brąz, ale nogi są z nutką pomarańczową, ale nie wyglada to strasznie. Jest napisane ze nadają sie na całe ciało, ale ja planuje kupić oba: jest w butelce 200ml o konsystencji mleczka, więc bedzie sie fajnie po ciele rozprowadzał i w stojącej tubce 75 ml o komsystencji kremu, czyli lepszy na twarz.
|
|
#5740 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie wiem dokładnie ile Rossmannów jest w Kielcach, ale wiem, że w Ostrowcu są już dwa sklepy, więc nie przesadzajcie
|
|
|
|
|
#5741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja kupiłam ten tusz, ale zamiast czarnego wzięłam brązowy, bo trzymałam dwa w rękach i na półkę nie ten co trzeba odłożyłam ale do wiosennego makijażu będzie w sam raz |
|
|
|
|
#5742 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Teraz to drogerie mają dużą konkurencje. ![]() Moja mamka była i dostała(nie tylko ona zresztą) torobke Rossmana z próbkami:paczka chusteczek hignienicznych dwie male buteleczki żelów do kapieli,jedne męski Palmolive-cudnie pachnie i dla kobiet miodowy Isama,jakies dwie próbki kremów Lirene-przeciezmarszczkowe połtłusty i o lekkiej konsystencji,próbka szamponu przeciwłupiezowego Elseve oraz odżywka do włosów z tej samej firmy,jakaś maseczka noi gazetka Rossmana z cenami oraz takie ich czasopismo "Skarb". |
|
|
|
|
#5743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie dzisiaj wkurzylam w Rossanie
Pojechalam specjalnie do drugiego miasta, zeby kupic paste Vademecum i dostac druga gratis. Akurat byla tez inna promocja- 2 pasty Vademecum w cenie jednej, takze wzielam je ucieszona, ze bede miec 3 pasty za 5,39 ( ja bardzo szybko zuzywam pasty do zebow ) . Poszlam do kasy i pytam sie czy dostane dodatkowa paste- a kasjerka- a czemu ma ja pani dostac? Mowie, ze maja przeciez taka promocje, a ona ze nic o takiej promocji nie wie- pracuje tam i nie wie? Naskoczyla na mnie jeszcze, ze skad to ja sobie wymyslilam taka promocje - mowie wam obsluga na wysokim poziomie kultury, nie ma co zapytala sie drugiej kasjerki,tamta jej powiedziala, ze faktycznie jest taka promocja, ale nie maja past takze super promocja Zezloscilam sie tylko i dla zasady nie kupilam tej pasty. Wkurza mnie to, ze o kazdy gratis w Rossmanie nie tylko trzeba sie upomniec, ale i wyklocac z kasjerkami
|
|
|
|
#5744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5745 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja kupiłam Pare tygodni temu Krem brązujący z Dove
... Polecam. Efekty widać po 1 dniu. I polecam Maskare z Rimmela MAgnif'Eyes. Swietna xD ;*
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5746 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A zauwazylyscie jaki w rossmanie maja system zwrotow- nie oddadza nigdy pieniedzy ale np wymienia albo mozesz wziasc cos innego i doplacic. No i trzeba prosic kierownika :/ |
|
|
|
|
#5747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi tam pasował Cytat:
Nie mam takiej typowej marchewy na głowie, a raczej miedź, takie skrzyżowanie brązu z rudym i ciekawi mnie czy ten balsam by mi spasował. Tylko się boje, żeby zanadto nie przyciemniał...Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Też mnie to ciekawi. W sumie powinnam go mieć, bo kupiłam sobie ten nowy szampon i odżywkę do kompletu, ale błyszczyków nie było. Można go odebrać na podstawie paragonu w środę, ale w Ostrowcu, bo tam robiłam zakupy, więc będę musiała wysłać mamę i wyślę, tylko chciałabym wiedzieć, czego się mniej więcej spodziewać. |
|||||
|
|
|
#5748 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, nie wiecie czy jutro Rossmann bedzie otwarty?
|
#5750 |
|
Zadomowienie
|
Pytam, bo dziś w nocy ma być dostawa i pani mi powiedziała, żebym przyszła jutro - ale po drodze mi się przypomniało, że jutro jest święto - a w święta rossmann jest zamknięty .... ehh
|
#5751 |
|
Zakorzenienie
|
MagJa to jest ten błyszczyk: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=18064
|
#5752 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mysle,ze mozna bez problemu go wyprobowac na miedzianych piorkach I faktycznie, powinno byc wiecej wersji kolorystycznych takich kosmetykow.... |
|
|
|
|
#5753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tylko raz w życiu dostałam czasopismo Skarb ( mimo, że na zakupy wcalemało nie wydaje)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5754 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#5755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już myślałam, że za wygląd sie dostaje
|
|
|
#5757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wydaje mi się że jutro i w srode bedzie otwarte - w czwartek może być zamknięte Dorwałam wkońcu czarny tusz Rimmel Extra Super Lash ![]() Kupiłam też samoopalacze Sun Ozon do ciemnje karnacji do ciała i do twarzy oraz krem do prostowania włosów z termoochrona ShockwavesA z nie kosmetycznych zakupów - tampony i płatki kosmetyczne
|
|
#5758 |
|
Raczkowanie
|
samoopalacz `sun ozon`.
booski, polecam. |
|
|
|
#5760 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj tylko lakier Shosk Waves za 9,99
Miałam ochote na jeszcze jeden z tych produktów bo cała seria teraz jest za 9,99 Przy otwarciu Rossmana też dostałam próbki i gazetke. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:26.

ahhh nie moge doczekac sie otwarcia 

Teraz będzie niezła konkurencja dla miastowych drogerii

Pojechalam specjalnie do drugiego miasta, zeby kupic paste Vademecum i dostac druga gratis. Akurat byla tez inna promocja- 2 pasty Vademecum w cenie jednej, takze wzielam je ucieszona, ze bede miec 3 pasty za 5,39 ( ja bardzo szybko zuzywam pasty do zebow
Naskoczyla na mnie jeszcze, ze skad to ja sobie wymyslilam taka promocje - mowie wam obsluga na wysokim poziomie kultury, nie ma co
takze super promocja
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)