|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
ja też mam mini depreche... ale to bardziej z mojej winy.. okazało sie że przegapiłam sobie terminy składania dokumentów na stypendium i jestem strasznie wkurzona na siebie ;/ a szkoda bo całkiem dobre świadectwo miałam ;/ eeeh jak człowiek nieogarnięty to tak to jest ;/
|
|
|
#452 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
Cytat:
7 tygodni? Ok, w takim razie dam radę. Zresztą, wiadomo - pierwsze dni są najgorsze, a to już 4 , więc jakoś leci Dobrze, że jest wizaż (tutaj mogę się wychlipieć ) . A, sorrka. Źle Ciebie zrozumiałam. Myślałam, że chodzi Tobie o drinki typu Sobieski itd. To jeśli chodzi o takie to lubię Najlepsze są te z Red Bullem, ale piłam tylko na jednej imprezie je i nigdy więcej ! Po pierwsze są niezdrowe, a po drugie trudno było po nich zasnąć jak wypiłam takich z pięć. ![]() Ooo czyli naprawdę mistrzyni, skoro blat podpala Ja bym sie bała, ale jesli już ktoś się nauczy... ![]() Ta robi domowe chipsy, a ja na kolację jadłam jogurt light z pełnoziarnista bułeczką. To jest niesprawiedliwe! Ps. Znowu byłam na roweku Jutro porywam ze soba już koleżankę.---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- ![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-20 o 20:58 |
|||
|
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kocham domowe chipsy, szczególnie z buraków i brukselki |
|
|
|
|
|
#454 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
jestem dziwną dziewczyną bo wszystkie które znam wolą sobie sączyć drinki, a mi tam odpowiada picie z kielonka - przepijesz soczkiem i nie czujesz smaku wódki zamiast przez cały czas ją pić ![]() Cytat:
|
|
|
|
#455 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Byłam tam równo 2,5dnia, zdążyłam zwiedzić wszystkie interesujące mnie zabytki (ogrody Charlottenburg, muzeum Pergamon, katedra Berlińska) jak i wejść do sklepów typu stacjonarny sklep czekolady Ritter oraz pojechać na drugi koniec miasta na szoping do Primarka U mnie pogoda się udała, ale jeśli padałby deszcz, a ktoś chciałby pooglądać Berlin, może wsiąść w jeden z piętrowych autobusów i jeździć w tę i z powrotem Zdecydowanie polecam, szczególnie, że daleko nie jest |
|
|
|
|
|
#456 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja z RB rzadko kiedy pije, blat podpalac umie praktycznie każdy barman to nic trudnego póki jestem w domu mam gdzies wszystkie diety itd jak wracam do krk to siłka taniec brzucha i te sprawy wtedy zabiorę się za siebie.Cytat:
powodzenia w załatwianiu stypendium Cytat:
?ja właśnie po obiedzie
|
|||
|
|
|
|
#457 |
|
Zadomowienie
|
Gruby biały komin i czapkę, ponieważ niedawno kupiłam sobie beżowa kurteczkę z owieczką w środku, więc chciałam żeby mi pasowało
![]() I mnóstwo czekolady Rittera, ale to już nie dla mnie, ja słodyczy się nie tykam Za to mój przyjaciel, z którym tam pojechałam kupił sobie 10koszulek i 3 pary spodni
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#459 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, jak się spało?
![]() U mnie pogoda beznadziejna, ni to chmury, ni to słońce, a do tego zimno Po południu mam zamiar obejrzeć film, polecacie 'Czarny łabędź'? Moja Mama twierdzi, że taki sobie, i nie wiem czy warto włączać...
|
|
|
|
|
#460 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ja miałam dzisiaj ogladac mieszkania to nie mam po co jechać bo te co pojawiły sie we wtorek juz wczoraj poszły ciekawe czy z moimi ogarnietymi współlokatorkami coś znajdę na szczęście dziś widzę się z najlepszymi przyjaciółkami z LO to humor mi mi poprawi sie
|
|
|
|
|
|
#461 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niekoniecznie musi być w jego składzie czysta wódka Margarita Próbuj ! Bo można żałowac później ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Może i ja zapisze się na siłkę w Olsztynie.---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ---------- Cytat:
Pogaduchy przy piwie dobrze robią Ja na szczeście mam już mieszkanie od miesiąca. ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- A ja nie mam na dzisiaj żadnych planów... |
|||
|
|
|
|
#462 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dzisiaj żegnam sie z koleżanką wyjeżdża na pół roku
|
|
|
|
|
|
#463 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może jeszcze lepsze Wam się trafi niz wcześniej wypatrzyłaś. Ja tak miałam. Dwa dni wcześniej dzwoniłam po ludziach i się umawiałam, a jak weszłam w ten dzień co miałam jechac obejrzeć mieszkania, to weszłam rano zobaczyć czy nie ma może nowych ogłoszeń. No i były cztery. jedno z nich okazało się super i tanie O, a gdzie wyjeżdża jak można wiedzieć? Zagranica zapewne? ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Nie mów tak ! Ja jej nienawidzę ![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Dzisiaj 4 dzień jazdy na rowerze Jeszcze Mel B mi została. Tak w ogóle chyba pora kolacje zjeść
|
|
|
|
|
|
#465 | |
|
Lux Mundi
|
Szanujmy się , żeby jeszcze neta odpalać .Musiałabyś spróbować mojej miodówki .Cytat:
![]() Pewnie zaraz będzie hejt, że z miłości należy spędzać ze sobą każdą wolną chwilę - Alis ratuj ;p. Niestety .Sama odczułam to po ostatnim nocnym spacerze, a dziś widziałam pierwsze pożółkłe liście :|.
|
|
|
|
#466 | |
|
Konto usunięte
|
Przynajmniej dobra forma będzie
![]() Tez zawsze chcialam pocwiczyc z Mel B ale boje sie, ze schudne od tego ![]() Cytat:
![]() Wiadomo, ze fajnie jest być z Tżtami ale dobrze tez jest od nich odpoczac, zajac sie tylko soba lub spedzic troche czasa z resztą znajomych :O az na takim etapie to juz jest:O nie zdazylam nacieszyc sie latem i ciepełkiem
|
|
|
|
|
|
#467 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
|
#468 | |
|
Konto usunięte
|
mystery w niemczech , jezdzi tam we wakacje bo mimo że studiuje dziennie to już sam się utrzymuje i samochód itd też sam sobie kupił. Jedzie tam żeby zarobić kasę na cały rok.
W krk już teraz mega ciężko z mieszkaniami ![]() Cytat:
ja wczoraj trochę przesadziłam z piwami ale kaca nie ma ani nic
|
|
|
|
|
|
#469 |
|
Zadomowienie
|
Cześć cześć!
Chciałam poinformować, może kogoś zainteresuje, 1litr soku z aloesu za 9zł zamiast 21 w superpharm U mnie dziś miało być bezchmurnie, a tu chmurska i to 70% nieba, w dodatku zimno Zaraz sobie przygotuję gorącą kąpiel, to się zrelaksuje i wygrzeje
|
|
|
|
|
#470 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#471 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a potem sie dziwic, ze tyle rozwodow
|
|
|
|
|
|
#472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mieszkasz z chłopakiem? No cóż... Tydzień, a nie ponad... Poza tym nie bedę miała z nim kontaktu teraz przez jakieś 3-4 dni.Zresztą jak wyjade na studia to 2 tygodnie to będzie norma jeśli chodzi o rozłąkę. ![]() ---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
Ale już mam dosyć tej rozłąki, bo jak on był na miejscu to ja przecież robiłam to samo... Na dzien spotkaliśmy się na 2-3 h a reszta to albo znajomi, albo tak jakieś zajęcia, więc mam na pewno zdrowe podejście w związku.---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- kaori16 ludzie powariowali 5 miesięcy i zaręczyny? To samobójstwo Nie rozumiem takich ludzi... To krótki czas i wiadomo, że jest się wtedy najbardziej zakochanym i w ogóle, ale trzeba pobyć ze soba trochę dłużej, żeby zrozumieć czy to miłość.
Edytowane przez mystery_ Czas edycji: 2013-08-23 o 16:33 |
|||
|
|
|
|
#473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#474 |
|
Konto usunięte
|
napisałam to specjalnie białym żebyście nie cytowały i komentowały tak dosadnie
bardziej chodziło mi o to że napisałam swoje spostrzeżenie bez ukrytego negatywnego znaczenia i nic złego nie miałam na myśli a i tak ktoś wiedział lepiej .
|
|
|
|
|
#475 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() musialas na typowo romantyczny wątek trafic wtedy czy cos
|
|
|
|
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Nie prawda, nie zawsze jest tak. Mam znajomych on oświadczył się jej na 2!!! Randce, ślub wzięli po dwóch miesiącach a teraz są po trzech latach małżeństwa dalej zakochani jak dzieci!
|
|
|
|
|
#477 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą w sumie nie o to chodziło mi kto ile jest bo mi nic do tego
|
|
|
|
|
|
#478 |
|
Konto usunięte
|
Po 3 latach z Tz to ja tez dalej w skowronkach bylam
Zobaczymy co będzie za 20 lat. ...ale generalnie trzeba bym troche szalonym i chyba mlodziakiem by odpowiedziec "tak" na zaręczyny juz na 2 randce
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2013-08-23 o 18:26 |
|
|
|
|
#479 | |
|
Rozeznanie
|
To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udzielają
Cytat:
jak ich pytałam to mówili, ze byli wcześniej w wieloletnich związkach i nawet im do głowy nie przyszło żeby brać ślub, a tu proszę ![]() ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Jutro idę robić ombre hair
|
|
|
|
|
|
#480 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() moim zdaniem ombre najładniej wygląda na włosach blond sama jak podratuje końcówki to też kiedys sie zdecyduje
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:02.

juz sama nie wiem czego chcę 

mam nadzieje że to szybko minie...
moim zdaniem to jest sztuka żeby walnąc 100 wódki i jej nie wyczuć ja w pracy takie piłam 

Ok, w takim razie dam radę. Zresztą, wiadomo - pierwsze dni są najgorsze, a to już 4 , więc jakoś leci 
Ja bym sie bała, ale jesli już ktoś się nauczy... 

.