|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4892 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XVIII
![]() mimo ilości lakierów nie mam problemów z ich gęstnieniem. przechowuje je w pudełkach gdzie nie dociera do nich światło więc nic się z nimi nie dzieje .ale wystarczy kupić rozcieńczalnik na allegro wielka butla za jakieś 10 zł i wystarczy wam do końca życia ![]() maluje paznokcie do drugi dzień a czasami nawet codziennie więc jakoś schodzą te lakiery nawet kilkanaście już zużyłam
|
|
|
|
#4893 |
|
Wtajemniczenie
|
Swoje również przechowuję w zaciemnionym miejscu (dużej kosmetyczce zamykanej). Ta część z nich, która zgęstniała, mieszka w lodówce w zamykanym pojemniczku. Nie mogę sobie dać rady z pomarańczowym lakierem miss sporty, znam te lakiery od lat, ten mi tak zgęstniał, jakby był otwarty minimum rok temu, a kupowałam go na początku lata. Być może kupiłam zmacany.
A zużyłam może 0,5cm.
|
|
|
|
#4894 |
|
Makeup challenge winner
|
Potwierdzam, przede wszystkim trzymanie w lodówce i dokładne zakręcanie. CO jakiś czas trzeba przetrzeć zmywaczem gwint buteleczki, żeby zakrętka się dokręcała.
Edytowane przez cosmetix Czas edycji: 2013-08-22 o 21:10 |
|
|
|
#4895 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wracam do danego lakieru po czasie żeby sprawdzić np. trwałość Np. z żółty z Lovely Gloss Like Gel użyłam 2 razy i wiem, że już więcej nie pomaluję nim paznokci, bo jednak źle się czuję w tym kolorze... I nie kupuję lakierów z serii Express Growth z Wibo, bo zawsze trafiam na strasznie zgluciałe Nie nastawiam się kompletnie na zużywanie
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Postaram się
![]() Cytat:
Edytowane przez Haggat Czas edycji: 2013-08-22 o 21:41 |
|
|
|
|
#4897 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ja jestem zachwycona zielonym Adaptem, bardzo dobrze nawilża, nie zapycha mnie i u mnie nadaje sie pod make-up bez problemu. Trzeba dosłownie chwilkę poczekać, aż wchłonie się i można się malować. No i ma obłędny zapach Jejku, naprawę ponad 200 lakierów? Ja bym nie miała cierpliwości malować paznokci codziennie |
|
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Z nudów wygrzebałam lakiery których nie używałam i znalazłam przezroczysty Golden Rose z zielonymi drobinkami i położyłam go na niebieski lakier, który miałam na paznokciach, dwie warstwy..
I mam teraz swoją upragnioną butelkową perłową zieleń przez którą kupiłam dwa lakiery (choć miałam zamiar dokupić więcej w podobym odcieniu). A wystarczyło ruszyć głową..
|
|
|
|
#4899 | |
|
Miss Pudernica
|
Odp: Dot.: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
W sumie co kilka miesięcy zużywam jakiś lakier nie wyrzucam nigdy, a jak mi glucieje to same resztki na dnie. W sumie sama zużyłam w ciągu kilku lat 3 Ingloty, 2 kolejne man na wykończeniu i teraz mam 4 do wykończenia. Co jakiś czas robię przegląd i zbliżające się do dna wystawiam na wierzch.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4900 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
maskott
|
Cytat:
![]() ![]() a na szybsze zużywanie lakierów to polecam zdobienia - szczególnie przy ombre sporo lakieru schodzi... a co do rossa, to dopiero od 2 dni miałam jak zajść do nich i pytanie: czy w aktualnym skarbie było coś szczególnego że już nigdzie go nie można dostać?
|
|
|
|
|
#4902 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4903 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Rossmann cz. XVIII
Moja siostra dostała bez problemu
chyba rossmaniaczki z mojego miasta nie zwachaly co jest w skarbie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4904 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Rossmann cz. XVIII
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale wszystkie są w takim stanie "do użycia" czy połowa to glutki?![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W przyszłym tygodniu będę w Rossmannie, przydałoby się zrobić jakieś zakupki. Ale chyba poczekam na nową gazetkę
|
|
|
|
|
#4906 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam wczoraj
![]() Oj, tak
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam lekko ponad 50 lakierów Części używam regularnie, części niemal w ogóle, najwięcej mam nudziaków (poszukiwanie idealnego) i różnych pastelowych odcieni, mam słabość do pasteli.
|
|
#4908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
trzymam lakiery w pudełkach gdzie nie dociera światlo a także od czasu do czasu przecieram im krawędzie ( uciekło mi słowo ) żeby usunąć skorupkę zaschętego już lakieru![]() mi tez lakiery się długo trzymają, kiedyś zrobiłam test i lakier za 1,50 trzymal mi się 5 dni bez ścierania i odprysków ale już nie mogłam patrzeć na niego i go zmyłam
|
|
|
|
|
#4909 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam ani jednego glutka w lakierach o dziwo (jeden lakier to jeszcze podstawówkę moją pamięta i się trzyma). Ostatnio mam taki patent przy malowaniu: najpierw odżywka, potem 1-2 warstwy lakieru i na to jeszcze top coat (szpanuje bo na promocji -40% kupiłam kilka odżywek i pierwszy top coat, kiedyś w ogóle nie używałam i też było git). Nie każdy lakier wytrzyma 5 dni.Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez Haggat Czas edycji: 2013-08-23 o 12:25 |
||
|
|
|
#4910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4911 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pewnie masz paznokcie w dobrym stanie ![]() Cytat:
Też używam odżywki, lakieru i top coatu, a mimo to lakier mi się trzyma max 2 dni
|
||
|
|
|
#4914 |
|
Zadomowienie
|
mi się końcówki ścierają ale to chyba normalne jak się duuuuużo pierdół robi i "eksploatuje" paznokcie... mi niektóre lakiery też trzymają ok 5 dni.
Mnie tylko zastanawia np że z rimmela jeden kolor trzyma mi się parę dni a niektóre dzień i już szaleją i ich nie ma.... ;/ jakoś się w to do tej pory nie zagłębiałam
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że to nie plotka z tą promocją wrześniową. Pytałam ostatnio koleżanki, która pracuje w Rossmannie i mówiła, że nic jej na ten temat nie wiadomo. Być może akurat jeszcze nie wiedziała,. |
|
|
|
|
#4916 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi, Skarb jest zawsze w drugi piątek miesiąca?
![]() Kurcze nie moge sie doczekać aż w pon ktoś zeskanuje nową gazetkę bo na ta już patrzeć nie moge Ciekawe czy czymś nas zaskoczą i sie troche postarają czy znów będzie szok ale w odwrotną stronę
|
|
#4917 |
|
Konto usunięte
|
Potrzebuję porady: od kilku dni dumam nad dwoma produtkami Nivea jeden to klasyczne mleczko odżywcze a drugi to ten balsam pod prysznic (niebieski), może któraś z Was używała jednego i drugiego i mogłaby się podzielić odczuciami. Dzisiaj uderzam na Rossmann i nie wiem na co się zdecydować. Wczoraj po kąpieli wsmarowałam i spłukałam ten prysznicowy i fajny efekt ma na skórze tylko ten zapaszek mało intensywny
Mleczko mocniej pachnie i dłużej zostaje na skórze? |
|
|
|
#4918 |
|
Klientka w krawacie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;4241406 4]Potrzebuję porady: od kilku dni dumam nad dwoma produtkami Nivea jeden to klasyczne mleczko odżywcze a drugi to ten balsam pod prysznic (niebieski), może któraś z Was używała jednego i drugiego i mogłaby się podzielić odczuciami. Dzisiaj uderzam na Rossmann i nie wiem na co się zdecydować. Wczoraj po kąpieli wsmarowałam i spłukałam ten prysznicowy i fajny efekt ma na skórze tylko ten zapaszek mało intensywny
Mleczko mocniej pachnie i dłużej zostaje na skórze?[/QUOTE] Mleczka nie miałam, ale mam miniaturę tego balsamu pod prysznic. To jakaś porażka jest. Firma reklamuje to jako innowację, a tak na dobrą sprawę mogłabyś wziąć dowolny balsam, nałożyć i spłukać .
|
#4919 |
|
Konto usunięte
|
No niby tak ale jakoś mi podpasowała taka forma balsamu, nie wiem czemu może chodzi o to że nie leże na łóżku jak kłoda :P i czekam aż się wchłonie, myję się kładę to zmywam wycieram i gotowa do wyjścia jestem. Pod tym względem jest dla mnie wygodniejszy ale mało pachnie ciało. Ten zapach mnie urzekł i lubię go czuć. No nic podbiję do Rossa zaraz i obadam składy i zdecyduję który wybrać.
|
|
|
|
#4920 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja wczoraj poszlam do Rossa na zakupy. Kupilam:
Isana, odzywka do wlosow suchych i zniszczonych. mam tez szampon ktory mi podpasowal, wiec kupilam i odzywke ![]() Isana, olejek pod prysznic melon i gruszka Mydlo siarkowe efektima, maseczka blyskawiczna peel-off mydlo siarkowe siarkowa moc i z Delii sol ziolowa do kapieli stop. Wg to smiac mi sie chce, bo wczoraj pisalam ze szafy z eveline u mnie nie ma, a jak sie okazalo jest. albo ja slepa i jej wczesniej nie widzialam albo dopiero co wstawili, bo inaczej tego wytlumaczyc nie potrafie ![]() Co do ilosci lakierow to ja mam tylko 11 i jak dla mnie to za duzo. mam swoje ulubione co czesto maluje i takie, ktore praktycznie nie uzywalam jeszcze i jest ich 3. musze sie za nie wziac, bo szkoda wyrzucac pozniej. A te rozcienczalniki do lakierow, gdzie moge dostac. sa w Rossmanie czy bardziej w osiedlowych drogeriach? Jestem bardzo ciekawa nowej gazetki.
2014 książki filmy - 1 "Osoba, która jest twoją pierwszą miłością, kradnie ci serce. Osoba z którą pierwszy raz w życiu się kochasz, kradnie ci duszę. A jeżeli w jednym i drugim wypadku jest to ten sam człowiek, czeka cię marny los."
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

więc jakoś schodzą te lakiery nawet kilkanaście już zużyłam
A zużyłam może 0,5cm.

przez którą kupiłam dwa lakiery (choć miałam zamiar dokupić więcej w podobym odcieniu).
nie wyrzucam nigdy, a jak mi glucieje to same resztki na dnie. W sumie sama zużyłam w ciągu kilku lat 3 Ingloty, 2 kolejne man na wykończeniu i teraz mam 4 do wykończenia. Co jakiś czas robię przegląd i zbliżające się do dna wystawiam na wierzch.

Ale wszystkie są w takim stanie "do użycia" czy połowa to glutki?
ESPANA
PORTUGAL
Türkiye
uciekło mi słowo