|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Cytat:
Proponuję aby każda nowa PM od razu pisała o sobie podstawowe rzeczy bo wiadomo że każdą przyjmujemy i nie wyrzucamy nikogo więc dzięki temu pozbędziemy się dużo wiadomości typu "witaj opowiedz coś o was co już macie skąd jesteście" Edytowane przez anannke Czas edycji: 2013-08-23 o 14:05 |
|
|
|
|
#2102 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
czekooczekolada widzę, że miałyśmy w tym samym dniu zaręczyny
ja też 14 luty 2012 ;p ślub 08.08.2014
|
|
|
|
#2103 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18
Dziewczyny mam skierowanie do szpitala albo peknieta torbiel albo peknieta ciąża pozamaciczna... Mam pełno krwi w brzuchu musze czekać na Tżta i pojedziemy do szpitala gdzie pracuje moja mama. Co prawda to jakies 50km stąd ale tam wszystkich mama zna. Mega się przestraszylam, a najlepsze jest to ze przyjechalam na lajcie autobusem a babka mi teraz mówi ze mam się nigdzie sama nie ruszać
Trzymajcie kciuki żeby to nie była ciąża i żeby się samo wszystko wchlonelo bez zabiegu!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Maglena89
o nasi Tż się zgadali ale ślubujesz wcześniej odemnie
|
|
#2105 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
TŻ natychmiast niech do Ciebie jedzie!anannke śliczne te pierwsze butki które wkleiłaś
|
|
|
|
|
#2106 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Problem z przebraniem jest taki, że długość sukni jest dopasowywana do butów - ale jeśli najpierw miałabyś niewysoki obcas to może potem mogłabyś przebrać. Butków i tak nie będzie za wiele spod sukni widać, a najważniejsza jest wygoda ![]() Cytat:
Ja właśnie chyba będę miała przewodni motyw ecru/szampański z czerwienią Ale po sobie też wiem, że np. kolor bukietu się klaruje po tym, jak już zakupisz suknię, bo ona jednak też determinuje w pewien sposób styl i kolorystykę Przynajmniej u mnie ![]() Cytat:
Obawiam się tylko, że może być trudno znaleźć ładne szpilki na niezbyt wysokim obcasie... przeglądałam wczoraj ofertę kilku sklepów i nic ciekawego nie wpadło mi w oko, tylko jedne...
|
|||
|
|
|
#2107 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014
Cytat:
Jejku trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze !!
|
|
|
|
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym sie nie przejmowala tesciowa.... Gdybym ja brala do serca jej slowa, to bym zostala apostatka i slubu nie brala Najwazniejsze jest to, zeby Tobie odpowiadamy buty i pasowaly do calosci Cytat:
tylko zaslony sa bordowo-miedziano_ zlote.... takie tloczone.. Ja tez bym chciala fuksje amarant ( i do tego granat), ale nie wiem czy to pasuje. Moja sala tez jest dworkowa... Krysztalowe zyrandole itd... Pewnie biel i szampan najlepiej by sie sprawdzily, no ale sama nie wiem .... Moze tak wlasnie zrobi, tylko ja i Tz bedziemy miec fuksje i granat na sobie ( tzn suknia biala tylko dodatki)Yellow Me witaj!! Z ktorej strony Warszawy piszesz? wschod/zachod/Pld/pln ? ja tez warszawianka Juz rozgladasz sie za suknia?
|
||
|
|
|
#2112 | |
|
Erudycja
|
Cytat:
zeby nam sie tylko plany nie posypaly
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-08-23 o 14:13 |
|
|
|
|
#2113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie umiem chodzić na obcasach to po pierwsze, po drugie Tż jest ode mnie wyższy tylko jakieś 7cm, więc mam zamiar albo mieć płaskie buty, ale nie takie 'klapciochy' tylko z obcasem gdzieś 2cm albo jak znajdę ładne to gdzieś max 4cm wyższych i tak nie mogę bo sukienka będzie za krótka ![]() te pierwsze są ładne, mają 2,5cm a te drugie niestety już 5,5 więc jednak za dużo ;/co myślicie o tych pierwszych?
Ślub 26.07.2014 '-You still love her, huh? -I can't imagine the day I won't.' Dexter w spódnicy ![]() Edytowane przez hihihi Czas edycji: 2013-08-23 o 14:14 |
|
|
|
|
#2114 | ||
|
Rozeznanie
|
Justynkie cześć, widzę właśnie ze jest dużo wtedy ślubów
![]() Cytat:
Ślub będzie kościelny w parafii Tż bo był tam wiele lat ministrantem ![]() Cytat:
![]() A jeśli chodzi o buty to nie umiem chodzić na większych niż 4 cm obcas i takich będę szukać na ślub bo inaczej padnę tam...
|
|
#2115 |
|
Wtajemniczenie
|
Verunka!!! Matko Kochana! Wszystko będzie dobrze, na pewno. Trzymaj się i od razu jak Ci się poprawi to pisz. Buziaki
|
#2116 |
|
Konto usunięte
|
Verunka
wszystko będzie dobrze!!! myśl pozytywnie Justynkie - Ty to masz zmysł organizatorski bardzo dobry pomysł z podpinaniem pod nick podstawowych informacji o ślubie! Buty - moje na pewno będą na obcasie ok 8 cm, kocham szpilki
|
|
|
|
#2117 |
|
Rozeznanie
|
hihihi ja bym wzięła te pierwsze buty jak bym tylko takie w sklepie zobaczyła bo niskie i ładne, gdzie je znalazłaś?
Paris Parisienne jestem z południowego-wschodu koło Warszawy ![]() sukni planuję szukać po schudnięciu
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi wczoraj TŻ powiedział, że niestety nie będziemy mogli swojego dzika mieć na weselu...Przyszły mąż kuzynki planował mieć troszkę swoich wyrobów na stole tj. kiełbasy itd (niedługo zostanie myśliwym) i niestety właściciel się nie godzi na to...wiec na naszego dzika, który miał być prezentem od mojego szwagra też pewnie się nie zgodzi ;(((((
Cytat:
?Verunka wszystko będzie dobrze
|
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje kochana
Yellow Me Witaj Verunka trzymam mocno kciuki
|
#2120 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie płaskie, ale nie wysokie ![]() http://www.bialebuty.com.pl/pl/p/A-0...kora-eko-/3798
|
|
|
#2123 |
|
Wtajemniczenie
|
O mateńko, Verunka !!! Kto by pomyślał, wydawało się, że tylko ból brzucha ://
Trzymaj się mocno, daj nam koniecznie znać co i jak !!
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Verunka trzymaj się dzielnie, będzie dobrze.
Ja lubię wysokie obcasy, takie do 12 cm ale na ślub i wesele wolę jednak niższe tylko póki co, nic jeszcze nie znalazłam. |
|
|
|
#2125 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Staneło na tym, że wysłali mnie żebym pogadała z kierownikiem, składamy się na kwiaty czekoladki i jakieś kartki, żeby każdy się mógł wpisać. Ale masz piękną salę... ech ja dalej nie wiem jaki kolor przewodni, nawet nie wiem jak będzie pomalowana sala po remoncie ;/
|
|
#2126 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym ze chce juz na pewno grudzien styczen zamowic. a masz na oku jakas makijazystke, albo fryzjera? Verunka bardzo mocno trzymam kciuki |
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po przymiarkach
![]() Obeszłyśmy z 5 salonów z przyjaciółką, a ostatecznie wybrałam dwie sukienki. Jedna, to SONATA z salonu Żannet, o ta: http://www.salonkreacja.pl/strona/20...l#!prettyPhoto[myGallery]/6/ i tutaj powiem, że była to PIERWSZA sukienka, jaką w ogóle wybrałam do mierzenia (już dawno temu) Oczywiście na przymiarkach był mały rozmiar, bo 38, więc na mnie ciasna i przy mierzeniu była niedopasowana + dekolt nie będzie prosty, tylko w serduszko. A druga, to o dziwo... księżniczka ![]() Tylko nie bardzo szeroka, a trochę węższa. Wyglądałam na 20kg szczuplejszą Tylko, że nie można było zrobić fotki ![]() Ale się teraz zastanawiam: babka w II salonie mnie MEGA ścisnęła (gorset sznurowany) i dlatego tak super wyglądałam. Ale na wesele nie mogę się aż tak ścisnąć... Wiadomo, schudnę do wesela, bo to jeszcze rok, więc chciałabym tak z 10kg zrzucić. Druga sukienka to LOLITA z salonu Karina, fotki w załączniku. Robi mi świetną talię, a ukrywa biodra, czego w życiu bym się nie spodziewała. Moja Lolita jest troszkę inna, bo bardziej zdobna niż ta (wersja ecru jest inna niż biała). Na dole na jeszcze koronkę oraz na biuście ma dodatkowe aplikacje z kryształkami, które cudnie się mienią. Na pewno muszę jeszcze zmierzyć obie z mamą no i jeszcze do Byszyc podjechać. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2013-08-23 o 14:33 |
|
|
|
#2128 |
|
Rozeznanie
|
Dotka Super dzieki za relacje! Madrze pomyslalas z sznurowaniem, mnie babeczka tez mocno zapinala i dopinala w jednej sukni wrecz nie moglam normalnie oddychac
|
#2129 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Halo zgubo Nasza
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sorry, ale to zaczyna przypominać jakieś kółko wzajemnej adoracji. I nikt mi nie powie, że pokazywanie kafelek czy mówienie o obiadach, jest zwiazane ze ślubem. Okej napiszcie o tym, ale w jakimś poście zbiorczym! Cytat:
![]() Cytat:
Miało mi się przyjemnie nadrabiać, a było do bani. Koszmar! Dotka super, że przymiarki udane Mówisz, że z szerokimi biodrami w księżniczce da rade? Może jest dla mnie nadzieja
|
||||
|
|
|
#2130 |
|
Wtajemniczenie
|
Verunka! Trzymaj się Kochana!
hihihi mnie osobiście te drugie bardziej podeszły , ale te pierwsze złe nie są szczególnie gdy chcesz niższe- myślę, że ok! sama bym w takich śmigała Przepraszam, że znów poruszę temat, ale nadrobiłam trochę stron i chce się wypowiedzieć. Nie wiem dlaczego zdarzają się takie kłótnie... Rozumiem, że każda ma swoje poglądy itd. ale wątki poboczne zawsze są nie wierzę w to, że spotykając się z przyjaciółkami na konkretną rozmowę np. o ślubie to mówi się tylko o tym... Z pracodawcą wiadomo, że tylko o pracy się rozmawia, ale z przyjaciółkami nie. Mamy wspólne cele, marzenia (są one inaczej postrzegane, ale każda chce przeżyć ten dzień najwspanialej) wymieniamy zdania, poglądy. Nie żyjemy wyłącznie ślubem. Jak widzę temat, na który mogę się wypowiedzieć to się wypowiadam, jeśli nie- to nie. Proste. Tyle w tym temacie i proszę nie zarzucać mi, że to SPAM . Każdy mógł się wypowiedzieć więc to zrobiłam.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

ja też 14 luty 2012 ;p ślub 08.08.2014
ale ślubujesz wcześniej odemnie 
TŻ natychmiast niech do Ciebie jedzie!

Ja bym sie nie przejmowala tesciowa.... Gdybym ja brala do serca jej slowa, to bym zostala apostatka i slubu nie brala 

a i mnie pewnie nikt nie pamięta