![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja dziewczyna mnie denerwuje i męczy
co nie? Niezły ten wątek
![]() autorze, musisz chyba sfingować awarię kompa, albo neta - że niby nie masz dostępu i pisać nie możesz ![]() niestety jest to rozwiązanie na krótką metę, bo kiedyś awaria musi się skończyć... wątek-mistrz z jakiego powodu z nią jesteś? Żeby móc powiedzieć, że masz dziewczynę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Musi Ci na niej bardzo zależeć skoro dajesz się tak traktować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale poważnie, nie ogarniam problemu. Problemu z podstawówki, nie dorosłego faceta. Przeleciałam ![]()
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
Jak pojedziesz do niej w październiku, to chyba nawet się nie bedziesz mógł wysikać spokojnie. Przecież ona żyć Ci nie da.
I też się zastanawiam, co takiego podoba Ci się w osobie, która w ogóle nie ma zainteresowań ani własnego życia, a na dodatek jest terrorystą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś mi może wytłumaczyć o czym można rozmawiać cały dzień na GG z dziewczyną, której jedyną atrakcją w ciągu dnia jest spacer z dzieckiem?
![]() Oszalałabym po kilku dniach takiego bezsensownego klepania w klawiaturę. I do ten terror ("masz pisać tyle ile ja chcę!"). Autorze, Ty się dobrze zastanów, czy chcesz do niej jechać w październiku, bo dziewczyna Cię zamęczy. Tak na marginesie, jestem w Twoim wieku i nie mogę się nadziwić jak można tak marnować czas. Nie masz żadnych obowiązków? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
BAN stały
|
Byłam pewna, że to temat założony przez gimnazjalistę.
Jak dorosły facet i (podejrzewam) dorosła kobiet mogą całe dnie spędzać na pisaniu na GG? Ja rozumiem, że są wakacje, powiedzmy, że oni są studentami dziennymi i pracować nie muszą, ale są np. obowiązki domowe jak sprzątanie, obiad albo inne atrakcje takie jak sporty, czytanie, a nie komp i Playstation. Szczerze dla mnie to jest grafik trzynastolatka. Ale nie po to ten wątek został założony by autora oceniać (chociaż już to zrobiłam :P). Chłopie, dlaczego ulegasz tej dziewczynie? Co ona takiego w sobie ma, że się słuchasz jej jak pies pana? Tym bardziej, że jest to związek na odległość. Nie chcesz pisać? Nie pisz. Logiczne. Ty decydujesz o swoim życiu, a nie panna bluszcz. Jak można tak kogoś kontrolować i nim rządzić? Jeszcze rozumiem gdyby ona kontrolowała Twoje zachowanie w jakimś pozytywnym aspekcie (np. pilnowała żebyś fajek nie palił), ale zmuszanie kogoś do marnowania czasu? W życiu bym na to nie poszła. Ocknij się chłopie i weź się w garść, nie da sobie wchodzić na głowę. Obrazi się? Trudno. Powiedz jej, że ją kochasz, ale Twoje sprawy są równie ważne jak jej, więc w związku czasem trzeba iść na kompromis. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
O czym można tyle pisać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
A teraz zapytam serio: czy ona ma problem psychiczny? Bo po 1 TAKIE pisanie dla mnie nie jest normalne - no bo co ona nie ma nic do roboty? Traktuje to jak powietrze. A po 2 nie widzi opcji, że dla kogoś to może być za dużo.
Dla mnie to dziwna i zrównoważona osoba tak nie robi :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Jeny, to takie problemy jeszcze istnieją? Ktoś używa jeszcze gg?
Poza tym: jesteście siebie warci. Może masz 23 lata, ale gdybyś tego nie napisał, byłabym pewna, że jesteś gimnazjalistą. O wiek Twojej partnerki nie pytam, bo nie jest mi to potrzebne. Oboje zachowujecie się jak dzieci. Nie chodzi wyłącznie o śmieszne gg, ale bardziej o to, że nie potraficie znaleźć sobie ambitnych zajęć i zaplanować dnia wolnego od gg. Jeżeli dobrze rozumiem, to przerwa ma być mini szantażem emocjonalnym? Nie baw się w to i zacznij zachowywać jak dorosły facet. Nie lekceważ, ale miej swoje zdanie i nie bój się go przedstawiać. Jeżeli Twojej dziewczynie się to nie spodoba - odejdź. I zanim zaangażujesz się w kolejny związek, popracuj nad sobą. To w tej chwili najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
ja używam
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
No jak to o czym: - teskniusiasz za mna - bardzo - oj chyba wcale nie - tęskniusiam za Tobą bardzo! - ale ja tego nie czuję, zaniedbujesz mnie! - ale naprawdę - naprawdę? bo chyba nie, nawet wczoraj płąkusiałam troszkę - ojej, ale ja naprawdę tęskniusiam z a tobą - a co robisz - nic - jak to nic? Na pewno coś robisz! - no nic nie robię - jak nic nie robisz? A pisałeś że tęsknisz za mną! Kłamca! - Tęsknie za toba! - wcale nie! przed chwilą napisałeś że NIC nie robisz! i tak 6 godzin z rzędu ![]() "Tęsknię" można zamieć na : myślę/marzę/kocham/czy Ci się podobam jeszcze/ jestem gruba/ moje życie nie ma sensu/wcale mnie już nie kochasz itd. itp. ![]()
![]() |
#45 |
Zadomowienie
|
Wątpię abyś miał 23 lata
![]() Na pewno Twoja dziewczyna jest zaborcza z tym że nie mnie oceniać z jakiego powodu. Być może jest bardzo zazdrosna, może nie ma dość dużo własnych zajęć, może to jeszcze ten początkowy etap związku kiedy ona 24 godziny na dobę napawa się myśleniem o Tobie. Zawsze są 2 strony medalu - może dałeś jej jakiś powód do takiego zachowania? Trochę mało wiemy. Na pewno powinieneś jej spokojnie i szczerze powiedzieć co Ci leży na wątrobie. Długo jesteście razem? Jak przebiegają wasze spotkania w 4 oczy? I żeby nie było - gadanie w stylu "zrobisz czego chcę i koniec" to dziecinada i nie pozwalaj jej na takie zagrywki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Autorze zmień komunikator! ![]() Edytowane przez 150f22149d232a15625e38a732d46b6c6e220cbb_63e043022f3b0 Czas edycji: 2013-08-23 o 13:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Porozmawiaj z dziewczyna, moze cos do niej dotrze. Jesli nie to szkoda Twojego czasu bo predzej czy pozniej i tak odejdziesz.
![]() |
![]() |
#48 |
Zakorzenienie
|
Tyle czasu przed kompem?! Nie boisz się, że nabawisz się hemoroidów? Może zapytaj się swej lubej, czy nie obawia się tego samego... Podobno bardzo niefajna dolegliwość, a bierze się miedzy innymi z długotrwałego płaszczenia tyłka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() wyprzedziłaś mnie- miałam tu napisać podobny dialog ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
autor otrzymuje odznake: Pipa miesiaca sierpnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
eeeeeeeee, 23 dopiero. Dajmy innym szansę
![]()
![]() |
#52 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W jednym wątku czepialstwo Ci nie wyszło, będziesz próbować w drugim? To dopiero niedorzeczne. [1=150f22149d232a15625e38a 732d46b6c6e220cbb_63e0430 22f3b0;42413202]No i teraz wiemy, że aby nie być śmiesznym i glupim to trzeba używać fb, gtalka albo skype. Autorze zmień komunikator! ![]() Kto napisał, że autor jest śmieszny i głupi, bo używa gg? ![]() Edytowane przez Agata bloguje Czas edycji: 2013-08-23 o 14:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Czepiałam się Ciebie gdzieś indziej? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam problemu z wyrażeniem myśli. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() No wiesz, są osoby, które potrafią deprecjonować problem zdrady, bo została wykryta na facebooku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Problem gg jest dla mnie śmieszny, nie problem Autora. Wystarczy przestać się czepiać i zastanowić. Myślę, że możemy zakończyć tę rozmowę. Takie wizażanki jak Ty obniżają wartość tego forum. Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
Napisz jej ze masz problem z oczami i okulista zalecił ograniczenie czasu spędzonego przed komputerem
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Rozeznanie
|
Łojezu, świetny wątek
![]() ![]() Zresztą GG - wolę skype'a bo można gębę zobaczyć. Albo pogadać przez telefon ![]()
![]() |
#59 |
Przepompownia Ścieków
|
Prosta droga do toksycznej "wietrznej miełości". Pogadaj z nią, żeby się opamiętała, wytłumacz, czemu ma się opamiętać, a Ty dorośnij i trzymaj się własnego zdania, nie rób wszystkiego, co Ci ona każe, na boga!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.