|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42413355]http://www.youtube.com/user/alusia842 ?[/QUOTE]
dziekuje to ona
|
|
|
|
#2282 |
|
Rozeznanie
|
żeby udowodnić i pokazać wszystkim oglądającym, że akceptują i kochają każdy centymetr i kilogram swojego ciałka :P i że hejty (często konstruktywna krytyka) nie działają :P
|
|
|
|
#2283 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Matkobosko! Przypomniał mi się tekst którejś z Was z wczoraj czy z przedwczoraj. Że z tą swoją całą pewnością siebie to się nadaje do tarcia chrzanu ...tartego. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)/prasować itd. To nie jest fizyka kwantowa i każdy jest w stanie tego się nauczyć Gdyby facet mi oświadczył, że on nie potrafi, mimo wysiłków, ugotować sobie porządnego obiadu(czyli nie: pizza z mrożonki/spaghetti w proszku itd.) to zastanowiłabym się poważnie nad jego inteligencją i rozwojem umysłowym Nie mam zamiaru być mamusią, żeby obsługiwać/uczyć zajmowania się domem mojego partnera Wychodzę z założenia, że powinno dzielić się obowiązkami w związku na tyle, na ile jest to możliwe ![]() nowy filmik u Nissiax obecnie chyba moja ulubiona youtuberka
|
|
|
|
|
#2285 |
|
Zadomowienie
|
I czepiamy się wszystkiego z braku lepszych zajęć
|
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmarzona poleciała z wiatrem
szmaty pod płotem i co chwilę powtarzane HELLO ale jak pokazała te brudne pazury, to już było dla mnie za wiele...
|
#2287 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie co?
Zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą. Obczajcie. Wklei tutaj ktoś link do osoby która ma mało widzów, a np robi jakieś cyrki. Czasem tak bywa. Podchwycą wszystki temat. Rozmowa, kopiowanie linka, a przecież tej osobie rośnie wtedy oglądalność. Ciekawe czy o dużo wzrasta liczba odsłon. Wtedy taka osoba myśli sobie co jest grane, pewnie jestem super, chcą mnie oglądać.
|
|
|
|
#2288 |
|
Raczkowanie
|
Pewna siebie czy nie to akurat mam gdzieś, ale jej ciągłe powtarzanie, że jest PERFEKCYJNA po prostu było śmieszne
![]() I oczywiście złota myśl na koniec: "pamiętajcie, bądźcie perfekcjonistami" Ja tam się uśmiałam na tym filmiku.
|
#2289 |
|
Zakorzenienie
|
czasami nawet przychodziły osoby świeżo zarejestrowane na wizażu i pisały coś w stylu
"o hej, zawsze was podczytywałam, aż specjalnie się zalogowałam, żeby pogadać... co sądzicie o tej dziewczynie i tym kanale" ![]() zawsze jestem prawie pewna, że kanał tej nowej osoby
|
#2290 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No właśnie nie wiem, czemu wszyscy wyciągają takie skrajności. W życiu nie chciałabym być z takim Misiem, któremu muszę mamusiować i wszystko za niego robić. Napisałam też już o tym ze dwa posty temu. To kobieta jest często panią domu (i to nie obelga przecież), co nie znaczy, że ma komuś usługiwać. Cała dyskusja podchodzi trochę pod rozprawkę na temat "Rola kobiety we współczesnym świecie", a ja coraz bardziej się czuję, jakbym wygłaszała, że baba to baba i jej miejsce jest w kuchni. A tak przecież nie jest.
|
|
|
|
|
#2291 |
|
Dossisława I
|
Spotkanie Kospera z widzkami i autografy
od 3 minuty http://www.youtube.com/watch?v=ZUnHj...YUgpM7qGj2KBHw |
|
|
|
#2292 |
|
Rozeznanie
|
nie oglądam Radzki, ale kiedy czasem z ciekawości włączę jej jakiś filmik, to za każdym razem śmieję się z jej intra...
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
czasem jest tak, że kobieta woli wkręcić żarówkę, niż ugotować, bo wychodzi jej to lepiej i z facetami też tak czasem jest, że lepiej im idzie w gotowaniu niż stawianiu domów
co nie oznacza, że jedno albo drugie nie potrafiłoby przyrządzić sobie jakiegokolwiek obiadu i czasem zamienić się rolami ja tam akurat lubię dogodzić mojemu mężczyźnie, ale jak on ma ochotę i chce zrobić mi przyjemność, to ugotuje pyszne jedzenie i nawet pomoże mi w sprzątaniu jednak jak przychodzi zmęczony po pracy, to obiad ciepły na stole musi być
|
#2294 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym wydaje mi się, że ona nie może poczuć się bardziej super niż obecnie wydaje jej się, że jest
|
|
|
|
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak dla mnie wykonywanie takich czynności to powinna być codzienność, a nie wyjątkowa rzecz dla zrobienia przyjemności drugiej osobie Ale ludzie są różni, więc EOT ![]() Strasznie podobają mi się brwi Nissiax: niby takie delikatne, ale nadają całej twarzy subtelnego wyrazu
|
||
|
|
|
#2297 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2298 |
|
Dossisława I
|
|
|
|
|
#2299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po tytule znajdziesz, przeczytałam ją mając chyba 19 lat, od razu wiedziałam, że feministką nie będę ![]() Cytat:
Cytat:
dzisiejszy vlog: http://www.youtube.com/channel/UCK2ACorzpH-igxuHZ2ObCEA Tam przeważnie gotuje Benji, ale też postawił dom, potrafi zaopiekować sie dzieckiem itd, jedna uwaga: on pracuje w domu!!! Nie wiem jakby to wyglądało, gdyby wychodził z domu o 8, a wracał o 19 np.
|
|
#2300 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczynki! Czytam was chyba od roku więc pora się przywitać
![]() Długo nic nie pisałam, ale teraz już nie wytrzymam. Po linku do "trzeciej siostry GLAM" weszłam na ich fejsa, żeby sprawdzić czy jakoś się to tego odniosły. A tam pod obrazkiem wypowiedź księżniczki:"SiostryGlam Katarzyna Haponik, a słyszałaś o czymś takim jak biologia, geny, metabolizm? Nie każdy grubas wpierdziela i nie ćwiczy, tak samo nie każda za☠☠☠***sta laska się katuje i biega codziennie. taki jest ten świat wg mnie wygląd w najmniejszym procencie zależy od wysiłku czy diety. Znam dziewczyny, które żywią się fast foodem codziennie i zagryzają lodami a kondycję ja mam lepszą od nich i ważą po 50 kg 21 sierpnia o 21:21 · Lubię to! · 11" |
|
|
|
#2301 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zależy czy się razem mieszka. Jak nie to może nie być taka codzienność. ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2302 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2303 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Niektórzy mogą jeść wszystko i są po prostu szczupli - taka natura..
(zazdroszczę) Ale ja niestety tak nie mam i księżniczka też nie. Więc niech się nie oburza , tylko ograniczy te lody, ciastka, kawki z bitą śmietaną , pizzę i inne takie , a nie ludzi objeżdża na fejsie . |
|
|
|
#2305 |
|
Konto usunięte
|
Może polecę klasykiem, ale ja się pytam: gdzie są rodzice?!
"To nie jest S2, tylko ACE 2 - lód drugi... " Ona nie mieszka przypadkiem w Anglii? ![]() Mam ochotę jej dać chusteczkę. Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-08-23 o 16:02 |
|
|
|
#2306 |
|
Konto usunięte
|
Ej, nagrałam kiedyś kilka filmików i wrzuciłam na jutub, ale nikt mnie nie chciał oglądać
Stwierdziłam, że to za duża strata czasu, zwłaszcza jak się ma sprzęt trochę do pupy, jak ja.
|
|
|
|
#2307 | ||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Co racja to racja![]() ![]() Smutne to nasze życie...jak to w chlewie. ![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2309 |
|
summer vibes;)
|
[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42415193]Ej, nagrałam kiedyś kilka filmików i wrzuciłam na jutub, ale nikt mnie nie chciał oglądać
Stwierdziłam, że to za duża strata czasu, zwłaszcza jak się ma sprzęt trochę do pupy, jak ja.[/QUOTE]Może wrzuć jeszcze raz? Nawet nie obejrzałam, trzeba było pisać tutaj.
|
|
|
|
#2310 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie no, chciałam nagrywać głównie makijaże, ale do tego trzeba jednak porządniejszego sprzętu. Mój aparat nie przybliża w trakcie nagrywania, do tego nagrywa przede wszystkim szumy . Stwierdziłam też, że mam wkurzający głos i za bardzo się krzywię. Więc zamiast tego założyłam bloga . Może jak skończę remont mieszkania to się odbrażę i spróbuję jeszcze raz.
Edytowane przez 10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e Czas edycji: 2013-08-23 o 16:26 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

)/prasować itd. To nie jest fizyka kwantowa i każdy jest w stanie tego się nauczyć 

Ja tam się uśmiałam na tym filmiku.