Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV! - Strona 77 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 14:53   #2281
sylwoha
Zakorzenienie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XV!

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42413355]http://www.youtube.com/user/alusia842 ?[/QUOTE]

dziekuje to ona
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 14:55   #2282
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MirellamKoko Pokaż wiadomość
Nie ma to jak kolejnna pogadanka o akceptacji siebie.
Dlaczego takie filmiki nagrywają tylko otyłe osoby?
żeby udowodnić i pokazać wszystkim oglądającym, że akceptują i kochają każdy centymetr i kilogram swojego ciałka :P i że hejty (często konstruktywna krytyka) nie działają :P
bzimbziam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:00   #2283
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=pF-Va_PMkBY
k* !
co Wy tu wklejacie to jest jakiś kosmos

Matkobosko!

Przypomniał mi się tekst którejś z Was z wczoraj czy z przedwczoraj.
Że z tą swoją całą pewnością siebie to się nadaje do tarcia chrzanu ...tartego.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:01   #2284
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość

To staromodne, staroświeckie i jakie tam jeszcze, ale ja też uważam, że kobieta powinna umieć gotować, dom ogarnąć. W sumie każdy dorosły, samodzielny człowiek powinien, ale kobita w szczególności. Znam przypadki, gdzie ani laska, ani gościu nie gotuje, ciągle jakieś gotowce z papierka albo knajpy. No nie przeżyłabym tego.
Czemu akurat kobieta w szczególności? Nie chciałabym mieć faceta, który nie ogarnia podstawowych czynności koniecznych do wykonania w domu, typu gotowanie/obsługa pralki(nie wiem czemu, ale zarówna na wizażu czytałam, jak i słyszałam o moich znajomych, że Misio nie potrafi obsłużyć pralki i pranie to domena kobieca )/prasować itd. To nie jest fizyka kwantowa i każdy jest w stanie tego się nauczyć Gdyby facet mi oświadczył, że on nie potrafi, mimo wysiłków, ugotować sobie porządnego obiadu(czyli nie: pizza z mrożonki/spaghetti w proszku itd.) to zastanowiłabym się poważnie nad jego inteligencją i rozwojem umysłowym Nie mam zamiaru być mamusią, żeby obsługiwać/uczyć zajmowania się domem mojego partnera Wychodzę z założenia, że powinno dzielić się obowiązkami w związku na tyle, na ile jest to możliwe

nowy filmik u Nissiax obecnie chyba moja ulubiona youtuberka
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:01   #2285
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
I jesteśmy brzydkie, paskudne i zakompleksione.
I czepiamy się wszystkiego z braku lepszych zajęć
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:02   #2286
olenkasz
Zakorzenienie

Rozmarzona poleciała z wiatrem

szmaty pod płotem i co chwilę powtarzane HELLO

ale jak pokazała te brudne pazury, to już było dla mnie za wiele...
Stary 2013-08-23, 15:04   #2287
MirellamKoko
Rozeznanie

Wiecie co?
Zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą.
Obczajcie.
Wklei tutaj ktoś link do osoby która ma mało widzów, a np robi jakieś cyrki. Czasem tak bywa. Podchwycą wszystki temat. Rozmowa, kopiowanie linka, a przecież tej osobie rośnie wtedy oglądalność.
Ciekawe czy o dużo wzrasta liczba odsłon.
Wtedy taka osoba myśli sobie co jest grane, pewnie jestem super, chcą mnie oglądać.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:06   #2288
Suvienka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Lepiej by było jakby zabłysnęła mądrością a nie pewnością siebie.
Pewna siebie czy nie to akurat mam gdzieś, ale jej ciągłe powtarzanie, że jest PERFEKCYJNA po prostu było śmieszne
I oczywiście złota myśl na koniec: "pamiętajcie, bądźcie perfekcjonistami" Ja tam się uśmiałam na tym filmiku.
Stary 2013-08-23, 15:07   #2289
olenkasz
Zakorzenienie

czasami nawet przychodziły osoby świeżo zarejestrowane na wizażu i pisały coś w stylu
"o hej, zawsze was podczytywałam, aż specjalnie się zalogowałam, żeby pogadać...
co sądzicie o tej dziewczynie i tym kanale"

zawsze jestem prawie pewna, że kanał tej nowej osoby
Stary 2013-08-23, 15:07   #2290
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Olkaaaa_s Pokaż wiadomość
Czemu akurat kobieta w szczególności? Nie chciałabym mieć faceta, który nie ogarnia podstawowych czynności koniecznych do wykonania w domu, typu gotowanie/obsługa pralki(nie wiem czemu, ale zarówna na wizażu czytałam, jak i słyszałam o moich znajomych, że Misio nie potrafi obsłużyć pralki i pranie to domena kobieca )/prasować itd. To nie jest fizyka kwantowa i każdy jest w stanie tego się nauczyć Gdyby facet mi oświadczył, że on nie potrafi, mimo wysiłków, ugotować sobie porządnego obiadu(czyli nie: pizza z mrożonki/spaghetti w proszku itd.) to zastanowiłabym się poważnie nad jego inteligencją i rozwojem umysłowym Nie mam zamiaru być mamusią, żeby obsługiwać/uczyć zajmowania się domem mojego partnera Wychodzę z założenia, że powinno dzielić się obowiązkami w związku na tyle, na ile jest to możliwe

No właśnie nie wiem, czemu wszyscy wyciągają takie skrajności. W życiu nie chciałabym być z takim Misiem, któremu muszę mamusiować i wszystko za niego robić.
Napisałam też już o tym ze dwa posty temu. To kobieta jest często panią domu (i to nie obelga przecież), co nie znaczy, że ma komuś usługiwać. Cała dyskusja podchodzi trochę pod rozprawkę na temat "Rola kobiety we współczesnym świecie", a ja coraz bardziej się czuję, jakbym wygłaszała, że baba to baba i jej miejsce jest w kuchni. A tak przecież nie jest.
Stary 2013-08-23, 15:15   #2291
TheDocha
Dossisława I

Spotkanie Kospera z widzkami i autografy
od 3 minuty
http://www.youtube.com/watch?v=ZUnHj...YUgpM7qGj2KBHw
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:17   #2292
bzimbziam
Rozeznanie

nie oglądam Radzki, ale kiedy czasem z ciekawości włączę jej jakiś filmik, to za każdym razem śmieję się z jej intra...
Stary 2013-08-23, 15:18   #2293
Patalus
Zakorzenienie

czasem jest tak, że kobieta woli wkręcić żarówkę, niż ugotować, bo wychodzi jej to lepiej i z facetami też tak czasem jest, że lepiej im idzie w gotowaniu niż stawianiu domów
co nie oznacza, że jedno albo drugie nie potrafiłoby przyrządzić sobie jakiegokolwiek obiadu i czasem zamienić się rolami
ja tam akurat lubię dogodzić mojemu mężczyźnie, ale jak on ma ochotę i chce zrobić mi przyjemność, to ugotuje pyszne jedzenie i nawet pomoże mi w sprzątaniu
jednak jak przychodzi zmęczony po pracy, to obiad ciepły na stole musi być
Stary 2013-08-23, 15:19   #2294
Aishowa
Zadomowienie

Cytat:
Wiecie co?
Zastanawiam się jeszcze nad jedną rzeczą.
Obczajcie.
Wklei tutaj ktoś link do osoby która ma mało widzów, a np robi jakieś cyrki. Czasem tak bywa. Podchwycą wszystki temat. Rozmowa, kopiowanie linka, a przecież tej osobie rośnie wtedy oglądalność.
Ciekawe czy o dużo wzrasta liczba odsłon.
Wtedy taka osoba myśli sobie co jest grane, pewnie jestem super, chcą mnie oglądać.
Od tego jest ten wątek, żeby wklejać linki do różnych filmów tych które nam się podobają i tych co nie. Jakbyśmy gadały o samych poważnych sprawach byłoby nudno Poza tym wydaje mi się, że ona nie może poczuć się bardziej super niż obecnie wydaje jej się, że jest
Aishowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:21   #2295
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:

nowy filmik u Nissiax obecnie chyba moja ulubiona youtuberka
Mimo jej wpadek, też jest moją absolutną ulubienicą
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:35   #2296
Olkaaaa_s
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie nie wiem, czemu wszyscy wyciągają takie skrajności. W życiu nie chciałabym być z takim Misiem, któremu muszę mamusiować i wszystko za niego robić.
Napisałam też już o tym ze dwa posty temu. To kobieta jest często panią domu (i to nie obelga przecież), co nie znaczy, że ma komuś usługiwać. Cała dyskusja podchodzi trochę pod rozprawkę na temat "Rola kobiety we współczesnym świecie", a ja coraz bardziej się czuję, jakbym wygłaszała, że baba to baba i jej miejsce jest w kuchni. A tak przecież nie jest.
Widzę, że mamy podobne poglądy
Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
czasem jest tak, że kobieta woli wkręcić żarówkę, niż ugotować, bo wychodzi jej to lepiej i z facetami też tak czasem jest, że lepiej im idzie w gotowaniu niż stawianiu domów
co nie oznacza, że jedno albo drugie nie potrafiłoby przyrządzić sobie jakiegokolwiek obiadu i czasem zamienić się rolami
ja tam akurat lubię dogodzić mojemu mężczyźnie, ale jak on ma ochotę i chce zrobić mi przyjemność, to ugotuje pyszne jedzenie i nawet pomoże mi w sprzątaniu
pogrubione brzmi dla mnie kosmicznie Jak dla mnie wykonywanie takich czynności to powinna być codzienność, a nie wyjątkowa rzecz dla zrobienia przyjemności drugiej osobie Ale ludzie są różni, więc EOT

Strasznie podobają mi się brwi Nissiax: niby takie delikatne, ale nadają całej twarzy subtelnego wyrazuZ moimi ciemnymi, łukowatymi i długimi brwiami mogę o czymś takim pomarzyć
Olkaaaa_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:36   #2297
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Spotkanie Kospera z widzkami i autografy
od 3 minuty
http://www.youtube.com/watch?v=ZUnHj...YUgpM7qGj2KBHw
wtf? kto to jest?
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:41   #2298
TheDocha
Dossisława I

Cytat:
Napisane przez gagateczkaaa Pokaż wiadomość
wtf? kto to jest?
Chłopak albo kolega Hani - causeiloveu1 . On nagrywa jakieś filmiki z grami i często z Hanią robił live.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:43   #2299
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Evelinek wszystkie nas kocha, tylko się nie przyzna otwarcie.

O toto, ja też bardzo lubię zrobić mojemu dobry obiad, czy jak przyjdą znajomi to postawić nie tylko paluszki. Po prostu miło mi jak ktoś mnie chwali i wiem, że smakuje. Chociaż mistrzem też nie jestem, ale staram się gotować sama i używać minimum gotowców i półproduktów.

Hmmm... Może też trochę tak zabrzmiało to co wcześniej napisałam. Nie uważam, że kobieta musi zajmować się domem, dzieckiem, sprzątać, gotować, a facet tylko przychodzi z pracy i leży z piwem. Gdyby tak było, pewnie nadal mieszkałabym z rodzicami i czekała na mojego księcia w białym passacie, który mnie porwie i będę mogła mu codziennie obierać ziemniory. Podział obowiązków jest dobry, my z moim TŻ uzupełniamy się tak, że każdy robi to co bardziej lubi, albo na co ma czas i jest spoko. Nadal jednak to jakoś naturalnie wychodzi tak "typowo" - ja częściej gotuję, robię takie codzienne porządki, on zwykle robi większe zakupy, duże sprzątanie, ścieli łóżko (). Bo może coś w tym jednak jest, że są zajęcia "typowo damskie" i "typowo męskie".
Niech sobie do restauracji chodzi kto chce i 3 razy dziennie. Kto bogatemu zabroni. Po prostu wiem, że są ludzie tak niesamodzielni (czy leniwi), że robią w domu minimum, nie gotują, a jak trzeba zrobić kolację urodzinową na 8 osób to wzywają catering. W moim odczuciu to jest słabe i tyle.
Jest!!! Polecam książkę Płeć mózgu, autor - nie pamiętam Po tytule znajdziesz, przeczytałam ją mając chyba 19 lat, od razu wiedziałam, że feministką nie będę

Cytat:

Ja doskonale wiem o co Ci chodzi

Cytat:
Napisane przez Patalus Pokaż wiadomość
Przykład Judy i Beni, oni dla mnie są idealni!!!
dzisiejszy vlog:
http://www.youtube.com/channel/UCK2ACorzpH-igxuHZ2ObCEA
Tam przeważnie gotuje Benji, ale też postawił dom, potrafi zaopiekować sie dzieckiem itd, jedna uwaga: on pracuje w domu!!! Nie wiem jakby to wyglądało, gdyby wychodził z domu o 8, a wracał o 19 np.
Stary 2013-08-23, 15:43   #2300
only f
Przyczajenie

Hej dziewczynki! Czytam was chyba od roku więc pora się przywitać
Długo nic nie pisałam, ale teraz już nie wytrzymam. Po linku do "trzeciej siostry GLAM" weszłam na ich fejsa, żeby sprawdzić czy jakoś się to tego odniosły. A tam pod obrazkiem wypowiedź księżniczki:

"SiostryGlam Katarzyna Haponik, a słyszałaś o czymś takim jak biologia, geny, metabolizm? Nie każdy grubas wpierdziela i nie ćwiczy, tak samo nie każda za☠☠☠***sta laska się katuje i biega codziennie. taki jest ten świat wg mnie wygląd w najmniejszym procencie zależy od wysiłku czy diety. Znam dziewczyny, które żywią się fast foodem codziennie i zagryzają lodami a kondycję ja mam lepszą od nich i ważą po 50 kg
21 sierpnia o 21:21 · Lubię to! · 11"
only f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:45   #2301
201607131106
Konto usunięte

Cytat:

pogrubione brzmi dla mnie kosmicznie Jak dla mnie wykonywanie takich czynności to powinna być codzienność, a nie wyjątkowa rzecz dla zrobienia przyjemności drugiej osobie Ale ludzie są różni, więc EOT

Zależy czy się razem mieszka. Jak nie to może nie być taka codzienność.

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
Napisane przez only f Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki! Czytam was chyba od roku więc pora się przywitać
Długo nic nie pisałam, ale teraz już nie wytrzymam. Po linku do "trzeciej siostry GLAM" weszłam na ich fejsa, żeby sprawdzić czy jakoś się to tego odniosły. A tam pod obrazkiem wypowiedź księżniczki:

"SiostryGlam Katarzyna Haponik, a słyszałaś o czymś takim jak biologia, geny, metabolizm? Nie każdy grubas wpierdziela i nie ćwiczy, tak samo nie każda za☠☠☠***sta laska się katuje i biega codziennie. taki jest ten świat wg mnie wygląd w najmniejszym procencie zależy od wysiłku czy diety. Znam dziewczyny, które żywią się fast foodem codziennie i zagryzają lodami a kondycję ja mam lepszą od nich i ważą po 50 kg
21 sierpnia o 21:21 · Lubię to! · 11"
Dobry i zdrowy wygląd zależy w największym procencie bezpośrednio od ilości godzin wyleżanych w wannie z bombami oraz od częstych inhalacji janki kendl. Nie wiedziałaś?
Stary 2013-08-23, 15:49   #2302
ladymln
Zadomowienie

Cytat:

Strasznie podobają mi się brwi Nissiax: niby takie delikatne, ale nadają całej twarzy subtelnego wyrazuZ moimi ciemnymi, łukowatymi i długimi brwiami mogę o czymś takim pomarzyć
No mi bliżej do Twoich poglądów. Ale być może wynika to z tego, że mam podobny przykład w domu, nie ogarniam też podziału na prace męskie i damskie, i to też chyba właśnie z powyższego wynika. Ugotuję zupę, ale i wywiercę dziurę w ścianie na obrazek, zmienię sobie koło w aucie i położę nawet kafelki na podłodze. Ale też kończę dyskusję, bo każdy ma swoje poglądy i racje.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:56   #2303
bzimbziam
Rozeznanie

Cytat:

Dobry i zdrowy wygląd zależy w największym procencie bezpośrednio od ilości godzin wyleżanych w wannie z bombami oraz od częstych inhalacji janki kendl. Nie wiedziałaś?
Stary 2013-08-23, 15:58   #2304
patisia123
Zakorzenienie

Niektórzy mogą jeść wszystko i są po prostu szczupli - taka natura..
(zazdroszczę) Ale ja niestety tak nie mam i księżniczka też nie. Więc niech się nie oburza , tylko ograniczy te lody, ciastka, kawki z bitą śmietaną , pizzę i inne takie , a nie ludzi objeżdża na fejsie .
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 15:59   #2305
201607131106
Konto usunięte

Może polecę klasykiem, ale ja się pytam: gdzie są rodzice?!

"To nie jest S2, tylko ACE 2 - lód drugi... " Ona nie mieszka przypadkiem w Anglii?
Mam ochotę jej dać chusteczkę.

Edytowane przez 201607131106
Czas edycji: 2013-08-23 o 16:02
Stary 2013-08-23, 16:13   #2306
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Ej, nagrałam kiedyś kilka filmików i wrzuciłam na jutub, ale nikt mnie nie chciał oglądać Stwierdziłam, że to za duża strata czasu, zwłaszcza jak się ma sprzęt trochę do pupy, jak ja.
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 16:20   #2307
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Matkobosko!

Przypomniał mi się tekst którejś z Was z wczoraj czy z przedwczoraj.
Że z tą swoją całą pewnością siebie to się nadaje do tarcia chrzanu ...tartego.
Mój Co racja to racja

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
I czepiamy się wszystkiego z braku lepszych zajęć
Smutne to nasze życie...jak to w chlewie.

Cytat:

Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 16:20   #2308
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
gdzie mój chomik?!

jestes niezawodna
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 16:22   #2309
Atenya
summer vibes;)

[1=10d3114ef3d862beaa91202 3ff1278e051468e2e_611d910 7d3b9e;42415193]Ej, nagrałam kiedyś kilka filmików i wrzuciłam na jutub, ale nikt mnie nie chciał oglądać Stwierdziłam, że to za duża strata czasu, zwłaszcza jak się ma sprzęt trochę do pupy, jak ja.[/QUOTE]
Może wrzuć jeszcze raz? Nawet nie obejrzałam, trzeba było pisać tutaj. Trudno o lepszą reklamę
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 16:25   #2310
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Może wrzuć jeszcze raz? Nawet nie obejrzałam, trzeba było pisać tutaj. Trudno o lepszą reklamę
Jeszcze wtedy tu z wami nie gadałam Nie no, chciałam nagrywać głównie makijaże, ale do tego trzeba jednak porządniejszego sprzętu. Mój aparat nie przybliża w trakcie nagrywania, do tego nagrywa przede wszystkim szumy . Stwierdziłam też, że mam wkurzający głos i za bardzo się krzywię. Więc zamiast tego założyłam bloga . Może jak skończę remont mieszkania to się odbrażę i spróbuję jeszcze raz.

Edytowane przez 10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e
Czas edycji: 2013-08-23 o 16:26
10d3114ef3d862beaa912023ff1278e051468e2e_611d9107d3b9e jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości