|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
![]() nagram sobie to |
|
|
|
|
#2822 |
|
Copyraptor
|
O rany, są całe analizy tego, dlaczego Hawkeye ssie, padłam
http://www.wired.com/geekdad/2012/03...wkeye-archery/ |
|
|
|
#2823 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
ja zawsze w łokieć dostAwałam
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2824 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
Kiedyś na tvn player był program (nie mogę znaleźć, chyba usunęli) o kobiecie, której praca polegała na przygotowywaniu dla sławnych/bogatych łożyska do jedzenia, w sterylnych warunkach, miała specjalną suszarkę i inne sprzęty. Najczęściej robiła tabletki, które później babki codziennie łykały albo koktajle.
|
|
|
|
|
#2825 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;4241389 3]ach no to Ty, Demi
![]() no trudno, pogodzę się z tym faktem jakoś [/QUOTE]właśnie sobie uświadomiłam że mój młody ma 2 czerwca urodziny biedne dziecko
|
|
#2826 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2827 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
|
#2828 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Cytat:
ale znajomy co miał pistolet treningowy mi pozwalał strzelać, fajna sprawa, chociaż w nim nie ma naboi tylko taka farbka Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2829 |
|
Konto usunięte
|
Dla mnie to glównie byłby to ból dupy związany z niemożliwością strzelania z łuku maszynowo, bo to jest taki fajny schemat! :< Jeden z za☠☠☠istszych (zaraz po lądowaniu na ugiętych kolanach, podpierając się jedną ręką, jeszcze najlepiej ze wzrokiem skierowanym przed siebie
|
|
|
|
#2830 | ||
|
Copyraptor
|
Cytat:
jak Legolas strzela kilkoma strzałami naraz i zabija x orków jednocześnie, to to jest epickie. Jak Hawkeye biegnie, spada i strzela w locie żeby mu się strzała gdzieśtam wbiła i go uratowała, to to jest epickie. I filmowe, i och, ach, dynamika, akcja. A że tego się nie da w rzeczywistości zrobić, no to inna sprawa, bo nikogo poza takimi wariatami jak ja to nie obchodzi To tak jak z pistoletami z tłumikiem. We wszystkich filmach oni sobie nakręcają ten tłumik i dźwięk jest taki, jakby ktoś cicho kichnął. A w rzeczywistości jest tak: http://www.youtube.com/watch?v=vtPdj...tailpage#t=311 Kolejna pierdoła - dźwięk wyciągania miecza z pochwy. Ziiiing! Bzzzzang! Świsty, klangi, brzęczenia! A prawda jest taka, że żaden wyciągany z pochwy miecz nie ma prawa wydawać dźwięku, bo one są wykładane skórą/futrem. Gdyby był jakiś metaliczny dźwięk to znaczy, że miecz przy wyciąganiu się o coś tępi, więc no ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Cytat:
może Ci sprzedali taki kit, bo robiłaś jakiś inny błąd techniczny i im się nie chciało tłumaczyć bo jak od poprawnego strzelania mają się niszczyć strzały...
|
||
|
|
|
#2831 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lubie przewijać sobie irytujące sceny a w kinie tego nie będę mogła robić.Cytat:
|
||
|
|
|
#2832 |
|
Konto usunięte
|
O, o tych mieczach to wiem, ale lubię ten dźwięk, więc trzymam wariactwo na wodzy i nie marudzę
![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Z drugiej strony, jak Simon w CoLS chcial podgrzewać krew, bo ciepła lepsza, to prawie przedarłam książkę z irytacji [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42415879]Pójde tylko ze względu na Magnusa, albo nie, nie pójdę poradzę sobie w inny sposób Lubie przewijać sobie irytujące sceny a w kinie tego nie będę mogła robić.[/QUOTE]Irytujące sceny, hm... Dla mnie każda z Bowerem, czyli jest ich od groma i jeszcze trochę ![]() Magnusa mało :< I dziwnie się go słucha, widać, że Godfrey nieprzyzwyczajony do mówienia po angielsku. Ale scena z Alekiem jest uber Tu w gifach: http://itsjimonbitches.tumblr.com/po...rty-x-but-that ![]() Ale Simon był też fajny ![]() - Jace Wayland, Nocny Łowca. - Simon Lewis, Straznik Kluczy
|
|
|
|
#2833 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mega irytująca postać+mega irytujący aktor = dajcie mi melisę bo wybuchnę O rany Sherlocka, dwa ostatnie gify |
|
|
|
|
#2834 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42416076]No właśnie
Mega irytująca postać+mega irytujący aktor = dajcie mi melisę bo wybuchnę O rany Sherlocka, dwa ostatnie gify Mnie go szkoda właściwie trochę :< Widac bylo, że on się naprawdę staral być bad assem, ale no nie szło Wyglądał jak naburmuszony kilkulatek, a ten głos XD Siadaj, Jamie, dwója.Wiem <3 Warto było dla tej sceny przecierpieć Bowera http://officialnikkit.tumblr.com/pos...ecs-emotions-x ![]() Zresztą wszyscy chyba wiemy po co się chodzi do kina, więc w sumie powitajcie jeden z nielicznych powodów dla których poszlam na ten film: http://31.media.tumblr.com/96e4c24b6...czr3o6_250.gif Moja przyszła żona Edytowane przez 201607231707 Czas edycji: 2013-08-23 o 17:18 |
|
|
|
#2835 |
|
Konto usunięte
|
Jesli ktos nie nosi obraczki, "bo nie", to mnie dziwi. W temacie par niebedacych malzenstwem, to niech sobie slubuja sami przed soba, spoko, ale moim zdaniem obraczki sa zarezerwowane dla malzenstw. I jesli para nie jest malzenstwem, a nosi obraczki, to jest dla mnie dziwne.
I dziwi mnie to, ze ludzi oburza, ze patrze (czytaj: gapie sie) na cos niecodziennego, np. na muzulmanke, ktora ma odkryte tylko oczy, a twarz ma zaslonieta. Dla mnie to jednak cos dziwnego, niespotykanego i uwazam, ze nie robie nikomu nic zlego swoja ciekawoscia. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2836 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 11
Też się gapię na niecodzienne rzeczy, a jako, że moja wiocha jest zabita dechami na głucho, to trochę tych rzeczy się uzbierało. Ale staram się to ograniczać, bo jak się na mnie ludzie gapią, to też mnie to wnerwia niewyobrażalnie, więc wiem jakie to irytujące
|
|
|
|
#2837 | ||||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Po prostu to kwestia obrócenia ramienia wokół własnej osi :P Może czegoś jeszcze, ale mi to wystarczało, żeby po łokciu się nie tłuc. Cytat:
Lądowanie z podparciem jedną ręką - sikam I strzelanie z łuku maszynowe tak tak tak ![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42415879]Pójde tylko ze względu na Magnusa, albo nie, nie pójdę poradzę sobie w inny sposób Lubie przewijać sobie irytujące sceny a w kinie tego nie będę mogła robić.Widziałam ten program, myślałam, że rzygne jak babka piła ten krwawo-owocowy koktajl.[/QUOTE] MAGNUS FILMOWY ![]() Cytat:
Mega irytująca postać+mega irytujący aktor = dajcie mi melisę bo wybuchnę O rany Sherlocka, dwa ostatnie gify No weeeeźcie, jak on może was irytować? ![]() Tzn w czwartej części właśnie zaczął mnie wkurzać i zamieniać się w emo, ale wcześniej był spoko ![]() No i mi się ten aktor bardzo podoba, raz, że ma super głos i robię w majty jak go slyszę , dwa, że jest brzydalem, a ja strasznie lubię brzydali, trzy, że ja mam ogólnie coś z blondynami, zawsze mi się podobają ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Cytat:
Ma super głos
|
||||
|
|
|
#2838 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
(w tym ja) Cytat:
![]() Toc on jest od pierwszej części emo Po prostu w pierwszej części to był dobry angst (bo ja generalnie uwielbiam angst i postaci z och jakże mroczną i ciężką przeszłością), ale potem zaczął mnie coraz bardziej w☠☠☠☠iać ![]() Jezu, tylko nie ten glooooos ![]() Zresztą, bitches please, i tak Isabelle OWNS THIS MOVIE - http://31.media.tumblr.com/0149b61fb...shb0o2_250.gif przy tym byłam na granicy orgazmu ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Własnie mi przypomniałaś, jak mnie olsnilo w kinie, że on ma takie śmieszne troche królicze jedynki XD |
|||
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja już myślałam, że nic mnie nie zdziwi na ulicy (mieszkając w dużym mieście), ale nie mogłam przestać się gapić, jak zobaczyłam albinosa
|
|
#2840 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Konto usunięte
|
No żeby się ponapalać na aktorów, a co żeś myślała? :P
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42416417]Weź, nie lubię takich "emo angst jaki ja jestem sarkastyczny i zabawny mimo mego cierpienia" postaci. A co do aktora to jak go pierwszy raz zobaczyłam w "Zmierzchu" (no co, nudziłam się) to myślałam, ze ☠☠☠ne o glebę ze śmiechu, jedynie scena jak Bela z Edwardem biegną przez las w powiewnych ciuszkach była zabawniejsza.[/QUOTE] Tacy sa fajni jak oprócz MHROKU i sarkazmu mają coś jeszcze, generalnie ciężko zrobić porządną postać tego typu, bo wychodzą okropnie schematycznie. Jak dla mnie najlepsze było jak był taki boom na niego przy okazji kręcenia IŚ, wszystkie te glupie pisemka trąbiły, że "gwiazda Harry'ego Pottera", a jego rola ograniczyła się do kucania na parapecie
|
|
|
|
#2842 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
O mamuniu, własnie się zastanawiałam czy jej dadzą bicz, strasznie mnie to jarało w książce Zayebiście wygląda.No trochę ma królicze jedynki Eee no sama nie wiem, ale nie wkurza mnie Tzn, teraz wkurza, może już nie przestanie
|
|
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
żeby najeść się popcornu
|
#2844 |
|
Konto usunięte
|
Umarlam.
Przed chwila widzialam kolesia, ktory robil zdjecia NA PRZEJSCIU DLA PIESZYCH. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2845 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() [1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42416417]Weź, nie lubię takich "emo angst jaki ja jestem sarkastyczny i zabawny mimo mego cierpienia" postaci. A co do aktora to jak go pierwszy raz zobaczyłam w "Zmierzchu" (no co, nudziłam się) to myślałam, ze ☠☠☠ne o glebę ze śmiechu, jedynie scena jak Bela z Edwardem biegną przez las w powiewnych ciuszkach była zabawniejsza.[/QUOTE] No w Zmierzchu go paskudnie zrobili, trzeba przyznać. Ale tam nawet Dakota do dupy wyglądała, więc komą ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
w podstawówce miałam dziewczynę, która miała jedno oko niebieskie a drugie zielone. w liceum jedna miała na jednym oku rzęsy całe białe, na drugim już czarne.
|
#2848 |
|
Konto usunięte
|
Mnie też jara jej bicz! Jakby jej nie dali bicza, to nie poszłabym już na żaden z tych filmów
![]() http://fuckyeahmalecismagnificent.tu...709/go-izzy-go ![]() Ale po filmie się waham czy bardziej wymiótl bicz czy miotach ognia |
|
|
|
#2849 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
od 1:09 do jakoś 1:14 chyba. Zobacz sobie ![]() No bicz jest mega ![]() A ten, co ja chciałam. W ogóle czy ja dobrze widziałam na jakimś trailerze, że z gnatami zasuwali? Przecież w książce było, że broń palna się nie sprawdza, bo nie jest kompatybilna ze znakami? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

biedne dziecko

może Ci sprzedali taki kit, bo robiłaś jakiś inny błąd techniczny i im się nie chciało tłumaczyć