|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Antonio śpi już 2,5 godziny...nigdy tyle nie spal...to jego trzecia drzemka jak zawsze...ale nigdy nie było tak długo...
:confus ed:Mam pytanie...Antonio je teraz bardzo mało mleka..rano i wieczorem zje może 180ml..ale potem jak zje deserek to wypije mleka 30-50 może 100 ml(różnie) bo zazwyczaj malutko i już nie chce..ale swojej herbatki potrafi dopic nawet ze 150ml... A jak zjadl dziś obiadek to mleka 20ml i znow herbatkę...w efekcie dziennie swojej herbatki nawet 2 butelki po 260ml...czyżby deserki i obiadki tak go sycily? Kiedy tzn.o porę mi chodzi i jak-mogę zacząć podawać mu kaszkę?i ile ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-23 o 20:02 |
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
O..śpiący Antonio
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo..chyba wszystkie poszły kąpać...a ja chyba muszę księcia obudzić...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
No, chociaż na wieczór przystopowały...
![]() Pola ukąpana, ale czekam aż zgłodnieje i będziemy usypiać. A jutro to wesele, jak mi się n-i-e c-h-c-e.... |
|
|
|
#1865 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Ffew
Fewciu Oisz jak Bkaneczka bez szelek bardziej radosna?widac roznice Teraz dopiero pokaze na co Ja stac Insolito ![]() za 7ms PiotrusiaDebrah Ty nie tylko blog Ale i o ksiazce pomysl Lenova Przykro mi z powodu praktyk U mnie jak dziewczyny chcialy tylko pieczatke to nigdy nie wyrazalam zgody a praktykantki chetnie przyjmowalam Ja podgrzewam w mikrofali Co do slubu to ja bym chciala koscielny sukienia imoreza cala rodzina Zawsze marzylam ale pewnie juz nie bede miala teraz wazniejsze wydatki sa Moja Natusia dzis w wozku usiadla i to jaj bylysmy w sklepie dzieciecym zlapala sie za boki wozka i wyglada szczescie moje ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Ffew Fewciu Oisz jak Bkaneczka bez szelek bardziej radosna?widac roznice Teraz dopiero pokaze na co Ja stac Insolito ![]() za 7ms PiotrusiaDebrah Ty nie tylko blog Ale i o ksiazce pomysl Lenova Przykro mi z powodu praktyk U mnie jak dziewczyny chcialy tylko pieczatke to nigdy nie wyrazalam zgody a praktykantki chetnie przyjmowalam Ja podgrzewam w mikrofali Co do slubu to ja bym chciala koscielny sukienia imoreza cala rodzina Zawsze marzylam ale pewnie juz nie bede miala teraz wazniejsze wydatki sa Moja Natusia dzis w wozku usiadla i to jaj bylysmy w sklepie dzieciecym zlapala sie za boki wozka i wyglada szczescie moje |
|
|
|
#1866 |
|
Zadomowienie
|
Cały dzień próbuje coś napisać ale coś mi to nie wychodziło.
ewullka lady super zdjecie i super ze znowu udało się wam spotkać. hje a ja bym z miłą chęciom poszła na jakieś wesele
|
#1867 |
|
Zadomowienie
|
Neti
za piwnicznego bunga bunga
|
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
Iffonka, toć ja też z chęcią, tylko teraz mam niechcieja.
Jutro zapewne mi się odmieni.
|
|
|
|
#1869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ale numer z tym zdjęciem Boryska...Jak tam można
![]() Debrah super że się zdecydowałaś, jak nadrobię forum to poczytam aska - ja też jeszcze nie mam okresu. Co do pchacza to my mamy, Iguś dostał w spadku po córeczkach kuzynki, i o ile przy kanapie też chodzi jak twoja Blanka to na ten pchacz za wcześnie o on odjeżdża za szybko do przodu. Obecnie ma to odkręcone nogi i leży na podłodze a młody cdnie się tym bawi. Cytat:
ewulka, jeśli Cię to pocieszy to Igorek też przez długi czas spał do 5 tylko a zasypiał na noc 18-19. Jakiś miesiąc temu jak zrobił bardziej mobilny - raczkowanie, siadanie, wstawanie nagła odmiana i spi 20-7, dwa razy nawet do 7:45 (cyca w nocy szamie oczywiście ze 2-3 razy na śpiocha)Golonki nie tknę nawet kijem Mój TŻ ostatnio kupił, zrobił i jadł ozory wołowe. Obrzydliwie to wyglądało, nie moglam na to patrzeć a ten pół dnia zachwalał że to taki rarytas, najpyszniejsza rzecz jaką jadł i że może nie wygląda ale jak smakuje. No i ja durna spróbowałam...tzn. przez gardło mi nie przeszło bo ledwo do ust włożyłam i piękny zwrocik ![]() Lenova- ja podgrzewam w mikrofali obiadki. Ewik - my 4 lata temu płaciliśmy za ślub 600 zł tzn. 500 i 100 dla organisty. Oooo kolejne spotkanko Cudne uśmiechnięte mamusie i słodkie dzieciaki Ja odkładam w nocy Igiego do łóżeczka, zostawiam go u siebie dopiero 4-5. Idę mojego rozrabiakę uspać
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
Ale jakoś tak w ogóle nie czuję tematu. Pola nie spakowana, ciuchy nieprzygotowane, jeszcze się nie kąpałam, jutro dopiero kupimy pamiątkę.
Jednak jak wesela są rzadziej, to jest większa frajda, a tak? Niecałe 2 miesiące minęły... A pamiętam jak szłam na wesele po 5cio letnie przerwie, ojesus, szykowaliśmy się wszyscy jak na jakąś wyprawę.
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Zocha spi (ciekawe czy mnie zalatwi jak wczoraj
) tzta nie ma, a mi sie po opowiesciach Neti cisnienie podnioslo Ja musze sie opamiętać, bo ostatnio mam straaaaaszny apetyt a we wrzesniu dwa wesela i dobrze by bylo sie zmiescic w kiecke
|
|
|
|
#1872 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[QUOTE=BlackSanctum;424086 56]Hej. ![]() Rzuciło mi się najbardziej w oczy - FEWCIU, NARESZCIE! SUPER!! Buziaki dla Was! QUOTE] ni dało się nie rzucić w oczy, tyle emotek dałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
buziaki przeogromne! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
A tak jakos mi sie teraz skojarzylo ze ja swoją suknię slubną w miescie Fewci kupowalam
![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- I prawo jazdy tez tam robilam
|
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Badzia, ale do września malutko zostało, więc nawet jakby, to i tak nie będzie widać... Możesz szaleć.
|
|
|
|
#1875 |
|
Zakorzenienie
|
Hje, w sumie masz racje
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Bo sie zaczerwienie
![]() Swoją drogą "piwniczne bunga bunga"fajnie to brzmi ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-08-23 o 20:35 |
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Amelka nie spi, nie daje mi zrobić pierogów, cud ze ciasto i farsz zrobilam...ale tylko jednego...udało mi się ulepić, bo marudzi bla bla bla bla bla bla
Neti, gratki za bzykanko w piwnicy ja chyba jutro gdzies w plenerze tzta wykorzystam
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-08-23 o 20:35 |
|
|
|
#1878 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1879 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Julianka piękna ![]() Włoski Cytat:
dla Natusi---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
Cytat:
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
mhmmm nie no komary i robale kiedys mielismy przygode achhhhhhhhh jak jechalismy w nocy do torunia...ale to nie bede pisala bo wstyd![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Nom, mam bardzo dziecięce dłonie.
|
|
|
#1881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochana, wiem co to znaczy, ale chodziło mi o to co się kryje za tymi zmianami ?
|
||
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Deli, ja zazdroszczę drobnych doni
ja mam takie wieeelkie lapy.. strasznie ich nie lubie |
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Mała, buziaki dla Oskarka na miesięcznicę
Cytat:
a Julianka cudnajeszcze muszę podłogi pościerać i mam odpicowane mieszkanie na glancuś cacuś
|
|
#1884 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Pietraszko i jego rączka THE BEST! I jak Ci przy tym w oczy patrzy, zakochał się jak nic ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Przytulam Cię mocno!
|
||||
|
|
|
#1885 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() MAM PYTANIE... Maja wasze dzieciaczki jeszcze ciemienuche? i czym najlepiej to ustrojstwo zwalczyc ?? nadrabiam dalej
|
|
#1886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
Nadrabiam ![]() Cytat:
też tak uważam Cytat:
Niektóre dzieci w ogóle nie raczkują tylko od razu chodzą (moja siostra tak miała) Tak. Na 10-15 sekund. Mieszam i jest akurat do jedzenia. Cytat:
|
|
#1887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Młoda zasnęła właśnie, ale jak ona się strasznie szarpie ostatnio, oczy sobie wydłubuje, drapie mnie, kopie, preży się, wreszcie się na nowo rozbudza i płacze. Biedna, mega ciężko położyć ją spać. |
|
|
|
|
#1888 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. VIII
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1889 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a właśnie co z jutrem? Cytat:
Cytat:
?
|
|||
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
Heloł!
Melduję, ze syrop pomógł i nie mamy pleśniawek Wszystko mnie dzisiaj boli! Snuje się po domu w dresie, jem, nic nie robie. Dobrze, ze Olesław jak zwykle aniołek, bo bym musiała sprzedać rumunom. Deli, zajrzyj na bloga hope, ona tam świetnie napisała czemu nie kupi chodzika. kupiłam dziś dady w promo, chusteczki z lidla, faktycznie fajne Marsi masz już dodatki? Poka. i fotke jutro szczel na weselu Neti, Ty to jesteś dobry agent a piwnica. no no no pytalas o kaszke, jak chcesz to możesz Antoniowi dawać. Ale pamiętaj, ze ryżowa zawardza. Możesz dosypac do mleka tak na oko , by uzyskać konsystencje jaka Ci pasuje lub sporządzić gęściocha, tzw gęstą pyte i dac łyżką. Co to ja jeszcze... hm hm hm Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.

:confus ed:

a we wrzesniu dwa wesela i dobrze by bylo sie zmiescic w kiecke 

- nie ma jeszcze wyglądu, będzie się robił.
też tak uważam
?