|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#10111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
|
|
|
#10112 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie co znalazłam na Allegro.
Tylko już po terminie z wiadomej przyczyny http://www.allegro.pl/item190679503_...owl_50_ml.html |
|
|
|
#10113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#10115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i tak bardzo dziękuje za pomoc |
|
|
|
|
#10116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
, ale dziwne skąd ktos ma tych perfum aż 5 sztuk sprzed tylu lat![]() Tak a propo to pamiętacie takie perfumy Milennia? To były moje ulubione wiele lat temu i nawet nie miałam pełnowymiarowej butli tych perfum; jak ja żałowałam że wycofali je
|
||
|
|
|
#10117 | |||
|
Zakorzenienie
|
jejku, 4 dni mnie nie było, a nasmarowałyście z 10 stron! uff, strasznie długo się to czytało
![]() Cytat:
poza tym jest wydajna jak nie wiem - mam ją miesiąc, używam codziennie, a ubyła mi mniej więcej 1/3 wysokości słoiczka - dla porównania żel pod prysznic 250 ml "wypijam" w półtora miesiąca, używając go tylko do mycia, a nie do wlewania do wanny, bo nie mam wanny ![]() ale innym przeszkadza, mnie na przykład bardzo Cytat:
a szacunek to pojęcie względne, mnie osobiście irytuje jak ktoś pisze posta pod postem, bo jak kończę czytać jednego, to myślę że to już koniec wypowiedzi danej osoby, a tu <sic!> niespodzianka, kolejny i kolejny post. poza ty, jak już dziewczyny powiedziały - zwyczaje na wizażu są inne. po to mamy opcję "edytuj", żeby unikać pisania postów jeden po drugim i bezsensownego nabijania sobie licznika. Cytat:
jak ja nie lubię takich komformistycznych osób, jak ta Twoja konsultantka a teraz trochę Was powkurzam - KIEDY BĘDZIE NOWY KATALOG???? no i na koniec coś zabawnego - w piątek dałam Siostrze moje zamówienie z 06. problem w tym, że... była impreza (urodziny mojego TŻ) no i jak wzięłam w łapki katalog, żeby się wreszcie zdecydować, to już byłam lekko i tak jakoś szybko wypisywałam jej numerki, żeby nie tracić za dużo imprezy, ze... zupełnie nie pamiętam, co sobie zamówiłam ![]() ![]() :rot fl:![]() ![]() : rotfl:![]() :rotf l:![]() ![]() ![]() będę miała niespodziankę jak paczka przyjdzie ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
|
#10118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dalas czadu i rzeczywiscie mnie rozbawilas dzieki
|
|
#10119 |
|
Zakorzenienie
|
może będą dziś jakieś przecieki... napięcie rośnie
|
|
|
|
#10120 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze,ale dajesz po czach tymi emotkami, Silesianna
![]() Fajnie, gdyby ktos z katalogiem 8 nas nawiedzil, bo chcialabym go obejrzec przed wyjazdem majowkowym (tak wiem, teraz jestem sępem ).
|
|
|
|
#10121 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie
Pamiętam perfumy Milennia i mnie też się bardzo podobały. Mam pustą buteleczkę po miniaturce ![]() A może ktoś pamięta perfumy Casbah i Starring? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#10122 | |
|
Rozeznanie
|
Pytanie do tej gorącej piątki - gdzie to jest w strefie?
![]() Bo ja jakaś ciemna jestem - nawet nie wiedziałam że coś takiego jest w ogóle ![]() Cytat:
Zastanawiam się czy mi się tak nieszczęśliwie trafiło, czy ogólne nie dopełniaja tych tubek.
|
|
|
|
|
#10123 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gorącą piątkę znajdziesz w aktualnościach, ale sprawdzałam przed chwilą i nadal mam starą. Myślę, że kremu jest tyle ile powinno być, tylko tubka jest większa. |
|
|
|
|
#10124 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10125 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#10126 |
|
Raczkowanie
|
czy produkty z oferty netto 06 mogę kupować w coku?
|
|
|
|
#10127 |
|
Raczkowanie
|
Tak możesz, ale nie zawsze wszystkie są dostępne
|
|
|
|
#10128 |
|
Zadomowienie
|
Zastanawiam sie nad podkladem w musie i chcialabym zapytac sie o odcienie ALmond i Cream....
Otoz--- w jakich one sa utrzymane odcieniach---chlodnych czy cieplych? Bo jak na moje oko to Cream jest cieply(bardziej zolty),a Almond chlodny ( bardziej rozowawy) Tak jest czy sie myle ? |
|
|
|
#10129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w ogóle to odebrałam paczkę dziś z k06 i ku mojemu zaskoczeniu...w pudełku dwie odżywki dla brunetek a na fakturze szampon i odżywka. No i zostałam właśnie bez szamponu ale zadzwoniłam oczywiście i dopisali mi ten szampon do kolejnego zamówienia za free a odżywkę mam sobie zatrzymać tą drugą...ale bajzel. Mój Tż musi się teraz podzielić swoim szamponem ze mną
|
|
#10130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam obydwa odcienie (co prawda almond BC, a cream - stary kompakt - ale używałam juz chyba wszystkich rodzajów podkłądów z avonu i wszystkie odcienie sa raczej takie same, więc nie ma różnicy, ze to podkłady z innych serii) no i na mojej twarzy almond jest bardzo naturalny, w ogóle się nie odcina, natomiast cream wygląda już na lekko za ciemny (taka w nim jestem "przetapetowana, ale tylko odrobinę:P) więc jeśli masz cerę o odcieniu delikatnej opalenizny (hmm - złoto-brązową (?) w naturalnym nasyceniu) to lepszy będzie cream, a jesli raczej twoja cera ma "naturalne" - czyli różowawe zabarwienie - polecam almond. w załączniku oba kolorki na papierze ![]() edit - wszystko zależy od ustawień monitora, ale porównując mój monitor do kartki - kolory są odrobinę ciemniejsze na kartce (pewnie wina flesza w aparacie) Edytowane przez silesianna Czas edycji: 2007-04-30 o 13:18 Powód: dopisek :) |
|
|
|
|
#10131 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie ma sprawy... pytałam już, ale nikt nie odpowiedział... jaki krem/preparat polecacie na zmarszczki w okolicach oczu dla 50-latki...??? czy ten z Anew Alternative będzie dobry, czy może któryś inny jest lepszy??
|
|
|
|
|
#10132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę że ten alternative będzie dobry, albo może ten złoty z Anev dla cery dojrzałej. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#10133 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#10134 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
50-latkom polecam złoty krem pod oczy
|
|
|
|
|
#10135 |
|
Zadomowienie
|
Złoty krem jest naprawdę super, tylko niestety może podrażnić dlatego nie polecam go osobom z wrażliwą cerą. Moja mama jest z niego bardzo zadowolona. właściwie z serii "złotej" to jest Złoty Krem Pod Oczy z Perłowym Pyłem (ten nie powinien uczulać, w sprawie uczuleń miałam na myśli ten do twarzy).
|
#10136 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
moja tesciowa bardzo lubi ta serie i mowi ze jest bardzo dobra
|
#10137 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jest nawet zdjecieDziekuje Wam pieknie Dylemat rozwiany---wezme Cream, bo mam cieply odcien skory |
||
|
|
|
#10138 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Właśnie wróciłam z COK-u z paczką z katalogu 6 Zamawiałam metaliczną kredką do powiek Bronzing a dostałam kredkę do powiek Satynowy Połysk odcień Copper. Nie powiem - kolorek ładny ale rodzaj kredki kompletnie inny niż w katalogu :-( Dostałam to darmowe demo - szminkę i błyszczyk w jednym. Szczerze powiedziawszy jak dla mnie to żadna rewelacja - kolor , owszem taki naturalny i subtelny, ale na pewno nie błyszczy sie tak bardzo jak w katalogu. Szminka jest taka lekko tłustawa, jak miała któras z Was szminke Glass Reflection to wg mnie jest podobna konsystencja. Mam też kredkę do powiek Chocolate z demo - ciemny brązik z delikatną złotawą poświatą. Tropikalna seria Senses - zapach wg mnie bardzo podobny do Summer Splash( ten żółty sezonowy senses ) Miałam nadzieję, że będzie to zapach bardziej podobny do tropikalnej serii SPA To chyba na tyle. Mam nadzieję, że chociaz troszkę Wam pomogłam
|
|
|
|
#10139 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Właśnie wróciłam z COKu
Odebrałam paczuszkę i jestem bardzo zadowolona. Mam 5 zdrapek (oczywiście wygram samochód ) i 1 znalazłam na podłodze (komuś wypadła ). Pozatym mam komplet próbek nowych szminek i własną szminkę Champagne Glow (darmową) i Coco Rum (z demo). Na ustach oczywiście już zadomowiła się Coco Rum (tak nie mogłam się jej doczekać, że była to pierwsza czynność po wejściu do domu) I muszę wam powiedzieć, że jest ekstra!!! Pachnie delikatnie wanilią, ma lekki smaczny smak, bardzo dobrze się rozprowadza (nie jest za twarda, ani za miękka), na ustach wygląda bardzo ładnie. Ma delikatny połysk (ale bez żadnych drobinek), usta wydają się pełniejsze. Odcienie są przybliżone do tych z katalogu (Champagne Glow to delikatny brzoskwiniowy beż). Opakowania bardzo estetyczne, delikatne i ładne. Ogólnie jestem na TAK! Myślę, że po odżywczej nabłyszczającej to będzie moja druga ulubiona. Kolory nie są bardzo intensywne, ani bardzo tranparentne. Są takie pośrodku. Coco Rum widać na ustach, ale nie jest bardzo mocna (choć to jeszcze zależy ile się jej nałoży). Napewno polecam!Jeszcze odnośnie kolorków - są bardzo podobne do tych na pokazanych ustach w katalogu, ale Vintage Wine jest ciemniejsza na żywo i Ravishing Red jest bardziej czerwona. Kiss od Pink też jest troszkę "czerwieńsza". Reszta się zgadza. Pozatym przyszedł mi scrub tropikalny Krem MM do stóp (w końcu go mam), długopisy (moje ulubione) i woreczek Spa (idealny na moją gąbeczkę, na różne myjki itp jest super, bardzo ładnie będzie wyglądał wiszący w łazience). Wezmę jeszcze jeden dla kogoś. Do tego krem do szybkiego pedicure z demo - przyjemnie pachnie (tak jak cała seria FW), ma konsystencję przezroczystego żelu i pełno drapiących drobinek - taki scrub czy peeling. Myślę, że będzie ok.Edit: PS. Zauważyłam, że niektóre nabłyszczające szminki jednak mają drobinki. Z drobinkami widocznymi: Golden Glow Z drobinkami ledwo widocznymi: Coco Rum, Brown Sugar, Berry Wine, Kiss of Pink, Beach Plum, Pink Kiss, Mauve Moon, Champagne Glow, Coral Gable Bez drobinek: Ravishing Red, Vintage Wine Edytowane przez Fenris Czas edycji: 2007-04-30 o 15:27 Powód: PS |
|
|
|
#10140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jśeli tak to zerknęłabyś dla mnie na datę produkcji, będę wdzięczna. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.

, to połowa czy całość?

, ale dziwne skąd ktos ma tych perfum aż 5 sztuk sprzed tylu lat

Zastanawiam się czy mi się tak nieszczęśliwie trafiło, czy ogólne nie dopełniaja tych tubek.