Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-23, 22:11   #2221
Anesthesia
Wtajemniczenie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny nie bijcie za tak długą nieobecność ale działo się u mnie oj działo.....
naprawdę czasu na internet nie miałam za grosz
ale dziś musiałam do was zawędrować mam zdjęcia jej przepraszam za kiepska jakość i dziwną minę, ale to ona
p.s. sukienka za mała na mnie o rozmiar i za luźna w biuście także przymknijcie oko
Piękna! Pasuje do Ciebie
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:11   #2222
kasia1201
Rozeznanie

Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
a używka ?
Niestety nikt nie sprzedaje używanej :-( w salonie też tylko w tej cenie. Wpadłem na ryzykowny pomysł za to z kwiatami. Chcę mieć bukiet z długich kalii a z tego co widzę one są robione na zasadzie obwiązania ich wstążką- może bym kupiła w kwiaciarni same kalie i sama zrobiła swój bukiet ? Czy pojechałam z tym za bardzo??
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:12   #2223
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Chciałam się podzielić z Wami smutną wiadomościa dziś walkę z toksoplazmozą przegrał nasz 3miesięczny kotek, Lolek. Nie da się opisać jaki czujemy ból. Pewnie dla niektórych to dziwne, ale dla nas koty są jak dzieci. Kochamy je miłością bezgraniczną...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:13   #2224
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny nie bijcie za tak długą nieobecność ale działo się u mnie oj działo.....
ale dziś musiałam do was zawędrować mam zdjęcia jej przepraszam za kiepska jakość i dziwną minę, ale to ona
p.s. sukienka za mała na mnie o rozmiar i za luźna w biuście także przymknijcie oko
ladniutka, pieknie w niej wyglądasz, super podkreśla talię, tylko mnie osobiście nie podoba się ten pas, zlikwidowałabym go

pysia - bardzo mi przykro . bardzo Cie rozumiem, bo tez kocham koty

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Edytowane przez czekooczekolada
Czas edycji: 2013-08-23 o 22:14
czekooczekolada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:19   #2225
karoolecka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

pysia1987 trzymaj się

kasia1201 to szkoda.. a nie spadnie z ceny ? ja bym poczekała i poszukała używki, tylko to trochę ryzykowne zostawiać sukienkę tak na sam koniec a z kwiatami to chyba dobry pomysł, ja sama chciałam robić sama, ale znalazłam dość tanią florystkę więc się jeszcze zastanowię

w kwestii ślubnej tż zgodził się na taniec do muzyki i choreografii tańca kulminacyjnego z dirty dancing + zabawny przerywnik
jego mina, gdy zaproponowałam mu szelki - bezcenna

swiat_katarzyny super wyglądasz w tej sukience
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:20   #2226
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Chciałam się podzielić z Wami smutną wiadomościa dziś walkę z toksoplazmozą przegrał nasz 3miesięczny kotek, Lolek. Nie da się opisać jaki czujemy ból. Pewnie dla niektórych to dziwne, ale dla nas koty są jak dzieci. Kochamy je miłością bezgraniczną...

wiem co czujesz. Bardzo mi przykro

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:31   #2227
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Odp: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014 cz.18

Pysia przykro mi, Kochana trzymaj się :-* :-* :-*

Jutro idę mierzyć pierwsze w życiu suknie

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:33   #2228
Yellow Me
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez natalia1011 Pokaż wiadomość
pokaż
Dziewczyny a ja mam problem, szukam fotografa z okolic mojej mieściny, albo właściwie jakiegoś mobilnego z Wrocławia (plener pewnie we Wro gdzieś, ale wesele 200 km od Wrocława). W ogole nie wiem jak szukać;/ jak Wy szukacie? no i ile płacicie fotografom i co macie w cenie (chodzi mi gównie o ilość zdjęc po obróbce i w ogole ilosc zdjec na plycie
jest taka zbiorcza strona z fotografami gdzie ich można sortować wg miasta i cen. Wyślę Ci na priv bo nie chcę być posądzona o reklamę. Ja tam znalazłam foto.
ParisParisienne trudna sytuacja z teściową, moze z czasem będzie Cię lepiej traktowała?

Cytat:
ładnie leży, jest ok a jaki kolor wstążki? taki jak widać?

Cytat:
przykro mi ja też niedawno straciłam mojego ulubionego kota (mieliśmy ich kilka) ale był z nami dłużej.
Stary 2013-08-23, 22:38   #2229
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Witam się

padam na pyszczek zmęczona niesamowicie

to już na ślub? Jak wstawisz zdjęcie, wyślij mi proszę na PW link do posta bo jutro cały dzień w robocie nie będe miała okazji nadrobić... a widziałaś może coś ciekawego w granacie?

Edit: Verunka toż Ci się wakacje trafiły dobrze, że to nic poważnego
mój też na ślub rozważa ciemny granat

Cytat:
ooo myślę nad podobną ale TZ się bardzo nie podoba

Verumka dobrze że się wszystko dobrze skończyło

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ----------

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

bedzie dobrze
czekam na relację później!

pysia przykro mi

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 22:41   #2230
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość

.
relację chcę!

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

ooo myślę nad podobną ale TZ się bardzo nie podoba

jakby Ciebie zobaczył w kiecce to z miejsca zaczęłaby mu się podobać

dobranoc piękne

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 23:01   #2231
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Mała, KaEs - będzie!!! :-D

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 23:03   #2232
Dotka90
Zakorzenienie

An, a takie buty:
Klik 1
ew. te:
Klik 2

Świat_katarzyny - sukienka ładna, ale masz pod nią halkę? Bo mierzyłam dzisiaj różne kiecki i właśnie niektóre potrzebowały halki żeby się lepiej układać. Myślę, że ona by wtedy ładniej się rozeszła od bioder na boki, bo tak to jest taka prosta i nie ma różnicy między szerokością góry i dołu, a ten model chyba tego potrzebuje

Pysia, przykro mi

Verunka, dobrze, że wszystko ok!

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2013-08-23 o 23:04
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 23:11   #2233
rabbitka
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny, kilka dni mnie nie było a tu już 70 stron! niestety nie jestem w stanie nadrobić
Pysia bardzo mi orzykro z powodu Twojego kotka, trzymaj się! sama jestem "kocią mamą" więc wyobrażam sobie co przeżywasz.
swiat_katarzyny super Ci w tej sukni, a tym bardziej mi się podoba, że moja jest bardzo podobna, tylko, że z trenem
W ogóle to udało mi się namówić mojego A. na zrobienie 'candy baru' co bardzo mnie cieszy, bouwielbiam słodkości, czy któraś z Was planuje go mieć u siebie? pozdrawiam!

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 23:12   #2234
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yellow Me Pokaż wiadomość
jest taka zbiorcza strona z fotografami gdzie ich można sortować wg miasta i cen. .
super ta strona, dziękuje jeszcze raz, zaczęłam przeglądać ale jutro znowu będę dokładnie oglądała i wysyłała zapytania.
Juz mi się kilku spodobało, a nie dawno nie mogłam wybrać żadnego

Rozumiem, że zdjęcia plenerowe każda z Was będzie robiła jakiś dzień po ceremonii? macie jakieś swoje wymarzone miejsce na sesje? ;]

my wciąż zastanawiamy sie czy chcemy kamerzystę czy nie ;] z jednej strony samą ceremonie w kościele i może pierwszy taniec bym chciała ale tak cały film... wole zdjęcia..

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-23, 23:19   #2235
Yellow Me
Rozeznanie

Natalia cieszę się, że pomogłam

Ja mam sesję w innym dniu niż ślub i pani mówi że najlepiej tak do 2 tygodni po ślubie zrobić żeby sprawnie i szybko wszystko obrobiła i nam dała gotowe w całości.
Nad miejscem jeszcze się zastanawiamy intensywnie. Tż chce jakieś nietypowe jak muzeum lokomotyw czy starych aut albo złomowisko starych aut Mi się podobają takie na łonie natury
Stary 2013-08-23, 23:40   #2236
Anesthesia
Wtajemniczenie

Pysia, przykro mi, trzymaj się..!

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
An, a takie buty:
Klik 1
ew. te:
Klik 2

Świat_katarzyny - sukienka ładna, ale masz pod nią halkę? Bo mierzyłam dzisiaj różne kiecki i właśnie niektóre potrzebowały halki żeby się lepiej układać. Myślę, że ona by wtedy ładniej się rozeszła od bioder na boki, bo tak to jest taka prosta i nie ma różnicy między szerokością góry i dołu, a ten model chyba tego potrzebuje

Pysia, przykro mi

Verunka, dobrze, że wszystko ok!
Ładne te butki, ale chyba nie chcę nude - paradoksalnie, boję się, że nie będą pasować do sukienki. Ale takie modele w czerwieni byłyby dobre, przeglądałam jednak stronę Clarks i nie znalazłam...

A co do halki to ja właśnie mam dylemat, bo mnie pani ostrzegła, że moja suknia jest ciężka i potrzebuje porządnej halki, a niekiedy dziewczyny przynoszą jakieś dziadostwa... Wypożyczenie kosztuje 100zł, a kupno 200zł Strasznie drogo... Mam znajomą krawcową, i zastanawiam się - może ona by mi uszyła? Albo nawet teściowa? Bo ona sobie szyje różne garsonki itp, a uszycie halki to chyba nie taka filozofia, tylko trzeba solidną fiszbinę mieć, dobrze myślę?

Cytat:
super ta strona, dziękuje jeszcze raz, zaczęłam przeglądać ale jutro znowu będę dokładnie oglądała i wysyłała zapytania.

Rozumiem, że zdjęcia plenerowe każda z Was będzie robiła jakiś dzień po ceremonii? macie jakieś swoje wymarzone miejsce na sesje? ;]

my wciąż zastanawiamy sie czy chcemy kamerzystę czy nie ;] z jednej strony samą ceremonie w kościele i może pierwszy taniec bym chciała ale tak cały film... wole zdjęcia..
My będziemy mieć plener w inny dzień, ale chciałabym w miarę szybko po ślubie, póki będzie jeszcze względnie ciepło, liczę na ładną pogodę Nad miejscem jeszcze nie myślałam, na pewno będę chciała kilka zdjęć na Rynku w Krakowie, ale tak to w okolicy mam sporo ładnych miejsc, poszukamy czegoś

A co do kamerzysty, to wg mnie warto, ale dobrego - a nie takiego co kręci wszystko masowo i daje w jednym kawałku długie na 3h. Teraz sporo kręci lustrzankami, co pięknie wygląda, ma wyobraźnię i filmy wyglądają super

Edit: Znalazłam buty niemal idealne... świetny kolor, bo taki burgund też biorę pod uwagę, bardzo fajny fason i wysokość obcasa... Były w Zarze w 2012 roku...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4541.jpg (82,1 KB, 21 załadowań)

Edytowane przez Anesthesia
Czas edycji: 2013-08-24 o 00:43
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 00:00   #2237
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

Pysiu rozumiem co czujesz, bo parę miesięcy temu straciłam kotkę, która żyła ze mną przez 13 lat. trzymaj się kochana! wiem, że żadne słowa nie ukoją waszego smutku...
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 01:31   #2238
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:

już pisałam, ale tutaj też nie mogę się powstrzymać.
strasznie mi przykro pysiu

---------- Dopisano o 01:31 ---------- Poprzedni post napisano o 01:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
Witam się z wczasów na koszt nfz dziewczynki dziękuję każdej za słowa otuchy i magiczne kciuki. Po dwóch badaniach ginekologicznych, dwóch badaniach usg do dziurkowych, badaniu USG brzucha, 6 probowkach krwi na badania okazało się że to była tadam - owulacja ponoć zdarza się to bardzo rzadko ale pecherzyki się skumulowaly pekly nie tam gdzie trzeba. Mam co prawda płyn w brzuchu ale sam się powinien wchlonac. Na szczęście nie była to ciąża jak podejrzewano w pierwszej chwili ani torbiel wiec tez potem przy staraniach nie powinno być problemów kolo 10 rano jest obchod i chciałabym wrócić do domu.

Zaraz z tego wrażenia pójdę spać, chce jeszcze nadmienić ze mam wspaniała sale pojedyncza z łazienką i ślicznym widokiem, wczasy pod grusza normalnie

Całuje was wszystkie!!!
Verunka, jak dobrze że to nic groźnego
Cytat:
przepięknie!

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 05:26   #2239
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Nikt Cie nie zabije :P Super w niej wygladasz!! Bardzo trafny wybor

Cytat:
Rozumiem, ze jest Wam bardzo ciezko. Trzymaj sie mocno.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 06:42   #2240
Verunka
Zadomowienie

Odp: Dot.: Teściowo! Oddaj syna, nie bądź głupia, bo przywiążę Cię do słupa ! PM2014

Cytat:
pokaż

Dziewczyny a ja mam problem, szukam fotografa z okolic mojej mieściny, albo właściwie jakiegoś mobilnego z Wrocławia (plener pewnie we Wro gdzieś, ale wesele 200 km od Wrocława). W ogole nie wiem jak szukać;/ jak Wy szukacie? no i ile płacicie fotografom i co macie w cenie (chodzi mi gównie o ilość zdjęc po obróbce i w ogole ilosc zdjec na plycie
Spróbuj na welonik. Pl tam się chyba szuka określając region

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Witamy jest nas coraz wiecej z 16.08

Dziewczyny... i jak ja mam kochac swoja tesciowa Po kilkutygodniowym nie widzeniu sie, wpadlismy do niej z krorka wizyta ( 5 dni temu wrocilismy z wakacji, wiec byloby milo sie spotakc). Tz juz ja odwiedzil, ale ja pierwszy raz. Ogolnie od wypowiedzenia sobie wzajemnie wojny nie odzywamy sie do siebie z samej siebie ale dzis przyszlam, bylam wczesniej niz TZ, bo on wracal z pracy. Pelna nadziei i dobrych checi, z prezentem z podrozy doczekalam sie od niej: otwarcie drzwi, 6 zdan w moim kierunku i blisko godzinnej ignorancji.... Na koniec wymienilysmy kilka zdan ( nie chce mi sie rozpisywac, ale ogolnie stanelam w obronie TZ). Potem on dostal telefon - jakis taki kontrolny w stylu "ale dlaczego tak wczesniej WYSZEDL - on sam, bo ja przeciez jestem niewidzialna i ze ona bardzo chce, zeby jutro SAM do niej przyszedl w ciagu dnia. Bo musza porozmawiac. sami. no smiac mi sie chce normalnie....
Czy ona nie jest zalosna? Czy tylko ja mam takie wrazenie?

Tz tlumaczy, ze ona ma ciagle kryzys, ze sie wyprowadzil i ze kazda dziewczyne by tak traktowala... ale on sie wyniosl juz prawie rok temu!!!! i na prawde calkiem czesto ja odwiedza!!!!

co sadzicie? Jak mam sobie z nia radzic?

o matko jedyna, rozumiem Cię doskonale, wiem ze to może być przykre czy tam wkurzajace ale pozostaje żyć własnym życiem i ja zlewac niestety

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość

O jaaa to nieźle Cię nastraszyli, grunt że sytuacja opanowana i to nic groźnego a dobrze karmią chociaż?

hehe nie wiem, kolacji nie jadłam, bo czekałam nas wyniki badań, była opcja ze jakby co to od razu operacja, wyglądało to na usg groźnie, dopiero zaczynają krwi wyszło że to nic groźnego

Cytat:

ojej, przykro mi bardzo

[QUOTE=rabbitka;42423340,
W ogóle to udało mi się namówić mojego A. na zrobienie 'candy baru' co bardzo mnie cieszy, bouwielbiam słodkości, czy któraś z Was planuje go mieć u siebie? pozdrawiam![/QUOTE]

My będziemy mieć, Tżtowi się ten pomysł bardzo podoba

Słuchajcie jak kiedyś wyladujecie w szpitalu to weźcie ze sobą korki do uszu. Masakra jak tu jest głośno, ciągłe ktoś lata gada szura po korytarzu kosmos

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość

A co do halki to ja właśnie mam dylemat, bo mnie pani ostrzegła, że moja suknia jest ciężka i potrzebuje porządnej halki, a niekiedy dziewczyny przynoszą jakieś dziadostwa... Wypożyczenie kosztuje 100zł, a kupno 200zł Strasznie drogo... Mam znajomą krawcową, i zastanawiam się - może ona by mi uszyła? Albo nawet teściowa? Bo ona sobie szyje różne garsonki itp, a uszycie halki to chyba nie taka filozofia, tylko trzeba solidną fiszbinę mieć, dobrze myślę?
Na allegro widziałam tańsze i faktycznie uszycie to nie taki problem, rozwaze to tez przecież mam własną pracownie krawiecka:p

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 07:24   #2241
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dziewczyny kupilismy dla TZ GARNITUR ;d
piekny, szary.. mial byc w promocji w vistuli.
no i jest z vistuli ale za 1200 zj ale TZ wyglada oblednie ;D

Pochwal się bo jestem bardzo ciekawa
My będziemy kupowali w przyszłym roku bo TŻ robi aktualnie masę a potem będzie robił redukcję więc kupowanie teraz nie ma najmniejszego sensu
Teraz przerabiał swój stary garnitur u babeczki, która nie pracuje jako krawcowa ale zna się bardzo na tym Super mu dopasowała marynarkę a mi moją sukienkę (nie ślubną). Jednej dziewczynie zmieniała podpięcie trenu w sukni ślubnej i ogólnie też poprawiała długość itd. Zdolna babeczka

Cytat:
mam zdjęcia jej przepraszam za kiepska jakość i dziwną minę, ale to ona
Sukienka śliczna, podobają mi się takie doły mierzyłam jedną taką z White One ale była za droga więc mam inną:P
Nie powinnaś mieć halki do tej sukni ? No i ta szarfa mi się jakoś nie widzi ?

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
W ogóle to udało mi się namówić mojego A. na zrobienie 'candy baru' co bardzo mnie cieszy, bouwielbiam słodkości, czy któraś z Was planuje go mieć u siebie? pozdrawiam!
Ja planuję mieć Candy Bar, dodam tam zwykłe słodycze plus ciasteczka upieczone przez mamuśkę i muffinki, które moja koleżanka chce zrobić ma być przede wszystkim tanio więc nie będę tam wrzucać nie wiadomo czego

Cytat:

Ja będę miała w inny dzień bo musimy jechać do Trójmiasta na sesję

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2013-08-24 o 07:25
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:42   #2242
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:

Na talia ja zdjęcia plenerowe robię już zupełnie w inny dzień niż wesele- może tak z tydzień pózniej na spokojnie. Co do kamery to tez długo myślałam bo wole foto. Dlatego fotografa mieliśmy już w kwietniu ( wtedy nie chciałam kamery w ogóle ) ale naszła mnie na nią ochota w lipcu i wzięłam tez kamerzyste. Może to głupie ale wyszłam z założenia ze wole mieć płytę na półce i niech zbiera kurz, niż ma mnie najszczęśliwszym ochota obejrzenia filmu za pare lat i nie będę miała czego oglądać poza tym wiele z par wsród naszych znajomych przyznało , ze tak spędza rocznicowe wieczory - winno, świece i film ze swojego ślubu
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 08:56   #2243
niulka_1985
Zadomowienie

My będziemy mieć plener ślubny tu:
http://www.fotoprimo.com.pl/plener-slubny-piechcin
http://katarzynachrzuszcz.blogspot.com/
http://www.walentyn.com/album/natalia-patryk/
Ta ostatnia sesja najpiękniejsza
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 09:51   #2244
misia880
Zakorzenienie

http://sklep.vistula.pl/product-pol-...S-Vistula.html

Obiecałam wkleić zdjęcie garnituru
ten model wcale w nim fajnie nie wygląda ale mój TŻ

zakochałam się normalnie i w rzeczywistosci jest troszke ciemniejszy :P

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

Edytowane przez misia880
Czas edycji: 2013-08-24 o 09:52
misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 09:52   #2245
ijaa
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Edit: Znalazłam buty niemal idealne... świetny kolor, bo taki burgund też biorę pod uwagę, bardzo fajny fason i wysokość obcasa... Były w Zarze w 2012 roku...

Świetne. W moim stylu i .. u mnie na monitorze wyglądają na fioletowe a to mój kolor przewodni. Bardzo mi się podobają.

Apropo butów to bodajże we wtorek byłam w sklepie z butami i poszukiwałam czegos weselnego. Przymierzyłam jedne (nawet był mój rozmiar) - całkiem fajne, ale.. no tak niewygodnych butów to w życiu na nogach nie miałam.

Ogólnie mam zamiar rozglądać się, ale ci raz bardziej przekonuję się do zakupu butów tanecznych robionych na wymiar - namawia mnie do tego koleżanka (była tancerka) oraz sama takie będzie na swój ślub kupować.

Poza tym ślubna posucha, chociaż podejście do kiecek numer dwa już za tydzień.

U nas czasu ostatnio jak na lekarstwo, więc na internet zostaje go nie wiele.
Wczoraj byliśmy u przyjaciół - moja kochana świadkowa już się fajnie turla (5 tygodni do rozwiązania), poza tym byli znajomi z 4 miesięcznym słodziakiem - normalnie.. mogłabym go ściskać i ściskać.
Jak wyszliśmy to TŻ pewnie stwierdził, że chce takiego jak najszybciej.

Dzisiaj dla odmiany wybywamy do drugich przyjaciół na działkę i grillowanie. Trzeba korzystać z pięknej pogody póki jest.
Pewnie jeszcze zajrzę, ale tym czasem uciekam na zakupy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 10:19   #2246
Yellow Me
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Dlatego fotografa mieliśmy już w kwietniu ( wtedy nie chciałam kamery w ogóle ) ale naszła mnie na nią ochota w lipcu i wzięłam tez kamerzyste. Może to głupie ale wyszłam z założenia ze wole mieć płytę na półce i niech zbiera kurz, niż ma mnie najszczęśliwszym ochota obejrzenia filmu za pare lat i nie będę miała czego oglądać poza tym wiele z par wsród naszych znajomych przyznało , ze tak spędza rocznicowe wieczory - winno, świece i film ze swojego ślubu
ja miałam podobnie, nie chciałam kamerzysty, mama mnie namówiła i teraz myślę, że to dobry wybór by jednak był, zrobi nam taki krótki (1,5h) reportaż i kilka krótkich klipów i będzie można sobie czasem obejrzeć i nie będzie to nuda na 8 czy 10 godzin
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Obiecałam wkleić zdjęcie garnituru
ten model wcale w nim fajnie nie wygląda ale mój TŻ
zakochałam się normalnie i w rzeczywistosci jest troszke ciemniejszy :P
super jest bardzo elegancki, mojemu chcę podobny kupić tylko nie wiem czy czarny czy ciemno szary...

Dziś idziemy zobaczyć przygotowaną do wesela naszą salę, mam nadzieję że wszystko będzie okej
Stary 2013-08-24, 10:36   #2247
karoolecka
Zadomowienie

o9.o8.2o14

sala: http://www.zajazdwgorach.pl/

fotograf: http://www.pawelwolder.pl/

kamerzysta: -----------szukamy-----------

orkiestra: zespół RIDERS

kolor przewodni: bordowy

motyw przewodni: retro -> wąsy i usta

pierwszy taniec: dirty dancing + twist

suknia: ------szukam-------

sesja ślubna: na starym retro rowerze lub w wesołym miasteczku

samochód: prawdopodobnie fiat 125p + puszki

dodatkowe atrakcje: candy bar, fontanna czekoladowa, animatorka dla dzieci, barman, księga gości na odciski palców - drzewko, tort babeczkowy, wachlarze dla gości, urodziny Pana Młodego

tutaj szukaj moich inspiracji

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zaproszenie okladka.jpg (15,7 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (35,4 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 50af4420f36e5retrovintageweddingphotoshootomgimgettingmarried09.jpg (24,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 111.jpg (72,0 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6423d76798a7ec6a1c4e5b8c08a003b8.jpg (45,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg a (1).jpg (50,0 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DIY fan wedding programs.jpg (54,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tree.jpg (73,4 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg zjadloby-sie.jpg (101,2 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c9bf213df146eefce3a00b58338efee2.jpg (31,3 KB, 11 załadowań)
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 10:43   #2248
natalia1011
Zadomowienie

Cytat:
mam zdjęcia jej przepraszam za kiepska jakość i dziwną minę, ale to ona
Ciekawa ta sukienka, nie widzę jakiegoś większego niedopasowania o którym piszesz, pasuje do Ciebie Jak wstawiacie te sukienki to sama mam ochotę biegać za sukienką

Cytat:
rozumiem, ja do tej pory jak wspominam moją sunie z która sie wychowywałam to mam zaszklone oczy... a to już 7 lat jej nie ma.

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
An, a takie buty:
Klik 1
ew. te:
Klik 2
skąd są te buty? obie pary, ja teraz chciałam sobie takie kupić

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Na talia ja zdjęcia plenerowe robię już zupełnie w inny dzień niż wesele- może tak z tydzień pózniej na spokojnie. Co do kamery to tez długo myślałam bo wole foto. Dlatego fotografa mieliśmy już w kwietniu ( wtedy nie chciałam kamery w ogóle ) ale naszła mnie na nią ochota w lipcu i wzięłam tez kamerzyste. Może to głupie ale wyszłam z założenia ze wole mieć płytę na półce i niech zbiera kurz, niż ma mnie najszczęśliwszym ochota obejrzenia filmu za pare lat i nie będę miała czego oglądać poza tym wiele z par wsród naszych znajomych przyznało , ze tak spędza rocznicowe wieczory - winno, świece i film ze swojego ślubu
Nie no tak sobie myślę, że nawet jak oglądnę ten film raz czy dwa razy w życiu to jednak fajna jest taka pamiątka, pogadam z TŻ co o tym sądzi. W końcu ten dzień będzie jedyny w życiu

/na garniturach sie nie zmam, ale właśnie takie klasyczne lubię.
Moj TŻ chce podobny tylko jakiś ciemniejszy, a nawet czarny.

Tylko mojemu będzie trzeba chyba szyć;/ bo jest taka różnica między góra a dołem że teraz jak szukaliśmy to kupił osobno marynarkę, a osobno spodnie, żaden komplet na niego nie pasował (ja góra dobra to spodnie za duże, jak spodnie dobre to góra jak worek). a jak szukaliśmy to niewiele było takich co można sobie osobno górę i dół brać, a jak były to paskudne

zaręczyny 14.07.2011 r.

ślub 30.08.2014 r.

"uparcie i skrycie, och życie kocham cie nad życie!"

http://s1.suwaczek.com/20140830580113.png
natalia1011 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:07   #2249
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

Cytat:
Wyglądasz ślicznie Mi też podobają się suknie właśnie z takim dołem i mam zamiar takie mierzyć

Cytat:

Pysiu, wiem co czujesz, przykro mi
Ja u mojego dalmatyńczyka wczoraj wieczorem znalazłam kolejnego guza, na szyi ostatnio właśnie dużo mlaskał i ewidentnie mu coś przeszkadzało. Ma jednego guza na podbrzuszu, a teraz drugi Oprócz tego - padaczka. To pierwszy pies w naszym domu (ma 8 lat) wszyscy bardzo go kochamy i już wczoraj cała rodzina płakała co to z nim będzie
Po południu jedziemy do weta.
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-24, 11:18   #2250
tinyheart
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iLoNuS_ktl Pokaż wiadomość
Pysiu, wiem co czujesz, przykro mi
Ja u mojego dalmatyńczyka wczoraj wieczorem znalazłam kolejnego guza, na szyi ostatnio właśnie dużo mlaskał i ewidentnie mu coś przeszkadzało. Ma jednego guza na podbrzuszu, a teraz drugi Oprócz tego - padaczka. To pierwszy pies w naszym domu (ma 8 lat) wszyscy bardzo go kochamy i już wczoraj cała rodzina płakała co to z nim będzie
Po południu jedziemy do weta.
Trzymam mocno kciuki, koniecznie sluchajcie wlasnej intuicji. Mojej babci piesek mial nowotwor, wet robil jej wyrzuty, ze go nie usypia nawet bez obmacania guzow. Zawiozlam ich na konsultacje do SGGW i wet powiedziala, ze guzy go nie bola. Pozyl jeszcze 3 lata... niestety od roku go z nami nie ma.

You're all I ever wanted
I didn't see how it could change
That something was missing until today
tinyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości