|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.2.
Cytat:
![]() brawo ![]() hehe nie powiem
|
|
|
#4322 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
będzie dobrze!Cytat:
![]() Cytat:
za wymiary, i oby katarek szybko minął! A mężuś - oby tak dalej! ![]() Ależ z niego aparat! ![]() Hello ![]() Myślałam, że się nie podniosę rano. Krzyś chyba nie ząbkuje ani nic w ten deseń, a miałam pobudkę o 3, 5 i 7... Potem jeszcze się zdrzemnęliśmy, Krzyś do 9 i TŻ Nim się zajął (ma wolne do wtorku Do tego bolą mnie strasznie mięśnie pleców i barków od wczorajszego chustowania, a chyba wszystko dobrze założyłam... Albo Krzyś taki ciężki po prostu No normalnie paralityk dziś ze mnie
|
|
|
#4323 |
|
Wtajemniczenie
|
Od 12 żadnego postu?
![]() Chciałam jeszcze napisać, że dołączam do mam, których dzieciaczki śpią na brzuszku Krzyś od kilku dni zasypiał na boczku (prze-słod-ko I w nocy, za każdym razem, jak do Niego wstawałam, to był na brzuszku Troszkę się tym martwię, czy na pewno nic sobie nie zrobi... W końcu jeszcze nie przekręca się na plecki sam...
|
|
#4324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój odkąd nauczył się przewracać na brzuch nic innego nie robi, a do spania od razu układa się na brzuch i tak zasypia. Myślę, że nic się nie stanie, w końcu na tym etapie dzieciaki już super sobie radzą z podnoszeniem główki. |
|
|
|
|
|
#4325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak umie głowa na boki ruszać to nic sobie nie zrobi![]() a no pusto
|
|
|
#4326 |
|
Zakorzenienie
|
hej, pusto tu...cos dawno nestelle nie bylo, vilga widialam tylko przemknela i kilka innych...mam andzieje, ze wszystko u nich ok.
MAmy przedszkolaków mam ciekawy artykół o szesciolatkach w szkole jesli kogos interesuje i ma dylemat wysyłac/ czy niee ![]() http://wsumie.pl/nie-przegap/70690-m...ala-perfidnie# u nas katar lekki nadal, ugryzienie goii sie ładnie, a ja zaraz wracam do pracy aaaaaaaaa ![]() i drugi zab nam idzie i w nocy sie budzimy co godzine-więc łączę się w bUlu jak prezydent
|
|
|
|
|
#4327 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a i waga Nikosia piekna aaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() Cytat:
by kosmici odlecieli :P i dziecie spalo tak zawszei moze - powinnas - od kaszki np, no ale decyzja zawsze pozostaje twoja - ![]() Cytat:
![]() ![]() wiecie co zrobil dzis Milus - daje mu sloik warzywka z krolikiem, palaszuje az mu sie uszy trzesa - paczam co on robi - chwyta lyzeczke i pcha se do buzi - akurat tata palil na balkonie, wraca siada i aj mu mowie ''patrz tato co Milus bd robi'' - i daje mu lyzke a ten wpierw do oka a pozniej do buzi ![]() bardzo sie zdziwil ze tam nic nie bylo, no ale jak na pokaz tom nie chciala by sie ''bardziej'' ubrudzil. :rolle yes:ide cyztac ost strone i szykowac sie do wyjscia ide na piwo ze przyjaciolkai ze szkolntych lat - z jedna ost 4 lata temu sie widzialaam
|
|||
|
|
|
|
#4328 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Trudno powiedzieć.. jakieś 2 tyg. temu zauważyłąm, że piersi mniejsze i miękkie, Wojtek wrzeszczy nocami od 6 dni. Wszyscy radzą, żeby dokarmiać, a ja już sama nie wiem. Przez niewyspanie ciężko mi podjąć decyzję ![]() U mnie dziś 9. Cytat:
![]() Rośnie kruszyna!
|
|
|
#4329 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem spokój więc myślę że to to![]() Cytat:
za wagę NikosiaNo widzisz nie ma co narzekać na Tż ![]() No on jest przesłodziachny puchy jak nic... nestelle podczytuje zza krzaka co u Ciebie kochana?
|
||
|
|
|
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
Witam
Tasia ![]() za 4 MIESIĄCE
|
|
#4331 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale fajne spotkanie! my się spotkamy 2-3 razy do roku z ekipą z gimnazjum i zawsze jest super!
|
|
|
|
#4332 |
|
Zakorzenienie
|
ale pustki... normalnie nie ma co nadrabiać.
|
|
#4333 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak zęby Florka?duże już?
|
|
|
#4334 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4335 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za wagę Nikosia.Małpka, ![]() dla Karola, jak zwykle.
|
|
|
#4336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
pokarało mnie;p smiałam sie z biednego Bronka, a sama takiego byka walnęłam wstyd i hańba!!a MAłpke to chyba dyskwalifikujemy z tych zawodów za stosowanie dopingu u dzieci;p Karol podnosi tyłek do góry-mój lezy KArol zaczyna raczkowac- mój lezy KArol zaczyna siadac-mój lezy KArol zaczyna wstawac- mój lezy |
||
|
|
|
|
#4337 |
|
Wtajemniczenie
|
Twarde i nabrzmiałe nie są od dawna, ale teraz się jeszcze małe zrobiły. Może nie ma zależności.
|
|
#4338 |
|
Zakorzenienie
|
nestelle-odezwij się, bo znalazłam Twój nr tel i będe Cie nękać smsami zaraz;p!!
|
|
|
|
|
#4339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam jeszcze fajny zestaw 15 min z p90x super jest Cytat:
![]() a ja jak w 6 dniu, 6 tygodniu, przechodzę kryzys 6 miesiąca :/ Michaś ma antybiotyk, na dodatek nie chce go jeść :/ do tego clemastinum które całe wypluł ehh
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2013-08-23 o 21:14 |
|||
|
|
|
|
#4340 |
|
Zakorzenienie
|
strippi a na co ma antybiotyk, bo mi cos umknelo...?zdrówka!
|
|
|
|
|
#4341 |
|
Zakorzenienie
|
Michałek zakatarzony, od Julki podłapał bo była przeziębiona i po 2 dniach wyzdrowiała ..
|
|
|
#4342 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
brawo dla tżta ze taki robotny ![]() i dla Nikosia i żeby katarek szybko minąłno co ten Karol wyprawia to przechodzi przez ludzkie pojęcie ![]() Mistrz! Cytat:
a i dla Krzysia za 4 miesiaceCytat:
Kochana, dziękuję ze poprawiłas mi humor na dobranoc Cytat:
Edytowane przez alliw Czas edycji: 2013-08-23 o 22:14 Powód: skleroza |
||||
|
|
|
|
#4343 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(albo Jula daje mu dopalacze )Cytat:
![]() U mnie gorący czas. nie mam czasu na nic. Chłopo-ostatnie dni urlopu + sprzątanie + ZUS + lekarze + zakupy + gotowanie + goście + chrzest jutro... Wpadłam tylko, żeby pochwalić (hehe ryzyk-fizyk) mojego syna. Pękł nam 7 kg ), pójść do kosmetyczki, samej zapisać się na rehabilitację/terapię ![]() ![]() Rozszeramy dietę, kontynujemy ćwiczenia + stymulujemy masażem stópki ![]() ale drze się jak zawsze Histeriusz jeden całe spacery spędza na rękach u konkubenta...Małpka, błagam o pomoc. Robię sernik na zimno. Nakupiłam drogich składników (przepis z ostatniego Twojego Stylu), ale tam proporcje idiotyczne, więc je sobie zwiększyłam ; wszystko cacy, ale nie znalazłam w Kaufie, ani w osiedlowym sklepiku, żelatyny w płatkach i nie wiem ile zwykłej żelatyny lub galaretek dać na ok. kilogram serowej masy...
|
|
|
|
#4345 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, nie narzekam chociaż wczoraj już miał mniejszy zapał do roboty, więcej snuł się po chacie i a to wyszedł zapalić, a to z moim bratem poszedł pogadać i tak jakoś się robota ciągła. I ja musiałam więcej robić![]() Ale dzisiaj chyba skończymy już, potem tylko sprzątanie ( jak znam życie to tydzień czasu A Nikoś spał dzisiaj u moich rodziców bo u nas jeszcze farbą śmierdziało. Cytat:
mój też leży, ale miesiąc później urodzony, to ma chłopak prawo poleżeć jeszcze troszkę Cytat:
Nikoś też zakatarzony, ale na razie jeszcze antybiotyków nie bierze Cytat:
za kgNo i świetnie, że wszystko dobrze |
||||
|
|
|
|
#4346 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() za postępy i wagę Michałka
|
|||
|
|
|
|
#4347 |
|
Rozeznanie
|
witam się, Michałek kończy dziś 4 miesiące
|
|
|
|
|
#4348 | |||
|
Zakorzenienie
|
az mi sie wierzyc nie chcialo
![]() taaaaaaakie puchy ze czujem sie jakbym sama ze soba rozmawiala Cytat:
ad 2 - hahaha ad 3 - to macie fajnie - u mnie dosc trudno zebrac ekpike, no ale szczerze jakos mpja klasa nigdy ne byla ''zrzyta i zgrana'' ![]() Cytat:
- co do Ody do Karolka Cytat:
za wage i osiagniecia oby tak dalej ![]() nio dorasta - ale do malpowego Karolka - dalekooooooo mu o dalekooooo i sie witam ... po spotkaniu - fajnie tak bylo sie spotkac i pogadac - szkoda ze nic nie pily zero alko !!! no SZOK !!! o coli siedzialy - wiec ja tez se wziealam cole z Malibu bylam w domu na ok 23.15 wchodze i 1wsze co slysze to tata do mnie z salonu (sypialni rodzicow) '' chodze sie tu mi pokazac!!'' - czulam sie jakbym miala znowu 16Lat
|
|||
|
|
|
|
#4349 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() sto lat Cytat:
Normalnie uwielbiam Twojego tatę
|
|
|
|
|
|
#4350 |
|
Zakorzenienie
|
yeeeeeeee!!!!haha - no ja mojego tez ''czasami'' nio ale nie wiem co se myslal, ze co ze puszczona na ''wolnosc'' scheleje sie do upadalego - przeciez musialam wstac w nocy do Milusia - a ten mi zrobil psikusa i zamisat o 4 obudzil sie o 2 :P - wiec z nim na rekach bo przeciez sam zostawiony w lozeczku zaczyna plakac robie mu jedzonko, no ale czajnik obudzil mame wiec ona go wziela na rece a ja moglam dokonczyc jedzonko. wzielam go do siebie do lzoeczka i przytuleni spalismy do 6.15 - udalo sie na szczescie polezec w lozku az do 7.20 ![]() no nic ide sie szykowac - bo wychodze odwiedzic byla zone mojego bylego chlopaka a o Lidla musze zachaczyc jeszcze i cos Karolowi kupic - yhmmm chyba Danonki |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.

Moje dziecko (naprawdę moje, nikt go nie podmienił) wstało dziś w nocy jeden raz! I spało do 9 rano
Co ja bym dała, żeby tak było cały czas

przyznaj się, ile miesięcy ma naprawdę Twój synek?
05.07.2008 

będzie dobrze!

pokarało mnie;p smiałam sie z biednego Bronka, a sama takiego byka walnęłam wstyd i hańba!!
yeeeeeeee!!!!