|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: XIX część wątku będzie nosić nazwę: | |||
| Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? |
|
0 | 0% |
| Jedna z drugą poszły rodzić, ta zaś w ciąży jeszcze chodzi |
|
2 | 3,51% |
| Już zaczęły się porody, zaraz będzie młoda, młody |
|
1 | 1,75% |
| Wrześnióweczki już gotowe, zaraz będą dzidzie nowe |
|
13 | 22,81% |
| Wrzesień jeszcze w słońcu chodzi, nasze dziecię już się rodzi |
|
5 | 8,77% |
| Porodówka z uśmiechem wita, dzidzię wygania wrześniowa kobita |
|
0 | 0% |
| Idźcie rodzić już dziewczyny, bo tą ciążę przenosimy |
|
1 | 1,75% |
| Wiem, że fajnie Ci w mym brzuszku, ale czas na świat maluszku |
|
25 | 43,86% |
| Szykujcie torby dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny |
|
9 | 15,79% |
| Moja dzidzia śliczna, mała już by świat zobaczyć chciała |
|
1 | 1,75% |
| Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Cytat:
wow!
|
|
#542 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Ladan polecam uniwersalne streszczenie od Motyla na pierwszej stronie
Nena oby tato dał się namówić
|
|
#543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#544 |
|
dryfuję słowami
|
|
|
#545 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak sobie zetknęłam na lipcówki i zostały im tylko trzy dzieciaczki i finish. Jak to zleciało to szok
|
|
#546 |
|
dryfuję słowami
|
swoją drogą ciekawe jak u Poli.. rano tylko coś naskrobala
|
|
#547 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
jestem w szoku
wrocilismy z tz z wadowic, umeczona, upocona i w ogole wcodze do domu, a tak wszystkie moje kolezanki zorganizowaly mi baby shower biespodziankedostalam chuste do noszenia, poduszke do karmienia, bodziaki i kocyk lovely bylam taka zmeczona ze sie nawet cieszyc nie umialam ale tak mi cieplutko na serduszku bo to taka przemila niespodzianka szczegolnie ze dwie przyjechaly az z wroclawia specjalnie na ten wieczor kocham je Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie mu głupio i dlatego a tak naprawdę to chce no jakby inaczej nie przejmuj się---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
|
|
#549 | ||
|
Zakorzenienie
|
na poczatku... gratulacje mamusiom karolson, bojatoja i bajka1807
Cytat:
---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- a tak wogole to dzieki wam jakos dzisiaj z dola wyszlam od rana jakas taka chodze wqur.....to co chwile cos was poczytalam i od razu mi sie lepiej robilo , ostatnio ubzduralam sobie ze z moja astma napewno sie bede dusic i nie urodze sn i jeszcze do tego Julka od jakiegos czasu prawie sie nie rusza...po czkawce czuje ze zyje czy ktoras z Was tez ma takiego malego leniucha?
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#551 | |
|
dryfuję słowami
|
Cytat:
nie wiem co go tak nagle opętało, normalnie kopał raz za razem przez jakiś czas...
|
|
|
#552 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakieś nowe zdjęcie Lilusi by się przydało ![]() Cytat:
![]() Dobrze że się wszytko u Ciebie pookładało i nie musisz się stresować takimi drobnostkami jak problemy z mieszkaniem padam z nóg, a zasnąć nie mogę. Idę do łóżka może się uda, dobranoc ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
![]() mój to leń patentowany! Czasem tylko coś bulgnie.
|
|
#553 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013
Cytat:
aż zatęskniłam za moimi koleżankami mocno! super niespodzianka |
|
|
|
|
#554 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
leniwiec maly![]() wrrr jak zwykle spac nie moge
Razem od 04.12.2004 Zaręczeni od 27.12.2008 Zaobrączkowani od 11.09.2010 Nasz skarb...Julka... Edytowane przez czaszka_ Czas edycji: 2013-08-24 o 01:57 |
||
|
|
|
#555 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Wpadaj to Ci odstąpie. Mam pół zamrażarki odłożone na lepsze czasy, a jeść nie mogę bo mi po nich cukry skaczą ![]() Cytat:
Ostatnio był artykuł na onecie o popieprzonych rzeczach w usa i na liście były właśnie ceny porodów U mnie jest tak samo Ale to nie tylko z troski o pacjenta - generalnie wszystko dają (od pieluch dla dziecka, przez podkłady i bielizna dla matko po ręczniki itd) żeby ludzie nie przynosili swoich rzeczy a przy okazji broń Boże jakiejś zarazy do szpitala Poszli by z torbami gdyby coś się stało..Cytat:
No i zwalniasz miejsce na porodwóce, więc następne mogą się szykować![]() Cytat:
Przyszedł weekend wreszcie |
||||||
|
|
|
#556 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz.
Bojatoja i bajka gratuluję
Czekam na opisy porodów Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Zanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię, 08.09.12 ŻONAzanim się urodziłaś - kochałam Cię, nim minęła pierwsza minuta Twojego życia... - byłam gotowa za Ciebie umrzeć..." ![]() 07.08.13 MAMA Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie... ![]()
|
|
|
|
#557 |
|
Raczkowanie
|
ja
właśnie sprawdziłam. bym musiała 42 godziny non stop za kółkiem do Ciebie na te pierogi jechać samolotem to nie wiem ile. a ostatnio kupiłam mrożone ze szpinakiem. ugotowałam i posypałam parmezanem |
|
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samolotem 5 godzin chyba. Mi się marzy NY! Jak uda mi się wreszcie go odwiedzić to będę Cię nękać na przewodnika ![]() Kolega z pracy był dziś w sklepiku na kampusie googla i sprezetował mi koszulke. Wielkie +1 na brzuchu (od google plus). Fajowa to się chwalę
|
|
|
|
|
#559 |
|
Zakorzenienie
|
Dopiero nadrabiam końcówkę poprzedniego wątku..
Motylku, tak jak napisała nena - primrose to wiesiołek, a raspberry leaf tea to herbatka z liści malin Z określeniami medycznymi już jest ok, ale na początku musiałam się przygotowywać przed wizytami ![]() A wolne mam od 23 września
|
|
|
|
#560 |
|
Raczkowanie
|
Re: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013, cz. X
Zapraszam serdecznie do ny. Lubie byc tu przewodnikiem
a moj maz to w ogole ma tak doskonala orientacje ze sie nie moge nadziwicI gdzies widzialam superowe body. I'm cute, mommy is cute, dad is lucky. Zakochalam sie normalnie i musze zakupic chyba Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#561 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Niech już któraś zacznie rodzić, ile w ciąży można chodzić? Mamy IX-X 2013,
Cytat:
Online widziałaś? Jeśli tak to ślij linka!
|
|
|
|
|
#562 |
|
Wtajemniczenie
|
Bajka, Bojatoja - gratulacje!
Widzialam, ze sie pytalyscie o mnie ![]() Nic ciekawego sie nie dzieje-wczoraj ogarnialam dom, myje okna - co mi zajmie chyba tydzien - bo jest ich sporo, a ja sie czuje jak paralityk. Potem przywiezli naroznik, wiec po raz n-ty sprzatalismy folie i kartony. Ogolnie, mam naprawde dosc, brzuch utrudnia mi doslownie kazda czynnosc. Staram sie nie narzekac, ale... ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Dziewczyny poratujcie. co tam kupowalyscie na spekane sutki do szpitala? Rany, u mnie jeszcze doba po porodzie nie minela, a sutki bola ze masakra. Nie nadrabiam Was bo zbytnio nie mam czasu, a przez telefon tez ciezko. Widzialam na pierwszej stronie, ze BAJKA wczoraj jeszcze urodzila- gratuluje Mnie wlasnie zabrali Filipa, leze plackiem jeszcze ponad 6 godzin. Mialam dzisiaj isc na wesele, ale jednak nie dotrwalam Jeszcze odkrylam, ze Filip bedzie mial urodziny i imieniny w tym samym dniu. i ze zalapal sie na lwa ![]() pozdrawiam
|
|
|
|
#564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że poza sutkami czujesz się dobrze. A lwy to fajne chłopaki są ![]() Snow, myj okna, może coś wywołasz A tak na poważnie to współczuję całej roboty, ale już niedługo i będziecie mieli piękne gniazko i maluszka przy sobie.
|
|
|
|
|
#566 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Się witamy sobotnio
![]() Asiek84 gratuluję 32tc ![]() Madzia000 gratki za udaną wizytę Piękna waga maluszka Cytat:
Muszę jutro mojego M. namówić na pomalowanie mi syrek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Super,że już do domku idziecie a Lila jak pięknie podrosła Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja: ) super koszulka ![]() Cytat:
![]() Ja nie planowałam od początku zakupu maści- przy Natalci przeżyłam więc i teraz mam nadzieję nie będzie źle. Z tego co pamiętam dziewczyny kupowały Maltan i Bepanthen. Wypoczywajcie i regenerujcie się |
||||||
|
|
|
#567 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
witam sie w dzien w ktorym wroci maz Kaski tz pl nocy nie spal i teraz kima a dzis wybieramy sie na targi mother and baby jako ze dostalam w prezencie chuste to pojade z.nia i moze na warsztat chustonoszenia sie zalapie ![]() bojatoja dziewczyny kupowaly masc maltan na sutki bo nie trzeba zmywac jej przed karmieniem z sutkow jest jeszcze ziajka lano masc i jej tez nie trzeba zmywac ja chce ziajke bo jest duuuuuuzo tansza i w skladzie ma sama czysta lanoline jedyny problem.ze ciezko ja dostac bylam chyba w 5 aptekach i dopiero w ostatniej ma byc za tydzien lub dwa ![]() a maltan jest latwo dostepny Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#568 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie chcę popróbować różnych, jeszcze do netto podskoczę ![]() Cytat:
czasem z facetem się inaczej nie da ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ponosi ich...Cytat:
jutro będzie P. ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ----------
|
|
#569 |
|
Zakorzenienie
|
kaska ufff dobrze ze bedzie, ale ja sie na dzis nastawialam psychicznie
![]() nie marudze rajcuje sie ta chusta strasznie i obczajam na necie info o chustonoszeniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#570 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

wow! 

[/RIGHT]

jeszcze z nim nie gadałam więc nie wiem co on tam wymyślił... znając jego to nie chce żebyśmy kasę wydawali, bo był już raz i ceny go zszokowały. Ale kurde ja mam w dupie ta kasę. .. jeju jak mi przykro, oczywiście już się sto razy zryczałam... uroki życia za granicą, najważniejsze chwile w życiu a bliscy 1, 5tys km od ciebie. Mam nadzieję że jeszcze da się przekonac

od rana jakas taka chodze wqur.....to co chwile cos was poczytalam i od razu mi sie lepiej robilo
, ostatnio ubzduralam sobie ze z moja astma napewno sie bede dusic i nie urodze sn
i jeszcze do tego Julka od jakiegos czasu prawie sie nie rusza...po czkawce czuje ze zyje

szkoda gadać