|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: ósma część naszego wątku będzie miała nazwę : | |||
| Listopadowo-grudniowe mamusie 2013. cz. VIII |
|
0 | 0% |
| Prasuj szybciej małe body, wnet odchodzić zaczną wody! |
|
13 | 21,31% |
| smoczek butla cycek mleka i urodzi sie pociecha . |
|
1 | 1,64% |
| Stresy nam się zaczynają, bo niektóre odliczają! |
|
1 | 1,64% |
| Często kopię i mam czkawkę, mama kończy mi wyprawkę! |
|
15 | 24,59% |
| Muszę torbę już kupować i niedługo ją pakować! |
|
0 | 0% |
| Już położna na mnie krzyczy, że porodzik sobie życzy |
|
0 | 0% |
| lekarz tętno osłuchuje, maluch w brzuchach nam buszuje! |
|
1 | 1,64% |
| Morfologię, mocz, żelazo- każda z nas dziś robi żwawo! |
|
0 | 0% |
| Chód już kaczy, wdzięk pingwina, brzuch do przodu nam wypina! |
|
28 | 45,90% |
| W trzeci trymestr już wbiegamy, stresy niezłe zaczynamy! |
|
2 | 3,28% |
| Kupa stresu no i czasu- się zaroi od bobasów |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1561 | |
|
Zakorzenienie
|
Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1562 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Odechciało mi się spać,brzuszek już nie boli
Lecę dalej ![]() Cytat:
za tydzieńJuż tak niedługo..... Cytat:
De,Ryba Pogłupiałyście z tymi deprechami Nie ściągać złych myśli tylko pozytywne.Zbierać się do kupy ale to już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!Cytat:
Cytat:
![]() W razie wu dowiezie ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Cytat:
![]() Uciekam do wyrka dobranoc |
|
|
|
|
#1564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Nasturcja Ale sie Wam super trafiło
Prezenty się sypią z nieba ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A czemu nie będziesz mogła mieć więcej dzieci ?Zastanawia mnie to... Oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj ![]() Już doczytałam Moje też Cytat:
Może się jeszcze zaprzyjaźnicie?Kurcze szkoda żeby straciła ciążę po raz kolejny ![]() WSZYSTKO BĘDZIE SUPER!!!!!!!!!! Cytat:
|
||||
|
|
|
#1565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ale mi burczy w brzuchu
![]() Cytat:
Cytat:
O tej porze goście?Też sobie porę odwiedzin znaleźli ![]() Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:26 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Uff udało się nadrobić i wszystkie poszły spać pewnie ![]() Coś miałam jeszcze pisać,ale nie wiem co.. Spać mi się odechciało na maksa,jeszcze muszę pod prysznic skoczyć i coś zjeść,najlepiej tego burgera pysznego. Jakby tż był to musiałby mi przywieźć tak to muszę ratować się czymś innym ![]() Idę po ogóra małosolnego ![]() ---------- Dopisano o 00:28 ---------- Poprzedni post napisano o 00:26 ---------- Dobranoc |
||||
|
|
|
#1566 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z Wami jeszcze jako panna
Zglupialam, drugi dzien z kolei wstaje kilka minut po piatej ![]() Boli mnie brzuch chyba to ze stresu ale ciiii
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry!
![]() powiem Wam że nie wiem jak Wy, ale ja już czuję jesień na dworzu ![]() nabrobiłam na telefonie, ale nie będę cytować bo w sumie za bardzo czasu nie mam teraz, zaraz robię sobie śniadanie, głowę wysuszę muszę stworzyć listę zakupów spożywczych bo nie ma nic do jedzenia i budzę TŻ i lecimy na zakupy ![]() muszę wpakować do torebki Rennie, bo coś ostatnio mnie zgaga męczy ciągle, No spę bo po ostattnim łażeniu po mieście brzuch mnie bolał więc na wszelki wypadek wezmę no apteczka jak nic ![]() Domii, kochana, życzę Ci żeby ten Twój dzisiejszy dzień był najpiękniejszym dniem w Twoim życiu, żeby TŻ był zawsze taki kochany jak przez te ostatnie dni okej, uciekam już, tylko nie piszcze dużo bo nie wiem kiedy tu zajrzę, bo wieczorem przyjeżdza brat mojej mamy z rodziną więc nie wiem jak mi się czas ułoży ![]() buziaki mamuśki!
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#1568 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek
![]() Ale naskrobałyścieeeee wczoraj :P Po łebkach przeleciałam, ale ja mam pamięc krótką, więc wiele nie pamiętam ![]() Domi - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA DUŻO MIŁOŚCI, UŚMECHU I SZCZĘŚCIA. POCIECHY Z SYNKA I Z MĘŻA - NIECH BĘDZIE WZOROWYM MĘŻEM I OJCEM ![]() Dzidzia - za pięknego i zdrowego synka Ważne, że zdrowy, a buźkę to ma czas pokazac jak się urodzi :PBasia - super, że u Was wszystko w porządeczku ![]() Ryba - głowa do góry!! Wszystko wam się ponaprawia i poukłada. Nie zadręczaj się tak wszystkim bo zwariujesz!! Więcej postów nie pamiętam Wybaczcie...A ja miałam strasznie nie spokojną noc. Nie wiem czemu, ale chyba to z nerwów przed dzisiejszym USG. Wiem, że wsio będzie okej, bo przecież dwa genetyczne to potwierdziły, ale jakoś taki dziwny nie pokój miałam w sobie. Mała kopała pół nocy, mam nadzieje, że pokaże się w całej okazałości na tym USG A po USG targi Wczoraj rodzice się zaoferowali, że nam kupią coś z listy - więc chyba powierzymy im nianie elektryczną albo bujaczek. Niestety u nas w domu to będą dwie niezbędne rzeczy, a zawsze to 200-300zł w kieszeni zostaje ![]() I w ogóle to chciałabym, żeby nadszedł już listopad ![]() Modle się żeby ta rwa moja do tego czasu przeszła, bo jak nie to co? CC? ![]() Idę jeść śniadanko
Edytowane przez issia88 Czas edycji: 2013-08-24 o 08:18 |
|
|
|
#1569 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny nie było mnie tydzień, byłam w Polsce, nie dam rady chyba Was nadrobić, przeleciałam tylko po łebkach. Widzę że czas leci jak szalony i niektóre z Was już prawie gotowe na przyjęcie malucha. Ja przywiozłam prawie wszystkie rzeczy od siostry, parę muszę dokupić ale jeszcze jakoś tego nie ogarniam.
Poza tym w Polsce byłam na konsultacji u okulisty do którego chodziłam do kontroli po moim wylewie w oku i dostałam zaświadczenie o wskazaniu do cesarskiego cięcia. Nie wiem już czy tak lepiej czy gorzej. Ze względu na moje oko po dwóch wylewach i zapaleniach nerwu trochę miałam obiekcję co do naturalnego porodu a teraz jakoś tak czuję lekki zawód że nie urodzę naturalnie. Domii wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń...
|
|
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tylko na chwilkę i zmykam bo zaczynamy malować itd.
![]() Domi dziś Wasz dień ,a więc:Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!:cmok:Dzień Dobry mamusie,miłego Dnia Zajrzę może wieczorkiem
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-08-24 o 08:31 |
|
|
|
#1571 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi NIECH TEN DZIEŃ BĘDZIE MEEEGA SZCZĘŚLIWY! i NIECH KAŻDY KOLEJNY WSPÓLNIE SPĘDZONY BĘDZIE RÓWNIE PIĘKNY, PEŁEN MIŁOŚCI I WZAJEMNEGO SZACUNKU!!! NO I SUPER ZABAWY
I NOCY POŚLUBNEJ ![]() A my wczoraj poszliśmy z Tż w odwiedziny do kuzyna i jego żony, którzy mają 2 tygodniową dzidzię Jaka grzeczna, tylko cycuś i juz spała Kooochane maleństwo! I nawet się nie bałam jej brać na ręce takiej maleńkiej nawet mi sie spodobało Chociaż fakt - o porodzie też się nasłuchałam ale w sumie i tak dziewczyna stwierdziła, że najlepiej naturalnie |
|
|
|
#1572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj, nie ma co ryzykować, skoro miałaś takie problemy z oczami.Ja też muszę wybrać się do okulisty, bo zdrowe oko mi się znacznie pogorszyło odkąd jestem w ciąży :/ Cytat:
![]() Też idę malować, ale siebie :P |
||
|
|
|
#1573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i do mojego (rózni się tym uchwytem do składania wózka ten drugi fajny, fiolet paulinaizabela te łydki i kostki może dlatego by sprawdzić czy zatrzymuje Ci się woda w organizmie i nie puchniesz Cytat:
Domii Będzie wszystko pięknie Dla naszych dzisiejszych Panien Młodych (bo oprócz Domii jeszcze jedna ślubuje, a ja zapomniałam która Wszystkiego Najlepszego Na Nowej Drodze Życia---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Dzień dobry u nas dzisiaj się zaczął 26tc ![]() prawdopodobnie się dzisiaj na wycieczkę wybierzemy, tylko jeszcze nie wiemy gdzie :P |
||
|
|
|
#1574 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.VII
Dzień dobry
Prawie całą noc nie spałam ściąganie pościeli, dezynfekcja..stukanie i pukanie Spytałam rano o te 2 dziewczyny i jedna już urodziła ![]() Ciekawe czy mnie dzisiaj wypuszczą Domi - cudownego dnia Wam życzę i jeszcze piękniejszej wspólnej przyszłości. Oby wszystko się udało tak jak tego chcecie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o pozycję dziecka to moja córcia jest już główką w dół ale ja jakos tego nie łączę, ale to ja. |
|
|
|
|
#1576 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
!!!paulinko trzymaj sie kochan dasz rade ja pamietam z corka w 1 ciazy trafilam do szpitala ze skurczami przepowidajacymi..w sumie bez potrzeby ale jak juz sie tam znalazlam to mnie 3 dni przetrzymali..tak sobie bylo....najgorzej bylo jak trafilam po terminie na wywolanie...laski przychodzily w 2 h rodzily wychodzily do domu a ja dalej lezalam pod kroplowa na wywolanie i ktg---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ---------- moja w 22 tyg mila glowkowe ale mysle ze jeszcze wtedy mogla fikac ile chciala bardziej teraz sie zastanawiam ale mysle ze chyba juz glowka na dol czesto czuje kopniecia ponizej zoladka wiec chyba to to...
|
|
#1577 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczyny ci już pisały(mamusie) że podobie to u niech wygląda. A juz bliżej końca i nawej jak się zdrowie nie za bardzo poprawi to po urodzeniu będzie innaczej. zreszta tak sobie myślę że napewno nie raz w życiu miałaś gorzej, ciężej i pewnei byłaś z tym sama a SOBIE PORDZIĄŁAŚ wiec teraz też tak będzie, masz męża, wspaniałego syna, drugiego w drodze i właśnie to się liczy---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ---------- Ryba oo to niewiele ci już zostało ![]() ![]() Domi Życzę samych wspaniałych chwil, spełnienia marzeń, stabilizacji, żeby wasza dwójka a już wkrótce trójka była zawsze zgrana i należąca do siebie, żeby nikt was nie męczył, dużo cierpliwości na tej nowej drodze życia, żebyś się wysypiała i abyś umiała ustawić męża po swojemu ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
moda na baleriny musi się po szpitalu rozejść( a tak wogóle musze sobie klapencje do szpitala zakupić)no to pospałąś dziś, ale dobrze ciśnienie ci spadło także korzystaj z dobrego jedzenia![]() a wogóle to starsznie długo goście w szpitalu siedzieć mogą, ciekawe |
||
|
|
|
#1578 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za tą wizytę!! ![]() Cytat:
głowa do góry ![]() Cytat:
![]() dzidzia- śniłaś mi się z Aliską dzisiaj. Nie wiem co za sens tego snu był, ale najpierw jedliśmy ciasto w-z i Aliska stwierdziła ze lepiej najpierw zjeść to ciasto a potem krem bo najlepszy, a potem siedziałyśmy i w pokera grałyśmy z moją mamaą i moją T. i żeśmy ograły moją T. moja mama wyszła na 0 a my po 1,5 tys zgarnęłyśmy. Aliska wtedy zażyczyła sobie lalkę sikającą i małe pieluszki bo chce sie nauczyć opiekować bratem. ( swoją drogą ciekawe czy są takie płci męskiej) i zadzwonił budzik na leki ... a potem śniło mi sie że prawie wszystkie robiłyśmy chrzest tej samej niedzieli i w tym samym kościele i potem zrobiłyśmy jedną wielka impreze. co ja mam za sny.. ale dobrze ze takie pozytywne od razu lepszy humor mam A my dzisiaj z mężem mamy zamiar spędzić caaaaały dzień razem zastanawiam sie... co by tu porobić...
|
|
#1579 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby tym razem im się już udało.A poza tym to dla Was słońce wszystkiego najlepszego, samej miłości, żeby było tak cudownie jak wczoraj. Niech ten dzień będzie dla Was najpiękniejszym dniem i nic tego na pewno nie zepsuje Dzień dobry, ja jestem dzisiaj jakaś taka nijaka, wstałam po 10 ale mogłabym chyba spać dzisiaj cały dzień a jutro mąż ma urodziny i mają przyjechać teściowie i szwagierka z rodziną na kawę i ciastko no ale wiadomo przygotować coś trzeba i posprzątać też by wypadało
|
|
#1580 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jakos po lebkach troche Was nadrobilam,ale i tak czuje,ze sporo mnie ominelo Widzialam sliczna posciel z misiem (chyba maomami???)a my od 15 do jutra mamy u siebie 2letnia siostrzenice meza (jej mama na wesele leci) i z przyjemnoscia zaoferowalam pomoc,mala ma duzy z nami kontakt,wiec nie powinno byc problemu z placzem czy tesknota,a ja z checia sie poprzytulam z nia,bo jest naprawde fajna dziewczynka...raz na jakis czas mozna no ale w zwiazku z tym pewnie znowu odpadne jesli chodzi o forum,chyba ze jak pojdzie spac wieczorem.milego weekendu dziewczyny,zadnych problemow z psujacym sie sprzetem (Rybko trzymajcie sie... Tymus szaaaaaleje dzis-chyba sie buntuje za moje wczorajsze siedzenie ze znajomymi do 2:30 (ledwo dalam rade,ale ostatnio rzadziej mamy gosci,wiec warto bylo) |
|||
|
|
|
#1581 |
|
Wtajemniczenie
|
Rybko jakiś mało męczący spacer
po parku, albo w jakieś wasze miejsce albo jak już będziecie siedzieć w domu to może jakaś gra planszowa? masz coś takiego w domu?
|
|
|
|
#1582 |
|
Wtajemniczenie
|
A co do snów to ja tez miałam dzisiaj i to był pierwszy sen związany w ogóle z ciążą,
śniło mi się że pojechałam na porodówkę a tam May(nie wiem czemu właśnie Ty marzenie . Potem jak go przystawiałam do cyca to mi odgryzł sutka Taki to właśnie miałam pierwszy sen związany z ciążą
|
#1583 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde jaka cisza ...
Dzien dobry! dOMI - NAJLEPSZEGO na nowej drodze zycia, oby teraz juz wszystko poszło Wam gładko - tak jak bedziecie tego chcieli. PAULA - ale Ci nocke zafundowali taki przed smak bycia mama ) Najwazniejsze ze cisnienie spada I pewnie dzis Cie puszcza do domu. Ja wlasnie wstaje. Za 3h wizyta a ja, jak to ja jestem tak wystraszona jakbym conajmniej do porodu jechala. W nocy mnie nawet brzuch bolal okresowo, tak ze sie przebudzilam ale udalo mi sie go przespac .. Lece sie ogarnac. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ---------- Ol Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1584 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mały Berbeć stuka- puka, Mama już wyprawki szuka!Mamusie XI-XII 2013. cz.V
Cytat:
Po 8 jeszcze mi zmierzyła i było 122/72 spytałam położnej czy jest szamsa na wyjście to mówiła, że lekarz zadecyduje...tylko o której się on pokajawi Na śniadanie już było skromniej, bo płatki z mlekiem i tosty z dżemem ![]() Akurat tak długo to siedzieli u tych co urodziły to może specjalnie czekali ![]() Trzymajcie kciuki za moje wyjście Ryba, Maomami - ale sny Trele - za wizytę, ciekawa jedtem ile Twoja Majeczka waży ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1585 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny za wszystkie życzenia Właśnie wróciłam od fryzjera efekt jest cudowny A tak dla pocieszenia oka mój bukiecik... |
|
|
|
#1586 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ależ cudownie będziesz dziś wyglądać! Jeszcze raz samych cudowności!!! |
|
|
|
|
#1587 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam takie głupawe sny, że szok nawet nie chce mi się ich opisywać, jakas fantastyka...Cycuchy mnie dzisiaj bolą |
|
|
|
|
#1589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życzę Wam wszystkiego najlepszego w ten dzien i na całe życie i tego, żeby Wasza miłość była coraz silniejsza też miałam sen z Wami, że dawałyście mi jakieś pudełka na rzeczy dla małego i mówiłyście żeby tylko w tym trzymać |
|
|
|
|
#1590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja w sumie od początku po trochu w lumpku albo na allegro używki kupowałam i teraz baaardzo się z tego cieszę, bo nie mam kasy na wyprawkę, a gdybym jeszcze miała ciuszki kupować, to chyba bym kredyt brała ![]() Pocieszę Cię, że Nina miałaby w czym wyjść, ale w łóżeczku spałaby na desce, bo nie mamy materaca ![]() maomami - ja ostatnio miałam takie popołudnie i poranek dnia następnego, że jak mnie Mała gdzieś tam na dole puknęła, to ja aż podskakiwałam. Miałam uczucie jakby mnie noralnie z macicę/pochwę szczypała. Koleżanka mi powiedziała, że podobno jak dziecko puka w dno macicy, to jest właśnie takie uczucie. Coś strasznego! ![]() Na szczęście się dziewucha ogarnęła Może i u Ciebie jest coś takiego? ![]() De, ryba - przesyłam łopatki z piaskiem do zasypania dołów dzidzia - czyli teraz byle do 23.10 (lub wcześniej ). Rzeczywiście w Twoim wypadku (jeśli chcecie mieć jeszcze dzieci) cc będzie najlepszym wyjściem domi - wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia! Niech nikt ani nic nie zepsuje Wam dzisiejszego dnia, a od momentu powiedzenia magicznego TAK niech będzie już tylko lepiej STO LAT! Ależ mnie wczoraj imprezka ominęła ![]() Wkurzyłam się wczoraj na męża. Napisałam Wam, że go zagonię do zmywania, bo ja już byłam wypruta... I co? I jak zasnął po obiedzie, tak wstał po 20, jak kończyłam zmywać Ale prawdę mówiąc mi się zwyczajnie nudziło, dlatego poszłam ogarnąć A on niech odpocznie, fakt że w pracy ma teraz sajgon (zastępuje jakiegoś gościa, więc doszły mu 2 wydziały), ledwo co ten remont skończył, więc niech mu będzie ![]() Wieczorem zrobił kolację, usiedliśmy sobie w łóżku i nawet nie wiem kiedy zasnęłam. Obudziłam się w ciuchach o 3, mąż spał obok... Dziwiło mnie, że obudziłam się odwrotnie (w sensie głowa tam gdzie nogi). Potem pytam męża, a on mówi, że przecież się przebudziłam, powiedziałam, że mnie biodro boli, poszłam jeszcze do łazienki i położyłam się odwrotnie. Jeszcze mi podał poduchę. Czy ja mam naprawdę takie zaniki, czy lunatykuję?! ![]() A rano wstałam... o 8.30! Psuję się w tej ciąży, gdzie moje pobudki o 6? Także spałam koło 10h. Chyba rekord życiowy...Rano mąż zrobił śniadanko (a co! niech też coś zrobi choć w weekend ) i Mała jakoś tak mi się ułożyła, że myślałam, że umrę na ból żołądka... Wypiłam miętkę, poleżałam i chyba gdzieś wyemigrowała, bo jest ciut lepiej. Aaa, wczoraj wysprzątałam mieszkanie, a dziś rano co? Ścieżka ze żwirku od kuwety w kuchni, przez przedpokój i pokój, aż do samego balkonu O sierści nie wspomnę. Uduszę kiedyś te Futra ![]() Południe. A ja od rana leniuchuję. I od paru dni chodzi za mną szarlotka/jabłecznik! ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:54.

KCIUKI DLA ANI 

za tydzień
tylko pozytywne.Zbierać się do kupy ale to już !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

dobrze, że każy ma swoją przestrzeń za parawanem 

nawet nie chce mi się ich opisywać, jakas fantastyka...
Ale prawdę mówiąc mi się zwyczajnie nudziło, dlatego poszłam ogarnąć