|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zamknięte!!!
Wiecie, może to nawet lepiej, że nikogo nie mam. Tylko męczyłby się ze mną
|
|
|
|
#4262 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zamknięte!!!
Cytat:
|
|
|
#4263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i nie znając Cie dobrze to i tak stwierdzam,ze ten kto z Toba będzie, będzie jednym z najszczesliwych osób na Ziemi tylko daj mu czas na znalezienie Ciebie
|
|
|
|
|
#4264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4265 |
|
Raczkowanie
|
Musisz od nowa zacząć ufać ludziom. Wiem,ze jest ciężko,sama mam z tym wielki problem,ale starać się pracować nad sobą samym zawsze trzeba.
|
|
|
|
#4266 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4267 |
|
Raczkowanie
|
"chyba" to nie to samo co "na pewno",czyli jest jeszcze szansa
możliwe,ze nie spotkałaś jeszcze odpowiedniego człowieka/ludzi którym chcesz zaufać. Nie ma sensu ufać "byle komu". A już na pewno nie powinnaś być smutna z tego powodu,ze ktoś nie zasłużył na Twoje zaufanie I nie wmawiaj sobie,ze ktoś by się z Toba męczył,bo w sumie Ty tego nie mozesz wiedziec,no chyba,ze ktos Ci tak powie,ale to my go wtedy |
|
|
|
#4268 |
|
Raczkowanie
|
Kochana, wiem jak to jest. Też dostałam "po pupie" i to nie raz, dlatego nie umiem zaufać.
Teraz na szczęście nie mam takiego momentu i wiem, że każdy zasługuje na miłość. Ty na pewno też na nią zasługujesz. Przysięgam, że jesteś tak wyjątkowa, że gdybyś mieszkała w mojej miejscowości przyszłabym do Ciebie w pidżamie, żeby Cię przytulić.
|
|
#4269 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie nie wmawiam, po prostu brak zaufania jest moim zdaniem dość uciążliwy w związku. Cytat:
|
||
|
|
|
#4270 |
|
Raczkowanie
|
To jest niskie poczucie własnej wartości i coś Ci powiem. Od dawna mam listę z cechami/rzeczami związanymi z tym jakim chcę zostać człowiekiem. Sukcesywnie ją analizuję, zaznaczam co osiągnęłam, w czym się poprawiłam. Jednak od marca mam też inną listę: autoafirmacji itp., mam tam kilkanaście zdań typu "Mam prawo do popełniania błędów.", "Nie muszę się tak zawsze strasznie starać." Czytam ją w tych trudnych chwilach, brzmi głupio, ale pomaga.
I jeszcze jedno. Zawsze możesz do Mnie napisać w trudniejszym momencie (i w ogóle zawsze ). Nie myśl, że zawracasz Mi gitarę, ja bardzo lubię czuć się komuś potrzebna i będzie Mi niezmiernie miło Ci pomóc.
|
|
#4271 |
|
Raczkowanie
|
ech a tak z ciekawości macie rodzeństwo? bo ja mam o rok młodsza siostrę,hmm ładniejsza ode mnie,zgrabniejsza. Wgl ja i ona to przeciwieństwa. Ona nie może się odgonić od wielbicieli,a ja nie mogę jednego choć trochę w porządku chłopaka znaleźć. I czasem to mnie przytłacza,ale wiecie nie to jest najgorsze. Najgorsze jak rozmawiam z jakimś chłopakiem(fajnie nam się gada) i nagle on pyta o nią. Na mnie to działa jak policzek w twarz. Od razu wiem (albo sobie wmawiam) ze on jest dla mnie taki miły bo chce się spotkać z moja siostra (takie sytuacje są bardzo częste). ja potem przezywam takie historie. Czuje się niechciana itp. No i na przykład dzisiaj odezwał się do mnie kolega. Fajnie nam się gadało,ale oczywiście wszystko co dobre szybko się kończy. Zaczęły się wypytywania "a co ona robi?". W takich chwilach mam ochotę powiedzieć/napisać żeby spierda@^# . Ale nie chce wyjść na chama,wiec zaczyna się denne pocieszanie gościa. który mi się zali,ze go moja siostra nie chce. Mam dosyć takich facetów i tego jak się czuje po rozmowach z nimi. Może doradzicie mi jak spławiać takich delikwentów? Bo kompleksu "młodszej siostry" i tak się nie pozbędę...:/
|
|
|
|
#4272 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A takie zbywanie typu "Nie wiem" nie pomaga?
|
|
|
#4273 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
życzę Ci, żeby to bylo jak najszybciej ![]() ---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
![]() Byłybyście w stanie być z kimś,kto wcześniej,ze tak powiem zarywał do Waszej siostry? Bo u mnie taki facet jest skreślony od razu choćby nie wiem jak przystojny był i jak inteligentny, po prostu mam kompleks tej "lepszej" siostry i nie lubię być gorsza od niej tj mieć faceta którego ona odrzuciła
|
||
|
|
|
#4274 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż muszę przyznać, że ostatnio odrobinę sobie odpuściłam, choć pewnie na krótko Cytat:
|
||
|
|
|
#4275 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam tak samo,z tym,ze teraz jestem w tym lepszym okresie "odpuszczenia sobie"
|
|
|
|
|
#4276 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja niby też to wszystko wiem, ale w takich trudnych momentach warto to przeczytać. ![]() PLL Masz rację. Ja też bym nie chciała faceta, któremu "pierwsza w kolejności" dała kosza. Jednak uważam, że absolutnie powinnaś walczyć z poczuciem niższości względem siostry (wiem, wiem, przyganiał kocioł garnkowi ).
Edytowane przez Fantaghiro7 Czas edycji: 2013-08-24 o 02:05 |
|
|
|
|
#4277 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ja nie chciałabym. Miałabym ciągle schizy, że on dalej do niej wzdycha, a jej przecież też mogłoby się odwidzieć i mogliby mi razem przyprawiać rogi... Tak, w takich sprawach jestem mistrzynią czarnowidztwa hahahaCytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4278 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Siostra nie wywyższa się,nie chwali liczba wielbicieli,co jest dla mnie pomocne. Chyba zauważyła,ze to mnie zwyczajnie boli Najgorzej boje się tego,ze spotkam faceta w którym się zakocham,a on wybierze siostrę...I nie jest to bezpodstawne myślenie,bo z tym moim zauroczeniem własnie tak było Ciesze się,ze jest taki watek jak ten,ze ktoś mnie choć trochę rozumie(a nawet dużo ) ![]() ---------- Dopisano o 02:15 ---------- Poprzedni post napisano o 02:12 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4279 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnyśmy znaleźć sobie jakieś prywatne, dyskretne miejsce na wspólne przeżywanie tych Naszych dołków
|
|
|
|
#4280 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jednak nie możesz się bać. Jeśli spotkasz odpowiedniego faceta to na siostre nie spojrzy choćby wyglądała jak sama Cindy Crawford , a jak spotkasz nieodpowiedniego - tym lepiej dla Ciebie, że się o tym przekonasz.
|
|
|
#4281 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale ciężko wierzyć,ze sie spotka
|
||
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4283 |
|
Raczkowanie
|
Och, wiem ja to, wiem.
|
|
#4284 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zamknięte
Cytat:
![]() Cześć co do siostry, nie martw się frajerami. Jak lecą na wygląd to pomyśl jaki mają charakter.Ale masakra, czułam się dzisiaj jak zwierze w klatce wchodzę ze znajomymi do klubu, zaczynamy tańczyći i od razu dookoła kilku facetów. Podstawowe pytanie jak z którymś tańczyłam 'daleko stąd masz wynajęty pokój?' W Krakowie spotykam się z większą kulturą. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4285 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zam
Cytat:
|
|
|
#4286 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzwi zam
Cytat:
|
|
|
|
|
#4287 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo ciekawa, czy dzisiejszego wieczoru udało im się wyrwać choć jedną
|
|
|
|
#4289 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku? Drzw
Cytat:
nie powiem, bo spotkałam jednego kolesia, z którym przynajmniej dało się pogadać, no ale ciężko.Pierwszy raz w życiu czułam się jakby ktoś na mnie polował, dosłownie. Tak się czają, że to aż śmieszne. Szybko zmieniłyśmy lokal na coś w miarę normalnego. Padam spałam 3 godz, a na dzisiaj mamy taki ambitny plan.
|
|
|
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: SBL2: Nieprzeciętne, wolne, chętne... :D Jesteś w związku
Cześć Wam
Ah, cieszę się, że nie mam takich sytuacji! Nie chodzę do klubów, nie moje klimaty, głównie przez takich iście interesujących typów Jeśli interesuje Was mój typ to mam tak na prawdę dwa: Dominique Capraro i Richard Hammond ![]() Wczoraj usłyszałam od mamy, że jestem fajniejsza, odkąd jestem singlem. Taka wyluzowana, roześmiana, pełna energii
Nie podoba mi się świat, gdzie "właściwe" zdarza się tak rzadko, że uważamy je za "uprzejmość". -J.C 31/365 Edytowane przez wampir Czas edycji: 2013-08-24 o 08:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.

Teraz na szczęście nie mam takiego momentu i wiem, że każdy zasługuje na miłość. Ty na pewno też na nią zasługujesz.

).
wchodzę ze znajomymi do klubu, zaczynamy tańczyći i od razu dookoła kilku facetów. Podstawowe pytanie jak z którymś tańczyłam 'daleko stąd masz wynajęty pokój?'
W Krakowie spotykam się z większą kulturą.
spałam 3 godz, a na dzisiaj mamy taki ambitny plan.